woensdag 26 oktober 2016

Groot Britanie stuurt 800 militairen naar Estland in 2017

Ongeveer 800 Britse militairen zullen in de lente van 2017 naar Estland gestuurd worden, samen met onder andere tanks en drones. Dit alles in het kader van de nieuws NAVO strategie die de oostgrens van de alliantie wil versterken. Dit meldde de Britse Minister van Offensie Defensie Michael Fellon in een dinsdag gepubliceerd interview in The Wallstreet Journal.

Foto: Reuters

De Britse troepen zullen gaan huizen in Estland, zullen gevechtsklaar zijn, en zullen gezeldschap krijgen van Franse en Deense troepen. Tactische drones, Challenger tanks en Warrior wagens. het zal er allemaal zijn. Duitsland gaat Litouwen voor zijn rekening nemen. Letland - Canada, Polen - VS.

Zoals de Russische vertegenwoordiger bij de NATO, Alexander Grushko eerder meedeelde, de in Warschau genomen besluiten komen niet overeen met de Rusland-NATO-acte. BRON.

59 opmerkingen:

 1. Wat een groter probleem wordt is de herbewapening van daesh in raqqa. Rt bericht erover dat de vs en zijn hulpjes raqqa snel gaan veroveren met uitsluiting van syrie of rusland. Dus zonder vn mandaat en tegen het int recht. De rebellen worden bewapend om raqqa zogenaamd opIS te veroveren en zullen veranderen in een isis2.0, met als doel saudische/vs controle van syrie maar dan beter bewapend en met navo luchtsteun. Een confrontatie met rusland is zo onvermijdelijk, tenzij de westerse bevolking gaat protesteren tegen deze oorlogsverklaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "De Britse troepen zullen gaan huizen in Estland, zullen gevechtsklaar zijn, en zullen gezeldschap krijgen van Franse en Deense troepen. Tactische drones, Challenger tanks en Warrior wagens. het zal er allemaal zijn. Duitsland gaat Litouwen voor zijn rekening nemen. Letland - Canada, Polen - VS."

  Dit gegeven zal volgens de MSM wel een geruststellende gedachte zijn. Militairen die daar heen gaan om ons te beschermen tegen de (agressieve) russen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Wat Britse human shields in de triggerstaatjes? Bij vijandelijkheden mogen ze afgeknald worden, want het zijn geen burgers.

   In werkelijkheid is dit niet meer dan´het voeren van de vlag´, het allereerste stadium van militaire inzet.

   De Baltische staatjes zijn nutteloos voor beide partijen, en gezien de ontvolkingscijfers ook voor de Balten zelf. Een heerlijk symbooltopic dus om de beïnvloedbaren aan beide kanten goed gek te maken.

   Wat de Russen en ons betreft is het beter een lokaal conflictje te hebben aldaar wanneer vijandelijkheden uit de hand zouden lopen. Cruelman zou daar een nobele heldendood kunnen sterven samen met wat ander kanonnenvlees geschraapt uit het EU zinkputje. Dat is, als hij genoeg held in zich zou hebben.

   We zullen een gebedje zeggen en een kaarsje opsteken. Beter dan dat er tactische nukes gedetoneerd worden!

   Verwijderen
 3. Even van vorige draad naar hier geplaatst vanwege het belang in inzicht in wereldwijd wallstreet corporatistisch handelen.

  Wall Street Funded the Bolshevik Revolution - Professor Antony Sutton
  https://www.youtube.com/watch?v=PaFklTLNy8c

  Hoe de wallstreet oligarchen de Russische revolutie hielpen slagen.

  Volgens Sutton was dit een stap van de machtige corporatisten/bankiers om een gecontroleerde wereldregering te vormen, waarin we de vrijheid verliezen om te denken en te doen wat we zelf willen.

  Trotski leefde in New York in ballingschap en had weinig inkomen. Toch hij leefde in een luxe appartement met koelkast en had een auto met chauffeur, hij moet rijke "vrienden" gehad hebben. De amerikaanse regering hielp hem in 1917 aan een paspoort en op weg naar Halifax (waar trotsky gevangen genomen werd en bleek dat hij 10.000 dollar bij zich had afkomstig van een duitse bank) en de engelsen hielpen hem verder op weg naar Rusland.
  TROTSKY LEAVES NEW YORK TO COMPLETE THE REVOLUTION
  http://reformed-theology.org/html/books/bolshevik_revolution/chapter_02.htm
  Net als Trotski vertrok Lenin https://en.wikipedia.org/wiki/Sealed_train ook heel toevallig in 1917 met een trein rechtstreeks van zwitserland naar rusland om de Boljewieken leiding te geven in hun opstand tegen de tsaar.

