zondag 23 oktober 2016

Nieuwsman Derk Sauer vertelt Niets Nieuws

Laten we beginnen iets positiefs over Derk te zeggen. Hij komt sympathiek op ons over, hij heeft het toch maar mooi gemaakt in Rusland in zeer roerige tijden, in de jaren '90. Daar kun je enkel respect voor hebben. En, hij zegt soms gewoon zinnige en belangrijke dingen, zoals toen hij bij Nieuwsuur zei dat het moest stoppen met die onzin als zou Rusland Estland gaan binnenvallen.

Nu is het zaterdag 22 oktober en er zijn wel Duizend interessante onderwerpen te bespreken waar het Rusland/Oekraine aangaat. Neem alleen al de dodelijke aanslag op Motorola. Wie heeft dat gedaan? Wat betekent het voor Minsk? Waarom was Motorola zo populair? Etcetera. In de NATO gecontroleerde pers, niks over gelezen; dus ook niet in Het Parool van Derk Sauer.

Derk Sauer kiest hier niet voor. Hij kiest voor het uitgekauwde thema: "Rusland is niet leuk meer". Daar wil Sauer ook nog zijn "desyat Kopek" (10 Kopeken) aan toevoegen. Hij begint met Luda. Jonge Russische vrouw. Prima baan. Prima salaris. Stel kinderen. Maar... "Het benauwt me hier steeds meer", "vrijheid ingeperkt", Luda is naar Riga vertrokken. Het is juist deze week geweest dat de Letse authoriteiten de Russische journaliste Ella Taranova opgepakt en uitgezet hebben vanwege compleet onduideklijke redenen. Terwijl in Rusland buitenlandse journalisten, van Koens tot Sauer, hun werk mogen doen, wordt vanuit "heilstaat" Estland de ene na de andere buitenlandse journalist uitgezet. Wij wensen Luda veel plezier in "Het Vrije Westen"!

Dan gaat Derk door naar zijn yoga-lerares, "die blij vertelde dat ze een Israëlisch paspoort had "bemachtigd"". Wat is het toch met sommige Russen die om morele redenen Rusland verlaten en dan naar notabene Israel vertrekken? We kennen deze kronkel van fact-fiction fantast Koens. En nu dus ook bij de yoga-lerares van Sauer die vertrekt en haar karma gaat zoeken in het land dat in de zomer van 2014 duizenden Palestijnse burgers doodgebombardeerd heeft, openlijk ISIS steunt en dagelijkse terreur uitoefent.

Toch relativeert Sauer ook, en daaree haalt hij zijn eigen beweringen een beetje onderuit, hetgeen hem weer siert: "Statistisch valt het allemaal nogal mee: zo'n 75.000 Russen vestigen zich jaarlijks in de EU. Maar de statistieken vertellen niet het hele verhaal. De aantallen zijn ongetwijfeld hoger. En het zijn "the best & the brightest" die Rusland verlaten".

Half Promille der Russen naar EU

75.000 op een bevolking van circa 150 miljoen, is geen half procent, maar een half Promille. Op elke 1000 Russen vertrekt er jaarlijks een halve naar de EU. Of beter, op elke 2.000 Russen vertrekt er 1 naar de EU. Wauww. Dit noemt Derk Sauer "Stemmen met de voeten". Dan gaat Derk nog even door met een kennis die naar de VS vertrekt. Goh, dat is een fijn land... met name dankzij de ruïneringen van Libie, Irak, Afghanistan wordt er comfortabel geleefd in de VS... zijn kennis is herboren: "Ik ben een ander mens"

Nu is het waar dat er voor bepaalde getalenteerde Russen in de VS een beter klimaat is om door te stomen dan in Rusland. (Voor sommige Nederlanders waarschijnlijk ook). Bij veel technische ontwikkelingen in de VS kom je in de aftiteling Russische achternamen tegen. Je kunt het ook anders zeggen: Veel Russen zijn beter onderwezen en meer getalenteerd en kunnen daarom in de VS goed "gebruikt" worden. Je zou dat ook als een groot compliment voor het Russische onderwijs en opleidingsbeleid en klimaat in het algemeen kunnen noemen. Maar omgekeerd kan ook gezegd worden dat diverse West Europese mensen juist in Rusland hun plek vinden. Derk Sauer is daar nota bene het levend bewijs van. Hij is met geen stok weg te krijgen uit Rusland. En zijn kinderen die als geen ander de vergelijking kunnen maken, kiezen voor, voor zover wij weten (correct us when we are wrong), juist ja. Rusland.

