woensdag 6 mei 2020

In Rusland stapelen de Corona-vragen zich op rond Babkina

We intoduceren bij u: Nadezhda Babkina. zij is een bekende artiest in Rusland, van het kaliber Katherine Keijl of Willeke Alberti bij ons. Maar dan in het kwadraat want Babkina treedt nu al jaren op bij het populaire dagelijkse mode-programma "Modni Prigowor" ("Het Mode Gerechtshof") waarbij voor mensen een make-over geregeld wordt.

Het hele land heeft wekenlang met haar meegeleefd, want ze was "getroffen" door Corona en lag wekenlang in coma aan de beademing. Van die kunstmatige beademing en coma, waarbij haar longen naar haar eigen zeggen voor 80% uitgeschakeld waren, is zij op het moment van het onderstaande interview, een week af. Het interview van een uur vindt plaats in het eveneens populaire praatprogramma "Pust Goworyat" ("Laten we praten"), dat op prime time op het Perwi Kanaal (net als Modni Prigowor) wordt uitgezonden, dus het belangrijkste eerste tv-kanaal van Rusland.

Ze vertelt in het interview honderd uit maar haar monoloog roept meer vragen op dan dat ze beantwoordt. Zo begint ze het gesprek met een mondkapje met glittertjes op. Maar ze zit thuis en zet hem na een paar minuten af. Waarom zette je hem dan op in het begin?

Ze drinkt een sterke alcoholische drank tijdens het gesprek. Kan dat zo kort na wekenlange coma-beademing? Op het eind van het interview begint ze uit volle borst een Overwinningslied te zingen ter ere van het aanstaande 9 mei.

De interviewer kan het zelf ook maar amper allemaal bevatten wat de vrouw hem vertelt; hij vraagt daarom meerdere malen welk percentage van haar longen uitgeschakeld was, maar zij houdt vast aan de ingezette verhaallijn: ongeveer 80%. Verder verhaalt ze dat ze tijdens de coma naar de wc begeleid werd. Ja. tijdens de coma, naar het toilet begeleid worden...

In de commentaren onder de video is er eigenlijk niemand die het verhaal van Babkina voor mogelijk houdt. Ze ziet er beter, vitaler, gezonder, en mooier uit dan voor "de operatie". Je zou haast zeggen, naar Babkina in het interview kijkend, dat die twee weken verjongend en verkwikkend gewerkt hebben. Maar Babkina zegt om de haverklap "echt waar" en "het is echt waar". Dus dan zou het in principe allemaal echt waar moeten zijn. Toch? :-)

Dit is deel twee van een tweeluik over Corona in Rusland. Deel 1 verscheen op onze site op 4 mei jl.

13 opmerkingen:

 1. Net als dat verhaal van Boris Johnson en Covid 19. Bullshit wat mij betreft.
  Temeer omdat Boris Johnson in de openingceremonie voorkwam in een IC bed tijdens London olympics 2012 Chaos.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bojo voerde eerst een 'het valt allemaal wel mee' koers die niet in goede aarde viel maar sinds hij zelf zogenaamd patient is geweest en 180 graden gedraaid is qua aanpak heeft het domme volk hem weer omarmd als groots staatsman met behulp van de media net als hier en in andere EU staten leiders die onder druk stonden ineens tot volkshelden worden gebombardeerd, stuitend

   Verwijderen
 2. “Plandemic The Movie” What your not being told about Dr. Fauci - Dr. Judy Mikovits, PhD Interview
  https://www.youtube.com/watch?v=DketPWFdJBk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Terug naar de basis van dit blog:
  Mediaproces MH17 strandt in rechtszaal
  De corona bagger is ondertussen tot in den treure uitgemolken.
  Belangrijk nieuws mag stilaan weer naar boven komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En als laatste deze die de mislukking van de Amerikaanse druk op Rusland's NS2 aangeeft:
  Werkschip voor North Stream 2 aangekomen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze schaapjes in Spanje mochten weer uit hun hok.

  Spanjaarden snakken naar lucht en houden zich even niet aan de regels
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5109896/spanje-coronacrisis-vrijheden-buiten-sporten-bewegen-drukte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier kun je doneren zodat we kunnen strijden om de noodwet te stoppen en om zodoende onze rechten weer terug te krijgen. Ze mogen 0 rechten van ons afpakken vanwege de door hun opgezette crisis.
  https://www.one2give.nl/crowdfundingprojecten/wens/265/rechtszaak-om-de-noodwet-te-stoppen-en-onze-rechten-weer-terug-te-krijgen/

  Bij 9/11 fulled me once shame on you. Bij Covid 19 shame on me.

  Moeten we niet laten gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen