maandag 31 oktober 2016

"Rebellen gebruiken chemische wapens bij aanval op Aleppo"

Ria-Novosti, het Russische pers agentschap, meldt 30 Oktober dat de rebellen/terroristen bij hun aanvallen op Syrische regeringeenheden rond de militaire academie in Zuid-Oost Aleppo gifgas in hun projectielen gebruiken.Uitzoeken

Men is momenteel bezig uit te zoeken welke chemische stof gebruikt werd. Eén persoon is inmiddels overleden als gevolg van de chemische wapens en 30 zijn gewond geraakt. Het gaat om burgers.

3 Etmalen

Terroristen zijn al drie etmalen bezig met aanvallen op posities van het regeringsleger. Het regeringsleger heeft 2 aanvallen afgeslagen. Echter in de wijk Al Assad, waar de militaire academie gelegen is, woedt een een enorme strijd. Bij de aanvallen maken de terroristen gebruik van bomauto's en zelfmoordenaars.

8.000 man erbij

Volgens gegevens van de (Syrische) militaire inlichtingendienst hebben de rebellen zich tijdens de humanitaire pauze versterkt met 8.000 strijders, verdeeld over de wijk Khan Tuman in het zuiden en Kafr-Khamra in het noorden. De terroristen proberen de omsingerling te doorbreken rond Oost-Aleppo. In het geval de terroristen de militaire academie innemen licht geheel west-Aleppo voor hen open. BRON.

70 opmerkingen:

 1. OT

  Excuses voor het inbreken op deze draad, zonder zelfs maar op het topic te zijn ingegaan. Aanleiding is een bericht op
  Kleintje Muurkrant over, wat anders, dan het heropende onderzoek van de FBI naar HRC:

  "zondag 30 oktober 2016
  Andrew McCabe was de FBI man die het “onderzoek” naar Hellary leidde. Vreemd onderzoek want er was geen “Grand jury” samengesteld en er mochten geen dwangbevelen of search warrants worden uitgeschreven. Alles was op basis van vrijwilligheid. Dat was de uitkomst van het “landingsbaan” overleg tussen Bill C. en de minister van Justitie.
  De te verwachten conclusie: niks verwijtbaars gevonden, wel wat achteloos met geheim materiaal omgegaan, maar verder echts niks te zien, gewoon doorlopen maar.

  Twee dagen geleden publiceerde Wikileaks wat achtergrondmateriaal over die McCabe. Zo bleek dat drie dagen nadat dat FBI onderzoek was geopend er een bedragje van 675.000 dollar werd overgemaakt door Terry McAuliffe, oud makker in het kwaad van ene Bill C. ten behoeve van de politieke aspiraties van mevrouw dr Jill McCabe, echtgenote van Andrew. Hellary was een van de fundraisers voor de campagne van Jill. Aardig toch, die inzet van Hellary.
  Zoals gezegd vond Andrew niks, maar na dat wikilek kan ‘t zomaar zijn dat Andrew van corruptie wordt verdacht. Hellary of Bill uiteraard niet."

  verder lezen op:

  http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html

  Vergis je niet in het toontje van Muurkrant; ik heb naar bevestiging van het bericht gezocht en vond die (en heel veel daar aan gerelateerde info) binnen een minuut in een lang artikel in de Wall Street Journaal:

  FBI in Internal Feud Over Hillary Clinton Probe
  Laptop may contain thousands of messages sent to or from Mrs. Clinton’s private server

  http://www.wsj.com/articles/laptop-may-include-thousands-of-emails-linked-to-hillary-clintons-private-server-1477854957

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry, Dawg,
   maar een dag eerder was de info over McCabe als op Blik te lezen:
   https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2016/10/trump-gaat-af-op-overwelgende-zege.html?showComment=1477718398335#c4146185601028948055

   Ik zal die hele post hieronder herhalen, want ik viond hem nog steeds belangrijk, temeer omdat op Fox een oud FBI man is geinterviewd gisteren die precies hetzelfde beweert als ik dacht: Dat Comey dit moest doen omdat er anders rebellie bij de FBI zou uitbreken. ( ik chargeer)

