vrijdag 14 oktober 2016

CNN en New York Times: Junk Media

Als we aan Amerikaans eten denken, dan denken we aan McDonalds, Burger King en aanverwante etablisementen. Fantastische marketing. De beste plekjes aan de snelweg of op het vliegveld. Geschonken door onze onderworpen politici. Prima prijzen. Maar inhoudelijk: Junk: Cola, milk-suikershakes, vette friet, en de zaak afmaken met een hamburger op een wit broodje. Het heet niet voor niets Junk food. Je raadt je kinderen aan daar niet meer als 1 keer per jaar te komen. Nog beter helemaal nooit.

Met de Amerikaanse media is het in essentie van hetzelfde laken een pak: gelikte studios, de beste presentatoren, mooie taal, fantastische graphics, maar uiteindelijk: Junk. Inhoudelijk net zo ziekmakend als dat eten van ze. De New York Times hoef je alleen te bekijken als je de krant gratis aangereikt krijgt in het vliegtuig.

CNN on Trump

CNN pakt met niet minder dan zes (6!) commentatoren uit om de small talk van Trump van elf (11!) jaar geleden te analyseren, bespreken, veroordelen. Het is een schoolvoorbeeld van iets onbenulligs opblazen tot dinosaurusachtige proporties. In de tussentijd hoeft CNN het dan niet over bombardementen van VS-maatje Saoedi Arabie op Yemen te hebben.

CNN on Russia & drugging...Continue repeterend bericht "Russia denies drugging diplomats"; al lang gedebunkte berichten als zou Moskou diplomaten op de stoep van de ambassade doelbewust aanvallen worden nog steeds als verdachtmaking gebracht. (Het ging om de arrestatie van een verdacht persoon bij de VS-ambassade). Ook een onbewezen verhaal als zouden VS-diplomaten "gedrugged" worden door de Russische geheime dienst blijft CNN maar herhalen. Met begeleidende foto's uit het arcief met sneeuw erbij om het koude en kille karakter van de Russen kracht bij te zetten. Mogelijk hebben de diplomaten te diep in het glaasje gekeken en willen ze zichzelf vrij pleiten door naar de Russen te wijzen. Doen Amerikanen wel vaker. CNN maakt er een giftige cocktail van met maar één doel. Perceptiemanagement: Rusland is kil, agressief en gevaarlijk.Bovenstaand een voorpagina (!) verhaal in de New York Times van rond 8 Oktober 2016 over één of andere onenigheid tussen "settlers" en de Israelische staat. De ene zal meer willen settelen dan de de ander. De ene is de zogenaamde redelijke (de Israelissche staat), die zich verweert tegen haar zogenaamd nog extremere onderdanen. Dit is een typisch voorbeeld van een mini-probleem groot maken om de essentie niet te hoeven bespreken. Het zou te vergelijken zijn met een artikel in de Telegraaf in 1943. "Südeten Duitsers oneens met Hitler. De Südeten Duitsers willen harder beleid tegen Joodse bevolking, maar Hitler wil dat niet."

Bovenstaande foto-onderschrift in de New York Times is een schoolvoorbeeld van een blabla artikel, nota bene met medewerking van "onze" man in Teheran, Erbrink, dat afgemaakt wordt met de foto; daar wordt een vernietigd stuk land getoond met als daders: Natuurlijk! De Russen! Deze foto's worden geplaatst door de hoofdredactie. We hebben deze praktijken eerder zelf exposed bij "onze eigen" Volkskrant.Ook bovenstaande twee artikelen zijn weer meesterstukjes van propaganda. De destructieve rol van de VS in het Midden Oosten komt in geen velden of wegen aan bod. De VS "zouden" eigenlijk wat moeten doen in Syrie (alsof ze dat indirect niet al meer dan wenselijk doen), maar moeilijk, moeilijk. Deze twee artikelen sterken wel in de volgende opvatting: de VS zijn enkel gevoelig voor verwoestende militaire represaille. Daar deinsen ze voor terug. Wat dat betreft lijken het net hyena's. Als ze met hun "partners" eromheen kunnen staan en langzaam de prooi (Saddam, Khadaffi) verschalken, zullen ze dat doen. Als de prooi echter te sterk is, of steun krijgt van een beresterke partner, dan denken de VS nog twee keer na.Bovenstaand is te zien hoe "Gleichgeschaltet" de internationale pers is; New York Times en Welt, met bijna kopiën van elkaar. Strekking van de perceptiemanagers: Orban is a very bad boy. Geoefende Massamedia volgers weten dus dat Orban een prima vent is.De Welt kan natuurlijk niet achterblijven in het opstoken van het russofobe klimaat. De VS zijn helemaal toppie. Maar de Russen? Die houden niet van Europa! De internationale pers maakt zich zelf met de dag ongeloofwaardiger met steeds minder lezers. Tja, als je hem in het vliegtuig in je handen gedrukt krijgt, dan blader je er even doorheen. Dan weet je gelijk dat je je portie voor een jaar weer gehad hebt.

