zaterdag 8 mei 2021

Heeft Rober Willemsen mis gegokt?

Tequila Barrel, Santito's, la Embajada, Coconut Disco, waar gaan we naartoe in Playa del Carmen, aan de Mexicaanse Caribean? Dit zijn beelden van Februari dit jaar. Toen wij gelockdowned en geavondklokt opgehokt zaten in onze huizen, op straffe van boetes, repressie en arrestatie. En het wordt alleen maar drukker in Playa del Carmen en de horeca daar, want steeds meer mensen uit de VS en de EU ontvluchten hun regime en strijken neer in het heerlijke no-lockdown Mexico.


Rober Willemsen (48), één van de bazen van KHN (Koninklijke Horeca Nederland) heeft in deze "crisis" nog een etalissement bijgekocht. Rober denkt waarschijnlijk een goede deal gedaan te hebben. Hij heeft er blijkbaar vertrouwen in dat op redelijke termijn de horeca hier weer gaat lopen. Wij wensen hem veel succes. 

De verkoper van de betreffende tent is wellicht met de opbrengst naar Playa del Carmen vertrokken, en is nu, terwijl Rober wacht en hoopt op betere tijden hier, lekker aan het werk aan de Mexicaanse Caribean, waar geen Corona heerst en alles open is.

Ondertussen in de Al Aqsa Moskee....

Deze beelden gaan door merg en been. Israëlische terreur-eenheden dringen één van de drie heilige plaatsen van de Islam binnen. De Al Aqsa Moskee staat er al sinds het begin van de 8e eeuw. Wie of wat is Israel, gesticht een paar decennia geleden, powered by USA, om die Moskee binnen te dringen, notabene in hoog Ramadan dagen?

En ondertussen in Rotterdam...

En Ruttë gaat maar door met zijn misdragingen en repressie. Vandaag probeerde hij weer het leven van de voetbalsupporters zuur te maken. Die waren daar echter niet van gediend en verdreven de regime-eenheden. Beelden HIER. Wat een verschil, de kille beelden van kou en repressie in Nederland, notabene in de stad van Rober Willemsen (nogmaals, succes met de nieuwe aankoop), met het verrukkeleijke en relaxte Mexico.

17 opmerkingen:

 1. JERUZALEM

  Herinneringen om te koesteren

  Strijd om Jeruzalem is al duizenden jaren oud
  Uit geschiedenis blijkt dat ook de Mohammedanen allesbehalve vredelievend waren. Nog gezwegen wat zij voor een vrouwenonderdrukkers waren en zelfs nu nog zijn. Toch vreemd dat men blik hier daar zelden iets over ziet schrijven maar wel aan de andere kant zich min of meer zit op te geilen aan mooie vrouwen in bijvoorbeeld buitenlandse cocktailbars,casino's,dancings of restaurants waar in tegenstelling tot hier in Nederland dit voor de lockdown ook was.
  Dus hij omarmt die vrijheid wel, wat opzich ook niet meer dan normaal is.
  Maar realiseerd hij zich dan ook dat die vrijheid binnen de strenge islam cultuur helemaal niet mogelijk is?
  Wil blik soms daarheen dan? Dan moet hij vandaag nog naar Iran gaan waar het krioelt van deze islam slavernij.

  Jammer dat je vandaag niet weer de draad oppakt over hoe wij onszelf uit de corona maatregelen slavernij bevrijden.
  Net zoals joden zichzelf bevrijd hadden tientallen eeuwen geleden van de babelonische farao's. Waaruit vervolgens voor de joden het pesachfeest ontstond en voor ons christenen na Jezus het paasfeest.


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verplichte vaccinatie via de achterdeur, toegang tot de tweeklassemaatschappij, discriminatie van gezonde mensen - wij van de AfD-parlementaire fractie zullen hier nooit mee instemmen. Het aandeel mensen dat besmet is met corona is 0,22 procent in de bevolking en besmet betekent lang niet zozeer ziek. Grondrechten zijn geen privileges; iedereen heeft er recht op en worden niet door het individu verworven, immers goed gedrag, tests of vaccinaties. Ze zijn onvervreemdbaar, zoals het al in de basiswet staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze zal vast en zeker wel al eens geplaatst zijn hier.
  Deze uitleg zou eigenlijk verplicht moeten worden gesteld in de tweede kamer. Of hebben ze daar geen tv scherm en internetverbinding?

  De ongeldigheid van de Corona PCR-test uitgelegd in 5 min.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 7 miljard mensen vaccineren.........Bill Gates zegt dit op minuut 20.26

  De wereldpopulatie bestaat thans uit ruim 7,5 miljard mensen.
  Bill Gates heeft in een interview verteld dat er zo'n 7 miljard mensen wereldwijd gevaccineerd zullen moeten worden om volgens hem "veiliger" door het leven te kunnen gaan.

  Wat heeft die kerel het toch goed met ons voor zou je denken dan.
  De niet gevaccineerde (anti-vaxxers)van de 7,5 miljard mensen zijn dan die 0,5 miljard mensen.
  Zijn de anti-vaxxers dan gedoemd om te sterven omdat zij niet gevaccineerd zijn?

  Maar wacht,Bill Gates is een NWO en WHO puppet en moet dan die 7 miljard mensen aan die spuit zien te krijgen m.b.v. regeringen.
  Kijken we naar de Georgia Guidestones zien we staan breng de wereldbevolking terug naar 0,5 miljard mensen oftewel Maintain humanity under 500.000.000.