   Mijn post van 29 okt:

   ----
   De FBI-baas Comey heeft gezegd dat er Clinton emails zijn opgedoken die moeten worden onderzocht.
   Implicatie: De toezegging dat Clinton off-the-hook was is niet langer zeker.
   Implicatie: De kiezers worden onzeker:"Is Hillary misschien toch een crook? Zou ik wel op haar stemmen? Wat heeft Trump nou eigenlijk voor vreselijks gedaan?" De gevolgen van Comey's uitspraak zijn groot, denk ik.

   Mijn vermoeden is als volgt: De weerstand binnen de FBI tegen Comey en zijn rechterhand Andrew McCabe is nu zo groot , dat Comey dit wel moest doen, nu die mails via het Tim Weiner onderzoek bekend werden. Er zou een opstand komen binnen de FBI als hij Clinton nog langer zou beschermen.

   FBI-baas Comey is corrupt en zit al jaren in een kongsi met de Clintons: http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/10/hillary-clinton-and-fbi-corruption.html

   Andrew McCabe, binnen de FBI de leider van het Clinton email-onderzoek, is corrupt want zijn echtgenote kreeg 600.000 $ campagnegeld van een Clinton-vriend: http://www.zaplog.nl/zaplog/article/fbi_mogelijk_afgekocht_bij_onderzoek_clinton_email_server_schandaal

   Ook CNN meldt dat de situatie voor Clinton ernstig is: http://edition.cnn.com/2016/10/28/opinions/fbi-announcement-clinton-emails-sexton/index.html

   ----
   Hier een oud FBI directeur die zegt dat het erg rommelt binnen de FBI:
   http://theduran.com/former-assistant-fbi-director-something-big-is-going-to-happen-video/

   Verwijderen
  2. @ Jan

   Nik sorry, prima dat je er op inspringt en belangrijk was die post zeker. 'k Had 'm dus gemist. (collateral damage van de vervuiling in de draad).

   Zeg ik te veel als ik stel dat er heel sterke aanwijzingen zijn dat de leider van het onderzoek naar HRC door de FBI (Mc Cabe) via die donatie aan z'n vrouw door een vriend vab Bill C,is omgekocht?

   Verwijderen
  3. Ja Dawg,
   de directe leiding van dit onderzoek was in handen van Andrew McCabe. Die handelde heel vreemd, zoals jij al aangaf. En bovendien kreeg zijn vrouw ruim 600.000 $ van een vriend van de Clintons.
   Niemand gelooft dat dit geen heftige corruptie is.

   Maar de baas van McCabe, Comey, heeft óók al een vrij verdachte relatie met de Clintons, waarbij hij ook plotseling volop geld ontvangt. Daar lag het motief wellicht van Comey om vorige keer Clinton niet te onderzoeken.

   Welnu, zovéél corruptie binnen de FBI dat schiet al diue oprechte FBI agenten echt in het verkeerde keelgat.

   Vorige keer kon Comey het blijkbaar nog net de baas, maar nu was er geen houden aan: Hij moest wel met die verklaring komen, anders was er echt een opstand uitgebroken: stel je voor: FBI komt in opstand !

   Er zijn in elk geval twee hoge FBI mensen die melding maakten van deze woeden:
   1. James Kallstyrom. ( zie link in mijn vorige post, onderaan.) Hij mocht zijn verhaal doen op FOX !
   2, Hugh W. Galyean.
   Wat hij te zeggen had heb ik ook op 29 okt kort samen gevat:

   Hier een brief van een oud FBI agent die Comey serieus beschuldigt. O.a:

   = Het is niet aan de FBI baas om te bepalen of er verder wordt onderzocht, maar aan de openbaar aanklager. Comey was fout.

   = Even an untrained person can tell from the communications which were recovered that Hillary Clinton spent more time working for the Clinton Foundation while Secretary of State than on State Business. It may be argued that Hillary did not do any State business UNLESS the Clinton Foundation benefitted.

