woensdag 19 oktober 2016

US-backed criminals bombarderen door, terwijl Rusland vuren staakt; NOS zwijgt.

De Russen en Syriërs stellen een vuurpauze in; de door de VS gesteunde criminelen bombarderen gewoon door. Zoals RT-reporter Murad het verwoordt: "Ze bombarderen alles en overal; daar waar militairen zitten, en daar waar enkel burgers zitten; vandaag (dinsdag 18 Oktober) weer 3 doden en over de 20 gewonden"Wat is het toch goed dat RT er is; hoe zou je anders kunnen weten van deze bombardementen van de door het westen gesteunde en gedekte terroristen? de NOS van Marcel Gelauff en RTL van fact-fiction fantast Koens berichten hier niet over. Blik raadt iedereen aan een schotel op zijn dak te nemen. Dat is een eenmalige kleine investering; daarna is het gewoon gratis RT kijken op de televisie. Kun je ook gelijk de Russische kanalen meepakken en die gebruiken om Russisch te leren. En zodra je de taal onder de knie hebt genieten van waanzinnig leuke programma's en nieuws zoals je dat van genoemde sujetten niet te zien krijgt.Eén van de slachtoffers van gisteren. Terwijl de Russen en Syriërs stoppen, bombarderen de door de Amerikanen (wat doen ze daar eigenlijk?!) gesteunde criminelen door met deze man als gewond slachtoffer. De NOS negeert dit nieuwsfeit. Past niet in het Atlantische VS en NATO-plaatje. En de onderworpen Marcel Gelauff gehoorzaamt. Hij is defacto het communicatie- en reclamebureau van de grootste terreurgroepering.Moedige Murad doet datgene wat de NATO-onderworpen Gelauff laat zitten: berichten over de terreur van criminelen uit Oost Aleppo en de resultaten daarvan in West Aleppo.Meisje dat enkele weken geleden was getroffen door een projectiel van de door de VS gesteunde criminelen. "Wanneer groeit mijn been weer aan?"Mevrouw Assad, de First Lady van Syrië stelt zich de vraag waarom de westerse pers wel veel aandacht schenkt aan de burgerslachtoffers in Oost Aleppo, maar geen oog heeft voor de slachtoffers in West Aleppo en alle andere slachtoffers van de internationale terreur, door de VS en Nederland gesteund. Ja, goede vraag, waarom is dat eigenlijk, meneer Marcel Gelauff? Willemijn Veenhof? Jurgen van den Berg? Sven Kockelman? Twan Huijs? Sander van Horn?

194 opmerkingen:

 1. Wat doen de Belgen in Syrië? Door wie zijn zij daar naartoe gehaald? Niet door mevrouw Assad in ieder geval. Dom, dom, dom.

  http://alwaght.com/en/News/71310

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rigged Media Blown Away By Wikileaks
  https://www.youtube.com/watch?v=bD56M3jYmNU

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blik is erg dom, maar dat wisten we al...niet bekend met de VN en zo?? Nee want Blik houd alleen van oorlog, niet van vrede!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar heb je het over, over welke VN resolutie?

   Verwijderen
  2. Zucht, ik geef het op...tegen zoveel domheid, oorlogsgeilheid en onwetendheid van Joop kan ik niet op....wat een droeve minkukels zijn het hier die niks weten, en niks willen weten. Het ga je goed met dit naziblog en oorlogsgeile fans!!

   Verwijderen
  3. Dat is mooi! Elke keer als wij bij jou aankloppen voor uitleg dan geef je het op, dat getuigd niet echt van het hebben van een ruggengraat, laat staan van enige kennis. Jij laat het keer op keer afweten, wasknijperboy Kneuslissen!

   Verwijderen
  4. Nee hoor, ik ben de enige die iets brengt hier. Jullie alleen leugens....maar geloof wat je wilt geloven, jullie laten de leugen regeren, ik de feiten en de waarheid!!

   Verwijderen
  5. "..niet bekend met de VN en zo??"

   Kom maar met je feiten en je waarheid, wasknijperboy Kneuslissen!

   Verwijderen
  6. Het zegt al meer over jullie dat jullie die feiten en de waarheid NIET willen kennen!!!

   Verwijderen
  7. Ik vraag jou, als wasknijperboy, om uitleg en jij kan mij die uitleg niet geven. Je hebt nota bene keus uit 2400 VN resolutie, pik er één uit waarin staat dat de internationale coalitie gerechtvaardigd is in Syrië I.S. en consorten te bombarderen? Moet niet zo moeilijk zijn voor een wasknijperboy zoals jij.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. NOGMAALS, HET ZEGT GENOEG OVER JULLIE ALS OORLOGSGEILE NEONAZI'S OM DE WAARHEID EN DE FEITEN TE NEGEREN!!! GA ZO DOOR, JULLIE MAKEN DIT BLOG ENORM ONGELOOFWAARDIG!! MAAR DAT IS JULLIE MISSIE, DIT BLOG NAAR DE KLOTE HELPEN. JULLIE ZELF NAAR DE KLOTE HELPEN IS AL GELUKT GEZIEN JULLIE "BIJDRAGES" HIER!

   Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  13. Het laat zien dat jij niet eens in staat bent om te lezen....heb je al tig sites en links gegeven in het verleden, je hoeft ze alleen maar te volgen. Maar zelfs daar ben je te lui voor. Beter, je wilt er niet aan omdat ze al bij voorbaat al jouw leugens wegblazen!! Tja, je kan ook gewoon dom blijven, in plaats van slimmer te worden, en liever oorlogsgeil dan eens vrede te willen. Het zegt meer over jou en je vrienden en je eigen immoreel gedrag dan over mij....maar ga vooral door SDR!!! Ga door!!!

   Verwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  15. Dan zoek jij maar eens op wat laster betekent; een van je helden Micha Kat weet het, net als jou, ook niet en blijft domme dingen doen waarvoor hij nu al 2 jaar mag brommen, en komt morgen nog wel een jaartje bij!! Jij doet er ook aan!! Samen met je vrienden hier, daarom ben ik ook met de politie een dossier van jullie aan het aanleggen en jullie werken zeer goed mee, waarvoor dank!!

   Verwijderen
  16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  17. Ik heb nergens toegegeven dat ik dit blog naar de klote wil helpen....dat ik deze blog het liefst zie verdwijnen ja, maar dat is iets anders. Daarnaast doen jullie er meer moeite voor om dit blog naar de klote te helpen, en geven jullie het ook moeiteloos toe, dan ik. En dat jij al die links hebt gemist is niet het enige, je hebt ook de kans op een goed brein gemist en een zuiver geweten bij je geboorte Matt, maar dat maak je gelukkig met elke nazipost hier duidelijk. Dankjewel daarvoor, hopelijk laat Blik ook jouw haatpost gewoon staan!!

   Verwijderen
  18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  19. Dat was niet 2 jaar geleden, maar het laat zien dat elk besef bij jullie weg is. Tijdsbesef, normbesef, waarden besef...alles is weg. Het is duidelijk dat ik geen letter meer aan jou moet besteden, want jouw lastercampagne heeft lang genoeg geduurd. Je haat en rancune is over- en overduidelijk te zien. Alleen voor jezelf niet, maar ja, je bent blind voor alles!!

   Verwijderen
  20. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  21. Ach ja, zo heb ik hier letterlijk honderden screenshots van zowel mijn links als jullie beledigingen, scheldkanonnades, bedreigingen enz liggen....die zijn voor het politiedossier. Maar het is goed met je SDR, je liegt en bedriegt maar een end weg. Dat de rest erin trapt prima, ik ga me niet meer verlagen tot jouw niveau...wat eigenlijk gewoon rock bottom is!!

   Verwijderen
  22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  24. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  25. Jullie hebben mij aangevallen op mijn echte naam dus ik heb een zaak. Sterker nog , jullie weten waar ik woon!! Dat is laster, smaad en bedreiging!! Ik weet niet eens waar jullie wonen, jullie echte namen, etc...dus ik heb een klinkende zaak tegen jullie, jullie niet tegen mij, want ik spreek tegen alter ego's van jullie, jullie spreken mij en bedreigen mij bij mijn echte naam en woonplaats. Kortom, ik zie jouw zaak met enorm veel vertrouwen tegemoet Mattje...echt waar, nergens hebben jullie verstand van. Niet eens hoe sterk ik sta...maar ach, dat blijkt uit alles hier. Goedgelovig als jullie zijn laten jullie je ook al oplichten met een fictieboekje van Ulfkotte....tja...als je graag opgelicht wil worden dan gebeurt dat ook, en dat is wanneer je dat boek leest!!

   Verwijderen
  26. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  27. Zoals ik zei, je hebt geen schijn van kans, ik wel. Maar maak je zelf vooral belachelijk bij de politie SDR, je doet het hier ook al constant!!

   Verwijderen
  28. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  29. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  30. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  31. Alweer een bedreiging, gaat goed zo Matt. En al is het je naam, kan ik niet weten?? Weet niet waar je woont, wat je achternaam is, je woonplaats...jij weet dat allemaal wel van mij, kortom ik sta veel sterker. En die bedreigingen van jou krijg je in de rechtszaal te zien. En ik jou een kinderverkrachter genoemd?? Man man, dacht het toppunt te hebben gezien van je leugens maar je blijft het overtreffen!!! Ik heb je een beschermer van pedofielen genoemd, niet een pedofiel zelf...daar zit wel een verschil tussen!!! Maar het toont aan hoezeer jij in je eigen leugens gelooft!!

   Verwijderen
  32. Tuurlijk SDR, laat mij zien waar...ik bedreig je niet. Nergens...noch scheld ik je uit, ik benoem je op je schrijfsels hier. Dat is feitelijk iemand benoemen, niet schelden. Dat zal een rechter volledig met me eens zijn. Hoogstens dat ik me wellicht wat minder direct moet uitdrukken, maar hij zal het met me eens zijn dat ik mag noemen wat je bent op basis van je eigen schrijfsels. En dat zien jullie zelf niet eens in....das nog het ergste van alles, maar daar gaan jullie ook voor schut bij de politie als die dit blog lezen!!!

   Verwijderen
  33. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  34. Vrijheid van meningsuiting heet dat SDR, iets wat jullie niet willen en kunnen snappen. Jullie duwen via dit blog allerlei oorlogspropaganda ons ongewild door de strot en schelden mij uit voor alles en nog wat, letterlijk bedreigen zelfs, en dat pik ik niet!! Jij hebt geen poot om op te staan, kan ik je nu alvast garanderen. De politie bekijkt dit blog, zien dat jullie meerdere malen je totaal niet storen aan gezag en wet, de politiek en politie meerdere malen als stukken stront behandelen, en dan verwachten dat jij geholpen wordt?? Succes joh, zeg even wanneer, ga ik mee, ga ik samen met de agenten je uitlachen!!!

