vrijdag 28 oktober 2016

Trump gaat af op overweldigende zege

Bij de Hollandse staats tv en radio zult u het pas na de verkiezingsdag horen. Zij blijven dwepen met de oorlogzuchtige Hillary. Maar we heben goed nieuws. Trump gaat overtuigend winnen. Alles wijst erop. Hillary krijgt veel geld van een paar Wallstreet machtigen. Trump krijgt kleine beetjes geld van heel veel gewone mensen. Bij Trump bijeenkomsten komen tienduizenden mensen vrijwillig.

Geen hond

Bij Hillary komt geen hond en wie er wel komt, doet dat voor geld en wordt betaald. Hillary vindt een goede relatie met Rusland een slecht idee. Trump snapt van die redenering niets. En in onderstaande video wordt duidelijk gemaakt dat er een enorme "shift" gaande is van Democratenstemmers naar het Trump kamp. Dus alles wijst erop dat... juist ja, dat Trump overtuigend gaat winnen. Of er moet massale fraude gepleegd gaan worden. Trump moet wel zorgen dat hij goed gezond blijft en goed op zichzelf passen. Op een nieuwe Donaldo Colosio zit niemand te wachten.

Onderworpen Nederlandse staatsmedia: ontkennen, daarna janken

Bij de immorele Nederlandse betaalde staatsmedia zult u deze realiteit niet horen of zien. Die blijven tot het bittere einde achter de oorlogzuchtige Hillary staan. Totdat haar nederlaag niet meer te ontkennen valt en dan gaan deze onderworpen en staatsmedia janken. Net zoals ze deden na Brexit en Oekraine-nee.

67 opmerkingen:

 1. Donald Trump is Leading in Hillary Clinton’s Home State of Arkansas by 23 Percent!

  Read more: http://www.thepoliticalinsider.com/donald-trump-arkansas-poll-leading-hillary-clinton-home-state/#ixzz4OKLyfcF9

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Typo (sorry...): overweldigende zege.

   Neemt overigens niks weg van de inhoud.

   Verwijderen
 2. Enige uitspraken van de nieuwe president!

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/list-hillarys-filthy-fking-potty-mouth-puts-trump-shame/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. http://12160.info/page/hillary-hates-everyday-americans-leaks-just-went-nuclear-folks

  Dus ook een Dutch nitwit als Knelissen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Exact. Daarom blijven de gecontroleerde immorele media hardnekkig vasthouden als zou het een gelopen race voor Hillary zijn. Dan is het makkelijker en lekkerder frauderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou graag willen weten wat de Nederlandse Postcode Loterij heeft te winnen bij een €25 miljoen bijdrage aan Hillary's verkiezingscampagne en welke Nederlandse bedrijven daar nog meer aan bijgedragen hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uit een vorige draad:

  [Dawg 27 oktober 2016 21:34

  @ Rootman.

  Bedoel je dat onze 'controllers' bewust de omstandig
  -heden cultiveren waaronder een tegenbeweging zoals de nazi's tot bloei komt?]

  Ook ´controllers´ zijn onderhevig aan de wetten van onbedoelde consequenties; in hoeverre de neocons, Soros en hun geheimzinnige meesters hun social engineering gaat is niet aan mij om te kunnen bepalen.

  Ik overzie wel vrij duidelijk de rol van Soros en het cultureel Marxisme als infectie tav links. Of die beweging aanvankelijk dat doel had weet ik niet, het heeft ook zeer starre patronen losgemaakt. Zelf denk ik dat dit soort maatschappelijke bewegingen, mede gestuurd door de tijdgeest en de op het moment beschikbare technologie grotendeeels een eigen leven leiden, maar wel gestuurd, beïnvloed en gehacked door opportunisten en fracties in het establishment.

  Ik zie in de alt right grotendeels een reactie op de veel te ver doorgevoerde globalisering, maar de politieke incorrectheid is meer een zeer diepe immuunreactie op de Gutmenscherei uit het verziekte, voormalig ´linkse´ kamp, die emancipatie van het minder bevoorrechte deel van bevolking en wereld verruild heeft voor knuffelonderwerpen. Zelfs in een vrij linkse partij als de SP zie je mensen achter PAX, AI en zelfs de witte helmen aan lopen.

  Dan worden zelfs typen als president Duterte en Trump sympathiewaardig.

  Waar Rusland een soortgelijk proces rond 2000 heeft meegemaakt, hebben ze enorm gebofd met Putin; het kan natuurlijk ook heel anders uitpakken: stel eens voor dat Wilders, afkomstig uit de VVD en gesteund door radicale zionisten de macht zou grijpen: dan worden alle programmapuntjes geleend van de SP binnen een week gedumpt. Het establishment heeft dan gewonnen met rechtse knuffelonderwerpen als zwarte piet en moskeëen als fopspeen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het neofascisme: Al heel lang is de averse reactie van rechts op sentimentele knuffelonderwerpen bekend. De verregaande consequenties werden mij, zijnde een echte multiculturist pas duidelijk ten tijde van Merkel´s ´Wir schaffen das´. Laten we zeggen dat het Soros kamp dit aanvankelijk geen bezwaar vond, maar waarschijnlijk dit in de loop van de tijd als een bonus is gaan zien. Wanneer is de vraag, maar het zou best lang geleden kunnen zijn. Het past geheel in de tactiek van het mobiliseren van gratis huurlingen ten bate van hybride oorlogsvoering.

