zondag 27 mei 2018

"De Nabestaanden"

Op Twitter lazen we een mooie zin die neerkomt op het volgende: Hoe meer een zaak emotioneel benaderd wordt, hoe groter de kans dat hij in scene gezet is.

Als er één zaak is waar "de nabestaanden" te pas en te onpas opgevoerd worden, is het de MH17 zaak. Nabestaanden dit, nabestaanden dat. Dat mag je niet zeggen, want denk aan de nabestaanden. Plus: alle woede wordt getrechterd en geleid in de richting van de Russen.


Nieuwsuur

Jl. vrijdag spande Nieuwsuur voor het moment de kroon op het gebied van MH17 emo-porno. Een nabestande in de studio, die ziek en misselijk werd als ze de Russische kant van de zaak hoorde, en een reportage vanuit Vijfhuizen waar het gedenkveld voor de slachtoffers ligt. Dit, gelardeerd met heel veel Bellingcat, maakte de uitzending een wanstaltige vertoning.

Geen schim meer

Wat is er sowieso met onze staatsnieuwsrubriek Nieuwsuur aan de hand sinds de in nevelen gehulde dood van Joost Karhof en Ed Ribberink? Het programma lijkt geen schim meer van wat het ooit was. En Bellingcat, telkens weer Bellingcat. Geen enkele burgerjournalist wordt door de staatsmedia serieus genomen, behalve... het 2 dagen voor de ramp met de MH17 opgerichte Bellingcat! Op 15 juli 2014 richt Elliot Higgins, met dan al een bedenkelijke reputatie inzake Syrië, Bellingcat op. Twee dagen later is hij voor de Westerse staatsmedia en voor het JIT, het leidend licht in de MH17 zaak. Je mag wel spreken van een glanscarrierre voor de jongen op zijn achterkamer ergens in Groot Brittanië: chapeau!

Buitenhof

Altijd weer de nabestaanden. Nu bij Buitenhof weer: Genoegdoening voor "de nabestaanden". Waarom horen we, notabene 4 jaar na dato, enkel bij MH17 steeds weer die nbestaanden? Paar miljoen doden in Irak dankzij onze invasie? We horen nooit iets over "de nabestaanden". 50 Man door de kop of het hart geschoten in Gaza? Het woord "nabestaanden" moeten we nog horen.

De Oekraïeners

Stel, we zeggen, stel, dat het inderdaad de Russen waren, hoe was de context? De context was, dat in die periode, de Oekraïeners vanuit de lucht dat gebied bestookten met luchtaanvallen, met medeweten en goedkeuring van onder andere Nederland. Het verzet, logisch, probeerde die vliegtuigen uit te schakelen. Die vonden het namelijk, hoe vreemd, niet leuk dat hun dorpen, steden, vrouwen en kinderen, bommen op hun kop kregen. En onder die omstandigheden zeiden de Oekraïeners tegen de MH17 piloot, "vliegt u maar fijn deze kant op". Dit zegt Elena, een maand voor MH17 daarover: "Oekraïne is uit op een provocatie. Die willen dat wij een passagiersvliegtuig per ongeluk uit de lucht schieten, om dan ons de schuld in de schoenen te schuiven". Blik is het enige Nederlandse medium dat aandacht besteedde aan deze waarschuwing een maand voor de ramp, waar de NOS, met bijvoorbeeld David Jan Godfroid, enkel bezig was met het verspreiden van mist en misleiding.

Als de Nederlandse regering en de Nederlandse pers hun werk hadden gedaan, en de situatie in Donbass bij luchtvaartmensen net zo bekend was als bij de volgers van Blik in die tijd, hadden mogelijk maartregelen genomen kunnen worden. Je mocht in die tijd zelfs niet eens als publiek op de tribune zitten bij staatstalkshow Knevel, als je genuanceerd keek naar Donbass.

Onze gewaardeerde medeblogger Jan Verheul, zegt er gisteren bij ons in de comments het volgende over:
( BLIK, ik heb de tekst een wat betere lay-out gegeven, en wat links toegevoegd.  Jan Verheul)


Ik lag gisteren uitgeteld op de bank en zapte van de ene MH17 vertoning naar de andere.
Het was onvoorstelbaar.
De zaak ligt heel eenvoudig.

De grote lijnen:

= Wolfowitz en PNAC zijn helder: NOOIT zal er nog een land opstaan dat het 100 jarige (joodse) Wereldrijk zal hinderen.
= Om dat te bereiken halen we vele vele trucs uit (lees PNAC) : niet alleen een groot leger, maar ook proxy legers ( jihadisten , fascisten etc.) zullen voor ons vechten. De Media , de wetgevers, onze brave collaborators over de hele wereld: allemaal zullen ze mee moeten helpen.