   Verwijderen
  35. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  36. Nee hoor, heb al een lang gesprek gehad. Ze volgen dit blog met belangstelling en jullie zeer gewelddadige en extreemrechtse uitspraken ten zeerste. Nogmaals, zeg wanneer jullie aangifte gaan doen, ik ga graag mee!! Wordt gezellig!!

   Verwijderen
  37. En duidelijk dat jij niks weet van het strafrecht, het valt onder verkapte bedreigingen. Dankjewel nogmaals!!!

   Verwijderen
  38. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  39. Het is prachtig met de wasknijperboy, hoe reageert de pliessie dan op dat wij hier anti-pedofiel zijn en de wasknijperboy maakt ervan dat wij pedofielenbeschermers zijn? Het aandringen hier op de vervolging van Joris Demmink kan moeilijk uitgelegd worden als het beschermen van pedofielen, toch? Bij de pliessie moet dus ook bekend zijn dat de wasknijperboy dingen verdraaid!

   Verwijderen
  40. Ik zie nergens schelden of beledigingen hoor SDR, ik zie alleen feiten en constateringen. Heel veel geluk als jij daar bij de politie mee aankomt, ze lachen je nog net niet vierkant uit omdat je namelijk toch aangifte komt doen, maar ze zullen je vriendelijk mededelen dat de vrijheid van meningsuiting een groot goed is, je niet persoonlijk en direct wordt aangevallen, en je door dit blog te bezoeken automatisch een dikke huid moet hebben. Behalve als je met naam en toenaam en woonplaats, zoals ik, genoemd wordt en uitgescholden en bedreigt voor alles en nog wat. DAN heb je wel een zaak, en jij hebt alleen niet persoonlijke constateringen die als kwetsend kunnen worden ervaren, maar niet persoonlijk zijn gericht. Doei SDR, zegt de politie, we nemen het voor kennisgeving aan, krijg een dikkere huid en leer om te gaan met de vrijheid van meningsuiting!!!

   Verwijderen
  41. Hahaha Joop, Demmink is geen bewezen pedofiel. Sterker nog, de mensen die hem jarenlang hebben belasterd en onterecht beschuldigt krijgen nu rechtszaken en flinke dwangsommen aan hun broek. Jij blijft hem echter zonder bewijs beschuldigen...zegt meer over jou dan over mij en dus is het weer in mijn voordeel. Dus doe het vooral!!

   Verwijderen
  42. Met uitzondering van de adhesiebetuigingen van Iwan Knelissen (uit Broekhuizenvorst) aan de nazi's van het Azov Bataljon (ten tijde van de beschietingen van Donetsk) zijn op dit blog geen gewelddadige of extreemrechtse uitspraken te vinden.

   Verwijderen
  43. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  44. Tegen zoveel stuitende idiote domheid kan ik niet op, Je spreekt jezelf tig keer tegen SDR!!! Wat een zielige vertoning. Ik ga hier niet eens meer op in, je hebt jezelf nu genoeg voor schut gezet. Maar als je zelf wilt doorgaan met jezelf voor schut zetten ga door, we leven tenslotte in een vrij land. Je doet maar, je brengt jezelf nu echt een slag toe en je hebt het, hoe overduidelijk ook nog, niet eens zelf in de gaten. Echt hersenloos volk hier, kansloos!!!

   Verwijderen
  45. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  46. Nee Dawg....dat denk je maar...maar het is goed met jullie, ik laat jullie alleen in je zielige poel van leugens, bedrog en nazisme, antisemitisme, homohaat, enz....alles is hier al, door jullie geschreven, voorbijgekomen!@!!

   Verwijderen
  47. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  48. Goed zo SDR, je luistert perfect, je gaat gewoon door met jezelf voor schut zetten!!

   Verwijderen
  49. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  50. Demmink was niet de essentie van mijn reactie, wasknijperboy! De essentie was hoe de pliessie reageert op jouw verdraaiingen van feiten?

   Verwijderen
  51. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  52. Als het zo'n slecht blog is waarom besteed je er dan zoveel aandacht aan? Antwoord omdat je een domme shill bent.
   De mensheid verraard voor een paar grijpstuivers.
   Jij bent medeverantwoordelijk aan terrorisme en de slachtoffers. De tijd dat je mag verantwoorden tegen iedereen komt er gelukkig gauw aan zodat smerige kakkerlakken zoals jij niet meer bestaan.

   Verwijderen
  53. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  54. Kroel is geen kakkerlak maar een al dan niet speciaal daarvoor aangestelde dorpsgek op dit blog die je niet serieus hoeft te nemen en verder met een beetje liefde moet behandelen als hij daar om vraagt. Is mijn mening.

   En nu ga ik maar weer eens naar the Beatles luisteren, talking about a revolution, trigger?

   Verwijderen
 4. Vergelijkbaar met Blik's artikel is hoe Johnathan Cook het zegt bij dissident voice. Hier dat artikel in een copy-paste

  Reading the “liberal” press has become a truly Orwellian experience. What was true yesterday is a lie today. What was black today will be white tomorrow. Two reports on today’s front page of the Guardian could easily be savage satire straight from the pages of the novel 1984.

  Report one: The Guardian provides supportive coverage of the beginning of a full-throttle assault by Iraqi forces, backed the US and UK, on Mosul to win it back from the jihadists of ISIS – an assault that will inevitably lead to massive casualties and humanitarian suffering among the civilian population.

  Report two: The Guardian provides supportive coverage of the US and UK for considering increased sanctions against Syria and Russia. On what grounds? Because Syrian forces, backed by Russia, have been waging a full-throttle assault on Aleppo to win it back from the jihadists of ISIS and Al-Qaeda – an assault that has led to massive casualties and humanitarian suffering among the civilian population.

  http://dissidentvoice.org/2016/10/guardian-front-page-channels-orwells-1984/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Are air strikes against IS in Syria lawful?

  Since at least 1945 it has been a basic rule of international law that the use of force by one state in or against another is illegal, subject to only three exceptions. First, a state might consent to the use of force within its territory, or indeed might invite it, as Iraq did in 2014 when it asked the US to lead international efforts to strike IS strongholds. Second, action in self-defence is permitted. The last exception is where force is authorised by the UN Security Council.

  There is currently no Security Council resolution authorising force in Syria, nor is there likely to be in the future. Russia and China have vetoed most proposals condemning the Assad regime, and will not countenance any threat or use of force against it. This is in large part a reaction to the perceived overreach of NATO in 2011 when it was permitted to use force to protect civilians in Libya - actions that resulted in regime change. This same fear will no doubt preclude any Security Council action relating to force against IS rather than the Syrian state.

  Similarly, there is no Syrian consent for attacks on its territory. While Iraq has expressly requested assistance, Syria has not. It has been suggested that because Assad has been unusually quiet in the face of air strikes in his territory, this amounts to implied consent, but that is not widely accepted as a legally sound basis for the use of force.

  This leaves the issue of self-defence, which is where things get really interesting. A state can legally use force not only in its own defence but, if requested, in defence of another state - collective self-defence. Thus, the US and UK are relying on a request from Iraq to justify their present actions against IS in both Iraq and Syria (and the terms of this request would extend to Australia). The problem is that under accepted international law to date, self-defence is only lawful if it is in response to an armed attack from another state - and however IS would like to characterise itself, it is not a state.

  verder lezen op:

  http://www.abc.net.au/news/2015-08-24/pert-are-air-strikes-against-is-in-syria-lawful/6720658

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De definitie van ABC over wanneer een land aangevallen mag worden, kan ook volgens de definitie van "failed States" door Chomsky gesteld worden (zie: https://chomsky.info/20060405/)

   "The definition of “failed states” is hardly scientific. But they share some primary characteristics.

   1. They are unable or unwilling to protect their citizens from violence and perhaps even destruction.

   2. They regard themselves as beyond the reach of domestic or international law, hence free to carry out aggression and violence.

   3. And if they have democratic forms, they suffer from a serious “democratic deficit” that deprives their formal democratic institutions of real substance."

   Chomsky (Amerikaans staatsburger): "One of the hardest tasks that anyone can undertake, and among the most important, is to look honestly in the mirror. If we allow ourselves to do so, we should have little difficulty in finding the characteristics of “failed states” right at home."

   En volgens de definitie van Chomsky is Nederland ook een failed state. Want:

   1. Het kan of of wil haar burgers niet beschermen tegen geweld (MH17).

   2. agressie en geweld voeren wij uit door een illegale oorlog in Syrie actief te steunen.

   3. Een democratisch tekort is aanwezig: Neem bv het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne waar de meerderheid van Nederland tegen was, en met welke uitslag onze regering niets doet.

   Wat het MSM nieuws daarop kan zeggen (aldus Chomsky) is:

   One commonly hears that carping critics complain about what is wrong, but do not present solutions. There is an accurate translation for that charge: “They present solutions, but I don’t like them.”

   Dus het advies van Blik om een schotel op je dak te zetten om daarmee RT te kunnen ontvangen en Russisch te leren, wordt hier wel in overweging genomen. Want van onze eigen junk media hoeven we niets meer te verwachten wat ook maar een beetje lijkt op jezelf in de spiegel aankijken.

   Verwijderen
  2. En die bommen op Syrie, Irak, Afghanistan zijn ook een democratisch tekort waar de Nederlandse burgers niet eens om gevraagd is of ze er mee instemt.

   Verwijderen
 6. "De NOS negeert dit nieuwsfeit. Past niet in het Atlantische VS en NATO-plaatje. En de onderworpen Marcel Gelauff gehoorzaamt. Hij is defacto het communicatie- en reclamebureau van de grootste terreurgroepering."

  Zo is het Blik.'k Had nooit kunnen denken dat er ooit een tijd zou komen dat ik hardgrondig met zo'n uitspraak zou instemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @SdR

   "Gekochte journalistiek" is één van de boeken die hoog scoort op de lange lijst met publicaties ik 'ooit nog eens moet lezen'. Ondertussen maak ik steeds meer zorgen om de air van zelfgenoegzaamheid en onkwetsbaarheid waarin MSM en politiek zich hullen; heeft steeds meer weg van een ancien régime vlak voor de gewelddadige ineenstorting.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 7. Oliver Stone:

  “Er is een media-oorlog gaande”er Stone: “Er is een media-oorlog gaande”

  Volgens documentairemaker Oliver Stone is er een media-oorlog gaande, die als doel heeft het publiek te misleiden en de waarheid te verhullen. Daarmee reageert hij op het blokkeren van verschillende bankrekeningen van televisiezender Russia Today door de Britse bank NatWest. De bank, die onderdeel is van de Royal Bank of Scotland, liet weten de relatie niet meer voort te willen zetten.

  oliver_stone-teaser“Russia Today is altijd een verantwoorde zender geweest, ze zijn heel open over de feiten en laten ook het beeldmateriaal als bewijs zien. Misschien is de zender een bedreiging en beschouwen ze het als propaganda. Maar als ik dan kijk naar de kranten in Londen, dan vraag ik mij af: Wie maakt hier gebruik van propaganda? Het is een media-oorlog en het is een schande dat de waarheid wordt opgeofferd”, zo verklaarde de documentairemaker tegenover de Russische nieuwszender.

  http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/oliver-stone-er-is-media-oorlog-gaande/

  http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/oliver-stone-er-is-media-oorlog-gaande/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://pbs.twimg.com/media/B6Pra6DCQAETXrQ.jpg

   Verwijderen
  2. https://www.theguardian.com/media/2016/oct/18/ken-loach-bbc-news-manipulative-and-deeply-political

   Verwijderen
 8. Yep en Eén Vandaag doet er rustig aan mee, daar heeft Hillary al gewonnen en hoeft het derde debat niet meer gehouden te worden!