   Waar Putin in zijn recente Valdai toespraak heeft gezegd dat deze tactiek altijd tot een nederlaag zal leiden is dit besef bij de neocons en hun cultureel Marxistische vriendjes nog geheel afwezig.

   Verwijderen
  2. De neocons zullen instinctief voor verdeeldheid en chaos kiezen. Het is dan aan top-operators als Soros om daar een strategie van te bakken.

   Het zou been mooi PhD researchproject voor geschiedenisstudenten zijn om een tijdsbalk te maken van dit soort ca 80 jarige maatschappelijke bewegingen met keerpunten, reacties, technologische en stochastische invloeden.

   Verwijderen


 7. Ik heb zojuist de volle 77 minuten gekeken naar de 91 jarige arts Hans Moolenburgh, over de vaccinaties.
  https://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2016/10/hersenbeschadiging-door-vaccinatiebom.html?showComment=1477640663462#c8953104568329581551

  Ik vond het fascinerend!
  Deze man begrijpt hoe het lichaam werkt, en hoe de natuur werkt.

  Het is bovendien goed om te zien hoe je op hoge leeftijd nog zo ter zake en snel en helder een speech kan houden van meer dan een uur.

  Samenvatting:
  = Het grote succes van penicilline was in feite een giga reklame voor entingen.
  = Veel ziekten waren al bijna verdwenen door betere leefomstandigheden. ( Zegt ook Lubach op zondag).
  = Veel (kinder) ziekten zijn ongevaarlijk. Maar sommigen zijn gevaarlijk. Sommige kinderziekten zijn gevaarlijk als je ze op latere leeftijd krijgt.
  = Een aantal ziekten zijn juist nuttig. Een kind is dan na zo'n ziekte stabieler. ( de mazelen bijvoorbeeld).
  = Vrijwel alle ziekten spelen zich af op de huid of het slijmvlies: dus een aanval van bacterien of virussen die in de eerste linie ( de huid) wordt afgeslagen.
  = Alle injecties komen in het lichaam. De huid als verdediging is dan al kunstmatig gepasseerd. Dat kan schade geven aan het lichaam, soms aan de hersenen.
  = De injecties worden steeds jonger gegeven. Waarom? "Omdat er dan minder bijwerkingen zijn." zegt men. Moolenburg: 'Ja, die heel jonge babies die nu de injecties krijgen hebben nog geen weerstandsysteem opgebouwd. Dus reageren ze niet op de injecties. Maar daardoor zijn ze kwetsbaar voor nadelige invloeden op de lange termijn. Die injecties zijn tijdbommen die worden ingespoten.'
  = Als je na de vaccinatie diezelfde stof in homeopatische verdunning toe dient ( ze worden dan nozoden genoemd) kan je veel bijwerkingen voorkomen.
  = Vreemd genoeg kun je die nozoden nu bijna nergens meer krijgen.
  = Nu worden babies ingeent tegen hepatitus B, iets dat je alleen als drugsverslaafde kan krijgen. Waanzin.
  = Moolenburgh had ooit een patientje van 6 jaar dat autistischg was. Hij gaf hem nozoden, en het kind ganas volledig. Bleek super intelligent bovendien.
  = Ziekten komen en gaan. In feite is ‘het milieu’ nu veel meer vervuild dan vroeger, en hebben we een goed en natuurlijk ontwikkeld afweersysteem harder nodig.
  Er zijn veel ‘ziekten’ bij gekomen ( Chronische vermoeidheid) of enorm toegenomen ( autisme, dementie etc.) Allemaal ziekten die in de hersenen zetelen. Kan komen doordat men op jonge leeftijd die stoffen in het lichaam heeft gespoten, voorbij de huid. Stoffen die dan decennia lang kleine ( niet waarneembare) ontstekingen kunnen veroorzaken. (ik twijfel of ik dit goed onthouden heb. Kan zijn dat ik het een beetje te vrij interpreteer.)

  = Opmerking: Moolenburg en de mensen van Kritisch Prikken zijn niet tegen inenten. Maar wel tegen automatisch en onnadenkend inenten.

  Tot zover de zaken die ik me nu herinner. Mag worden gecorrigeerd of aangevuld.

  NB: Robert Kennedy jr. schreef in Rolling Stone over de geheime meeting van alle Big Pharma lieden waar die zelf het verband tussen thimerosal ( kwik) en autisme erkenden.Maar het moest blijvend ontkend worden.
  Hier een toespraak op video van Kennedy: https://coto2.wordpress.com/2009/10/18/2008-rfk-jr-speech-on-cdc-cover-up-of-vaccine-autism-link-video-and-transcript/

  NB: Moolenburgh wijst met instemming naar het boek van arts Tinus Smits.
  Hier een korte samenvatting van diens 8 aanbevelingen: http://www.natuurlijkwelzijn.org/dnua/artikel/vaccineren-kan-ook-anders

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Jan
  Hartelijk dank voor je aandacht en extra verslag. Zeer gewaardeerd Jan.

