maandag 22 december 2014

Burger Gorlovka begrijpt regime Oekraïne niet

22-12-2014 Bericht van een burger uit Gorlovka

"Ik begrijp de logica van de Oekraïne niet. Ze hebben een legitieme regering omvergeworpen, ze hebben gesprongen op Maidan, hebben Berkoet oproerpolitie gedood, hebben mensen verbrand in het vakbondsgebouw, en hebben gewoon mensen vermoord om hun vrije woord. Wij hebben enkel een referendum gehouden en deze onmensen kwamen op ons af met oorlog, als het geen genocide is."

"Want dat is het, als je vreedzame burgers doodt, steden bombardeert, zeggend dat het separisten zijn die hun eigen steden bombarderen, waar ze geboren zijn en hun waar hun families wonen. De overwinning zal voor ons zijn, ten eerste omdat wij een hardwerkend sterk volk zijn, gehard. Ten tweede, het is onze grond, waar onze voorouders leefden, hard gewerkt hebben en de Donbass gemaakt groot gemaakt hebben, opdat hun kinderen er konden wonen, wij! De overwinning zal voor ons zijn! Wij staan voor onze ouders, kinderen en moeders die ten prooi vielen aan de fascisten."

Bron, HIER.

32 opmerkingen:

 1. Zo maar wat bedenkingen van mij.
  Rusland word nu afgeschilderd als een grote landveroveraar zoals Hitler of nero. De mensen zouden daar zwaar onderdrukt worden. Is dat wel zo? Als ik kijk naar de situatie waarin wij hier nu verkeren en ik vergelijk dit met het Rusland van nu dan vraag ik me af of wij nu echt beter af zijn. Er zijn hier maar weinig mensen die niet zwaar in de schulden zitten, hier zijn meer voedselbanken dan in Rusland. En wij leven in een democratie? Ik denk het niet als ik kijk wie de baas is in de EU. Die hebben zichzelf gekozen dus niet democratisch. Net als de regering. Ik denk dat er niemand gestemd heeft voor een coalitie van VVV en PVDA. Zij bepalen wat we eten, door dat TTIP akkoord krijgen we straks de rotzooi van Monsanto op ons bord en wij kiezen daar niet voor als je al die protesten ziet, maar dat helpt niet. Straks is protesteren verboden, kijk maar naar Spanje, welke kranten we lezen, de msm die zo hard censureert zodat je maar halve of geen waarheden te lezen krijgt, en hetzelfde geld voor de tv. en ze bepalen zelfs naar welke dokter je (moet) gaan. Is dit democratie? Het lijkt meer op wat de stasi deed in voormalig oost Duitsland, daar werd ook iedereen gecontroleerd. Nu wil het westen oorlog gaan voeren. In Amerika is het wetsvoorstel hieromtrent reeds goedgekeurd. Het grootste deel van de bevolking wil dat niet maar het is er toch doorgedrukt omdat men te zeer bezig (afgeleid) was met die killercops. Als je ze filmt word je gearresteerd maar zij filmen jou 24/24. Democratie?? Hier word de regering geleid door pedo's, of ze ondersteunen die, zie Opstelten versus Demmink. Hier word onderzoek gedaan naar een vliegtuigcrasch maar belangrijke bewijsstukken laat men daar liggen omdat het van te voren al duidelijk is wie de dader (moet) zijn, en ik ben er echt van overtuigd dat het NIET Rusland is. Rusland heeft er geen enkel baat bij om de Oekraïne terug bij Rusland in te lijven op de Krim na want daar hebben ze een belangrijke basis en die zou ik ook niet zomaar aan de NAVO schenken. Rusland heeft er echt werk van gemaakt om de koude oorlog te beeindigen en zelfs de atoomwapens te verminderen. Pas toen bleek dat Amerika zich hier niet aan hield zijn de Russen ook weer begonnen. Rusland is de afgelopen 20 jaar geen enkel land binnen gevallen maar tel die van het Westen eens? Onze straaljagers zitten nu in Irak de 'westerse belangen' te verdedigen. We hebben daar helemaal niets te zoeken. En dan vinden wij het gek dat er af en toe als wraak een aanslag gepleegd word, zoals in Spanje op dat station. We lokken dat zelf uit. En zo krijg je situaties zoals in het artikel hierboven. Mensen begrijpen het niet meer en worden dom gehouden om het zeker niet te leren begrijpen.
  Ik wens iedereen fijne en hopelijk vreedzame feestdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De burgers van Oekraïne betalen de prijs voor de, tot nog nu toe althans, mislukte pogingen van de VS om het bewind van Assad in Syrie weg te krijgen. Dat is de cynische logica van de geopolitieke poppenspelers:

  http://russia-insider.com/en/2014/12/19/2049

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OT

  RTL warmt nog even een beschimmeld prakje op:

