zondag 31 mei 2020

Alicante vandaag: 1 besmetting, 0 doden, Ohh Hans!!!!!

Ohh Hans, in Alicante toch weer een besmetting erbij, houdt het dan nooit op, Hans??!!

Alicante vandaag: 1 besmetting en 0 doden; het beste cijfer sinds het begin van de plandemie. Voor Spanje als geheel maken de cijfers eveneens een duikvlucht: 43 overledenen aan Coyona de gehele afgelopen week. Voor zowel Alicante en de Costa Blanca als Spanje in zijn geheel kun je stellen, de plandemie is voorbij. Trump had gelijk en de hysterici zaten fout: Tegen het einde van mei doet de zon zijn werk en dooft het virus uit zoals dat met elke griep gebeurt.

Nu we weten dat de plandemie in de Provincie Alicante voorbij is, zou je verwachten dat ze het normale leven weer oppaken, maar dat gaat maar heel mondjesmaat! De dwangmaatregelen kwamen te paard en gaan te voet. Allereerst was het strand tot vandaag nog verboden terrein, en in plaatsen als Benidorm in het noorden en Torrevieja in het zuiden van de Provincie Alicante duurt dat nog zeker tot half juni! In Alicante gaat het strand maandag "open". Maar nu komen de voorwaarden: plaatsnemen in de sectoren van 5 meter tussen de palen, het is niet toegestaan dicht bij de branding te zitten. Als klap op de vuurpijl: drones zullen rondzoemen om naleving van de maatregelen te controleren.

Er wordt in het artikel nog net geen melding gemaakt of de drones uitgerust zijn met schietmogelijkheden...


Hoe dan ook prettige vakantie, España Olé!

En dan nog dit....

Waren er gisteren in Den Haag nou meer vreedzame demonstranten of politie-agenten? Hoe noem je een staat die zo bang is voor vreedzame demonstranten? Waarom moffelt het doorzichtige en zieltogende NOS journaal dit weg, terwijl als er in Moskou een paar demonstranten opgepakt worden, ze hysterisch op hun kop gaan staan?

135 opmerkingen:

 1. Verstandig dat de autoriteiten het rustig aandoen! Gezien de incubatietijd van ruim een week kan elke fase van loslaten beter een week of 2 duren, zodat de gevolgen bekeken kunnen worden alvorens de volgende fase in te gaan. Dit toeristenseizoen is toch grotendeels verloren. Een grote uitbraak aan die kust nu zou jaren zware reputatieschade geven en de economie langdurig ondermijnen.

  Voor goedwillende autoriteiten (In ES mag HCQ WEL voorgeschreven worden, ook preventief) is het niet makkelijk. Ook voor hen is er veel desinfo. Aan de ene kant het WHO wat alles wil dichtgooien, aan de andere kant blaaskaken als Jensen (aldaar VOX) die elk risico willen ontkennen in het kader van het recht elkaar te mogen besmetten.

  Daartussen laveren, en ondertussen relevante onderzoeken onderkennen die aantonen dat er buiten nauwelijks besmettingsgevaar is, maar in bars, kerken en stadions zeer zeker wel en dat in beleid te vertalen, ondertussen proberend de economische schade te beheersen, het is een taak die zelfs voor de grootste staatslieden gigantisch is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Een grote uitbraak aan die kust nu zou jaren zware reputatieschade geven en de economie langdurig ondermijnen."

   Waarom al die maatregelen op het strand als daar geen enkel besmettingsgevaar is?

   Verwijderen
  2. Op het strand weinig, maar wat gaan de toeristen s'avonds doen?

   Verwijderen
  3. "Op het strand weinig, maar wat gaan de toeristen s'avonds doen?"

   Wat heeft het strand daarmee van doen?

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. [Op het strand weinig, maar wat gaan de toeristen s'avonds doen?]

   Het gaat om dit:

   "Maar nu komen de voorwaarden: plaatsnemen in de sectoren van 5 meter tussen de palen, het is niet toegestaan dicht bij de branding te zitten, de badgasten die het zand betreden dienen een masker te dragen. Als klap op de vuurpijl: drones zullen rondzoemen om naleving van de maatregelen te controleren."

   Dit moet dus OP HET STRAND worden nageleefd.

   @Rootman, waarom zijn deze regels nodig? enig idee?

   Verwijderen
  7. Krijg steeds meer het gevoel (ja, veel meer is het nog niet), dat we bezig zijn aan een soort generale repetitie maatschappijbrede
   crowd control.

   Verwijderen
  8. Het antwoord is: Maurice is nog niet in het Spaans vertaald.

   Op vele plaatsen is men nog behoorlijk angstig. Hier begint 'buiten' door te sijpelen. En dat 'contact' minder besmettelijk is dan men dacht etc.
   Maar de schrik zit er in die zwaar getroffen landen als Spanje nog flink in. Dat zou mijn verklaring zijn.
   ==
   Vandaag kwamen twee 'verse Polen bij ons aan. Ze gaven me een elleboog !
   Echt waar!

   Verwijderen
  9. Toevoeging:
   Mijn Poolse 'voornman' M<acie is ca 15 mei naar huis gegaan op vakantie. Hij ( en zijn vrouw die ook hier werkt) moesten 2 weken thuis blijven, in quarantaine!

   Kleine 'oneffenheid': op de dag van aankomst in Polen mogen ze overal heen: de quarantaine periode begint pas de volgende dag. ( Poolse ambtenaren zullen daar wel een verklaring voor hebben. Wij vonden het belachelijk. Maar wel fijn dat je eerst langs de ouders kan en eten kan kopen. ) .

   PS: Na 15 juni is de quarantaine overbodig àls de Poolse thuiskomer een werk-permit van zijn baas uit west Europa mee brengt en toont.
   Ook daar: niet erg consequent ( epidemic-wise) , maar wel praktisch ( economisch gezien).

   Verwijderen
  10. "Krijg steeds meer het gevoel (ja, veel meer is het nog niet), dat we bezig zijn aan een soort generale repetitie maatschappijbrede
   crowd control."

   Ik ben het met Willem Engel eens: Scheermes van Ockham: geef eerst de meest voor de hand liggende reden. (menselijke fouten, ambtenaren redeneringen, angst.)
   Pas daarna kom je met 'conspiracy' Maar dat is heel mmoeilijk, want de samenzweerder moet wel coherent gedrag vertonen.

   Het verhaal van Judy Mikovich wordt in dit opzicht vrij eenvoudig door dr Mike de grtond in geboord: https://youtu.be/TWpjc1QZg84

   Verwijderen
  11. @Root waarom geen antwoord waarom de maatregelen OP het strand nodig zijn?

   Verwijderen
  12. @Root, we zijn op zoek naar de waarheid.

   Verwijderen
  13. "Ze gaven me een elleboog !
   Echt waar!"

   Daar is niks cools aan. Gewoon een hand geven. Zelfs mijn bange broer geeft me al 2 weken een hand.

   Paranoia wordt door de UN Rockefeller WHO over de wereld verspreid, dus ook in polen.

   Verwijderen
  14. Oligarch 9.12
   Uit de context kun je zien dat ik het als voorbeeld gebruik om te tonen dat de angst in Polen nog veel; dieper zit dan bij mij.
   Ik geef iedereen een hand, zonder nadenken. Al weken. Ook het handenwassen doe ik niet vaak meer. Maar dat komt omdat ik me nubeschermd heb met vitaminen etc etc, en weet dat de besmetting vermoedelijk vooral via de vrij langdurige inademing van virus plaats vindt.
   Heel veel mensen in heel veel landen zijn hier nog niet van op de hoogte.

   Maar bij wetenschappers en journalisten begint dat besef door te dringen.