  Ja, wat kan die man mooi vertellen. "The art" of speaking. Telkens als ie op zijn blaadje ff kijkt denk je, als ie de draad maar niet kwijt is, en dan komt ie weer met een mooi verteld verhaal.

  Van die nozoden had ik niet helemaal meegekregen, maar wat zouden dat zijn? Waar zit dat in? Zou dat inderdaad kunnen werken tegen autisme?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blik, Op minuut 57.50 legt Moolenburgh dat uit: Als je die vaccins verdunt tot homeopatische niveau en dat aan een kind geeft met ADHD, chronische neus-keel-oorklachten , etc. etc. dan zie je heel vaak dat die kinderen genezen!

   NB: Als je vanaf min 57 vijf minuten luistert heb je al flink wat opmerkelijke zaken gehoord.

   Verwijderen
  2. "Zou dat inderdaad kunnen werken tegen autisme?"
   In elk geval zegt deze arts dat hij één p[atientje van autisme heeft genezen met nozoden.
   Maar hij zegt ook dat hij vò`r de behandeling er van uit ging dat het niet zou werken.
   Ik neem dus aan dat nozoden niet zo vaak succes hebben tegen autisme. Of misschien wel nooit, en dat dit een bijzondere situatie was.

   Verwijderen
 9. http://www.postcodeloterij.nl/goede-doelen/alle-goede-doelen/clinton-foundation-2.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Op de link van Gabriel lees ik:
  De Clinton Foundation wordt sinds 2005 gesteund door de Postcode Loterij. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 24,1 miljoen euro van de loterij. De ongeoormerkte bijdrage van de Postcode Loterij wordt uitgegeven aan werkzaamheden van de Foundation op het gebied van ‘international & climate work’. Lees hieronder welke projecten er o.a. werden gerealiseerd dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij.
  ====

  Mijn opmerkingen:
  =='Samenwerking' betekent hier: van het geld dat domme Nederlandse goklustigen weg geven wordt 24,1 miljoen aan de Clinton Foundation geschonken.
  == Niet ge-oormerkt betekent: we vertrouwen de Clintons op hun mooie reputatie en dat geld zal wel goed worden besteed.
  == "Lees hieronder welke projecten er o.a. werden gerealiseerd dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij."
  En wat staat daar?
  Dat ze ca. 3 miljoen aan 'Farmers First gaven in Tanzania, en dat ze een bedrag van € 2.000.00,- gaven ten bate van 2000 met HIV besmette kinderen in de Niger delta.
  Is het 2000 of 200.000 of 2 miljoen?
  Maakt niet uit.
  Van die 24,1 miljoen is pakweg 20 miljoen totaal niet verantwoord. Ze nemen niet de moeite.
  Dat kan wel kloppen, want als ik de geruchten goed begrepen heb, dan wordt het geld niet echt aan de goede doelen besteed.

  Het geld van naïeve Nederlanders wordt gebruikt om naïeve Amerikanen te doen geloven dat ze op Hillary moeten stemmen, zodat Hillary voor haar miljardairs-vrienden van Goldman Sachs allerlei landen in de wereld kan vernietigen.

  En zo helpen die naïve Nederlanders ijverig mee om de miljardairs rijk te maken en de arme mensen te doden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Blik,
  ik denk dat we nog echt niet weten wie er gaat winnen.
  Ik las de link van Joop over al die citaten uit boeken waarin Hillary de grofste taal gebruikt en mensen echt vernedert.
  Joops link:http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/list-hillarys-filthy-fking-potty-mouth-puts-trump-shame/

  Enkele comments op dat artikel spreken mij wel aan:

  Michelle Obama is just a bad. She bad mouths Trump while bringing RAPPERS into the White House (the people's house) who talk about abusing women (ho's = hoeren) all the time. Shame on her too.
  ----

  Donald Trump has said some things in a public battle with Rose O'Donnell twisted by Hillery to be inclusive of all women.
  She has taken excerpts from Americas Shock jock Howard Stern -- a show with limited range, a show based on crude politicly incorrect shit and people tuned into it for that. He has said things elsewhere also but once just once and in limited markets or in private.
  Hillary is so concerned for the little children girls and young women she gathers up these one time remarks, packages them up in slick attack adds and spends Hundreds of millions to cram these words into the face of american family homes, all day long trying to hurt Trump. But in fact is she is hurting millions of little girls repeating stuff thousands of times said once. Hillary cares only to feed her ambition and cares not how many young women and little girls she damages to do it.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mi is het nu 50-50. En ook volgens mij is er nu nagenoeg radiostilte wat betreft Trump: Bij CNN is het slechts nakauwen van pussygate; toespraken van Trump worden op een enkel zinnetje na compleet genegeerd. Ook onze media negeren Trump nagenoeg. De onthullingen van Wikileaks vragen meestal een zekere geïnformeerdheid, dus zijn aan ons en een flink deel van het Amerikaanse publiek niet besteed... Daar hebben ze ook nog Fox, wat ik helaas hier niet kan zien (heeft iemand een goede link zodat ik dat ook af en toe kan volgen?).

   Maar voor ons in Nederland komt het vrij dicht bij een cordon sanitaire, en de zeer belangrijke jaarlijkse Valdai Discussie zal ook wel nagenoeg genegeerd worden.