Derk, kom op, we achten je nog steeds hoog als nieuwsman, maar blijf niet aankomen met dit soort uitgekauwde russofobe praat en ga je professie weer serieus nemen, en het plekje dat je van het Parool op zaterdag krijgt.

72 opmerkingen:

 1. Ik begrijp die rekensom niet. Volgens Derk Sauer vestigen zich jaarlijks 75.000 Russen in de EU. Dan volgt er een rekensom van Blik waaruit zou blijken dat er maar een halve Rus op jaarbasis zich in de EU vestigt. Dat is wel erg weinig en kan volgens mij niet kloppen. Ik denk dat zelfs het aantal Nederlanders dat zich jaarlijks in Rusland vestigt veel hoger ligt dan een halve Nederlander per jaar. Bijvoorbeeld door trouwen of door er een (agrarisch) bedrijf te beginnen.
  Het is niet dat ik gevoelig zou zijn voor westerse propaganda maar zelf nadenkend lijkt het me logisch dat het aantal Russen dat zich jaarlijks in de EU vestigt veel hoger ligt dan een halve Rus per jaar want zelfs toen de muur er nog was lag dat aantal veel hoger. Veel mensen zijn om allerlei redenen nou eenmaal niet honkvast en zodoende wordt er dus veel geëmigreerd en geremigreerd. Reislust, behoefte aan avontuur en verandering en onvrede met bestaande situaties doet allerlei mensen in allerlei richtingen nieuwe leefoorden opzoeken. Kan iemand die rekensom van Blik (misschien Blik zelf) verhelderen?

  Vincent Brunott

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vincent:

   Een halve Rus per duizend Russen; dat is 75.000 op 150.000.000.

   Ik kan het niet duidelijker maken. Misschien iemand anders?

   Verwijderen
  2. Welkom trouwens en bedankt voor je reactie, Vincent.

   Verwijderen
  3. Sommige mensen doen het gewoon beter in een ander land. Ik was ook heel gelukkig in Florida, ondanks te hard werken, laag loon en lange reistijden. Ik zou zelf nooit in Rusland kunnen wonen omdat ik onder de 4 graden veel last van astma krijg. Maar na mijn pensioen wil ik er graag met de motor (die ik dan hoop te kopen) toeren in de zomer.

   De groep die door Sauer wordt genoemd is erg westers georiënteerd en zijn niet populair en soms ronduit onwelkom. Ikzelf krijg ook hier veel sneller ruzie met yuppen of hipsters dan met normale mensen. Bovendien vraag ik me af of hun perceptie van hun emigratiedoel erg realistisch is. In de verschillende landen waar ik gezeten heb ervaar ik een lange honeymoon (nieuwe interessante natuur, doorbreking van gewoonten, nieuwe muziek en vaak een nieuwe liefde). Allemaal zeer gunstig ten bate van in-/uitburgering.

   Maar er wonen: dan moet je als cultuurvreemde competitie aangaan. Zelfs als je alle skills hebt (ze sluiten nooit aan) is het een hard leven, waarin je je 200% moet inzetten om gelijk te spelen...

   Verwijderen
 2. "Zowel de immigratie als de emigratie waren in 2014 hoger dan ooit. Er werden 183 duizend immigranten bijgeschreven in het bevolkingsregister, en bijna 148 duizend emigranten verlieten ons land. Per saldo nam de bevolking in 2014 door migratie met 35 duizend personen toe.