  WHO’S LYING? Media reports have Hillary leading in polls, but a poll of 50,000 people in 50 states shows Trump 67%, Hillary 19%

  http://investmentwatchblog.com/whos-lying-media-reports-have-hillary-leading-in-polls-but-a-poll-of-50000-people-in-50-states-shows-trump-67-hillary-19/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Joop,
   Wat zegt dat over onze maatschappij dat nationale verkiezing polls niet meer te vertrouwen zijn of dat je niet meer weet wat je moet geloven ?
   Er is altijd door de eeuwen heen door politici en pers gelogen, maar volgens mij is het pas sinds dat Obama aan de macht is zwart wit en wit zwart.

   Mooi dat in Zwitserland Assange, Snowden en Menning een standbeeld krijgen.
   http://investmentwatchblog.com/whos-lying-media-reports-have-hillary-leading-in-polls-but-a-poll-of-50000-people-in-50-states-shows-trump-67-hillary-19/


   In plaats dat die helikopterbemanning die in Irak onschuldige mannen en kinderen dood schoot achter tralies gaan (en alle andere uitwassen die plaats vonden in Irak), nee Assange/Manning de klokkenluiders moet achter de tralies
   In plaats dat Obama achter tralies gaat omdat hij in het geheim de amerikaanse bevolking onrechtmatig bespied, nee Snowden de klokkenluider moet achter de tralies

   Verwijderen
  2. zwart is wit en wit is zwart. Obama is goed, Snowden is slecht

   Verwijderen
  3. @oligarch,

   Wat dat over onze maatschappij zegt? Dat die door en door verrot is!

   -Wat heeft de Postcode Loterij te winnen wanneer zij €25 miljoen in de Clinton pot stopt?

   -Vertelde Herman van der Zandt wel de waarheid toen hij overstapte van het nieuws en actualiteiten naar de sport, is hij iets op het spoor gekomen wat hem niet zinde?

   -Wat is de reden waarom Harry van Bommel zich niet meer kandidaat stelt voor de Tweede Kamer? Is dat werkelijk omdat hij iets anders wil of heeft hij zijn buik vol van de corruptie en doofpotten in Den Haag en daarbuiten?

   -Ging Wouter Bos voor zijn kinderen zorgen omdat hij bij de bankiers op zijn knieën moest? Hij kon de exorbitante beloningen en bonussen van de bankiers niet meer aan het volk verkopen!

   -Waarom werd Pieter Omtzigt door de CDA leiding teruggefloten geen lastige vragen meer over Demmink te stellen?

   -Wat is er waar over de uitspraken van Henk Krol dat er in de pensioenfondsen in 2008 €700 miljard zat en in 2016 €1,5 biljoen?

   -Waarom worden onze ouderen na 40 jaar hard werken zo behandeld?

   Ik kan nog wel een tijdje doorgaan met wat er mis is in onze maatschappij. De tijd dat dit via dialoog kan worden opgelost is allang voorbij, het wordt weer tijd voor de guillotine. Visite en vis blijven tenslotte ook maar 3 dagen vers en zo zal het ook wel met democratie werken!

   Verwijderen
  4. @ Joop

   "Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft berekend, dat we nu een totaal pensioenvermogen hebben van 1700 euro (dus € 1,7 biljoen, Dawg). Dat is het vermogen van pensioenfondsen én het pensioenvermogen van verzekeringsmaatschappijen bij elkaar opgeteld."

   http://www.loonvoorlater.nl/nieuwsberichten/cbs-pensioenvermogen-groeit-met-615-miljard.aspx

   Ons pensioenvermogen was in 2008 nog maar € 0,7 biljoen. Lees dit artikeltje maar eens. Van een oud financieel directeur. Je ogen rollen echt uit je kop.

   https://www.ftm.nl/artikelen/pensioenen-wie-stopt-de-waanzin-van-de-risicovrije-rekenrente

   Verwijderen
  5. @Dawg,

   Dank voor de twee linken. Henk Krol heeft dus gelijk in zijn spotje van 50+ en Rutte spreekt het niet tegen.

   Verwijderen
  6. Een vrije pers is noodzaak voor het hebben voor een transparante eerlijke rechtstaat/overheid. Een vrije pers hebben we niet meer....dus het gaat snel bergafwaarts.

   Verwijderen
 9. Een menselijk verhaal uit Oost Aleppo

  Leraar Wissam in Oost-Aleppo: ik weiger een vluchteling te worden
  http://nos.nl/artikel/2138620-leraar-wissam-in-oost-aleppo-ik-weiger-een-vluchteling-te-worden.html

  Meneer Gelauff wanneer maakt u een whats ap account aan met inwoners/terroristen uit Mosul ?. Wanneer komen de menselijke verhalen uit Mosul ?

  Die zijn er zeker niet. In Mosul wordt een schone oorlog gestreden.

  Maar goed, die baard in Oost Aleppo- ook al is hij leraar Engels- is een mogelijk maker. Hij is net zo schuldig als de Jihad strijders die Syrië en OOK onze westerse maatschappij kapot willen maken. Er kunnen wat mij betreft niet genoeg bommen op bezet Aleppo vallen. Ook de burgers in de bezette gebieden zijn mogelijk makers. Ze hadden allang weg moeten zijn en dat had makkelijk gekund.

  Ik lees bemoedigende berichten dat overal in Syrië de vijand op de vlucht is en gedeprimeerd is. Ze geven zich massaal over en gaan naar Idlib of maken gebruik van het Amnesty programma van de regering.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier ook een goede observatie uit Syrie (te vinden via https://off-guardian.org/2016/10/17/video-syrians-celebrate-rebels-leaving-qudsaya/)

   "Locals celebrate “rebels” leaving Qudsaya and Syria’s army regaining control. There are no images of Syrians ever welcoming “rebels” anywhere.”

   Verwijderen
 10. @ Rootman, over Het Debat. (reactie in de vorige draad)

  Je denkt dat Trump nog kan winnen....
  Ik vrees van niet.

  Mensen kunnen zelf niet goed denken.
  Ze vormen hun mening vooral op grond van het idee dat ze hebben over wat de meerderheid vindt. En de mening die het vaakst te horen is in de media, wordt aangezien als 'de mening van de meerderheid.'

  De media geven ons de indruk dat 'Iedereen' zwaar geschokt is door de 'pussy grabbing' teksten van Trump.
  Dat Obama een fan is van Jay-Z, een rapper die heel andere en veel extremer teksten debiteert, dat wordt niet besproken.
  Dat Clinton al halve landen heeft vernietigd en het overspel van haar man steeds goed praatte: het speelt allemaal geen rol.
  Het wordt namelijk niet besproken in de media.

  De mensen hebben de indruk dat de hele wereld wakker ligt van de locker-room talk van Trump.
  Dat is namelijk wat ze dagenlang op tv zien.
  (Ironie mode aan):
  Dat is namelijk het ergste dat een mens kan doen: met mannen onder elkaar stoere praat uitslaan. Levensbedreigend is dat...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Jan V

  "Dat is namelijk het ergste dat een mens kan doen: met mannen onder elkaar stoere praat uitslaan. Levensbedreigend is dat..."

  Ja , onwerkelijk. Vind het krankzinnig en doorzichtig dat de spindoctors daar (Vanavond ook weer in Nieuwsuur) op inzetten. Zeker in het licht van waarover die verkiezingen zouden moeten gaan: oorlog of vrede. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat mensen zich in het stemhokje nog daadwerklijk laten leiden door het schijnheilige gemoraliseer van de MSM.
  Iedereen weet zo langzamerhand toch wel dat er een behoorlijke kloof zit tussen de publiek beleden sexuele moraal en de werkelijkheid, tussen wat men daar over zegt en wat men doet. (Begin maar met mannen beweren te doen door vijf te delen en wat vrouwen zeggen met dezelfde factor te vermenigvuldigen)Zou het geen wanhoopsoffensief kunnen zijn van een Clintonaanhang die eindelijk iets passends hebben waar ze Trump mee om de oren kunnen slaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sophia,
   vergeet nooit wat Bertrand Russell zei: "Je kunt het volk àlles wijsmaken."
   Je moet gewoon iets nemen van jouw opponent en dan met zijn allen gaan beweren dat dit 'Heel Slecht' is.

   Terwijl Trump in heel veel 'getuigenissen' wordt zwart gemaakt door bekende en onbekende dommeriken, zien we hoe Mitterand tot een halfgod wordt uitgeroepen bij DWDD. Niet omdat hij er in is geluisd met een tape van 'lockerroom talk'. Niet omdat hij soms een vrouw wat al te brutaal op de mond kuste. Nee, omdat hij zijn eigen vrouw ( en het land) 30 jaar lang bedroog met een maitresse.

   Hij doet iets wat veel erger is, maar op tv (bij DWDD ) wordt hij daarom uitbundig bewonderd, want hij schreef zulke fraaie brieven aan zijn maitresse! Op hetzelfde moment als men Trump dag in dag uit voor 'Boosaardig' afschildert.

   Er is maar 1 conclusie mogelijk: Met propaganda kun je àlles doen wat je wil. ( Make the guilty look innocent, and the innocent look guilty, zegt Malcolm X)

   Je kunt de mensen àlles wijsmaken. Ze hebben zelf heel weinig oordeelsvermogen. Of ze zijn te onzeker over hun eigen oordeel en lopen de grote groep achterna. Het zijn de Media die ons wijs maken dat 'de grote groep' heel verontwaardigd is over Trump's gedrag.

   ( Daar zijn ook psychologische tests van: in een pannel zitten 5 mensen die moeten zeggen welke lijn het langste is. De 2e lijn is duidelijk het langst. Maar als de eerste 4 ( die zitten in het complot) zeggen dat de 1e lijn het langst is, dan zegt de echte proefpersoon hen na. Hij vertrouwt zijn eigen ogen niet. )

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. "Het zijn de Media die ons wijs maken dat 'de grote groep' heel verontwaardigd is over Trump's gedrag".

