vrijdag 8 mei 2020

PRIKKEN EN/OF STIKKEN - Cartoon Matt - Primeur


33 opmerkingen:

 1. Bill gates draait er zijn hand niet voor om om honderdduizenden doden door zijn vaccin te krijgen als het op de lange duur maar effectief is en dan tussen neus en lippen ook nog eens zeggen dat het griepvaccin voor ouderen NIET HELPT!!
  Zie deze video:

  interview Bill Gates

  Lees hier het hele artikel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij zegt het gewoon echt: het griep vaccine helpt de ouderen niet veel. De jongeren moeten het nemen zodat ze daarmee de ouderen beschermen... maar de prik die de ouderen zelf nemen, helpt hen "niet veel"... maar dan zou het de jongeren wel helpen?

  Misschien kan iemand het uitleggen. I am "puzzled".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Diezelfde vraag stel ik me ook over het anti baarmoederhalskanker vaccin dat JONGENS ook ingespoten moeten krijgen. Het is al lang bekend dat een vaccin zelden langer dan 10 jaar actief kan zijn, maar pubers inspuiten tegen iets wat ze zelf NOOIT* kunnen krijgen maar misschien wel hun partner over 20 á 30 jaar, en dan moet het ook nog eens hun vaste partner zijn. Leg dat eens uit! En de ouders trappen daarin?
   Het spuitje blijkt ondertussen wel goed te verkopen.

   * hier moet ik niet te hard roepen want ik weet niet hoeveel 'geslachten' we over 30 jaar hebben

   Verwijderen
 3. Rutte/Van DiSSel zitten in het Team Gates, evenals Fauci in VS. Geen prik voor mij anders dan in een biertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op 1 mei j.l. schreef @JV het volgende onder het blog "RTL leeghoofden - de Jensenshow #153":

  [Corona heeft een Ro=2 Dus na 3 maanden ( methode Blik: 'Mijn Vrijheid boven al! Methode Matt: Ga weg! Ik bepaal wat ik doe ! ) Na 20 besmettingen 2 miljoen mensen ziek, en bij CFR van 1 % : 20.000 doden. ( Moet je wel enorm veel IC's hebben, anders sterft 4% = 80.000 mensen.
  1 2
  2 2
  4 2
  8 2
  16 2
  32 2
  64 2
  128 2
  256 2
  512 2
  1024 2
  2048 2
  4096 2
  8192 2
  16384 2
  32768 2
  65536 2
  131072 2
  262144 2
  524288 2
  1048576 2
  2097152 2]

  In Frankrijk is onlangs de voorlopige patient zero gevonden (achteraf middels bewaard weefsel vastgesteld) en wel op 27 december 2019, dit betekent dat de persoon zo'n 10 tot 12 dagen eerder besmet moet zijn geraakt, half december dus. Frankrijk is op 12 maart 2020 in lockdown gegaan, op 14 maart meldde het land 924 nieuwe besmettingen en 36 nieuwe overledenen wat het totaal toen op 4.499 besmettingen en 91 overledenen bracht (bron: https://www.bfmtv.com/societe/coronavirus-la-france-passe-au-stade-3-de-l-epidemie-4500-cas-et-91-morts-1875091.html).

  Omdat niemand wist van de besmetting is feitelijk de methode "Matt en Blik" 3 maanden van toepassing geweest. Volgens de berekening van @JV had Frankrijk toen 80.000 doden moeten hebben (ik ga ervan uit dat men niet genoeg IC bedden heeft) en meer dan 2 miljoen besmettingen. Dit aantal (overledenen) komt op geen enkele manier terug in de cijfers, vandaag (8 mei) staat het officiele dodental op 25.987.

  Iets klopt er dus niet aan het door @JV gebruikte model. Of de Ro ligt een stuk lager dan 2, of het virus is stukken minder dodelijk dan door de WHO gemeld. Dat laatste zou overeenkomen met wat gemeld wordt door de huisartsen rond Nijmegen (die gaan uit van een verloop zonder ziekenhuisopname voor ruim 95% van de mensen) en de twee Californische artsen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bron voor de vastgestelde besmetting op 27 december 2019:

   "France's early COVID-19 case may hold clues to pandemic's start", https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-france-retests/frances-early-covid-19-case-may-hold-clues-to-pandemics-start-idUSKBN22H15R

   Overigens sluit de WHO niet uit dat er nog eerdere besmettingen zijn geweest, wat de tijdsduur tussen het virus de gang laten gaan en de lockdown nog groter zou maken.