   = De agent schrijft: 'Na mijn retirtement was ik als vrijwilliger werkzaam voor het leger in Afghanistan. Ik moest vertrouwelijk rapporteren. Soms was ik in 'de bush' en moest met het vliegtuig naar een grote stad, omdat ik alleen daar vertrouwelijke berichten kon versturen. Zou ik dat niet hebben gadaan, dan riskeerde ik 20 jaar cel. Maar de berichten die Clinton vanuit haar huis verstuurde waren veel gewichtiger dan mijn verslagen. Haar straf zou dus veel hoger moeten zijn dan 20 jaar.'

   http://www.americanthinker.com/articles/2016/10/a_retired_fbi_agent_addresses_james_comey_on_the_hillary_clinton_investigation.html

   Verwijderen
  4. @ Jan

   Merci.

   "= Het is niet aan de FBI baas om te bepalen of er verder wordt onderzocht, maar aan de openbaar aanklager. Comey was fout."

   Het WSJ artikel waar ik naar link schetst een situatie waar in het DOJ de FBI voortdurend afremt/tegenwerkt.

   Verwijderen
 2. Op de site naar de NOS zul je overigens vergeefs naar een verwijzing naar het bericht in de WSJ zoeken. Daar kreeg, zoals in de vorige draad al werd gemeld, alleen de Democratisch leider in de Amerikaanse Senaat, Harry Reid, de gelegenheid om zijn gal te spugen.

  http://nos.nl/artikel/2140581-democraten-fbi-directeur-overtrad-mogelijk-de-wet.html

  De NOS zou de Staatsomroep niet zijn als ze niet meteen van deze gelegenheid gebruik zou maken om via een suggestieve tweet van correspont Arjen van der Horst de Russen medeplichtig te maken aan het interne corruptieschandaal in de VS.

  https://twitter.com/arjenUSA

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moest op de site van de Staats helaas ook dit bericht lezen:

  Kabinet neemt meer tijd voor onderhandelingen Oekraïneverdrag
  VANDAAG, 12:34BUITENLAND, POLITIEK

  "Het kabinet denkt dat het toch mogelijk is om het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne te ratificeren. In een brief aan de Tweede Kamer schrijft premier Rutte dat hij het mogelijk acht dat het verdrag op bepaalde punten wordt aangepast, zodat recht kan worden gedaan aan de Nederlandse nee-stem.
  .........
  Doel is om vast te laten leggen dat het verdrag geen opstap is naar een Oekraïens lidmaatschap van de EU en dat Oekraïense werknemers geen toegang krijgen tot de Europese arbeidsmarkt. Ook moet er in komen te staan dat er geen sprake zal zijn van militaire samenwerking of financiële steun. Ten slotte moet er afgesproken worden dat de bestrijding van de corruptie in Oekraïne een centraal onderdeel is van het verdrag."
  .......
  Die aanpassingen van het akkoord moeten tijdens een Europese top op 15 en 16 december worden bekrachtigd. Tot die tijd neemt het kabinet de tijd om verder te onderhandelen."

  verder lezen op:

  http://nos.nl/artikel/2140642-kabinet-neemt-meer-tijd-voor-onderhandelingen-oekraineverdrag.html

  Na afgelopen vrijdag beweert Rubberen Robbie dus nu ijskoud dat hij alle elementen die het associatieverdrag tot het geopolitieke verdrag maken i.p.v. een handelsverdrag kan wegonderhandelen.

  Na 15 en 16 januari volgt het Kerstreces en daarna kan de de aandacht worden afgeleid met de verkiezingscampagne. Mijn inschatting is dat Rutte de ratificatiebeslissing over de verkiezing wil tillen waarna er een ander parlement zit dat zich niet meer aan eerder gedane toezeggingen hoeft te houden.

  Nee toch Tweede Kamer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Linksom of rechtsom gaat de/het onderworpen Rutte/NL de associatie gewoon mee-ondertekenen. Het overstijgt nl. het landsbelang... Oekaze is oekaze.