  Immigranten uit Syrië, Duitsland en de voormalige Sovjet-Unie vormden elk 4 tot 5 procent van het totaal in 2014. De grootste stijging in het aantal immigranten kwam op naam van de Syriërs. Hun aantal steeg van 2 duizend in 2013 naar bijna 9 duizend in 2014. Voorlopige cijfers geven aan dat deze stijging zich in 2015 voortzet."

  verder lezen op:


  https://www.emigrerenuitnederland.nl/2015/09/08/cbs-immigratie-en-emigratie-naar-recordhoogte-in-2014/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Net even gekeken bij het Russische centrale bureau voor de statistiek:

  2016
  immigratie: 283.641 waarvan 255239 (90%) uit CIS-landen
  emigratie: 141.786 waarvan 119.371 (84%) naar CIS-landen
  verschil: 141.855

  2015:
  immigratie: 278.625 waarvan 252.396 (91%)uit CIS-landen
  emigratie: 170.684 waarvan 119.371 (70%)naar CIS-landen
  verschil: 107.941


  Verreweg het grootste deel van het migratieverkeer speelde zich dus af binnen het CIS-gebied, dus het vrijhandelsgebied van de Russische Federatie en de haar omringende landen. Dat
  de Russen dus in de afgelopen jaren en masse naar Beloofde Landen in hoofdzakelijk het (kuch) vrije Westen vluchtten wordt door de Russische cijfers niet bevestigd.

  Wat voorbeelden (met tussen haakjes het saldo immigratie - emigratie)

  emigratie in 2016 naar:

  Duitsland: 1927 (-184)
  Irael: 486 (-139)
  Canada: 151 (-76)
  China: 4.319 (-122)
  USA: 577 (-200)

  http://www.gks.ru/wps/wcm/connect/rosstat_main/rosstat/en/figures/population/

  directe link

  ophttp://www.gks.ru/bgd/regl/b16_06/IssWWW.exe/Stg/d04/01-03.doc

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aantallen emigratie uit Rusland opvallend laag. Relatief opvallend hoog aantal russen naar China. Duitsland populairder dan VS.

   Verwijderen
  2. Herstel:

   In 2015 emigreerden van de 170.684 migranten er 146.630
   (dus niet 119.371, dat is het getal voor 2016) naar CIS landen.

   Verwijderen
 4. @ Oli

  't Is een mooi onderwerp om anti-Russische propaganda te bedrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Kennelijk hebben de Russen met hun radarbeelden niet genoeg bewijsmateriaal verzameld en hadden zij de daad bij hun woord moeten voegen. Neerhalen die hap, dan heb je dubbel bewijsmateriaal!

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Overigens is dit ook nog een mogelijkheid waarom de Russen S-300/400 in Syrië hebben gestationeerd.

   http://theduran.com/russia-has-proof-vladimir-putin-threatens-to-publish-details-of-secret-nato-belgian-bombing-raids-in-syria/

   Verwijderen
  5. Matt schrijft:
   "Ik zit er eigenlijk op te wachten dat Rusland een no-fly zone gaat afroepen voor alles wat niet Russisch of Syrisch is."

   Dat lijkt mij een prima idee.

   Kan het ook ? ( Weet iemand hier antwoord op?)

   Is het zo dat als jij de eerste bent die een NFZ afkondigt, dat je dan met rechte alle andere vliegtuigen mag neerhalen?

   Nadeel: het gevecht tegen ISIS zal dan volledig met boots on the ground moeten worden gevoerd, en dat is wel erg lastig in een stad, tegen zulke fanaten die niks te verliezen hebben.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Als het in een resolutie door de VN-veiligheidsraad komt heeft het kans van slagen maar ik zie niet dat de VS akkoord gaan met een door Rusland gecontroleerde NFZ.

   "Nadeel: het gevecht tegen ISIS zal dan volledig met boots on the ground moeten worden gevoerd, en dat is wel erg lastig in een stad, tegen zulke fanaten die niks te verliezen hebben."

   Een stadsguerilla is alleen maar te bestrijden met "boots on the ground" en wel met Russische boots, want aan Amerikaanse boots heb je niets.