  "Foto's en ooggetuige: raket uit separatistengebied haalde MH17 neer

  RTL Nieuws heeft foto's in handen die meer informatie geven over de toedracht van de ramp met de MH17. Die beelden en een gesprek met de maker van de foto's bewijzen dat de ramp zeer waarschijnlijk is veroorzaakt door een luchtdoelraket, afgeschoten uit separatistengebied in Oost-Oekraïne.

  Het gaat om een serie hoogresolutie foto's die zijn genomen kort na het afschieten van die raket en direct na het neerstorten van het toestel.
  De drie foto's zijn genomen in de omgeving van de rampplek. Op de eerste twee foto's is een verticale rookpluim te zien, die lijken te komen vanaf de plek waar de raket gelanceerd is. Op de derde foto staat een grote zwarte rookpluim, waarschijnlijk vanaf de plek waar het vliegtuig is neergekomen. Om de privacy van de fotograaf te beschermen zijn de foto's niet bijgevoegd."

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/fotos-en-ooggetuige-raket-uit-separatistengebied-haalde-mh17-neer

  Het gaat hier dus om een foto die al in juli als (inmiddels gedebunked) bewijs moest dienen dat het verzet MH17 uit de lucht zou hebben geschoten met een SAM.

  "Heeft u de camera waar de foto's mee zijn genomen nog?

  Ik heb contact opgenomen met een vriend van mij en hem de foto's gegeven, inclusief de originelen. Die vriend nam contact op met de SBOe (Oekraïense veiligheidsdienst) en bij de SBOe hadden ze belangstelling voor de foto's. Hij heeft ze aan de SBOe overhandigd. Daarna moest ik de details van die foto's nader verklaren en de camera overhandigen."

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/ooggetuige-mh17-mijn-doel-rechtvaardigheid

  Vreemd bericht. Kiev krijgt de smoking gun letterlijk op een presenteerblaadje aangeboden en doet daar dan vijf maanden helemaal niets mee. En dan is daar opeens RTL met het ultieme bewijs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ray McGovern, ex CIA, heeft van oud collega's gehoord dat er dronken oekraiense soldaten op de satelliet beelden zouden staan, en dat die de Buk hebben afgevuurd.
   Niet opportuun om die beelden vrij te geven.
   ===
   Ja, de Amerikanen hebben zeer goede satelliet beelden, en weten dus ook waar de MH370 naar toe gevlogen is.
   Een Maleisische professor heeft hier 'gewag' over gemaakt.

   Verwijderen
  2. De foto was al snel bekend.
   http://ukraineatwar.blogspot.nl/2014/07/launch-location-detected-of-missile.html

   Ook de locatie, Roland Oliphant is er geweest.
   http://ukraineatwar.blogspot.nl/2014/07/exact-location-pinpointed-of-mh17.html

   Het nieuwe is volgens mij dat het origineel aan RTL is gegeven en zij hebben de foto professioneel op echtheid laten onderzoeken.
   Best wel petje af voor RTL.

   Verwijderen
  3. Mennie,

   1) Ik heb die blog bekeken, die deze foto al op 21 juli plaatst. Ze hebben ook berekend waar de lanceer positie zou kunnen zijn: of op een erf tussen enkele huizen, of in een veld met veel diepe sporen.
   RTL beweert: in een veld. Maar dat RTL-veld correspondeert niet met het veld van de blog van Ukraine @ war.

   2) Roland Oliphant zegt dat hij een afgebrand stukje land heeft gevonden. Maar hij heeft het niet gefilmd ! ( Heel slim natuurlijk: zou hij het wel gedaan hebben, dan hadden we nu geweten dat dit met zekerheid de derde lanceer-locatie is die we vinden. Wie van de 3 ?

