donderdag 13 oktober 2016

Bericht MARCEL GELAUFF over slachtpartij Aleppo vandaag?

Eens kijken of Marcel Gelauff met zijn NATO-NOS nieuws gaat berichten over de slachtpartij, aangericht door de door de VS gesteunde en gedekte "rebellen" op een bushalte vandaag. Kinderen dood. Bloedbad.

De Russen hebben deze terroristen dus een veilige aftocht uit Aleppo aangeboden, waarbij de niet-geweldadige oppositie aangeboden werd te blijven in Aleppo en in gesprek te gaan. Vonden de VS en GB en Frankrijk geen goed idee... die vinden blijkbaar dat de terroristen hun plekje in Oost Aleppo verdienen en daar vooral moeten blijven...

Het zijn geen fijne beelden. Ze zijn gemaakt door onze goede bekende Murad die daar in onder allesbehalve fijne omstandigheden, ons op de hoogte houdt. Natuurlijk op een manier, en met informatie, die je van de NATO-onderworpen Marcel Gelauff en zijn NOS-collaborateurs of van de fact-fiction fantast Olaf Koens nooit zult krijgen. Zeker 5 (vijf!) kinderen dood (waarschuwing: wrede beelden).Wij hebben de eer in direct contact te staan met Murad. Mocht je dus een goede vraag hebben die je hem zou willen stellen, kan dat via de comments. Dit geldt ook voor Marcel Gelauff. We zijn graag bereid ons staatsjournaal uit de Mickey Mouse zone te trekken en naar een hoger plan te helpen.

Gratis lesje journalistiek van Maria Zakharova voor Marcel Gelauff (laatste kans voor zwalkende NOS)

Het kost maar 4 minuutjes van Marcel Gelauff's tijd. Maar die kleine investering is de moeite waard. "Eénzijdige vooringenomen berichtgeving is gevaarlijker dan het terrorisme zelf.". Maria Zakharova, de woordvoerster van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, spreekt, in tegenstelling tot onze eifgen Bertje Koenders, zonder meel in de mond en zonder continue met Washington aan de lijn te hangen wat er nu weer gezegd dient te worden.

48 opmerkingen:

 1. Col. Warren: "Al Nusra hold Aleppo"
  https://www.youtube.com/watch?v=p_f1Lv7ARJA

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Trump terug in de race.
  Millennials en vrouwen gaan steeds meer op Trump stemmen.

  Daybreak Poll, Trump Retakes Lead Over Crooked Hillary Clinton
  https://www.youtube.com/watch?v=BQsAkJ1VOrc

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo zo, lgk, jij snapt waar Amerika mee bezig is en jij vind dat verstandig.
   Dat zegt meer dan genoeg over jou.
   Ben jij de nieuwe Hitler?

   Verwijderen
 4. Dank voor het melden, Blik en het vooraf melden dat de beelden wreed zijn. Ik kan daar niet kijken, maar heb groot voor oorlogsverslagevers die met gevaar voor eigen leven dat doen wat ze horen te doen: de gruwelen van de oorlog brengen. Kudos voor Murad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groot .. Respect .. is dat.

  Ik moet nadenken over een vraag. Zou graag van de gelegenheid gebruik willen maken om een goede vraag aan Murad te stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We krijgen natuurlijk veel informatie van de Syrian Observatory for Human Rights waar Abdulrahman 15 jaar geleden voor het laatst is geweest!

   https://www.rt.com/news/317813-sohr-visit-syria-long/

   Verwijderen
  2. Misschien aan de hand van een aantal observaties van Orwell in de Spaanse burgeroorlog (die daar met de anarchisten tegen Franco gestreden heeft), zou ik willen vragen hoe Murad de strijd meemaakt in Syrie (ik hoop niet dat dit te cerebraal is...)

   1. De reden dat Orwell zijn leven waagde in Spanje was: ''To fight against Fascism,' and if you had asked me what I was fighting for, I should have answered: 'Common decency.'' Wat is Murad's reden om in Syrie te zijn?

   2. Orwell beschreef Barcelona als: 'a huge town of a million people that was locked in a sort of violent inertia, a nightmare of noise without movement.' Hoe kan je de levensomstandigheden in west/oost Aleppo het best omschrijven?

   3. Volgens Orwell waren in oorlogsgebied (trench warfare) de volgende vijf zaken het belangrijkst: "firewood, food, tobacco, candles, and the enemy. In that order, with the enemy a bad last". Hoe is dat voor Murad? En de Syrische bevolking?

   4. Orwell had het niet op met het patriotisme van het Britse journalisme. Hij schreef: 'It is the same in all wars; the soldiers do the fighting, the journalists do the shouting, and no true patriot ever gets near a front-line trench, except on the briefest of propaganda-tours.' Kom je Olaf Koens wel eens in Syrie tegen? Of andere sterjournalisten die ons op de NOS en RTL van nieuws uit Syrie voorzien?