   Verwijderen
  2. @ Sofia.
   Goed werk, Sofia.

   Ik moet wel zeggen dat Ro=2 gewoon het cijfer was dat het RIVM destijds hanteerde, en dat er vele hogere Ro 's zijn besproken destijds.
   Mijn boosheid was toenvooral dat het RIVM steeds sprak over 'een griepje' en zelf variabelen publiceerde die totaal anders waren.

   Nu zijn we 3 maanden verder en ben ik aanhanger van Maurice de Hond: Het virus wordt vooral via de lucht snel en sterk verspreid. Veel minder via aanraking van de neus of mond en 'spuug dat po jouw lip valt als iemand spreekt.

   De hoge Ro's zijn afgeleid uit regio's waar de Temp en Vochtigheid ideaal waren voor verspreiding, vermoed ik.

   Ook Martenson spreekt kort over dei dode Fransman.

   Hoe het ook zij: Dit is een levensgevaarlijk virus. Nu blijkt het vooral een bloed-stol probleem te zijn. Niemand die het daar 3 maanden geleden over had.
   Mijn zwager heeft het gehad, en klaagt dat het wel heel lang duurt voor je weer de oude wordt.
   In het Amerikaanse leger nemen ze niemand meer aan die Corona heeft gehad: voor het leven geband voor militaire dienst !

   Dat roept wel erg angstige vragen op: is daar een motief voor? Blijf je je leven lang 'half ziek' als je ooit Corona had?

   Mijn zus schreef me vandaag heel expliciet: Zorg absoluut dat je het NIET krijgt !


   Verwijderen
  3. Zorg absoluut dat je het NIET krijgt !

   1 Je praat erover alsof het 1 variant is, dat is niet zo. Het virus muteert continue daarom heeft een vaccinatie ook geen zin tegen een virus.
   2. Op den duur wordt iedereen besmet. Net als dat iedereen wel eens griep gehad heeft.

   Jensen laat weer eens zien hoe klein de kans is dat je komt te overlijden aan Covid 19

   DE DOMSTE UITSPRAAK OOIT - DE JENSEN SHOW #158
   https://www.youtube.com/watch?v=JC_gnNj_4fI

   Verwijderen
  4. "Goed werk Sofia"

   Dus je geeft toe dat je al die tijd fout zat en ons hier onnodig bang hebt gemaakt.

   Verwijderen
  5. @Jan, kunnen we het nu eens zijn over het feit dat de modellen niet juist zijn? Hetzelfde geldt voor de sterftecijfers die nu iedere dag worden weergegeven alsof dat de cijfers VAN DIE DAG zijn maar dat is helemaal niet zo (dat zetten ze er wel steeds bij maar iemand moet de moeite nemen dat uit te zoeken voordat je weet hoe het echt zit). Waarom doet de MSM dat? Dat is een vraag die mensen zich m.i. MOETEN stellen anders komen we nooit achter de waarheid en de waarheid is waar ik naar op zoek ben.


   [Hoe het ook zij: Dit is een levensgevaarlijk virus.]

   Dat kun je niet zo stellen, zeker niet als 95% van de mensen geen ziekenhuisopname nodig heeft. Of die er blijvende schade aan overhouden weten we gewoonweg nog niet daarvoor is het virus te kort 'onder ons'.


   [Nu blijkt het vooral een bloed-stol probleem te zijn. Niemand die het daar 3 maanden geleden over had.]

   Dus de 'rubberen longen' zijn weer van tafel? Dat zeg ik niet om vervelend te doen maar om iets aan te geven. Wie hebben dat bloedstol probleem? Iedere patient? Of iedereen die zo ziek is geweest dat de hulp van een arts is ingeroepen? Of iedereen die in het ziekenhuis heeft gelegen? Of iedereen die aan de beademing heeft gelegen? En met 'iedereen' bedoel ik in dit geval 'treft voornamelijk'.


   [Mijn zwager heeft het gehad, en klaagt dat het wel heel lang duurt voor je weer de oude wordt.]

   Van echte influenza duurt het ook weken voordat iemand weer helemaal de oude is. Echte influenza is echt niet datgene wat in de volksmond een griepje wordt genoemd.


