zaterdag 19 januari 2019

Kreshene: Miljoenen Russen nemen vandaag ijsbad

Gisteren, vrijdag, 18:00 uur begon het en het gaat door tot vanavond, zaterdag, 18:00 uur: Kreshene. In deze 24 uur nemen miljoenen Russen een ijsbad. Het is een religieus moment, hoewel niet officieel. Het gat in het ijs is veelal in de vorm van een kruis. 
Geestelijken zegenen het water, maar waarschuwen ook: "Als je denkt met een enkele duik je zonden af te wassen, en niet regelmatig de kerk bezoekt, en geen goede dingen doet, kun je wel eens van een koude kermis thuis komen." Bij de NOS ga je hier niets van zien, bij Het Russische Eerste Kanaal wel.

20 opmerkingen:

  1. "De #GiletsJaunes beweging legt samenwerking tussen Westerse democratieën en reguliere media bloot… Ondanks de ruim 1000 gewonden, ruim 100 zwaargewonden en ruim 10 mensen die een oog verloren door politierepressie geen enkele verontwaardiging vanuit politiek en reguliere media."

    https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1086567064079384576

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vandaag Acte 10 van de Gillets Jaunes. De beweging is springlevend. Overal in Frankrijk massabijeenkomsten van de Gele Hesjes. Mannen en vrouwen, ouderen en jongeren die geweldloos demonstreren tegen de jarenlange uitzuigpraktijken van de staat.
      Zie de beelden op Niemands Knegt Twitter.

      https://twitter.com/NiemandsKnegt

      Verwijderen
    2. Het geweld dat de Franse staat tegen de GJ gebruikt mag gerust buitensporig genoemd worden. Nasst de inmiddels bekende 'Flasball' wordt soms gebruikt gemaakt van zogenaamde GLI-F4 granaten die 25 gram TNT springstof bevatten. Googlen op 'GLI-F4' levert inmiddels een flink aantal beelden en rapporten van de inzet van deze explosieven door de Franse plietsie/paramilitaire eenheden.

      https://www.google.com/search?q=Gilets+Jaunes+GLI-F4&rlz=1C1CHZL_nlNL684NL684&ei=ES1DXMOKGcXUwQKzoY4w&start=10&sa=N&ved=0ahUKEwiD17uzgPrfAhVFalAKHbOQAwYQ8NMDCKkB&biw=1366&bih=626

      Verwijderen
  2. Amusing how all of a sudden high resolution satellite images are freely available to media when you need to criticise/blame #Russia ... unlike #MH17 ...

    Still waiting for US to declassify sat imagery which US claims to have "We saw the BUK launch..."

    https://twitter.com/Malinka1102/status/1086337314350133248

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank Blik, voor dit verfrissende artikel met een Blik op deze Russische schoonheid. Wat een tegenstelling met het westen, waar de man ook al geen man meer mag zijn van Gilette. Het nieuwste Gilette filmpje is pure regenboog reclame, mannen moeten zich schamen...de negatieve comments onder het filmpje worden binnen de minuut verwijderd en ook de duimpjes omhoog en omlaag worden gemanipuleerd. Iemand had een script geschreven, welke iedere 10 minuten de comments scant en een vergelijking maakt met de vorige scan. Het script heeft een paar dagen kunnen draaien en vond 10830 verwijderde comments. Voor de geinteresseerden heeft hij de lijst beschikbaar gesteld: Lijst met verwijderde comments van Gilette reclame

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Verdeel en heers: Yes minister.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZVYqB0uTKlE

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heb zonet bij nine for news de documentaris over Sirie gezien
    welke gemaakt zijn door Carla Ortiz.
    Deze laten heel duidelijk zien wat er door het westen is aangericht en ook door wie, alles wat er in de Nederlandse pers is geschreven of gezegd is gelogen en verdraaid, onze regering en het leger bestaat uit leugenaars, volks verraders en oorlog misdadigers, het zou een goede zaak zijn dat dit tuig wordt berecht en bij schuld tegen de muur wordt gezet en dood geschoten
    want zij hebben zoveel dood en ellende gezaaid is dit wat ze verdienen .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier een lange video met Carla Ortiz. In de Jimmy Dore show.
      YT: Carla Ortiz Shocking Video From Syria Contradicts Corp. News Coverage

      In Maastricht ( bij de NRC propaganda) sprak Maikel Wijnbergen en hij was zelf ook in Aleppo geweest: hij vertelde hetzelfde als Ortiz.