   Verwijderen
  9. Of Syrie en Rusland daadwerkelijk een NFZ in moeten stellen en handhaven lijkt me typisch een vraag waar je voor bij iemand als de Saker zou moeten zijn. Aan het gebruik van militair geweld zitten altijd meer haken en ogen dan wij als gemiddelde burger ons voor kunnen stellen. Zoveel heb ik inmiddels wel begrepen van de stukjes die hij over dit soort zaken heeft geschreven. Mij lijkt zo'n NFZ iets is dat zo lang mogelijk voorkomen moet worden. Niet in de laatste plaats door de Russen. Eens ze zo'n maatregel nemen zijn ze in zekere zin het initiatief kwijt, hoeft de NAVO alleen nog maar het Syrische luchtruim binnen te vliegen tot ze tot een militaire confrontatie te dwingen. Allerlei false flag achtige situaties zijn ook denkbaar.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. In principe heeft Rusland al een NFZ boven Syrië ingesteld, waarom hebben zij anders haar S-300/400 in Syrië gestationeerd, waarom zijn die twee Belgische F-16's niet neergehaald? Er was toch met de Russen afgesproken dat iedere luchtactie van de coalitie zou worden afgestemd?

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  14. @Matt

   Ik heb er alle vertrouwen in dat politiek en MSM een schietincident zodanig weten te spinnen dat het grote publiek de Russen als schuldige zal zien en niet de NAVO. Maar zelfs als dat niet lukt is dat maar een schrale troost.

   Verwijderen
  15. Ik benader het op een andere manier. De Russen laten zich voor de zoveelste keer belazeren door de VS, die zich voor de zoveelste keer niet aan een deal houden. Ik begrijp best wel dat de Russen niet zomaar een vliegtuig van de coalitie uit de lucht kunnen schieten maar zij moeten zo langzamerhand wel tot het besef zijn gekomen wat het woord van de VS waard is. Tenslotte weet Poetin ook dat de VS uit is op het grondgebied van Rusland!

   Verwijderen
  16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  17. "Joop, is pure uitlokking van oorlog door het 'westen'. Maar wij hier zijn straks de dupe."

   Denk jij dat de VS zich daar ene reet van aantrekt?

   Verwijderen
  18. Het is hopelijk niemand ontgaan dat de VS net zo makkelijk een financieel/economische oorlog voert tegen bondgenoot en betrouwbare handelspartner Europa als tegen Rusland!

   Verwijderen
  19. "waarom zijn die twee Belgische F-16's niet neergehaald?"

   Binnenkort zijn de schepen uit Moermansk in positie en zijn de VS verkiezingen voorbij. Putin gaat zich nu echt niet laten uitlokken.

   Verwijderen
 5. Democratische Partij voert de VS terug naar de tijd van McCarty:

  https://twitter.com/TheBriefing2016/status/788158654956441600

  Niveau nine below zero

  BeantwoordenVerwijderen
 6. LOL met het NOS journaal. Vandaag in 8 uur journaal. 5 min propaganda tegen Assad.

  Wisem of wisam leraar engels in oost aleppo.

  Oost Aleppo is omsingeld en de NOS heeft een perfecte straal verbinding met deze figuur.
  In Oost Aleppo is tekort aan voedsel en deze figuur zit er wel doorvoed uit.
  De stad is omsingeld en het leven gaat daar gewoon door zoals de kinderen engelse les geven. Denkt de NOS dat iedereen in Nederland dat geloofd.?
  Het regime in Damascus is zo erg dat leraren, hulpverleners en verplegers naar de gevangenis gaan en gemarteld worden. ahum...Iedereen heeft, zelfs bij de NOS, gezien dat de Syrische regering iedereen laat gaan (zelfs met wapens) als ze zich overgeven (zoals in Homs en in Darayaa) en dan mogen ze bv naar Idlib gaan om de strijd voort te zetten. De regering heeft zelfs voor Syrische terroristen een amnesty programma.
  http://nos.nl/uitzending/19586-nos-journaal.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi verslag Oli; daarna zag ik op nieuwsuur ook iets van Human Rights Watch voorbij komen: "Russen en Assad bombarderen lukraak, met name op ziekenhuizen"

   Tuurlijk joh. De Amerikanen en Belgen bombarderen altijd heel precies. De Russen altijd op ziekenhuizen. Tuurlijk. Pfff..