   [In het Amerikaanse leger nemen ze niemand meer aan die Corona heeft gehad: voor het leven geband voor militaire dienst !]

   Heb je daar een bron voor? Want ik wil graag de onderliggende reden weten.


   [Dat roept wel erg angstige vragen op: is daar een motief voor?]

   Dat er gerotzooid wordt met virussen lijkt me duidelijk, dat is al heel lang aan de gang. Het motief? Geen idee want er zijn ook aanwijzingen dat aangebrachte wijzigingen op een zeker moment (vrij snel) door Moeder Natuur weer ongedaan worden gemaakt. Maar daar heb ik me verder nog niet in verdiept.


   [Blijf je je leven lang 'half ziek' als je ooit Corona had?]

   Dat weten we gewoonweg nog niet. Het lijkt me sterk als 95% van de mensen geen ziekenhuisopname noch arts nodig heeft om te herstellen. Er moet echt onderzoek gedaan worden (ook naar influenza) maar dan moeten we eerst wereldwijd dat zooitje oplichters uit hun functie zetten.

   Verwijderen
  6. Ik zal een algemeen antwoord geven, want ik vind de schrijvers op dit blog vrij hopeloze mensen.

   In tegenstelling tot jullie kijk ik elke dag naar wat de situatie IS, en wat dit BETEKENT en hoe we het beste te werk kunnen gaan.
   Jullie beginnen met je eigen behoefte (Het zal wel weer niks zijn) en proberen argumenten aan te dragen om dat te bewijzen: Hoax. Geen ziekte !
   Als dat onhoudbaar is ga je zeggen: De ziekte is een Griepje!
   Als dat onhoudbaar is ga je weer iets anders roepen.
   Allemaal even onzinnig.

   In al die maanden ben je nooit verder gekomen dan roepen, zoals jullie voorbeeld Jensen.

   Ik heb ondertussen veel opgestoken over virussen, over HCQ, over aangeboren immuniteit, vitamines die je te kort kan komen. Hoe een virus te werk gaat. Dat je met zinc de verveelvoudiging van virussen kan blokkeren. Dat zinc in de cel komt met behulp van HCQ, maar dat ook quercetion dat kan bevorderen. Over hydro thermale therapie om je immuniteit op te vijzelen etc.

   Ik heb geleerd dat er nu totaal anders over de corona wordt gedacht dan 3 maanden geleden. Ik zie hoe krampachtig die virologen zijn, hoe ze altijd weer er in slagen om juist de foute beslissing te nemen: Te laat isoleren, En dan weer te laat de isolatie los laten. Altijd laten ze het laag hangend fruit liggen ( mondkapjes). Ze willen herd immunity maken door iedereen vrij te laten: dat zou zeker honderduizenden doden geven! Maar durven niet de jonge mensen vrij te laten (terwijl die nu juist langzaam het virus zouden moeten krijgen, om die herd iummunity op te bouwen) .
   Het is gewoon onvoorstelbaar.
   Aan de ene klant kinderen die alleen maar oog hebben voor hun RECHTEN. Aan de ander kant houten Klaasen die weten dat het virus totaal nieuw is, maar er elke dag weer van uit gaan dat het precies is zoals alle eerdere Corona virussen.

   Het is om gek van te worden.

   En het mooiste is me vandaag overkomen: een hoofdredacteur die moeilijke woorden gebruikt en ze fout gebruikt! En als ik hem er op wijs, dan volhardt hij ! Schitterend ( VOOR MIJ) en diep triest voor ons land, natuurlijk.

   Verwijderen
  7. [want ik vind de schrijvers op dit blog vrij hopeloze mensen.]

   Dan zal ik maar niet meer op je reageren. En zal ik maar jouw opmerking naar mij (waar je nog steeds geen antwoord op hebt) maar met een zak zout nemen.


   [In tegenstelling tot jullie kijk ik elke dag naar wat de situatie IS, en wat dit BETEKENT en hoe we het beste te werk kunnen gaan. ]

   Tja, hoe denk je dat ik aan mijn bijdragen kom? Ik wist maanden geleden al dat wat jij voorspelde niet klopte maar ik kan het nu (aan de hand van Frankrijk) pas bewijzen.

   De rest van jou betoog laat ik voor wat het is, ik had je ook dat weken geleden al kunnen vertellen maar je nam het toch niet aan.

