dinsdag 9 december 2014

Hoe de Boeing MH17 aan zijn einde kwam. Deel 2 NL/ENG-subs

English summary below. "Hoe de Boeing aan zijn einde kwam", film van de gerenomeerde filmmaker Andrei Karaoelov waarin hij zijn versie, uitdrukkelijk ZIJN versie, van het neerhalen van de Boeing geeft.

Originele titel: КАК ПОГИБ БОИНГ - ФИЛЬМ АНДРЕЯ КАРАУЛОВА; originele lengte 78 minuten. Het origineel (maar dus zonder ondertiteling) werd 24 November 2014 op internet gepubliccerd en is HIER te vinden en is inmiddels meer dan 275.000 keer bekeken. De eerste 16 minuten hiervan publiceerden we Nederlands ondirtiteld eerder HIER. Hetgeen u nu hier onder aantreft, betreft het vervolg daarom deel 2, van minuut 16 tot 34, Nederlands en nu ook Engels ondertiteld.

Nederlands ondertiteld; mocht de ondertiteling niet automatisch verschijnen, schakel deze dan rechtsonder in. Click het beeld op gehele scherm voor betere weergave.

Dutch and English subtitles. Please click on the bottom in the video, 3rd button from the right, for the subtitles of your preference.De punten waar dit deel 2 aandacht voor vraagt, zijn de volgende:

1. De internationale Commissie ondervraagt geen enkele plaatselijke ooggetuige. Waarom niet?

2. Wat is er met de luchtverkeersleidster anna Petrenko gebeurd. Zij is de dag na de ramp met spoedverlof gegaan.

3. Het is een raadsel waarom zij niet is ondervraagd. Elk normaal onderzoek begint daarmee.

4. Het Oekraïense leger begint nog de avond van de 17e juli met het bombarderen van het rampgebied en op dag vier na de ramp met de bestorming van Donetsk, waardoor het voor de onderzoekers daadwerkelijk gevaarlijk wordt om onderzoek te doen.

5. Hoe kan de Oekraïne de nonsense verklaren dat er geen SU-25 gevechtsvliegtuig in de lucht was, terwijl het een vaststaand feit is, geregistreerd door Russische en Europese waarnemingsapparatuur, dat er vier waren.

6. De MH17 is neergehaald door toestel 08, een SU-25, van het 299ste escadron van de Oekraïense luchtmacht.

7. Het neerhalen van dit passagiersvliegtuig was een vergissing. Het doel was het vliegtuig van Poetin dat met identieke markering ook rondvloog terugkomend van een top in Latijns Amerika.ENGLISH SUMMARY

This is part 2, minute 16 til 34 from the 78 minute long documentary by Andrei Karaulov. Part 1 can be found here: https://www.youtube.com/watch?v=5cdp_bkh1wE . This one is now also English subbed.

The complete 78 minutes (without subs) can be found HERE

Andrei Karaulov Reiterates it is his version of what has happened to the Boeing MH17 and in this part 2 he pays attention to following points:

1. The international commission is not questionning any local witnesses. Why not?

2. The international commission does not question the air-traffic controllers. Why not?

3. What happened to air-traffic-controller Anna Petrenko? She went on holiday the day after the crash, strange.

4. Ukraine army started an offense and shelling the same evening of the crash. Thus inhibitting expert doing their necessary work.

5. Ukraine denies having had any airplanes in the air, but there were no less than 4.

6. The Boeing was downed by airplane 08, a SU-25 from the 299th Esquadron of the Ukrainian airforce.

7. The downing was a mistake. The intention was downing Putin's plane, having identical markings and expected there as well.