   5. Orwell schreef: 'I would sooner be a foreigner in Spain than in most countries. How easy it is to make friends in Spain!' Kan je vrienden maken in Syrie?

   6. Orwell schreef, toen de anarchisten in Spanje de oorlog dreigden te verliezen: 'There are occasions when it pays better to fight and be beaten than not to fight at all' Is een dergelijke instelling ook te bemerken bij de strijdende groepen in Syrie? Of hangt dat er van af?

   7. Orwell werd op een gegeven moment in zijn nek geraakt door een kogel, waarna hij schreef: 'The whole experience of being hit by a bullet is very interesting and I think worth describing in detail.' Ben je ooit beschoten, en zo ja, zou je daar over willen uitweiden, bv wat dat met je doet, maar ook hoe je daarna over de schutter denkt?

   8. Orwell schreef: 'A fat man eating quails while children are begging for bread is a disgusting sight, but you are less likely to see it when you are within the sound of the guns.' In hoeverre wordt er honger geleden in het gebied waar jij werkt? Waar wonen mensen nu wiens huis is verwoest? Heeft de medemenselijkheid onder de bevolking van Syrie te lijden onder de oorlog?

   9. Over de 'onderhandelingen' tussen strijdende partijen zei Orwell: 'In such circumstances there can be no argument; the necessary minimum of agreement cannot be reached ... It is as though in the middle of a chess tournament one competitor should suddenly begin screaming that the other is guilty of arson or bigamy. The point that is really at issue remains untouched.' Wat is de reden van het verschil van mening tussen de VS en Rusland over hoe de oorlog in Syrie dient te verlopen, en wat is volgens jou de beste uitkomst voor de Syrische bevolking (dit voelt alsof ik je vraag om een open deur in te trappen...)

   10. Wat kunnen Nederlanders als toehoorders en kijkers van het nieuws in Syrie voor jou doen en voor de Syrische bevolking in het algemeen?

   10 vragen van mij lijkt me meer dan genoeg, en alleen als er tijd, ruimte, zin, mogelijkheid toe is om (een evt selectie van deze) vragen te beantwoorden, zou een antwoord fijn zijn.

   Sterkte daar!

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Willem, je weet dat Murad prima Engels spreekt, maar zijn Nederlands stelt niet veel voor... Schrijf het maar in het Engels, en ik wijs hem erop! Mooier kan ik het helaas niet maken.

   Verwijderen
  5. ps: ik heb geen garantie dat ie alle vragen beantwoord.

   Verwijderen
 6. Ik zou aan Murad willen vragen, n.a.v. van de opmerking van Maria Zakharova, hoeveel westerse journalisten er in Aleppo zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Paul Craig Roberts loopt al een beetje op de zaken vooruit, maar vraagt zich terecht af wanneer de Filipijnen in beeld komen voor een regime change? Een Filipijnse president die flirt met China en de Amerikaanse bezettingsmacht na 65 jaar het land uit wil schoppen kan natuurlijk niet!

  http://www.paulcraigroberts.org/2016/10/12/regime-change-in-the-philippines-paul-craig-roberts/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De CIA wil hem omleggen aldus Duterte zelf. Hij zal hem de kont kussen. Hij verandert zijn politiek niet.

   Duterte Rails Against America, Dares CIA To Take Him Out
   http://dailycaller.com/2016/10/07/duterte-rails-against-america-dares-cia-to-take-him-out/

   Verwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vraag mij toch af wat de rol van Nederland is bij de regime change/oorlog in Syrië. Dit n.a.v. het artikel van Willy van Damme en de Syrische vluchtelinge Iba Abdo, die in Nederland politicologie heeft gestudeerd en nu werkzaam is voor het Instituut Clingendael.

  https://willyvandamme.wordpress.com/2013/09/01/syride-niet-zo-spontane-spontane-opstand/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De €4 miljoen Nederlandse steun aan de White Helmets meegerekend!

   Verwijderen
  2. Blog van Iba Abdo is verwijderd. Iba Abdo werkt nu als project assistant for the Conflict Research Unit (CRU) van clingendael en publiceert ook bij open democracy

   Overview of all CRU publications
   https://www.clingendael.nl/cru

   https://www.opendemocracy.net/about/supporters

   Vermeld zijn alle donateurs. Alle donateurs zijn fout of zeer ontwetend en natuurlijk geeft de grootste crimineel George Soros het meeste geld met zijn Open Society Foundation (oDR). Verder Rothschilds, famile Bosch etc etc.

   Zit er dik in dat deze NGO's de plannen voor regime change maken Joop.

