woensdag 10 december 2014

Amerikaanse vlag wappert op gebouw Oekraïense veiligheidsdienst

Een blogger is speciaal afgereisd naar Kiev om dit 6 December vast te leggen. Video (40 seconden) is 9 December gepubliceerd.20 opmerkingen:

 1. Helaas is Amerika geheel overgenomen door de oligarchy.
  http://www.bbc.com/news/blogs-echochambers-27074746
  De 15 miljard die wij moeten lappen binnen een paar weken en die paar honderd miljard euro die nog erbij moet in de toekomst voor oekraïene komt ook in de handen van de oligarchy. Net als die paar honderd miljard die we hebben uitgegeven aan de grieken. Griekse belastingbetaler heeft bijna niets gezien van dat geld. Alles gaat gelijk naar de bankiers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een grotere oorlogsverklaring aan Rusland lijkt me niet denkbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een brij zit er toch in jullie hoofd dat jullie de raarste connecties kunnen maken die totaal maar dan ook TOTAAL niets met elkaar te maken hebben. Daarbij even genoteerd; 99,99% van de Nederlanders, Europa en de VS hebben het niet over oorlog. Sterker nog, de enige die het over oorlog hebben zijn de plottertjes, zoals hier sterk vertegenwoordigt!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahahahahahahaha, wat ben je toch weer grappig Cruelman, altijd lachen met jou erbij.

   Verwijderen
  2. Cruelman, het is niet Total, maar Shell die probeert het oosten van Oekraïene te pakken :) wel de feitjes in de gaten houden he?

   Verwijderen
  3. En daar zit geen schalie gas

   Domme opmerking

   Verwijderen
 4. Wrede, wat zou jij er van zeggen als Putin ineens weer raketbasissen op Cuba gaat neerzetten, de Amerikanen (oorlogsmisdadigers) met hun quantanabay gevangenissen eruit. Is dan Rusland weer ineens de agressor? Vraag dan eerst wat de Amerikanen in Cuba doen. De situatie is dan vergelijkbaar met Oekraïne, de "vijand" voor je voordeur.
  Dit is nu hypothetisch, maar wat het 'westen' doet is werkelijkheid.
  En nee, ik ben de laatste die oorlog wil, ik wil nog wat langer genieten van mijn oude dag, maar de oorlogszuchtige Amerikanen baren mij wel zorgen en als jij denkt dat dit niet waar is waarom dan de goedkeuring van de senaat in de States dat ze koude oorlog 2 weer aan gang gezet hebben? Putin is NIET begonnen, zoveel is 100% zeker. Bewijs jij dan het tegendeel maar dan met goed onderbouwde argumenten en geen zever zoals we van jou gewend zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Poetin is wel begonnen, maar je kan vast niet rekenen. Bewijs?? Ligt overal om je heen!!! Alleen jullie willen het niet zien, geloven liever een liegende president die alleen om zijn ego geeft, de onderwereld de bovenwereld laat regeren en zelf zo chantabel als wat is. En graag zijn Sovjet Unie weer wil herstellen. Zal hem niet lukken, maar hij kan ook niet terug. Pikken zijn geldschietertjes niet meer, dus wordt het nog spannend of hij op de grote knop gaat drukken. De VS en de EU gaan dat niet doen, die hebben tenminste nog verstand en een hart...

   Verwijderen
  2. Ik heb overal om me heen gekeken en ik vind niks. Waar moet ik kijken om te zien wat jij ziet? Toon mij die bewijzen, maar dan graag zwart op wit en geen loos gebral, en voor de rest natuurlijk geen inhoudelijk antwoord op mijn post, maar dat verwachtte ik al.

   Verwijderen
  3. Je bent te lui om zelf op onderzoek te gaan, je moet alles voorgekauwd hebben. Zit je hier goed, Blik doet alles graag kopieren van RT en andere pro-Russische mediasites en doet niet eens de moeite het te verifieren of wat dan ook. En waarom moet ik inhoudelijk ingaan op gebral en sprookjes?? Dat laat ik aan psychiaters en psychologen over, is niet aan mij besteed. Wanen moet je door professionals laten behandelen en niet door leken....dus zou zeggen, meld je bij de dichtstbijzijnde GGZ en laat je liefdevol behandelen voor je verslaving aan oorlogsporno.