   Verwijderen
  15. Die regels op het strand zijn uiteraard bullshit (sorry, ik zit hier niet dag en nacht). De WHO verspreidt veel misinformatie, vertaalt nieuwe inzichten meestal slechts na maanden tot beleidsadvies, en de lokale RIVMs zijn vaak bureaucratisch en traag. Er kan ook nog sprake zijn van corruptie en ideologische verblindheid (in beide kampen!). Maar goed, het gaat in elk geval de goede kant op.

   Verwijderen
  16. "Er kan ook nog sprake zijn van corruptie en ideologische verblindheid (in beide kampen!). Maar goed, het gaat in elk geval de goede kant op."

   Dank voor het antwoord.

   Laten we hopen dat het de goede kant op gaat.

   Verwijderen
 2. De staatszender is weer bezig met propaganda en houdt ons wederom in een schijnwerkelijkheid.https://nos.nl/artikel/2335653-protesten-in-vs-zijn-natuurlijke-reactie-van-mensen-die-geen-uitweg-zien.html

  De rellen zijn heel natuurlijk hoor. Logisch gevolg van de werkeloosheid en uitzichtloosheid. Uiteraard krijgt Trump in het artikel nog een sneer.

  Wat de NOS niet verteld is dat deze rellen zijn aangesticht door G Soros gesponsorde activistische bewegingen. Ze hebben blijkbaar niet naar AG Barr geluisterd.
  BREAKING: AG Barr blasts Antifa amid nationwide protests
  https://www.youtube.com/watch?v=iWXcpPrvgq8

  Ook vraagt de staatszender zich niet af waarom de politie agent Derek Chauvin uberhaupt nog bij de politie werkt. Tijdens zijn hele loopbaan bij de politie zijn er aanklachten tegen deze man ingediend.

  Minneapolis police officer at center of George Floyd's death had history of complaints.
  https://www.nbcnews.com/news/us-news/minneapolis-police-officer-center-george-floyd-s-death-had-history-n1215691


  Protesten in VS zijn 'natuurlijke reactie van mensen die geen uitweg zien'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sociale onrust is de volgende fase die de doodscult loslaat om de (westerse) maatschappijen te ontwrichten in het proces naar het nieuwe normaal.

   Verwijderen
  2. TEASER: DEMOCRATS RUNNING CLANDESTINE PSYOP TO OVERTHROW TRUMP
   https://www.infowars.com/teaser-democrats-running-clandestine-psyop-to-overthrow-trump/

   Verwijderen
  3. Ik zie het als opportunisme van Soros et al., de zwarte bevolking heeft zeer terechte grieven.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @ SDR

   Rootman vindt het logisch dat de 'zwarten' doen wat ze doen, omdat hij dat van ze verwacht. Lage verwachtingen, lage eisen. Hardnekkig soort racisme wat je heel vaak aantreft bij hoger opgeleide blanken.

   Verwijderen
  6. Onzin! Ga jij maar eens in zo'n stadsdeel wonen, als minderheidsgroep. Of als arme blanke in een mijnstadje.

   De 'deplorables', van welke huidskleur dan ook, hen staat het water tot de lippen!

   Een beetje respect naar hen is toch wel het minimum wat we hen kunnen geven ( verschuldigd zijn!)!

   Verwijderen
  7. Als je hier echt meer van wil begrijpen heb je nog veel te lezen.
   Lees JP Rushton: Race, Evolution and Behavior.

   Rassen verschillen. Naarmate ze meer door elkaar heen wonen en méér verschillen, zullen de wrijvingen groter zijn.

   Als iedereen elk jaar rijker en rijker wordt, is er geen frustratie en is de tollerantie best hoog.( Jaren 50 en 60 in de VS) Maar als het tegen zit ( VS nu, geen jobs meer voor zwarten, corona etc.) , neemt de irritatie toe.

   Als je dat kan overgieten met een beetje olie op het vuur ( 'Zwarten worden slecht behandeld !", de bekende Soros memes -- en er komt een vonk bij ( zwarte man door witte racistische agent dood gemaakt) dan
   wordt het oorlog.

   Of het zo gepland was weten we niet. ( ik weet het in elk geval nog niet) .
   Maar het zou mij niks verbazen als de Democraten in hun handen wrijven.

   Bronnen: VDare en hun artikelen bij UNZ tonen regelmatig aan dat de media nooit verslag doen van geweld van zwart tegen Blank.

   De jongens van Fash The Nation spreken er ook veel over, maar ik kan hun redeneringen niet altijd volledig volgen. Ze doen soms wel straffe uitspraken, die mij ook wel waar lijken.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. @ Rootman

   In honour of George Floyd.

   https://twitter.com/panicselling/status/1266567718951464960

   Verwijderen
  10. @ Rootman

   "Rellen zijn de taal van mensen die niet worden gehoord." Martin Luther King zei het ruim vijftig jaar geleden en het sluit naadloos aan bij de borrelende onrust in de VS nu. Want politiegeweld is volgens activisten en deskundigen maar een deel van het probleem.

   "Een groot deel van de zwarte bevolking in Amerikaanse steden leeft al generaties lang in armoede. Met weinig kansen om vooruit te komen", zegt Sara Polak, universitair docent Amerikanistiek (UL). "De systematische onderdrukking van zwarte mensen is een landelijk probleem. Daarom kan overal in de VS de vlam in de pan slaan."

   https://nos.nl/artikel/2335653-protesten-in-vs-zijn-natuurlijke-reactie-van-mensen-die-geen-uitweg-zien.html

   "Geen uitweg meer zien"

   https://twitter.com/stillgray/status/1266929563046576128

   Ja, ik geef het toe: dit is een beetje demagogisch gemonteerd door me. Maar jesus, die Sara Polak had beter een tijdje stage gelopen als vakkenvuller in de toko van die doodgeslagen jongen.

   Verwijderen
  11. Er zijn ook agitatoren van antifa.

   Verwijderen
 3. OT: https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2020/05/anderhalve-meter-leidt-tot-geestelijke.html?showComment=1590919106631#c9158689435512662126
  Het maakt mij totaal niet uit, dat bijdragen van anderen worden gebruikt, maar vermeldt het even erbij.
  En dat iemand de eerste was is ook totaal onbelangrijk, het gaat erom, dat het wordt gemeld. We zijn tenslotte geen journalisten, die hijgend op de Redactie aankomen met een 'bombshell' van een primeur. (en gelijk even een vette premie opstrijken)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mij niet helemaal duidelijk tegenm qwie Wolf spreekt, en waarover.

   Maar dit is mijn verklaring voor mijn milde kritiek op het 'Willem Engel blogje' van Blik:

   Willem Engel is hier redelijk besproken, oa door mij en door Joop.

   Willem Engel zegt lelijke dingen over lieden die alleen maar bezig zijn met 'Vrijheid' en "Conspiracy'.
   Maar daar vertelt Blik niks over.

   Hij citeert alleen de quotes die hem van pas komen.

   Dat mag wel, maar is dan wel de druppel die de emmer voor mij doet overlopen.

   Het blog is gewijd aan 'Eenzijdige info van het NOS Journaal', weet je nog wel ?

   Verwijderen
 4. Alicante: Volgens afspraken zouden in fase 3 de bars/nachtclubs/drinkgelegenheden weer open mogen. Dit wordt nu weer tegen gehouden. De regels tijdens het spel worden veranderd. Terwijl het greipseizoen voorbij is. Hier is iets anders aan de hand.

  https://www.diarioinformacion.com/alicante/2020/05/31/alroa-critica-marcha-gobierno-apertura/2269265.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Jan

  [Hij citeert alleen de quotes die hem van pas komen.'

  Dan had je moeten schrijven dat Blik selectief quote i.p.v. 'achter lezers aan liep'.