      Ja, Marten,
      het zou geweldig zijn als alle journalisten die nu leugens op schrijven (en zich bewust zijn dat ze niet de waarheid hebben gezocht) later hun verdiende loon krijgen.
      Als ze volgens het joodse recht worden veroordeeld ( oog om oog, tand om tand), dan zullen ze allemaal worden ge-executeerd. Ophangen zou mijn voorkeur hebben: heel imponerend, maar niet erg pijnlijk, mits goed uitgevoerd.

      Maar ik vrees dat velen de executie zullen ontlopen, gewoon omdat ze dènken dat ze journalist zijn en dènken dat ze aan de goede kant staan en dènken dat ze de waarheid verkondigen. En dan hebben ze wel schuld, maar kun je ze niet veroordelen, omdat domheid en onwetendheid en luiheid niet echt als misdaad strafbaar zijn.

      Verwijderen
  6. Rapper Ronnie Flex wint Popprijs 2018

    De jury roemde Flex als een rapper die het genre doorontwikkelt. ‘Er was één artiest die er in vele opzichten bovenuit stak’, aldus de jury. ‘Hij staat tekstueel op eenzame hoogte en durft zich ook nog eens kwetsbaar op te stellen.’

    Ronnie Flex bereikte vorig jaar een mijlpaal, met de plaat Nori

    YT: Ronnie Flex - NORI (prod. Ronnie Flex & Trobi)

    Mijn commentaar kunt U wel raden, neem ik aan.

    Eli, Eli, waarom hebt U ons verlaten ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We worden geregeerd door een ons vijandige elite.
      Dat is de enige verklaring die ik kan bedenken.
      Ze willen ons vernietigen.

      Verwijderen
    2. Wikipedia.
      Gaslighting is een Engelstalige term.
      Bedoeld wordt een vorm van manipulatie die als doel heeft mensen te laten twijfelen aan het eigen gezonde verstand door de werkelijkheid ronduit te ontkennen.

      Zou dat de strategie zijn?

      Verwijderen
  7. De Staatsomroep met de naam NOS voert een ideologische agenda tegen Trump en tegen blanke mannen: Oordeel zelf: https://nos.nl/artikel/2268194-commotie-over-treiteren-vietnamveteraan-van-indiaanse-afkomst.html en hier een link naar wat werkelijk gebeurde: https://youtu.be/eGiVylLJeJQ

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ondertussen is het bericht van de NOS aangepast en zijn de meest controversiële beweringen verwijderd.

      Verwijderen
  8. Op Weltschmerz buigt Dennis Honing zich over de vraag of er rasverschillen zijn.

    YT: Wat doen we met de morele standaard van de massa?; Dennis Honing


    Ik heb een 7 delige reactie geplaatst:

    1, Ik ga het uitleggen, Dennis. Elk volk heeft de beste eigenschappen om te overleven in zijn ‘klimaat’. Maar in elk biotoop zijn die ‘beste eigenschappen’ anders. Daarom zijn volken (rassen) verschillend van uiterlijk èn innerlijk. Herseninhoud, IQ, persoonlijkheid, sociale organisatie etc. Dit is overmatig bewezen, maar enkele

    2.joodse geleerden ( S.J. Gould o.a.) konden iedereen wijsmaken dat er geen rassen bestaan en dat IQ niet bestaat. Dat was nodig om de poorten van ‘het westen’ open te kunnen zetten: om massa-immigratie acceptabel te maken. Het verdelen is nodig om ons te verzwakken. Als we onderling vechten kan de regering zonder

