woensdag 6 mei 2020

RIP our President, Pim Fortuyn


Even de hondjes uitlaten. De zaterdag na de woensdag van de eclatante, landslide gemeenteraadsverkiezingoverwinning. Noordwijk. rond de opnames bij Harry Mens voor Business Class.


15 opmerkingen:

 1. Ik heb Pim nog de hand geschud, enkele maanden voor zijn dood. En bood hem het boek 'Race, evolution and Behavior'aan van J P Rushton.
  Hij keek me stralend aan ( hij keek altijd stralend, het was niet mijn verdienste) en zei: "Heb je dat zelf geschreven ?"
  Leuk toch !
  De dag na de moord heb ik bloemen gelegd bij zijn huis in Rotterdam. Er stond een heel lange rij wachtenden. Ik zal nooit vergeten dat een vrouw achter me zei tegen haar vriendin: "Nu neem ik geen kinderen meer."
  Voor mij zijn alle volken en rassen even lief (behalve zij die als doel hebben om alle anderen uit te moorden) , maar multi-etnisch samenleven is een vermoeiende zaak: een loose loose situatie. Ook voor de minderheden die hierheen komen en denken dat het hier beter is.
  Maar wie dat vertelde werd voor 'de nieuwe Hitler' uitgemaakt door de usual suspects, die nooit anders doen dan 'mix mix mix' adviseren en bewerkstelligen. Behalve in het land dat ze zelf net veroverd hebben natuurlijk: daar geen mix. Daar moeten alle rechtmatige bewoners juist er uit ! Wat een walgelijk volkje !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Na al die immigratie en de opgebouwde onvrede onder grote delen van het volk was er een 'anti-immigratie-bonus' op te rapen: wie dat kon verwoorden zou veel stem,men trekken.
   Geert is er voor klaargestoomd door de Israeli's.
   En plots verscheen daar Pim op het toneel, honderd maal meer capabel dan Geert, maar Pim was een 'loose canon': vandaag stond hij vierkant achter Israel, maar als Pim morgen de waarheid zou ontdekken kon hij wel eens een fel tegenstander van Israel worden ! Pim kon van opinie veranderen. Hij zei wat hij zag en dacht.

   Levensgevaarlijk: een nederlandse premier , met een gigantisch podium dus, die even de ware situatie in Israel zou gaan vertellen !
   En daarom stierf Pim. En toen kwam Geert.
   http://xevolutie.blogspot.com/2010/11/geert-wilders-voor-wie-is-hij-in-de.html

   Verwijderen
 2. Een must see.

  Dr. Tenpenny: This is The Biggest Scam Ever Perpetrated on The Human Race…

  https://www.davidicke.com/article/569793/dr-tenpenny-biggest-scam-ever-perpetrated-human-race-2

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is dus duidelijk, de 1,50 meter en de mondkapjes maatregel blijven van kracht tot er een vaccin is en die wordt verplicht,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is gewoon op paniek gebaseerd die focus op dat (Gates) vaccin, net als die lockdowns, het blijkt helemaal niet zo dodelijk en besmettelijk te zijn als ze ons willen doen geloven, voor mensen met onderliggende ziektes en oudjes die al op omvallen stonden ja maar het gros van de mensen zal er weinig last van hebben, ondertussen staan we in rijen om de supermarkt binnen te mogen en sterven oude mensen in eenzaamheid aan de gevolgen van corona als laatste zetje omdat er voor verzorgingstehuizen te weinig beschermingsmiddelen zouden zijn, het is gewoon een vorm van genocide die bewust wordt gepleegd

   Verwijderen
 4. UN Chief Says Pandemic Must be Used to Deindustrialize West

  https://needtoknow.news/2020/05/un-chief-says-pandemic-must-be-used-to-deindustrialize-west/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Guterres insisted that U.S. taxpayer stimulus packages must be used to create “green jobs” instead of “bailing out” the energy sector.

   “Where taxpayers’ money is used to rescue businesses, it must be creating green jobs and sustainable and inclusive growth,” he said. “It must not be bailing out outdated, polluting, carbon-intensive industries.”

   Verwijderen
  2. Yep, de agenda kan allen maar slagen als we het met zijn allen doen. Covid 19 bestrijden we met zijn allen. No one left behind for immunisation. In 2030 zal de wereld heel duurzaam zijn. Maar de mensheid is er niet meer.

   Verwijderen
 5. DNANew COVID-19 Mutation Suggests Virus Likely Weakening Similarly to SARS - Study
  https://sputniknews.com/society/202005061079220992-new-covid-19-mutation-suggests-virus-likely-weakening-similarly-to-sars---study/

  Sars is een gewapend corona virus en Covid 19 is een gewapend Sars virus.
  Maar zoals Luc Montagnier al zei. De natuur accepteert geen menselijke variant van het virus voor een lange tijd.
  https://www.vallartadaily.com/virologist-who-discovered-the-hiv-virus-says-covid-19-was-created-in-a-laboratory/

  "Montagnier also predicted the imminent disappearance of the virus , because its supposed artificial origin would be weakening it"

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb mijn eigen agenda.Die heb ik al vanaf de dag dat ik zelfstandig ben. In al die jaren is het nog niemand gelukt mij te breken. En dat zal ook niemand lukken de komende 10 jaren en de jaren daarna.

  Niemand die mij de grond in boort. Degene die dat bij mij tracht te doen en mij de oorlog verklaart heeft dan ook oorlog met mij.
  Vaccinatieplicht en andere dwang protocollen zullen een vorm "oorlogsverklaring" zijn tegen mijn lichaam. Mijn lichaam verdedig ik met de middelen die dan acht nodig daarbij te hebben.
  Met de juiste woordenkeuze in gesprekken snijd je meer hout dan met fysiek geweld.

  De virus psy op is a war for your mind.
  But what if they can't control your mind?
  They loose the war!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk, al die spierballentaal, maar je kikt wel anders als jij geconfronteerd word met verplichte vaccinatie omdat je anders je werk niet mag uitvoeren.

   En als wij jou moeten geloven is dat een miljoenen baan.

   Verwijderen
  2. De verfijnde taalbeheersing van E.

   " Mijn lichaam verdedig ik met de middelen die dan acht nodig daarbij te hebben.
   Met de juiste woordenkeuze in gesprekken snijd je meer hout dan met fysiek geweld."

   Verwijderen
  3. Behalve de rammelende zinnen en verkeerde uitdrukkingen is het inhoudelijk ook nog schizofreen: elke dag roept hij dat hij bereid is geweld te plegen tegen wie dan ook. Nu bazelt hij plotseling over 'de juiste woordkeuze'.

   Verwijderen
  4. Kijk sommigen toch wanhopig worden nu hier.
   Gelijk in de aanval op mijn schrijven.
   Teken van falen in hun leven. Meer is het niet.

   Verwijderen
 7. "...For I have dreamed a dreary dream
  Beyond the Isle of Skye;
  I saw a dead man win a fight,
  And I ween that man was I."

  Pamela Hemelrijk op 14 mei 2002 naar aanleiding van de moord op Pim Fortuyn

  "Ik heb ze laten weten dat ik nooit meer iets met de Hilversumse media te maken wil hebben, omdat ik ze medeverantwoordelijk houd voor wat er is gebeurd; dat ze dit varkentje nou óók maar moeten wassen met behulp van hun vaste stamgasten Bram Peper, Hans van Mierlo, Boudewijn Büch, Maurice de Hond, Elsbeth Etty, Felix Rottenberg, Hubert Smeets, Jort Kelder, Willem Breedveld, Hans Wansink, Mark Kranenburg, Stefan Sanders, Joost Zwagerman, Marcel van Dam, Frits Abrahams, Rob de Wijk, Youp van 't Hek en Freek de Jonge."

  https://www.sdnl.nl/pamela-7.htm

  Van een aantal van bovengenoemde lakeien van de macht is de stem inmiddels verstomd, een aantal weet van geen ophouden. Ze waren fout en dat zijn ze gebleven. De politieke aanstichters van de moord op Pim Fortuyn en hun waterdragers bij de media zijn hun schrik allang weer te boven en lijken vaster in het zadel te zitten dan ooit. De restauratie is een feit.

  Maar niets kan eeuwig duren.

  BeantwoordenVerwijderen