   Verwijderen
  2. @ Blik

   Nederland kan/mag de ratificatie niet weigeren. Zoveel lijkt wel duidelijk. Daarmee krijgen nu ook de kiezers die mede of zelfs uitsluitend tegen het associatieverdrag hebben gestemd om de ontmanteling van de democratie door de EU te stoppen met terugwerkende kracht gelijk.

   Verwijderen
  3. Exact. Rutte zegt dat we eendracht moeten tonen tegen Rusdland, maar laat hiermee juist zien dat "the gap" tussen elite die een vuist wil tegen Rusland, en burgers die dat niet willen, nog nooit zo groot was. De EU-elite staat nu nog duidelijker op hun elitaire eiland, alleen, tegen Rusland, en tegen de eigen bevolking.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. Rutte: Steun in parlement voor ratificatie Oekraineverdrag.

  "Nederland gaat het in een referendum afgewezen samenwerkingsverdrag met Oekraine naar alle waarschijnlijkheid toch steunen. Het kabinet heeft op de valreep toch steun gevonden bij de oppositie voor een manier om ratificatie toch mogelijk te maken.Cruciaal daarbij is gebleken de opstelling van D66 en van de Eerste Kamerfractie van het CDA."

  http://imgur.com/a/1Itmf

  "De valreep" die al sinds 6 april klaarlaag.

  CDA en D66. Met de D van DDR.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe kan dit dan?

   Rutte: geen deal met oppositie over Oekraïne

   https://www.kpnvandaag.nl/w3/nieuws-tonenop/rutte-geen-deal-met-oppositie-over-oekraine.htm

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Dit lijkt me typisch een gevalletje salamitactiek.Er moet in ieder geval een deal zijn gemaakt over uitstel van het nemen van beslissing over het al dan niet indienen van de intrekkingswet. Die beslissing had namelijk uiterlijk vandaag genomen moeten zijn
   Daarna wordt het beeld troebel en circuleren er tegenstrijdige berichten. Feit is dat Rutte zonder met nieuwe argumenten opnieuw uitstel heeft gekregen om te doen wat wettelijk al heel lang moet: een beslissing nemen over ratificeren of verwerpen van het associatieverdrag.

   Verwijderen
  3. Het gaat niet goed. CETA is er door (moet nog geratificeerd worden) en associatie verdrag met Oekraïne gaat geratificeerd worden. De agenda van de oligarchisch wallstreet maakt stappen (stapjes) helaas.
   Een referendum houden tegen het ratificeren van CETA ?

   Verwijderen
  4. @ Oli

   Er loopt al een petitie voor de aanvraag van een referendum. Je hoeft alleen nog maar te tekenen:

   https://www.meerdemocratie.nl/teken-voor-een-referendum-over-ceta-en-ttip

   Verwijderen
  5. @Dawg, blijkt dat ik de petitie een tijd geleden al had ondertekend. Was het vergeten.

   Verwijderen
 5. HERE WE GO: Clinton Foundation Now Under Investigation by the FBI, Huma in Exile and Facing Jail, #PodestaEmails24 Is Out

  http://investmentwatchblog.com/here-we-go-clinton-foundation-now-under-investigation-by-the-fbi-huma-in-exile-and-facing-jail-podestaemails24-is-out/

  Clinton Kicks Huma Abedin From Plane As FBI Obtain Warrant

  http://investmentwatchblog.com/clinton-kicks-huma-abedin-from-plane-as-fbi-obtain-warrant/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Judicial Watch Is Suing The FBI For Records About Bill Clinton's Secret Meeting With Loretta Lynch

   http://townhall.com/tipsheet/katiepavlich/2016/10/29/judicial-watch-has-sued-the-fbi-for-documents-surrounding-hillarys-email-scandal-n2238152