   Verwijderen
  8. "de sterftecijfers die nu iedere dag worden weergegeven alsof dat de cijfers VAN DIE DAG zijn maar dat is helemaal niet zo "
   Lekker spannend ! Ik lees ze helemaal NOOIT.
   Totaal irrelevant.
   ===
   Ja, rubberebn longen. En opgeblazen hartkamers omdat het bloed zo dik wordt dat het nauwelijks nog te verpompen is.

   Luister maar even naar deze jonge arts: https://www.youtube.com/watch?v=KzKvIYwqQkE&t=594s

   ===
   [In het Amerikaanse leger nemen ze niemand meer aan die Corona heeft gehad: voor het leven geband voor militaire dienst !]

   Heb je daar een bron voor? Want ik wil graag de onderliggende reden weten.

   Martenson bespreekt het.
   Nee, er is natuurlijk geen reden bij gegeven.
   Maar het feit is verontrustend: wat kan het motief zijn?

   Enfin, ik herhaal mezelf. Je hebt mijn betoog nioet goed gelezen.

   =============
   maar dan moeten we eerst wereldwijd dat zooitje oplichters uit hun functie zetten.

   Dan zou ik maar eens aan de slag gaan Sofia, want hier bij Blik wat onzin op papier zetten helt niks.

   Die bedriegers gaan echt niet weg daarmee.

   Zoals Martenson altijd zegt: Kennis opdoen heeft geen enkel nut als je er niks mee doet.


   DOE IETS !

   Verwijderen
 5. Tucker: Policymakers just can't stop breaking coronavirus rules
  https://www.youtube.com/watch?v=sPrbGU0Wyh4

  Ben je ook zo moe van die hypocriete politici die zichzelf niet houden aan de maatregelen die ze van het volk verwachten?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @JV
  Ik krijg echt de indruk dat het je geen zak interesseert of Nederland cq de wereld verandert in een politiestaat. Waar je rechten en je privacy wordt afgenomen. Kan ik me in jouw situatie begrijpen. Je hebt je eigen boerderij en daar kom je nauwelijks vanaf. Voor jou is veiligheid belangrijker.
  Maar de veiligheid die ze ons aanbieden geven ons geen veiligheid.
  Ook de vaccinaties zullen ons (immuun systeem) verzwakken en hebben geen bewezen effect dat ze werken tegen een virus.
  Werkelijk alle maatregelen die ze nemen voor onze veiligheid verzwakken ons. Financieel, geestelijk en lichamelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een politiestaat is balen. Maar in tijden van besmettelijke ziekten komt ie goed van pas. Kijk naar China, waar het leed al lang is geleden. Kijk naar de VS, waar ze echt weg zinken in de ellende.

   Dit virus is man made, maar was volgens mij niet bedoeld om hier in Nederland - met behulp van Rutte / zie je het voor je !? ) een politie staat in te richten.

   Als er besmettelijke ziekten zijn , moet je de dwazen van de straat houden. Ik vertrouw er op dat de politie dat doet.

   Verder heb ik geen behoefte om je van gedachten te doen veranderen, beste Oligarch. Je bent te ver heen.
   Jij kan door niemand meer gered worden.

   Verwijderen
  2. Hahahahahahaha JV je laat me echt lachen. Bedankt voor deze uitsmijter van de avond!

   Verwijderen
  3. [Kijk naar China, waar het leed al lang is geleden. Kijk naar de VS, waar ze echt weg zinken in de ellende.]

   Ik begin werkelijk te denken dat je onnozel bent. Dat je geen idee hebt van wat er in de V.S. aan de hand is. Maar goed, ik heb er weer (schoon) genoeg van om met jou van gedachten te wisselen, het komt er toch altijd op neer dat jij het goed ziet (vind je zelf) en ik fout.

   Verwijderen
  4. @ Sofia, Dat hij onnozel is weet ik al 5 jaar. Ik zou inderdaad geen tijd meer aan hem besteden. Na mijn laatste post weet ik het definitief. Hij is niet meer te redden.

   Verwijderen
  5. @Oligarch, het meest irritante vind ik dat hij eerst meldt dat ik goed werk heb geleverd toen ik aantoonde dat het virus of niet zo dodelijk is of niet zo besmettelijk terwijl hij daarna (in zijn bijdrage van 22.07 uur) weer vrolijk herhaalt dat een loslaten van het virus in Nederland 100.000den doden tot gevolg zou hebben.