16 opmerkingen:

 1. De NOS meld alleen dat de wrakstukken op weg zijn naar Gilze Rijen.
  Lekker belangrijk nu we weten dat door veiligheidsmensen precies bepaald is welke wrakstukken wel werden meegenomen en welke niet werden meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Interessant artikel van Wayne Madsen. The times of Israël schijnt informatie uit een geheim document te hebben onthult. De Asjkenazische Joden in Israël die illegaal wonen in de west bank en op de golan hoogte zijn volgens dna onderzoek veelal afkomstig uit Khazaria rond de zwarte zee. Er zijn plannen om op de Krim een nieuwe joodse staat te stichten waar deze mensen zouden moeten gaan wonen. Dit zou mede een reden zijn om Oekraïene te destabiliseren door de architecten van Maidan. Porno, Yats, Kolomoisky (Oekraïense zionistische jood die verantwoordelijk is voor de Odessa slachting op 2 Mei en die oa eigenaar is van fascistische vrijwilligers baltoljons) , Nuland en Pyatt. De krim zou dan weer zijn oude kazachse naam Chazerai krijgen. In navolging van oekraïene zouden ook in noord Irak, oost libië, alexandrë in egypte, delen van turkije, patagonië en oeganda in worden overweging om joodse nederzettingen te bouwen waar mensen uit de west bank en de golan hoogte kunnen gaan wonen.
  http://www.voltairenet.org/article186164.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. *gaap*
  Elke keer weer een ander complot. Su-25 van links, Mig-29 van rechts.
  Enige verhaal dat blijftstaan is dat wat ze zelf vanaf het begin ook zeiden, dat het een Buk was.
  https://m.youtube.com/watch?v=cYEH6Tfzouo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als zelfs jij en ik (stel sukkels) op een logischer manier een onderzoek zouden doen als dat wat er gebeurt hoef je niet al te slim te zijn om te begrijpen dat het bewust gebeurt.
   De intentie waarom is wat eigenlijk journalisten (justitie eigenlijk voor manipuleren onderzoek) zouden moeten uitzoeken voor ons maar de scheidingslijn tussen media, politiek en de meest invloedrijke bedrijven zowel financieel als commercieel bestaat niet meer voor de gewone slaaf oh bedoel burger.
   Dus hebben we met zijn allen er een hobby bij om zelf achter de antwoorden te komen op vragen die iedereen, zelfs met een simpele logica, zich afvraagt als we weer een BS verhaal krijgen opgespeld door onze integere onafhankelijke NOS.

   Verwijderen
  2. Dat is juist het probleem @mennie de oekies wilden vliegtuig van Putin neerhalen , dus vliegtuigen( gemeld door localen ) de eerste aanval en dan afmaken met Buk, ai foutje zelfde kleuren die MH!7, dan maar ruim een jaar de boel proberen te manipuleren en de doofpot methode hanteren.

   Verwijderen
 4. *GAAP* altijd maar weer die cover ups van die valse vlaggen, altijd maar weer die doofpotten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. waarom duurt het dan zo lang ,als VS/EU zulke harde bewijzen hebben ?
   Gaap trol

   Verwijderen
 5. Complot theorie (conspiracy) door de CIA bedachte term om discussies buiten het staatskader om negatief te framen en zo die discussie(s) in de kiem te smoren.

  Voor alle duidelijkheid, ik ben hier niet om (alles uit) die documentaire te verdedigen. Veel zal verder uitzoeken behoeven. Me dunkt, werk aan de winkel voor journalisten. Verder stelt deze documentaire enkele terechte vragen en wijst hij op enkele opvallende zaken. 1 Daarvan is dat plotselinge vechten van de Oekraïeners over het rampgebied heen, en de "bestorming" van Donetsk 4 dagen na de ramp, natuurlijk iets wat vragen op moet roepen. Oekraïeners die de Boeing hebben laten vliegen over plaatsen waar ze zelf vliegtuigen met hun dodelijke bommen op de burgerbevolking hebben laten vliegen. In plaats van zich diep schamen dat ze dat vliegtuig daar hebben laten vliegen, gingen ze verhevigd vechten op de rampplek.

