zaterdag 2 mei 2020

Massaal Duits HorecaProtest

De Duitsers komen steeds massaler in aktie tegen de absurde dwangmaatregelen.

Berlijn staat elke zaterdag meer in vuur en vlam met mensen die de vrijheid herpakken.

Maar ook de Duitse horeca komt steeds meer in actie. Door het hele land vond vorige week de actie Lege Stoelen plaats. Natuurlijk hoor je daar bij de Nederlandse systeemmedia niks over. Lees hier over de actie in Würzburg, maar zo ging hij daar door het hele land. Waar is de Nederlandse horeca? Of zijn die druk met thuisbezorgen?

Er zijn Nederlanders die wel wakker zijn. Hulde aan C. Faase uit Doetinchem. Hij plaatste DEZE advertentie.

102 opmerkingen:

 1. 1. WO2020060606 - CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA
  https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En in Zweden hebben ze blijkbaar nergens last van volgens deze grafiek
  De titel in dit artikel zegt genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er gaat iets mis, Matt, ik kan niets aanklikken.

   Verwijderen
  2. Er zijn er meer wakker: Martin Vrijland gaat actie ondernemen tegen nep-nieuws van de MSM.
   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/schadeclaim-aan-kro-ncrv-voor-pointer-uitzending-en-koppeling-martin-vrijland-aan-nepnieuws/

   Hij haalt ook de NSB-ers, die op zijn site reageren boven water. Dat is het leuke, als je je eigen site beheert.
   Wappie van de haakneuzenbrigade had natuurlijk beter moeten weten, als techneut. Wappie moet zijn cursusgeld maar terughalen.
   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/schadeclaim-aan-kro-ncrv-voor-pointer-uitzending-en-koppeling-martin-vrijland-aan-nepnieuws/#comment-37769

   Deze link is ook wel interessant:
   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/robert-jensen-jensen-nl-en-stop-de-lockdown-waarom-dat-volgens-martin-vrijland-een-vangnet-is/

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Dat laatste denk ik juist van niet. Ik volg hem al jaren en hij heeft een apart soort logica, waardoor, wat hij boven water haalt, best wel het nodige kan kloppen. Ik weet niet hoeveel jij van hem hebt gelezen. Hij heeft zijn stopwoordjes: probleem-reactie-oplossing etc. Soms denk ik wel eens: "Man, je kijkt te veel films". (Matrix e.d.)
   Maar ook is bekend, dat heel veel gebeurtenissen zijn voorspeld in films. Ook diverse koppelingen en verbanden die hij weet te leggen, zitten heel logisch in elkaar.

   Hij klopt zich regelmatig op de borst over het uitkomen van zíjn voorspellingen. Sommige zijn duidelijk als wat. Net zoals W.Middelkoop met zijn: Als de dollar valt, wat hij al 4 jaar roept. Maar Willem heeft ook een goudhandeltje, dat pas echt gaat verdienen, als de dollar écht valt. Dat de USA in elkaar gaat storten en niet meer almachtig is, is al jaren bekend en duidelijk.
   Maar zijn koppeling met Turkije vind ik toch zeer verrassend, ik hoop alleen maar dat het niet gebeurt. Maar zou toch zomaar kunnen, we leven in verrassende tijden.

   Daarnaast heeft hij feitelijk zijn leven opgeofferd, hij is alles kwijtgeraakt en zit nu ergens op een camping in Frankrijk, als je zijn verhaal mag geloven. In hoeverre zijn karakter meetelt, weet ik niet. Ik dacht, dat hij van Friese kom-af is, maar weet dat niet zeker.

   Verwijderen
  5. G.B. klik op het vet woord 'nergens'. De link heeft blijkbaar vergeten te verkleuren.
   En wat jij zei over films, de meesten zijn vaak gebaseert op S.F. boeken uit de jaren 50 en ik denk dat deze films eerder als inspratie dienden dan als voorspelling. Startrek had het ook over een wereldregering en zelfs over verenigde planeten, de Federatie en had al een mobiele telefoon. Asimov voorstelde de inteligente robot en Kubrick de slimme A.I. boordcomputer en zo kan ik wel wat meer voorbeelden halen uit mijn ruim 500 boeken tellende collectie.
   Maar hier je fantasien uithalen en dan presenteren als werkelijkheid gaat mij te ver, en zo krijgen de alternative media die echt onderzoeken ook de slechte naam mee van 'alles te verzinnen' wat bepaalde kliekjes natuurlijk goed uit komt.