   3) Olaf Koens interviewt de maker van de foto ( ik geloof àlles !). We krijgen meteen ook de reden waarom de man de foto gemaakt heeft: Hij hoorde een harde klap. Vreemd dat niemand in dat gebied een harde klap hoorde. Op de foto's zien we dat er honderden huizen dicht bij de lanceerplek staan dan het huis van de fotograaf.

   4) Nu RTL bereid blijkt om duizenden euro's uit te geven voor onderzoek heb ik nog wel een leuke journalistiek kluif voor ze: probeer er bi de BBC eens achter te komen waarom het interview van hun correspondent ( waarin dorpelingen zeggen dat ze een jachtvliegtuig zagen naast de MH17) van hun site hebben gehaald, en sindsdien dood zwijgen. Kijk op 30 sec.: https://www.youtube.com/watch?v=Sa_R2NA1txc

   Verwijderen
  4. Misschien Jan, omdat die burgers weten dat ze verkeerd zaten en de rebellen zo zat zijn dat ze liever zwijgen dan hun brandstof geven voor hun propaganda??? Maar zo ver denken jullie nou nooit....zolang het maar tegen het Oekraïense leger is gericht moet het hier verkondigt worden, is het pro-Oekraine hoor je er niets over....enorm eenzijdige "nieuwssite" hier maar al vaker gezegd. Jullie beschuldigen mij van geen enkele onderbouwing maar aangezien jullie dat ook niet doen voel ik mij niet geroepen vaststaande feiten nog vaststaander te maken. Daarbij zijn jullie constant als "onderbouwing" elkaar aan het napapegaaien en verwijzen naar op zijn minst dubieuze sites....maar als je daar iets van zegt ben je gelijk een overheidstrol, wordt je betaald om jullie het "zwijgen" op te leggen (alsof jullie belangrijk zijn, whahahaha!! Grap van het jaar!!) enz....maar goed, ik heb in een mail met Blik aangegeven hier nu maar echt te gaan stoppen want tegen zoveel domheid en blinde fascistische fanmail richting het Kremlin kan ik niet op....de ware daders worden hier het hand boven de hoofd gehouden en de oorlog in stand gehouden....denk dat de burgers van Oost Oekraine jullie echt dankbaar zijn...not!!

   Verwijderen
 4. John Kerry verklaarde maanden geleden dat er satellietbeelden zijn waarop duidelijk zichtbaar is dat vlucht MH17 is neergehaald met een raket vanaf grondgebied in handen van seperatisten. Hij verklaarde dat die beelden op een later tijdstip wellicht openbaar gemaakt zouden worden maar tot nu toe is dat niet gebeurd en wordt er amateuristisch naar bewijs gezocht door een deel van de wrakstukken hier tot een incompleet geheel samen te voegen. Waarom al die moeite als de Amerikanen over bewijs beschikken en dat alleen maar hoeven te overhandigen? Omdat de Amerikanen dan de capaciteit van hun spionagesatellieten zouden prijsgeven is het sullige antwoord. En dat terwijl ze er in de jaren '90 al over pochten dat ze met hun satellieten alles wat zich op de grond bevond en groter was dan 15 cm. konden herkennen. En kort geleden pochten ze er nog over dat ze met hun satellieten in staat zijn om niet alleen een golfbal te kunnen traceren maar dat ze je dan ook nog kunnen vertellen van welk merk die golfbal is. De meest logische verklaring is dat we best mogen weten wat ze kunnen maar dat die beelden waar John Kerry over zegt te beschikken helemaal niet bestaan.

  Vincent Brunott

  BeantwoordenVerwijderen
 5. $ 585 Miljard wapenbudget niet voldoende voor de VS. Hun budget is groter dan dat van de volgende 8 landen samen. Maar dat heeft verder, net als een martelrapport van 6000 (!) pagina's, niets met agressie te maken... http://sputniknews.com/us/20141223/1016132946.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oude mensen in door oekraïene gecontroleerd gebied van de donbass sterven door gebrek aan voedsel. De fascist Pornoshenko wil alle rusisch sprekende oekraïeners dood
  http://www.strategic-culture.org/news/2014/12/23/donbas-old-people-starve-to-death-on-ukrainian-controlled-territory.html
  zoals de oligarche Timoshenko wil en ons al verteld heeft wat er met die mensen moet gebeuren
  https://www.youtube.com/watch?v=6RxSzSWbcxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weinig overtuigend "bewijs" waar RTL mee komt aanzetten... Rookpluim bij zonovergoten weer. Het was bewolkt die dag, beste RTL mensen! http://friedensblick.de/12494/zeigt-bild-fake-fotos-vom-angriff-auf-flug-mn17/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dezelfde foto stond in de NRC.
   Wetenschapsjournalist Karel Knip vergooit daar met verve zijn reputatie, mocht hij die al hebben.
   De kop luidt: "Het is echt rook van de raket."