  En in dit geval vind ik dat dat selectief quoten ook wel meevalt, want tijdens de uitzending laat Engel tussen de regels door herhaaldelijk heel duidelijk merken dat er tijdens de coronacrisis op het beleidsmatige vlak heel schimmige zaken zijn gebeurt. Maar pmdat hij een ingang wil in de wetenschappelijk discussie wil hij natuurlijk ook niet bij voorbaat afgeserveerd worden als een foute complotdenker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. A Dawg,

   niet flauw bedoeld, maar ik ben het eens met wat je schrijft.
   Ik koos het minder belangrijke verwijt.
   En ja: Hij wil niet opzij geschoven worden met argumenten die het bij de massa lekker doen ( complot-gekkie!) en beschermt zich daar tegen door die zaken niet zo zeer aan te roeren.
   Doen wel meer mensen die een kans maken toch een keere bij het establishment aan te mogen schuiven: Maurice hield zich ook in. Karel en Keesd niet: worden toch nergens uitgenodigd.

   Ook wij kunnen volledig schrijven wat we denken. ( Ik moet een beetje oppassen, want Blik heeft me al enkele malen verwijderd, maar in feite valt het wel mee).

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ik heb meer respect voor blik op dit vlak.
   Hij wordt niet uitgenodigd omdat hij het voor 100% oneens is met het dictoriale cojona establishment.
   Hij staat z'n man en houd z'n rug goed recht.
   Nooit buigen voor een regering wat mensen onderdrukt en volschijt in de media met een of ander virus angstporno.
   Gaat 'm niet worden en daar vreest de regering nu voor.
   Dat mensen hun BS niet slikken.

   Verwijderen
 6. Op deze site wordt nog eens duidelijk gemaakt dat het dragen van mondmaskers cq muilkorven totaal zinloos en zelfs schadelijk in sommige gevallen is:

  stichting vaccin vrij

  Met dank aan Floor Frankema.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @ Matt,heb je beluisterd?
   Bij minuut 23.30 zegt Willem Engel uitgenodigd bij cafe welscmertz:

   Deze keer kunnen we ons wel echt beschermen door het dragen van een mondkapje wat wij inmiddels ook wel muilkorfje noemen.
   Als het aan Willem ligt komt het wel allemaal goed.
   Samen redden we het. Houd vol, morgen allemaal een muilkorf op in de bus,in de tram,op perrons en in de trein.
   Zie je die muilkorf lemmingen al voor je?

   Verwijderen
  3. Hier iemand, die dezelfde mening is toegedaan:
   https://www.youtube.com/watch?v=uDUaXBMHTFg

   Verwijderen
  4. Matt schrijft: Met dank aan Floor Frankema.

   Maar Floor citeert Antony Fauci meermaals.
   Dus Matt shopt bij de opponent, als het hem uitkomt.

   ========
   @ Wolf,

   de Oostenrijkse arts heeft een mooie berekening.
   Hij wil eigenlijk terug naar begin januari 2020 : nergens mondkapjes. Dat zou daqn beter zijn.

   Maar hoe kwamen we dan ineens aan al die Corona patienten?

   Verwijderen
 7. Kudde wilde paarden ergens in het gebied tussen Castricum en Egmond.
  Wel even 1,5 m dames.

  https://twitter.com/peterverduin/status/1265693800544043008

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Minneapolis. Zwart en blank.

  De tragedie is: jonge zwarte mannen zijn soms levensgevaarlijke moordenaars.
  De tragedie is: witte agenten zijn soms zeer onmenselijk tegen zwarten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De rellen in Amerika zijn net zo spontaan als de Arabische "lente".

   Verwijderen
  2. De rellen zijn volkomen consistent met de 4th turning.

   Verwijderen
 9. Blik, hoe is het eigenlijk afgelopen met die demonstraties?
  De journaals lopen er niet bepaald van over.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zag bij de Ah de Volskrant liggen. Die kopte met een artikel over de 'superspreader'. Heb het artikel niet gelezen, maar soms heb je nu eenmaal aan een half woord voldoende.

  De superspreader, de ene coronalijder die met z'n giftige adem in een uur moeieloos een middelgrote stad besmet, die superspreader gaat het de komende weken helemaal make in de MSM. Ik voorspel een eindeloze stroom van artikelen over tiemduizenden personen die tijdens het bezoek aan de supermarkt, het strand de voetbalwedwstrijd, het poconcert of de parenclub allemaal besmet moeten zijn geraakt met Coronadoor die ene Sjors W. uit H.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In België is net verteld dat van alle besmettingen er op dit moment 1% ook ziek is, of ziekteverschijnselen vertoont.
   Kinderen mogen nooit meer een lock down meemaken want dat heeft hun veel meer kwaad dan goed gedaan, ook op lange termijn.
   Berouw komt na de zonde, dus ik hoop datb ze zich hier aan houden.
   Op het strand waren het politiestaat taferelen.
   1,5m. of... en de meningen waren verdeeld, de een zegt dat het over is en we weer naar normaal moeten en een andere zegt, dicht op mekaar: keihard aanpakken.

   Ik ben echt benieuwd hoe ze (de 'experts' en hun vazallen in de regering) zich in alle mogelijke bochten gaan wringen om dit allemaal uit te leggen als (en dat is het feitelijk al) duidelijk bewezen is dat het allemaal zwaar overtrokken is.

   Verwijderen
 11. @Matt, een volgende griep epidemie zal worden aangegrepen om hun "gelijk" alsnog proberen terug te halen.
  Eer je het in de gaten hebt zullen ze weer een lockdown 2 aankondigen.
  Dan zullen ze iedere mogelijkheid aangrijpen om het tegen die tijd ontwikkelde vaccin in te voeren om uit lockdown 2 te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Matt, zie het als een kikker wat in een ketel met water aan de kook wordt gebracht.
  Het water kookt bijna en ze draaien het vuurtje op klein.
  Wanneer het hun goed uitkomt draaien ze het vuur weer hoger.
  Als kikker mag je het water uit komen zodra je gevaccineerd bent.

  De kikker is pas echt wakker als hij zich begin dit jaar NIET in die ketel met water heeft laten werpen en nog steeds vrij leeft in en buiten zijn vijvertje van moeder natuur waar hij volop geniet van al het overheerlijke eten wat hij in die vijver en omgeving vindt.
  Doet mij denken aan het volgende lied
  Vrij als een vogel

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Eddy, jouw 'vogeltje' is blijkbaar gevlogen :)
  (ik heb ook een schilderij met die titel)

  Maar alle gekheid op een stokje.
  Ze krijgen nu in de gaten wat ze hun kinderen hebben aangedaan door ze te onthouden van vriendjes, buiten spelen, en zelfs niet naar school kunnen gaan.
  Het huishoudelijk geweld is ook fors toegenomen en veel kinderen hebben dat aan den lijve moeten meemaken.
  Vele kinderen zijn daar flink door gefrustreerd geraakt, mede ook omdat de ouders moesten opdraaien voor les geven en begeleiden (door gedwongen van thuis uit te werken), iets wat moderne ouders amper zelf nog kunnen omdat ze gedwongen zijn om met 2 te gaan werken om de rekeningen te kunnen betalen en hun kinderen als het ware uitbesteed worden aan school en dagopvang.
  Nu zaten ze weken lang bij mekaar op de lip met alle gevolgen van dien. En die gevolgen zijn nog lang niet voorbij.
  Dat dus echt geen tweede keer meer, ook al komt er een 2e golf. En dit zegt de bevoegde minister zelf!
  En als de mensen een klein beetje nadenken zien ze dat het 'virus' ook zonder spuitje verdwenen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat weet de NOS, wat wij niet weten? Corona is toch voorbij?

  Dit is waarom het coronavirus jongvolwassenen verdrijft uit de grote stad
  https://www.nu.nl/uit/6054281/dit-is-waarom-het-coronavirus-jongvolwassenen-verdrijft-uit-de-grote-stad.html

  Ah, ook al is het virus voorbij, de maatregelen blijven?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oligarch,
   Ergens kan ik me dat wel voorstellen bij die jongeren. Ook zonder corona is de stad peperduur om te wonen, alleen al als voorbeeld jullie belachelijk duur parkeerbeleid, naast peperdure woningen.
   Simpel flatje, 3 hoog in de binnenstad, minimaal 1,5 miljoen!
   Tijd geleden in België een reportage over geweest, en voor dat geld heb je in België een vrijstaand huis op flink wat grond. Maar door de "invasie" van voornamelijk Nederlanders, zijn de prijzen hier (zeker in de grensgebieden) ook omhoog gegaan. Logisch want als die meer betalen vraagt een volgende verkoper ook meer, zeker aan "nen ollander".

