dinsdag 25 oktober 2016

BREAKING: Russische tv geeft exacte toestelnummers en vluchtgegevens Belgische killerplanes

Best wel Breaking. Zeker als je het afzet tegen continue Zwarte Piet discussies bij de Hollandse staatsmedia. Over de Belgische killertoestellen daar nog weinig gehoord. Daarom bij Blik (waar anders?) de Russische kant van het verhaal.

* Russen overleggen exacte vluchtroute en toestelnummers aan Belgen

* "Belgen houden zich van de domme"

* VS en Belgen weigeren de dodelijke Belgische luchtaanval te onderzoeken en zelfs te bespreken.

* 33 Amerikaanse Pentagon officieren in Oost Aleppo. Wat doen die daar?

Kiselyov. Anchor op de Russische televisie. Staat op de sanctielijst van de EU en mag de EU dus niet in.

"Paard is niet van mij"

Kiselyov heeft op de Russische televisie op behoorlijk overtuigende wijze gegevens aangedragen die wijzen op Belgische schuld bij de dood van 6 burgers als gevolg van een Belgische luchtaanval: "Vroeger gingen er van die verhalen rond. De buurman laat zijn paarden bij de buurman eten of vergiftigt het veld van de buurman, of laat zijn paard de wortels van de buurman eten. De buurman komt er achter en de beschuldigde houdt zich van de domme: Ik ben ik niet en het paard is niet van mij."

"Belgische Minister van Defensie van de Put speelt stommetje"

"De tijden veranderen, maar de kleingeestigheid is er nog steeds. De Belgische Minister van Defensie, Stefan van de Put handelde na de Belgische aanval op vreedzame burgers van het dorp Xassadjek, vlakbij Aleppo, ook zo.". Dan volgen de beelden van weggevoerde gewonden: Zes mensen zijn er gedood. En de Belgische Minister: "Ik ben niet ik, en dat zijn niet mijn vliegtuigen.". Kiselyov: "Kom op, laten we even serieus blijven en geen ongepaste grappen maken. Onze mensen weten 24 uur per dag exact wat er in het luchtruim van niet enkel Syrië, maar ook in geheel Irak, geheel Turkije, Jordanie, Israel, Cyprus, etcetera gebeurt. Vergeet ook niet onze militaire kracht in de cosmos. Er is een absolute klaarheid en duidelijkheid wat daar in de lucht gebeurt. Zowel in real-time, als in het recente verleden op band.

Russische vluchtbeschrijving van Belgische toestellen van minuut tot minuut

En dan krijgen we dit object, zoals onze generaal het beschrijft: "Het gaat om F16's van de Belgische luchtmacht." De kaart komt in beeld: 1:34 wordt er opgestegen van de basis Mavaffika Salti in Jordanie. 1:55 Gaan ze het Irakese luchtruim in. Om 2:37 gaan ze het Syrische luchtruim in. Let nu op, van 2:52 tot 2:59, dus in het Syrische luchtruim gaan de vliegtuigen bijtanken bij een het tankvliegtuig, de KC-135, van de Amerikaanse luchtmacht. 3:10 boven Er Rakka. 3:35 Voeren de vliegtuigen hun aanval uit op het Koerdische dorpje Xassadjek (of Hassadjek), waarbij 6 burgers omkwamen en er 4 gewond raakten. Na nog wat rondjes vliegen en bijgetankt te habben verlaten de killerplanes om 7:35 het Syrische luchtruim."

4701 en 4702

Kiselyov legt uit: "Alle vliegtuigen in de regio hebben hun eigen specifieke kenmerken. Dat gaat veel en veel verder dan vlaggetjes en streepje. De specifieke kenmerken van vliegtuigen worden om de zoveel tijd bijgewerkt en bijgehouden in een geheugenbasis. Zodat, wanneer zo'n vliegtuig de volgende keer weer aangetroffen wordt, hij al bekend is. Tot in de kleinste details. Dus als wij de Belgen vertellen dat hun vliegtuigen met de nummers 4701 en 4702 bombardementen hebben uitgevoerd en zei zeggen dat ze zulke nummers niet hebben en Belgische vliegtuigen daar niet vlogen, dan wordt het voor onze professionals in Moskou ongemakkelijk. De normale reactie zou zijn: "Laten we het samen gaan onderzoeken. Wat was de situatie in de lucht toen? Er zijn mensen bij omgekomen!