  In 1918 vertrok onder het mom van een rode kruis missie en onder leiding van corporatist William Boyce Thompson https://en.wikipedia.org/wiki/William_Boyce_Thompson een delegatie van wallstreet insiders om de Bolsjewieken bij te staan. JP Morgan doneerde 1 miljoen dollar aan Petrograd (om de opstand te doen slagen-oligarch) en de VS was bereidt om wapens en wapeninstructeurs te sturen om de Bolshevikken te helpen.
  De Boljewieken en het sovjet leger waren helemaal niet zo populair in Rusland. Het amerikaanse/britse leger (moest hen helpen) hielp hen via het veilig stellen van de trans siberische treinlijn. Dat heeft het mogelijk gemaakt dat zij Siberië konden veroveren

  De communistische partij had er op de één of andere manier voor gezorgd dat geen enkele fabriek in de sovjet unie nog goed functioneerde. Directeur en technici ontslagen, fabriek gesloten etc. Ze maakten er een zooitje van. In 1922 zag Lenin het niet meer zitten, de bevolking stierf van de honger en hij zei dat de revolutie verloren was. De amerikanen/britten/duitsers en japanners hebben toen al de fabrieken voor hen opgestart.
  Geen enkele fabriek was Russisch ten tijden van het eerste vijf jaren plan van rond 1928 tot 1933.

  Ten onrechte wordt gesteld dat Rusland onder leiding van de tsaar achterlijk was. Ten tijde van de tsaar waren er 2 Russische autofabrikanten en een vliegtuigfabrikant. In de sovjet periode gebruikten de russen technologie geleverd door het westen, niks of weinig was Russisch. Sutton geeft voorbeelden hiervan.

  ‘In the Interests of Money’: America, Big Business & Revolution
  http://www.newdawnmagazine.com/articles/in-the-interests-of-money-america-big-business-revolution
  De tsaar moest van het pluche. Ook in die tijd moest je dan iemand tijden van te voren al demoniseren. Journalist George Kennan heeft dat voor de internationalisten gedaan. Het amerikaanse publiek moest zich keren tegen de tsaar.https://en.wikipedia.org/wiki/George_Kennan_(explorer). Vanaf 1886, voor meer dan 20 jaar heeft hij de tsaar gedemoniseerd.
  In 1905, ten tijde van de japans russische oorlog heeft hij volgens eigen zeggen 52.000 Russiche krijgsgevangen omgeturnd tot revolutionairen met behulp van geld afkomstig bij Rothschield agent en globalist Jacob Schiff.

  Hoe het ook zij met de utopie van absolute controle over de mensheid en aarde door de too big to jail globalisten. Voor mij is het wel duidelijk dat de globalisten destijds (en nu ook met "tsaar" Poetin) een onafhankelijk Rusland vrezen voor hun eigen dominantie in de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook van belang:
  Corporatistische belangen op orwelliaanse wijze verkocht aan Amerikaanse publiek door gladde verkoper en voorman van wallsteet.

  OBAMACARE PREMIUMS TO SOAR BY DOUBLE DIGITS
  States such as Arizona to see 116 percent jump
  http://www.infowars.com/obamacare-premiums-to-go-up-by-double-digits/

  p.s. Ook in Nederland knijpen de too big to fail corporate verzekeringsmaatschappijen aan de ene kant de ziekenhuizen uit en aan de andere kant knijpen ze de premie betaler uit.
  Alhoewel ze hier miljarden mee verdienen verkopen ze via hun politici en hun media dat ze verlies lijden op de zorgverzekeringen en dat de premies omhoog moeten en dat de ziekenhuizen meer moeten bezuinigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Syrian refugee with FOUR WIVES and 23 CHILDREN ‘claims £320,000 a year in benefits'
  https://www.express.co.uk/news/world/724800/Syrian-refugee-Ghazia-A-four-wives-23-children-320000-benefits-germany-Montabaur-Twasif

  Soros en puppets Merkel en Rutte maar lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Trump vertoont te weinig agressie tegen Rusland. Dat gaat tegen het Amerikaanse beleid in, Vindt Obama.

  https://www.youtube.com/watch?v=8v7PbaGir9o

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vanavond uitgebreid in het journaal en Één Vandaag?