   Enkele quotes uit de 3 urige toespraak van Putin moet genoeg zijn om hem opnieuw te veroordelen, nietwaar???

   Verwijderen
 13. De Clinton Foundation wordt sinds 2005 gesteund door de Postcode Loterij. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 24,1 miljoen euro van de loterij.

  http://www.postcodeloterij.nl/goede-doelen/alle-goede-doelen/clinton-foundation-2.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Kneuslissen,

  Natuurlijk heeft Joop een bron, kunnen wij van jou niet zeggen, hé wasknijperboy!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Moeilijk dit, Trump valt ook te betwijfelen.
  https://www.youtube.com/watch?v=D1J5-4d4Td0

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De Soros / too big to jail NGO's roepen nu om het hardst om Rusland te verwijderen van een zetel in de UNHRC. Alles wordt in het werk gezet om te zorgen dat het proxy leger van de amerikaans geleide coalitie niet wordt verslagen in Allepo.

  Over 80 NGOs call for Russia to be dropped from UN rights council over Syria
  https://www.rt.com/news/363943-un-human-rights-russia/

  Terwijl Rusland terroristen bestrijdt -die terroristen die voor al die doden in Syrië hebben gezorgd- en terwijl KSA (die ook een zetel heeft in de UNHRC) de terroristen steunt en zomaar een begrafenis bombardeert in Yemen met honderden en honderden gewonden en meer dan 100 doden.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Misselijk makende bangmakerij. Meneer Rutte, hoe zit het met de terroristen in Aleppo die het vluchten uit de stad onmogelijk maken ?. De sluipschutters die iedere vluchtende burger doodschieten. Hoe kunt u het verantwoorden om deze terroristen te steunen ?. Draait u maag niet om bij zo veel wreedheid bij de terroristen ?

  Waar is pinokkio mee bezig ?. Het Nederlandse volk heeft gesproken en het antwoord is NEE. Teflon Mark wil nog een keer lijsttrekker van de VVD worden en denkt te winnen met een loopje te nemen met de stem van het volk.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oppositie niet onder de indruk van Ruttes hartekreet over Oekraïne
  http://nos.nl/artikel/2140137-oppositie-niet-onder-de-indruk-van-ruttes-hartekreet-over-oekraine.html

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Breaking:

  De MSM switched van puppet Clinton naar puppet Trump.

  10/27/16 (Morning Joe) Destroys Corrupt Clinton Foundation (Laughable) "Total Corruption"

  MSMBC, washington post, new york times...allen spreken schande van de praktijken van de clinton foudation. De Clintons zijn toast.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.youtube.com/watch?v=ig8RWXS-LZA

   Verwijderen
  2. Dit zegt de Wallstreet Journal:

   In an election season that has been full of surprises, let’s hope the electorate understands that there is at least one thing of which it can be certain: A Hillary Clinton presidency will be built, from the ground up, on self-dealing, crony favors, and an utter disregard for the law.

   En de Volkskrant vindt er ook wat van. Zie: http://www.volkskrant.nl/buitenland/wikileaks-bill-verdiende-7-600-euro-per-minuut-en-hillary-kreeg-leuke-extra-s~a4404371/

   Maar of dit betekent dat onze journalisten tot inkeer zijn gekomen, dat weet ik niet. Want het laatste woord wordt aan HRC en haar campagne gegeven in dit VK artikel:

   'We geloven niet dat dit iets is waar de kiezers zich op richten of dat hen bezighoudt'

   Wat ik dan weer erg grappig vind. Ik denk dan: wellicht dat je het die kiezers kunt vragen om daarmee je geloof te staven? Bv door ze mogelijkheid te geven om te reageren op het bericht?

   Ogen en orgen dicht, gaspedaal indrukken, en gaan, lijkt het devies wel. Vrees dat dat devies inderdaad in de Orwelliaanse wereld van onze radeloze MSM gelijk staat aan: Damage control.

   Verwijderen
  3. Of misschien dat de Clinton 'whitewash' allemaal bedoeld is als een training in het ZELF leren nadenken, zoals deze moeder ook deed ten behoeve van haar kinderen, halverwege 19e eeuw

   't Was vyf december… ST. NIKOLAAS!
   De moeder strooide zoetigheid,
   en zorgde dat de 'kleintjes' niet zagen waar al dat lekkers vandaan kwam, om de pret van 't grabbelen te verhogen - naar ze meende - door 't prikkelen van de nieuwsgierigheid.

   De moeder meende 't goed. Maar ze had ongelyk in haar veronderstelling, dat de kinderen zich zouden bezighouden met onderzoek naar de wyze waarop SINT-NIKOLAAS suikergoed kon werpen door de muren, die dik waren, of door 't venster, dat gesloten was.

   Want kinderen houden meer van ulevellen dan van wetenschap.
   (Multatuli, Ideeën Tweede bundel, blz. 196, idee455 (ged.))

   Hoe lang zouden krantenlezers zich nog gedwee laten behandelen als kinderen?