   Verwijderen
  2. @Matt,
   Als ik het artikel goed begrijp gaat het vertrek naar buiten de stad voornamelijk om meer ruimte te krijgen. De reden om in de stad te wonen gaat weg in het nieuwe normaal. Maar blijkbaar voelen mensen intuïtief aan of denken te weten dat Corona voor altijd is.

   Verwijderen
  3. Oligarch,
   Die indruk heb ik ook, maar dan dat ze corona als excuus gebruiken om het 'establishment' niet al te hard hoeven aan te vallen. Ze geven liever een virus de schuld dan toegeven dat ze op de verkeerde mensen gestemd hebben.

   Verwijderen
  4. @Matt, uiteraard. Het virus krijgt over de schuld voor.

   Verwijderen
 15. Mooi om te zien dat een Soros betaalde "protester" in de fik vliegt.

  https://www.infowars.com/watch-blm-rioter-sets-himself-on-fire-while-trying-to-light-historic-building-ablaze/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Off Guardian

  “It’s all Bullsh*t” – 3 Leaks that Sink the Covid Narrative
  In recent days a series of leaks across the globe have further shown the “official line” on coronavirus does not hold water
  Kit Knightly

  Het derde lek komt het hardst aan. Citaat:

  Earlier this month, on May 9th, a report was leaked to the German alternate media magazine Tichys Einblick titled “Analysis of the Crisis Management”. (Is in deze panelen al eens naar verwezen als ik me niet vergis, Dawg)

  The report was commissioned by the German department of the interior, but then its findings were ignored, prompting one of the authors to release it through non-official channels.

  The fall out of that, including attacks on the authors and minimising of the report’s findings, is all very fascinating and we highly recommend this detailed report on Strategic Culture (or read the full report here in German).

  We’re going to focus on just the reports conclusions, including [our emphasis]:

  The dangerousness of Covid-19 was overestimated: probably at no point did the danger posed by the new virus go beyond the normal level.
  The danger is obviously no greater than that of many other viruses. There is no evidence that this was more than a false alarm.
  During the Corona crisis the State has proved itself as one of the biggest producers of Fake News.
  After being attacked in the press, and suspended from his job, the leaker and other authors of the report released a joint statement, calling on the government to respond to their findings.

  *

  If the current crisis was being approached rationally by all parties, these leaks would seal the debate.

  Evidence is piling up that the people in charge knew, from the very beginning, that the virus was not dangerous.

  The question remaining is: Why are these leaks happening now?"

  https://off-guardian.org/2020/05/31/its-all-bullsht-3-leaks-that-sink-the-covid-narrative/

  De vraag lijkt me niet, of niet in de eerste plaats, waarom deze lekken nu bekend worden, maar in de eerste plaats: 'Waarom'? Waarom heeft de Duitse regering een een crisissituatie geforceerd voor een virus waarvan ze van meet af aan wist dat het niet bovengemiddeld gevaarlijk was. In het verlengde van die vraag komt ook de vraag aan de orde, waarom het elders ook zo ging als in duitsland.

  In Off Guardian wordt verwezen naar een gedetailleerde bespreking van de verwikkeling rond het Duitsche rapport in Strategic Culure. Ik ga die publicatie hieronder integraal copypasten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. German Official Leaks Report Denouncing Corona as ‘A Global False Alarm’
   Daniele-Pozzati/ May 29, 2020

   Germany’s federal government and mainstream media are engaged in damage control after a report that challenges the established Corona narrative leaked from the interior ministry.

   Some of the report key passages are:

   The dangerousness of Covid-19 was overestimated: probably at no point did the danger posed by the new virus go beyond the normal level.
   The people who die from Corona are essentially those who would statistically die this year, because they have reached the end of their lives and their weakened bodies can no longer cope with any random everyday stress (including the approximately 150 viruses currently in circulation).
   Worldwide, within a quarter of a year, there has been no more than 250,000 deaths from Covid-19, compared to 1.5 million deaths [25,100 in Germany] during the influenza wave 2017/18.
   The danger is obviously no greater than that of many other viruses. There is no evidence that this was more than a false alarm.
   A reproach could go along these lines: During the Corona crisis the State has proved itself as one of the biggest producers of Fake News.
   So far, so bad. But it gets worse.

   The report focuses on the “manifold and heavy consequences of the Corona measures” and warns that these are “grave”.

   More people are dying because of state-imposed Corona-measures than they are being killed by the virus.

   The reason is a scandal in the making:

   A Corona-focused German healthcare system is postponing life-saving surgery and delaying or reducing treatment for non-Corona patients.

   Berlin in Denial Mode. The scientists fight back.

   Initially, the government tried to dismiss the report as “the work of one employee”, and its contents as “his own opinion” – while the journalists closed ranks, no questions asked, with the politicians.

   But the 93-pages report titled “Analysis of the Crisis Management” has been drafted by a scientific panel appointed by the interior ministry and composed by external medical experts from several German universities.

   The report was the initiative of a department of the interior ministry called Unit KM4 and in charge with the “Protection of critical infrastructures”.

   This is also where the German official turned whistleblower, Stephen Kohn, work(ed), and from where he leaked it to the media.

   The authors of the report issued a joint press release already on Mai 11th, berating the government for ignoring expert advise, and asking for the interior minister to officially comment upon the experts joint statement:

   “Therapeutic and preventive measures should never bring more harm than the illness itself. Their aim should be to protect the risk groups, without endegearing the availibilty of medical care and the health of the whole population, as it is unfortunately occurring”

   “We in the scientific and medical praxis are experiencing the secondary damages of the Corona-measures on our patients on a dialy basis.”

   “We therefore ask the Federal Ministry of the Interior, to comment upon our press release, and we hope for a pertinent discussion regarding the [Corona] measures, one that leads to the best possible solution for the whole population”

   At the time of writing, the German government had yet to react.

   But the facts are – sadly – vindicating the medical experts’ worries.

   On Mai 23 the German newspaper Das Bild titled: “Dramatic consequences of the Corona-Measures: 52,000 Cancer Ops delayed.”

   Inside, a aeading medical doctor warns that “we will feel the side-effects of the Corona crisis for years”.

   Verwijderen
  2. Shooting the Whistleblower. Ignoring the Message.

   As Der Spiegel reported on Mai 15th: “Stephen Kohn [the whistleblower] has since been suspended from duty. He was advised to obtain a lawyer and his work laptop was confiscated.”

   Kohn had originally leaked the report on May 9th to the liberal-conservative magazine Tichys Einblick one of Germany’s most popular alternative media outlets.

   News of the report went mainstream in Germany during the second week of Mai – but already in the third week media and politicians alike stopped discussing the issue by refusing to comment upon it.

   Emblematic was the approach taken by Günter Krings, the representative for Interior Minister Horst Seehofer – the whistleblower’s boss:

   Asked it he would treat the document seriously, Krings replied:

   “If you start analyzing papers like that, then pretty soon you’ll be inviting the guys with the tin foil hats to parliamentary hearings.”

   Men in tin foil hats – Aluhut in German – is a term used to describe people who believe in conspiracy theories.

   Indeed one article by Der Spiegel adressing the Corona protest movement and the consequences of the leaked report contained the word “conspiracy” no fewer than 17 times!

   And no discussions of the issues raised by the report itself.

   Outside Germany the news has virtually gone unreported.

   Germans begun demonstrating against Lockdowns as early as April.

   And thousands of citizens keep showing up at demos every week-end, even as the government is easing the restrictions.