   Verwijderen
  6. Helder stuk, Matt. #ZweedsModelNU

   ps: niet dat ik helemaal aanhanger ben; ze sluiten nog steeds te veel (pop concerten, voetbal), maar i vgl m onze dwangmaatregelen is het een verademing,

   Verwijderen
  7. Maar Zweden volgt zo'n beetje het systeem van JV. Sterken draaien door in de economie en de zwakken worden beschermd en uitgesloten van het "normale" leven. Lukt wel niet helemaal, gezien de cijfers van https://www.worldometers.info/coronavirus/
   265 Doden per miljoen scoort maar net 1 stapje beter dan NL.

   "Later gaf hij echter toe dat het niet beschermen van ouderen in verpleeghuizen te wijten was aan het feit dat “asielzoekers” en “vluchtelingen” van het personeel mensen waren “die de informatie misschien niet altijd begrijpen”." https://www.stopdebankiers.com/het-sterftecijfer-van-zweden-behoort-tot-de-hoogste-ter-wereld/

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. [is er in de praktijk helemaal niet zoveel verschil tussen Zweden en Nederland]
   Ik zou toch denken van wel: In Zweden draaide de zaak normaal door, met inachtneming van... en werden de maatregelen later aangescherpt tot wat het nu is. Grote medewerking van het publiek i.v.m. groter vertrouwen in de leiding v/h land. Cijfers zijn betrouwbaar, geen gejojo met criteria.

   In NL worden we behandeld als kleuters en wordt alles dwingend voorgeschreven. Regelmatig uitwassen door de 'handhavers' geconstateerd. Maatregelen komen over/worden misbruikt om bevolking te treiteren. Cijfers zijn uiterst onbetrouwbaar, door regelmatig veranderen van criteria. Eigenlijk zijn de cijfers waardeloos, wat voor mij duidt op opzet, voor als Mark R. straks in het beklaagdenbankje staat. Niemand kan wat dan ook aantonen met die cijfers, alleen dat NL in alles tekort schoot.

   Er is echter een heel groot reusachtig verschil tussen NL en S.: als Zweden straks uit de soft-lock-down komt, zijn ze klaar v.w.b. besmetting van de bevolking en wij moeten dan nog beginnen daarmee! Alleen omdat zij op tijd zijn begonnen met maatregelen en Mark R. alleen maar katten uit bomen heeft zitten kijken, of heeft gewacht op moeke Merkel, of gewoon expres heeft gewacht om de boel in de soep te draaien.

   PS. Ik heb het hele draadje gelezen.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Remdesivir
  Het medicijn genas Ebola niet en Gilead zegt op zijn website: "Remdesivir is een experimenteel geneesmiddel dat geen bewezen veiligheid of werkzaamheid heeft voor de behandeling van welke aandoening dan ook." Gilead waarschuwt ook voor mogelijk ernstige bijwerkingen. President Trump was echter een uitgesproken voorstander van Remdesivir als een mogelijke behandeling voor het coronavirus.

  Conclusie: ze kloten maar wat aan in een chaos is wat ze zelf gecreëerd hebben.
  Malloten laten zich als testkonijnen gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het moet afgelopen zijn met die Corona-Psy-Op/hoax! COVID Action Platform.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry @knip: zodra je een YT plaatst wat begint met MUST SEE, dan ben ik direct weg. Ik must helemaal niks en vaak staat MS ook inderdaad voor helemaal niks. Gelieve dat in de post mee te nemen, bespaart mij weer tijd. -:)

   Verwijderen
  2. Humans called "biohazerds" @G.B. in COVID Action Platform, maar droom verder in jouw oude normaal.

   Verwijderen
  3. Helaas, weer mis. De laatste leuke Nederlander op dat gebied was B. de Groot en André van Duin. De rest is bagger.

   Verwijderen
  4. Alwéér totaal voorbij om waar het wérkelijk over zou moeten gaan, please Say No More, Say No More.