  US-led coalition killed 300 Syrian civilians in 11 probed strikes – Amnesty

  https://www.rt.com/news/364132-amnesty-us-killings-syria/

  Ik denk het niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Satire!

  Moskou wacht nu op beschuldigingen uit Washington dat Rusland een kleurenrevolutie aan het voorbereiden is in Amerika!

  Moscow Waiting for Washington's Accusations of Preparing Color Revolution in US

  Read more: https://sputniknews.com/politics/201610261046749032-russia-us-color-revolutions/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vast gegeven; Hillary heeft meineed gepleegd en jij steunt een meineedpleger, dus jij hebt er ook geen enkele moeite mee om hier je leugenachtige krabbeltjes neer te pleuren, Kneuslissen!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. 'Naoorlogse' strijd voor vrijheid en democratie

   Chapter 1: China - 1945 to 1960s: Was Mao Tse-tung just paranoid?
   Chapter 2: Italy - 1947-1948: Free elections, Hollywood style
   Chapter 3: Greece - 1947 to early 1950s: From cradle of democracy to client state
   Chapter 4: The Philippines - 1940s and 1950s: America’s oldest colony
   Chapter 5: Korea - 1945-1953: Was it all that it appeared to be?
   Chapter 6: Albania - 1949-1953: The proper English spy
   Chapter 7: Eastern Europe - 1948-1956: Operation Splinter Factor
   Chapter 8: Germany - 1950s: Everything from juvenile delinquency to terrorism
   Chapter 9: Iran - 1953: Making it safe for the King of Kings
   Chapter 10: Guatemala - 1953-1954: While the world watched
   Chapter 11: Costa Rica - Mid-1950s: Trying to topple an ally - Part 1
   Chapter 12: Syria - 1956-1957: Purchasing a new government
   Chapter 13: Middle East - 1957-1958: The Eisenhower Doctrine claims another backyard for America
   Chapter 14: Indonesia - 1957-1958: War and pornography
   Chapter 15: Western Europe - 1950s and 1960s: Fronts within fronts within fronts
   Chapter 16: British Guiana - 1953-1964: The CIA’s international labor mafia
   Chapter 17: Soviet Union - Late 1940s to 1960s: From spy planes to book publishing
   Chapter 18: Italy - 1950s to 1970s: Supporting the Cardinal’s orphans and techno-fascism
   Chapter 19: Vietnam - 1950-1973: The Hearts and Minds Circus
   Chapter 20: Cambodia - 1955-1973: Prince Sihanouk walks the high-wire of neutralism
   Chapter 21: Laos - 1957-1973: L’Armée Clandestine
   Chapter 22: Haiti - 1959-1963: The Marines land, again
   Chapter 23: Guatemala - 1960: One good coup deserves another
   Chapter 24: France/Algeria - 1960s: L’état, c’est la CIA
   Chapter 25: Ecuador - 1960-1963: A text book of dirty tricks
   Chapter 26: The Congo - 1960-1964: The assassination of Patrice Lumumba
   Chapter 27: Brazil - 1961-1964: Introducing the marvelous new world of death squads
   Chapter 28: Peru - 1960-1965: Fort Bragg moves to the jungle
   Chapter 29: Dominican Republic - 1960-1966: Saving democracy from communism by getting rid of democracy
   Chapter 30: Cuba - 1959 to 1980s: The unforgivable revolution