   Klopt. Doordat de gecontroleerde msm eenduidig anti Trump is moeten de afzonderlijke individuen in het land denken dat ze alleen staan met hun gedachte van anti Hillary.
   Wat SDR zegt is ook waar. MSM heeft bijna geen vertrouwen meer bij de bevolking in Amerika. (en ook steeds minder bij ons) Geen nuance in nieuwsberichtgeving is opzichtig en geeft het idee van onbetrouwbaarheid.

   Verwijderen
 13. Post debate (1e half uur gemist): Trump mi. duidelijk de winnaar. Mrs Clinton erg in de verdediging. Toch is het van hier uit niet goed te beoordelen hoeveel kiezers hij (terug) heeft gewonnen. Maar ik zie niet veel nieuwe beschuldigingen van vermeende slachtoffers over sexuele advances meer komen of veel gewicht in de schaal leggen. Dat betekent dat de weg vrij ligt voor wikileaks, maar de vraag blijft hoe ver dit via de media naar de Amerikanen komt. CNN en BBC verklaren Clinton de winnaar, heel voorspelbaar. Het feit dat Trump de verkiezingen en met name de pers ´rigged´ noemt en pas na de uitslag zijn standpunt over de geldigheid ervan wil innemen (´I´ll keep you in suspence´) wordt als schandalig of als zwaktebod voorgesteld.

  In elk geval is het de moeite waard het debat in zijn geheel te bekijken, wat ik morgen zeker ga doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer dat Clinton niet weer met de ogen is gaan draaien, of verstijfd is blijven staan zonder iets te zeggen. (Zoals een keer tijdens een toespraak. Een mannetje komt dan direkt naar haar toegelopen om haar 'wakker' te maken. Het is een symptoom van Parkinson.)

  Ik ben wel onder de indruk van die Amerikaanse arts Ted Noel die er zeker van is dat ze Parkinson heeft:
  http://russia-insider.com/en/politics/hillarys-behavior-continues-show-she-has-parkinsons-disease-video/ri17083

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Michael Moore heeft een docu in elkaar geflanst waarin hij zegt pro-Clinton te zijn. Waarom? Omdat hij in Engeland zo was geschrokken van de Brexit stemmers ( het plebs). En hij ziet de Trump stemmers als dezelfde soort mensen. Oorlog en vrede zijn irrelevant voor Moore, zo lijkt het.

  Doet me denken aan een joodse favoriet van mij: Jeffrey Blankfort.
  Blankfort zegt: al die linkse lieden die zo kritisch zijn op Israel, die zijn in werkelijkheid pro-Israel aan het werk, want hun kritiek gaat niet veel verder dan wat we allemaal al weten. Maar je zal Amy Goodman of Noam Chomsky of Phyllis Bennis nooit over het PNAC rapport horen praten.
  En dat Chomsky nooit open in discussie gaat over 911 is ook al zo'n aanwijzing.
  Deze lieden die slecht halverwege gaan, en dus in feite hun 'vijand' beschermen, worden 'gatekeepers' genoemd. Hun informatie is 'limited hangout': je geeft een deel van de info prijs, en de meeste 'kritische' burgers denken dan dat ze weten wat de volle waarheid is. Niet dus.

  NB: ik moet wel zeggen dat ik veel geleerd heb van Chomsky en dat Amy Goodman ook heel goed werk deed en doet. Dat laatste wordt ook door Blankfort gezegd trouwens. Maar in wezen steunen ze Israel, terwijl ze de indruk wekken er heel kritisch op te zijn.

  http://www.zaplog.nl/zaplog/article/blankfort_over_peres_jewish_voice_for_peace_chantage_en_zionisme

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Maar je zal Amy Goodman of Noam Chomsky of Phyllis Bennis nooit over het PNAC rapport horen praten."

   Dan weet je dat je dat deze lieden gecontroleerde oppositie zijn

   Democracy now! klinkt trouwens behoorlijk als een Soros NGO.

   Verwijderen
 16. Michael Moore is ook een typisch slachtoffer van het cultureel Marxisme virus. Dat is de oorzaak van de verkankering van links. Bovendien is hij niet vies van geld, en zal dus de geldstroom en sponsors moeten worden opgespoord (Mijn voorspelling: het is een dood reptiel en het begint met een S)

  We kunnen slechts hopen dat zich een alt-left gaat kristalliseren. Vanuit de reacties op forums zoals Joop.nl (nee, Joop, ik heb er nog geen nieuwe nick geregistreerd) weet ik dat linkse realisten steeds meer als ultrarechts worden geframed.

  Toch vraag ik me af of veel Sanders-kiezers door Michael Moore overtuigd gaan worden.

  Ik vrees dat ik me ook door Moore´s propagandadoc zal moeten worstelen zodat ik weet waar ik over praat.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. westerse propaganda media zijn westerse bommen vrede bommen en zeer humaan.
  Russische en Syrische bommen zijn wreed en barbaars.
  helaas zijn alle vormen van oorlogvoering barbaars hoe je het ook went en keert.
  Het geeft aan dat de mensheid een zelfzuchtig en wreed.


  BeantwoordenVerwijderen
 18. Vreemd hé, twee Belgische F-16's op de Russische radar en de Belgische regering weet van niets! Misschien is dat ook wel zo, het Pentagon luistert tenslotte ook niet meer naar het Witte Huis. Is de NAVO een winkeltje voor zichzelf begonnen?

  Radar data proves Belgian F-16s attacked village near Aleppo, killing 6 - Russia

  https://www.rt.com/news/363493-belgium-f16-aleppo-airstrike/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. http://blog.dilbert.com/post/152067706781/i-score-the-third-debate

  Dit keer ben ik het zeer met mr Dilbert oneens: mrs Clinton was gedurende 70 % van het debat zeer licht tot vrij ernstig in de verdediging, met naast haar redelijke feitenkennis slechts een pose van verontwaardiging.

  Zelfs als verontwaardiging tav. de flapdrol Trump hier en daar best gerechtvaardigd is, is mrs Clinton als door en door gecorrumpeerde persoon, doortrokken van het kwaad, wel de laatste die dit zou mogen tonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hier misschien ook al iemand die betaald wordt door Poetin? Eurokritische partijen wel. Net gehoord van Helga Salomonson in Eén Vandaag van de Staatsomroep. Dus dan is het waar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit overigens naar aanleiding van een agendapunt op een bijeenkomst van de Europese Raad van Ministers. Vanavond prikken zij een vorkje met elkaar. De echte bazen zitten elders:

   http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user5/imageroot/2012/04/Goldman%20Europe%20Old.jpg

   Ex EU-chef Barosso ging onlangs in omgekeerde richting. Als beloning voor verleende diensten. Zie je wel Helga, ik kan het ook. Heb bovendien niet zo'n leip stemmetje.

   Verwijderen
  2. Poroshenko is er vanavond overigens ook bij.

   Poroshenko: Ik gaf NL leiding in MH17-onderzoek. NL schept gevaarlijk precedent als het verdrag afwijst.

   https://twitter.com/ElsevierBrussel/status/789087764029513730

   Alsof dat nog niet duidelijk was geworden.

   Verwijderen
  3. Wat een walgelijk stuk propaganda was dit weer, gatverdamme! Er zijn geen bewijzen dat Poetin westerse politieke partijen financieel steunt maar Eén Vandaag is er zeker van dat Poetin dat wel doet.

   Een item verder ging het over de sjoemel-software van Volkswagen waar, uit gelekte emails bleek, dat de Europese Commissie hier in 2012 al van op de hoogte was en hoe het kwam dat daar niets mee gedaan was. Pieter-Jan Hagens en zijn gast durfden het hoge woord er niet uit te gooien!

   Corruptie!!!

   Verwijderen
  4. @ Joop

   Ik kijk de laatste dagen wat vaker naar het Staatsjournaal/Een vandaag (ik moet uiteindelijk ook weten wat ik gacht wordt te denken) en dan valt het me op dat er bijna geen uitzending is waar niet wat Russofobe vitriool wordt gespuid.

   Verwijderen
  5. @Dawg,

   Ik kijk al decennia naar het 18:00 uur journaal en het toen "Twee Vandaag" en heb het zien afglijden van een redelijk informatief naar een bagger programma. Tegenwoordig neem ik de informatie voor kennisgeving aan en vergelijk het met de informatie bij de alternatieve media om daarna tot de conclusie te komen dat 99% van de Eén Vandaag informatie zo de prullenbak in kan. Soms hebben zij weleens goede items zoals de Chroom-6 en PX-10 dossiers maar daar blijft het dan ook wel bij.

   Verwijderen
 21. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Volgens het Staatsjournaal van 18.00 hebben Rutte en Nederland een groot probleem: Nederland staat alleen in Europa (bedoeld wordt de EU), want wij zijn het enige land dat het associatieverdrag met Ukraine niet geratificeerd heeft. Misschien komt dat wel omdat Nederland de enige lidstaat is dat haar bevolking heeft geraadpleegd en die heeft het verdrag per referendum afgewezen. Daarmee is het verdrag van de baan conform artikel 486 van het verdrag dat bepaald dat lidstaten met unanimiteit volgens nationale procedures moet worden geratificeren. Nederland heeft dus helemaal geen probleem, de EU en Rutte zitten met de gebakken peren. Wel jammer dat het Staatsjournaal het niet nodig vindt ons daarover te informeren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze draaien het inderdaad altijd om als een feit hen niet uitkomt. Nederland heeft inderdaad geen enkel probleem meneer Gelauff. Corporate puppet Rutte en corporaat Brussel hebben een GROOT probleem.

   Verwijderen
  2. Artikel 486 Inwerkingtreding

   1. Deze overeenkomst wordt door de partijen volgens hun eigen procedures geratificeerd of goedgekeurd. De akten van bekrachtiging of goedkeuring worden neergelegd bij het secretariaat-generaal van de Raad van de Europese Unie.

   https://zoek.officielebekendmakingen.nl/trb-2014-160.html

   Verwijderen
  3. Lid 2 van Artikel 486 mag hier niet ontbreken:

   2. Deze overeenkomst treedt in werking op de eerste dag van de tweede maand volgende op de datum waarop de laatste akte van ratificatie of van goedkeuring is neergelegd.

   https://zoek.officielebekendmakingen.nl/trb-2014-160.html

   Verwijderen
 23. Theorie:

  The Echo Effect

  Zie: http://m.jls.sagepub.com/content/33/2/183.abstract


  In praktijk: http://www.zerohedge.com/news/2016-10-20/morning-after-what-all-newspapers-are-leading-after-last-nights-debate

  En de Nederlandse lamestream media doet lekker mee:

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/trump-weigert-te-beloven-dat-hij-de-verkiezingsuitslag-accepteert~a4399057/

  http://nos.nl/artikel/2138661-trump-wil-niet-zeggen-of-hij-uitslag-verkiezingen-erkent.html

  Wat propagandisten te weinig beseffen, is dat veel van die psychologie experimenten niet werken omdat dat vakgebied diep verrot is als het om wetenschappelijke integriteit gaat en confirmatie uit den boze is. Zie: http://science.sciencemag.org/content/349/6251/aac4716

  Maw: deze propaganda valt op, en werkt daarom contraproductief

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of je luistert goed naar Obama!

   http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/Obamariggedelections.jpg

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Als heel openlijk door spraakmakende figuren wordt gewaarschuwd voor manipulatie van de verkiezingen in het voordeel van Trump door Poetin is dat geen enkel probleem. Maar als Clinton de presidentsverkiezingen zou winnen dan is het opeens ondenkbaar dat de uitslag gemanipuleerd zou zijn.