   Verwijderen
  2. nos, Dr. Assad geeft antwoord waarom u zoveel aandacht heeft voor Aleppo.

   Assad: "Aleppo under siege by terrorists for 4 yrs but western media/govts didnt say anything.Hysteria now is b/c terrorists r losing"#Syria
   https://twitter.com/walid970721/status/789047414795665408

   Verwijderen
  3. Yep, dat was een grappig mannetje. Ook zo grappig toevallig dat de video en het interview bijna synchroon plaatsvonden, terwijl in Mosul de ene burger na de andere wordt afgeslacht! Maar daar berichten wij maar niet over!

   Verwijderen
  4. Het lijkt helemaal niet zo vlot te gaan in Mosul:

   http://theduran.com/the-great-battle-of-mosul-how-hillary-clinton-may-be-denied-her-october-surprise/

   IS lijkt te willen vechten, en de onderlinge verhoudingen tussen de coalitiepartners zijn gespannen. Bovendien kunnen ze zo richting Syrië vluchten. Geen PR overwinning voor Hellary dus.

   Verwijderen
  5. "Verpleegkundige Modar" vindt dat staakt het vuren ook maar niks. Die kudtRussen met hun staakt het vuren...... Volgens de NOS dan, he.

   "Verpleegkundige Modar (28) klinkt verbitterd als hij spreekt over het bestand dat Rusland donderdag aankondigde. Drie dagen lang gold er een gevechtspauze van zonsopgang tot zonsondergang. Waarom het staakt-het-vuren er dan volgens hem wel was? "Ik denk voor het regime. Zij hebben tijd nodig om samen met de Russen hun oorlogsvliegtuigen weer klaar te maken. Of ze gebruiken de tijd om nieuwe wapens te halen. Die proberen ze dan uit op onze kinderen, op onze familie en op onze gebouwen."

   http://nos.nl/artikel/2139185-dit-bestand-is-er-niet-voor-de-mensen-van-oost-aleppo.html

   Verwijderen
  6. Ik had al voorspeld dat we tot aan de bevrijding van de stad tenenkrommend de propaganda inclusief regelrechte leugens van de NOS zouden moeten doorstaan. Iedereen die zich tegen corporate federal reserve wallstreet verdedigt wordt gedemoniseerd. Yanukovych mocht ook niet de Soros/Poroshenko demonstranten op het maidan neerslaan, want de wereld keek mee.

   Verwijderen
 7. A revolution is usually doen by the people not by importing foreigners to rebel against the people.

  Bashar al Assad

  Gelezen op Boublog waar (weer) een flink aantal recente video's, waaronder een interview met Assad, te vinden is over de toestand in Syrie.

  http://www.boublog.nl/2016/10/22/interview-van-zwitserse-journalist-met-president-al-assad/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een clipje waarin vice president Joe Biden de uitspraak ongewild ondersteunt en daarmee de grenzeloze leugenachtigheid, hypocrisie en misdadigheid van het Amerikaanse optreden in Syrie blootlegt:

   Biden Syria @ Harvard JFK October 2, 2014

   https://www.youtube.com/watch?v=npd4OSPJrt0

   Verwijderen
 8. Het al kindi ziekenhuis werd zwaar verdedigd door de troepen van Assad. De terroristen hadden het ziekenhuis al zwaar beschadigd. Uiteindelijk hadden de US geleide "rebellen" een zelfmoord chauffeur en auto nodig om het ziekenhuis in handen te krijgen.
  https://www.youtube.com/watch?v=88ZMMme-vPADe

  p.s. De soldaten die zich overgaven werden gevangen genomen en geëxecuteerd door de huurlingen van de US geleide coalitie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit soort nieuws over Syrie zal je niet zien bij de Staatsomroep. Mag je niet zien, als het aan de regering van UK ligt:

  Al-Nusra 'not priority', US State Dept says while terror group shells civilians in Syria

  https://www.youtube.com/watch?v=MxosPJhalx8

  via Boublog

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bekentenis van Hillary?