   Verwijderen
  3. Ja, Oligarch,

   de blog van Iba Abou is uit de lucht, maar ik heb op 8 oktober 2013 de pagina van haar blog ( waarin ze op 26 februari 2011 meldt dat de opstand wordt uitgesteld tot 15 maart 2011, en waarom die wordt uitgesteld)
   gecopieerd op mijn eigen blog:
   http://xevolutie.blogspot.nl/2013/10/299-syrian-rebels-planned-syrian-revolt.html

   De officiele reden van de opstand is: schoolkinderen zouden begin maart iets op de muren hebben geschreven etc etc etc.

   Blijkbaar wisten Iba Abdou en haar vrienden al van tevoren dat die kinderen dit zouden gaan schrijven....

   Verwijderen
  4. Cool Jan, dat maakt het nog aannemelijker dat Clingendael organisatorisch, en met PR en wellicht nog met andere zaken betrokken is bij de regime operaties in Noord Afrika en het midden oosten.
   Het waren trouwens net als in Kiev de scherpschutters die zowel de "onschuldige" demonstranten neerschoten als de politieagenten van Assad. Het is min of meer het zelfde draaiboek geweest.
   http://www.globalresearch.ca/media-disinformation-the-protest-movement-in-syria/24016
   Daarna verliep het scenario anders. In Oekraïne ging de regering op de vlucht en in Syrië bleef de regering op haar plaats.

   Verwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Matt,
   Inderdaad te gek voor woorden. Amerika/NATO behoudt zich het recht om terreur overal ter wereld te bestrijden. Maar volgens mij schenden ze het internationale recht door landen te bombarderen waar ze geen toestemming voor hebben.
   En dat is nu zeker het geval nadat ze het Syrische leger hebben aangevallen.

   Verwijderen
  2. Nothing in the present Charter shall impair the inherent right of individual or collective self-defence if an armed attack occurs against a Member of the United Nations, until the Security Council has taken measures necessary to maintain international peace and security. Measures taken by Members in the exercise of this right of self-defence shall be immediately reported to the Security Council and shall not in any way affect the authority and responsibility of the Security Council under the present Charter to take at any time such action as it deems necessary in order to maintain or restore international peace and security.

   Verwijderen
  3. Een soeverein lid van de vn (= Syrie) mag zich ten alle tijden verdedigen tegen agressie, eventueel collectief (= samen met Rusland). Er hoeft niet gewacht te worden op een resolutie van de unsc, welke de veiligheid en vrede hersteld.

   Syrië en Rusland hebben het internationaal recht dus achter zich...

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 12. Dit doet mij denken aan Hillary's vriendin Madeleine, die de dood van 500.000 Iraakse kinderen ook wel waard vond!

  Hillary Clinton Admitted Her Syria Policy Would ‘Kill A Lot Of Syrians’

  http://investmentwatchblog.com/hillary-clinton-admitted-her-syria-policy-would-kill-a-lot-of-syrians/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. En mijn buurvrouw maar denken dat het een schat van een mens is. Als je je info van het NOS journaal, het AD en de Volkskrant haalt dan weet je natuurlijk niet beter
   Mijn neef vind het wel goed dat de hoofdredacteur het nieuws filtert. Die kan goed bepalen wat zin en onzin is. LOL

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Nou, er staan zaken in die je zeker kan verleggen naar Nederland en België. Zo zou het niet onmogelijk kunnen zijn dat Nederland door de VS wordt gechanteerd met Demmink en België met Dutroux waar beide koningshuizen bij betrokken zouden kunnen zijn. De Amerikanen herinneren je er eerst vriendelijk aan wie jou bevrijdt hebben van de nazi's en als dat niet helpt gaan zij over op chantage. Op 4 mei moet ik ieder jaar horen hoe dankbaar wij de Amerikanen moeten zijn dat zij ons van de nazi's bevrijdt hebben, terwijl er geen Amerikaan aan te pas is gekomen en voor die dankbaarheid stappen wij in een JSF project van €4,5 miljard die nooit het daglicht zal zien.

   Verwijderen
  5. Ik heb afgeleerd om moeite te doen om mensen te overtuigen. Ze bekijken het maar. Ik zeg mijn ding en ze doen er iets mee of niet.

   Verwijderen
 13. De terroristen zouden wel eens van Mosul naar Syrië getransporteerd kunnen worden. De 9000 man moeten Deir ez zor en palmyra veroveren op de Syrische regering.