   Verwijderen
 5. Maak zelf je kinine.
  3 Bio grapefruit de schil 2 uur laten pruttelen met deksel die er pas afhalen als het af gekoeld is zoeten met honing want het is erg bitter.
  Ieder uur een eetlepel. weg virus Wel in combi met zink.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komende zomer ga ik een brouwseltje maken van vlierbessen, druiven ingekookt met honing (bevat quercetine en sterke antivirale anti-oxidanten, met blad van Artemisia absinthum. Dat geeft een kruidenbitter waarin zowat alle natuurlijke analogen zitten van succesvole kandidaat medicijnen tegen corona (behalve het dure, nutteloze remdesivir). Desnoods te drinken uit een gegalvaniseerde beker.

   Verwijderen
  2. Hoezo? Verwacht je soms ernstig ziek te worden van de zomer?

   Verwijderen
  3. Voor zover ik weet zit kinine alleen in de schors van de Kinaboom en in het hart van een Ananas.

   Grapefruit is erg gezond, maar als je bepaalde medicijnen gebruikt moet je er voor uitkijken zeggen ze.

   Verwijderen
  4. Denk dat Root bedoelt dat hij het in de zomer maakt als er verse vlierbessen zijn; daarna kan hij zijn vorraad dan naar believen gebruiken.

   Maar kan je kinine nou wel of niet via de grapefruit krijgen; of krijg je uit de grapefruit wellicht geen kinine maar wel iets vergelijkbaars goeds?

   In ieder geval allen dank voor de interessante tips en opmerkingen.

   Verwijderen
  5. Er zijn verschillende bronnen van kinine- achtige stoffen. De halveringstijd in het lichaam is van 8 uur tot enkele weken. HCQ is in staat een spiegel op te bouwen, voor de meeste andere is regelmatig innemen (met een beetje zink) de boodschap. Als je genoeg zink in je cellen hebt moet je het rustig aan doen, want zink-toxiciteit is geen pretje (als ik nu meer dan 1 Etos pilletje/ wk neem krijg ik meteen een jichtaanval).

   De bittere substanties in grapefruit zijn kinine analogen, maar daarnaast remt grapefruit het leverenzym CYP3A4, wat kinine afbreekt: de combinatie grapefruit en tonic kan soms tot problemen leiden bij hartpatienten.

   Maar de bekende gevaarlijke combinatie is grapefruit en calcium- blokkers.

   Inderdaad wil ik een voorraadje maken. Daarnaast, als serieuze volkstuinder, heb ik geleerd dat het maken van een wat 'complexer' product, zoals knoflook in azijn, of sperciebonen in saus, beter gaat in middelgrote hoeveelheden: de inhoud van de grootste pan die je hebt.

   Die flesjes corona-bitter ga ik niet verkopen (ik heb geen commercieel talent).

   Maar hopelijk kan ik zo toch iets bijdragen. Ik geef ze tzt. gewoon weg tegen kostprijs. voor wie het nodig heeft.

   Verwijderen
 6. Dat er ook professoren zijn, met er een duidelijk andere mening, die worden niet uitgenodigd door de Kamer om hun vragen te beantwoorden.
  Corona waanzin zonder einde?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze video geeft aan hoe de autotiteiten met mensen de de waarheid spreken omgaat:
  kijk eerst op minuut 4.30
  om mijn punt te maken.

  Daarna mag je de rest bekijken.
  veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Stuttgart: https://www.zvw.de/inhalt.stuttgart-demo-gegen-corona-einschraenkungen.833b8936-af70-4179-98d0-c5501293b83f.html

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Na Alex Jones is David Icke de volgende die van de social media gehaald is. In ieder geval van Facebook en You tube.
  https://news.sky.com/story/coronavirus-youtube-deletes-david-ickes-channel-over-pandemic-misinformation-11982342

  Net als bij Jones gebruiken ze "anti haat groepen" om hem van de sociale media te halen. Imran Ahmed vind de maatregelen nog niet vergenoeg gaan. Meneer is the Chief Executive Officer of the Center for Countering Digital Hate (CCDH)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Dit stemt me behoorlijk somber. In de 1e plaats dat het vrije woord ontnomen wordt
   In de 2e plaats omdat Southfront denkt dat dit komt omdat Amerikaanse autoriteiten een aanval op Iran aan het voorbereiden zijn om de olie prijs weer terug te brengen naar 50 a 60 dollar.
   https://southfront.org/what-war-between-the-united-states-and-iran-could-look-like/

   Mijn inziens neemt de VS dan wel erg veel risico en dat het dat niet waard is. Aan de andere kant ga je ook niet zo maar een you tube kanaal uit de lucht halen. We zullen zien.....