   Verwijderen
  2. Judicial Watch Files Lawsuit for FBI Records on Clinton Email Investigation; Tarmac Meeting Between Bill Clinton and Loretta Lynch

   http://www.judicialwatch.org/press-room/press-releases/judicial-watch-files-lawsuit-fbi-records-clinton-email-investigation-tarmac-meeting-bill-clinton-loretta-lynch/

   Verwijderen
  3. Interessant om te weten wat er destijds tussen Loretta Lynch en Bill Clinton is besproken. Heel verdacht dat die afspraak plaats heeft gevonden in een geparkeerd privé vliegtuig op een vliegveld. Merkwaardig dat een ambtenaar van het ministerie van Justitie een afspraak maakt in een privé vliegtuig (ik verwacht in het vliegtuig van Bill). Waarom niet gewoon een afspraak op kantoor ?

   On June 29, 2016, Attorney General Loretta Lynch is reported to have met privately with former President Bill Clinton on board a parked private plane at Sky Harbor International Airport in Phoenix, Arizona. The meeting occurred during the then-ongoing investigation of Mrs. Clinton’s email server, and mere hours before the Benghazi report was released publicly involving both Mrs. Clinton and the Obama administration. Judicial Watch filed a request on June 30 that the U.S. Department of Justice Office of the Inspector General investigate that meeting.

   Verwijderen
  4. @oligarch,

   Jij schijnt de essentie wel te begrijpen!

   Verwijderen
  5. @Joop, jij denkt wat ik denk.

   Smerige zaakjes worden altijd op afgelegen plekken c.q in het duister afgehandeld.

   Verwijderen
  6. Huma Abedin Seeks FBI Immunity Deal
   http://yournewswire.com/huma-abedin-seeks-fbi-immunity-deal/

   Huma gaat meewerken tegen Hitler en Obama om zelf straf te ontlopen. LOL

   Verwijderen
  7. Huma en Hillary werken al 20 jaar samen. Clinton's body woman.

   A rare look inside Huma Abedin’s relationship with Hillary Clinton
   https://www.washingtonpost.com/news/powerpost/wp/2016/10/07/a-rare-look-inside-huma-abedins-relationship-with-hillary-clinton/

   Als het klopt dan krijgt Hillary een mes in haar rug gestoken door Huma. Comey verlaat het zinkende Hillary schip, nu Huma. Wie volgt ?

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit past denk ik binnen bovengenoemde analyse van SDR:

   Is James Comey van mening veranderd, en na Clinton verdedigd te hebben in juli door geen verder onderzoek uit te voeren naar haar e-mails (en zo een vrijgeleide te geven om president te worden) nu een week voor de verkiezingen van mening veranderd (optie A) en heropent hij het onderzoek naar die mails om Clinton haar verkiezing tot president te dwarsbomen?

   Of (optie B): James Comey had in juli te weinig bewijs om met de FBI een zaak te beginnen, en nu met de Weiner mails misschien wel.

   In juli zou ik zeggen: optie A is de juiste. Nu ben ik daar niet meer zo zeker van.

   Die McCabe is wellicht de missing link die destijds (voor een bedrag) bewijs kon omzetten in verdachtmaking. Dat Comey ook geld heeft aangenomen van de HRC kliek (zie draad hierboven) is zover ik weet niet bewezen? - Zo wel, dan verandert dat natuurlijk weer de zaak (optie A wordt voor mij dan weer waarschijnlijker).

   Maar het gelieg (het is Rusland) en bedrieg (Comey moet aangeklaagd worden!) om die mails van Weiner heen is erg 'amusant'.

   En het gevecht tussen de DOJ en FBI over wie welk onderzoek mag uitvoeren, geeft aan dat er qua rechtspraak in de VS iets ernstig mis is.

   Verwijderen
  2. Waarschijnlijk worden hier een aantal zaken over het hoofd gezien. Zowel Hillary Clinton als James Comey zijn door congreslid Tray Cowdy doorgezaagd. Hillary Clinton is betrapt op meineed (liegen onder ede) en James Comey heeft bekent dat er vertrouwelijke emails op Hillary Clintons privé server stonden. Dus, wat voor een misverstand moet hierover bestaan?

