dinsdag 16 december 2014

Oekraïense leger legt zeemijnen bij Marioepel

We geven het gewoon door zoals we het binnen krijgen:

Bericht van journalisten van maandag 15 December 2014

Genie-soldaten van de Oekraïense strijdkrachten hebben bij Jalta (Marioepel, dus niet te verwarren met Jalta-Krim) zeemijnen gelegd. Dit heeft het hoofd van de "ATO"-persdienst Dimitri Gorboenov bekend gemaakt. Hij vertelde dat in het gebied rond Jalta aan de kust, geniemilitairen van het Oekraïense leger mijnen hebben gelegd. Ze hebben daarbij gebruik gemaakt van een amfibievoertuig PTS-2. Bron, HIER.Na bij Marioepel al landmijnen gelegd te hebben, volgen nu ook zeemijnen.5 opmerkingen:

 1. Waar de staats televisie het ook niet over heeft is dat amerika een fascistische/communistische politie staat is geworden wat militaire wapens koopt om het tegen constitutionalisten en wapen eigenaren op te nemen.
  DE FOUNDING FATHERS WILDEN JUIST WAPEN BEZIT ONDER DE BEVOLKING ZODAT DE BEVOLKING NOOIT GEKNECHT ZOU KUNNEN WORDEN DOOR EEN TIRAN, EEN MONARCH EN BANKIERS ZOALS IN EUROPA.
  https://www.youtube.com/watch?v=LvDzuE2DZH8

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welnee, dat was om indianen mee te doden. Vergeet niet dat het kolonisten waren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als de mensen in Libië en Syrië wapens hadden gehad, dan hadden ze in de eerste plaats nooit zo'n autocratische leider als Gadaffi en Assad gehad en in de tweede plaats hadden die buitenlandse strijders nooit een kans gehad.
   Vergeet niet dat Amerika en Zwitserland nooit bezet zijn geweest, nooit een tiran op de troon hebben gehad. Helaas hebben de amerikanen niet doorgehad dat ze in sinds 1913 langzaam zijn overgenomen door een bankiers cartel. Na de dood van Kennedy staan de belangen van de oligarchy strak bovenaan in de amerikaanse politiek.

   Verwijderen
 3. "Firearms stand next in importance to the constitution itself. They are the American people's liberty teeth and keystone under independence … from the hour the Pilgrims landed to the present day, events, occurrences and tendencies prove that to ensure peace security and happiness, the rifle and pistol are equally indispensable … the very atmosphere of firearms anywhere restrains evil interference — they deserve a place of honor with all that's good."
  George Washington
  First President of the United States
  http://cap-n-ball.com/fathers.htm

  Hitler was als een kind zo blij toen hij alle wapens had geregistreerd
  "This year will go down in history. For the first time, a civilized nation has full gun registration. Our streets will be safer, our police more efficient, and the world will follow our lead into the future!"
  Adolph Hitler
  Chancellor, Germany, 1933

  Ik geloof niet dat je een tirannie kan introduceren in een land waar de bevolking bewapend is. Obama doet er dan ook alles aan om van het wapenbezit af te komen. (incl false flags zoals sandy hook) Hij kan dan niet de politiestaat creëren die hij voor zijn meesters moet creeeren Die meesters in washington/New York hebben namelijk zo veel fraude gepleegd dat ze voor honderden jaren achter de tralies gaan. Ze moeten wel.
  Dat 98% van de nederlanders tegen wapenbezit is komt ook weer doordat we zijn opgegroeid in de doctrine van de staats media.
  Precies datgene wat BLIK met zijn website wil bereiken/aantonen. De doctrine van de staatsmedia/corporate media.
  To big too fail hebben met 400 lobbyisten onze politici in nederland aardig in hun greep.
  In amerika stelde John D Rockefeller al in 1917 een commissie aan het werk hoeveel van de pers hij moest bezitten om publieke invloed te hebben. De commissie kwam tot de conclusie dat ze de 25 grootste kranten concerns moesten controleren. Zo gezegd zo gedaan. Uit de commissie kwam in 1921 de council on foreign relations. De invloed van de oligarchy is sindsdien alleen maar toegenomen en nu zijn er in amerika nog maar 5 grote corporaties die het "nieuws" aan de man brengen. In nederland is het niet veel beter.

  BeantwoordenVerwijderen