Belgen en Amerikanen willen niets onderzoeken, zelfs niet bespreken

Maar iets onderzoeken, wil niemand. Niet in België. Niet bij de NATO. Niet in de VS. Het is niet alleen dat ze het niet willen onderzoeken. Ze willen er niet over praten zelfs. De Belgische ambassadeur nodigen we uit. We overhandigen hem documenten. Wat kan hij zeggen? Stilte. Het lijkt alsof de Belgen verrast zijn. Ze dachten er stilletjes mee weg te kunnen komen. Vlogen ergens heen. Dropten hun bommen. Zetten weer een vinkje. Hun militaire plicht gedaan. Gebombardeerd op terroristen. Toen ons Ministerie van Defensie hen hun vluchten tot op de seconde hebben getoond, hen de toestelnummers hebben doorgegeven, hebben ze de staart tussen de benen genomen en verder niks. Donderdag vroeg Rusland bij de NATO. Die antwoordde: "Wij NATO doen niet mee. Vraag het maar aan de Belgen.". Zoiets als het kastje en de muur. De meer essentiele vraag rijst: De Amerikanen, tegen wie zijn die daar? Tegen terroristen of tegen Rusland? Ze werpen zich niet bepaals als partner van Rusland op maar het lijkt erop hoe slechter voor Rusland, hoe beter het hen is. En dat bespeur je in elke kleinigheid. Het resultaat van de Amerikanen en hen die ze bij zich hebben. Een stok in de wielen.

"33 Amerikaanse Pentagon officieren in Oost Aleppo: Wat doen die daar?"

Wij vragen ze herhaaldelijk om de gematigden van de terroristen te scheiden. En wat we op de militaire communicatiekanalen horen in de gesprekken tussen elkaar is dat ze dat helemaal niet van plan zijn. In Oost Aleppo zitten 33 officieren van het Pentagon. Wat doen die daar? Instructies geven? Aan wie? Met welk doel? Tegen Rusland. Alles is bekend. Te horen en te zien. Niemand heeft ze gevraagd te komen. Ze zijn in een ver land gekomen. Vechten, bombarderen. Is dat eerlijk? Ze hebben de terroristen nu luchtdoel raketten gegeven. Dat is een feit. Het is een aanpak die we kennen uit Afghanistan in de Sovjet tijd. Helpt dit in de strijd tegen het terrorisme? Nee natuurlijk. Integendeel. Maar onze militairen zetten de strijd tegen terroristen wel voort. Winnen aan ervaring, hebben succes.

Artikel tot stand gekomen met hulp van Eric Donk die ons wees op deze video.

50 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik je nu wel vast uit de droom helpen! Dit artikel trouwens speciaal voor jou Matt!

   Vind het best wel spectaculair nieuws waar je in onze media niets over hoort. In nederland te druk met Zwarte Piet en homo-Rugby!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 2. "Kiselyov legt uit: "Alle vliegtuigen in de regio hebben hun eigen specifieke kenmerken. Dat gaat veel en veel verder dan vlaggetjes en streepje. De specifieke kenmerken van vliegtuigen worden om de zoveel tijd bijgewerkt en bijgehouden in een geheugenbasis."

  Tekst diet doet vermoeden dat de nummers 4701 en 4702 verwijzen naar transpondergegevens, electronische codes waarmee een vliegtuig zich identificeert en niet op aan de buitenkant van het vliegtuig aangebrachte registratienummers. Dit vermoeden wordt bevestigd door een artikel op de website van VRT:

  "Boven Syrië is met alle landen afgesproken dat piloten de transponder van hun vliegtuig een stukje aanzetten, niet helemaal, en beperkt informatie vrijgeven, een code met vier cijfers. Daaruit valt alleen af te leiden tot welk kamp een vliegtuig behoort: de internationale coalitie (die onder leiding staat van de VS) of het kamp van Syrië en Rusland. Er wordt onderling ook afgesproken hoeveel vliegtuigen er worden uitgestuurd en wie waar zal vliegen, om ongelukken te vermijden.

