woensdag 13 mei 2020

Covid_19 Maatregel in Beeld

Vanessa Beeley vraagt/asks:
If you could choose one image to depict #Covid_19 measures, what would it be?

Als je één plaatje moet uitkiezen om Covid_19 maatregelen uit te beelden, welk zou het zijn?24 opmerkingen:

 1. Gaarne wat links naar haar artikelen en uitlatingen.

  Ik volg de aanwijzingen van hier naar haar artikelen wel, maar blijf onzeker over wat met wat bedoeld wordt. Ik heb haar heel hoog zitten, maar ben zo niet in staat een mening te vormen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vanessa vertelt het e.e.a. over haar artikel in de eerste link.

  Brian Gerrish, Mike Robinson and Alex Thomson are joined by Vanessa Beeley for today's UK Column News, bringing you the latest Coronavirus updates.

  https://www.ukcolumn.org/ukcolumn-news/uk-column-news-15th-
  april-2020-imperial-college-bill-gates-connection


  Who controls the British Government response to Covid–19?

  Part One

  https://www.ukcolumn.org/article/who-controls-british-government-response-covid19-part-one


  COVID–19: The Big Pharma players behind UK Government lockdown

  Part 2 of 'Who controls the British Government response to Covid–19?'

  https://www.ukcolumn.org/article/covid%E2%80%9319-big-pharma-players-behind-uk-government-lockdown

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier de resultaten van de dictators die ongekozen, ons hun wil willen opdringen. We worden op dit moment geregeerd door de veiligheidscommissie die bepaald wat we wel en niet mogen doen.
  Iedere dictator zou zich de vingers aflikken bij zoveel macht en daarbij de wetenschap dat protesteren niet kan door de hoge boetes. Maar ze weten wel hoe ze het met 'mooie' woorden moeten uitleggen, woorden die nogal wat lucht bevatten.
  R.I.P. democratie

  Alle ontwikkelingen over het coronavirus
  En bij het aansluitend vragenuurtje viel 1 detail op: het ging over de veiligheid van de buschauffeurs op De Lijn en daar kwam op een ggeven moment cijfers naar boven over het aantal zieken op De Lijn en het bleek dat voor corona, begin maart dus (jaja)
  het ziekteverzuim 26% was, redelijk normaal voor een winterperiode maar nu GEDAALD was tot 8% terwijl ze altijd zijn blijven rijden, zij het dan met minder passagiers, maar niks mondkapjes of plexiglas afscheidingen, die er nu ineens WEL moeten komen.
  Zo komen er steeds meer zaken aan het licht die de tegenstrijdigheden bloot leggen, en nu maar hopen dat er meer mensen wakker zijn en dit aan de kaak stellen.
  Ze gaan het nog moeilijk krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even ter aanvulling op de term 'ongekozen'
   In België (centrale regering) zijn de 2 grootste partijen vakkundig aan de kant gezet en de rest 'regeert' met een minderheid, maar wordt gesteund door alle andere verliezers.

   Verwijderen
 4. Dit artikel, met veel links, erin somt op dat, wat ik al maanden geleden voorspeld heb, het aantal doden als GEVOLG van de corona maatregelingen.

  ‘Aantal Covid-19 doden zal veel lager zal zijn dan het aantal doden die het gevolg zijn van de lockdown van de samenleving en de verwoesting van de economie’

  Gelijk hebben is heel soms leuk, maar niet in deze.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Redenering van Matt klopt uiteraard niet.

   Als er een zeer besmettelijke ziekte rond gaat, moet je strenge maatregelen nemen.

   Die maatregel zal zeeker doden opleveren. Maar de maatregel niet nemen kan een catastrofe veroorzaken met 100 maal zoveel doden.

   Zelfde redeneerfout als bij Bill Gates: " ja, er sterven nu meer mensen door dat polio vaccin dan door de polio zelf ! 364 doden vorig jaar door het polio-vaccin ! "

   OK: 364 doden door het vaccin , 0 mensen door de polio.
   De uitspraak is dus juist, en mensen zullen roepen: "Weg met Bill de moordenaar!"

   Maar het alternatief:
   Geen vaccin: 0 door het vaccin, 350.000 door de polio.

   Verwijderen
  3. Inderdaad JV; Matt begrijpt er geen bal van. Als we niks gedaan hadden, niet die "strenge maatregelen" zoals jij die van het begin af aan voorstond, dan hadden we nu een half miljoen corona doden, in Nederland alleen al (misschien wel meer), en zou de economie ontwricht zijn; dan zouden de restaurants niet meeer werken, de ziekenhuizen geen reguliere operaties meer kunnen doen, de kroegen failliet gaan, het profvoetbal op zijn gat liggen, etcetera.