  Washington and Riyadh 'Plan to Let Daesh Leave Mosul and Move to Syria

  Read more: https://sputniknews.com/middleeast/201610131046305859-us-saudi-arabia-daesh/Washington and Riyadh 'Plan to Let Daesh Leave Mosul and Move to Syria

  Read more: https://sputniknews.com/middleeast/201610131046305859-us-saudi-arabia-daesh/

  Nu de regering haar troepen inzet om Aleppo te veroveren, heeft ze wellicht niet genoeg troepen om Deir ez Zor te verdedigen. Of anders als de regering troepen verplaatst naar Palmyra en Deir ez Zor dan kunnen de terroristen de omsingeling van de stad te niet doen.
  We zullen zien hoe de aanval op Mosul plaats zal vinden. Als er geen verzet van IS plaats vindt, dan weet je dat de mannen op weg zijn naar Syrië.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Het blijkt dat de door de VS gesteunde terroristen hulpkonvooien opblaast, niet Rusland! Je zou toch iets meer naar Rusland moeten reizen en geen contact met Soros aanhangers moeten zoeken om daar achter te komen!

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen

  4. "Libie was een actie van Frankrijk en UK, niet NATO"

   Dat betekend dus dat Frankrijk en Engeland oorlogsmisdaden gepleegd hebben en verantwoordelijk zijn voor duizenden doden en een land in chaos.
   En Amerika deed ook mee want ze waren er als de kippen bij om Gadaffie te vermoorden.
   Clinton: we came, we sah, he died.
   Dus volgens lgk was dat allemaal zonder mandaat van de NAVO?

   Verwijderen
  5. [Hebben die terroristen een luchtmacht?]

   Jazeker! The US Air Force...

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. "Tjonge jonge

   Ontwetende joop"

   Yep, Joop is zo onwetend dat hij door de onwetendheid van LGK naar zijn bed is gegaan. Ik kon de domheid van LGK niet meer aanzien!

   "Libie was een actie van Frankrijk en UK, niet NATO"

   Het blijft lachen met die LGK! De UN SC heeft resolutie 1973 uit de kast getrokken om een No-Fly zone boven Libië in te stellen en zoals wij van Leon Panetta weten neemt de NAVO rechtstreekse orders aan van de VN en de NAVO zelf. De No-Fly zone werd vanuit Napels door de NAVO gemonitord.

   Aan de operatie namen de volgende NAVO leden deel:

   -Verenigde Staten;
   -Frankrijk;
   -Verenigd Koninkrijk;
   -Canada;
   -Italië;
   -België;
   -Nederland;
   -Roemenië.

   De operatie droeg de NAVO codenaam
   Unified Protector, maar volgens LGK was het geen NAVO operatie!

   De NAVO had op eigen houtje het mandaat van VN resolutie 1973 opgerekt door burgers te bombarderen om hen te beschermen, maar hoeveel burgers er dan bij een R2P mogen sterven, daar is de NAVO nog niet uit!

   http://www.trouw.nl/tr/nl/6844/Rob-de-Wijk/article/detail/2997282/2011/10/27/Overtrad-de-Navo-haar-volkenrechtelijk-mandaat.dhtml

   Verwijderen
 14. Het loont heel erg de moeite om de Amerikaanse prof. Alan Kuperman te beluisteren op youtube.
  Hij onderzocht de doden als gevolg van R2P ingrijpen in Libië.
  En passant vertelt hij dat de hele Libië narrative één grote leugen is.
  http://xevolutie.blogspot.nl/2014/06/354-alan-kuperman-proves-ghadaffi-did.html

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De vernedering van de VS!

  http://theduran.com/western-media-suppresses-news-of-us-russian-clash-and-us-climbdown-over-syria/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oekraïens burgervliegtuig vloog zowel op de heen als terugvlucht over Syrisch oorlogsgebied, i.p.v. zijn gebruikelijke, veilige route, via Israël! Hoopte men dat dit vliegtuig 'toevallig' een in Russische kleuren overgespoten Amerikaanse F-18 'Hornet' tegen zou komen?

  http://russia-insider.com/en/politics/russia-downs-ukrainian-airliner-over-syria-not-true/ri17009

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Unabhängige US-Delegation kehrt von Syrien-Reise zurück: "Der Westen betreibt massive Propaganda!"

  https://deutsch.rt.com/kurzclips/41936-unabhangige-us-delegation-kehrt-von/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De VN kan niet meer zeggen dat ze het niet wisten.

   Verwijderen
  2. Het schijnt dat Obama toch met zijn NSC adviseurs om de tafel is gaan zitten om Syrische leger stellingen aan te vallen, ondanks de waarschuwingen van Rusland dit niet te doen!

   "According to a recent report in the Washington Post, several top US officials have been considering striking positions of the Syrian military covertly and without a UN Security Council resolution."

   Obama to discuss bombing Syrian military positions – officials

   https://www.rt.com/news/362758-obama-syria-military-options/

   Verwijderen
 18. Noorse langlauf team zat jarenlang onder de doping. Ah nu weten we waarom ze zoveel succes hadden.

  Winning Fair and Square? Norwegian Ski Supremacy Driven by Doping

  Read more: https://sputniknews.com/sport/201610141046332640-norway-doping-skiing/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan zijn de schaatssuccessen van de Nederlanders in Sotschi ook verdacht!

   Verwijderen