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. De dominantie van China bevechten is het eigenlijke doel van Trump zijn buitenland beleid naar mijn bescheiden mening. Hij had een mooie deal met China en niet vlak daarna komt het Corona virus in de wereld.

   Trump wacht nog steeds op Iran om een nieuwe deal te tekenen. Tot nu toe is Iran te trots.

   Trump zal best een forse schade claim sturen naar China. Waarschijnlijk zal die veel hoger zijn dat wat de VS aan schulden heeft bij China.

   Als je China een klap zou wilt toedienen dan moet je sowieso de olie leveranties naar het land droogleggen. Daarvoor zou je Iran kunnen aanvallen zodat er geen olie uit de golf kan komen.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Ze hoeven het inderdaad ook niet op te zeggen. Misschien is mijn woordkeuze verkeerd.

   Verwijderen
  7. [Als je China een klap zou wilt toedienen dan moet je sowieso de olie leveranties naar het land droogleggen. Daarvoor zou je Iran kunnen aanvallen zodat er geen olie uit de golf kan komen.]
   Iran heeft veel meer ijzers in het vuur: Straat van Hormuz afsluiten. Iran heeft verdragen (en wapens) met Rusland en China. Als 1 van de 3 wordt aangevallen, springen de anderen bij. Het Midden-Oosten is een wespennest geworden voor de US.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Toch gaat het zwart maken van China in de Amerikaanse media onverdroten voort.

   Verwijderen
  11. Zou Rusland, in het geval dat China een oorlog met de VS zou verliezen, het risico nemen nog verder door de VS/NAVO ingesnoerd te worden? Dan had Rusland ook niet in Syrië tussenbeide gekomen.

   Verwijderen
  12. Joop, als de eerste , maakt niet uit wie, met foute bommen begint te smijten is het einde verhaal voor 90% van de mensheid, want dan gaan ze allemaal de lucht in en dan blijft er niemand over om welk land dan ook te 'bezetten'.
   Een raket naar China wordt meteen beantwoordt door honderden raketten van China maar ook duizenden van Rusland,dat geen enkele raket over haar grondgebied zal laten vliegen.
   Zolang ze dit begrijpen zullen ze niet beginnen.
   maar je weet maar nooit, met een economie die volledig op zijjn gat ligt, olie die niets meer opbrengt voor Amerika en waar hun petro$ nu serieus door in gevaar komt. Oorlog kan wel eens de enige oplossing zijn, voornameijk bedacht door mensen die geen broer of zus hebben.

   Verwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. BETER! In deze tijden is het belangrijk met YouTube alternatieven te komen, en dit soort maatregelen dwingt dat als het ware af!

   Dat zal op termijn de monopoliepositie van de mainstream VS social media ondergraven.

   Verwijderen
  2. YT alternatief is https://www.bitchute.com/

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 11. Ik blijf wel youtube kijken, voor tutorials over photoshop, muziek, etc. Maar opnieuw komt China via Huawei als reddende engel: de meeste apps hebben een prima alternatief, de rest is met wat gedoe meestal ook aan de praat te krijgen.

  En uiteraard is dit nog maar het eerste begin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het voordeel van Huawei is, dat ze door boycots en dergelijke zelf nu toestellen met eigen besturingssysteem op de markt brengen. Het voordeel daarvan is weer, dat je toestel nu altijd up-to-date is en dat je niet van-het-kastje-naar-de-muur gevallen krijgt, wat nu schering en inslag is, waardoor je na een jaar of 2 geen updates meer krijgt. "Koop maar een nieuwe" zegt de M-Markt.

   Verwijderen
 12. Ja, in de VS was het ook druk bij de wapenwinkels... dus wat doet Nederland... juist, de verkoop gewoon stoppen. Corona!

  https://www.ad.nl/binnenland/wapenbranche-overweegt-claim-tegen-politie-om-dicht-loket~a615b956/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. klant contact is niet mogelijk. Wat is dit voor onzin!

   Verwijderen
 13. Msm-journalisten zien graag dat de overheid sociale en alternative media gaat censureren.

  Deze journaliste legt een bekentenis af:

  https://twitter.com/beek38/status/1256864228708888577

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ‘Vrijheid van informatie maakt de wereld niet automatisch beter’
   Journalist Laura Starink (1954) veranderde van mening over vooruitgang door vrijheid van informatie.