  Hoe kan men dan 7 miljard mensen onopgemerkt van de aardbodem af krijgen?
  Dat is dan toch genocide?
  Hey wacht, zei Bill Gates niet 7 miljard mensen vaccineren?

  Is dit dan toeval?
  Nee Eddy, je bent een wappie.
  Dank U wel,noem het maar hoe je wilt...…….ik ben er trots op mij nooit te laten vaccineren en mij nooit te laten testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Wat moeten we daar nou weer mee? Miljoenenfraude bij 'witte helmen'. Tweede Kamer werd doelbewust niet geinformeerd. En nu draait minister
  @SigridKaag (D66) het zo dat het aan haar ambtenaren lag. Maar wie is er nou minister? Is dit het Nieuwe Leiderschap?"

  https://twitter.com/sypwynia/status/1390510367428784136

  Ze wilde de TK informeren, maar ja topambtenaren h. Kwam wel goed uit. Dat dan weer wel., want iedereen met twee werkende hersencellen wist in 2018 al dat de White Helmets een westerse psy-op en een verlengstuk van terreurgroepn in Syrie waren.

  Tijd om eens door te graven. Wat weet Kaag van de false flag bij Douma? De tientallen Syrische burgers, waaronder heel veel kinderen die daarbij, met betrokkenheid van de White helmets, zijn vermoord. De cover up door de top van de OPCW?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Na de Operatie Vliegend Tapijt, een internationale evacuatie uit het oorlogsgebied in Syrië, zou een bedrag van 50 duizend dollar zijn verdwenen. Waar Le Mesurier hiervoor eerder andere verklaringen gaf, bekende hij in een brief dat er sprake was van fraude. Er was volgens hem echter nooit sprake van opzet. Hij bood aan om op te stappen.

   Drie dagen later overleed Le Mesurier na een val vanaf zijn appartement in Istanboel, Turkije. De dood van de 48-jarige Britse hulpverlener was wereldnieuws. De Turkse autoriteiten gaan uit van zelfdoding, maar deze suggestie werd in twijfel getrokken.


   In November 2019, James Le Mesurier, the British co-founder of the Syrian rescue group, fell to his death in Istanbul. What led an internationally celebrated humanitarian to take his own life?


   Dan iets opvallends.
   Volgens Dawg behoren de white helmets tot terroristen.
   Logisch toch.......terroristen halen gewonde mensen in oorlogsgebied onder het puin vandaan.
   Als je tenminste die 2 hersencellen van Dawg wil geloven wel.

   Kijk maar uit, want bij Dawg kan zelfs de brandweer ( wat betaald wordt door iedere belastingsplichtige dus ook Dawg) bij een terroristen beweging horen.
   Tis maar te hopen dat er dan nooit een zolderbrand of iets dergelijks bij Dawg uitbreekt.
   Of zal hij dan toch blij zijn om die rode vrachtauto met blusinstallatie bij hem op de stoep zien te staan?

   Verwijderen
 6. Kaag weet helemaal niks en weet toch alles. Velen weten helemaal niks, en weten toch alles. Dat zit als volgt

  ‘it was not easy.. it needed .. a sort of athleticism of mind, an ability at one moment to make the most delicate use of logic and at the next of the crudest logical errors. Stupidity was as necessary as intelligence, and as difficult to attain’

  Orwell, 1984

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Valt mij op dat Willem wel vaak terugvalt op die Orwell.
  Alsof Orwell hem inspireert.
  Die Willem, komt hij soms uit een Nederlandse vrijmetselaarsekte?
  Nee toch?
  Misschien zal Willem hierop antwoorden.

  Was George Orwell A Freemason?


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik vrijmetselaar ben, dan ben jij een truckchauffeur

   Verwijderen
 8. Dus het klopt,jij bent vrijmetselaar.Willem.
  Jouw meester is dus Albert Pike.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zoals te verwachten:

  'Western diplomats covered up White Helmets corruption to “avoid political risks” and ensure “minimal exposure”

  'White Helmets corruption scandal deepens: Dutch gov’t investigated parent org for fraud, but covered it up
  BEN NORTON·MAY 7, 2021'

  he decade-long dirty war on Syria proved to be a cash cow for some of the most prominent US and UK regime-change operatives. Western government contractors got hundreds of millions of dollars to run schemes to destabilize Damascus – and some of them took a cut for themselves, profiting off of the pillage.

  One of the main players in the cottage industry of contractors that helped run the Western regime-change war on Syria, and which was eventually implicated in a massive corruption scandal, was the Mayday Rescue Foundation.

  Mayday served as the fiscal sponsor of Syria Civil Defense, known popularly as the White Helmets, a deceptive humanitarian interventionist operation that became a key propaganda weapon in the dirty war on Damascus.

  verder lezen:

  https://thegrayzone.com/2021/05/07/syria-white-helmets-mayday-fraud-netherlands/

  Onthullingen over de corruptie bij Mayday zouden ook de kwalijke rol van de White Helmets hun rol in de smerige oorlog tegen Syrie aan het licht brengen. TK maak hier gvd nou eens werk van.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je zit weer op een dood spoor met jouw “zou”
  aannames, Dawg.

  BeantwoordenVerwijderen