   Verwijderen
  4. Maar de echte Clinton gelover die stiekem wel beter weet (bv door blogs als deze te lezen) denkt dit:

   Ik zal me houden of ik blijf geloven in Hillary Clinton. Anders zou mijn wijsheid mij misschien te staan komen op verlies van recht tot meegrabbelen... en zelfs zou ik kunnen genoodzaakt worden tot betaling van mijn deel in de kosten van het feest.

   En ook dit kan je in idee 455 van Multatuli teruglezen

   Verwijderen
  5. Ja Kroel, likdoorns groeien tegen het mes in, wat ik ook een erg toepasselijk idee (476) vind als ik zo af en toe kijk hoe jij op commentaar reageert. Negeren, bedekken, omcirkelen, werkt dan toch beter.

   Verwijderen
  6. Aangezien de draad toch voor een deel over Geneeskunde gaat: Hier maar de hele info over hoe je likdoorns kunt verwijderen:

   http://www.optimalegezondheid.com/likdoorn-eksteroog-wat-het-en-wat-kun-je-doen/

   Belangrijkste tip: irritatie wegnemen.

   Overigens zijn likdoorns erg onschuldige aandoeningen, dus veel aandacht hoef je er niet aan te besteden

   Verwijderen
  7. Het echte nieuws!

   Breaking: FBI Reopens Investigation into Clinton Emails
   FBI looking into "new developments" after previously recommending no charges against Democrat candidate

   "FBI Dir just informed me, "The FBI has learned of the existence of emails that appear to be pertinent to the investigation." Case reopened

   — Jason Chaffetz (@jasoninthehouse) October 28, 2016

   "Trump: I have great respect that the FBI and Department of Justice have the courage to right their horrible mistake pic.twitter.com/LeDNgWvqa2

   — Washington Examiner (@dcexaminer) October 28, 2016

   Verwijderen
  8. M.a.w. James Comey kon niets anders doen na de Wikileaks openbaringen (er kunnen geen emails door de FBI meer onder de pet worden gehouden die Hillary vrijpleiten van rechtsvervolging).

   Hillary is de "vagina"!

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Crowd Goes Wild - Trump announces The FBI Hillary Investigation LOCK HER UP

   https://www.youtube.com/watch?v=THthdBa9-T0

   Verwijderen
  11. URGENT: HILLARY CLINTON’S BEST FRIEND, Huma Abedin, JUST SOLD HER OUT! THE DOCTORS WERE RIGHT…

   https://www.youtube.com/watch?v=ermbbz1vw5s&feature=em-share_video_user

   Verwijderen
 20. Yep, en de leugenachtigheid van de premier ging in het wekelijkse praatje met hem gewoon verder. Daar begon hij over Syrië en hoe afschuwelijk de Russische bombardementen op Aleppo wel niets zijn. Geen woord over het bombardement van de Belgische F-16's of hoe de gematigde rebellen in Aleppo de burgers aan flarden schiet, natuurlijk. Tijs v/d Brink moest de premier er aan herinneren dat het over Oekraïne ging en wat Syrië met het referendum te maken had. Hulde aan Tijs, soms heeft hij wel goede opmerkingen.

  In Één Vandaag kwam een hoogleraar in de Europese Geschiedenis aan het woord en die kwam met leuke oplossing voor Rutte. Gooi de handdoek in de ring en schrijf nieuwe verkiezingen uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Moet ik lezen of ga jij nog eens onderzoek doen, wasknijperboy?


  The Clinton Foundation Only Spent 10 Percent On Charity In 2013
  http://thefederalist.com/2015/04/27/in-2013-the-clinton-foundation-only-spent-10-percent-of-its-budget-on-charitable-grants/
  27 Apr 2015 ... Clinton Foundation (@ClintonFdn) April 25, 2015 ... Yet, the tax-exempt
  organization claimed in its tweet that no more than 12 percent of its ...


  Charity watchdog: Clinton Foundation a 'slush fund' | New York Post
  http://nypost.com/2015/04/26/charity-watchdog-clinton-foundation-a-slush-fund/
  Charity Navigator put the foundation on its “watch list,” which warns potential
  donors about investing in problematic charities. The 23 ... An accountant for the
  Clinton Foundation did not return The Post's calls seeking ... April 26, 2015 | 7:
  47am.


  Rush Limbaugh says Clinton Foundation spends just 15 percent on ...
  http://www.politifact.com/punditfact/statements/2015/apr/29/rush-limbaugh/rush-limbaugh-says-clinton-foundation-spends-just-/
  29 Apr 2015 ... Much of the discussion about the Clinton family foundation has ... 2015, citing a
  report in the Federalist, a conservative publication. Here's ... Fifteen cents of
  every dollar actually went to some charitable ... This set-up means the Clinton
  foundation's finances get complicated in ways other foundations do not.  96% of the Clintons' 2015 Charitable Donations Were to Clinton ...
  http://www.mediaite.com/election-2016/96-of-the-clintons-2015-charitable-donations-were-to-the-clinton-foundation/
  12 Aug 2016 ... The Clintons' charitable work has been the source of controversy ever since the
  .... The Clinton Foundation is a public charity, It is not like many ...