   Laura de Jong1 mei 2020, 11:27

   https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/vrijheid-van-informatie-maakt-de-wereld-niet-automatisch-beter~b3e035a5/?referer=https%3A%2F%2Ft.co%2FrPUzO8JLeI%3Famp%3D1&utm_source=link&utm_medium=app&utm_campaign=shared%20content&utm_content=free

   Verwijderen
  2. in ons eigen belang, natuurlijk.

   Verwijderen
  3. [Msm-journalisten zien graag dat de overheid sociale en alternative media gaat censureren.]
   Logisch eigenlijk. Er is momenteel een informatie-oorlog aan de gang en de Msm is die dik aan het verliezen. Dus proberen ze het op deze manier, zodat Blik straks ook wordt weg gecensureerd. Heb al eens eerder voorgesteld de hele handel over te hevelen naar een Russische of Chinese website, voordat de boel hier "op zwart gaat".

   Volkskrant hé? Wie leest die bagger eigenlijk nog? Oh wacht,

   Verwijderen
 14. @ oligarch en JV

  Ook het patentnummer gezien?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. betr oli 2 mei 20:38 (bovenste en eerste comment)

   Verwijderen
  2. Jazeker.
   WO/2020/060606

   666 Mark of the beast.

   Verwijderen
 15. Ja, dat heeft Bill G. speciaal zo laten vastleggen, omdat hij weet, dat als je 3 6-sen gebruikt, de halve wereld gaat steigeren. De man heeft zelfs dus nog humor. Het werkelijke patentnummer zag er heel anders uit, maar kan dat nu ff zo gauw niet vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maw. Dit patentnummer is weer een stukje predictive programming?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 16. Ik heb net "Planet of the Humans" bekeken en @Rootman vond het een fantastische documentaire. Ik vond hem in en in triest, zeker met de gedachte in mijn achterhoofd dat @Rootman een vurig aanhanger is van meanstream science.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [een vurig aanhanger is van meanstream]
   Je bedoelt natuurlijk "mainstream" maar een tiepvout is zo gemaakt.
   En waarom vind je 'm in en in triest? Dat staat er niet bij en daar ben ik eigenlijk wel benieuwd naar.

   Verwijderen
  2. Er is wel een element wat er in die docu uitspringt. Wij zijn met teveel mensen en daar wordt nu een oplossing voor gevonden middels SARS2-COV maar niet zonder THE BIG PROFIT FOR THE BIG PHARMA.

   Stel je voor, je wordt niet alleen opgezadeld met een longontsteking maar ook nog met de langdurige gevolgen van HIV.

   People, we are big business!

   Verwijderen
  3. Nee, @Wolf, dat bedoel ik niet. Ik bedoel het precies zoals ik het schrijf. De mainstream science bestaat uit pure evil, daarom noem ik het al jaren meanstream of het nu media of science betreft,

   Capice?

   Verwijderen
  4. [Wij zijn met teveel mensen]
   Daar ben ik het volkomen mee eens. Heb altijd de 1-kind-politiek van China toegejuicht en zelf ook toegepast. Mijn enigst kind heeft ook weer 1 kind enz.
   Het beroerde is, dat banken en politici te belazerd zijn om eens een keer NIET te denken in termen van groei, groei, groei, maar van krimp. Daar zijn ze te dom voor. Dat is het in-en-in trieste van de zaak.

   Dus middels de kinderbijslag/belasting de aanwas regelen, ook voor de 1%. Als die niet meewerken, gewoon ruimen, als zijnde asociaal.

   Verwijderen
  5. "Heb altijd de 1-kind-politiek van China toegejuicht"

   Ongetwijfeld, je bent een ambtenaar. Maar heb je er ook aan gedacht dat mannelijke baby's meer opbrengen dan vrouwelijke baby's? Nu, daar plukken zij in China de vruchten van en zonder vrouwen is het moeilijk produceren.

   Bankiers zijn niet dom, want die kunnen de economie van een land maken of breken, Samen, kunnen zij de wereldeconomie maken of breken.

   Verwijderen
  6. Woordspelingen als 'meanstream science' of 'pisrahel', zijn vroeg- puberale uitingen. Ik had destijds als brugpiepertje 'walgebra' op mijn schriftje staan. Het geeft een bepaalde emotionele onvolwassenheid weer.

