vrijdag 12 december 2014

Gewond. Genezen. Verliefd: Lugansk 2014 - NL-subs

Ondanks de oorlog. Ondanks de tekorten. Het leven gaat door in Lugansk, en de grond voor liefde wordt er niet minder vruchtbaar door. 3 Minuten. Nederlands ondertiteld.

19 opmerkingen:

 1. Volgens Olga Kovitidi vice premier van de krim, heeft het IMF enorme concessies gekregen van Oekraïene met de IMF overeenkomst die in maart dit jaar is getekend. Weet iemand of dit waar is ?.
  http://www.activistpost.com/2014/03/imf-plans-massive-austerity-for-ukraine.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is waar. Als als voorwaarden voor toekomstige leningen wordt gesteld dat eerst de afvallige gebieden onder Oekraïense controle moeten worden gebracht, dan is dat een behoorlijke concessie.

   "Furthermore, the IMF is demanding that the breakaway Ukrainian areas be conquered in order for additional loans to be made to the Ukrainian Government."

   Het is ook gebleken dat Oekraïne daar, tot nu toe, niet in staat is, wat weer tot andere theorieën kunnen leiden (neerhalen MH17) of, in dit geval met feiten omkleed, het voorzien van wapens.

   http://www.globalresearch.ca/ukraine-receives-new-weapons/5418591

   Over eén of twee weken zit Oekraïne zonder geld en dan moet je wat. Hier hebben zij het volgende op gevonden. In de nieuwe regering is een Minister van Financiën, Natalia Jaresko, benoemd, weliswaar Oekraïense van origine, maar die vorige week nog Amerikaans staatsburger was en in bliksemtempo tot Oekraïens staatsburger werd genationaliseerd.

   http://www.sovereignman.com/trends/leaked-document-ukraines-government-to-eliminate-everything-15717/

   http://freedombytes.info/magazine/overig/staatsgreep-voltooid-amerikaanse-investeringsbankier-nieuwe-minister-financien-oekraine/

   Verwijderen
  2. de staal fabrieken zijn weggegeven aan Ruhr en de pijpleidingen zijn weggegeven aan chevron. voor nop.

   Verwijderen
 2. Helemaal niet verkeerde uitzending Eenvandaag gisteren over menselijk leed Donetsk. http://buitenland.eenvandaag.nl/tv-items/55944/doodsangst_in_donetsk_leven_onder_beschietingen?autoplay=1

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook eens wat beelden van het Oekraiense kamp met Eng-ondertiteling https://www.youtube.com/watch?v=NeLqj9JMrxw&list=PLPnX89fQLdsnTsiDOpYtxvMJZobCjqBC-&index=10

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit doet mij dan even wat meer aan het SBS nieuws denken dan aan de NOS.
  Echt iets voor hart van nederland, sorry maar kan er verder niet inhoudelijk op reageren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prima dat het je aan hart van nederland doet denken. En fijn dat het je niet aan de NOS doet denken. En geen probleem dat je er niet inhoudelijk op kunt reageren.

   Verwijderen
  2. Mennie,

   mogelijk heeft U deze brief aan U gemist: http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2014/12/brokstukken-en-lichamen-mh17-zijn-terug.html?showComment=1418368129483#c3515770230223625728

   Verwijderen
  3. Brief? Laten we het gewoon commentaar noemen.
   U mag ook gewoon tutoyeren.
   Ik heb daar op u gereageerd want uw commentaar aldaar bevat nogal wat onwaarheden.

   Verwijderen
 5. Porosjenko tijdens interview met Australische tv-station ABC News


  Porosjenko “De leidende landen… eh, de Nederlandse specialisten hebben een hele positieve ervaring en het voorlopige resultaat is dat de aanval werd uitgevoerd vanuit het gebied dat gecontroleerd wordt door de terroristen, gesponsord door de Russen, met een surface to air raket die afkomstig is uit Rusland. We hebben een satellietfoto van de lancering van de raket.”


  De interviewster stelt dat dit niet in het voorlopige onderzoeksrapport van de Nederlandse Onderzoeksraad voor Veiligheid staat.
  Porosjenko: (Met een geheimzinnig lachje.) “Dit is nog niet gepubliceerd. Maar geloof me. Alle specialisten zijn unaniem over wie er verantwoordelijk is. Ik hoop dat in het rapport volgend jaar het resultaat gepubliceerd wordt.”

  http://joostniemoller.nl/2014/12/porosjenko-we-hebben-foto-bewijs-schuld-separatisten/#more-4441

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom geen beeld bijgevoegd?? Beelden zeggen meer als woorden...en dat gaat dan tegen mij tekeer dat ik geen bewijs lever maar als meneer zelf moet leveren is er ook niks daar...wat een amateur mafkezen zijn jullie toch!!

   Verwijderen
  2. Beeld van wat/wie?

   Overigens gaat hier niemand tegen je tekeer. De enige die steeds provoceert met ad hominems ben je zelf. En, inderdaad, je uitspraken worden nooit ondersteund met feitelijke aanwijzingen.

   Verwijderen
  3. En als het gaat om beelden van het interview waarin Porosjenko die uitspraken doet is je comment helemaal misplaats, want het stuk van Niemoller begint in de tweede regel met een link naar het inteview op ABC News. En als je daar op klikt (!!!!) krijg je dus:

   http://www.abc.net.au/news/2014-12-12/un-ineffective-while-russia-has-veto-claims/5964816

   Eerst lezen, dan nadenken en dan pas reageren, Wreedmans. Dit lijkt nergens op.

   Verwijderen
  4. Excuses, maar ik kijk nooit op complotsites omdat je daar constant voorgelogen wordt, net zoals hier. Maar heb het interview inmiddels gezien, niks mis mee. Maar ja, als ze jullie "helden" aanvallen is het al gauw fout. Daarbij hoef ik me niet verantwoorden, dat claimen jullie dan weer. Daarnaast staan mijn bewijzen en claims overal om jullie heen in de MSM, maar dat weigeren jullie dan weer te lezen en te bekijken. Jullie "bewijzen" moet je echt vinden in de donkere keldertjes van het internet met de bijbehorende enge baasjes die ook holocaust-ontkenning en rechts-extremisme/nazileer promoten dus tja, daar ga ik niet kijken.

   Verwijderen
  5. Je kan beter stil zitten als je geschoren wordt Wreedmans.

   Verwijderen
  6. Ik hoef dat niet te doen, jullie wel....

   Verwijderen
 6. Arghhhhh.......

  http://www.elsevier.nl/Politiek/achtergrond/2014/12/Timmermans-is-ook-volgens-kiezers-beste-politicus-van-2014-1665629W/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als politicus zijn betekent dat je leugens emotioneel -liefst met krokodillentranen- moet kunnen verkopen alsof het waarheden zijn, dan ben ik het met de Elsevier stemmers eens...

  BeantwoordenVerwijderen