   Er wordt heel ingewikkeld gedaan om de indruk te wekken dat het wel ècht een foto is dan het moment vlak na de MH17 crash.
   Maar in de laatste regels durft hij toch niet te verzwijgen dat het op die dag flink bewolkt was:

   "Eén ding is raadselachtig: dat de zon
   ü b e rh a up t schijnt. De meeste foto’s
   uit het gebied tonen in de minuten na
   de crash een half tot zwaar bewolkte
   hemel. Ook weersatellieten laten veel
   cloud cov erag e zien. Ukraine@war
   redt zich eruit door de kleine beeldhoek
   van de foto te benadrukken: hij
   toont maar een miniem stukje van de
   lucht, niet meer dan een reepje boven
   de horizon. De rest van de hemel kan
   wel geheel bewolkt zijn, meent het
   blo g.
   Maar dat is niet helemaal waar, want
   het landschap ligt van voor tot achter
   in de zon: 3 strekkende kilometers. Er
   moet dus zeker een gat in de wolken
   hebben gezeten. Nu goed: een gaatje.
   Dit moet nog opgelost worden."

   De partijdigheid van de media druip[t er af.

   ====
   Ander voorbeeld:
   Een anti-moslim journalist bij Trouw kon 7 jaar lang zijn artikelen vervalsen. Toen pas werd het "ontdekt".
   Ondanks eerdere waarschuwingen en vragen.

   Mijn vraag is nu: Als deze journalist pro-moslim artikelen had geschreven, zou het dan ook pas na 7 jaar zijn ontdekt?

   Nee natuurlijk.
   Men wist dondersgoed dat het niet klopte.
   De man is gebruikt door de Media elite om hun agenda te bevorderen: moslim bashen. Trouw barst trouwens van de anti-moslim schrijvers. Elma Drayer is helemaal niet te pruimen.

   Verwijderen
  2. Herhaling schijn de kracht van reclame te zijn. En van propaganda. Klaarblijkelijk was het weer even tijd voor de boodschap: 't was een BUK, dus waren de rebellen.

   Commentaar van Joost Niemoller:

   http://joostniemoller.nl/2014/12/rtl-nieuws-brengt-oude-propaganda-uit-kiev-als-nieuws-mh17/#comments

   Verwijderen
  3. Bewolkt of niet bewolkt, het BUK scenario blijft nog steeds staan als een huis.

   Ook de rebellen zelf spreken over bewolking, maar toch weten ze dat er een vliegtuig aan komt.
   Dit is de opname van 2 minuten voor het neerschieten, door de SBU op Youtube gezet:
   https://www.youtube.com/watch?v=emfVpkBKoow

   Je kunt twijfels hebben over de echtheid van deze opnames maar op Vice News heeft rebellenleider Kozitsyn toegegeven dat deze opname echt is:
   https://www.youtube.com/watch?v=BbyZYgSXdyw
   Bevestigd via Vice News:
   https://news.vice.com/video/russian-roulette-dispatch-87

   Er zijn nog meer opnames, bijvoorbeeld een dag na het neerschieten over Moscow die opdracht geeft om de zwarte doos te zoeken:
   https://www.youtube.com/watch?v=9ff_LTlZZI8

   Of de opname van de ochtend voor het neerschieten dat ze met een BUK rond rijden.
   https://www.youtube.com/watch?v=MVAOTWPmMM4

   (bij sommige opnames staat ook het +380 telefoonnummer erbij, dat is een nummer van Oekraïne, daarom waarschijnlijk kinderlijk eenvoudig af te luisteren door SBU.

