zaterdag 15 mei 2021

Het zijn geen "clashes", het is geen gelijkwaardige strijd

Het zijn geen "clashes", het is geen gelijkwaardige strijd.

Het is het grootste leger op aarde, de VS, dat via zijn basis in het Midden Oosten, genaamd Israel, een onder verdachte omstandigheden gecreëerde staat (Israël), Gaza rücksichtlos platbombardeert. Vanuit de lucht (F16s?), vanaf zee, vanaf de grond. Met modern Amerikaans spul: bommen, kogels, etc.

En het wordt door NOS en andere Lügepresse natuurlijk steevast neergezet als zelfverdediging of "reactie". Tegen salvo's van "raketten". Maar dat kunnen niet anders dan waardeloze raketten zijn. Is ook logisch, want alles wat Gaza in en uit gaat wordt door Israel gecontrolleerd. De Palestijnen zitten in Gaza als ratten in de val. Voor de Palestijnen is het Eid Mubarak, feest na de Ramadan. Onderstaand de omstandigheden waaronder Israel hen dat laat vieren.

Laat in de comments weten: Strijden de Palestijnen, en de Corona-sceptici, tegen dezelfde opponent?


En dan nog dit...

Zondag 15:00 uur komt de vrijheidskaravaan, van en met Thierry Baudet, naar het Malieveld in Den Haag. Hij gaat het ook over het Midden Oosten hebben en de actuele situatie aldaar. Blijft hij vierkant achter Israël staan, of draait hij, net als in het Corona-dossier, de goede kant op? Corona, de interne strubbelingen, alles gaat aan de orde komen. Wie is er zondag bij?

1 opmerking:

  1. Als je een professioneel leger tegenover een -feitelijk- ongewapende bevolking zet, dan is dat geen clash, of een strijd, maar een slachting te noemen. En dat wordt uitgevoerd door een volk, wat zelf beweert een holonogwat te hebben ondergaan. Wat een gotspe!.
    Het is een zoveelste poging tot genocide op het Palestijnse volk, maar daar had de VS ook al ervaring mee.

    BeantwoordenVerwijderen