   The demos are not merely against restrictions, which have actually been comparatively mild compared to many other Western countries.

   The demos question the entire Corona Narrative, and even more its principals, especially the role Bill Gates is playing, as the WHO second biggest donor (the first one since Trump suspended U.S. contribution).

   Indeed the biggest such demos took place in Stuttgart on May 9th, where tens of thousands people assempled to say no – to the NWO.

   Germans are saying no to any orwellian solution the government might one day impose out of a questionable “emergency status”, from mass surveillance Apps to mandatory vaccinations.

   The leaked report has proved their fears to be well founded.

   At least as far as the fake nature of the “Corona pandemic” is concerned.

   The rest might soon follow.

   Verwijderen
  3. link naar Strategic Culture Foundation:

   https://www.strategic-culture.org/news/2020/05/29/german-official-leaks-report-denouncing-corona-as-global-false-alarm/

   Verwijderen
  4. Toen de klokkenluider van het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken naar buiten trad met zijn nieuws trachtte de Duitse regering hem onschadelijk te maken door te bweren dtt hij op eigen iniatief had gehandeld in plaats van in opdracht en als lid van een commissie van BiZa (beproefde tactiek, overkwam Ian Henderson, onderzoeker voor het OPCW , ook onlangs). Exeterne deskundigen die hadden meegewerkt aan het report reageerden echter.

   "Expertise nicht ignorieren": Wissenschaftler kritisieren BMI für Umgang mit Corona-Papier

   https://deutsch.rt.com/inland/102396-umstrittene-bmi-analyse-wissenschaftler-kritisieren/

   Verwijderen
  5. Dawg,

   ik heb niet alles gelezen, maar deze mensen komen op 11 mei met kritiek.
   Waar was hun kritiek op 15 februari?

   Als ze toen mijn blog gevolgd hadden, was deze 11-mei-kritiek er niet geweest. Niet mijn verdienste, ik las het bij Martenson.

   Achteraf de toekomst voorspellen is gemakkelijk ( hoeveel velen op dit blog zelfs dàt niet lukt), maar vóóraf is moeilijker èn nuttiger.

   Op 24 februari legt Martensen uit dat je de ziekenhuizen niet mag laten volstromen met Covid patienten.
   https://youtu.be/fLYnomkC1fA?t=26

   Om dat te bereiken moet je de besmetting beperken: door Non Pharmaceutical Interventions: mondkapjes, reis-beperkingen, isolatie van zioeken, en tracing van mogelijk besmette mensen.
   Eventueel lockdown.

   Maar je mag de economie ook niet in laten storten. Dat kost óók levens, maar dan indirect.

   Dààr hebben we wwat aan, want het wordt op 24 februari uitgelegd.
   Aan 'gelekte' kritische rapporten hebben we niks. Dat is munitie die de ene verliezer op de andere verliezer af vuurt. Maar ze zijn allebei fout. Want te laat: Op 24 februari zeiden ze niks.

   Verwijderen
  6. Op minuut 12 ( Martenson 24 febr) begint het item over de balancing tussen besmettingen, economie en ziekenhuizen: https://youtu.be/fLYnomkC1fA?t=722

   Verwijderen
  7. @JV
   Ziekenhuizen zouden nooit zijn overgestroomd van de covid 19 patiënten. Ook niet zonder lockdown. Allemaal angst porno. IC Beademing was niet nodig. Beetje extra zuurstof is het enige wat nodig was.

   Verwijderen
  8. @ Jan

   Ja, Het rapport waar het allemaal om gaat “Analysis of the Crisis Management” is van 25 april jl. De datum en ook de titel geven aan dat het om een beoordeling achteraf gaat. De suggestie van Off Guardian en Strategic Culture is dat de Duitse regering bij de formulering van het coronabeleid tegen beter weten in en moedwillig de risico's en gevaren van het coronavirus hebben overschat. Maar als dat zo zijn dan hadden de opstellers van het rapport al in januari of februari met hun bevindingen gekomen moeten zijn.

   Verwijderen
  9. @JV het blijkt wederom dat je inderdaad het artikel niet heb gelezen en hou aub op met het volgen van nieuws van iemand die het al zo vaak verkeerd voorspeld heeft en die niet aan goede waarheid vinding doet.

   Verwijderen
  10. heb “Analysis of the Crisis Management” (93 blz in het Duits) zelf niet gelezen en misschien is dat rapport ons wat meer over wat de Duitse overheid wist, maar vooralsnog heeft de fuzz iets clickbaterigs.

   Verwijderen
  11. @Dawg
   In januari was er over het virus nog niet veel bekend. Zeker niet in de westerse wereld.
   We kunnen het BMI wel kwalijk nemen dat ze het interne rapport niet openbaar hebben gemaakt.

   Verwijderen
  12. Oligarch plaatst nog m,aar eens een post waar werkelijk niet één bewering van juist is:
   ========

   oligarch1 juni 2020 om 07:14
   @JV
   Ziekenhuizen zouden nooit zijn overgestroomd van de covid 19 patiënten. Ook niet zonder lockdown. Allemaal angst porno. IC Beademing was niet nodig. Beetje extra zuurstof is het enige wat nodig was.
   =====
   1) Er wàs een lockdown, en er zijn ziekenhuizen 'over gestroomd'. In Wuhan, uiteraard, in Spanje, Italie., Oost Brabant, New York, en wellicht vele andere plaatsen.

   Als iemand dreigt te stikken, dan kun je hem in leven houden met intuberen. Maar inderdaad: CPAP ( masker met geforceerde lucht) helpt ook al aardig, en heeft veel minder nare consequenties.

   Maar we vragen het wel een keer aan Oligarch als ie naar lucht ligt te happen: of alles naar wens is, zo zonder beademingsapparaat.
   ( Beetje extra zuurstof was trouwens helemaal niet waar het om ging. Door met CPAP ook bij het uitademen druk op de longen te houden bleven de alviola open, en kwam er minder vocht in gestroomd. Dàt was de essentie).
   ( Later bleek dat het O2 tekort niet kwam omdat de longen half dicht zaten, want de rest zou nog wel O2 kunnen oipnemen, maar omdat er veel te weinig bloed rondom de alviola kwam, wqegens te dik bloed.)
   Oligarch: Groot zelfvertrouwen, weinig kennis. Dunning-Kruger: links boven.

   Verwijderen
  13. @ Oli

   Misschien maar Off Guardian en Strategic Culture brengen het nieuws alsof de Duitse overheid willens en wetens het virus als gevaarlijker voorstelde dan het feitelijk was.

   Dat het beleid, zij het achteraf wordt afgeschoten en dat de Duitse regering nu op het rapport gaan zitten blijft natuurlijk wel staan en zegt ook wel iets.

   Verwijderen
  14. Dawg schrijft: "maar vooralsnog heeft de fuzz iets clickbaterigs."

   Iedereen is vreselijk moe van het Corona gedoe.
   Nu blijkt dat het gevaar mogelijk grotendeels voorbij is.

   Van de weeromstuit is nu veel behoefte aan bronnen die melden dat het allemaal niet nodig was, en dat we allemaal slachtoffers zijn etc.
   De mens is zwak.
   Neem, het hem eens kwalijk.

   Ik begrijp het wel, maar ik verzet me er tegen, tegen het laffe gedrag.

   Als je NU weet wat de fouten zijn die gemaakt zijn, waar was je dan in februari ?

   O, toen zat je Netflix te koekeloeren, en dacht je: ze zoeken het maar uit ?

   Of -- het kan altijd erger - je hebt gewoon maanden lang geroepen dat er helemaal niks nieuws was, gewoon een griepje.

   Die mensen zullen over 10 jaar moeten toegeven: "De Corona crisis? Die heb ik nooit bewust mee gemaakt. Ik had een vooroordeel in mijn hoofd (over bier, conspiracy, vaccin-boeren etc) en heb nooit naar de buitenwereld gekeken. "
   Ik riep elke dag een keer 'Hoax' en dan weer '1984' en dat was het dan.