   Verwijderen
  4. Chapter 29: Dominican Republic - 1960-1966: Saving democracy from communism by getting rid of democracy
   Chapter 30: Cuba - 1959 to 1980s: The unforgivable revolution
   Chapter 31: Indonesia - 1965: Liquidating President Sukarno ..: and 500,000 others; East Timor - 1975: And 200,000 more
   Chapter 32: Ghana - 1966: Kwame Nkrumah steps out of line
   Chapter 33: Uruguay - 1964-1970: Torture—as American as apple pie
   Chapter 34: Chile - 1964-1973: A hammer and sickle stamped on your child’s forehead
   Chapter 35: Greece - 1964-1974: “Fuck your Parliament and your Constitution,” said the President of the United States
   Chapter 36: Bolivia - 1964-1975: Tracking down Che Guevara in the land of coup d’etat
   Chapter 37: Guatemala - 1962 to 1980s: A less publicized “final solution”
   Chapter 38: Costa Rica - 1970-1971: Trying to topple an ally—Part 2
   Chapter 39: Iraq - 1972-1975: Covert action should not be confused with missionary work
   Chapter 40: Australia - 1973-1975: Another free election bites the dust
   Chapter 41: Angola - 1975 to 1980s: The Great Powers Poker Game
   Chapter 42: Zaire - 1975-1978: Mobutu and the CIA, a marriage made in heaven
   Chapter 43: Jamaica - 1976-1980: Kissinger’s ultimatum
   Chapter 44: Seychelles - 1979-1981: Yet another area of great strategic importance
   Chapter 45: Grenada - 1979-1984: Lying—one of the few growth industries in Washington
   Chapter 46: Morocco - 1983: A video nasty
   Chapter 47: Suriname - 1982-1984: Once again, the Cuban bogeyman
   Chapter 48: Libya - 1981-1989: Ronald Reagan meets his match
   Chapter 49: Nicaragua - 1981-1990: Destabilization in slow motion
   Chapter 50: Panama - 1969-1991: Double-crossing our drug supplier
   Chapter 51: Bulgaria 1990/Albania 1991: Teaching communists what democracy is all about
   Chapter 52: Iraq - 1990-1991: Desert Holocaust
   Chapter 53: Afghanistan - 1979-1992: America’s Jihad
   Chapter 54: El Salvador - 1980-1994: Human rights, Washington style
   Chapter 55: Haiti - 1986-1994: Who will rid me of this turbulent priest?
   Chapter 56: The American Empire - 1992 to present

   in William Blum
   Killing Hope

   U.S. Military and CIA Interventions Since World War II

   https://williamblum.org/books/killing-hope/

   Verwijderen
  5. Twee linkjes voor de Kneus, die zich beter kan storten op het fabriceren van wasknijpers, dan zich met zaken bezig te houden waar hij helemaal geen verstand van heeft!

   https://1.bp.blogspot.com/-18qJNpo7rzI/WAzPIY4nT8I/AAAAAAAAp8w/YgXwDEz3_n85LCW5XNdjZKm0qBqSI9d0wCLcB/s640/2014-07-16-americanexceptionalism.png

   https://3.bp.blogspot.com/-gYr4DognMfc/WAzRfrihsGI/AAAAAAAAp9E/A0H7MYsVESgdkzgp6cDqPaJVUGP5L76cQCLcB/s1600/America-USA-War-Military.jpg

   Verwijderen
  6. En Marcel Gelauff noemt (door corporatisten/bankiers geleide) Amerika niet agressief ?

   Verwijderen
  7. @Joop,
   Ik mis in de eeste link voor Kneus nog de hoogste percentage van de bevolking in de gevangenis. Volgens mij ook absoluut de meeste mensen in de gevangenis van ieder land.
   Toch is het door de Council on Foreign Relation gerunde Amerika het beste land ter wereld. Marcel Gelauff zegt dat, dus.......dan is het niet waar. LOL

   Verwijderen
  8. Ben benieuwd wanneer de volgende 17 jaar van vrede intreed?

   Verwijderen
  9. @oligarch,

   De vlag was te klein!

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  13. "Met een eierdopje ben je al klaar."

   Vingerhoedje!

   Verwijderen
  14. Het is bijna Halloween en dit is Hillary's nachtmerrie!

   https://ejbron.files.wordpress.com/2016/10/image001.png

   Verwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  18. @Matt,

   Wil je nog meer lachen?

   Zie ginds komt de stoomboot

   Zie ginds komt de veerboot van Allah weer aan
   Vol neucq-grage moslims; ze hebben ‘m al staan
   Hier vreten en klagen en dat keer op keer
   En krijgen ze hun zin niet, dan slaan ze ons neer

   En Mark staat te lachen en roept hun luid toe
   Kom binnen, wees welkom; ’t volk doet er niet toe
   Verkracht hier de vrouwen en fok er veel bij
   En wil je het met een nicht doen, kom dan maar bij mij

   Verwijderen
  19. @ Joop

   https://ejbron.files.wordpress.com/2016/10/image001.png

   Eindelijk een broekpak dat haar als gegoten zit.