   Verwijderen
  3. Willem Willem,
   Er wordt door vier FBI kantoren nu een onderzoek gedaan naar die Clinton Foundation. ( Washington, LA, New York en Littel Rock.
   Er zijn emails bekend waarin de bedenker van die Foundation, ene Dough Band, zegt dat er voor Bill zelf wel 66 miljoen beschikbaar zal komen.

   Kortom: er zijn niet veel mensen die niet weten dat de Foundation een machine was om geld te ontvangen en ook weer uit te geven, een samenspel tussen invloedrijke politici en grote bedrijven die enorme belangen hebben.
   En alles terwijl men voor de buitenwereld met 'humane hulpverlening' bezig is.

   Voorbeeld: In 2010 koos het ministerie van Clinton 17 maal de offerte van Lockheed Martin (LM) als de beste uit. Tegelijk ontvangt Bill 250.000 $ van LM voor een speech. En tegelijk ontvangt hoge ambtenaar Comey (die nooit meer verdient dan 400.000 $ per jaar,neem ik aan) 6 miljoen $ van dat zelfde LM wegens zijn werk aldaar, om daarna toch maar weer ambtenaar te worden.

   Was die 6 miljoen een normaal bedrag, en was Comey dat geld waard toen hij bij LM werkte?
   De corruptie is niet bewezen, maar als je ziet hoe boos de gewone FBI agenten waren over de 'vrijspraak' voor Clinton in juli, dan weet je dat hij als baas van de FBI in elk geval die 400.000 $ NIET waard was.

   Hoge politici hebben er goot belang bij om op hoge plaatsen in de FBI en CIA door-en-door corrupte figuren te plaatsen. Mensen die ze in hun macht hebben. Maar de kruik gaat zolang te water tot ze breekt. En als alle FBI agenten de straat op gaan uit woede over die corruptie, dan breekt de kruik. Dan heb je de poppen aan het dansen. Dàt is wat Comey moest voorkomen en daarom gaat hij het onderzoek naar de emails hervatten. Dat is mijn inschatting.


   Verwijderen
  4. TRUMP: THANK YOU ANTHONY WEINER! GOOD JOB HUMA!

   http://www.govtslaves.info/trump-thank-you-anthony-weiner-good-job-huma/

   Verwijderen
  5. Het kan ook zijn dat James Comey een Trump overwinning ziet aankomen en dat hij tijdig zijn baantje veilig stelt door hernieuwd onderzoek naar Hillary in te stellen vlak voor de verkiezingen zodat hij zijn fout kan goedmaken.

   Verwijderen
  6. @Jan,
   Het ziet er naar uit dat Comey zelf heeft meegewerkt in het pay to play schema / cronyisme van de Clintons. LOL.

   Verwijderen
  7. Dat ziet James Comey niet, dat ziet de cabal die Hillary Clinton steunen. James Comey is door iemand of iets gedwongen het onderzoek te heropenen.

   Verwijderen
  8. Als Trump zou winnen en Trump installeert zijn eigen FBI directeur dan is James Comey de eerste die onderzocht gaat worden. LOL. Comey kan dat voorkomen door nu een zaak tegen Hillary te beginnen. - Uiteraard is dat slechts een suggestie in die iets of iemand van jou Joop.

   Verwijderen
  9. Trump heeft al aangegeven dat Trey Gowdy zijn Attorney General wordt, het congreslid die Hillary Clinton heeft betrapt op het plegen van meineed en James Comey heeft laten bekennen dat er vertrouwelijke emails op Hillary's privé server stonden!

   Verwijderen
  10. Misschien kan Kneuslissen even uitleggen hoe Hillary aan de financiële middelen komt om haar campagne te financieren zonder mijn zelfverzonnen cabal?

   Verwijderen
  11. @Joop, goede keuze van Trump.

   Verwijderen
  12. @oligarch,

   Dat dacht ik ook!