  Binnen beide coalities kan daarnaast worden afgesproken om extra informatie te delen via de elektronische nummerplaat, maar dat gebeurt dan versleuteld, zodat het andere kamp niet kan meelezen. Op die manier krijgen de coalitiepartners een ruimere nummerplaat te zien, zodat ze bijvoorbeeld kunnen zien dat het om een Belgische F-16 gaat. Maar de andere kant ziet nog altijd de kleine code, waaruit het alleen kan afleiden dat het een toestel is van de Westerse coalitie.

  In principe kunnen de Russen dus niet gezien hebben dat er Belgische toestellen boven Syrië hebben gevlogen tijdens het bombardement. Hoe en of ze dat uberhaupt hebben kunnen doen, dat is onduidelijk. Of misschien hebben de Russen op een of andere manier de codes gespot van een paar oude Belgische F-16's die aan Jordanië verkocht zijn. In 2008 heeft Defensie namelijk 14 toestellen verkocht aan het buurland van Syrië. Eén daarvan stortte twee jaar geleden neer in het noorden van Syrië."

  http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/1.2799224#

  Als wat de VRT bericht juist is moeten we dus in ieder geval op grond van de door de Russen waargenomen transpondergegevens constateren dat Khassadjek gebombardeerd werd door 'coalitie' vliegtuigen. Of dat Belgische jets waren blijft de vraag. Wellicht dat de Russen nog overige ander informatiebronnen beschikken, bijvoorbeeld callsigns van afgeluisterde radiocommunicatie.

  Overigens vlogen die jets wel langs een merkwaardige omweg naar hun doel. Was de brandstof bij die Amerikaanse KC 135's soms in de aanbieding?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Off Topic: Eddy Christiani overleden.
  Voor mij al sinds mij vroegste jeugd een 'naam van vroeger'.
  Maar hij leefde dus blijkbaar nog.
  "Mijn achterband staat wel wat slap , maar dat geeft niet lieve schat, spring maar achterop, spring maar achterop, spring maar achterop. " Als een soort Camp liedje hebben we daar in de jaren 70 toch wel veel lol om gehad. En eigenlijk was heteen prima liedje!

  De man blijkt in 1939 als eerste Europeaan met een electrische gitaar te hebben gespeeld. Was een voorloper van de shadows. Kreeg Jan Akkerman op zijn feestje toen hij 90 werd. Niet gek toch ?
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Eddy_Christiani

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Godsamme, 98 jaar en dan tot 2008 opgetreden!!! Hulde voor deze Ouwe Taaie. Ken 'm eigenlijk alleen van liedjes die m'n moeder vroeger voor ons zong. Teksten die nu heel oubollig klinken, op het melige af, maar toen was het allemaal heel erg hip. Zo zie je maar.

   Altijd gedacht dat die sjieke Gretsch gitaar van 'm alleen voor op de foto was en een paar kampvuurakkoordjes, maar ik las zo net in de Wiki dat hij er ook instrumentaaltjes op deed en in de jaren '60 zelf twee keer tot populairste gitarist werd uitgeroepen. Om het goed te maken. Wild Geese. Rock on Eduard:

   https://www.youtube.com/watch?v=b1yOawu0oic

   Verwijderen
 4. Pentagon Rules Out Russia's Participation in US-Led Coalition's Raqqa Operation

  Read more: https://sputniknews.com/middleeast/201610251046717471-us-russia-raqqa/

  Amerikanen willen Raqqa bevrijden. En weer is Syrië niks gevraagd denk ik. Lijkt me duidelijk dat Syrië Raqqa niet terugkrijgt als de Amerikaans geleide coalitie raqqa "bevrijdt"