   Verwijderen
  7. Is dat zo, @Rootman? Ik vond jouw classifisering van deze docu precies passen bij jouw "zesje en wat geluk hebben" in jouw "universitaire" graad, met inachtneming van jouw geestelijke beperking waar wij natuurlijk voor moeten applaudiseren.

   Verwijderen
  8. @Rootman,

   Het zou mij overigens niet verbazen als jij door jouw "universitaire" collega's op de brandstapel wordt geflikkerd, dat heeft de geschiedenis óók laten zien.

   Verwijderen
  9. Met de 1 kind politiek sterft de mensheid uit en daarom is China van dit principe afgestapt.
   Daarnaast vind ik het puur egoistisch denken om één kind op de wereld te zetten ZONDER broer of zus. Zo krijg je egoistische en eenzame kinderen die nooit hebben leren delen of zelfs samenwerken.
   Dat soort maatschappij, waar er veel meer ouderen zijn dan (egoistishe) kinderen (over pakweg 100 jaar) mag je houden.
   (ik heb er 2 en kom zelf uit een gezin van 8)

   Verwijderen
  10. Over egoïsme gesproken. Waarom schaffen wij de gezondheidszorg niet af? Of vinden wij dat dit alleen toegankelijk moet zijn voor de rijkere onder ons?

   Te lang leven blijkt dus niet te werken.

   Verwijderen
  11. @Matt. Met 1-kind politiek kan je wel het aantal terugbrengen, je hoeft het niet uit te roeien. En als je je van te voren erop instelt, krijg je helemaal geen egoïstische kinderen, maar kinderen die wel degelijk kunnen delen en samenwerken. Dat kon ik met mijn opleiding makkelijk voor elkaar krijgen. Kwestie van een andere opvoeding geven, dan dat je hebt gekregen.

   Verwijderen
  12. Zeg het maar @Wolf, wil je een vrouwelijke baby die opgevoed wordt als huisvrouw of een mannelijke baby die jouw in de toekomst kan onderhouden of wil je dat de overheid het gaat reguleren?

   Verwijderen
  13. Tegenwoordig beginnen stellen steeds later met 'kinderen krijgen', omdat carriere voorop staat. Daar heb je al het eerste begin van een egoistische maatschappij. De jongeren klagen nu al dat ze moeten betalen voor de ouderen. Die krijgen straks met 65 een pilletje in plaats van een duur pensioen waar ze dus niet voor willen betalen. Dat ze later zelf aan de beurt komen dringt niet tot hun door in hun egoistisch denken.
   Kinderen die in eenzaamheid opgroeien en niet hebben leren delen zullen dat ook niet in hun volwassen tijd doen. Dan heerst heel duidelijk de wet van de sterkste, slimste en ook hardste. Meeleven, gevoel hebben en dat soort 'ongemakkelijke toestanden' zijn tekens van zwakte, dus niet toegelaten.
   Voorbeeld, Waarom zijn er zoveel wapens in Amerika?
   Je weet nooit wie als eerste gaat schieten.
   Allemaal goed opgevoed.....

   Verwijderen
  14. En dan ben ik nog een heel belangrijk aspekt vergeten. Tegenwoordig MOET iedereen homo, lesbisch en alle 40+ tussenvormen aanhangen wat niet bepaald bevorderlijk is voor een gezonde gezinsomgeving zoals wij die kennen.

   En de mensheid sterft wel degelijk uit als IEDER gezin op aarde maar 1 kind heeft. Kijk voor je gemak eens op mijn cartoon pagina waarin wordt uitgelegd waarom moslims over 100 jaar de overhand hebben omdat die veel meer kinderen op de wereld zetten, maar het gaat nu even om de tellingen. (scrol door tot bijna beneden)

   Verwijderen
  15. [Tegenwoordig beginnen stellen steeds later met 'kinderen krijgen']
   Dat kan ook niet anders, wij hadden in onze tijd het gemak, dat we van 1 salaris konden leven, huursubsidie en verplicht ziekenfonds. Dat lukt nu niet meer met maximale huren en waanzinnige huizenprijzen, nog even los van de kosten voor ziekenfonds en wat dacht je van aflossing van studiebeurs?

   [De jongeren klagen nu al dat ze moeten betalen voor de ouderen.]
   Welnee, dat staat alleen in de krant, omdat TPTB nu ook de generaties tegen elkaar willen opzetten. De banken zijn juist bezig, de ouders -jij en ik dus- in staat te stellen om de jeugd huizen te laten kopen. Ik mag mijn kind € 100.000,00 belastingvrij schenken als 1e aanbetaling voor een huis.

