dinsdag 2 december 2014

"Hoe de Boeing, MH17, aan zijn einde kwam" Part 1 NL + ENG subs

"Hoe de Boeing aan zijn einde kwam", film van de gerenomeerde filmmaker Andrei Karaoelov waarin hij zijn versie, uitdrukkelijk ZIJN versie, van het neerhalen van de Boeing geeft.

Originele titel: КАК ПОГИБ БОИНГ - ФИЛЬМ АНДРЕЯ КАРАУЛОВА; originele lengte 1:18. Hetgeen u hier onder aantreft zijn de eerste 16 integrale minuten, Nederlands ondertiteld, van deze documentaire. Het origineel werd 24 November 2014 op internet gepubliccerd en is HIER te vinden en is inmiddels meer dan 222.000 keer bekeken.

Nederlands ondertiteld; mocht de ondertiteling niet automatisch verschijnen, schakel deze dan rechtsonder in.Part 2 can be watched HERE.

Enkele van de beweringen in de film:

"Waarmee de Boeing is neergehaald is, bij de huidige stand van de technologie, in minder dan een uur te zeggen. De internationale commissie (onder leiding van Nederland (Blik)) trekt hier meer dan een jaar voor uit."

"De commissie verbergt iets."

"Bij de eerdere ramp met het vliegtuig van Siberian airlines dat Oekraïeners per ongeluk uit de lucht hebben geschoten, is bewijsmateriaal ontvreemd."

"Luitenant-Kolonel Dimitriy Jakatsoets van de Oekraïense luchtmacht met Jachtvliegtuig 08, heeft de Boeing neergeschoten en een einde gemaakt aan het leven van de bijna 300 inzittenden."

59 opmerkingen:

 1. Wie zijn er ook al weer aanwezig bij een onderzoek naar een gecrashed vliegtuig? Toch op z'n minst de eigenaar en de fabrikant van het vliegtuig! Daarbij is Maleisië de tweede op de lijst met de meeste slachtoffers, 43. Dus, waarom wordt Maleisië buiten het onderzoek gehouden?

  http://journal-neo.org/2014/11/28/mh17-malaysia-s-barring-from-investigation-reeks-of-cover-up/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus critici mogen niet wijzen naar schuldigen maar dit blog "presteert" het om eerst via de welbekende gefotoshopte jetfoto Oekraiene te beschuldigen en nu plaatst men weer een film waarin alweer een schuldige wordt aangewezen....wie neemt dit blog nog serieus???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iedereen behalve trolls zoals jij

   Verwijderen
  2. U denkt te weten wat iedereen denkt???

   Knap

   Niet echt niveau van discussie

   Verwijderen
  3. Serieus? NEE!
   Ik haakte na de eerste zin al af, specifiek na de woorden "film van de gerenomeerde filmmaker Andrei Karaoelov". Deze gerenomeerde filmmaker heeft ook een documantaire op zijn naam staan waarin hij heeft 'bewezen' dat er een direct verband is tussen homoseksualiteit en de klimaatverandering. Met andere woorden: als er geen homoseksuelen zijn in de wereld is er ook geen klimaatverandering. Hoe ziek kan je zijn!

   Nee, door zo'n filmmaker als serieuze bron te nemen en hem ook als zodanig aan te prijzen, kan je niet meer serieus worden genomen.

   Verwijderen
 3. @Blik

  In die eerste 16 minuten wordt gesteld dat de lichamen van de piloten niet zijn overgedragen aan de nabestaanden. MSM maken echter melding dat een begrafenisplechtigheid voor de omgekomen piloten plaatsvond op 2 september jl:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2740783/Malaysia-pays-respects-pilots-shot-MH17-repatriated-buried-military-style-ceremonies.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Duidelijke discrepancy, Dawg.

   Verwijderen
  2. Waarbij je jezelf dan weer wel kan afvragen wie of wat bij die gelegenheid dan begraven of gecremeerd is. Want het lijkt me bepaald niet ondenkbaar dat metaalfragmenten in de lichamen van bemanning, passagiers en de wrakstukken van de Boeing een aanwijzing/bewijs vormen in de richting van de daders van de aanslag. Alleen daarom al onbegrijpelijk dat, ten lange leste, maar een deel van de wrakstukken wordt geborgen.