  BeantwoordenVerwijderen
 22. Daarboven staan vier linken, dat zijn feiten, wasknijperboy, niet de vingervlugheid op je toetsenbord!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wikileaks Email: Hillary Campaign Struggles to Reach “F**king Dumb” Young People
  "That's the crap that young people pay attention to"

  http://www.infowars.com/wikileaks-email-hillary-campaign-struggles-to-reach-fking-dumb-young-people/

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Jij kan niets onderzoeken wat net naar buiten is gekomen en al had je het wel onderzocht dan had jij het hier niet geplaatst. Zo leugenachtige hond ben jij nu eenmaal!

  THE SMOKING GUN: WIKILEAKS EMAILS SHOW PROOF POSITIVE OF VAST CLINTON FOUNDATION CORRUPTION

  http://investmentwatchblog.com/the-smoking-gun-wikileaks-emails-show-proof-positive-of-vast-clinton-foundation-corruption/

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Pijpleiding nieuws:

  http://uk.mobile.reuters.com/article/idUKKCN12S222?il=0

  Comment op zerohedge

  Slightly OT…


  According to Reuters, the European Union on Friday lifted limits on Gazprom’s use of a link from its offshore Nord Stream pipeline to Germany, allowing Russia to pump more gas to Europe and bypass its usual routes via Ukraine.

  It seems the EU and, most importantly, Germany and France have finally “got it” – they are NOT getting the Qatari Gas through Syria, period!


  Here’s a quick re-cap…


  1. We, the US, wanted to weaken/bankrupt Russia by replacing their gas sold to Europe with Qatar’s gas.


  2. Originally, Qatar wanted to build their pipeline through Saudi Arabia.


  3. The Saudis wanted Qatar to keep participating financially in the Sunni vs. Shia confrontation, so they refused. The young ruler of Qatar, al-Thani, tried throwing a tantrum but was publically admonished by the GCC Gang (Gulf Cooperation Council). So the only way for the Qatari Gas to get to Europe was through Syria, hence the Syrian War.


  4. Germany and France have had some assets pretending to participate in the war against Syria, but they are mostly for show. Merkel and Hollande knew full well that our Neocons would be more than happy to bomb the crap out of Syria on their behalf.


  4. Putin has shown them that he is not going to allow the replacement of the Russian gas with Qatar’s gas in Europe.


  5. Germany and France have finally admitted, through today’s EU decision, that instead of getting Qatar’s gas, all they’ve gotten is the Refugees Crisis and Brexit.


  The war in Syria is not over, yet, and many more people will die, unfortunately. However, with the Qatari gas pipeline off the table now, the end is nigh.

  Did I miss anythin’? ;-)

  Ik denk het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Poetin spint garen bij het feit dat het onrustig is in het midden oosten. Ongewenste situatie voor de US geleide coalitie.
   Poetin hoeft ook niet te vrezen dat er Iraans gas door het midden oosten naar Europa gaat. Europa blijft afhankelijk.

   p.s Toch begrijp ik niet waarom je geen pijpleiding door Irak en Turkije naar Europa kan maken. Hoef je niet door Syrië. Dat is misschien technisch moeilijk ?.
   Het is trouwens wel heel simpel gedacht dat je een president kan wegsturen en dan denken dat je daarna een stabiel land hebt waar je een pijpleiding door kan leggen. Ik zie de pijpleidingen dan ook niet als de wezenlijke oorzaak van de gestuurde "revoluties/opstanden" met huurlingen legers.

   Verwijderen
  2. Willem Willem.

   Je hebt wel zeker iets gemist.

   Wat jij hierboven vertelt is een 'limited hangout' : een klein stukje van het motief, maar zeker niet àlles.

   Lees het Oded Yinon Plan.( 1982)
   Daar staat: 'We moeten Syrië kapot maken door het land intern te verdelen, door interne strijd te organiseren."

   Bedenk dat je in een Media wereld leeft. Niks is mogelijk zonder dat de Media het willen.

   Het zijn de neefjes van Yinon die de Media controleren. Zij maken de strijd in Syrië mogelijk. Zij vertellen ons dat de opstand ontstond door kinderen die iets op een muur schreven.

   Voor hen is het natuurlijk heel slim om andere oorzaken naar voren te schuiven:
   - de legitieme opstand tegen Assad, de dictator.
   - de losgeslagen jihadi's die een kalifaat wensen
   - de Qatari die hun pijplijn niet door Syrië mochten leggen
   - de Russen die Russisch gas zelf in Europa willen verkopen

   Maar al die zaken verklaren niet waarom die Neocons nu zo openlijk de verdrijving van Assad door duwen, terwijl iedereen kan zien dat daarna het land een tweede Irak of Lybië wordt: een failed state waar een gaspijplijn ook niet zo eenvoudig te leggen is.

   Als je jouw verhaal zou voorzien van jaartallen, dan zou duidelijk zijn dat de oorlog in Syrië al veel eerder werd gepland, waardoor jouw verhaal onwaarschijnlijk wordt.

   Verwijderen
 26. @Dawg,

  Hoe vindt je deze?

  WikiLeaks: Hillary Admits Clinton Foundation Donors Fund ISIS

  http://investmentwatchblog.com/wikileaks-hillary-admits-clinton-foundation-donors-fund-isis/

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hoor net van Mike Rivero dat de Amerikaanse mainstream zich tegen Hillary hebben gekeerd en dat Wikileaks binnenkort emails gaat publiceren die een directe arrestatie van Hillary rechtvaardigen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yup, FBI gaat onderzoek naar Hillary weer opstarten.