   Verwijderen
  4. @Dawg
   Solliciteer jij naar de "Spreuk van de dag" award? :-)

   Hij is helder!

   Verwijderen
 24. Van zijn vrienden moet Mark Rutte het nu even niet hebben:

  Ukraine is key to Euro-Atlantic security

  https://twitter.com/NATO/status/789170642897686529/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over vrienden gesproken! De Rothschilds zijn pissed op Hillary, omdat Hillary Evelyn de Rothschild in de Wikileaks emails een beetje belachelijk maakt.

   SNAP! The ROTHSCHILDS are PISSED off at HILLARY

   http://investmentwatchblog.com/snap-the-rothschilds-are-pissed-off-at-hillary/

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 25. Hillary spiekt!

  http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/anotherteleprompterforHillary.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Craig Murray is langs geweest bij Assange (19 oktober), en meldt het eea. Zie: https://www.craigmurray.org.uk/archives/2016/10/really-really-upset-foreign-office-security-services/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Willem Willem,

   Waarom mail je dit niet door naar Eén Vandaag, met de mededeling dat zij het Nederlandse volk van desinformatie voorzien?

   Verwijderen
 27. Zwart = Wit

  "Democratic presidential candidate Hillary Clinton makes a point during a speech to supporters at the Human Rights Campaign Breakfast in Washington, October 3, 2015."

  "Presidential candidate Clinton says removing Assad in Syria is No. 1 priority"

  Human Right campaign......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb liever Asma al-Assad als First Lady!

   http://www.globalresearch.ca/full-video-of-syrias-first-lady-interview-with-russia-24/5551885

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Kijk eens naar die foto; zag je ooit een wranger symbool voor de 'weaponisation of human rights'.

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Als je bedoelt dat zij ontwapenend is, ga ik met je mee!

   Verwijderen
  4. @ Joop

   Ha, nee. M'n comment sloeg op die foto bij het artikel over de speech van HC voor de Human Rights Campaign Breakfast.

   Verwijderen
  5. "Presidential candidate Clinton says removing Assad in Syria is No. 1 priority"

   Misselijk makend. Human rights watch is onderdeel van het grote full spectrum dominantie van de wallstreet oligarchen.

   Onder de vlag van Humanisme de vreselijkste oorlogsmisdaden begaan.

   Ondertussen hebben de russen weer een staakt het vuren ingelast. Dat exceptionele land heeft dat nooit gedaan voor zover ik weet. Ze hebben wel als enige met atoombommen gegooid.

   Verwijderen
 28. Nog meer Zwart = Wit

  “‘There’s an increased mood in support of kinetic actions (= bommen en granaten, Dawg)against the regime,’ one senior administration official said. ‘The CIA and the Joint Staff have said that the fall of Aleppo would undermine America’s counterterrorism goals in Syria.’’

  Het bestrijden van terroristen is in strijd met de doelstelingen van de Amerikaanse strijd tegen het terrorisme.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De klaarblijkelijke zionist Josh Rogin dient de belangen van pisrahel.

   Jewish Parasite Josh Rogin Says Assad Wins Paris Attack, Must be Shut Down
   http://www.dailystormer.com/jewish-parasite-josh-rogin-says-assad-wins-paris-attack-must-be-shut-down/

   Verwijderen
  2. De bitch wil nog steeds een no fly zone in Syrië, terwijl ze weet dat dat oorlog met Rusland betekent zoals generaal Dunford de wereld heeft verteld.
   Met betrekking tot Rusland en Syrië heeft Trump veel en veel meer realiteitszin dan Clinton.
   US debate: Clinton and Trump clash over Syrian wa
   http://www.aljazeera.com/news/2016/10/debate-clinton-trump-clash-syrian-war-161010093723691.html

   Waarom schieten de russen niet op met hun bombardementen op Aleppo ?. Als Aleppo bevrijd is dan heb je ook gelijk weer duizenden soldaten vrij die de rest van het land kunnen bevrijden.

   Verwijderen
 29. Als Trump niet wordt verkozen is dat omdat hij geen leuke dingen aan de jeugd en studenten beloofd. Een gemiste kans. De jeugd haat Clinton, maar vele zullen op haar stemmen omdat ze hen voordelen bied zoals het HC plan for studentloan forgiveness

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een plan van Bernie Sanders dat ze NOOIT gaat invoeren.

   Al het geld wat ze bij elkaar kan schrapen, zwendelen of lenen gaat naar de oorlog...

   Verwijderen
 30. Bericht van Rijkskommissaris Rutte:

  "Premier Rutte voert de komende dagen de druk op de binnenlandse politiek maximaal op om akkoord te gaan met een oplossing om uit de impasse rond het Oekraïne-verdrag te komen. Na overleg in Brussel met de regeringsleiders van de EU-lidstaten zei Rutte donderdagnacht dat het niet tekenen door Nederland van het samenwerkingsverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne grote internationale gevolgen zal hebben. “De champagnekurken in Moskou zullen knallen”, aldus Rutte."

  http://www.nrc.nl/nieuws/2016/10/21/rutte-voert-druk-op-nationale-politiek-op-om-oekraine-verdrag-a1527659

  Gelukkig kan de mislukking van het imperialistische avontuur van de EU in Ukraine nog altijd bij Poetin in de schoenen geschoven worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Uit hetzelfde stukje in NSB Handelsblatt:

  "Rutte was donderdag niet de enige die met zijn binnenlandse problemen onder de arm liep, en de zijne vallen eigenlijk nog wel mee. De Belgische premier Charles Michel mocht op de top uitleggen hoe hij CETA, het handelsverdrag met Canada, denkt te gaan redden. EU-leiders, inclusief Michel, willen dat volgende week ondertekenen, maar op de valreep is het regioparlement van Wallonië in opstand gekomen."

  http://www.nrc.nl/nieuws/2016/10/21/rutte-voert-druk-op-nationale-politiek-op-om-oekraine-verdrag-a1527659

  Nogmaals, CETA is de wijd openstaande achterdeur waarmee we het niet langer te verkopen TTIP (en NAFTA) alsnog in huis halen.

  "Omdat [CETA] het vriendelijke, progressieve Canada betrof, ogenschijnlijk veel minder gevaarlijk leek. Schijn bleek te bedriegen. CETA bevatte dezelfde arbitragehoven als TTIP, de Canadese onderhandelaars bleken net zo in de zak te zitten van de oliemaatschappijen als de Amerikaanse, en via CETA dreigde de EU zowaar het hele Noord-Amerikaanse Vrijhandelsverdrag uit 1994 te moeten importeren. Dat wierp de vraag op of dit niet het ultieme paard van Troje was: CETA als achterdeur voor het dood gedemonstreerde TTIP."

  http://www.groene.nl/artikel/ceta?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

  "En dus staat tussen ons en de volgende ring van de neoliberale hel alleen nog Elio Di Rupo en zijn Waalse socialisten. Laten we hem komende zaterdag een flink hart onder de riem steken."

  Kom morgen naar de demonstratie in Amsterdam op het Museumplein.

  http://ttipalarm.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ SdR

   Defiance, zeg dat wel. Zag zojuist deze speech van de oranje oerang oetang op het jaarlijkse Al Smith dinner, een fondswerving voor het goede doel. De Donald heeft maling aan elke vorm van etiquette en laat werkelijk geen spaan van HC(ze is ook aanwezig)heel. Kijktip. (=/- 15 min.)

   https://www.youtube.com/watch?v=jmQzQbJ82jM

   Verwijderen
  2. Ja, zeker een kijktip!
   De kandidatern worden geacht geen serieuze zaken aan te snijden, en wat zelfspot te tonen. Ik meen dat ze vooral geacht worden eenbeetje grappig te zijn.
   De Donald ( klint wel) balanceert op het randje...
   " I had a chance to meet the team of my opponentn who is working so hard to get Hillary elected. There they are: the heads of NBS, CNN, NYT and the WO ! They are working over time ! True ! True ! ( Oh, this one is gonna get me in trouble... "
   Op min. 11: 'Hillary is so corrupt ..." Oei.
   Op 11.57 begint het publiek boos te joelen.
   Trump: Dat is OK. Ik weet niet of ze nu boos zijn op haar of op mij..
   ( Dat vond ik wel handig. )

   Trump is tegen abortie, en is in dit RK milieu meer thuis dan Hillary. Daar maakt hij gebruik van.

   Verwijderen
  3. Ook leuk. Uit mijn hoofd:

   De eerste speech van Hillary voor de wallstreet bankiers waar ze niks voor krijgt.
   Vanavond is de grootste club mensen waar Hillary voor heeft gespeeched deze verkiezingscampagne

   Verwijderen
  4. Voor Goldman Sachs heeft Hillary 3 speeches gehouden en daarvoor $675.000 geïncasseerd!

   Verwijderen
 33. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci. Di Rupo verbaasde me eerlijk gezegd al een beetje, maar ben niet zo goed/helemaal niet thuis in de Belgische politiek.

   Verwijderen
  2. Hoera voor België, Matt. Ten minste, wat CETA betreft dan. En wat betreft die F16's... ook een hoera, betreffende dat ze zich op heterdaad hebben laten betrappen door Rusland in Syrië (en niet in zoverre wat ze daar uitvoerden).

   Verwijderen
  3. Overigens geeft de Volkskrant, onder het vaandel van 'redactie', het akkoord tussen de EU en Canada (CETA) niet op. Zij zegt:

   "De Europese Commissie zou nog niet helemaal hebben opgegeven dat er alsnog een akkoord komt, meldt een anonieme bron aan persbureau Reuters. 'Dit wordt niet gezien als het eind van het proces dat de weg vrijmaakt voor het tekenen van een overeenkomst tussen de EU en Canada.'"

   Zie:

   http://www.volkskrant.nl/buitenland/gesprekken-over-ceta-mislukt-door-waals-non~a4399769/

   Ik vind het begrijpelijk dat de redactie van de Volkskrant dit als 'redactie' meldt. Want als zelfbenoemd 'kwaliteitsjournalist' wil je toch niet de verdenking over je heen krijgen dat je aan roddeljournalistiek doet? Die brengen hun meest spectaculaire verhalen namelijk ook altijd via anonieme bronnen, zoals 'een goede vriendin zegt'.