   Verwijderen
 4. De russische regering heeft aangekondigd dat russische economie volgend jaar in een recessie terecht komt. De koers van de roebel gaat naar een diepte punt. Inflatie gaat omhoog daar en import naar beneden. Wie heeft daar behalve rusland nog meer last van ?. Niet amerika, maar wel..... juist EUROPA...Komt bovenop de honderden miljoenen die we verliezen door de south stream en de vele miljarden die we gaan verliezen door gebrek aan goedkoop gas uit rusland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dom antwoord

   Dus RU economie komt in recessie en we gaan verliezen aan goedkoop gas.

   Ik mis de koppeling hiertussen

   Verwijderen
  2. @Oligarch

   Je kletst uit je nek!!
   Er zal geen kubieke meter gas minder naar Europa komen door het niet doorgaan van South Stream. South Stream was een plan van Rusland en Europa samen, om de gasleveringen door Oekraïne te verminderen, zodat Europa minder (of geen) last zou hebben van een eventueel nieuw gasdispuut tussen Oekraïne en Rusland.
   De investeringen die door Europese bedrijven zijn gedaan in South Stream, zijn door Gazprom terug betaald, dus geen echte verliezen voor Europa.
   Voor de rest: meeste transacties tussen Europa en Rusland worden in Euro of USD betaald, niet in Roebels.
   En goedkoop gas ........... dat wordt door de dalende olieprijzen voor Europa alleen maar goedkoper.

   Verwijderen
 5. US National debt 18 triljoen. Nationaal product 17,15 triljoen
  http://www.usdebtclock.org/
  Ruslands schuld 12,223,005,979,086 руб
  Ruslands nationaal product 110,815,472,990,880руб
  http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/russia

  wie is hier de zieke man ?. Duidelijk amerika...

  Brazilië en Uruguay gooien dollar overboord
  http://marketupdate.nl/nieuws/economie/valutacrisis/brazilie-en-uruguay-gooien-dollar-overboord/
  Mercosur, Brics al deze landen gaan uit de greep van de anglo amerikaanse money masters komen....bye bye us dollar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoogte van schuld is niet belangrijk

   Is de mate of je in staat bent om die schuld af te lossen

   Ps de Yuan is gekoppeld aan $, dus alles wordt duurder voor Rusland

   Verwijderen
  2. Begin eens met Zeitgeist, Food INC, GMO OMG, en andere documentaires en vertel ons dan dat de machthebbers van het huidige Amerika het beste met de wereld voor hebben...Deze kijken alleen en puur alleen naar zich zelf wat zij er uit kunnen halen aan winst. De rest interesseert ze geen ene zak. mensen levens zijn niets meer waard en wij doen er met zijn alle aan mee...Europa is in dezelfde wurg greep door de 1%. Ik zeg niet dat de macht in Rusland onschuldig is maar is zeker beter te noemen dan de koers bepalers in Amerika!

   Verwijderen
 6. Tomorrow the US House will debate and vote on H. Res. 758 which is tantamount to a ‘Declaration of Cold War’ against Russia, reciting a host of grievances, old and new, against Russia which represent complaints that Russia could well make against the US, given our nation’s most recent military actions: Violating territorial integrity, violations of international law, violations of nuclear arms agreements.

  Congress’ solution? Restart the Cold War!

  The resolution demands Russia to be isolated and for “the President, in consultation with Congress, to conduct a review of the force posture, readiness and responsibilities of United States Armed Forces and the forces of other members of NATO to determine if the contributions and actions of each are sufficient to meet the obligations of collective self-defense [my emphasis] under Article 5 of the North Atlantic Treaty, and to specify the measures needed to remedy any deficiencies…” In other words, ‘let’s get ready for war with Russia.’

  This is exactly the type of sabre rattling which led to the initiation and escalation of the Cold War. It is time we demanded that the US employ diplomacy, not more military expenditures, in the quest for international order.
  http://www.globalresearch.ca/green-light-to-war-on-russia-legislation-in-us-congress-say-no-to-war-with-russia-under-h-res-758-russian-aggression/5417489?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=green-light-to-war-on-russia-legislation-in-us-congress-say-no-to-war-with-russia-under-h-res-758-russian-aggression

  The oligarchy gaat zich klaar maken voor de oorlog.
  We hopen dat congres verstandig genoeg is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. With Its Gold "Vaporized", A Furious Ukraine Turns On Its Central Bankers
  http://www.zerohedge.com/news/2014-12-02/its-gold-vaporized-furious-ukraine-turns-its-central-bankers
  De oekraieners worden nog kwader als ze achter komen dat ze al hun bezittingen hebben weggeven voor een imf lening...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maar even terug komen op filmpje

  Knap dat die man stelt dat 1 motor 1,5 min voordat het fatal werd is stilgezet.