   Gelukkig hebben we nog mensen die het wel begrijpen. Zoals de goed huisvader Rutte. De integere Ab Osterhous. En het gezonde boerenverstand verenigd in jou. En natuurlijk de intelligente en integere Gates.

   Verwijderen
  4. [OK: 364 doden door het vaccin , 0 mensen door de polio.]
   Je bedoelt natuurlijk: 0 doden door de polio.
   Maar je "vergeet" (ik zou bijna zeggen: natuurlijk) de 450.000 verlamde kinderen door het vaccin over die periode.

   Verwijderen
  5. @ Blik,

   Ik was al half februari voor maatregelen.
   Hadden we toen alle vluchten uit China geblokt, en even later Italië in de ban gedaan, dan waren we al half klaar geweest.
   Al op 18 februari pleitte ik voor 'mobiele quarantaine' ( dus ja, zeker mondkapjes, etc etc. Maar zeker de jongeren gewoon verder laten leven.

   Jullie zijn de extremisten. En onze overheid zit in een ander extreem. Ik ben het milde en wijze centrum. En omdat ik hier schrijf, vallen jullie mij aan: " JIJ moet ook extremist worden ! " zeg je dan tegen mij.
   ---
   Heb zojuist naar de Vanessa Beeley youtube kanaal geluisterd: prof Dolores Cahill.
   Ze zegt het zelfde als ik: verhoog het immuun systeem, gebruik HCQ en leef verder.
   En: DOE IETS: val de Overheid aan en de Media, opmdat ze dit laag hangend fruit verzwijgen en zelfs verbeiden.

   Er zijn ook zaken die ik niet met haar eens ben ( over Wodarg, Wittkovsky ? en Erickson uit Bakersfield. Maar dat zijn bijzaken. )

   Verwijderen
  6. @ Wolf.
   Beide getallen circuleren: 450.000 verlamde mensen over 17 jaar tijd. En 364 verlamde mensen in 2016 of zo.

   Het gaat om het saldo. Als je bij het redden van 100 mensen de dood van 2 mensen veroorzaakt, dan ben je een held.
   En lieden dat dan alleen naar de 2 doden wijzen zijn verachtelijk, want als ze hun zin krijgen komen er weer 100 doden.
   ( Ik geef toe dat ik de exacte cijfers niet ken, maar jullie ook niet. Toon ze maar.)

   Verwijderen
  7. Exact JV:

   "Ik was al half februari voor maatregelen."

   Jij zag het al, jij begreep de ernst van het virus, toen wij allemaal nog dachten dat het allemaal overdreven was. Toen de malloten hier ((Bl)ik voorop) dachten dat Corona gewoon een lekker Mexicaans biertje was. Nou, mooi niet!


   Jij schrijft:
   "Ik ben het milde en wijze centrum."

   Ik zeg: Amen.

   Verwijderen
  8. Het is onzin hierover te bekvechten. De fout ligt niet bij het model maar bij het feit dat door beide kanten slechts 1 scenario gepresenteerd wordt. Daarnaast is er ook voortschrijdend inzicht, door nieuwe ontdekkingen en waarnemingen.

   Zo weten we pas een maand dat bij normale interactie buiten er nauwelijks besmetting optreedt (wel bij feesten en massa evenementen), en pas 3 maanden dat de R0 bij het dragen van mondkapjes daalt. Dat social distancing (dus niet lockdown) de besmettingskans eveneens vermindert.

   Voor een beter begrip dient men in elk geval 3 scenarios aan te houden, dan kunnen we allemaal zeggen:'ik had gelijk'. Want in de complexiteit van de maatschappij spelen alle 3 (in werkelijkheid veel meer) tegelijkertijd of achtereenvolgens.

   Zo had ik vandaag mijn mondkapje vergeten en heb toch boodschappen gedaan. Dus vandaag zat ik even in een wat andere risicocategorie.

   Verwijderen
  9. Blik, en ook Eddy,
   Zien jullie nu hoeveel vreugdeje het kan schenken?
   Een kinderhand is snel gevuld.

   Amen.

   Verwijderen
 5. Dus vanaf nu gewoon naar onze redder in nood luisteren. Stel geen vragen aan de redder. Hij heeft altijd gelijk. Hij weet hoe het zit. Help ons nou JV. We hebben jou nodig in onze bange dagen. Zonder jou weten wij ons geen raad meer. Echt waar JV.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Covid-19 A Result of Lab Manipulation? Suspicions Grow../ Chris Martenson (video 51 min.)

  Er zijn geen doorslaggevende bewijzen dat COVID19 is een lab zou zijn ontwikkeld, maar

  "The chorus declaring that there’s no way that covid-19 could have originated in a lab appears blind to the troubling growing pile of concerning data.

  A sudden lockdown of the Wuhan Institute of Virology in October 2019, where gain of function research on bat coronaviruses was being conducted, is being completely ignored.