   Lock her up!

   Verwijderen
  2. Over de aanklacht van miss Finland:
   De Nederlandse dame die al die beauty contests al 20 jaar organiseert en daarbij al jaren met Trump samenwerkt, zei bij Pauw dat ze nooit iets had gehoord of gemerkt van ongepast gedrag van Trump.

   Verwijderen
 28. @Dawg,

  O, oké. Ik was hem nog niet eerder tegengekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. De FBI-baas Comey heeft gezegd dat er Clinton emails zijn opgedoken die moeten worden onderzocht.
  Implicatie: De toezegging dat Clinton off-the-hook was is niet langer zeker.
  Implicatie: De kiezers worden onzeker:"Is Hillary misschien toch een crook? Zou ik wel op haar stemmen? Wat heeft Trump nou eigenlijk voor vreselijks gedaan?" De gevolgen van Comey's uitspraak zijn groot, denk ik.

  Mijn vermoeden is als volgt: De weerstand binnen de FBI tegen Comey en zijn rechterhand Andrew McCabe is nu zo groot , dat Comey dit wel moest doen, nu die mails via het Tim Weiner onderzoek bekend werden. Er zou een opstand komen binnen de FBI als hij Clinton nog langer zou beschermen.

  FBI-baas Comey is corrupt en zit al jaren in een kongsi met de Clintons: http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/10/hillary-clinton-and-fbi-corruption.html

  Andrew McCabe, binnen de FBI de leider van het Clinton email-onderzoek, is corrupt want zijn echtgenote kreeg 600.000 $ campagnegeld van een Clinton-vriend: http://www.zaplog.nl/zaplog/article/fbi_mogelijk_afgekocht_bij_onderzoek_clinton_email_server_schandaal

  Ook CNN meldt dat de situatie voor Clinton ernstig is: http://edition.cnn.com/2016/10/28/opinions/fbi-announcement-clinton-emails-sexton/index.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier een brief van een oud FBI agent die Comey serieus beschuldigt. O.a:

   = Het is niet aan de FBI baas om te bepalen of er verder wordt onderzocht, maar aan de openbaar aanklager. Comey was fout.

   = Even an untrained person can tell from the communications which were recovered that Hillary Clinton spent more time working for the Clinton Foundation while Secretary of State than on State Business. It may be argued that Hillary did not do any State business UNLESS the Clinton Foundation benefitted.

   = De agent schrijft: 'Na mijn retirtement was ik als vrijwilliger werkzaam voor het leger in Afghanistan. Ik moest vertrouwelijk rapporteren. Soms was ik in 'de bush' en moest met het vliegtuig naar een grote stad, omdat ik alleen daar vertrouwelijke berichten kon versturen. Zou ik dat niet hebben gadaan, dan riskeerde ik 20 jaar cel. Maar de berichten die Clinton vanuit haar huis verstuurde waren veel gewichtiger dan mijn verslagen. Haar straf zou dus veel hoger moeten zijn dan 20 jaar.'

   http://www.americanthinker.com/articles/2016/10/a_retired_fbi_agent_addresses_james_comey_on_the_hillary_clinton_investigation.html

   Verwijderen
 30. Dan gaan we toch verder met puppet Clinton. Ben je nu blij ?.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom zou je zo graag een bankiers puppet op het pluche willen hebben die er prat op gaat dat ze noord afrika en het midden oosten in de fik heeft gezet en een slechte relatie met Poetin wil.

   Verwijderen
 31. Wat een minachting voor het volk en democratie!.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Zwelgen in leedvermaak. Misschien geen deugd maar wel heel leuk!

  Knock yourselves out!!! :

  http://foreignpolicy.com/2016/10/20/rodrigo-dutertes-flip-flop-into-bed-with-china-is-a-disaster-for-the-united-states-south-china-sea/

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Het wordt langzamerhand wel een hele lijst!

  Presidenten

  Duterte
  Putin
  Maduro
  Orban
  Xi
  Morales
  etc. etc. etc.

  Wat ze gemeenschappelijk hebben is het autoritatieve (niet autoritaire) democratische presidentschap. De enige weg om ooit onder het juk van de olicharchen uit te komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Dawg 15.52 citeert een ingezonden brief op Info wars, met als theorie dat de FBI spoedig zal meedelen dat er niks aan de hand is.
  Dat zou kunnen. Maar als dit binnen 4 dagen is, waarom heeft men het dan niet eerst onderzocht, alvorens het naar buiten te brengen?

  Als het onderzoek langer dan 4 dagen duurt dan is de schade mogelijik groter dan de winst: de kiezers gaan niet elke dag hun mening wijzigen.

  'Politicus USA is een website van Democraten die beweren dat het alleen gaat om het feit dat Huma Abedin de emails thuis zou hebben uitgeprint en toen per koerirer naar Hillary liet brengen, 'want op het ministerie deugen de printers niet'.
  LOL.
  Het gaat er om dat Tim Weiner werd onderzocht voor sex met een minderjarige, en dat er toen emails van Hillary werden aangetroffen.
  Dat is hoe dan ook foute boel.