Amerikaanse VN afgezant beschuldigt... VS

Bij de NOS van Gelauff zult u het niet te zien krijgen en bij CNN waarschijnlijk ook niet. Maar gelukkig hebben we internet en Blik. Amerikaanse VN gezant is zelf in Syrie geweest en moet bijna janken om wat de VS daar aan chaos en horror creeren. Da's even wat anders dan het Russofobe discourse dat continue uit de luidsprekers van de NPO en aanverwante Hollandse en Westerse gleichgeschaltete concern- en staatsmedia schelt.Time doet natuurlijk ook meeRusland ondermijnt het vertrouwen in onze verkiezingen! Trap er niet in! Ohhhh!!! En wie zegt dat? Let ook op de foto zelf en de rommel eroverheen. Alles om Putin in het slechtst mogelijke daglicht te plaatsen. Dit is een schoolvoorbeeld van demoniseren.

50 opmerkingen:

 1. Trump prikte gisteren de leugens van the newyork times door in een live bij cnn uitgezonden betoog. De oude media en de oude elite zijn zo afhankelijk van elkaar dat ze uit zelfverdediging en uit paniek alles uit de kast halen en op alles schieten wat ze niet kunnen controleren. Hopelijk is dit een kort gevecht want er zijn al te veel slachtoffers gevallen. Nog 4 jaar clinton moet wel tot een harde confrontatie leiden, met trump is er nog de kleine mogelijkheid dat hij voor rede vatbaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De komende weken worden voor ons zeer interessant!

  Er is de VS, Jemen, de Ukraine en uiteraard Syrië. Daarnaast Iran, noord Korea, de salafi terroristen en potentieel regime change kandidaten. Daarnaast de onderliggende neocon agenda jegens Rusland.

  Daar gaat het in haar neocon agenda om. Vrouwen- of andere rechten? Hoogstens tot bhet punt dat zij zelf een vrouw is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het Bilderberg nieuws wil ons zelfs laten geloven dat informatie oorlog een Russisch woord is. Propaganda, deceptie en ontwrichting waren de toverwoorden om het kapitalistische systeem te ontwrichten. De propaganda van Bilderberg gaat zo ver terug als de sovjet unie.! De Bilderbergers met bijbehorende pers zijn totaal de weg kwijt.

  "Als je flagrante leugens maar blijft herhalen, gaan mensen ze toch geloven" weet James Sherr van denktank Chatham House. Dat is precies wat de harlekijnen van Bilderberg mee bezig zijn.
  Zo werkt de informatieoorlog van Rusland
  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/09/29/njetnjetnjetnjet-4517529-a1524062
  Russen/het regime schiet konvooi kapot
  Assad vermoord zijn eigen bevolking
  Assad gooit met gruwelijke vatbommen
  Russen ontkennen keihard bewijs van het JIT
  Russen leven in een parallellen werkelijkheid, zwart is wit en wit is zwart
  Russen bombarderen ziekenhuizen en ontkennen vervolgens glashard
  etc. etc.
  Éen weekje NRC en ik lees 5 keer dat Trump en de russen niet deugen, dat meer integratie van Europa nodig is om het onheil af te wenden en dat vluchtelingen een verrijking zijn van onze cultuur en noodzakelijk om te overleven in de 21e eeuw. Oh ja, zwarte piet is een kwalijke figuur waar zwarte kinderen geestelijk veel last van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank voor de deconstructie van die kranten, Blik. Om bij de analogie van legacy media (beter dan MSM)=McDonalds te blijven: Je wilt ook niet meer naar McDonalds als je weet dat je het ergens anders beter kan krijgen. En desnoods, maak je het zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kiev houdt zich niet aan de minsk akkoorden. Zucht...
  Bilderberg heeft ook in Oekraïne huurlingen ingezet om haar agenda gestalte te geven.