   Verwijderen
  6. "dat het virus of niet zo dodelijk is of niet zo besmettelijk terwijl hij daarna (in zijn bijdrage van 22.07 uur) weer vrolijk herhaalt dat een loslaten van het virus in Nederland 100.000den doden tot gevolg zou hebben."

   Die dode Fransman is interessant. Ik maak je een compliment omdat je iets zinvols hebt opgespoord. Niet met de bekende verhalen van de Wodargs van deze wereld komt.

   We weten niks van deze Fransman: had hij een besmettelijke variant, hoe lang liep hij vrij in Frankrijk rond? Misschien overleed hij de dag dat hij uit China kwam. Etc.
   ===
   Ja, ik denk nu dat de besmetting via hoesten en aanraking van voorwerpen waarop gehoest is, niet zo erg besmet. Maar dat het vooral in de ruimtes gebeurt, waar veel mensen zijn en de lucht niet wordt ververst.
   Als je niks doet zal dat tot 100.000 den doden leiden.
   We weten dat pakweg 10 miljoen mensen wordt besmet van de 17 miljoen. En 1 % daarvan is 100.000 Dat is wat kan sterven. Niet in elk land, maar als wij de Italiaanse variant hebben ,dan mogelijk wel. En als je niks doet heb je nog eens 200.000 mensen die een IC nodig hebben om te kunnen overleven. Zoveel IC's heb je niet. Dus die sterven ook.

   Wat jullie hier bepleiten ... "Ik wil mijn vrijheid" is dus totaal de verkeerde aanpak.
   Je moet bedenken hoe de mensen kunnen overleven: hydroxychloroquine. vitaminen. Beter immuun systeem kweken. Mensen voorlichten. Wandelen in de bossen.
   Afgesloten ruimten : de ramen open!
   Oude mensen : alleen door personeel laten verzorgen dat eerst 3 dagen in quarantaine zat, en dan een week in het huis blijft . Etc etc.
   Er zijn vele zaken te bedenken voor een echt intelligente aanpak.
   Jullie verdoen je tijd met kinderlijk geroep over 'Jouw Rechten! "Mijn Vrijheden" "Ze gaan ons Chippen !" "Ze laten ons nooit meer vrij ! "

   Jullie zijn echte angsthazen ! Overspannen.

   Waar het echte gevaar zit, dat zie je absoluut niet.

   Verwijderen
  7. [Die dode Fransman is interessant.]

   Hij is niet dood, hij leeft nog en het gaat zeer goed met hem (wat je geweten had als je het artikel gelezen had).


   [We weten niks van deze Fransman: had hij een besmettelijke variant, hoe lang liep hij vrij in Frankrijk rond? Misschien overleed hij de dag dat hij uit China kwam.]

   Hij kwam niet uit China, had noch contacten met iemand die uit China kwam (wat je ook geweten had als je het artikel gelezen had).


   [Niet in elk land, maar als wij de Italiaanse variant hebben]

   Dat virus muteert zo snel dat je al niet meer van een "Italiaanse" variant kunt spreken. Bovendien had Spanje de "Chinese" variant die niet zo dodelijk zou zijn.


   [We weten dat pakweg 10 miljoen mensen wordt besmet van de 17 miljoen. En 1 % daarvan is 100.000 Dat is wat kan sterven.]

   Als je van jouw model uitgaat wel ja maar ik toon je net aan dat (en de WHO onderstreept dat feitelijk door te melden dat zij niet verbaasd zouden zijn als er nog eerdere besmettingen worden gevonden) het virus of niet zo dodelijk is (1% is dan veel te hoog) of niet zo besmettelijk (waardoor die 10 miljoen in veel trager tempo besmet raken en je ook nooit op die 100.000 doden uitkomt).


   [Wat jullie hier bepleiten ... "Ik wil mijn vrijheid" is dus totaal de verkeerde aanpak.]

   Dat bepleit niemand hier, dat maak jij ervan. Ik ga je niet voor de 10e keer uitleggen hoe ik erin sta.


   [Je moet bedenken hoe de mensen kunnen overleven: hydroxychloroquine. vitaminen. Beter immuun systeem kweken. Mensen voorlichten. Wandelen in de bossen.]