  Zoals ik hierboven - 9.34 - citeerde: een FBI man die in Afghanistan info over Taliban wil doorsturen moet soms enkele uren vliegen. Om dat 'safe' te kunnen sturen. Hij had ook een gewone onbeveiligde mail kunnen sturen en zich de uren reizen besparen, maar 'dan zou ik 20 jaar de cel in moeten'.
  Laat ons hopen dat mevrouw Clinton ook 20 jaar de cel in moet.


  BeantwoordenVerwijderen
 35. Schaamteloos! Alsof iedereen die nee in dat referendum heeft gestemd 'boze kiezer', Wilders adept etc is.

  Maar dat krijg je met die Volks-en vaderland-krant waarbij huidskleur, genitaliën en afkomst allesbepalend zijn voor het individu en het succes van dat individu, nietwaar? Dus als het aankomt op het associatieverdrag met de Oekraïne waar 62% van de stemmers nee zei, dan zijn dat allemaal Wilders adepten, leert journalist Arnout Brouwers haar onwetende lezertjes van de Volkskrant.

  Stukjes en brokjes van de Volkskrant, kan ze maar beter niet lezen... Maar toch gedaan, wat me dan wel weer blij stemde. Want:

  1. Arnout's stukje is om 2 uur 's nachts gepubliceerd, ik neem aan als strafwerk opdracht voor Arnout Brouwers. Die al zeker sinds 2007 alleen maar in stereotyperingen kan schrijven en 'bewust onwetend' wordt genoemd, zie http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2007/07/de-volkskrant-57.html?m=1

  2. VK voor de verandering lezers de kans heeft gegeven om op Arnout Brouwers stukje te reageren. En die reacties zijn niet mals!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Syrian Army Eliminates 500, Injures 1,000 Militants in Aleppo in 24 Hours

  Read more: https://sputniknews.com/middleeast/201610291046877690-aleppo-terrorists-army-victims/

  According to the data by intelligence agencies, over 8,000 militants were redeployed to some Khan Tuman and Kafr Hamrah districts during the humanitarian pause

  Daarom ben ik altijd zo pissig als Rusland en Amerika weer een staakt het vuren inlassen. Als deze aanval weer mislukt en ze zijn weer uit elkaar geslagen en dreigen onder de voet te worden gelopen komt Kerry weer met voorstellen voor een staakt het vuren. Er komt nooit een staakt het vuren als de SAA ergens dreigt te verliezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. 'Kleine' samenvatting:

  http://themillenniumreport.com/2016/10/the-top-100-most-damaging-wikileaks/

  Podesta mail links terug te vinden via deze publicatie

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hier mw Clinton.

  Ze noemde het handelen van FBI-directeur James Comey "zeer verontrustend" en spreekt van een actie "zonder precedent".
  http://nos.nl/artikel/2140388-clinton-eist-opnieuw-openheid-over-nieuw-fbi-onderzoek.html

  Dit is geen spelletje van FBI en Clinton. Waarbij Clinton nu voorgoed van de FBI af is. Zo komt het bij mij niet over. Het establishment kan deze vrouw niet langer meer gebruiken. Ze is teveel beschadigd. De Clinton campagne is toast. Ik zeg niet dat ze de gevangenis in gaat, maar wel dat ze geen president meer kan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze lacht het niet meer weg zoals ze de vorige keer deed. Nu is ze verontrust!

   Verwijderen
 39. De centrale bank is in veel landen/gebieden (europa/amerika) nogal liefst een autonoom/onafhankelijk instituut waar politici geen invloed op kunnen hebben. Wat dat in de praktijk betekend is dat de centrale bank BOVEN DE WET staat.

  "If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks and corporations that will grow up around them will deprive the people of all property until their children wake up homeless on the continent their Fathers conquered

  I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies

  Bank-paper must be suppressed, and the circulating medium must be restored to the nation to whom it belongs

  Thomas Jefferson.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. long read artikel bij zero hedge waarin wordt uitgelegd dat het Amerikaans exceptionalisme niks te maken heeft gehad met de voorspoed die we onder de Amerikaanse heerschappij hebben ondervonden.

  Over correlatie en causatie, over propaganda, demonisatie, verkiezingen, (nucleaire) oorlog, en verlies aan realiteitszin als de onderliggende oorzaak. Hier een stukje:

  'Unfortunately, it’s possible to fool people for just long enough into thinking it’s [PNAC] a workable plan. Give something a couple of decades in the sun (cheap, plentiful petroleum, for example) and entire institutions, political and monetary systems and dogmas will be fashioned around it.

  This kind of self-delusion is not new for humans. It's no different than if an ancient tribe was luckily blessed with 40 years of dependable rains which they attributed to a specific set of rituals. It’s not too long before correlation becomes confused with causation. And when the expected rains start ceasing to arrive, the rituals get more convoluted and increasingly desperate measures are called for to appease the angry gods.

  Eventually, finally, people slowly wake up to the fact that their rituals and the weather never had anything to do with each other. But by then, society has usually torn itself apart, unable to align the contradictions.'

  Zie: http://www.zerohedge.com/news/2016-10-29/we-risk-being-collateral-damage-neocon-lust-war

  BeantwoordenVerwijderen