  Many of the arguments refuting lab origination are easily punctured. So easily, we wonder how they’re being put forth with a straight face.

  The jury is still out on this question; but it’s clear that enough questions persist that we should all be able to agree that more data is needed before declarative conclusions should be offered on either side."

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1333&v=eD3ztjqYGbg&feature=emb_logo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zit in dat Covid-19 een stukje gen ingebouwd waardoor dat virus extra gemakkelijk de (menselijke) cel binnen kan treden. (Ik meen los van de ACE2 receptors).

   Onder virologen wordt vaker gepoogd dit stukje gen ergens in te bouwen, om een virus 'meer kracht te geven'.

   Een toevallige mutatie gaat met 1 base tegelijk, maar nooit met 12 op een rijtje, een gen dat ook nog een nuttige eigenschap toevoegt aan dat virus.
   Dus: man made. (Ook prof Dolores Cahill spreekt er over, en ook Judy Mikovich )

   Het interessantse is: Het gebeurde mogelijk in China, maar het zijn de Amerikaanse geleerden die het ijskoud blijven ontkennen.

   Meer dan waarschijnlijk is het met geld van Fauci en op wens van Fauci ontwikkeld.

   De 'lockdowwn' rondom het Wuhan Lab van 6 tot `11 oktober wijst er op dat toen dat virus mogelijk 'buiten is geraakt', en dat het tegen de wil van China en de VS is gebeurd.
   Maar nu trek ik een voor de hand liggende conclusie, en dat bericht over 'geen smartphones rondom Wuhan Lab van 6 tot 11 okt. kan ook fake zijn natuurlijk.

   Verwijderen
  2. Zo leeft het complotdenken in Nederland

   https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2333304-zo-leeft-het-complotdenken-in-nederland.html

   Steeds nadrukkelijker wordt oppositie tegen het mainstream narratief weggezet als complotdenken. Maar als overal ter wereldin talloze laboratoria wordt gewerkt aan biowapens dan is de gedachte aan een perongeuk of zelfs expres losgelaten in een lab ontwikkeld virus niet meer dan een voor de hand liggende overweging.

   Verwijderen
 7. Sie ist wieder da.

  Minister: Rusland zaait in Nederland onrust over corona

  "Vanuit Rusland wordt op Nederlandse sociale media onrust gestookt over het coronavirus, schrijft minister Ollongren aan de Tweede Kamer. In die berichten wordt benadrukt dat Europa verdeeld is over de corona-aanpak en dat West-Europese landen onderling niet solidair zijn.

  De minister van Binnenlandse Zaken, verantwoordelijk voor de veiligheidsdienst AIVD, waarschuwt al langer voor wat zij noemt "Russische beïnvloedingsactiviteiten". Nu heeft de AIVD ook over corona "Russische narratieven" gevonden, die gedeeld worden op een aantal Nederlandse socialemediagroepen.

  Het bereik van de berichten is volgens Ollongren beperkt tot die socialemediagroepen, die niet bij naam worden genoemd. "Desinformatie houdt niet op bij de grenzen, ook niet bij covid-19", schrijft ze. "Dit kan mogelijk gevolgen hebben voor de stabiliteit en veiligheid van de EU en haar lidstaten."

  https://nos.nl/liveblog/2333694-minister-rusland-zaait-onrust-corendon-boos-op-de-jonge.html

  Ollongren, wie anders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Europa verdeeld is over de corona-aanpak en dat West-Europese landen onderling niet solidair zijn."

   Maar dat klopt toch ook 100% want de aanpak tegen corona is in geen enkel van de 28 lidstaten gelijk.
   Zelfs de cijfers kloppen niet.
   voorbeeld
   Gisteren:
   België 13 miljoen inw. +/- 7duizend doden.
   Nederland +/- 17 miljoen inw. 5duizend doden.

   Belgie totale lock down
   Nederland niet,wel maatregelingen natuurlijk, maar minder

   Dus lock down heeft voor meer doden gezorgd.

   Blijkbaar hebben ze (de knechtjes van Ollie) wel erg hun best gedaan om Russische berichten over de EU te vinden op sociale media. Net alsof er in de hele EU geen Russen wonen. Ze kon wel eens verschieten. Ik heb een Russische buurvrouw. Waar woonde de dochter van Putin alweer?
   Ik denk dat de berichten over de schijnheilige aanpak en zelfs de ronduit leugens van regeringen in de EU over corona op 'onze' sociale media pakken hoger liggen.
   Maar dan hebben ze ineens last van het bekende fenomeen "leesblindheid".

   Verwijderen
 8. Nog een bericht over cijfers, letterelijk uit de krant, maar dan de goede:

  De Andere Krant

  BeantwoordenVerwijderen