  http://www.fort-russ.com/2016/10/foreign-mercenaries-killed-in-failed.html

  Zou me niks verbazen als we eind dit jaar, volgend voorjaar weer een aanval op de DPR/LPR krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Blik,

  Zou je "afgezand" willen wijzigen in afgezant, anders lijkt het op een watersnoodramp?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tenenkrommend die schijnheiligheid van Michelle Obama. Trump wordt de maat genomen over hoe hij over vrouwen denkt.
  Grrrrrr.....Over de onvolwassen meisjes die door Bill Clinton aangerand worden hoor je haar niet. Maar het gaat er in als Koek ben ik bang.

  First lady Michelle Obama Speech Today 10/13/16 : Trump tape has 'shaken me to my core
  https://www.youtube.com/watch?v=qiVnRxt6I8A

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, ik zag het net in Eén Vandaag maar daar lieten zij ook een gedeelte van de speech zien die Michelle Obama in 2008 heeft gehouden en waarin zij zei dat;

   "Hillary is unfit to become President of the United States of America."

   Verwijderen
  2. Nou mooi dan. Uit een bevolking van meer dan 300 miljoen mensen hebben ze twee mensen gekozen die beide niet geschikt zijn om president te worden!.

   Verwijderen
  3. In 2008 was Hitler niet geschikt volgens M en nu is ze plotseling wel geschikt.

   Het lult maar raak in Amerika. Zelfs de uitspraken van "prominente" amerikanen is Junk.

   Verwijderen
  4. Een no fly zone = een fly zone voor de NATO en partners en een no fly zone voor de rest van de wereld.

   We fly - you don’t: US wants no-fly zone over Syria, but only for Russia & the Syrians
   https://www.youtube.com/watch?v=0IDEPcKcujI

   Maar toch is het Russische beleid gestoeld op Propaganda, Deceptie en ontwrichting.

   Verwijderen
  5. @oli,

   Ik weet niet of jij weleens video's bekijkt waarin doorsnee Amerikanen op straat worden ondervraagd over zaken als WWII, Cuba, KFC etc.? Het is gewoon een oerdom volk waarvan niemand geschikt is als president.

   Dan maar Poetin als wereldleider!

   Verwijderen
  6. In Amerika is kennis genoeg.

   Bij ons in het winkel centrum heb ik aan 5 mensen gevraagd of ze wisten wat de hoofdstad van Iran was. Geen van de 5 wisten het.

   Maar inderdaad het dom maken van de bevolking is al begonnen in de jaren 50 door fluoride in het water te doen. En als je dan in je jeugd uren lang voor de televisie zit en op school ook niet veel kennis op doet. Tsja...

   Verwijderen
  7. @ Olicharch: zijn wij dan immuun voor Fluoride of zo?

   Verwijderen
  8. @Rootman,

   Nee, ze zeggen dat er in ons leidingwater geen fluor zit, alleen in de tandpasta. Dus dat zou het kunnen verklaren, behalve als je de tandpasta zo lekker vindt dat je het doorslikt als je je tanden gepoetst hebt. Aan de andere kant zijn er genoeg tandartsen die het toevoegen van fluor aan leidingwater toejuichen.

   Verwijderen
 8. Ik denk overigens dat ook deze video, uit dezelfde persconferentie, zeer belangrijk is om even te bekijken, vooral voor sommige personen!

  https://www.youtube.com/watch?v=4_T-MlrHvpQ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Duidelijk verhaal van deze vrouw!. Iedereen zou naar deze vrouw moeten luisteren.

   Verwijderen
 9. Oekraïense helikopter met NAVO instructeurs aan boord door DPR neergehaald!

  Helicopter downed by Donbass militia reportedly had NATO instructors on board

  More:
  http://tass.com/world/906579

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Is een er een uitreding van Turkije uit de NAVO opkomst?

  Russia may consider delivering air defense systems to Turkey

  More:
  http://tass.com/politics/906527

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dmitry Orlov geeft 4 redenen waarom er geen oorlog met Rusland komt;

  1. The US military experts are not suicidal
  2. There is no military strategy for them to pursue
  3. There is no compelling reason for the US to go to war against Russia
  4. Russia is not the enemy; Alzheimers is.