   Verwijderen
 9. OT

  @ Oli

  Check dit dan:

  "Oostenrijk profiteert van de extreem lage rente door een nieuwe staatsobligatie met een looptijd van 70 jaar uit te schrijven. Daarmee volgt ze het voorbeeld van België, Ierland, Frankrijk, Italië en Spanje, andere Europese landen die ook al obligaties met een extreem lange looptijd hebben uitgegeven. Het is nog niet duidelijk hoeveel geld de Oostenrijkse regering met deze lening zal ophalen, die in november 2086 afgelost zal worden.
  .............
  De nieuwe Oostenrijkse obligatie met een looptijd van 70 jaar zal ongeveer 60 basispunten (0,6 procentpunt) meer rendement opleveren dan een obligatie die in februari 2047 afloopt, aldus Bloomberg. Een staatslening met een looptijd van dertig jaar levert momenteel 1,01% op, tegenover 1,19% voor een lening die begin 2062 afgelost zal worden."

  verder lezen op:

  http://marketupdate.nl/nieuws/economie/kredietcrisis/oostenrijk-schrijft-obligatie-70-jaar-uit/

  Is het risico op een 70-jarige obligatielening zo laag dat met een rendement van om en nabij de 1% zo laag dat je daar in belegt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg, totale waanzin.

   Ach ja, de centrale bank kan toch alles opkopen. Over 70 jaar is dit monetaire stelsel toch al lang dood en begraven. Nederland moet dit ook doen.

   Verwijderen
 10. VIDEO Pat Condell (MUST SEE!): “Amerika´s moment van de waarheid”

  https://www.youtube.com/watch?v=sHCul_DIM_4

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Eveneens op Market Updat de retorische vraag:

  "Journalisten als verlengstuk verkiezingscampagne Clinton?"

  "Hillary Clinton organiseerde vorig jaar diners voor 65 journalisten en presentatoren van alle grote Amerikaanse media, zo blijkt uit de Podesta emails die Wikileaks heeft vrijgegeven. Het was een zogeheten off the record ontmoeting, wat wil zeggen dat de aanwezige ‘journalisten’ niets naar buiten mochten brengen over wat er tijdens het diner verteld werd door Hillary Clinton en het team van haar verkiezingscampagne.
  ...........
  De ‘journalisten’ kregen dus een praatje van Hillary Clinton en haar campagneteam. Waarschijnlijk ging dat over haar deelname aan de presidentsverkiezingen, want dit werd een paar dagen later aan het grote publiek bekendgemaakt. Daarna kregen de ‘journalisten’ instructies over hoe ze de boodschap van Hillary Clinton moesten verkondigen aan het grote publiek en hoe ze verslag moesten doen van de verkiezingscampagne."

  Voor details, bijvoorbeeld de lijst van de aanwezige journalisten en de nieuwsorganisaties waar ze voor werkten, meer lezen op:

  http://marketupdate.nl/dossiers/wikileaks-dossiers/journalisten-als-verlengstuk-verkiezingscampagne-clinton/

  "De onthullingen uit deze Wikileaks documenten suggereren dat de grote media in de Verenigde Staten geen onafhankelijke journalistiek bedrijven, maar slechts als verlengstuk dienen voor de PR-campagne van Hillary Clinton."

  Maar, maar... dat zouden we toch gemerkt moeten hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stukje uit de bijlage bij de mail die de geinviteerde...kuch journalisten ontvingen.

   This is an off-the-record cocktails with the key national reporters, especially (though not exclusively) those that are based in New York. Much of the group includes influential reporters, anchors and editors.
   The goals of the dinner include:
   (1) Give reporters their first thoughts from team HRC in advance of the announcement
   (2) Setting expectations for the announcement and launch period
   (3) Framing the HRC message and framing the race
   (4) Enjoy a Frida night drink before working more

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Hij weet 't ook:

   https://ejbron.files.wordpress.com/2016/10/image001.png

   Eindelijk een broekpak dat haar als gegoten zit.

   Verwijderen
 12. Leve de democraten en de democratie!

  Clinton Campaign Admits Making False Claims Against Trump

  http://www.prisonplanet.com/clinton-campaign-admits-making-false-claims-against-trump.html

  Obama Lied About Hillary’s Private Server, Wikileaks Email Proves

  http://www.prisonplanet.com/obama-lied-about-hillarys-private-server-wikileaks-email-proves.html

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Putin’s Approval Rating in Russia Grows By 2% in October, Reaches 84%

  Read more: https://sputniknews.com/russia/201610261046762656-putin-approval-rating/

  Dan zie je hoe zinloos de sancties tegen Rusland/Poetin zijn.
  In tegenstelling tot Obama en de west europese leiders die door hun bevolking worden uitgekotst.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Trump ligt behoorlijk voor in Florida op dit moment

  THIS IS BIG=> DONALD TRUMP Continues Lead in Florida Early Voting
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/big-donald-trump-continues-lead-florida-early-voting/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bogus polls moeten Trump stemmers ontmoedigen.