   Verwijderen
  13. Jij mag dat best van @Blik maar jij doet het niet. Jij werpt jezelf liever op als een slachtoffer en eigenlijk ben jij dat ook! Jij bent een slachtoffer van jezelf maar dat komt meer voor bij wasknijperboys die werkzaam zijn bij de Sociale Werkplaats en dit trots en uitgebreid op social media plaatsen!

   Verwijderen
  14. "En Joop, ik werk niet meer bij de sociale werkplaats, al lang niet meer. Doe nu veel belangrijker werk, kom jij nog wel achter!!"

   Dat weet ik, jij bent bevorderd tot geheim agent! Wanneer komt Cruelman1974 in de bioscoop?

   Verwijderen
  15. Van sociale werkplaats naar vijand van het volk, ik noem dat geen promotie.

   Verwijderen
  16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  17. Als een presidentskandidaat door bedrijven en/of individuen financieel wordt ondersteunt, dan heet dat een cabal en je moet wel héél érg dom zijn om dat te ontkennen, Kneuslissen!

   Verwijderen
  18. Ach tegen wie hebben jullie het?? De pilletjes komen zo hoor....take the blue one...no the red one!!

   Verwijderen
 9. Goed nieuws uit Aleppo is dat de terroristen er niet in geslaagd zijn om de omsingeling van de stad te doorbreken.

  SYRIAN WAR REPORT – OCTOBER 31, 2016: AL-NUSRA-LED FORCES FAILED TO BREAK ALEPPO SIEGE
  https://southfront.org/syrian-war-report-october-31-2016-al-nusra-led-forces-failed-to-break-aleppo-siege/

  p.s. Russisch oorlogsmateriaal stoomt in de middellandse zee op naar Syrië.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Terrorists Acknowledge Defeat in Aleppo, Blame al-Muhaysini
   http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13950810001408

   De terroristen hebben gelukkig een flink pak slaag gekregen van het Syrische leger. En dat zonder hulp van de Russische luchtmacht.
   Wat is de reden dat de russiche luchtmacht geen doelen meer in Aleppo bestookt ?. Zijn ze geschrokken dat ze uit de UNHRC zijn gezet ?.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor, het laat zien dat Blik enorm bang is voor de waarheid, want anders liet hij het staan en stond hij het jullie toe mij af te slachten met woorden. Dat betekent dus dat a. hij mij te slim vind b. hij ook vind dat ik de waarheid spreek en die eng voor hem is c. jullie te zwak zijn in zijn ogen om mij aan te pakken d. dat jullie ook gewist worden want die antwoorden zijn te dom om te laten staan en halen het niveau van dit blog enorm omlaag. Denk daar maar eens over na Matt...

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ja je bent veel verder in fantasie, leugen en bedrogland, dat klopt. Want dat kan je alleen met 2 hersencellen zoals je zelf al aangeeft. Dankjewel dat je dit zelf aangeeft EN bevestigt. Ik ben zo slim om niks te zeggen, jij doet dit helemaal ZELF!! Denk daar...laat maar, dat denken lukt je al niet eens!!

   Verwijderen
  4. Het was Hillary's keus om gebruik te maken van haar privé server, niet de keus van James Comey, zo simpel is het en dan wil Kneuslissen het over het nemen van verantwoordelijkheid hebben!

   Rep. Gowdy on the impact of the FBI's new Clinton inquiry

   https://www.youtube.com/watch?v=0jas7AyVQiA

   Verwijderen
  5. Blijf zo doorgaan Matt en Joop, jullie laten zien het totaal niet te snappen en jullie halen het niveau van dit blog met de seconde harder omlaag als ik ooit kan. Jullie "bijdrages" zijn namelijk de ware ondergang van dit blog, niet de mijne!!

   Verwijderen
  6. If Hillary Clinton Is Charged With Obstruction Of Justice She Could Go To Prison For 20 Years

   Hoeveel krijgt Kneuslissen dan wel niet?