  OOPS! — Looks Like a World War!

  http://russia-insider.com/en/politics/oops-world-war/ri17004

  BeantwoordenVerwijderen
 12. CBS publiceert de Clinton Dead Pool List!

  http://lasvegas.cbslocal.com/2016/08/10/the-list-of-clinton-associates-whove-died-mysteriously-check-it-out/#comment-130607

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zo te zien geen goed plan om een clinton bodyguard te worden. Er zijn er inmiddels 12 gestorven. LOL

   Verwijderen
  2. Dit zijn overigens de enige vacatures die in de VS open staan.

   Verwijderen
  3. Drone piloten hebben ze ook nodig. Die worden op den duur allemaal ziek van zichzelf. Begrijpelijk.

   Verwijderen
  4. Dat worden allemaal klokkenluiders.

   Verwijderen
 13. “Jews Control Swedish Media” MP Quits

  http://newobserveronline.com/jews-control-swedish-media-mp-quits/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. In laatste update ook nog Time's rol toegevoegd in het artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ISIS crushes Mosul rebellion, executes 58 plotters – report
  https://www.rt.com/news/362808-isis-mosul-executions-rebellion/
  Dat krijg je er van als je er voor kiest om bij IS te gaan.

  Het corporate Bilderberg nieuws (naast de sociale media) maakte propaganda voor IS. Bij IS verdien je veel geld. Kan je daar in een mooie auto rijden. Je kan vrouwen verkrachten die je hebt buit gemaakt. etc etc.
  De realiteit is dat je je dood moet vechten of dat je geëxecuteerd wordt als je weigert om jezelf dood te vechten. In mooie auto's rondrijden en vrouwen verkrachten zal er voor de meeste nooit ingezeten hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. FBI Agents Revolt Over James Comey’s Decision To Not Prosecute Hillary Clinton… Never Before Has There Been Such An Open And Shut Case Of Corruption From A Politician.

  http://investmentwatchblog.com/fbi-doj-roiled-by-comey-lynch-decision-to-let-clinton-slide-by-on-emails-we-were-floored-while-listening-to-the-fbi-briefing-because-comey-laid-it-all-out-and-then-said-but-we-a/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Tot nu toe heeft Michelle Obama nog altijd de rol van 1st lady als een koningin weten vervullen: nooit heb ik maar een spatje kritiek op haar gehad. Dat gaf haar voldoende authoriteit om ook op de DNC met veel gezag te kunnen spreken. Maar met deze toespraak is dat voorbij: ze toont zich partijdig en schaart zich in het kamp van de boze feministen. Ook een presidentsvrouw dient beter te weten en te wijzen op het feit dat de taak van een president beleid betreft en geen Social Justice of Culture Wars.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Rootman,

   Buiten haar extraordinary holiday trips dan!

   Verwijderen
 18. Epic Speech van Trump!
  https://www.youtube.com/watch?v=mxjLuvR0338

  Deze verkiezingen zullen bepalen of we een vrij land zijn of.....controled by a handfull global special interest. Rigging the system. Our system is rigged. This reality. You know it, they know, i know it and pretty much the whole world knows it. The establishment and their media control over this nation.....Every one who challanges their control is deamed as sexist, a racist, a xenafoob and morally deformed. They will attack you, they will slander you, they will seek to destroy your carreer and your family, they will seek to destroy everything about you including your reputation, they will lie and lie and lie and then again they will do worse then that. They will do what ever is necessary. THE CLINTONS ARE CRIMINALS. REMEMBER THAT, THE ARE CRIMINALS......

  Trump wordt beter en beter....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. This is well documented and the establishment that protects them has engaged in a massive cover up of wide spread criminal activity at the state department and the clinton foudation in order to keep the clintons in power. Never in history we have seen such a cover up as this...


   Hold the clinton crooks accountable.!

   Verwijderen
  2. HILLARY WILL MAKE THE EU THE 51ST US STATE
   https://southfront.org/hillary-will-make-the-eu-the-51st-us-state/
   Trump is niet eens gay.!!

   Verwijderen
  3. Trump makes questionable comments about young girls in 1992 video
   https://www.youtube.com/watch?v=yRAPLodRnd4

   OMG wat erg van Donald. Dat Bill Clinton of Joe Biden haar over 3 jaar verkracht vind niemand erg.

