zaterdag 22 mei 2021

Met 2 miljoen naar Vlieland deze zomer!

We blijven even in de sfeer van zomerbestemmingen. Nu het eiland Vlieland. Van het uitstekende Kleintje Muurkrant. Het uitspreken over Palestina is de lakmoesproef voor de echte alternatieve media. Niks geen "moeilijk, moeilijk".


 Met 2 miljoen naar Vlieland van de zomer!

Het Israelo-Palestijnse conflict is een nieuwe fase ingegaan, waar Israël het probeert neer te zetten als zomaar een volgende 'afrekening op rij' als de laatste in 2014 en 2008 (alleen onder Trump die de VS uit het Midden-Oosten wilde terugtrekken géén bloedbad in Gaza! 'Toevallig hè') 'tegen terroristen'. 2 miljoen terroristen opgesloten op een gebied iets groter dan Vlieland.
25.000 demonstranten in Los Angeles. Ik moest in mijn ogen wrijven. LA is geen demonstratie-stad als New York of San Francisco; daar ga je naartoe om het te maken in de amusementsbusiness. 100 man was al om dolblij te zijn in mijn tijd daar. Joodse Amerikanen onder de 30 jaar (er wonen vele malen meer joden in de VS dan in 'het geilige land') hebben een veel kritischer houding ten opzichte van Israël dan hun ouders. Dat betaalt zich nu uit.
Als de Palestijnen dit als een overwinning vieren begrijp ik hen. Want het is waar. Door Netanyahu die zijn eigen oorlog voert (om te ontsnappen aan de petoet) is Israël eindelijk in de onmogelijke positie gemanoeuvreerd die het verdiende na decennia bezetting van Palestijns land. De dialectiek van een misdadige politiek.
In Gaza zitten 2 miljoen mensen in een openluchtgevangenis iets groter dan Vlieland. Om dat aanschouwelijk te maken stel ik voor van de zomer met 2 miljoen mensen (uit heel Europa) naar Vlieland te trekken.
Zo veel mogelijk boten moeten worden georganiseerd om zoveel mogelijk mensen over te zetten. Platbodems moeten het doen op het wad. Eindelijk een mogelijkheid om onze solidariteit met Palestina en dát deel van Israël dat vrede wil tot uiting te brengen. Al krijgen we er maar 200.000, 20.000 of 2.000 (onze autoriteiten zullen uiteraard zoveel mogelijk doen om het tegen te werken), dan nog is het een geweldige publiciteitsstunt. Ook voor Vlieland natuurlijk, dat opeens wereldwijd op de kaart zal staan om aandacht te vragen voor deze onmenselijke toestand die wij geacht worden 'normaal' te vinden.
Nu er na de laatste oorlog een bestand is gesloten, moet de wereld deze schande weer accepteren, onder het juk van supermacht Amerika. Aan ons om zich daartegen te verzetten! (WK)

 • Hits: 11

20 opmerkingen:

 1. Een dag nadat in het Eropees parlement werd ingestemd met het 'coronapaspoort' lees ik op de twitter van Blckbx:

  BREAKING! “Chinese toestanden in UK Vaccinatie App” vertelt Silkie Carlo van Big Brother Watch UK.

  https://twitter.com/blckbxnews?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

  via de tweet worden we naar het You Tube kanaal van Blckbx geleid:

  “Chinese toestanden in UK Vaccinatie App” vertelt Silkie Carlo van Big Brother Watch UK…

  https://www.youtube.com/watch?v=ZQk5mhxhQH8

  begeleidende tekst bij de video:

  "Via Signal bereikte ons een tweet van TalkRadio waarin Julia Hartley-Brewer een interview deed met Silkie Carlo van Big Brother Watch, een privacywaakhond uit de UK. Het gesprek duurde slechts 6 minuten maar is een “MUST SEE” voor iedereen. De Britse overheid heeft het NHS app - waarin het vaccinatie paspoort is geïntegreerd - een update gegeven en de dingen die ze over hun burgers willen weten beginnen meer en meer te lijken op de Chinese “social credit score” vertelt Silkie Carlo. “Dit mogen we nooit toelaten want de overheid is er voor ons en wij niet voor hen”, besluit Julia Hartley-Brewer.