  Dit is niet te vinden in OVV rapport
  Ook niet in transcript zwarte doos, waar te zien is dat de 777 geen verlies in snelheid en hoogte laat zien.(wat zou moeten bij verlies van 1 motor)

  Dus al 1 feit wat niet waar is

  Op 7,34 laat men een sat beeld zien waar buk ontbreekt
  Echter uit google earth blijkt dat die er altijd (en nog steeds) daar staat

  http://2.bp.blogspot.com/-YsY7O2GynFI/VEQuefJHWJ …

  Genoeg gezien van deze Russische propaganda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Correcte link

  http://2.bp.blogspot.com/-YsY7O2GynFI/VEQuefJHWJI/AAAAAAAAWis/URhaO2Q1fZM/s1600/BUK%2B16.JPG

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Altijd interessant: http://vineyardsaker.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van de Vineyard dit interview, van een kwaliteit die in Nederland bij de staatsomroepen nooit gehaald wordt. https://www.youtube.com/watch?v=x9yNJGv1Gmk#t=1585

  "Americans threaten, Russians act. Americans dont, Russians do talk to enemies"

  BeantwoordenVerwijderen
 12. "Het Oekraïense goud is op een vliegtuig naar de VS gegaan, dat is 1 versie"
  "In Libie was het goud na de inval van de VS ook plots weg, in Irak idem dito"

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "The Ukrainian military is on Pentagon's payroll. All of them. And they have expense accounts and its disgusting"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onderbouwing?????

   de kat van mijn buren werkt voor FSB

   Verwijderen
 14. Regarding MH17: "The whole thing was staged, with prepared press relaeses and so on" (37:15)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Azov bataljon executeert half naakte man voor de camera. http://www.liveleak.com/view?i=d5c_1417565721

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Kogelgaten in de cockpit
  Geen (openbare) tape beschikbaar van de gespreken tussen de luchtverkeersleiding in kiev en mh17
  MH17 mocht niet zijn oorspronkelijke vluchtplan maken
  MH17 moest over oorlogsgebied
  Geen publieke copy van de opnames van de zwarte doos van mh17
  Geen amerikaanse satelietbeelden van het neerhalen van m17
  Russische satelietbeelden van 2 oekraïense jachtvliegtuigen nabij mh17 op het moment dat mh17 naar beneden gehaald werd
  Oekraïense eenheden die bewijs materiaal hebben weggehaald kort na de ramp.
  Het joint investigation team dat alleen uit NATO leden bestaat en die bovendien een geheime overeenkomst hebben getekend.

  Deze zaak stinkt net zo hard als 9/11. Waarschijnlijk is deze false flag door dezelfde bedacht.
  De symboliek met vliegtuigen.
  De torens kwamen neer op het alarmnummer 9/11
  MH17 kwam neer op 17 Juli 2014 exaxt 17 jaar nadat mh 17 zijn eerste vlucht had gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan gaan huilen dat info niet openbaar is maar dan moet je bij elke vliegramp gaan huilen want deze info word volgens ICAO protocol NOOIT vrijgegeven. Aan de andere kant kan elke scanner de ATC beluisteren dus hier is niets geheims aan, het enige dat je dan niet hoort is gesprekken in de cockpit.

   Verwijderen
  2. Dit is niet zomaar een vliegramp...Dit vliegtuig is neergehaald en kan zeer grote politieke gevolgen hebben. En als je niets te verbergen hebt kan je alles openbaar maken.

   Verwijderen
  3. De Onderzoeksraad voor de Veiligheids is gebonden aan die IACO-protocollen, maar het Openbaar Ministerie inzake het strafrechtelijk onderzoek niet. Toch heeft dat OM op 8 augustus een overeenkomst getekend met Australie, Belgie en Oekraine die onze regering aanvankelijk ontkende en nu, nu dit langer meer mogelijk is, onbesproken wil laten. Vast niks te verbergen.

   Verwijderen
  4. oligarch
   "Russische satelietbeelden van 2 oekraïense jachtvliegtuigen nabij mh17 op het moment dat mh17 naar beneden gehaald werd"

   Waar???
   Deze heeft Kremlin niet openbaar gemaakt
   Wat is uw bron?

   Verwijderen
  5. "Oekraïense eenheden die bewijs materiaal hebben weggehaald kort na de ramp. "

   Hoe?