   Verwijderen
 19. Ik denk niet dat ik overdrijf als ik zeg dat in de VS en Europa de politiek en de MSM als hun kritiekloze spreekbuizen het vertrouwen van de bevolking in rap tempo aan het verspelen zijn. In vroeger tijden liep dat uit op de bestorming van paleizen en hoofden die op staken werden gespiest. Vraag me af waar dit op uitgaat draaien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat overdrijf je niet. Het enige wat de hedendaagse elite van de Franse Revolutie hebben geleerd is de meute verdelen en haar van haar wapens te ontdoen om bestormingen van paleizen en het op staken spietsen van hoofden te voorkomen.

   Verwijderen
 20. Wie vernietigt onze wereld?
  https://www.youtube.com/watch?v=fAuWlQv2cco

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Alex Jones Responds To New York Times Hit Piece
  https://www.youtube.com/watch?v=txdyPGeIqaI

  BeantwoordenVerwijderen
 22. De russen gaan de egyptenaren leren hoe ze terroristen moeten bestrijden.
  RUSSIAN MILITARY TO TRAIN EGYPTIAN SPECIAL FORCES TO FIGHT AGAINST ISIS
  https://southfront.org/russian-military-to-train-egyptian-special-forces-to-fight-against-isis/

  Rusland is op dit moment de hoeder van de beschaving in de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Het lukt de NYT zelfs niet meer om leugens met een houdbaarheid van één dag te vertellen:

  "U.S. Ship Off Yemen Fires Missiles at Houthi Rebel Sites

  Up to now, the Obama administration put limits on its support for the Saudi-led coalition, providing intelligence and Air Force tankers to refuel the coalition’s jets and bombers. The American military has refueled more than 5,700 aircraft involved in the bombing campaign since it began, according to statistics provided by United States Central Command, which oversees American military operations in the Middle East."

  http://www.nytimes.com/2016/10/13/world/middleeast/yemen-rebels-missile-warship.html


  Yemen Sees U.S. Strikes as Evidence of Hidden Hand Behind Saudi Air War

  "WASHINGTON — For the United States, it was simple retaliation: Rebels in Yemen had fired missiles at an American warship twice in four days, and so the United States hit back, destroying rebel radar facilities with missiles.

  But for the rebels and many others in Yemen, the predawn strikes on Thursday were just the first public evidence of what they have long believed: that the United States has been waging an extended campaign in the country, the hidden hand behind Saudi Arabia’s punishing air war."

  http://www.nytimes.com/2016/10/14/world/middleeast/yemen-united-states-missiles-radar.html?_r=0

  Terecht merkt Moon of Alabama schamper op:

  "How could the Houthis come to "believe" of such a "hidden hand"? Was it really because the strike was the "first public evidence"? Or was it because the NYT and all other media reported many times over that the U.S. actively supports the Saudi attacks? Did the Houthi probably read yesterday's NYT piece on Yemen written by the very same main authors?"

  http://www.moonofalabama.org/2016/10/nyt-finds-hidden-hand-in-war-on-yemen.html#comments

  BeantwoordenVerwijderen
 24. "Trump TV Tip! Mak en Huys grabben elkaars pussy (hehe)

  "Twan Huys heeft weer een dubieus iemand in NTR College Tour. Na de fopprominent Holleeder vanavond de fophistoricus Geert Mak. En Mak waarschuwt maar even voor De Totale Ondergang van De Hele Wereld mocht de heer Trump de status van POTUS bereiken. Dat het al decennia WOIII is in het MO met dank aan de Clintons, Bushes & Obama's is weer een ander verhaal. Maar die Trump, ooooh, dat is pas errug. Chips, nootjes & bierrrr. Zet u schrap voor een uurtje fenomenaal fatsoensfappen in het geile struikgewas van Het Grote Deugbos. LIVESTREAM. (Aansluitend kunt u op de *kuch* pluriforme NPO de virulente Trump-haat meemaken bij Nieuwsuur en Pauw, potsierlijke repo uit het NOS Journaal hierrr.)"

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/10/nederlandse_propaganda_organisatie_wil_minderminder_trump.html#comments

  Dikke kans dat de NPO op de loonlijst van de Clinton Foundation staat. Kan iemand ze misschien even vertellen dat wij hier niet over de Amerikaanse president gaan en dat al die propaganda voor Clinton een beetje overdone is.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Zou de overdreven aandacht voor het overigens zeer milde sexschandaal (Bij CNN via de sentimentele Anderson Cooper zowat onze hele nacht, met een eindeloze stroom vrouwen die schande spreken of beschuldigingen van 90+ jaar geleden uiten) geen gewenning en vermoeidheid opleveren? Want de stapel van Wikileaks wordt steeds hoger, en er zitten NASTY dingen tussen, die wèl met beleid te maken hebben.