   Verwijderen
  4. Sancties opleggen is een vorm van oorlog voeren meneer de NOS en BBC zijn pas echt onafhankelijk.
   Irak, ja nee dat was een foutje maar nu heeft het westen echt het beste voor hoor met de arme mensen, sure.
   Elke keer het zelfde patroon van we moeten de arme mensen redden van hun dictator, en meneer Cruel blijft in sinterklaas geloven.
   Waarom pakken Saudi Arabië nooit aan?
   Over GGZ gesproken, je favoriet bij de BBC was Jimmy Savile zeker, Cruel.
   NOS en BBC onafhankelijk Wahahaahhahahah en dan praten over psychologen wahahahahahaaa

   Verwijderen
  5. Daar gaan we weer, wrede, als dit hier allemaal gebral en sprookjes zouden zijn wat doe jij hier dan op dit blog? Ons bekeren? Moet jij niet in Valkenburg in het sprookjesbos zijn? Voor alle leeftijden toegankelijk, ook kinderen en minder begaafden.
   Je weerlegd geen enkele stelling hierboven en in andere post, behalve dat het leugens en fantasie's zijn. Zelf kom je met NIKS. NOS telt bij mij niet.
   En ik doe wel degelijk onderzoek, Blik is echt niet de enige site die er is. Op b.v. www. nieuwemedianieuws.nl vind je er een groot aantal, niet allemaal even goed, maar in grote lijnen kun je toch een beeld vormen.
   Daarnaast heb ik schotel tv en kan dus zenders kijken van over heel de wereld. Zo (zou) je kunnen zien dat er zelfs in Amerika weerstand tegen het beleid is, maar dat er voor afleiding gezorgd word door op negers schietende cops op de voorpagina's te plaatsen zodat, waar het werkelijk om gaat (oorlog voeren), er stiekem door gejaagd kan worden.
   De enige conclusie die ik kan trekken is dat je een trol bent en misschien zelfs betaald door m.s.m.

   Verwijderen
  6. Het valt wel op ja, zoveel mogelijk bs verkondigen, inhoudelijk nergens mee komen en er op gooien dat iedereen die het beleid niet goed keurt van onze integere westerse regeringen dan maar pro Russisch zijn.
   Gaat helemaal nergens over maar ja aan de andere kant als je het NOS serieus neemt zou meneer Cruel zomaar echt in sinterklaas kunnen geloven.

   Verwijderen
  7. En wat voor reden zou Cruel kunnen hebben om op deze site deze bs te verkondigen.
   Als je de info niet bevalt bekijk je een site die je wel bevalt toch?
   Zelfde als ik naar een auto site gaat en dan continu zeiken over auto's.
   Vreemde snuiter, alhoewel tegen geluiden wel goed zijn om te blijven relativeren en na te blijven denken of de info wel klopt die wij voor waarheid aannemen.

   Verwijderen
  8. Dit ben ik met je eens, Dennis, ik probeer me ook "random" te informeren maar de manier waarop de wrede dit doet is zo eenzijdig en zo leeg als een luchtballon, op de lucht na dan. Ik ga geen discussie uit de weg maar verwacht van mijn 'tegenstander' inhoudelijke standpunten en geen loos gescheld.

   Verwijderen
  9. Heerlijk, jullie zetten jezelf in de kinderlijke reacties te kakken maar hebben dat niet eens door....en ik lach me krom hier!!

   Verwijderen
  10. Cruel, je ziet het zelf echt niet he? Ik stuur je iig veel positieve energie, en hopelijk wat wijsheid..Namasté

   I started a joke which started the whole world crying
   But I didn't see that the joke was on me oh no
   I started to cry which started the whole world laughing
   Oh If I'd only seen that the joke was on me

   Verwijderen
 5. BLIK goed dat je dit openbaart. De veiligheidsdienst (wat een verschrikkelijk freudiaans woord is dat trouwens, net zo goed als het ministerie van veiligheid waar wij onder leven) van Oekraïene is nu 2 handen op 1 buik. De boodschap is duidelijk Oekraïene is in handen van anglo amerkaanse oligarchy.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zit alleen te denken, de kop is verkeerd, had moeten zijn: "Oekraïense vlag wappert ook nog op Veiligheidsdienstgebouw Kiev"

   Als je aan DJG (DJ Godfroid, NOS) zou vragen of die vlag iets beteken, zou hij waarschijnlijk zeggen, nee hoor, betekent niets.

   Verwijderen
 6. The Saker pikt het ook op: http://vineyardsaker.blogspot.it/2014/12/us-flag-proudly-flies-over-sbu-building.html

  BeantwoordenVerwijderen