   Mijns inziens ga je van de verkeerde vooronderstelling uit. Als je je opvoeding aanpast, hoeft dat geen enkel probleem te zijn.
   Voor al die tussenvormen van homo's en lesbo's verwijs ik je naar Martin Vrijland, die heeft daar heel veel over geschreven hoe dat zo komt en wat je eraan kunt doen.
   Hetzelfde met de moslims: ook daar heeft Vrijland veel over geschreven. Misschien is over een paar jaar Erdogan hier de baas, dat duurt echt geen 100 jaar meer. https://www.martinvrijland.nl/

   Verwijderen
  16. Vanaf het moment dat vrijland schreef dat MH 17 een hoax is en dat daar op die crashsite het verdwenen M370 toestel met alle lijken van DAT vliegruig erin neergelegd, lees ik hem niet meer.
   Net alsof het mogelijk is om vrachtvagens vol met vliegtuigonderdelen daar neer te leggen, in de fik te steken , een buk (?) en aanvalsjets naabootsen en dat in het tijdsbestek van enkeke minuten, anders liegen dus alle getuigen en iedere inwoner in die regio van pakwek 4km² die het vliegtuig hebben zien neerstorten.
   Ik was hem beginnen lezen met die 'zelf'moord op dat jongetje en toen ontpopte Vrijland zich als 'onderzoeksjournalist' die zich in dit verhaal vastbeet, maar ZIJN visiie bleef volgen en daarmee de scheidung tussen de rouwende ouders veroorzaakte.
   Dat hij nu ondergedoken zit op een camping ergens in Belgie heeft niets met zijn blog te maken maar met een voor hem niet zo goed verlopen echtscheiding.

   Verwijderen
  17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  18. Vrijland noemt Jensen gecontroleerde oppositie. Dat vind ik ook niet zo netjes van hem om dat zonder argumentatie te zeggen.

   Verwijderen
 17. Goed nieuws. Zelfs Reuters publiceert nu dat het aantal infecties in werkelijk 40x hoger is dan antibody test zegt.

  BREAKING! FAUCI, BIRX are FINISHED! This NEW Study Just DEMOLISHED Their Bill Gates LIES!
  https://www.youtube.com/watch?v=M0WXwTul9jc

  Eerder kwam project veritas er al achter dat de aantallen doden aan Corona werden opgekrikt.
  WATCH: Project Veritas Finds NY Funeral Directors Skeptical About Coronavirus Numbers
  https://www.dailywire.com/news/watch-project-veritas-finds-ny-funeral-directors-skeptical-about-coronavirus-numbers

  Lock step artikel van de Rockefeller foundation stelt echter dat ook na de uitbraak de rechten en privacy van de mensen verder zullen worden afgepakt
  https://www.youtube.com/watch?v=lnU_NA4Ejh0

  Koningin Melinda Gates gaat er op prat op dat iedereen met geld de helf t van zijn/haar vermogen moet weggeven. We zagen dat hun vermogen alleen maar meer werd!

  https://www.youtube.com/watch?v=JhJDEuUfnOk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een doel wat de mensheid verzwakt, ernstig ziek maakt of zelf doodt is in hun ogen een goed doel. De investeringen in de "goede" doelen verdienen zichzelf in veelvoud terug.

   Verwijderen
 18. Al de centrale banken zijn onderdeel van het communistische manifest. Ze werken allemaal samen. Ze willen iedereen gechipt hebben en als ze willen halen ze al het geld van je chip.
  https://www.youtube.com/watch?v=4EotFDfZaao

  Aaron Russo (vriend van Nick Rockefeller.