   Wat me doet afvragen hoe zo'n 'redactie' werkt. Zouden het vast aangestelde personen zijn die de meest duidelijke leugens, halve waarheden, wind en bedrog als vaststaande waarheid (alsof we spreken over een natuurwet) moeten slijten aan haar lezertjes? Of is het een soort van tourbeurt waarbij in Carrousel corvee moet worden gedraaid om de Atlantische doctrine levensvatbaar te houden?

   En zou zo'n iemand van 'de redactie' nu thuis zitten en trots zijn op zijn of haar stukje? Iets wat je kunt melden op feestjes en partijen, zo van: 'kijk eens hoe ik de wereld weer eens heb weten te bedriegen'.

   Of zijn journalisten bij de MSM ook net mensen die niet meer kunnen schrijven dan wat ze schrijven omdat als ze wat anders hadden geschreven (bv onderwerpen die worden beschreven op dit blog waarbij de Atlantische doctrine met o.a haar CETA en TTIP, haar openlijke steun aan al Al Qaida in Syrië, de valse verkiezingen in de VS die gebracht worden als: 'die Trump is echt een groot gevaar', met als chronische zondebok Rusland, bespreekbaar zijn en bekritiseerd kunnen worden) zij gegarandeerd hun baan kwijt zijn? En hoe meld je dat dan op feestjes en partijen, zo van...

   Ik geloof dat hier plaats is voor medelijden. Niet iedereen is zo dapper en getalenteerd als een Jonathan Cook of Nafeez Ahmed die ook zonder de mainstream een levend bestaan als journalist kunnen opbouwen. Zie ook: http://www.counterpunch.org/2014/12/05/guarding-a-taboo/

   Verwijderen
  4. Nog een mogelijkheid is, is dat de betreffende journalist op uitnodiging van de CIA naar een verre vakantiebestemming is vertrokken. Dat heet tegenwoordig "Pay-to-Play"!

   De koning van Marokko moest Hillary $12 miljoen betalen, alleen om haar te zien!

   Verwijderen
  5. Het linkje!

   New WikiLeaks: A king's $12M for access to Clinton

   https://www.youtube.com/watch?v=G7-4ZUUgn9w

   Verwijderen
  6. NOS have a lot of catching up to do!

   WIKILEAKS: Hillary Took Algeria Off Terror Watch List After Donation to Clinton Foundation

   http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/wikileaks-hillary-took-algeria-off-terror-watch-list-donation-clinton-foundation/

   Verwijderen
  7. De turken hebben met een luchtaanval boven Syrië uitgevoerd en daarbij 200 koerden vermoord.
   Het kan allemaal maar zonder UN resolutie. Ik denk dat de familie leden van deze koerden die in Syrië door Turkije worden vermoord Turkije kunnen aanklagen wegens oorlogsmisdaden en een schade vergoeding kunnen vragen.
   Koerden staan niet op een terroristen lijst. Turkije heeft geen mandaat. etc etc.

   Verwijderen
 34. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Interessante theorie!

  Heeft de VS, met de dreiging van Russische S-300/400 luchtafweersystemen, de Belgen voor hun karretje gespannen om het bombardement op Hassadjek uit te voeren of waren het in Belgische kleuren overgespoten Amerikaanse F-16's?

  http://journal-neo.org/2016/10/20/aleppo-a-new-provocation-or-just-another-war-crime/

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Breaking:

  Hillary stort in de polls naar beneden. Trump is niet te stoppen.

  Executive Overview: Hillary Clinton Flash-Crash to 12% Favorable, Losing 19-77% Nationally
  http://media.wix.com/ugd/0cf371_514bfe6a2dec4871ab7da7d50b9be410.pdf

  En Benenson Group is een pollster en strateeg voor HCR democraten. Op hun eigen website zie je dat ze het campagne team adviseren. Net als vele too big to fail corporaties en to big too fail NGO's.

  http://www.bsgco.com/about-us

  Hillary Clinton’s pollster Benenson Strategy Group says she is tanking; Trump supporters unstoppable
  https://fellowshipoftheminds.com/2016/10/21/hillary-clintons-campaign-pollster-benenson-strategy-group-says-she-is-tanking/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet kloppen, ik zit momenteel naar een Amerikaans radioprogramma te luisteren en die melden hetzelfde.

   Verwijderen
  2. 62%! zegt keiharde Trump stemmers te zijn in de poll van Benenson.

   Volgens de simpsons episode gaat amerika onder het presidentschap van Trump failliet. Een vrouw volgt Trump op en gaat de bevolking enorm belasten.
   Recente Simpson episode over Trump: Trump is een autocraat en krijgt problemen/(koude)oorlog met China.
   Het is maar een strip edoch Simpsons hebben oa voorspeld: 9/11, Higgs Boston deeltje, Fukushima, Ebola, Arabische lente.

   Verwijderen
  3. @oligarch,

   Yep, very well informed!

   Verwijderen
  4. "Jammer oli"

   Ik mag beide kandidaten niet. Het enige goede aan een Trump overwinning is dat de bevolking niet meer te beïnvloeden blijkt door de media van de wallstreet oligarchen.

   Verder is goed:
   De dominantie van Amerika in de NATO verdwijnt. Of NATO wordt opgeheven. Nadeel, we moet zelf veel meer betalen voor defensie of we besluiten om een zeer zwak leger te hebben.

   Amerika zal geen onenigheid hebben met Rusland over Syrië. Terroristen worden opgeruimd.

   Verwijderen
  5. Uiteraard is het ook zeer goed als die verschrikkelijke handelsverdragen met amerika niet doorgaan met een Trump presidentschap

   Verwijderen
  6. Jammer voor LGK. Het enige wat hij nog heeft is het JIT en zijn Buk raketje, wat eigenlijk een Oekraïens gevechtsvliegtuig is geweest!!

   Verwijderen
  7. Nog nooit vertoond;

   -Geen lijkwagens en militaire eer voor de slachtoffers van de vliegramp op Tenerife!

   -Geen lijkwagens en militaire eer voor de slachtoffers van de vliegramp op Faro!

   -Geen lijkwagens en militaire eer voor de slachtoffers van de vliegramp in Libië!

   Maar wel lijkwagens en militaire eer voor de ramp in Oekraïne, waarvan op day one al vaststond dat Poetin de schuldige was!

   Verwijderen
  8. Breaking!
   Canadesen lopen weg uit onderhandelingen in Brussel en zijn en gaan naar huis. Hiya!!

   Canada Walks Out Of European Trade Talks, "Deal Impossible"
   http://www.zerohedge.com/news/2016-10-21/canada-walks-out-european-trade-talks-deal-impossible

   Weer een verlies voor too big to fail / Bilderberg.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Het artikel van felloship (dank Olicharch!) is breaking, en verhelderend, maar klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

   Wel viel mij op dat Trump na het laatste debat zowel alle lucht uit het spoel-je mond-schandaal van die tapes heeft laten lopen. Clinton shills die het hier nu nog over blijven hebben komen als zeurderige exen of hun nieuwe, veel plooibaarder vriendje over.

   Die ´schandalige´ twijfel aan de eerlijkheid van de verkiezingen en pers heeft dat gedaan, en het is nu aan wikileaks en de alt media om de waarheid daarvan zo breed als mogelijk te onderbouwen.

   Ook heeft Trump behoorlijk overtuigend het incompetente of verradersbeleid van mrs Clinton wat betreft Syrië neergezet, hoewel hij nog erg veel heeft laten liggen.

   Dat geldt ook voor de demonisering van Rusland, hoewel hij daar voorzichtig moet zijn om een grote groep voorgeprogrammeerde neo- McCarthyisten niet af te stoten.

   Ook zelf CNN geeft een daling van 4% voor Clinton toe. Dat zou op zijn minst een tie moeten betekenen, gezien hun ´tremendous´ partijdigheid.

   Ik kan zelf niet zien waar het Clinton kamp nog mee kan komen, volgens mij hebben ze hun october surprise al uitgespeeld.

   Wikileaks onthult dit keer hoe laag Clinton over de linkervleugel van haar partij denkt:

   http://www.politico.com/story/2016/10/wikileaks-hilary-clinton-progressives-230009

   Je zou denken dat Sanders, die toch langzamerhand zijn pensioen verdiend heeft, zijn steun voor Clinton overweegt in te trekken en Jill Stein zou gaan steunen.

   Dat CETA is afgeschoten is geweldig nieuws! Ik ga niet in Amsterdam demonstreren, maar zou een grote opkomst in een feeststemming zeer waarderen.

   Er is ook toenemende kans dat het Oekraine verdrag er niet komt:

   http://www.volkskrant.nl/politiek/rutte-trekt-stekker-uit-verdrag-oekraine-als-oppositie-niet-bijdraait~a4400162/

   Als de neoliberale oppositie dit in de 1e kamer laat passeren kost het hen stemmen! Dat is, als Roemer en van Bommel eens één keer hard en duidelijk uit de verf komt.

   Verwijderen
  11. Als dat verhaal van de Beneson Strategy Group echt is, dan is dat Fantastisch!
   Dan gaat Trump dus winnen !
   ( Ik had de moed al opgegeven, moet ik bekennen.)

   Maar het is een 'hack' door Anonymous, dus het kan ook compleet verzonnen zijn.
   De 'messenger', Fellowship of the mind zegt zelf ook:
   "Is the BSG report genuine or a very skillfully put-together and professional-looking fake? You be the judge."

   Er staan bovendien veel interessante begrippen in dit artikel: 'skews'= als je een poll doet in een groep met een bepaalde mening.
   'narrative screen'= de uitleg die je als onderzoeker bedenkt bij de resultaten die je hebt.
   Dit zijn twee manieren om polls in je eigen voordeel te gebruiken.

   Het verhaal over het bang maken van grote delen van de mensheid met behulp van met laser gefabriceerde beelden in de lucht was compleet nieuw voor mij. Schijnt al 20 jaar geleden te zijn beschreven door Serge Monast.

   Verwijderen
  12. @ Joop 1.33 uur.
   Militaire eer wordt niet gegeven aan mensen die door een gewoon ongeluk om het leven zijn gekomen. Maar wel als het iets met 'oorlog' te maken heeft.
   Het was me nog niet opgevallen, maar door die militaire eer werd eigenlijk de indruk gewekt dat die slachtoffers van MH17 waren gestorven in een strijd met de vijand. Dat is een subtiele vorm van beïnvloeden van de mensen.

   Verwijderen
  13. @Rootman,
   Ik hoop dat je in November diep in het zwart kan gaan ;-)

   Trump is de kandidaat van het volk. Hij is niet super populair, maar stukken populairder dan Hillary. Het probleem is het tellen van de stemmen.