   Verwijderen
  15. Met terugwerkende kracht heeft Blik gelijk gehad en was Covid 19 een onschuldig virus.
   Jij had een foute visie en was hier tot voor kort continue bezig de hele blog familie angst aan te praten. Je kan niet eens toegeven dat je visie fout was.
   Dat we Covid 19 blijven onthouden is omdat de maatregelen tegen Covid 19 (waar jij om geschreeuwd hebt en die zeker niet genoeg gingen :-() blijvend zijn :-(

   Verwijderen
  16. En opnieuw wordt het een strijd om het gelijk! Zwart wit denken.

   Het is een fout die door grote epidemiologen en beleidsmakers ook wordt gemaakt.

   Bij een epidemie moet je altijd minstens 3 scenario's maken. Moet je bij financieel plannen ook doen, en waar nodig aanpassen (ik had voor mijn pensionering het scenario ruim, prettig en sober-- ik heb er nu 2 bijgemaakt: crisis en ernstige crisis).

   Dit doen ze bij klimaatmodelleren ook, al zal je dat niet van Greta of van Jensen horen.

   Welles nietes: het ongeremde, exponentiele model vs de 80 % lockdownsituatie: allemaal al in februari gepubliceerd in het hammer-dance model.

   De eigenschappen van het virus worden langzaam beter bekend, dus voortschrijdend inzicht blijft nodig.

   Angst is een zeer slechte raadgever maar luisteren naar demagogische dikkoppen is zeker niet beter!

   Het is wel oliedom dat ze die Duitse klokkenluider de mond snoeren, dat roept terecht veel wantrouwen op! Het is heus niet moeilijk deze man in een debat flink van katoen te geven: waarom presenteren ze geen goed georganiseerd intelligent debat zoals men dat in de veel vrijere Russische media elke avond doet?

   Verwijderen
  17. Pueyo, half maart (dus niet al in februari...). Zo is het!

   https://medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-the-hammer-and-the-dance-be9337092b56

   Meerdere scenario's: wie niet ideologisch blind is gaat niet 1 van deze grafieken verheerlijken.

   Verwijderen
 17. De miljoenen die Gates "gedoneerd" heeft aan o.a. Duitsland (politiek EN media) om "zijn verhaal"(vaccineren moet) toch maar de boventoon te laten voeren heeft blijkbaar goed gewerkt en straks hoopt hij daar de vruchten van te mogen plukken door massaal zijn gif te kunnen spuiten.
  Dat ondertussen ECHTE wetenschappers erachter komen dat ze de zaak ronduit belazeren met een nep virus mag de pret niet drukken.
  Geen 'normaal' leven zonder spuitje is de boodschap.
  De macht van het geld!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. {Dat ondertussen ECHTE wetenschappers erachter komen dat ze de zaak ronduit belazeren met een nep virus mag de pret niet drukken.}


   Maak je niet druk: virussen bestaan niet, en de aarde is plat!

   De kwalijke macht van de deep states en geld helaas wel.

   Sorry voor mijn sarcasme, maar wat zijn 'ECHTE wetenschappers'????

   Criteria zijn nodig, anders worden we voordat we het weten geleid door charlatans.

   Verwijderen
  2. ECHTE wetenschappers zijn zij die onderzoek doen met een open geest en zich niet in een vooraf bepaalde richting laten sturen.
   Niet voor niets zijn deze eerlijke wetenschappers verguisd door de grote bedrijven die enkel 'wetenschappers' in dienst hebben die HUN belangen vertegenwoordigen.
   Monsanto is daar een goed voorbeeld van.

   Verwijderen
 18. Propaganda outlet en staatszender is roomser dan de paus en weet blijkbaar meer dan hun bijbel John Hopkins.

  1000 doden in een etmaal
  https://nos.nl/liveblog/2335676-veiligheidsberaad-drukte-vandaag-beheersbaar-rotterdam-sluit-drie-parken-in-avond.html

  Nag het een onsje minder zijn? 179 en daarmee staat Brazilië op de 22e plaats per miljoen inwoners en dus ver onder Nederland met zijn domme lockdown of België met zijn über domme lockdown.
  https://www.worldometers.info/coronavirus/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Matt

   Wat gebeurt is hoogst suspect, maar het waarom weten we niet. Het is onverstandig om feiten en speculatie (over Gates en vaccinatie) met elkaar te vermengen, want dan wordt die speculatie het excuus om de feiten te negeren. Dat gebeurt nu al.
   De MSM verzijgen het lek.

   Verwijderen
  2. Zoveel speculatie zit er niet bij als je kijkt hoelang Gates al bezig is om uit te werken wat nu werkelijk speelt.

   Verwijderen
 19. Propaganda zender gaat hier ook de witte Nederlanders meer schuldgevoel aanpraten + meer segregatie tussen de kleur verschillen
  Steunactie voor demonstranten VS in Londen, ook protest in Nederland gepland
  https://nos.nl/artikel/2335754-steunactie-voor-demonstranten-vs-in-londen-ook-protest-in-nederland-gepland.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als iedereen straks weer gewoon naar het strant mag zie je op het einde van de zomer geen kleurverschil meer. (grapje)

   Verwijderen
  2. Stel je voor dat zwart en wit elkaar vinden in protest tegen de puppets van de NWO......Dat mag niet gebeuren.

   Verwijderen
 20. Brave VVD stemmers (die ons neerbuigend aluhoedjes noemen) zijn slachtoffer van de über domme lockdown.

  https://nos.nl/artikel/2335753-onrust-over-partnertoets-bij-steun-voor-zelfstandigen-dit-raakt-hele-gezinnen.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit cartoon wordt dus echt werkelijkheid als je straks deze uitgeklede ZZP'ers op straat ziet

   Verwijderen
  2. Ha, wakker geworden? Eén na laatste alinea.
   https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2020/05/freakshow-2-mooie-kleine-sauna-centre.html?showComment=1590008508049#c8848084457228032572

   Verwijderen
  3. Als de VVD stemmers nu eens wakker zouden worden, zou er een beweging kunnen ontstaan die het mogelijk maakt om terug te gaan naar het oude normaal.

   Verwijderen
  4. VVD en wakker? Die vetkleppen kunnen het grootste deel van de bevolking tegen hun eigen belangen doen stemmen door het worstje op een stokje van de hypotheekaftrek hen voor te houden.

   Misschien zijn die vetkleppen wakker (wat is wakker??????????); hun electoraat is dat zeer zeker niet!

   Verwijderen
 21. De parken blijven voorlopig van 21.00 uur 's avonds tot 07.00 uur in de ochtend

  Henk!!!! Henk, ze sluiten de parken!!!! Ohh God nee..... Houdt het dan nooit op?

  https://nos.nl/liveblog/2335676-veiligheidsberaad-drukte-vandaag-beheersbaar-rotterdam-sluit-drie-parken-in-avond.html

  Ja, want 010 is echt helemaal crazy. Daar zitten mensen zich graag massaal in het donker en de kou te vervelen in een park.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien zijn de overuren en/of het nachttarief van de BOA's te duur?

   Verwijderen
  2. Die Bruls, -dat is de aanstichter- snapt er geen bal van. Hoe meer gelegenheden je sluit, hoe meer mensen dan naar de nog overgebleven open plekken gaan. Daar wordt het dan stervensdruk en worden dan ook maar gesloten. Ze roepen het probleem zelf op door die afsluitingen.!

   Oplossing: wachten tot de mongol.. ehh boa's weg zijn en dan de afsluiting -meestal linten- gewoon weghalen.

   Verwijderen
  3. lol. Die schapen gaan dan ook precies in zo'n cirkel zitten.

   Verwijderen
 22. In de VS hebben demonstraties tegen politiegeweld zich over het hele land verspreid. De politie grijpt in op een manier die buitensporig is.