  Het is jammer dat Assad en Poetin niet helemaal op één fiets gefietst hebben en dat Poetin vorig jaar (ik meen) Maart de overwinning verklaard had en een groot deel van zijn troepen had terug geroepen.
  Het is duidelijk dat de Syrisch/Iraanse coalitie absoluut niet zonder de russen kunnen. Na de verovering van Palmyra zouden de syrische troepen doorgaan naar Deir ez zor en Raqqa, maar zonder de russen bakten ze er niets van en het had weinig gescheeld of ze hadden zelfs Palmyra weer verloren aan de terroristen. De russen moesten terug komen om het syrische leger weer te sturen en te ondersteunen.
  Het gevolg zou kunnen zijn dat dadelijk de amerikaanse coalitie (waarschijnlijk de koerden) Raqqa bezitten/bezet houden. Dat krijgt Assad niet zo meer terug.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Zou Plan B van het State Deparment/Pentagon in progress zijn. Vestiging van een 'Sunnitische entiteit' op Syrisch grondgebied. Blijkt althans uit een gedeclassificeerd document van Amerikaanse militaire inlichtingendienst. Bronvermelding ben ik jullie voor nu schuldig. Als ik me niet vergis is de naam van generaal Flynn aan dit document verbonden.

   Verwijderen
  3. We zullen zien Dawg en Matt. Of ze willen het Koerdisch maken of ze willen het aan de FSA geven. (wat mij logischer lijkt gezien het een sunnistisch gebied is)

   Als IS verslagen is in Mosul zal er ook wel een clash ontstaan tussen de partijen turken/FSA, Sjiitische milities, Iraakse leger en koerden. Welke kant de VS kiest ? zou ik echt niet weten. Misschien weten ze het zelf nog niet. Ze hebben meerdere keren aangegeven dat ze geen strategie hebben voor het midden oosten. Wie weet nog steeds niet.
   Het kan inderdaad een lang verhaal worden, dat destabilisatie proces.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. dr. Assad was een meester in het laten samenleven van verschillende groepen. Natuurlijk tot ongenoegen van Israël.

   Verwijderen
 5. De VS en de EU hebben in 2011 een economische boycot van Syrie ingesteld. De boycot is waarschijnlijk illegaal, maar zeker immoreel want, bedoeld om Assad te raken treft deze chantage de bevolking het hardst.

  'k Heb even geaarzeld of ik dit onderwerp moest plaatsen. Kinderleed in Syrie wordt al veel te veel misbruikt voor propagandadoeleinden of om een punt te maken. Voor de kinderen, hun familie, hun verzorgers en Murad.

  Kids Dying of Cancer in Aleppo Thanks to US and EU Blockade of Medicine (Video)

  http://russia-insider.com/en/politics/rt-meets-aleppo-cancer-kids-denied-aid-food-due-eu-us-sanctions-against-assad-exclusive

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik dacht dat er een no fly zone was afgekondigd door
  Rusland en Syrië,niet dus!!
  Waarom levert Rusland nog steeds raket motoren aan de VS.
  De oproep om terug te keren naar Rusland voor een heleboel
  Russen is niet waar.
  Alle westerse olie maatschappijen zijn nog gewoon aanwezig
  in Rusland.

  Er kloppen een heleboel dingen niet zowel in de MSM en
  alternatieve media


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Nee, geen no fly zone. Wel is de VS gezegd dat ze de vliegtuigen naar beneden zullen halen mochten ze weer Syrische troepen aanvallen.

   Verwijderen
 7. Stop-demonisering-Rusland 25 oktober 2016 13:59

  Blik schreef "Maar West Europa? Die verdedigen het Amerikaanse standpunt, dat er helemaal niet mee zit als in Europa de pleuris uitbreekt. Integendeel! En onze Europese media werken daar aan mee!"

  Dat is helemaal niet zo vreemd hoor. Lees het boek "Gekochte journalisten" waar een deel van de reden wordt beschreven.

  Dit kwam ik toevallig bij Mike Rivero tegen. In de VS was het dus al in 1991 bekend dat dr CIA mainstream journalisten gebruikten voor hun propagandaverspreiding.
  MOCKINGBIRD: The Subversion Of The Free Press By The CIA

  "You could get a journalist cheaper than a good call girl, for a couple hundred dollars a month." - CIA operative discussing with Philip Graham, editor Washington Post, on the availability and prices of journalists willing to peddle CIA propaganda and cover stories. "Katherine The Great," by Deborah Davis (New York: Sheridan Square Press, 1991)

  Read more: MOCKINGBIRD: The Subversion Of The Free Press By The CIA | WHAT REALLY HAPPENED http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/MOCK/mockingbird.php#ixzz4O7ujeJk2  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En is dit wenselijk?