  NHS App Update

  "Gegevens met betrekking tot geestelijke gezondheid, levensstijl, etnische afkomst, biometrische gegevens en vermeend crimineel gedrag; wat heeft dat in godsnaam te maken met het bewijzen dat je twee prikken hebt gehad!?” Schreeuwt Julia Hartley-Brewer het uit in haar radio show…

  Dit komt onze kant op…":

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en we dragen geheel vrijwillig onze eigen elektronische enkelband mee in de vorm van een 'smart'phone. Flikker dat ding weg, ga achter de computer je ding doen en schaf een simpele mobiele telefoon aan. Dan kunnen ze de boom in met hun app-jes.

   Verwijderen
 2. Een gitzwarte dag in de geschiedenis van Europa?

  Een nieuw en triest dieptepunt in het leven van honderden miljoenen Europeanen. Onder het even schandalige als trieste adagium “zo maken we reizen weer gemakkelijker” is er akkoord op de cirkelredenering dat de enige mogelijkheid om deze ‘verschrikkelijke pandemie’ te overkomen een testmaatschappij is in combinatie met een de facto verplichte deelname aan een wereldwijd medisch experiment. Per 1 juli treedt het digitale Ausweis in de vorm van een app met een QR-code in werking, waarmee we allemaal, van dag tot dag, week tot week, tot tweederangs burger kunnen worden gemaakt. Welkom in China.

  verder lezen:

  https://stefannoordhoek.medium.com/een-gitzwarte-dag-in-de-geschiedenis-van-europa-eecc0a4b6fa8

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Agenda21/2030 <=> Certificate of Vaccinated ID (CoVID)19=AI

   https://youtu.be/SR9KoMXQ0fY

   Verwijderen
 3. Ik dwaalde nog wat over youtube en kwam weer een videotje met Eddy tegen !
  https://www.youtube.com/watch?v=Mmg9Do388ao

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Jan Verheul dat je mij daarmee weer het bewijs hebt geleverd dat jij samen met je geestes gestoorde fantasie niet meer dan een arme nietsnut bent.
   Soms is het goed dat ik weer eens afstand neem van blik.
   Zo creëer ik de mogelijkheid om de echte geesteszieke persoontjes hier zichzelf voor schut te zetten.
   Ga zo door Jan Verheul en graaf je eigen graf nog dieper.

   Verwijderen

 4. Volgende week is er een zitting van #MH17 rechtszaak op Gilze-Rijen bij het vliegtuigwrak. Voor de show? Het vliegtuig lijkt niet gereconstrueerd te zijn voor de bewijsvoering. Zie deze opmerking uit NCTV-rapport uit 2014. Kennelijk was toen al besloten wie MH17 had neergehaald.

  "Wrakstukken, is wel belangrijk om naar andere toe te kunnen laten zien dat we het onderzoek zorgvuldig uitvoeren en seurieus nemen."

  https://twitter.com/beek38/status/1395684175450148864

  'Naar andere toe'(taalfouten in het citaat komen voor rekening van de notulist bij de NCTV vergadering).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De beoogde opvolgster van Merkel. Als ik zeg dat ze een beetje als een warhoofd over komt ben ik erg vriendelijk voor haar. In deze clip legt ze hoe haar opa ooit aan de Oder tegen de Russen vocht en dat ze graag ziet dat het Vierde Rijk er nu wel gaat komen.

  https://twitter.com/FWarweg/status/1395046719524585479

  Tsja.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het parlement van dat Vierde Rijk doet ondertussen weer eens pogingen de vijandschap met de Russische Federatie verder op te poken.

   EU Parliament report says regime change needed in Russia, recommends Brussels launch propaganda TV channel to help it happen

   "Not content with months of worsening relations and the potential for military escalation, the European Parliament has now put forward a draft report insisting the EU needs to be more confrontational in its approach to Moscow.
   A draft report published online by the assembly’s Committee on Foreign Affairs caused consternation in Russian media on Monday, after statements came to light that argued the bloc “should establish with the US a transatlantic alliance to defend democracy globally” and “deter Russia” from supposed aggression in Eastern Europe."
   .....
   One tool in the EU’s arsenal to target “Russian propaganda” and bring about the transition it wants to see would be, according to the report, “the establishment of a Free Russia Television with 24/7 airtime.” With declining audience figures for traditional media, quite why a conventional TV channel pushing out the EU’s talking points would change the landscape in Russia is unclear, given that other state-run broadcasters like America’s RFERL and Britain’s BBC offer similar services already. Furthermore, the presence of a large number of Russian-language news sites and YouTube channels that take a critical stance of the government means that there is no shortage of access to opposition-leaning coverage."