   LEAKED CLINTON DOCUMENTS: Discourage Trump Supporters with Crap Polls (Updated)
   http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/leaked-clinton-internal-document-discourage-trump-supporters-bogus-polls-declaring-election/

   Verwijderen
 16. Eerst was Podesta het slachtoffer van phishing, nu heeft hij zijn mobiel in de taxi verloren!

  EXPOSED: John Podesta leaked the Podesta emails to Wikileaks

  http://theduran.com/exposed-john-podesta-leaked-the-podesta-emails-to-wikileaks/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een County in Texas gaat over op papieren verkiezingen, na technische problemen met de Diebold computers!

  http://www.infowars.com/texas-county-switches-to-paper-ballots-after-electronic-voting-glitches/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Poetins hele toespraak tijdens het St. Petersburg internationaal Economosch Forum.

  Putin’s Warning: There is no Instrument in International Law That Prevents the Occurrence of “Mutually Assured Destruction” (MAD). “Who Will Push the Button”

  http://www.globalresearch.ca/putins-warning-there-is-no-instrument-in-international-law-that-prevents-the-possibility-of-mutually-assured-destruction-mad-who-will-push-the-button/5552117

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Rusland overhandigt Nederland MH17-informatie
  http://nos.nl/artikel/2139787-rusland-overhandigt-nederland-mh17-informatie.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @LGK

   "OVV en JIT onderbouwen wat ik al hele tijd zeg"

   Is logisch als iedereen Bellingcat nababbelt. Een normaal mens wordt echter wantrouwend als de conclusie als vaststaan voordat er onderzoek is gedaan.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Geen uitslaggaten gevonden, een hele cockpit er af gepaft en toch maar 2 vlinderdasdeeltjes (van minder dan 8gram) teruggevonden van de 2.500 die er van een paar meter op MH17 werden losgelaten. Hoe is 't mogelijk.

   Verwijderen
 20. Nog even een stukje Zbig

  "Europe is America's essential geopolitical bridgehead in Eurasia. America's stake in democratic Europe is enormous. Unlike America's links with Japan, NATO entrenches American political influence and military power on the Eurasian mainland. With the allied European nations still highly dependent on U.S. protection, any expansion of Europe's political scope is automatically an expansion of U.S. influence. Conversely, the United States' ability to project influence and power in Eurasia relies on close transatlantic ties.

  A wider Europe and an enlarged NATO will serve the short-term and longer-term interests of U.S. policy. A larger Europe will expand the range of American influence without simultaneously creating a Europe so politically integrated that it could challenge the United States on matters of geopolitical importance, particularly in the Middle East. A politically defined Europe is also essential to Russia's assimilation into a system of global cooperation."

  Zbigniew Brzezinski / A Geostrategy for Eurasia


  WITH THE ALLIED EUROPEAN NATIONS STILL HIGHLY DEPENDEND ON U.S. PROTECTION, any expansion of Europe's political scope is automatically an expansion of U.S.

  Zo zien de policymakers Europa graag: militair afhankelijk van hun bescherming. Dus dan heb je wel een beetje Russische dreiging nodig. Goedschiks of kwaadschiks. Anders werkt het natuurlijk niet. En wel verenigd maar politiek zwak. Hoe meer intern verdeeld, des te beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. TIP: Ik heb zojuist de hele speech van Trump gezien op Gettysburg.
  Newt Gingrich noemt het de beste Gettysburg speech zeer goed.
  Vond ik ook.
  https://www.youtube.com/watch?v=OJniAA4m7Bo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedoel je die uitzending waar Gingrich uiteenzet dat het campagne voeren zelf Trump meer dan ooit duidelijk gemaakt heeft hoe corrupt het 'systeem'is?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @Dawg.
   Er was veel gedoe over het feit dat je op Gettysburg niet hoort te spreken over sex en vrouwen die jou vals beschuldigd zouden hebben. Men vond Trump niet respectvol: Gettysburg is heilige grond. Maar gouverneur Jan Brewer (vrouw) wuifde het weg en zei dat het een goede speech was. Ik zag daarna een video met als titel de quote van Gingrich. Ik werd dus nieuwsgierig.
   NB: De speech is 40 minuten, en Trump wijdt minder dan 1 minuut aan die liegende vrouwen. Maar de Media zoeken àltijd of ze nergens een klein onderdeeltje kunnen vinden dat ze negatief kunnen uitleggen, en waar ze dan hele uitzendingen over door kunnen ouwehoeren.
   De Media zijn werkelijk zeer schandelijk bezig. Ik heb veel en veel meer respect voor een echte hoer dan voor een 'presstitute'.