   65 US ‘journalists’ had a private group dinner with Hillary Clinton’s team and John Podesta

   http://www.hangthebankers.com/journalists-private-dinner-hillary-clinton-team-john-podesta/

   Verwijderen
  2. Als gevolg van bovenstaande, krijg je dan niet automatisch dit?

   Hillary Clinton and mainstream media willing to start WW3 to hide from WikiLeaks emails

   http://www.hangthebankers.com/hillary-clinton-mainstream-media-willing-ww3-wikileaks-emails/

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Yep, in de tussentijd is Één Vandaag betrapt op drie leugens:

   1. Hillary leidt niet in de peilingen, maar lijdt wel onder de schandalen;

   2. De emails zijn niet gehacked door Rusland;

   3. Zwarte en Latino Amerikanen staan massal achter Trump.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. State Dept " We Are Not Accusing Russia Of WikiLeaks Email Release " 10/23/2016

   https://www.youtube.com/watch?v=16ZbwzTZ6do

   Voorspelbaar ritueel inmiddels. De Russen worden beschuldigt en de MSM meten het breed uit. Tegen de tijd dat blijkt dat de beschuldigingen op drijfzand berusten en de voorlichter van het State Department weer in z'n hemd staat is het nieuws allang weer door andere beschuldigingen van de voorgrond verdrongen.

   Verwijderen
  8. Zet er maar één van jouw beroemde miljarden bronnen tegenaan, Kneuslissen?

   https://www.youtube.com/watch?v=xVOFqGaSGkI&feature=youtu.be

   http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/SMALL_clintontrumpralliespolls.jpg

   Trump Lead Florida Early Voting. First Time EVER A Republican Has Led In Fl Early Voting. 24 Percent Of Florida Clinton Supporters Would Consider Voting Trump To ‘shake Up The Political System’

   http://investmentwatchblog.com/trump-lead-florida-early-voting-first-time-ever-a-republican-has-led-in-fl-early-voting-24-percent-of-florida-clinton-supporters-would-consider-voting-trump-to-shake-up-the-political-system/

   Verwijderen
  9. De helft van de inwoners van de VS zijn 'deplorables'. Volgens Hillary Clinton dan he.

   Verwijderen
  10. Eén ding moeten we de Hillerator nageven: ze heeft veel bestuurlijke ervaring. Slechte ervaringen that is. Dat dan weer wel.

   Verwijderen
  11. De woorden van Criminelissen zijn niet meer dan een scheet in een netje. Het enige wat even blijft hangen is de stank van bederf.

   Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  13. De ene man snoeft over waar hij mee weg komt bij vrouwen, een enkeling verkracht ze af en toe. De Hillarator is getrouwd met de laatste soort. Merkwaardig rolmodel voor een vrouw die zegt een groot feminist te zijn.

   Verwijderen
  14. Als lid van de zwarte minderheid zit je goed bij de Hillerator. Goed fout dan...

   "She defrauded the people of Haiti. He spent 4 hours with Bill Richardson to tell Bill Clinton not to invade Haiti. A week later the embassy called him and told him that Bill Clinton has a messenger for him. He came and told him to sign with Bill Clinton, join his movement and Clinton will make him the richest man in Haiti. He told him he is a principled man and he will not sell out. He just challenged Trump to ask Hillary Clinton to publish the audit of all the money they have stolen from Haiti in 2010. He is explaining it very detailed."

   https://www.youtube.com/watch?v=phKO2T2pMjM

   Verwijderen
  15. "Bill is vreemd geweest, willens en wetens, ook de vrouwen dus die hij heeft veroverd"

   Rare tekst, maar verkrachten klinkt natuurlijk ook een beetje confronterend. Wat het ook is.

   Verwijderen
  16. "Bill is vreemd geweest, willens en wetens (goh..), ook de vrouwen dus die hij heeft veroverd('vreemd geweest' met geweld)"

   Verwijderen
  17. Misschien is liegen nog wel erger dan verkrachten, hé Kneuslissen! Bill had ook geen seksuele relatie met Monica Lewinski, hé Kneuslissen? Daarom is liegen voor jou ook niet zo erg, hé Kneuslissen? Dat doe je even tussen neus en lippen door, hé Kneuslissen?

   Verwijderen
  18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  19. https://ejbron.files.wordpress.com/2016/10/image001.png

   Eindelijk een broekpak dat haar als gegoten zit.

