donderdag 7 mei 2020

Nederland heeft gisteren eindelijk Perspectief gekregen...


19 opmerkingen:

 1. Perspectief? als we ons als schaapjes blijven gedragen worden de maatregelen stukje bij beetje versoepeld maar als schoolmeester Rutte vindt dat we stout zijn geweest?....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het enige dat ik van onze grootse 'staatsman' kan opmaken is dat we er nog lang niet zijn en elke versoepeling meteen weer ingetrokken kan worden want hij heeft tussen neus en lippen door de grondwet even aangepast waar de kamers het natuurlijk unaniem mee eens zullen zijn want ochgod wat een crisis, in de tweede kamer zijn de semi bejaarden alleen maar met hun mobieltjes bezig en in de eerste kamer zitten alleen maar bejaarden, we are doomed

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien ben ik soms iets te negatief over de multi-culti samenleving: Lang leve Safia:
  https://www.bndestem.nl/buitenland/mondkapje-nodig-zo-maak-je-er-een-van-een-sok-in-minder-dan-een-minuut~a53c6067/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog een ouderwetsche bivak-muts uit de motortijd liggen, die laat alleen mijn ogen vrij. Geldt voor mij ook als mondkapje.

   Verwijderen
 5. Vandaag voor het eerst, en dat wil in mijn ogen nogal wat zeggen, een politieker gehoord die keihard tegen de eerste minister inging tijdens het Belgische 'Villa Politica' vergelijkbaar met het Nederlandse 'vragenuurtje' waarin door De Decker, een 1 mans partij, maar tevens ook burgemeester van een kustgemeente de vraag werd gesteld waarom er a.s. zondag, Moederdag dus, de bezoekregelingen landelijk versoepeld worden en men met 4 mensen bij mekaar op bezoek mag gaan maar dat bezoek aan je 2e verblijf nog altijd strikt verboden is terwijl daar geen enkele medische grond voor is. Ook een andere partij stelde deze vraag.
  Toen de eerste minister aan de beurt was om te reageren heeft ze op deze vragen GEEN ENKELE reactie gegeven en toen De Decker aan het woord kwam om repliek te geven vloog hij keihard uit naar deze eerste minister, er mee beginnend dat zij Franstalig is en niets met de kust te maken heeft en omdat er eest was toegezegd dat vanaf 18 mei het bezoek aan het 2e verblijf zou worden toegestaan en dit nu is uitgesteld gaan de gezamenlijke kustburgemeesters gewoon toelaten dat eigenaren van hun 2e verblijf, waar ze forse belasting voor betalen, en ze deze mensen niet gaan controleren en dat de minister gerust de politie op 'ons' dak mag sturen.
  Bij deze mededeling trok de minister wit weg, dus dit gaat zeker nog een vervolg krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoorde Jensen over een politicus in Italiƫ.

   Verwijderen
  2. Italian Leader Slams 'False COVID-19 Numbers: 25K Did Not Die, it's a way to Impose a Dictatorship'

   https://www.davidicke.com/article/569760/italian-leader-slams-false-covid-19-numbers-25k-not-die-way-impose-dictatorship

   Verwijderen
  3. Even kijken of ik het begrijp...
   Dus er zijn in Italiƫ ongeveer 25000 mensen meer gestorven in de laatste 3 maanden dan in een langjarig gemiddelden.
   Niet aan Corona, volgens deze zeer boze politicus, maar aan kanker en andere ziekten.
   Maar waarom stierven die mensen nu plotseling aan al die ziekten? Waarom sloeg de kanker zo enorm toe in de afgelopen maanden?

   Verwijderen
  4. Laat ik de vraag even retourneren aan @Jan:

   Weet jij wanneer je dood gaat? Misschien wel in een periode waarin er een verkoudheid heerst, ben jij dan overleden aan een verkoudheid?

   Verwijderen
  5. Niks retourneren. Beantwoorden.
   Maar ja, dat lukt natuurlijk niet...

   Joop. De specialist op het gebied van afleidingsmanoeuvres.

   Verwijderen
  6. Nee @Jan, dat is Neil Ferguson en ik geloof dat jij net zo hypocriet bent.

   Verwijderen
  7. "Even kijken of ik het begrijp..."

   Nee, je begrijpt het nog steeds niet/

   Verwijderen
  8. Wat doet het er toe. Al zouden er 10x zoveel doden gevallen zijn dan nu. Dan nog mag je mensen hun vrijheden niet afpakken. Dit is het grootste goed wat er is.

   Bovendien is niet bewezen dat een lock down werkt. Japan bv 500 doden.
   Mondkapjes werken ook niet. Het virus is zo klein dat het door de filter heen gaat. Als JV met een mooie sok voor zijn hoofd door het leven wil gaan. Prima hoor.

   Begrijpt JV niet dat virus en de angst gebruikt worden om een agenda door te voeren? Het is niet eens een heel dodelijk virus en de mensen trappen er al in. Zo brutaal van de doodscult.

   Verwijderen
  9. "Begrijpt JV niet dat virus en de angst gebruikt worden om een agenda door te voeren?"

   Nee, dat begrijpt JV niet. In het Nederlandse kabinet is er niemand besmet (kuch) maar het was wel even spannend met BoJo, de BREXIT PM, of die het wel zou halen. Dus de BREXIT zal ook wel weer een spelletje van TPTB zijn, anders hadden zij BoJo wel laten sterven.

   Verwijderen
  10. Italian Leader Slams False Numbers
   Bevestiging uit andere hoek: https://fromrome.info/2020/04/25/italian-senator-sgarbi-denounces-the-statistical-fraud-on-covid-19/

   Verwijderen
 6. Karel is weer goed op dreef.

  Pandemie | Wie wist wat op welk moment? | Karel van Wolferen en Ramon Bril

  https://www.youtube.com/watch?v=WYdZ8yefwAg

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bill Gates and His 'War Against Cash' Are a Threat to Our Liberty, Economist Warns
  https://sputniknews.com/analysis/202005071079213583-bill-gates-and-his-war-against-cash-are-a-threat-to-our-liberty-economist-warns/

  Had deze man niet een patent op een cryptocurrency die in verbinding staat met een chip in je lichaam?

  DE RUTTE CLOWN-SHOW - DE JENSEN SHOW #157
  https://www.youtube.com/watch?v=xpdZ4nyGIQs&feature=emb_title

  De echte terreur blijft:
  De 1,5 meter maatschappij, niet meer dan 3 mensen bij elkaar en de mondkapjes, het tracken en tracen van personen en de (verplichte) vaccinaties.

  BeantwoordenVerwijderen