   Verwijderen
  4. @ Jan

   Ik heb de hele speech gezien. Was heel inhoudelijke en tegelijkertijd gepassioneerd. 'k zou bijna zeggen: gevaarlijk goed.

   Verwijderen
  5. @LGK

   De keuze is echt heel simpel LGK

   Eentiende betalen omdat alle productie wordt ge offshored en geoutsourced naar lage lonen landen waardoor een concurrentie op de arbeidsvoorwaarden ontstaat die in het voordeel is van de 1% en in het nadeel van die andere 99%,want kudtloontjes of werkloos is een doodlopende weg. Tot nu toe opgevangen door steeds meer schuld in het Westen. De grenzen van de globalisering zijn bereikt. Wat je maakt moet je ook kunnen verkopen.

   Hillary C betekent bovendien geopolitieke roulette en daarnaast hoort ze gewoon in de bak.

   Wat Donald Trump gaat doen moeten we afwachten. Ik gun de Amerikanen liever een stroohalm dan geen stroohalm.

   En schei uit met dat gezeik over 'respect voor vrouwen'. Grab a pussy. If you can. HC is een elitaire parelkettingfeministe,vind de helft van de Amerikanen deplorables. Daar zitten vast geen vrouwen bij?

   Verwijderen
  6. Zoals Janet Brewer zei:"De Media spreken wekenlang over Tump en sex. Blijkbaar is dat het belangrijkste. En dan mag hij niet 1 minuut daarop reageren?" Ze had gelijk.

   Ja, Dawg, de speech was een verademing omdat hij daar rustig en boeiend vertelde wat hij zou gaan doen.
   Natuurlijk zijn er zaken waar ik niet blij mee ben: fracking etc.
   Maar wat heel duidelijk is:" er komt een frisse wind, en de Amerikanen worden misschien weer een gezonde werkende natie.

   Waar ik wel bang voor ben is: Àls Trump president wordt en àls de 'crazies in the basement' een False Falg plegen (een Russische raket op New York bijvoorbeeld) dat hij dan zo onbezonnen is dat hij terug schiet.

   Verwijderen
 22. RT heeft zijn seizoensonderhoud afgelopen nacht (ik slaap altijd met RT aan opdat de propaganda dieper in mijn onderbewustzijn doordringt ;) ).

  Ik vraag me altijd af wat ze dan doen: in gedachte zie ik medewerkers met stoffertjes en oliespuitjes in de weer. Waarschijnlijk worden de computers opgeschoond, wat nieuwe hardware geïnstalleerd en misschien wat nieuwe achtergronden gemaakt.

  Zelf zou ik graag een RT2 zien met ondertitelde talkshows uit Rusland.

  De show die ik het liefst zie verdwijnen is ´redacted tonight´, want de kwal die dat presenteert maakt dat ik dingen naar mijn TV ga gooien. De show van Thom Hartman heb ik ook wel gezien nu hij volop Clinton steunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Een kort stukje uit PCR's laatste bericht:

  What is really disturbing is the pretense by the presstitute scum that Trump’s lewd (obsceen, wulps) admiration for female charms is deemed more important than the prospect of nuclear war. At no time during the presidential primaries or during the current presidential campaign has it been mentioned that Russia is being assaulted daily by propaganda, threatened by military buildups, and being convinced that the United States and its European vassals are planning an attack.

  A threatened Russia, made insecure by inexplicable hostility and Western propaganda, is a danger manufactured by the neoconservative supporters of Hillary Clinton.

  If the American people are really so unbelievably stupid that they think lewd remarks about women are more important than avoiding nuclear war, the American people are too stupid to exist. They will deserve the mushroom clouds that will wipe them and everyone else off the face of the earth.

  BeantwoordenVerwijderen