  Pijl naar rechtsWe roepen op een einde te maken aan dit soort geweld en het recht op demonstraties te waarborgen.

  https://twitter.com/amnestynl/status/1267031107016540161

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alleen al op 5 december 2019 raakten er 25 (!) journalisten gewond door het optreden van de Franse politie. Op één dag.

   Waar was de verontwaardiging toen?

   Draadje met bronnen:

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1267049900153462786

   Verwijderen
  2. De organisatie die nu hard op de trommel slaat aangaande rellen in Amerika, 'vergat' in een opsomming van protesten wereldwijd telkens Catalonië #TsunamiDemocràtic en Frankrijk #GiletsJaunes te noemen...

   Hoezo willekeur?

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1267076273635024896

   Verwijderen
  3. Heb je jouw reactie hierboven ook doorgegeven aan Amnesty? Ik heb geen twitter, anders had ik het wel gedaan.

   Verwijderen
  4. Inderdaad Dawg. Bij protesten van het volk mocht de politie keihard ingrijpen, maar bij een door Soros georganiseerde gewelddadige protesten zou de politie moeten toekijken.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Doet me trouwens denken aan de Soros/NATO opstand in Maidan en de opstanden tijdens de Arabische lente. Toen mochten de autoriteiten ook niet ingrijpen.

   Maar wel als het volk zelf spontaan een demonstratie organiseert. Waar is Amnesty om dit te veroordelen??

   Afgelopen zaterdag had Remkes weer een leuk fuikje opgezet bij koekamp in den Haag om de mensen op te pakken.
   https://twitter.com/Gerritsen_Dan/status/1266726165911425024

   Verwijderen
  7. @ GB Wolf

   Heb vorig jaar mijn lidmaatschap bij Amnesty opgezegd. Veel te laat natuurlijk, maar was er zo ongeveer al 1000 jaar lid bij. Werd teruggebeld door ze, want ze wilden weten waarom. Verteldeze waarom en dat hun stellingname en berichtgeving over Syrie de druppel was. Tot mij grote verbazing was de medwerker van Amnesty het op alle punten met me eens.

   In de Tweets waar ik naar link vertelt Niemands Knegt dat hij drie keer contact heeft geprobeert te krijgen met AI over het zwijgen over Frankrijk en Catalonie maar geen respons krijgt.

   Verwijderen
 23. Nog een hele belangrijke waarschuwing, als je mocht besluiten je te laten vaccineren.
  https://www.youtube.com/watch?v=fLxbgkUp6YY

  Het vaccin wordt gekweekt op foetussen. Die heb je in 2 smaken: mannelijk en vrouwelijk. Een man wordt gevaccineerd met de vrouwelijke kweek en andersom. Het effect laat zich raden...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de 17 minuten durende video van deze duitse bioloog helemaal beluisterd. (wel op bed liggend, en ben dus misschien heel even ingeslapen..) maar ik hoorde nergens iets over foetussen.
   Wolf, wil je die passage even opzoeken?
   En trouwens: 'het effect laat zich raden', daar geloof ik niks van. Leken- praat.

   Verder: Ik vertrouw Christian Droste.
   Om twee redenen:
   1) Hij was de eerste die zei dat de tests met HCQ in patienten moeten worden gedaan die nog maar net Corona hebben , omdat het in laat stadium niet werkt.
   2) Hij heeft de moed eigen fouten te erkennen, zo bleek eerder.

   Als Droste zegt: We moeten nu wat minder voorzichtig zijn en de vaccins al gebruiken als ze nog niet uitentreure zijn getest,
   dan het volgende:

   1) begrijp ik dat. In een levensgevaarlijke situatie mag je het leven redden met een riskante ingreep. Ik vind dat wijs en logisch.
   2. Dat zegt ook Bill Gates : There will be a trade-off, we will have less safety testing than we typically would have«

   3. Dat zegt ook Willem Engel: het RIVM is véél te voorzichtig. Dat kost juist levens.

   Over de gevaren van RNA vaccins kan ik niet oordelen, want dat gaat me boven de pet.

   Maar deze discussie dateert uit februari- maart !!
   Een eeuw geleden.
   Toen was er veel minder bekend over het virus. We dachten nog dat het vooral Aziaten zou treffen. We dachten aan besmettelijkheden van minimaal 1,4 - 2,5 , maar deskundigen als Wathelet zei dat het ook 7 kon zijn.
   'Ze' dachten dat al die besmettingen door hoestdruppels, close contact en aanraking van oppervlakten kwam.
   We dachten dat de longen door vocht en bacteriën dicht gingen zitten en dat mensen daarom stikten.

   Het gevaar-niveau van de Corona werd toen veel hoger ingeschat, want hoesten, oppervlakken aanraken etc: dat doet men in de hele wereld, overal en altijd.
   Nu denken we dat dit veel minder besmettelijk is. Dat die plotse enorme besmettingsgolven niet komen door een super spreader ( die overal kan lopen) maar door een klimaat-situatie die heel soms buiten op straat heerst ( Temp 6 tot 11 graden, windstil, 3 gram water per kg lucht) maar best vaak in afgesloten ruimten.

   We hoeven die klimaat-situaties maar te vermijden en we hebben de besmetting al flink terug gedrongen. ( In heel veel landen is dat klimaat nooit aanwezig !)
   De zon doet veel tegen het virus. We weten vrij zeker dat mensen jonger dan 50 nauwelijks iets kan overkomen. ( In veel landen is dan 90% van de mensen al veilig !)

   Het zijn allemaal zaken die in de discussie en planning die in februari-maart plaats vond, nog niet zo goed bekend waren.

   En in dat wereldbeeld met een veel gevaarlijker en besmettelijker virus, is het de goede strategie om niet alles 100% te testen.

   Bij ons RIVM zitten ze nog helemaal op de oude, veilige toer: de tests om te weten of iemand besmet is geweest zijn al 7 weken klaar, maar het RIVM heeft nog 3 weken nodig voor test en hertest. Het houdt niet op. Perfectionisten krijgen elk bedrijf kapot. Nonchalante lapzwansen ook. Je moet aanvoelen waar je precies moet zijn en waar je rekkelijk moet zijn.

   Wat deze bioloog doet is pleiten voor perfectionisme, terwijl je je dat niet altijd kan permitteren.

   Verwijderen
 24. Corona freakshow:

  Griekenland laat alleen toeristen toe vanaf een vliegveld in een corona veilig gebied. Dat betekend voor Nederland dat je alleen vanaf Groningen of van een duits vliegveld naar Griekenland mag vliegen.
  https://nos.nl/artikel/2335675-nederlanders-toch-welkom-in-griekenland-maar-eerst-in-quarantaine.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe kun je weten of iemand overspannen is? Of hij in paniek is?

   Je ziet het aan zijn woordgebruik.

   Als er vaak hysterische beeldspraak wordt gebruikt, dan is iemand overspannen, in paniek.

   Overdreven woorden: freakshow. porno, NSB-Blatt, HellGates,

   Het woord muilkorf vind ik bruikbaar.
   Een muilkorf beschermt de omgeving tegen het gevaar van de hond. En een mondkapje beschermt de omgeving tegen het virus van de drager. Dat beeld, dat nogal hysterisch lijkt, is wel juist.

   Verwijderen
  2. De Grieken zijn slim! Mocht er iets uit de klauw lopen, dan geven de gierige Hollanders NIKS! Beter eerst de lockdown loslaten met toeristen uit meer verantwoordelijke landen.

   Verwijderen
 25. Daarom is het advies van JV: Alle mensen zijn potentiële dragers van een killer virus.
  Al die mensen moeten verplicht muilkorf op.
  JV heeft dit voorstel zelf weken geleden voorgesteld.
  En als iemand zonder muilkorf kucht of hoest waar JV bij staat in een winkel , dan wil JV het allerliefste die iemand van achteren op zijn hoofd inbeuken en hem aan zijn benen naar buuten sleuren.
  Iedereen kan gelijk zien wie de hysterische man is en neigt om zwaar overspannen in te grijpen.
  Is het al zo erg met JV gesteld dat hij mensen met honden vergelijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De misdadigheid van gedrag kun je niet los zien van de situatie.
   Iemand doden mag, als je beul bent in een rechtsstaat.