   Verwijderen
  14. SHOCKING REPORT DOCUMENTS MASSIVE ELECTION THEFT BY THE DEMOCRATS
   After weeks of attacking Trump for questioning vote rigging, new evidence verifies Democrat plot to hijack election 2016
   http://www.infowars.com/shocking-report-documents-massive-election-theft-by-the-democrats/

   Verwijderen
 37. Duterte pakt door. Wat moet die man een hekel aan Amerika hebben. Poetin hapt. Duterte, maak maar een lijst waar we jouw mee kunnen helpen.

  "Make A Wish List" Russia Tells Duterte, As New Asian Axis Forms
  http://www.zerohedge.com/news/2016-10-21/make-wish-list-russia-tells-duterte-new-asian-axis-forms

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Minister Christina Freeland van Canada verlaat Brussel in tranen vanwege het vastlopen van de onderhandelingen over CETA

  http://www.economist.com/news/europe/21709145-grumpy-insular-mood-european-union

  Goed, Christna Freeland is zo'typische darling van liberaal links dus is het goed dat ze onverrichterzake terugvliegt naar Canada. Daarnaast is het een dom geitje (of ze doet alsof) die netjes de neocon agenda preekt. En dan schrijf je dit soort agitprop.

  http://www.politico.com/magazine/story/2014/09/what-will-putins-new-world-order-be-111065

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Tip: http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/10/leonardo-dicaprios-climate-film.html

  Tip: youtube zoekterm: Adolf Hitler's Warning about the Zionist Control Structure

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De layout van het orginele artikel is veel lekkerder lezen:

   http://www.ecowatch.com/leonardo-dicaprio-before-the-flood-2057070140.html

   Ik ga hem tzt zeker zien als hij gratis op popa.cr te vinden is (topsite voor B-films!!!).

   Hoewel ik het met de science eens ben houd ik niet van een sentimentele benadering: dat geeft altijd een terugslag. De voorgestelde maatregelen na Al Gores initiatief waren biofuels en spaarlampen, beiden niet bepaald milieuvriendelijk (het eerste een regelrechte ramp, behalve voor Monsanto). De quota zijn meer gestuurd geweest door de voortschrijdende wetenschap. We zien ook het klimaatsprobleem gebruikt worden als cultureel Marxistisch stokpaardje, voor kwalijke doelen dus.

   Dat neemt niet weg dat er wel degelijk een klimaatprobleem bestaat. De grote overstroming zal niet veel eerder dan 2060 beginnen, maar wel een levensgroot 22e eeuws probleem worden. Miljardenmigratie gaat eerder, is eigenlijk al begonnen. Oorlogen zijn ook deel van het probleem.

   Er komen nog steeds te weinig oplossingen: wonen kan best energieneutraal, maar de maakindustrie.

   Ik blijf erbij dat de oplossing in het Siberisch methaanijs ligt, maar ook wanneer we dit leren winnen gaan we ruim boven een 2 graden opwarming, en dat betekent een andere kustlijn. Afgezien van cultureel erfgoed is de turnover van onroerend goed gemiddeld behoorlijk onder de honderd jaar. Lastig, duur, maar haalbaar. Toch gaan de generaties na ons een Noach scenario tegemoet (de echte Noach moest met zijn vee ca 1 Km/ dag richting Turkije trekken)

   https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Sea_deluge_hypothesis

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @ Jan V

   Ook zonder de beelden bij deze clip was de verwijzing naar de actualiteit van de tekst al duidelijk vanaf de eerste minuut. Vanwaar deze link? Is er een verband met mijn comment over CETA en mevrouw Freeland?

   Verwijderen
  4. Ik bedoelde deze dus:zoekterm: Adolf Hitler's Warning about the Zionist Control Structure

   Verwijderen
  5. @ Dawg,
   De twee links zijn geen reactie op een andere post.
   Ik vond ze allebei de moeite waard te vermelden.
   Zeker de speech van Hitler verbaasde me: het is dus allemaal al eerder gebeurd, en precies op dezelfde manier !!
   Wat wij meemaken is niet zo uniek. Des te onbegrijpelijker is het dat al die journalisten en deskundigen en professoren het helemaal niet zien. Zijn ze dan echt zo veel stommer dan wij?

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 40. Artikeltje van PCR over het laatste debat.

  http://katehon.com/article/hillary-running-against-locker-room-talk-and-russians

  PCR is wel zeer gecharmeerd van Melania Trump!

  Ik denk ook dat ze een uitstekende first lady is en een aantrekkelijke, intelligente vrouw, maar zelf val ik toch meer op donker. Wat donker betreft: volgens mij ga ik die gratis beurt waaar mijn weddenschap om ging (trump of Clinton?) toch nog winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rootman,
   ik geloof dat we nu wel weten welke voorkeur jij hebt. Voor mij hoeft dat niet meer herhaald te worden. Begin het nu wel een beetje storend te vinden.

   Maar om toch even 'mee te doen': de dochter van Trump werd enkele dagen geleden geinterviewd op CNN en ze bleef volkomen ontspannen, vrolijk en gaf de perfecte antwoorden.. !
   Ik herinner me dat Le Pen ook nog een kleindochter heeft die veel talent heeft. Ze moet tante zeggen tegen Marine. Maar ik hoor niks meer van haar.
   Ook rondom Tulsi Gabbard is het helaas stil. http://edition.cnn.com/videos/cnnmoney/2016/10/19/ivanka-trump-media-donald-trump.cnnmoney/video/playlists/stories-worth-watching/

   Verwijderen
  2. Sorry Jan, ik ben ook een beetje op de politiek incorrecte toer, maar zal me proberen wat in te houden.

   Momenteel komen veel onderdelen van het nieuws niet aan bod. Ook denk ik dat er na de VS verkiezingen, evenals dat nu elke keer in Europa gebeurt, veel zelfbezinning gaat plaatsvinden, en hopelijk zijn deze personen dan voldoende voorbereid om dan een plaats in te nemen.

   Verwijderen
  3. Rootman,

   ik hoor verdacht weinig voer dat Benenson Strategy verhaal.
   Zou het wel kloppen?
   En ik lees nergens dat CNN beweert dat Hillary met 4 % is gedaald in de peilingen. Jij schreef: " Ook zelf CNN geeft een daling van 4% voor Clinton toe."
   Zou het wel kloppen?

   Verwijderen
  4. Dat heb ik slechts 1 x, eergisteren op CNN gehoord. Hoogstwaarschijnlijk hebben ze het daarna te anti-Clinton geacht.

   Dat gebeurt bij elke nieuwszender:

   Op RT kwam ik vannacht een interview met Budowski (van de Podesta emails) tegen. De jonge interviewster werd compleet verpletterd tegen het verbale geweld van deze politieke hack, en de propagandist kreeg daardoor een half uur lang een open podium. Als ik in de RT redactie zat zou ik dit interview ook schrappen en op een later tijdstip Lavelle gehakt van deze neocon laten maken.

   Verwijderen
  5. @ Rootman,
   ik zag dezer dagen een interviewster (Oksana Boyko) van RT die John Mearsheimer interviewde. Hij werd er geïrriteerd van. Het leek wel alsof ze bezig was om haar wereldbeeld aan hem op te dringen. (min 18 tot 21) https://www.rt.com/shows/worlds-apart-oksana-boyko/363472-paramount-concern-security-us/

   Verwijderen
 41. Hoort Youp van 't Hek tot het gilde van gatekeepers? Zie bijvoorbeeld zijn column van vandaag waarin Youp van 't Hek een brief die naar hem verstuurd is bespreekt: http://www.youp.nl/columns/aambeienijs

  Nou vind ik dat wie een brief schrijft, van persoon tot persoon, bezig is met een privé aangelegenheid waarbij je het als columnist niet in je hoofd haalt om die brief vervolgens 'keihard' lachend in je kranten-column te bespreken. Kwestie van opvoeding.

  Maar zelfs als je dat als columnist wel doet, omdat het kennelijk zo goed in je 'verhaal' past, is het dan grappig om iemand die een brief aan je schrijft in je column belachelijk te willen maken?

  Of is de inleiding van die column een 'verhaal' dat Youp van 't Hek gebruikt als een allegorie van wat andere brievenschrijvers hem zoal toesturen nav zijn columns in NRC? Zouden die brieven niet over werkelijk lichamelijke ziekten gaan (men leze de column, ik ga de onsmakelijkheden van Youp van 't Hek hier niet herhalen), maar over de ziekte van Youp van 't Hek die sinds de column waarbij hij patholoog anatoom George Maat ('van' MH17) door het slijk haalde, voor mij inzichtelijk werd?

  Ik denk dat laatste.

  Hierbij enkele symptomen van de ziekte:

  A. Rusland is oorlogszuchtig
  B. Donald Trump is een gevaar
  C. En alles wat 'wij' doen is niet noemenswaardig of hooguit idioot

  Een spiegel als

  A' Nederland is oorlogszuchtig (ook wij bombarderen in Syrie [maar wel illegaal] en Irak, ondersteunden de oorlog in Afghanistan)
  B' Clinton is een gevaar
  C' En alles wat de Russen doen is niet noemenswaardig of hooguit idioot

  Zie je niet terugkomen in de columns van Youp

  D. Maar wel is Youp van 't Hek in staat om mensen zwart te maken als hem dat uitkomt binnen zijn verhaal.

  Zie deze column over de bovengenoemde patholoog anatoom bv: https://www.nrc.nl/nieuws/2015/04/25/gezonde-roker-a1022775. Daar zie ik iemand een roddelrubriek maken waarbij mensen worden gekapittelt als dat goed is voor de leescijfers en de 'harde' lach.

  Of hoe te denken over de 'grap' waarbij Youp van 't Hek het opvallend vindt dat Poetin zich wel druk kan maken als een Russisch vliegtuig in Egypte neerstort?

  Of hoe te denken over het schelden op de koningshuis (lekker makkelijk 'bananenkoninkrijk'), maar het niet aandurft om te schelden op de NRC (over dit 'verhaal' bv, week na week verschenen in NRC, zelfs nadat vluchtelingen gestikt waren in een vrachtauto, en het verhaal pas van de radar verdween toen er een dood Syrisch jongetje op een strand aanspoelde, i.e. op een moment dat Rusland zich nog niet met de Syrische oorlog bemoeide, dus genoeg om te schelden lijkt me, maar nee: https://www.nrc.nl/nieuws/2015/08/20/vluchten-naar-europa-een-geweldig-avontuur-1527628-a774924).

  Hebben we dan te maken met een gatekeeper? Of zie ik dat verkeerd? Is Youp van 't Hek meer iemand die in 1983 nog scherpe teksten naar zijn toehoorders kon schreeuwen over de Bom (lenen, betalen), en die nu, meer dan 30 jaar later, zo diep in het establishment is verdwenen dat hij totaal de weg kwijt is geraakt, niet meer weet wat goed en fout is, zwart verwisselt met wit, en boos wordt (cognitief dissonant) als mensen hem epistels gaan schrijven over de ziekte waaraan hij lijdt.

  - Ik denk dat laatste.