   Verwijderen
 8. This Video Proves Donald Trump Is Right About Election Fraud
  https://www.youtube.com/watch?v=-97Wt9v78ic

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat past perfect in artikel 57 van de Wet Onderzoeksraad Voor de Veiligheid!

   Artikel 57

   De raad neemt eveneens door hem vergaarde informatie niet in het rapport op voorzover het belang daarvan niet opweegt tegen de volgende belangen:

   a. de betrekkingen van het Koninkrijk of de landen van het Koninkrijk met andere staten of met internationale organisaties;

   b. de economische of financiële belangen van het Koninkrijk, van de publiekrechtelijke lichamen van de landen van het Koninkrijk, of van de in artikel 1a, onderdeel c en d, van de Wet openbaarheid van bestuur bedoelde bestuursorganen;

   Verwijderen
  2. @ Matt

   In de Telegraaf wordt ingegaan op een brief die minister Van der Steur n.a.v. de kwestie schreef:

   "DEN HAAG - Nederland heeft nog een slag te leveren met Oekraïne als ons land de plegers van de aanslag op MH17 zelf gaat berechten. Dat blijkt uit een brief van minister Van der Steur (Veiligheid en Justitie) aan de Tweede Kamer.

   Ons land is nadrukkelijk in beeld als gastland voor de vervolging van de MH17-verdachten. Probleem daarbij is dat Nederland alleen rechtsmacht heeft over de Nederlandse slachtoffers, niet over alle slachtoffers. Die volledige rechtsmacht ligt bij Oekraïne, omdat de aanslag daar heeft plaatsgevonden. Om succesvol te kunnen vervolgen, zou Kiev die bevoegdheid moeten overdragen aan Nederland.

   Het is de vraag of het daartoe bereid is, na de suggesties van president Poroshenko, die onlangs het MH17-dossier koppelde aan het Nederlandse ’nee’ tegen het associatieverdrag tusen de EU en Oekraïne."

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/26876720/__Daders_MH17_mogelijk_hier_berecht__.html

   Moet Nederland 'Slag leveren'? Met de regering van een land dat denkt EU partner te kunnen zijn, met een land dat het als een plicht zou moeten zien de (werkelijke) daders op te sporen. Wat is dit voor kul van van der Steur?

   Alleen 'volledige rechtsmacht'over Nederlandse slachtoffers', niet over alle slachtoffers. En dat zou nodig zijn voor een succesvolle vervolging'. Nog meer kul van Van der Steur.

   't Is te hopen dat de Kamer niet in deze chantage, die de nabestaanden nog niets gaat opleveren ook, trapt, maar vrees het ergste.

   Voorlopig is het één-tweetje allemaal nog speculatie, maar helaas wel heel voorstelbaar.

   Verwijderen
 10. In de Trouw vanochtend een stukje over het succesverhaal van de Oekraine: hele dorpen waar de beroepsbevolking illegaal in de EU werkt:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/39683/nbsp/article/detail/4402081/2016/10/25/Mama-en-papa-bestaan-alleen-op-Skype.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wall Street Funded the Bolshevik Revolution - Professor Antony Sutton
  https://www.youtube.com/watch?v=PaFklTLNy8c

  Hoe de wallstreet oligarchen de Russische revolutie hielpen slagen.

  Volgens Sutton was dit een stap van de machtige corporatisten/bankiers om een gecontroleerde wereldregering te vormen, waarin we de vrijheid verliezen om te denken en te doen wat we zelf willen.

  Trotski leefde in New York in ballingschap en had weinig inkomen. Toch hij leefde in een luxe appartement met koelkast en had een auto met chauffeur, hij moet rijke "vrienden" gehad hebben. De amerikaanse regering hielp hem in 1917 aan een paspoort en op weg naar Halifax (waar trotsky gevangen genomen werd en bleek dat hij 10.000 dollar bij zich had afkomstig van een duitse bank) en de engelsen hielpen hem verder op weg naar Rusland.
  TROTSKY LEAVES NEW YORK TO COMPLETE THE REVOLUTION
  http://reformed-theology.org/html/books/bolshevik_revolution/chapter_02.htm
  Net als Trotski vertrok Lenin https://en.wikipedia.org/wiki/Sealed_train ook heel toevallig in 1917 met een trein rechtstreeks van zwitserland naar rusland om de Boljewieken leiding te geven in hun opstand tegen de tsaar.