   Tja @Jan, met uitzondering van die hydroxynchloroquine, ga ik ervan uit dat dit basiskennis is. En feitelijk weet de Nederlandse bevolking dit ook al is het onbewust want wat was het eerste wat men deed toen het mooi weer werd? Juist ja, massaal naar buiten.


   [Jullie verdoen je tijd met kinderlijk geroep over 'Jouw Rechten! "Mijn Vrijheden" "Ze gaan ons Chippen !" "Ze laten ons nooit meer vrij ! "]

   Tja, als jij niet ziet wat er KAN gebeuren, als jij graag een vaccinatie wil (er zijn trouwens ook aanwijzingen dat mensen die de griepprik hebben gehad, extra gevoelig zijn voor corona virussen) dan moet je vooral niet verder nadenken. Maar wees dan een vent en meld je aan als proefpersoon voor een vaccin.


   [Jullie zijn echte angsthazen ! Overspannen.]

   Hahahahahahaha, de enige die hier overspannen overkomt, ben je zelf. Blijkbaar alweer vergeten hoe druk je je maakte over de IC bedden en dan vooral dat je zelf niet in aanmerking zou komen.

   Verwijderen
  8. ["Ze gaan ons Chippen !"]

   Ik zou over dit onderwerp toch maar eens even zoeken naar wat er in Zweden gebeurt als ik jou was, zeker als je mensen hier belachelijk maakt.

   Verwijderen
  9. Als er hier 1 overspannen angsthaas op dit blog zit dan is het wel boer Janssen die ons wil dwingen in angst te leven voor zijn joodse vrienden die uit zijn op wereldheerschappij en daarvoor ieder middel ter hand nemen. Zijn het niet de banken zijn het wel virussen, alles is mogelijk om toch maardie agenda aan het volk te verrkpenm en de boer denkt dat hij de enige is die dat ziet en hij zal deze religie , of ideologie of wat dan ook in zijn ogen persé aan het volk opdringen want je bent "te ver heen" als je dit niet ziet, en dan ben ik nog heel terughoudend in al die bijvoeglijke naamwoorden die we al over ons heen gestort hebben gekregen.
   Bepaalde figuren in het verleden waren ook zo bezig geweest, en nee ik ga hier geen namen noemen, te veel eer voor de boer.
   Als hij anders denkt over het begrip 'vrijheid' is zijn keuze als hij denkt die vrijheid eigenlijk een gevangenis is. Tja, als je dan toch in angst wil blijven leven moet je zeker dit standpunt aanhouden, maar persoonlijk doe ik dat niet en voel me veel vrijer dan de angsthaas hier, en ja hoor, hij mag me aanvallen maar dan komt dat enkel door al zijn ziekelijke frustraties waar hij blijkbaar nogal last van heeft.
   Misschien een spuitje voor hem? Gates, help je vriend hier!

   Verwijderen
 7. Jensen schrijft op zijn website de keiharde feiten
  https://jensen.nl/

  De gigantisch schadelijke gevolgen van deze lockdown en hoe malloot en hypocriet onze politici en media zijn. Het is 1 grote (zeer ernstige) farce.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat jullie nu pas denken dat JV onozel is.
  Ik wil eigenlijk iets zeggen hier, maar doe het niet om het netjes te houden hier.
  Ik meng mij niet meer in zinloze discussies.
  De illuminati NWO agenda is bekend en rolt zich weer verder uit.
  Maar we gaan de illuminati clowns het moeilijk maken door ons niet overal aan hun demonische spelregels te houden.
  Wie slim is weet ze te omzeilen.
  Moeder natuur en het normale leven bestaat nog altijd gewoon en cyclussen gaan gewoon door. Ze trekken zich niks aan van de Gates circustour en hun toneelspelers. Denk daar maar eens goed over na.
  Goed weekend en laat jullie niet zo gek maken.


  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als ik onnozel word genoemd omdat ik op 27 januari al vermoedde dat er mogelijk iets ging gebeuren ( Het Coronavirus.... waar eindigt dit? heette die eerste blog. Een betere titel heb ik nog nooit gezien) , door mensen die al maanden beweren dat er helemaal NIKS is gebeurd in de wereld, dat IEDEREEN , miljoenen mensen in een COMPLOT zitten, dan kan ik daar vrede mee hebben.
  Dan is het een eer om door jullie voor 'onnozel' te worden uitgemaakt.