  Biden, Obama´s enforcer, komt morgen met een interview waar hij bedreigingen tegen Rusland gaat uiten. In Washington zijn Wikileaks en Putin zonder ook maar het kleinste bewijs inmiddels identiek. Een voorproefje:

  http://theduran.com/joe-biden-promises-cyber-war-retaliation-against-russia-response-hillary-clintons-russian-hacking-myth/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jebb, GW en GHW Bush gaan allemaal Clinton stemmen. Begrijpt Geert dan niet dat Clinton niks beter is dan de Bushes en dat de Bushen oorlogen beginnen.

   Ik zeg niet dat Trump dat niet zal doen, maar waar haal je de wijsheid vandaan dat de kans op oorlog met Trump groter is ?. Argumenten graag.

   Verwijderen
  2. @ Olicharch: Hoewel ik rare fratsen van Trump niet uitsluit kom ik regelmatig uren slaap tekort als ik denk aan pres Clinton. Dat wordt een Mad Max wereld.

   En Geert is irrelevant, zowat over zijn houdbaarheidsdatum heen. Hij krijgt Judaspenningen van de meest radicale settler supporters uit de VS.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Nee, ze vonden het allemaal prima wat Donald deed, wat is de big deal.

   Dat is trouwens wel anders dan met Bill Clinton. Minimaal 4 vrouwen hebben een aanklacht van verkrachting tegen hem gedaan.

   Bv deze vrouw wordt nog steeds emotioneel als ze terug denkt aan de verkrachtingen van Bill

   De vrouw zou hem weggeduwd hebben. Maar omdat hij een stuk groter is, kon ze niet voorkomen dat hij haar op het bed gooide en twee keer verkrachtte. "Ik hoopte zo dat hij weg zou gaan, maar toen deed hij het nog een keer", aldus Broaddrick. Aangeslagen vertelt ze dat hij hard in haar lip beet en op haar sleutelbeen zat. Toen het eenmaal voorbij was zou Clinton nonchalant weggestapt zijn.
   http://www.hln.be/hln/nl/10496/Verkiezingen-VS/article/detail/2911637/2016/10/09/Bill-Clinton-heeft-me-verkracht-vrouw-herhaalt-beschuldiging-in-emotioneel-interview.dhtml

   Verwijderen
  5. Gevalletje van Wag the Dog, lijkt mij.

   "Zou de overdreven aandacht voor het overigens zeer milde sexschandaal [...] geen gewenning en vermoeidheid opleveren?"

   Bij mij wel. En met nog drie weken voor de verkiezingen te gaan, wordt het tijd voor de spindokters om het over een andere boeg te gooien, om zo "onze" aandacht weg te houden van de lijken die in de kast van Clinton hangen en die 1 voor 1 door wikileaks geopenbaard worden.

   Een oorlog tegen Albanië ligt wellicht niet binnen de directe mogelijkheden (wag the dog), maar een oorlogsdreiging met Rusland, die mogelijk nuceair dreigt te gaan, is ook een goede optie om de aandacht van HRC weg te trekken. Zo bezie ik "het komende interview van Biden, Obama´s enforcer, waar hij bedreigingen tegen Rusland gaat uiten" tegemoet.

   In wag the dag heet dat ook wel: guarding the American Dream.

   Zie: https://m.youtube.com/watch?v=enH2igVo55U

   Of good old shoe...
   Courage mom...
   Enzovoort, enzovoort.

   De tijd nodigt uit om die film maar weer eens te zien. Maar ook: voor deze amateuristische poppenkast wil je als 'producer' toch nooit de credits krijgen?

   https://m.youtube.com/watch?v=pm-5gWhJ3qY

   Enfin...

   Verwijderen
 26. Op Russia Today een artikel van Starikov, de expert wat betreft propaganda, hybride oorlog en gekleurde revoluties uit het Krimlin. Hoewel Korybko dieper gaat is zijn zeer academisch taalgebruik erg moeilijk en taai.

  Dit artikel gaat over het westerse educatiesysteem en de media, en hoe het ermee wegkomt met zoveel onzin en leugens te komen:

  http://russia-insider.com/en/politics/how-western-propaganda-machine-works/ri17016

  BeantwoordenVerwijderen