  Hoe die ziekte heet? - de niet nadenken meedoen ziekte. Een ziekte waar Youp van 't Hek zich 25 jaar geleden nog wel druk om kon maken, zie https://m.youtube.com/watch?v=RowakuU6KWo). En nu niet meer.

  De enige therapie die tegen die ziekte helpt is cognitieve dissonantie. Dus door Youp van 't Hek vooral brieven te blijven sturen om hem te wijzen dat hij lijdt aan de ziekte van niet nadenken, maar meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het woord even opgezocht: .... referring to individuals who decide whether a given message will be distributed by a mass medium.
   Van 't Hek is geen Gatekeeper, want voor 'de mensen' is hij niet een bron waarop ze vertrouwen voor hun beeld van de wereld.
   Iemand als Chomsky is dat wel. Chomsky doet zich voor als groot criticus van Israel, maar pas als je Alisson Weir hebt gelezen weet je wat er echt gebeurt. Chomsky spreekt niet over 911. Niet over PNAC, niet over A Clean Break. Niet over het Yinon Plan.
   In Nederland had je vroeger mr GBJ Hilterman. En misschien zijn de hoofdredacteuren van kranten ook Gatekeepers, omdat ook zij het nieuws filteren en ons een scheef beeld van de werkelijkheid geven.

   Van 't Hek is er om grapjes te maken. Hij maakt uitsluitend de laagste soort grapjes ( en de gemakkelijkste): Hij zet altijd iemand of een groep voor schut.
   Vroeger had je nog mensen als Wim Kan en Hermans en Sonneveld. Die konden erg grappig zijn zonder mensen naar beneden te halen. Dat heb ik Van 't Hek nog niet zien doen.
   Maar ik heb wel met hem gelachen hoor.In zijn genre is ie heel goed. Ik zou er verder geen tijd aan besteden. Je er niet aan ergeren.
   De man is net als velen in Nederland: niet nieuwsgierig naar de waarheid. En heeft zich dus niet geïnformeerd, heeft er niet logisch over nagedacht, en behoort dus tot de 'onwetende barbaren': zij die de onschuldigen als schuldig zien, en de schuldigen als onschuldig.

   Verwijderen
 42. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. De Saker heeft een paar zwakke maanden gehad in mijn beleving, maar zijn blog van vandaag vond ik weer heel erg interessant:
  http://thesaker.is/the-usa-are-about-to-face-the-worst-crisis-of-their-history-and-how-putins-example-might-inspire-trump/

  Hij zegt dat Hillary zeer gevaarlijk is. Hij zegt dat Trump heel erg alleen zal staan als hij zou winnen. En dat het dus heel moeilijk wordt.
  En hij geeft een prachtig overzicht van de manier waarop Putin zijn macht langzaam maar zeker verstevigde: Door eerst het leger achter zich te krijgen ( door de oorlog in Chechenië nu eens te winnen.) en vervolgens de oligarchen voor hun corruptie aan klaagde en openlijk vervolgde. Die gingen er dus vandoor. En omdat die lieden altijd de Media hadden betaald, kwam er bij de presstitutes ook de klad in.
  Het enige waar Putin te laks in is dat is die 5e Colonne, de Russen die graag bij Amerika aansluiten. En de bankiers die naar de FED luisteren.
  Dan beschrijft hij de Trotskisten en de KGB'ers van joodse afkomst die blind fanatiek zijn:
  These are ideology-driven “true believers”, sociopaths with no sense of empathy, profoundly evil people with a genocidal hatred of anybody standing in their way.
  Hillary Clinton and her gang of Neocons are the spiritual (and sometimes even physical) successors of the Soviet Bolsheviks and they, just like their Bolshevik forefathers, will not hesitate for a second to crush their enemies. Donald Trump – assuming he is for real and actually means what he says – has to understand that and do what Putin did: strike first and strike hard. Stalin, by the way, also did exactly that.

  Etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. UN Human Rights Council votes to open probe into Aleppo ‘war crimes’

  The council has requested that the International Commission of Inquiry "conduct a comprehensive independent special inquiry into the events in Aleppo." It also urges the body to identify and bring to justice those responsible for the alleged abuses.

  A resolution aimed at reviewing alleged human rights violations in Aleppo was introduced by Britain and its Western and Arab allies. The document was approved Friday, with Russia and China voting against the draft."

  Verder lezen op:

  https://www.rt.com/news/363658-un-aleppo-war-crimes/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gisteren zag ik op RT dat een engels parlementslid, Andrew Mitchell werd geinterviewd.
   Hij pleitte er voor in het Engels Parlement om een Russisch vliegtuig neer te schieten als dat boven Aleppo vliegt: kwestie van je verantwoordelijkheid R2P nemen, beweert hij.
   Dat dit wel eens tot WO3 kan leiden ziet hij niet.

   Tot overmaat van ramp zegt hij: 'In Benghazi zou Ghadaffi wel 100.000 menen hebben gedood als we geen R2P hadden gedaan.http://www.presstv.ir/DetailFr/2016/10/12/488785/UK-attack-Russia-Syria-Mitchell

   Ik heb een email naar deze idioot gestuurd. Met de film van Alan Kuperman.YT: Kuperman: Was NATO's Libya Intervention a Humanitarian Success?

   Verwijderen
 45. Elections are rigged,zei Trump.
  Een Sandford universiteit studie bevestigt dat: ... reveals a new damning Stanford University study showing that major voting machine companies actually donated heavily to the Clinton Foundation AND produced non-verifiable electronic voting results that drastically favored Hillary in an absurd contrast to 337 pre-election polls.

  https://www.rt.com/shows/redacted-tonight-summary/350298-voting-machine-clinton-isis/

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Obama (leest voor vanaf de autocue van het ministerie van waarheid) Takes Down Trump's Claim Of Rigged Election: 'That's Ridiculous'
  http://talkingpointsmemo.com/livewire/obama-assures-us-our-election-is-not-going-to-be-rigged-as-trump-says

  zwart = wit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Recente speech van Trump in Gettysburg. Trump zet uiteen wat zijn plannen zijn voor de eerste 100 dagen van zijn presidentschap. Interessant, informatiever in ieder geval dan die zgn. verkieziezingsdebatten. Rond min.10 gaat de oranje oerang oetan in op de wijze waarop de verkiezingen zijns inzien 'rigged' zijn. (+/- 40 min.)

   https://www.youtube.com/watch?v=_R4L-Os2LSI

   Het Amerikaanse verkiezingscircus is tot dusver goeddeels langs me heen gegaan. Mijn opvatting was tot dusver dat 'evil' te clever is om partij te kiezen voor
   één of andere kandidaat. Niet openlijk althans. Nu ik zie hoe groot de weerstand is die Trump oproept bij de maatschappelijke bovenlaag, begin ik te twijfelen.

   Verwijderen
  2. Oligarch,

   ik zag de 20 min video van Alex Jones die jij vannacht postte, en hij is overtuigend.
   Dus nog een keer:

   http://www.infowars.com/shocking-report-documents-massive-election-theft-by-the-democrats

   De docu zit vol met voorbeelden uit het recente USA-verleden van stemfraude.

   Verwijderen
  3. Dawg schrijft:
   "Mijn opvatting was tot dusver dat 'evil' te clever is om partij te kiezen voor één of andere kandidaat."

   Ik denk dat ze altijd àlle kanshebbers in hun pocket hadden. Het maakte dus niet zo veel uit.

   Het feit dat ze nu zo openlijk ( zeer openlijk, wat een risico is natuurlijk: nu krijgt bijna iedereen door hoe partijdig de media zijn, en hoe niet-onderbouwd hun beweringen) tegen Trump zijn wijst er op dat ze bang zijn dat hij echt niet in de pas zal willen lopen.

   De Saker zei: "And should Trump prove that he has both principles and courage, the Neocons can always “Dallas” him and replace him with Pence."

   Verwijderen
 47. -1992; George H. W. Bush vs Ross Perot:

  Ross Perot werd vriendelijk verzocht zich uit de verkiezingen terug te trekken omdat een 'ongelukje' nu eenmaal in een klein hoekje zit. Gene 'Chip' Tatum was daar persoonlijk mee belast. Gene 'Chip' Tatum was overigens ook belast met het vervoeren van wapens naar Midden-Amerikaanse landen en vervoerde drugs terug, "Operation Pegasus". Dit gebeurde vanaf het piepkleine vliegveldje 'Mena' in de staat Arkansas, waar Bill Clinton toen gouverneur was maar ook van militaire bases in Ohio en Colorado. De Bush's en de Clinton's waren van deze transporten op de hoogte. Gene 'Chip' Tatum stond overigens in contact met een tussenpersoon die de naam 'North' droeg. Het zal weinigen verbazen dat zijn voornaam 'Oliver' is.

  Een kopie van de 'Pegasus files' is overgedragen aan congreslid Larry McDonald, een lid van de Joint Armed Services Committee between 1976 and 1982. McDonald zweerde dat hij de bewijzen tegen de CIA zou openbaren, maar hoe ironisch, McDonald was inzittende van KAL 007.

  http://www.allnews.network/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/MENA/TATUM/tatum.html

   Verwijderen
  2. Joop,

   dit is heel interessant.
   Ik heb alleen Larry McDonald gevolgd.
   In 1983, vier maanden voor hij stierf door een vliegtuig ongeluk, vertelt hij precies hoe de wereld in elkaar zit:
   Dat de Elite al decennia lang bezig is om de macht steviger in handen te nemen.
   Hij spreekty over Mandell House en zegt dat die in feite president Wilson controleerde, en noemt Mandell's boek The administrator). Hij noemt Carrol Quigley en diens boek Tragedy and Hope. Hij spreekt over de enorme stroom van technische kennis en goederen vanuit de VS naar 'aartsvijand' USSR, tijdens de koude oorlog.
   Ook Pat Buchanan geeft toe dat zeker in de jaren kort na WO2 er pogingen waren om een Wereld Regering te vestigen.
   De tweede interviewer is Tom Braden. Lid van CFR en Trilateral Commission. Braden doet net alsof hij er helemaal niks van gelooft. Gebruikt in elke zin het woord 'conspiracy' etc. etc.
   Maar Braden was 50 jaar lang lid van de CIA en zijn voorlopers, en wist precies van de hoed en de rand. Organiseerde Operation Mockinbird etc. zie Wikipedia.

   McDonnald doet het heel relaxed en overtuigd.
   Ik ben bang dat hij in dit intervioew zijn eigen doodvonnis tekende. YT: Larry McDonald on the New World Order

   Het wordt interessant na minuut 3.30.
   ( Larry McDonald is dan net voorzitter van de John Birch Society geworden en wordt geinterviewd in het programma Crossfire.)

   Verwijderen
  3. @Jan,

   "dit is heel interessant."

   Het blijkt dat wij zaken lezen van verschillende personen waarvan de feiten elkaar aanvullen.

   Verwijderen