    3. probleem een dictatuur instellen. Gaat zeker gebeuren. Het hoge joodse IQ is niet door natuurlijke selectie ontstaan, maar door hun religie: de slimste yeshiva studenten huwen met dochters van rijke mensen. Dat geeft hun theoretisch en praktisch hoog begaafde kinderen een hogere overlevingskans. Maar met een

    4. onnatuurlijke selectie komen ook altijd ongewenste eigenschappen mee. Overmatig fanatisme is er een van. 50 miljoen dode Russen in 30 jaar is niet niks. ( Yuri Slezkine) 500.000 dode kinderen in Irak ( Albright) in 6 jaar sancties is niet niks. Vier landen vernietigen in enkele jaren tijd is niet niks. Het is dus hoog tijd dat we weer

    5.over het ‘joodse vraagstuk’ gaan praten met elkaar. 150 jaar geleden was ‘het joodse vraagstuk’ een open debat. Marx schreef er over, bijvoorbeeld. De joden hadden gelijke rechten gekregen en het bleek dat ze dan binnen 30 jaar de macht in een land volledig in handen kregen. Daar was uiteraard verzet tegen.

    6. Sinds1970 hebben ze die macht steeds meer in handen gekregen en direct na 9/11 hebben ze zelfs de Amerikaanse buitenland-politiek gekaapt, zegt generaal Wesley Clark. Amerika is de troon van waaruit ze de wereld controleren, maar die troon wankelt. Alleen een grote oorlog kan voorkomen dat China (en Rusland)

    7. de wereldmacht gaan overnemen. Dus worden wij nu al voorbereid op die ‘noodzakelijke oorlog’ tegen de barbaren Rusland en China. Het enige dat ons kan redden is als we allemaal de feiten onder ogen zien. Maar Weltschmerz is nog volop bezig met het joodse slachtofferschap.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoe lang denk je dat Weltschmertz zou voorbestaan wanneer ze het wèl bespreken?

      Ik ga Gould maar eens herlezen, alsmede Dawkins. Destijds heb ik die boeken, tijdens mijn biologiestudie, slechts gescand (gesnelleest, of snelgelezen). Wel genoeg om de ABCs eruit te halen, maar toch niet alles.

      Natuurlijke selectie... ´natuurlijk´ is een zeer controversieel begrip in de biologie, vanwege een zeer groot grijs gebied. De mens heeft evenals de wolf behoorlijk wat evolutionaire stappen gezet de afgelopen 10 000 jaar, door co-evolutie. Maar dat gebeurde ook lang voor H.sapiens, denk aan de ´poetsgarnaal´ die ongehinderd de bek van zeer roofzuchtige vissen mag reinigen. De mens heeft het milieu sterk veranderd (vandaar de 6e extinctie, een VEEL groter probleem dan opwarming door CO2).

      De meeste ´onnatuurlijke´ evolutie heeft inderdaad onbedoelde consequenties. Hoort een een, volgens aanname, kwalijk karakter daarbij? Maar zeer de vraag, want vanuit epidemiologie weten we dat virulentie in de loop der tijd afneemt, uiteindelijk slechts tot bijna nul naderend.

      Zwakke plekken: Onnatuurlijk vs tegennatuurlijk. Het eerste zondigt tegen de evolutie, het 2e tegen de ecologie.

      Jurassic Park is de mooiste analogie! Onnatuurlijk, uiteraard! Dat heeft in geen van de afleveringen veel problemen gegeven, afgezien van een sentimentele ondertoon dat het Fout is (Fout=Cool!)

      Maar problemen onstaan door ecologie: De dinosaurussen planten zich WEL voort en breken iedere keer door hun omheining. Zo werkt de ´natuur´.