   Verwijderen
  4. Tuurlijk, de befaamde tapes van de nimmer liegende veiligheidsdienst SBU. Ze zitten er bovenop die jongens. Hadden op 16 juli hun tapejes al klaar liggen voor een vliegtuig dat pas een dag later neergeknald zou worden.

   http://joostniemoller.nl/2014/10/kro-reporter-toch-ook-in-de-fout-over-mh17/


   Laten ik het zo zeggen: die audio opnamen zijn, om talloze redenen, bepaald niet onomstreden. En als we dan de social media als bewijsmateriaal aanvoeren dan zijn er ook nog getuigenverklaringen van locals die gevechtsvliegtuigen hebben gezien:

   https://www.youtube.com/watch?v=iuoIw3jBV4g&feature=youtu.be

   Maar 't lijkt me zo dat er veel harder bewijs voor handen moet zijn waarmee de daders van de aanslag geidentificeerd kunnen worden dan social media. De wrakstukken van MH17 bijvoorbeeld. de obductierapporten van passagiers en bemanning, of de inlichtingen van militaire radar en spionagestations. Merkwaardig dat die zo'n ondergeschikte rol spelen in de infowar.

   Verwijderen
  5. Dat is geheel niet merkwaardig, het OM heeft eerder met zaken te maken gehad waarbij bewijsmateriaal ook in de social media rond ging. Dat doet meestal niet veel goeds. Denk aan strafvermindering omdat ze al zijn gestraft door de samenleving etc...
   Dat bewijs krijgen wij pas te zien als de zaak in behandeling is, of misschien pas daarna, als het niet meer militair of geheim is geclassificeerd.
   De onderzoeksraad kan natuurlijk ander bewijs hebben, die werken weer volgens ICAO, waar ook weer protocollen zijn voor geheimhouding. Die maken ook weer een rapport dat naar buiten komt, die gebruiken misschien weer andere bewijzen.

   Verwijderen
  6. Mennie,
   de geloofwaardigheid van uw bronnen kan ik in twee woorden samenvatten: Teddybeertje en Gouden ring.

   Ik neem aan dat Ukraine het vliegtuig neer schoot, en dat men tevoren wat telefoongesprekken op tape zette.
   Ik kan die stemmen niet herkennen.

   Vreemd vind ik ook: het vliegtuig vliegt 32 km in 2 minuten.
   De informant die Bezler waarschuwt zit dus in Ukraïens gebied. Lijkt me een gevaarlijke job, want blijkbaar wordt elk woord wat die lui spreken op tape opgevangen.

   De laatste video lijkt me erg onwaarschijnlijk: Ik heb nog nooit gehoord over een leger dat een aanval gaat bespreken over een telefoon waarvan ze weten dat die wordt afgetapt door de vijand. (kinderlijk eenvoudig af te tappen, zoals U zelf schrijft) .
   De video is binnen 24 uur na de ramp op youtuybe gezet. Het is dus niet dat ze lang hebben moeten zoeken in de miljoenen telefoongesprekken die op die dag over het net gingen.

   Verwijderen
  7. "Dat bewijs krijgen wij pas te zien als de zaak in behandeling is, of misschien pas daarna, als het niet meer militair of geheim is geclassificeerd."

   En dus staat er voorlopig helemaal niks als een huis.

   Verwijderen
  8. Het BUK scenario, ten opzicht van een Su-25 van links of een MiG-29 van rechts, is nog steeds het meest aannemelijk.
   Er komen steeds weer bevestigingen op de gegevens van het allereerste moment.
   De foto van het rookspoor is onderzocht en lijkt echt, de opnames van rebellenleider Kozitsyn is opgenomen en hij zegt dat hij dat echt is, dat neemt iig twijfel weg bij zijn woorden (ik ga er vanuit dat hij zijn eigen stem en woorden herkent). Hij zegt in hetzelfde gesprek met Vice News ook dat het een raket was.

   Kijken we daar in tegen naar het bewijs van een Su-25 van links dan is dat slechts een suggestie.
   "Besides it, Russian system of air control detected the Ukrainian Air Force aircraft, purposed Su-25, moving upwards toward to the Malaysian Boeing-777.`
   http://www.mid.ru/brp_4.nsf/0/ECD62987D4816CA344257D1D00251C76
   Maar deze suggestie sloeg aan bij de conspiracy denkers dus ze houden hem nog ff in leven.