   Verwijderen
  7. Hillary werkt volledig mee bij de FBI. Trump niet...die wil maar vertragen, liegen en bedriegen....en is bewezen crimineel en schuldig aan veel dingen. Zegt veel dat jullie voor zo'n sujet gaan. Maar ja, jullie willen ook net als hem iedere vrouw bij hun pussy grijpen, want jullie hebben ook geen moraal, geen fatsoen, geen hersens enz....

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Yep, en jij werkt ook volledig met Hillary mee, hé Kneuslissen! Dat zij onder ede liegt (dat is bewezen en hoeft geen discussie over gevoerd te worden) interesseert jou geen ene moer, hé Kneuslissen. Jij liegt net zo hard met Hillary mee, hé Kneuslissen! Dat zit nu eenmaal in je miserabele karakter, hé Kneuslissen!

   Verwijderen
  10. Heh : Hillary Literally Became the Definition of ‘Pathological Lying’ on Google Yesterday

   http://cdn.theantimedia.org/wp-content/uploads/2016/10/hillary-lying-2-2.png

   Verwijderen
  11. FBI Source: Clinton Foundation Can Bring Down Entire Government

   http://www.govtslaves.info/fbi-source-clinton-foundation-can-bring-down-entire-government/

   Verwijderen
  12. Ik begin mijzelf sterk af te vragen of jij, met je simpele geestelijke vermogens, weet wat argumenten zijn, zo te lezen niet!

   Verwijderen
 12. De L A Times en een universitair team bellen elke ochtend 400 Amerikanen op, met 3 vragen:

  1. Op wie wil U stemmen?
  2. Wie gaat volgens U winnen?
  3. Wil U gaan stemmen?

  De hele groep respondenten bestaat uit 3000 mensen, dus de respondenten worden ongeveer om de 7 dagen opnieuw gebeld.
  Uitslag:
  1. Trump krijgt 3 % meer stemmen dan Hillary.
  2. Maar 56 % denkt dat Hillary zal winnen , tegen 39 % die denkt dat Trump zal winnen. (*)
  3. Men verwacht dat 854% zal gaan stemmen.

  Hoe hoger de opleiding, hoe meer stemt men op Hillary.
  Zwarten en latino's stemmen voor Hillary, de blanken voor Trump.
  Vrouwen voor Hillary, mannen voor Trump.
  Ouderen stemmen iets vaker voor Trump

  http://graphics.latimes.com/usc-presidential-poll-dashboard/

  (*) Mijn idee:
  De media geven de indruk dat Hillary gaat winnen, zo blijkt. Omdat veel mensen geneigd zijn zich bij de meerderheid aan te sluiten zal het aantal Trump stemmers flink toenemen als bekend wordt dat Trump mogelijk zal winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Joop: "James Comey is door iemand of iets gedwongen het onderzoek te heropenen."

  Sean Hannity en Newt Gingrich denken dat de angst van Comey voor een complete onthulling van de emails door Wikileaks hem deed besluiten de zaak te heropenen:

  https://youtu.be/45djGBWdgIw?t=395

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jan

   Zou kunnen, maar er zijn zoveel plots denkbaar. Zou het niet kunnen dat de Deep State, de ongekozen regering van 'friends in high places', een beetje genoeg heeft van Clinton omdat ze zolangzamerhand te omstreden en besmet is geraakt.

   Verwijderen
  2. @Jan,

   PCR kwam ook nog met een realistische mogelijkheid. Hij stelt dat Hillary zo'n gigantische straatlengte op Trump achterligt, dat de cabal haar nu laat hangen.

   Verwijderen
 15. @ Jan

  Als je zelf een niet al te tijdrovende poll wil doen die vrij betrouwbaar is en je geen cent kost moet je op YT de de clips bekijken van de verkiezingsbijeenkomsten die de kandidaten tijdens de primaries. Het aantal bezoekers van die clips blijkt een vrij betrouwbare voorspeller te zijn. Heb ik me laten vertellen tenminste. Moeten er tijdens de rit natuurlijk geen gekke dingen gebeuren natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Vote Hillary. The first f-email president.

  BeantwoordenVerwijderen