  Clinton says she has 'no concerns' that Trump will try to jail her if he wins: 'We don't do that in America'

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3863260/You-t-jail-Clinton-tells-Trump-don-t-America.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Now Ukraine's delusional politicians say Soviet Union started WW2

  https://www.rt.com/op-edge/363822-ukraines-pr-wizards-ww2/

  Maar Oekraïne wordt niet geleid door neonazi's!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Video: Zo volgt Rusland de Amerikaanse verkiezingen

  "Ook in Rusland wordt de verkiezingscampagne in de Verenigde Staten op de voet gevolgd. Het volgende fragment werd prime-time uitgezonden op de Russische televisie en geeft ons inzicht in hoe de Russen de verkiezingen beleven. De uitgelekte emails van Clinton, de publieke lastercampagne tegen Donald Trump en de agressieve toon die de Democratische presidentskandidate aanslaat over Rusland. Een opmerkelijk debat, waarin vooral politiek wetenschapper Vyacheslav Nikonov van zich laat horen."

  http://marketupdate.nl/nieuws/video-zo-volgt-rusland-amerikaanse-verkiezingen/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trevor Moore - Time For Guillotines

   De 'stemming' in de VS.

   https://www.youtube.com/watch?v=exnaY0l4XsM

   Even grimlachen. "We are the world", maar dan anders..........

   Verwijderen
  2. Hier zijn Amerikanen het meest bang voor…
   Frank Knopers 23 oktober 2016

   "Waar vrezen de Amerikanen vandaag de dag het meest voor? Is dat een terreurdreiging? Een nieuwe financiële crisis? Klimaatverandering? Een onzekere financiële toekomst? Allemaal fout… Uit een recente onderzoek van onderzoeksbureau Statista onder ruim 1.500 willekeurig gekozen volwassenen in de Verenigde Staten blijkt dat deze zorgen weliswaar in de top tien staan, maar dat ze bij lange na niet door zoveel mensen gedeeld worden als de grootste zorg.

   De grootste angst die Amerikanen hebben is corruptie onder ambtenaren en politici. Maar liefst 60% van de respondenten zegt hier ‘bezorgd’ of ‘zeer bezorgd’ over te zijn. Dit bevestigt dat het vertrouwen van de Amerikaanse bevolking ten aanzien van de regering op een absoluut dieptepunt staat. Wat betekent dit voor de verkiezingen?"

   verder lezen:

   http://marketupdate.nl/nieuws/hier-amerikanen-meest-bang/

   Vertrouwen in elkaar en de leidende instituties van het land. Vaak miskend en ontkend, maar essentieel betanddeel voor welvaart en welbevinden in een land.

   Verwijderen
  3. Schijt aan Alex Jones maar in deze tijden is het heerlijk om weer eens naar hem te kijken!

   http://www.infowars.com/this-video-could-win-the-election-for-trump/

   Verwijderen
  4. @ Joop

   Blijft een ongelofelijke clip. Wat een uitdaging.
   De enige vraag die blijft: is Trump inderdaad de uitdager die hij zegt te zijn. 'k Ben geneigd hem het voordeel van de twijfel te geven vanwege de haat die hij bij zijn oppositie weet te mobiliseren.

   Verwijderen
  5. Ja, indrukwekkende speech (collage) van Trump.
   Ik geloof hem.
   Hij hoefde dit voor niemand te doen.
   En: als hij verliest heeft hij zijn aanzien onder de elitte verloren.
   Als hij wint krijgt hij een onmogelijke taak te vervullen, en zodra het een beetje lukt zullen ze hem 'Dallas'-en, zo zegt de Saker.
   De man heeft er dus het ultieme voor over. Respect !