   Aan de andere kant de MiG-29 van rechts was een duidelijke photoshop en als propaganda niet eens serieus te nemen.
   https://www.metabunk.org/threads/debunked-this-photo-shows-a-ukraine-mig-29-shot-down-mh17.5107/

   Dan hebben we nog een hele hoop andere scenario's dat Rusland heeft uitgeprobeerd in de media, zoals het vliegtuig van Putin etc... maar niks is blijven hangen.
   Als wij als amateurs naar alle mogelijke scenario's kijken dan staat die van de BUK nog steeds bovenaan.

   Verwijderen
  9. MH17 kan neergeschoten zijn door een BUK en die BUK kan zijn afgevuurd door rebellen. Totdat in de wrakstukken of lichamen scherfresten van een air-to-air of een een 30 mm projectiel worden aangetroffen. Totdat er radar of satelietgegevens bekend worden die er op wijzen dat MH17 door gevechtsvliegtuigen zijn neergeschoten of dat de SAM werd afgevuurd door een BUK van het regeringsleger. Of vul zelf maar elk ander denkbaar scenario in. Totdat het zover is, is alles speculatie. De opzichtige pogingen de publieke opinie alvast in een bepaalde richting te duwen nopen tot achterdocht.

   Verwijderen
 8. Guus Hiddink vliegt op als hij een slecht woord over Rusland hoort. http://football.sport-express.ru/reviews/52156/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OT

  http://marketupdate.nl/nieuws/economie/valutacrisis/china-en-rusland-verkopen-dollarreserves/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Verse tanks Oekraïne vanuit richting tankfabriek door Kharkov richting...? https://www.youtube.com/watch?v=yxOkc6_pcmA

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Voor wie 'em nog niet gezien heeft, een must see film: http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2014/07/wag-dog.html

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Sylvano viert Kerst, als het goed is, samen met zijn moeder. http://www.destentor.nl/regio/apeldoorn/sylvano-viert-kerst-met-zijn-moeder-1.4686858

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zelfs de directeur van Stratfor kan er niet meer omheen:

  Head of Stratfor, ‘Private CIA’, Says Overthrow of Yanukovych Was ‘The Most Blatant Coup in History’

  http://www.globalresearch.ca/head-of-stratfor-private-cia-says-overthrow-of-yanukovych-was-the-most-blatant-coup-in-history/5420978

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Meet The Pilot Who Shot Down Malaysian Boeing MH-17 – Vladislav Voloshin: “The Plane Was In the Wrong Place at the Wrong Time”
  http://www.globalresearch.ca/meet-the-pilot-who-shot-down-malaysian-boeing-mh-17-vladislav-voloshin-the-plane-was-in-the-wrong-place-at-the-wrong-time/5421363
  Zou een doorbraak kunnen zijn als dit een betrouwbare getuige is.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. MH17 'was shot down in botched bid to assassinate PUTIN': Pro-Kremlin media names Ukrainian air force pilot who they allege downed craft

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2862334/MH17-shot-botched-bid-assassinate-PUTIN-Pro-Kremlin-media-names-Ukrainian-air-force-pilot-allege-downed-craft.html#ixzz3Mq99eDhO
  Is het waar dat Anna Petrenko en de piloot samen naar dubai zijn gegaan, onmiddelijk na het neerschieten van mh17? . En zo ja waarom zijn ze voor onbepaalde tijd naar dubai verhuist ?.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zeg ik, elke keer weer een ander verhaaltje van de staatsmedia in Rusland. Dat heeft maar 1 doel en dat is het eigen volk op een dwaalspoor zetten, die zien niet wat daar echt aan de hand is.

   Verwijderen
  2. Geloof jij maar het verhaaltje van de anglo zionistische oligarchy(waarvan wij zo goed zijn om hun geld in omloop te lenen en aan wie jij binnenkort je vermogen en je pensioen mag inleveren van wege de bail in) het zogenaamde raketspoor bij heldere hemel. Terwijl er notabene zelfs in het officiële staatsrapport staat dat het bewolkt was.

   Verwijderen
 16. Er zou een Oekraïens offensief aan zitten te komen; de gesloten vliegvelden zouden te maken hebben met invliegende militaire hulp vanuit het westen http://itar-tass.com/en/world/769142

  BeantwoordenVerwijderen
 17. "Oekraïense occupanten hebben zeker 8 x staakt het vuren geschonden vannacht. Verzet Novorossiya heeft niet gereageerd" https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_36191

  BeantwoordenVerwijderen