  Tuurlijk. 5 mensen op Blik weten hoe de wereld in elkaar zit.
  Duizenden deskundigen hebben geen idee.
  Hoeveel doden zijn er gevallen? Ik houd het totaal niet bij. Allemaal niet gebeurd volgens de Zwarte Paus vrezenden hier.

  Honderddertig keer hebben ze een paar oude gekken geciteerd, zoals Wodarg en weet ik wie allemaal.

  Luister, er zijn nog duizenden mensen die geloven dat de aarde plat is. Daar hoor je thuis. Sluit je bij hen aan. De karavaan trekt verder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Als ik onnozel word genoemd omdat ik op 27 januari al vermoedde dat er mogelijk iets ging gebeuren]

   Lezen @Jan, ik schreef dat ik denk dat je onnozel bent omdat je niet weet wat er in de V.S. speelt (jij haalde dat aan als slecht voorbeeld in tegenstelling tot China die het in jouw ogen goed deed).


   [door mensen die al maanden beweren dat er helemaal NIKS is gebeurd in de wereld, dat IEDEREEN , miljoenen mensen in een COMPLOT zitten]

   Heb ik werkelijk NOOIT beweerd maar ik merk wel vaker dat jij mijn berichten niet goed lees of niet begrijpt. Ik schrijf steeds dat er een OORLOG aan de gang is terwijl er tegelijkertijd kleine(re) oorlogjes worden gevoerd door mensen en groepen die belang bij de situatie hebben. Daarom kijk ik wat het virus betreft alleen naar wat ARTSEN te melden hebben.

   Verwijderen
  2. @Sofia, geen tijd meer insteken. Hij is niet te redden en bovendien een bruikbare idioot.

   Verwijderen
  3. @Oligarch, je hebt gelijk. Maar die misplaatste arrogantie van hem komt me inmiddels de strot uit.

   Verwijderen
  4. Ik word wel nieuwsgierig naar wat er volgens Sofia in de VS speelt.

   Volgens mij is dit het geval:
   = De VS heeft de Corona besmetting totaal niet zien aankomen. Wat heel vreemd is, want juist daar is Event 201 gehouden. En daar loopt Bill Gates rond.
   Ze hadden geen test, en geen mondkapjes.

   En ze hadden enkele super spreaders: new York met name.

   Het gevoplg was dat Trump de economie stil heeft gelegd.
   Die is er nu zeer slecht aan toe.
   Wall Street heeft al vele miljarden gekregen, maar de gewone man moet wachten en wachten.

   Dat is één laag van de werkelijkheid.
   ============
   Tweede laag: De Democraten zagen geen enkele kans om Trum,p te verslaan, maar als de economie totaal keldert, dan lukt het ze misschien toch, Hillary van stal halen? Cuopmo eens proberen? Wie weet.
   Voor de Democratische joodse elite gaat het eigenlijk prima zo.

   =====
   Nog een andere laag van de werkelijkheid:
   Hadden ze geen idee dat het virus zou komen? Ga nou weg.
   Hadden ze per ongeluk een verkeerde test gefabriceerd? Kom nou toch !
   De elite vindt dat het allemaal nog veel te goed gaat met de gewone man. Daar mag best wat meer kommer en kwel komen. En met een beetje geluk komt er een kleine revolutie, Dan hebben ze eindelijk hun motief om een dictatuur in te stellen: 'We moeten wel. Voor het algemeen belang. Om de orde te handhaven"

   ====

   Het zijn allemaal mogelijkheden.
   En allemaal speculaties.
   We weten het niet.
   Hoeft ook niet: we hebben onze handen vol om het eigen vege lijf te redden.
   Gezond blijven. HCQ zien te bemachtigen. Proberen te volgen wat het virus gaat doen. Of het blijft, groter wordt of kleiner. gemener of milder. Kijken of die 1,5 meter inderdaad niet zo essentieel is. Kijken of je met de trein kan en gewoon bij elkaar kan zitten zolang je een mondkapje draagt.

   Dat zijn de vragen waar we nu mee bezig moeten zijn.
   Dat jullie je nu op samenzweringen storten heeft ook iets ridicuuls: JFK is nog niet opgelost. 911 is nog niet opgelost. Dan zou ik daar maar eens eerst beginnen.

   Verwijderen
  5. [we hebben onze handen vol om het eigen vege lijf te redden.]

   Tja, hier is alles wel mee gezegd tenminste over hoe JIJ in de situatie staat.

   Verwijderen