      Verwijderen
    2. Ik kan me indenken dat dit verhaal niet simpel of makkelijk te begrijpen is. Maar het is in grote lijnen wel waar. Ik wil graag toelichten, indien nodig...

      Verwijderen
  9. DE NOS is zo vol van het schaatsplezier op vaarten en meeren dat het gewoon vergeet de rellen in Athene te verslaan. https://www.youtube.com/watch?v=-2Rxp7HpxRc

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De Skripals.

    Wie heeft die twee als eerste ontdekt, toen ze daar doodziek op dat bankje zaten?

    Mevrouw kolonel Alison McCourt, hoofd Verpleging van het Britse Leger.

    Zij was de eerste die bij de Skripals kwam.

    Waarom weten we dat nu pas ?
    Omdat het buiten de publiciteit is gehouden.

    Waarom weten we het nu dan tòch?
    Omdat een lokaal Salisbury radiostationnetje de 'ontdekker' van de Skripals in het zonnetje wilde zetten. Dat de winnares kolonel in het leger was werd trouwens niet verteld. Dat is door een Russische onderzoekster ontdekt.

    https://www.moonofalabama.org/2019/01/coincidence-chief-nurse-of-the-british-army-was-the-first-person-to-arrive-at-the-novichoked-skripal.html#more

    Is het belangrijk?
    Ja. Als het ècht toeval was, dan was er geen aanleiding om te verzwijgen wie de 'ontdekker' was.

    NB: Denk er aan dat het bij alle in scene gezette False Flags ( moslim aanslagen meestal) wemelde van de militairen en ingewijden, vlak bij de plaats des onheils.
    Blijkbaar moet zo'n False Flag het van begin af aan onder eigen regie zijn. Bij buitenstaanders weet je niet wie ze als eerste gaan bellen, of wat ze gaan doen.
    Stel dat iemand mond-op-mond deed bij de Skripals en kerngezond bleef.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De fout was toch al gemaakt door gewone politiemannen in hun normale uniform op wacht te laten staan terwijl zogenaamde opruimploegen in 'imker' pakken alles afdekten, zelfs de auto's in de straat omdat het zwaar giftig zenuwgas was. Maar geen een van die politieman is ziek geworden.
      Nu zou het een probleem moeten zijn dat er zoveel gefilmd wordt en het steeds moeilijker word voor hun om een dergelijk verhaal in mekaar te steken.
      Het echte probleem voor ons is echter dat de MSM wel die fouten zien maar er verder niets meer doen en zelfs minimaliseren en de nadruk leggen op het doel van die valse vlag, in dit geval Rusland beschuldigen, en daarom komen ze er altijd mee weg.



      Verwijderen
  11. Hier op lang leve Europa een zeer interessant artikel over de huidige klimaat hysterie en wat daar de oorzaak van is. Onderstaand verslag zou eigenlijk naar iedere school gestuurd moeten worden zodat de leerlingen die nu massaal spijbelen om aandacht voor het milieu te krijgen weten waarover ze het hebben en dan echte oorzaak aanpakken en niet het broodnodige CO2. Ze willen dat de politiek haar verantwoordelijkheid pakt, dus hier heb je de daders, pak ze op hun verantwoordelijkheid!

    Verslag over milieu, veiligheid en buitenlands beleid
    Dit verslag is 20 jaar oud! en kijk eens wat er verbeterd is.
    Ze wisten toen al dat er miljoenen klimaatvluchtelingen op ons af zouden komen.
    De ontwapening ging de goede kant op maar als je kijkt wat de NAVO de afgelopen 20 jaar heeft uitgevreten, in plaats van ontwapenen gingen ze da NAVO fors uitbreiden en landen dwingen om 2% van hun BNP aan defensie, dwz de Amerikaanse oorlogsindustrie, uit te geven.
    Lees dit verslag in zijn geheel door en stuur het zoveel mogelijk verder. Maak de mensen wakker!

    BeantwoordenVerwijderen