   Verwijderen
  6. Wil er nog iets aan toevoegen.
   Al sinds meer dan een eeuw worden de talentvolle mensen gescout en gevolgd en ingelijfd. Eerst door de Cecil Rhodes achtige organisaties ( Round table etc etc. en de colleges op Oxford en Camebridge. All Souls, Skull en Bones in de VS etc.)
   Je kan van de Clintons zeggen wat je wil ( en van Obama), maar ze zijn zeker zeer talentvol. Zeer talentvol.
   Maar om de hoogste trap te bereiken en in de macht van de NWO bazen te blijven moeten ze iets misdaan hebben, zodat ze er nooit of te nimmer uit kunnen stappen.
   Van Obama weet ik het niet , maar de Clintons zijn flink kwetsbaar: de drugshandel in Arkansas werd onder hen de hand boven het hoofd gehouden. Er zijn daar diverse doden gevallen. Films over gemaakt. Dan de dood van Vince Foster, etc etc.
   Hillary kàn dus niet terug. Kan geen schoon schip maken, want dan gaat ze inderdaad het gevang in, en Bill ook. Dat is de dreiging die ze donders goed kennen. Ze weten dat ze door moeten.

   Verwijderen
  7. Trump is kennelijk minder bang voor de Clinton kant dan voor de zionisten kant, want dat is hij, een zionisten-lover. Dus, even de kat uit de boom kijken kan geen kwaad en beoordeel hem na 4 jaar presidentschap.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   Dat bedoel ik er niet mee te zeggen en Hillary ook niet, want dat blijkt wel uit; "We don't do that in America". Nee, dat doen de elite elkaar niet aan in Amerika, alleen de kleine man is de lul als hij voor klokkenluider (Bradley/Chelsea Manning) gaat spelen. Maar wij zullen af moeten wachten wat Trump met Hillary gaat doen als hij tot president wordt gekozen.

   In ieder geval zijn de donaties van de Clinton Foundation uit 2015 in de zakken van de Clintons verdwenen.

   How 100% of the Clintons' 2015 charity went to themselves

   https://www.youtube.com/watch?v=ihPx9M-jwuo

   Verwijderen
 14. Walonen weigeren CETA te ondertekenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ook iets voor Youp en Guido?

  https://www.davidicke.com/article/390326/highway-hell-top-german-comedian-slams-nato-aggressive-war-machine

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Weet niet meer of deze al geplaatst was. Anyway:

  ‘Slaughter Donald for Putin bromance’: #Podesta15 emails reveal ISIS strategy diversion for Clinton

  "Newly leaked emails show that Hillary Clinton’s campaign team was advised to link Russian President Vladimir Putin with Donald Trump in an apparent bid to distract voters from Clinton’s strategy on Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL).

  In a December 21, 2015 email, Budowsky slates Clinton’s position on fighting ISIS before advising Podesta to draw Putin into her attacks on US presidential election rival Trump."

  Brent Budowsky is een blogger en columnist voor oa de Huffington Post.

  https://www.rt.com/usa/363779-clinton-trump-putin-isis/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik ook vaak, Dawg, dat ik niet weet of iets al geplaatst is. Maar daar mag je je niks van aantrekken: als twee mensen op een artikel wijzen, zal ik het eerder bekijken dan bij één keer getipt. Het heeft dus toch not.

   Verwijderen
 17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Derk sprak over specifiek naar de EU; de over-all emigratie zal dus hoger zijn.

   Hoe je het wendt of keert, n.a.v. de kille cijfers, kun je niet met droge ogen beweren dat de Russen "stemmen met hun voeten", in de zin zoals Derk zou willen doen geloven.

   Verwijderen
  2. @ Blik

   Als de cijfers van de Russen kloppen emigreerden vorig jaar in totaal 170.684 personen. Daarvan gingen er 146.630 naar CIS-landen (de euroaziatische vrijhandelszone), dus dan blijven er voor 'de rest van de wereld' nog maar 24.054 Russische emigranten over. Die gingen lang niet allemaal naar de EU lidstaten, maar zelfs als ze dat wel gedaan zouden hebben kom je gewoon nooit op die 75.000 die Derk Sauer noemt.

   http://www.gks.ru/wps/wcm/connect/rosstat_main/rosstat/en/figures/population/

   Vind die officiele cijfers van de Russen erg laag als ik ze vergelijk met een land als Nederland waar vorig jaar meer dan 150.000 personen emigreerden, maar kan er niet meer over zeggen.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 18. Ik weet niet waar het aan ligt, maar ik had helemaal geen moeite om deze Volkskrant column te lezen:
  http://www.volkskrant.nl/opinie/een-blowjob-van-madonna~a4400925/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Staat wel mooi op je C.V.