   Een flinke hoestbui midden in een winkel mag, als er geen zeer besmettelijk virus heerst.
   Als dat heerst, en je bent verkouden, dan blijf je thuis.

   Een uitspraak beoordeel je altijd in 'de wereld' zoals die er op dat moment voor een geïnformeerd iemand uit ziet.

   Zwakke lui ( daar zit dot blog vol mee) herken je aan het feit dat ze anderen aanvallen met argumenten die pas NU geldig zijn.

   Heel zwakke lui vallen Bill Gates aan op standpunten die zijn vader had in een tijd dat zowat iedereen die standpunten had.
   Het zijn ('wereldbevolking niet laten exploderen') bovendien argumenten die heel wat menslievender zijn dan die van wat 'de goegemeente' nu denkt:
   4 miljard Afrikanen over 80 jaar? Wir schaffen das !

   Verwijderen
  2. IK zou het vaccin van weldoener Bill maar snel nemen JV. Voor jou is het niet erg. Jij ligt al tussen 6 plankjes als het kankervirus in het vaccin zijn werk goed en wel gaat doen. Steriel of vrouwelijk worden is voor jou ook geen probleem.

   Verwijderen
 26. Als er 1 iemand op dit forum is die paniek uitstraalt is het wel Jan Verheul himself.
  Zijn paniek aanvallen zijn onstaan door de angst voor een killervirus die hem is aangepraat.
  Have a nice day everybody.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Eddy
   Helemaal mee eens. Hij durft nog steeds geen hand te geven.

   Verwijderen
  2. JV schrijft vandaag nog onder ander blog:

   "Lieden zoals Blik die dit allemaal onnodig vonden ( Corona is bier, bestaat niet, is verzonnen ) zijn en blijven moordenaars."

   Verwijderen
  3. @ Blik 11.37.

   Ik krijg het je niet uitgelegd, dat is duidelijk.
   Ik raad je aan om nu snel naar een plaats in Brazilië of Mexico te vliegen, waar het aantal cases nu flink op loopt ( niet in elke stad, dus even goed inlezen) en daar jouw verhaal te vertellen: "Biertje. Hoax. Feesten is OK !"

   Daarna kan je mee helpen om de doden van de straat te rapen.
   Voor zover ze naar je geluisterd hebben, ben jij mede de oorzaak van hun dood. Ik kan het niet anders zien.


   Verwijderen
  4. IK heb de staatszender gisteren al exposed over de doden in Brazilië. En dit zijn de cijfers volgens de vaccin pushers van John Hopkins. Waarschijnlijk ligt het aantal doden door het virus lager.
   https://www.worldometers.info/coronavirus/

   27 doden erbij sinds gisteren.

   Verwijderen
  5. We krijgen het JV niet uitgelegd.

   Brazilië ver onder Nederland met het aantal doden per 1 miljoen inwoners.

   Verwijderen
  6. De Polen gaven hem een elleboog.
   Heeft hij die ook teruggegeven?

   Verwijderen
  7. "Heeft hij die ook teruggegeven?"

   Is de zon heet van binnen ?

   Verwijderen
  8. Jullie verdoen je tijd met de discussie of ik die Polen een hand gaf of niet.

   Ik heb tweemaal uitgelegd dat dit een kleine anekdote was die toonde dat men in Polen nog veel angstiger is dan ik hier ben.
   ==

   Ja, Oligarch, je had gelijk : niet 1000 doden maar 129 gisteren.
   Tjonge jonge.
   Ik noemde ook Mexico. Heb je ongetwijfeld ook bekeken: 3000 nieuw zieken gisteren.

   Maar Blik is ook goed thuis in Rusland: 9000 nieuwe zieken gisteren.
   Hij kan dus maar kiezen waar hij heen wil met zijn evangelisatie en zijn zeepkist:
   " Mensen! Blik hier ! Geloof er niks van ! Het virus bestaat niet ! "

   Als er ook maar één persoon zou sterven door zijn 'evangelie' dan heeft Blik die persoon volgens mij vermoord.

   Hoe moeten we het anders noemen dan?

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Mogen wij dan de doden als GEVOLG van het paniekzaaien dan op het conto van de boer zetten?

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. Ik heb nooit opgeroepen tot een heel langdurige lockdown.

   Ik riep op tot selectieve NPI's : jonge mensen doo rlaten werken, maar wel met maatregelen zodat ze niet tegelijk ziek worden. Omdat een deel van hen toch erg ziek wordt.
   De zwakken en ouderen: apart houden, beveiligen. Hun afweer op bouqwen: alle vitamines controleren. wandelen, in dezon lopen, kouw-warm therapie tec. HCQ geven als iemand rtisico liep. Of ziek wordt.

   Dezer hele Corona zaak had nauwelijks schadde hoeven doen, als men naar mij had geluisterd. ( !!! )

   Verwijderen
  13. En de boer... hij waste zijn handen in onschuld.

   Verwijderen
 27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo is het JV. Eindelijk een goede post.....(Maar....onder de Blik bloggers/volgers al wel bekend hoor :-))

   Verwijderen
  2. Ik had een link van de video, maar die begint midden in het verhaal, en dat kreeg ik er niet uit. Ik heb mijn post dus veranderd: nu met een tekstregel om de video te vinden op youtube.

   Verwijderen
 28. Heel heel interessante video: Youtube:

  Je immuunsysteem bepaalt de impact van Corona op je lichaam. In gesprek met Peter Aelbrecht

  ====

  Heel veel mensen hebben te weinig vitamines. A, C, D en selenium zijn belangrijk.

  Ook voedsel is heel belangrijk: een balans tussen verzadigd en onverzadigde vetten.

  Ook de geestelijke toestand is belangrijk : stress geeft adrenaline, en die moet door cortisol in balans worden gehouden.

  Voldoende slapen. Voldoende ontspanning. Met je lichaam ergens van genieten: 1,5 uur per dag. 1,5 uur per dag je lijf gebruiken.


  Goede gezondheid krijg je niet meer gratis.... ( vroeger werkte men fysiek, kwam buiten en in de zon, en had veel intermenselijke contacten: allemaal zaken die gratis gezond maken. )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Na nutteloos paniekzaaien gaat de boer nu dokter spelen.

   Wat hij al allemaal niet doet om toch maar aan het woord te blijven hier.

   Verwijderen
  2. Als hij iets goeds post is het informatie dat we allemaal al weten. LOL.

   Verwijderen
  3. Oligarch,

   op het gebiied van preventie waren wij het 2 maanden geleden al met elkaar eens: vitamines, immuunsysteem etc.

   Maar luister nou maar naar deze man, want hij maakt het verhaal nog veel duidelijker en veel breder.
   En Marlies Dekkers is ook openhartig en verdient respect.

   Verwijderen
  4. @JV
   Ik ga luisteren. Nog even de link terugplaatsen die is met de vorige post verloren gegaan.

   Verwijderen
  5. Dit is de link, maar die begint middenin. Dat heb je als je even de verbinding verbreekt met de telefoon, en opnieuw verder luistert: dan heeft hij die code in je telefoon voor de video. Kun je niet meer het begin 'pakken'
   https://youtu.be/cHjRjTZY1-A   Oligarch, abonneer je aub op de volgende video's:

   Weltschmerz, De Nieuwe Wereld, De Blauwe tijger, Vincent Everts.
   Zelf kijk ik ook : Dre Campbell en MedCranm en Peak Prosperity.

   En nog 70 andere kanalen,maart die kijk ik niet vaak.

   Verwijderen
 29. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinehelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op + 79267494861.

  BeantwoordenVerwijderen