   Was sepa gebied

   Verwijderen
 17. Dit zaakje stinkt enorm, elke week komt er een ander complot naar boven of een andere theorie vanuit het anti-NATO kamp.
  Het officiele verhaal is nog steeds onverandert en staat daarmee als een huis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het officiële verhaal zegt helemaal niets. We krijgen niet eens de amerikaanse sateliet beelden van de amerikanen. Naar de russische sateliet beelden wordt niet eens gekeken. Stinkt naar doofpot.

   Ik wou dat jouw familie leden in dat vliegtuig hadden gezeten. Kon jij gaan janken. En niet zo schijnheilig janken als maxima, die huilde waarschijnlijk om alle mensen die het regime van haar vader uit de vliegtuigen hebben gegooid. Wat een aanfluiting

   Verwijderen
  2. En jij geeft in je eentje aan hoe het met het overgrote deel is gesteld van de reageervolk hier, oligarch; allemaal een enorm gebrek aan IQ,EQ en eigenlijk aan alles. Gelooft in domme complotten, heeft geen geduld om officiele rapporten e.d. af te wachten, scheld koningshuis en ministers de huid vol zonder zelf met gedegen onderzoek te komen enz....Oftewel veel blaaskakerij en weinig wol. Niet het reageren waard maar goed, moet hier toch even dingen in perspectief zetten...

   Verwijderen
  3. Waar ben jij dan eigenlijk boos om? Als we wel beelden zagen dan zou jij zeggen dat het nep is, iets met iraq ooglog etc...
   Ik merk een boosheid in jouw reactie, daarom zoek je naar schuld bij een bepaalde partij.

   Verwijderen
  4. Ik som alleen maar de feiten op, dus veel wol en weinig blaaskakerij.

   Verwijderen
  5. "Het officiele verhaal is nog steeds onverandert en staat daarmee als een huis".

   Er is helemaal geen officieel verhaal. Er zijn alleen maar verdachtmakingen aan het adres van de rebellen/Russen die niet gestaafd worden door bewijzen.

   Verwijderen
  6. Wat wil je dan, dat de bewijzen op straat komen en de daders vrijuit gaan omdat ze al genoeg gestraft zijn door de maatschappij ofzo iets?

   Verwijderen
  7. Merkwaardige vraag gegeven het feit dat daders reeds als bekend worden verondersteld terwijl daar geen bewijzen voor zijn en het onderzoek nog afgerond moet worden.

   Verwijderen
  8. oligarch
   sat beelden zijn er niet, heeft VS ook nooit gezegd
   Wel AWACS waarneming

   menie
   sat beelden heeft 1TV gepubliceerd, en die bleken fake

   Verwijderen
  9. "http://www.space.com/26571-military-satellites-malaysia-airlines-missile-mh17.html"

   SBIRS now includes two geosynchronous Earth orbit (GEO) satellites, built by Lockheed Martin, that are each hover above an unchanging spot on planet, more than 22,000 miles (35,400 kilometers) high. (For comparison, the International Space Station orbits at an average altitude of about 248 miles, or 400 km). The first of those satellites, dubbed GEO-1, launched from Cape Canaveral in May 2011. Lockheed Martin recently announced that it won a $1.86 billion Air Force contract to complete the fifth and sixth GEO satellites as part of SBIRS.

   It's likely that the strike on MH17 showed up as an alarming blip on screens at Buckley Air Force Base in Colorado where those data from the SBIRS is processed. The detection is precise enough to detect where a missile was fired from and what kind of missile it was.

   Verwijderen
  10. LOL

   Dat is onderdeel van een balistic warning system
   Die rakketten zijn 'ietsje' groter
   Tevens heeft UA geen balistische raketten, dus waarom zou VS daar op richten

   Tevens heeft Duitse regering bekent gemaakt waar waarnemening vandaan kwam; AWACS

   Verwijderen
 18. De Propagandaschau blijft onvermoeid de vinger op de zere Russofobe Duitse wond leggen http://propagandaschau.wordpress.com/2014/12/03/zdf-heute-journal-kriegshetze-mit-herbeifantasierten-militarischen-zwischenfallen/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Refereren naar een Por-Putin site

   Tja, dat is echte onderbouwing

   Verwijderen
 19. Op zaplog een vertaald en ondertiteld nieuwsitem van de Russische tv http://www.zaplog.nl/zaplog/article/nederlanders_vergeten_wrakstukken_mh_17_doorboord_met_kogelgaten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laten ze zulke essentiële delen voor het onderzoek aan MH 17 liggen. De manier waarop dit verloopt maakt dat ik nu al weet dat dit onderzoek niks gaat opleveren. Ik schaam me voor de leiders van mijn land. Bijna net zo diep als toen tijdens srebrenica. Totaal gecorrumpeerd.