   8-11-2016: Gepijpt door Madonna in ruil voor een stem op Hillary.

   Verwijderen
 19. Nu met lyrics zodat je kan meegalmen bij de afwas of (brrr)gepepen door Madonna:

  https://www.youtube.com/watch?v=exnaY0l4XsM

  Trevor Moore - Time For Guillotines

  Well it's no secret that country's in some trouble here.
  The left is mad, the right's enraged, and the middle's disappeared.
  The fat cats expect us to bail out them and all their friends,
  And when they've spent our money they stick out their hands again.

  It's times like this that each of us need to reach across the aisle.
  Instead of burning incense we can try to share a smile.
  Put aside our differences and remember what made us great.
  All the people arm in arm and in one voice we'll say:

  It's time for guillotines, it's time to raise the boards.
  It's time to sharpen blades, we just can't take this any more.
  It's nothing personal, we gave your way a try.
  We're sorry, but you at the top all have to die.

  I'm sorry Mister President, we need to have your head.
  And senators and congressmen--we need all of you dead.
  And all the CEOs of all the banks,
  And TV pundits too, let's show our thanks.

  It really pains us, we'll have to kill your wives and children too.
  It's purely business, we just cannot have them avengin' you.
  We'll start in the Hamptons, and Beverely Hills, and to Georgetown we go.
  And we'll burn Connecticut to the ground so that nothing ever grows .
  image: http://static.urx.io/units/web/urx-unit-loader.gif  It's time for guillotines, it's time to raise the boards.
  It's time to sharpen blades, we just can't take this any more.
  Those peaceful protests just were not cutting it,
  Martin Luther King and Ghandi both can go suck a dick.

  We can come together, we can do this if we try.
  Find our common enemy and unite both our sides.
  A lesbian and a NASCAR fan help to hold a lobbyist down,
  While a priest and an abortion doctor stomp him into the ground

  We'll take the Secretary of the Treasury, and the Chairmen of the Fed.
  And let all three hundred million citizens gangrape them 'till their dead.
  And when every man, woman and child has finished running train,
  We'll rest for a couple hundred years before we'll have to do it again.

  It's time for guillotines, it's time to raise the boards.
  It's time to sharpen blades, we just can't take this any more.
  Those peaceful protests just were not cutting it,
  Martin Luther King and Ghandi both can go suck a dick.
  Martin Luther King and Ghandi both can go suck a dick

  BeantwoordenVerwijderen
 20. O, how right he is!

  By Cooperating With Washington On Syria Russia Walked Into A Trap

  http://www.paulcraigroberts.org/2016/10/24/by-cooperating-with-washington-on-syria-russia-walked-into-a-trap-paul-craig-roberts/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het logische gevolg van bovenstaande post.

   Over 80 NGOs call for Russia to be dropped from UN rights council over Syria

   https://www.rt.com/news/363943-un-human-rights-russia/

   Verwijderen
 21. Tja!

  Harvard study finds US in nearly last place for electoral integrity among Western democracies, ranking slightly higher than Panama

  http://12160.info/page/2649739:Page:1641987

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Yep, en volgens Éen Vandaag leidt Hillary in de peilingen!

  ABC Poll: 93% Say Hillary Clinton Should Be Criminally Prosecuted

  http://thomasdishaw.com/2016/07/abc-poll-93-say-hillary-clinton-criminally-prosecuted/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wij snappen het, kabinet, het Schotse tribunaal in Kamp Zeist was ook zo'n succes!

  Kabinet: berechting MH17 mogelijk in Nederland

  https://www.kpnvandaag.nl/w3/nieuws-tonenop/kabinet-berechting-mh17-mogelijk-in-nederland.htm

  BeantwoordenVerwijderen