  Helaas worden de mensen pas wakker als ze de laars van de gestapo in hun kont voelen.
  Stages of communist takeovers- Yuri Bezmenov (Leftists are useful IDIOTS)
  https://www.youtube.com/watch?v=QfvXwuZ-bok
  The communist conspiracy

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @ Matt

  Deze video gaat over de mogelijke wissel van de MH's. Zitten wel wat gekke zaken bij; Onder andere, waar komt die stapel ongeschonden verse paspoorten vandaan?

  https://www.bitchute.com/video/Hr4Z93piCe1p/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blik, alles is eigenlijk mogelijk, het kan dus goed dat men zaken van MH370 via MH17 heeft willen doen verdwijnen. Wat er allemaal in het ruim zat kan niemand nu nog controleren. Misschien zelfs een paar lijken. Maar dat die vliegtuigen op de crash site zijn verwisseld is onmogelijk. MH17 is wel degelijk op Schiphol vertrokken met alle passagiers erin. MH370 is toendertijd ook gelokaliseerd op Guan eiland, met die Amerikaanse basis erop.Het enige harde feit is dat diegenen die erachter zaten (MH17 en MH370) uit dezelfde club komen.
   En waarom MH17 uit de lucht geschoten is hoeven we hier niet aan te halen. Dat is voor iedere bloglezer die hier vaker geweest is helemaal duidelijk.

   Verwijderen
 20. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Zouden er nu geen Nederlandse politici zijn die lezen wat wij lezen? Het lijkt er toch verdacht veel op dat er vanuit een script wordt gewerkt.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. "Zou"en er nu geen Nederlandse politici zijn die lezen wat wij lezen? Het lijkt er toch verdacht veel op dat er vanuit een script wordt gewerkt.

   Hebben ze dat wel gedaan bij het neerstorten van MH17?

   Pieter Omtzigt was de enige die kritisch was op de regering. Verder niemand. Baudet had later ook twijfels over hoe het onderzoek was uitgevoerd.
   We hebben van geen enkele politici iets te verwachten. Ook niet van Poetin. Die krijgt misschien ook een goede positie in de new world order. Ik heb nog een sprankeltje hoop bij Trump. Meer dan een sprankeltje is het voorlopig nog niet.

   Ik hoop dat ik het mis heb.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Poetin hebben ze proberen te verwijderen omdat hij geen marionet van hen was, maar ze faalden daarin. Wellicht dat ze hem nu een aanbod hebben gedaan. Ik kan niet verklaren waarom Poetin meegaat met deze lock down. Zeker gezien het extreem lage sterfte cijfer in Rusland.

   Verwijderen
  7. Ik bemerk bij Poetin ook geen urgentie om de lock down te beëindigen en die bemerk ik wel bij Trump. Kan ook komen omdat Trump in het najaar herkozen moet worden.

   Verwijderen
  8. "En het dan later gek vinden als mensen niet meer naar je luisteren."
   SRD, gek vinden? Die torenhoge boetes, €250 PER KEER kunnen er fors op inhakken.
   Het is niet meer of minder dat we in het Oostblok tijdperk van vóór de val van de muur zitten.
   Chaucescu zou nu zijn vingers aflikken als hij dit kon meemaken.
   Als die boetes er niet waren geweest had je geen lock down gehad. Simpel.
   Wil je mensen overtuigen om wel mee te werken zal je toch eest met geloofwaardige cijfers moeten komen en niet iedere week je verhaaltje veranderen omdat de bazen HET ZELF OOK NIET WETEN!.
   Niemand had daar ingetrapt als die forse boetes er niet waren geweest, en er nog zijn.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. We zullen zien wat Poetin gaat doen half Mei.

   Mensen geloven zeker in de gevaren van het virus. De angstporno van de MSM werkt als een dolle.

   Verwijderen
 21. Voor één keer de hele dag de vlag halfstok
  https://nos.nl/artikel/2332748-voor-een-keer-de-hele-dag-de-vlag-halfstok.html

  Samenhorigheids gevoel. We doen het samen. De ene burger moet de ander terecht wijzen, want we doen het samen. Slim hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We gaan ook samen de app installeren en samen de verplichte vaccinaties halen.

   Verwijderen
  2. We gaan het gewoon doen hoor, let maar op. Er zwaait wat als je de vaccinatie niet neemt. De vaccinatie is Key voor de doodscult.

   WHO Chief Says Distribution of Vaccines, Not Their Creation, is Key Challenge in Coronavirus Fight
   https://sputniknews.com/world/202005041079192177-who-chief-says-distribution-of-vaccines-not-their-creation-is-key-challenge-in-coronavirus-fight/

   Verwijderen
 22. Er zwaait wat als je de vaccinatie niet neemt ?
  Wat zwaait er dan Oligarch?
  Ik weet wel wie er dan zwaait.
  Ik en denk jij ook.
  En we doen er gratis een middelvinger bij als ze er hysterisch over doen. 😎

  BeantwoordenVerwijderen