   Verwijderen
  2. Jongens we doen mee met de coverup van de ramp...Krijgen we een mooi baantje in europa of de wall street oligarchy geeft ons een mooi baantje bij het IMF of de United Nations.....

   Verwijderen
  3. De werkelijkheid blijkt telkens weer vreemder dan fictie. Het bizarre verloop van de bergingsactie zou iedere burger argwanend moeten maken. Comment op Zaplog:

   "Te laat. Kogelgaten bewijzen niets meer (ligt alles een beetje te lang rond). Wat rest is russische propaganda. Case closed, leve de petro-dollar en nu weer verder bang zijn voor Poetin en het naderende groot-russische reich...."

   Onthechtende gedachte dat je al met een dergelijk scenario rekening gaat houden.

   Hopelijk hebben ze wel dit fotorolletje....eh deze onderdelen meegenomen:

   https://www.google.nl/search?q=wing+mh17+gunfire&rlz=1C1KMZB_enNL577NL577&espv=2&biw=991&bih=610&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=3ox_VNDYHYSV7AbHxIHIAw&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=1g7c9c5sEGLV9M%253A%3BG-PPazaOASniLM%3Bhttp%253A%252F%252Fblog.metarreader.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2014%252F07%252F2014-07-20-19-56-52.kogels-vleugel-mh-17-a.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fpilotsfor911truth.org%252Fforum%252Findex.php%253Fshowtopic%253D22759%3B718%3B450

   Verwijderen
  4. Niets te zien hier. Gewoon vergeten die ramp. Oorzaak waarschijnlijk een BUK door dronken seperatisten afgevuurd.
   Wat europa niet moet vergeten is vooral veel amerikaanse wapens kopen want we zijn in coldwar 2.0 en amerikaans vloeibaar gas.
   http://sputniknews.com/business/20141203/1015468795.html

   Verwijderen
  5. En VS kan nog niet LNG exporteren aan oostkust

   Verdiep u eerst in werkelijkheid voordat u iets post

   Verwijderen
 20. House Resolution 758 ingediend om militaire actie tegen de Russische Federatie te ondernemen. Als rechtvaardiging wordt het "officiële" Oekraïense standpunt en het voorlopig rapport van het OVV t.a.v. het neerschieten van MH17 genomen.

  "Moreover, of significance, a major piece of legislation introduced into the US Congress H.Rep. 758 refers to the downing of MH17 allegedly by Russia and pro-Russian separatists as a potential casus belli, which could be used to justify military action against the Russian Federation."

  http://www.globalresearch.ca/mh17-what-is-the-joint-investigation-team-what-is-it-for-whos-leading-it-and-why-is-malaysia-excluded/5417589

  http://www.globalresearch.ca/green-light-to-war-on-russia-legislation-in-us-congress-say-no-to-war-with-russia-under-h-res-758-russian-aggression/5417489

  Is it's going to be a "HOT" Christmas?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De resolutie is aangenomen. De VS/NATO gaat de strijd verharden met Rusland.
   Gaat in mijn ogen leiden tot niks dan armoede. Dood, verderf en een verder verslechterende economie in europa. Wederom dank anglo amerikaanse oligarchy.
   Ze denken dat ze hun werelddominantie nog kunnen behouden en zelfs kunnen uitbouwen....We zijn en worden nog veel meer de dupe van hun natte droom.

   Verwijderen
  2. Huh????

   Poetin heeft dit geheel aan zijn acties te verwijten

   Verwijderen
  3. Wil jij betalen voor oekraïene. ?

   Verwijderen
 21. NB: Op mijn blog vertaal ik de laatste tijd allerlei teksten uit het Engels naar het Nederlands.
  Laatste : Samenvatting van Putins speech ( jaarlijkse 'troonrede')
  Voorlaatse: Rusland verkoopt zijn gas aan andere landen. Wij zullen veel eduurde3r gas moeten zoeken. Enorme consequenties voor Europa.
  Blog 412: Econoom Michail Khazin .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe je goed Jan. Geef ajb de link naar je website.

   Verwijderen
  2. Hier is tie, Blik!

   http://xevolutie.blogspot.nl/

   Verwijderen
  3. "Rusland verkoopt zijn gas aan andere landen. Wij zullen veel eduurde3r gas moeten zoeken. Enorme consequenties voor Europa. "

   Welke???

   RU wilt gas verkopen aan Turkije (doen ze al)

   En dan moet (wie) "eduurde3r gas " zoeken????

   Wat is het?

   Verwijderen