  Dat zouden nota bene onze "partners" moeten zijn, die steunen we zelfs met warme winterkleertjes, a raison van 4 ton. Maar even inhouden met vechten, om de experts de gelegenheid te geven, zat er van deze "partners" niet in.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Net het 8 uur journaal gezien. Een heel item, over mh17. Over de 6 bovenstaande punten in het artikel geen enkele vraag of antwoord. Kwam helemaal niet ter sprake, hun conclusie was bij voorbaat al duidelijk; de pro Russische rebellen hebben het gedaan, vermoedelijk, zeggen ze er bij om zich in te dekken als de echte waarheid ooit boven komt. Ik vond het knap dat die onderzoeker wist te vertellen dat de raket 5 meter voor het vliegtuig ontplofte want dat is pas goed geschoten op een toestel dat meer dan 600 km p/u vliegt en als het een hitte doel zoekend project was geweest dan waren de motoren als eerste geraakt lijkt mij. Ook vreemd dat de zwarte dozen niets opgeleverd (zouden) hebben, want die zitten in de staart en die was vrij heel.
  En dan enkele nabestaanden.... niets over het feit dat een groep van hen het vertrouwen in het Nederlandse onderzoek heeft opgezegd. Het valt echt op dat items die voor Nederland nadelig zijn NIET vermeld worden.
  Ben ik nu een complot denker of gewoon een kritische nieuws lezer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het NOS journaal is een aantal maal gezegd
   :vermoedelijk een BUK raket afgeschoten door pro russische rebellen.
   De boodschap van de NOS was duidelijk.

   Verwijderen
  2. De boodschap van de NOS is duidelijk en komt waarschijnlijk ook over. 'k Werk op een plek met vrij goed opgeleide collega's die verondersteld worden wel eens wat te lezen en daar over na te denken, maar voor zover ik kan overzien ga iedereen mee in de opvatting dat de rebellen/Russen de Boeing uit de lucht hebben geknald met een SAM.

   overigens

   "Rusland stuurt vier luchtvaartdeskundigen naar Oost-Oekraïne om de oorzaak van de vliegramp van Malaysia Airlines te onderzoeken.

   De Russische experts sluiten zich aan bij een internationaal onderzoeksteam, melden de Russische autoriteiten zondag"

   en

   Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag bevestigt dat Timmermans en Bishop maandag in de Oekraïense hoofdstad Kiev zijn “om met de Oekraïense autoriteiten verder te praten over de toegang tot het rampgebied”. Het ministerie wil verder geen bijzonderheden geven over deze reis, meldde een woordvoerder.

   "Het Oekraïense parlement wil eigenlijk donderdag praten over de missie van Nederland en Australië, die erop is gericht menselijke resten en persoonlijke bezittingen terug te halen. “Dat vinden we te laat”, aldus Bishop.

   Zaterdag werd al bekend dat er wordt onderhandeld over een grootschalige missie in het rampgebied. Nederland kondigde aan dat er vele tientallen, mogelijk zelfs honderden politiemensen, marechaussees en forensische experts aan die missie zullen deelnemen als Oekraïne instemt."

   http://www.z24.nl/economie/poetin-stuurt-eigen-onderzoeksteam-naar-rampplek-mh17-483225

   Verwijderen
 7. Putin mijd al sinds het begin van het conflict in het oosten het Oekraïense luchtruim.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Uit de pers conf van 21 juli van Kremlin

  De su25 dook op op 17.21.35
  Eerder kon Kremlin hem niet zien omdat su25 zich onder 5 km bevond

  Zwarte dozen vielen uit om 17.20.29

  Dat is dus 1.32 na uitvallen zwarte dozen

  Hiermee valt de hele su25 of wel ander vliegtuig dan ook in het water.

  Wat Kremlin waarnam is het uiteenvallen van de 777

  BeantwoordenVerwijderen
 9. LGK,
  als U op de video kijkt van de Russen, op minuut 18 tot 21, dan ziet U dat wat U een 'brokstuk' noemt, wel degelijk veel langer in de lucht blijft, en dus geen brokstuk is, maar een vliegtuig.
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KSpeo5RcQQo#t=1

  BeantwoordenVerwijderen