   https://www.rt.com/russia/524149-regime-change-brussels-propaganda-channel/

   Verwijderen
 6. Een van de grootste geleerden op dit gebied (Luc Montagnier): de "vaccins" veroorzaken de nieuwe golf infecties met dodelijke afloop. Complexe materie & dan in Frans, dringend ondertiteling nodig

  https://twitter.com/Noster20240123/status/1395886117753397255

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voordat je iets van Montaignier gaat geloven, zou ik eerst iets lezen over wat Peter Duesberg of Kary Mullis over de man hebben gezegd.

   Laten we het zo zeggen: montaignier gelooft wel meer dan wat wetenschappelijk bewezen kan worden, en dat heeft hem geen windeieren gelegd! Zie bv hier

   http://free-news.org/mulluk01.htm

   Alle verwijzingen naar medische geleerden met hun ‘gefundeerde meningen’ (NOT) kunnen wat mij betreft door de plee gespoeld worden. Het is allemaal bullshit, de Covid getallen die gepubliceerd worden en waar ook Montaignier zich aan moet houden zijn kabbala Habracadabra en de gevolgen van ‘vaccinatie’ zullen we moeten afwachten. Misschien dat het met een sisser afloopt, misschien dat over een paar jaar de menselijke populatie gedecimeerd is vanwege ‘het vaccin’. Niemand die het weet, maar het feit dat het laatst genoemde mogelijkheid niet uit te sluiten is, geeft aan dat de medische wereld, met al haar experts knettergek is, waarop ik zeg: spoel ze door de plee. Enzovoort en zo meer.

   Verwijderen
  2. @ Willem

   I hear you. Heb het een en ander van Mullis en Duesberg over AIDS/HIV gelezen en herkende de publicatie van Mullis waar je naar linkte.

   Inderdaad: 'niemand die het weet'. Scepsis ís op z'n plaats. Ten alle tijde.

   Verwijderen
 7. De medische wereld is gefundeerd op de theorie van Pasteur.
  Vandaar dat ze steeds ketter gekker wordt en niet meer weet hoe men het roer kan omgooien naar de theorie van Bechamp.
  Daar waar de theorie fout zit faalt de praktijk.
  Het is hetzelfde als je een huis ontwerpt op de tekentafel en je past foute berekeningen toe voor de sterkte van de fundering of je past slechte materialen toe voor die fundering.
  Dan staat het huis wel op een fundering,maar de gebreken en schade aan het huis komen uiteindelijk toch aan het licht.

  Repareren heeft ook weinig zin zolang de fundering niet veranderd is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke lijst bijwerkingen van alle merken feksiens. De 'resultaten' in de USA.
  Zoek op de pagina (meestal cntrl-f) met het woordje 'death'. Je gaat schrikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toronto; "Prikje" voor een ijsje.
  Overlevingskans voor kinderen van het niet bestaande killervirus is maar 99,997%.

  https://153news.net/watch_video.php?v=O8RK8Y4BKAKM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, een kinderhand is gauw gevuld, toch?

   Verwijderen
  2. De beschikbare hoeveelheid rose (nog werkende) hersencellen ook!

   Verwijderen
 10. Gesprek
  Jeroen Akkermans
  @JeroenAkkermans
  De lange arm v Loekashenko. Een vliegtuig v Ryanair onderweg v Athene naar Vilnius (behorend tot 2 EU-staten) kan onder voorwendsel ve 'bommelding' tot landing in Minsk gedwongen worden.Aan boord zat journalist Roman Protasevich uit Belarus. Hij is na landing meteen gearresteerd.

  In 2013 werd het vliegtuig van de president van Bolivia, Evo Morales, gedwongen te landen in Oostenrijk nadat o.a. Frankrijk, Italie, Spanje en Portugal hun luchtruim gesloten hadden op verdenking van het aan boord hebben van Edward Snowden.
  Hier ging het om een bommelding.
  De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet.

  BeantwoordenVerwijderen