  In 1918 vertrok onder het mom van een rode kruis missie en onder leiding van corporatist William Boyce Thompson https://en.wikipedia.org/wiki/William_Boyce_Thompson een delegatie van wallstreet insiders om de Bolsjewieken bij te staan. JP Morgan doneerde 1 miljoen dollar aan Petrograd (om de opstand te doen slagen-oligarch) en de VS was bereidt om wapens en wapeninstructeurs te sturen om de Bolshevikken te helpen.
  De Boljewieken en het sovjet leger waren helemaal niet zo populair in Rusland. Het amerikaanse/britse leger (moest hen helpen) hielp hen via het veilig stellen van de trans siberische treinlijn. Dat heeft het mogelijk gemaakt dat zij Siberië konden veroveren

  De communistische partij had er op de één of andere manier voor gezorgd dat geen enkele fabriek in de sovjet unie nog goed functioneerde. Directeur en technici ontslagen, fabriek gesloten etc. Ze maakten er een zooitje van. In 1922 zag Lenin het niet meer zitten, de bevolking stierf van de honger en hij zei dat de revolutie verloren was. De amerikanen/britten/duitsers en japanners hebben toen al de fabrieken voor hen opgestart.
  Geen enkele fabriek was Russisch ten tijden van het eerste vijf jaren plan van rond 1928 tot 1933.

  Ten onrechte wordt gesteld dat Rusland onder leiding van de tsaar achterlijk was. Ten tijde van de tsaar waren er 2 Russische autofabrikanten en een vliegtuigfabrikant. In de sovjet periode gebruikten de russen technologie geleverd door het westen, niks of weinig was Russisch. Sutton geeft voorbeelden hiervan.

  ‘In the Interests of Money’: America, Big Business & Revolution
  http://www.newdawnmagazine.com/articles/in-the-interests-of-money-america-big-business-revolution
  De tsaar moest van het pluche. Ook in die tijd moest je dan iemand tijden van te voren al demoniseren. Journalist George Kennan heeft dat voor de internationalisten gedaan. Het amerikaanse publiek moest zich keren tegen de tsaar.https://en.wikipedia.org/wiki/George_Kennan_(explorer). Vanaf 1886, voor meer dan 20 jaar heeft hij de tsaar gedemoniseerd.
  In 1905, ten tijde van de japans russische oorlog heeft hij volgens eigen zeggen 52.000 Russiche krijgsgevangen omgeturnd tot revolutionairen met behulp van geld afkomstig bij Rothschield agent en globalist Jacob Schiff.

  Hoe het ook zij met de utopie van absolute controle over de mensheid en aarde door de too big to jail globalisten. Voor mij is het wel duidelijk dat de globalisten destijds (en nu ook met "tsaar" Poetin) een onafhankelijk Rusland vrezen voor hun eigen dominantie in de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is een trouwens een oude en goede relatie tussen de tsaren en de amerikaanse republiek. (tegen de Rothschilds)

   Catherine II hielp de republiek al door niet in te gaan op het verzoek van de engelsen uit 1775 om 20.000 militairen te leveren in de strijd tegen de amerikaanse rebellen en ook erkende ze de republiek.
   Russia
   https://www.monticello.org/site/research-and-collections/russia
   Met behulp van russische onderhandelingen kwam het verdrag van Gent tot stand. De Britten moesten de amerikanen $1,204,960 betalen.
   After arbitration by the Tsar of Russia the British paid $1,204,960 in damages to Washington,[193] which reimbursed the slaveowners.[194]
   1863 legde tsaar alexander 2 zijn vloot voor de havens van New York en San Fransisco om de republiek en lincoln te beschermen tegen de money master uit Londen en Parijs.
   U.S. Civil War: The US-Russian Alliance that Saved the Union
   http://www.voltairenet.org/article169488.html

   Verwijderen
  2. War of 1812 - De verenigde staten tegen Engeland, Canada en de indianen.
   https://en.wikipedia.org/wiki/War_of_1812

   Verwijderen