Wat de MH17 betreft:
= Vicky Nuland had een coup gepleegd in de Oekraïne, om Rusland (Putin) in probelemen te brengen, en de natuurlijke rijkdommenm te plunderen.
= Etnische Russen in de oekraine kregen op dag 1 te horen dat ze vanaf nu onbelangrijk waren: geen Russische taal meer .
= Etnische Russen kwamen in opstand. De krim werd toegelaten, de Donbass moest het redden met hap-snap hulp van Putin.
= Kiev bombardeerde de eigen burgers.
      De eigen burgers bombarderen betekent normaal dat zo'n staatshoofd naar het  ICC in den
      Haag wordt berecht of in elk geval dat hij tot en met wordt  zwartgemaakt.
     Een voorbeeld van wat er gebeurt als je je burgers gaat doden: Ghadaffi werd er van beschuldigd dat hij zijn burgers WELLICHT  ZOU GAAN bombarderen, en dat was voldoende reden voor de VN om een No Fly zone in te stellen, waarna de Fransen naar hartenlust  op steden en pro- Ghadaffi  burgers bommen gooiden!  Later werd Ghadaffi zelfs vermoord, tot grote vreugde van Hilary.  Deze R2P actie veroorzaakte GEEN bescherming van de burgers, maar vernietigde een goed lopend land.  De Amerikaanse professor Alan Kuperman heeft dat in een college in Den Haag haarfijn uitgelegd.  Een must see video. ( Hier met samenvatting)
( PS:  Ghadaffi had de opstandelingen een corridor naar Egypte aangeboden, dus er was geen enkele kans op een genocide. Maar Lybië moest kapot, dus dit feit werd verzwegen.)

Bij Poroshenko is het erger : hij heeft daadwerkelijk bommen op zijn burgers gegooid. 
Is hij voor het ICC gedaagd? 

Nee.   Het tegenovergestelde is gebeurd:  de burgers die zich tegen zijn bommen beschermden, zijn schuldig bevonden ! 
De vrouw van Motorola , Elena, voorspelde op youtube 1 maand vóór de MH17 werd neergeschoten dat dit het gevaar was van bommenwerpers die passagiersvliegtuigen als schild gebruiken.  Zie de video in de tekst hierboven: Elena from Sloviansk.  Van minuut 1.13 tot 1.50 ).

Op 14 juli 2014 werd inderdaad een burgervliegtuig, de MH17,  neergeschoten.

Wie was schuldig?

- De burgers van Donbass?
- Putin die misschien een Buk leverde aan Donbass ?

(Ik geloof er niks van. Dan zou de VS met echte radarbeelden komen. Bellingcat is een door de CIA bedacht 'kanaal'  die voldoet aan de eis van 'plausible deniability': als het bedrog van Bekllingcat uit komt kan de CIA zeggen: We zijn er in getrapt.
Maar de CIA voedt Bellingcat.
De video's waarop we de Buk zien rondrijden kunnen volgens mij in Langley zonder problemen in elkaar worden gezet en naar Bellingcat worden gestuurd door 'een burger-nerd'.  Ze kunnen nu zelfs een mens alles laten zeggen ( op video) wat ze maar willen:  ( video bij Stan) Het moet niet moeilijk zijn om welk voertuig dan ook door welk landschap te laten rijden.  Op tv worden dit soort zaken opgenomen met een blauqwe achtergrond.  Die techniek bestaat al 20 jaar volgens mij. 
Op het moment dat de MH17 neer ging lagen de beelden al klaar. 
UPDATE:  Er is een site op het internet waar preecies uitgelegd wordt hoe je de Bellicngcat video's kan maken.  Als ik het kan, dan kan de CIA het zeker.  
De maker van de site gaat zorgvuldig te werk, zover ik kan beoordelen:
MH 17: The Buk videos are fake.

NB: één foutje is daarbij wel gemaakt:  er staat onderweg een boom in bloei die nooit in juli bloeit, maar iets eerder. )  - Of was Kiev verantwoordelijk?  Kiev wist dat haar bommenwerpers de passagiers vliegtuigen als dekking gebruiken.

- Of was het een plan van de Neocons en is het uitgevoerd door de Mossad?

- In elk geval is aan de enorme publiciteit die de MH17 genereerde ( en de talloze malen dat de zaak wordt opgewarmd)  goed te zien dat dit een onderdeel is van het PNAC plan om Rusland op allerlei manieren aan te vallen en klein te houden.

- De cui bono check wijst ondubbelzinnig naar de VS en haar oligarch- puppets in de Oekraiene.

- de cui damnum check (google translate: wie lijdt schade ) wijst direct naar Putin.
(NB: deze term 'cui damnum' is zover ik weet geen bestaande term. Ik heb hem zelf in het leven geroepen, naar analogie van het zeer handige 'cui bono' begrip. Jan V.)

46 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dikke zever Eddy,
   MH17 was HET ENIGE TOESTEL dat daar vloog. Al de anderen maakten een flinke omweg.
   "Er van uitgaan dat het veilig is" is hetzelfde zeggen als, vlieg er maar overheen, kan geen kwaad.
   En daar zit nu juist de misdaad in, gezien het resultaat: bijna 300 mensen dood door "het zal wel..."
   Het vliegtuig is bewust over dat gebied gestuurd en hebben bewust opdracht gekregen om lager te gaan vliegen, dus is het moord met voorbedachte rade, zowel door Nederland als door Oekraïne.
   Bewijs het tegendeel maar, want dit zijn keiharde feiten.
   Er is een gouden regel: bij twijfel ...niet doen!
   En zit ik te dicht bij de waarheid Eddy dat je moet gaan schelden? Wordt je zo de 2e kroel en probeer je enkel met schelden je gelijk te halen?
   Zeer zwak van jou Eddy.

   Verwijderen
 2. Poetin:
  Overheidsschuld 20% van BBP. (zeer laag)
  reserves 460 miljard. (zeer hoog)
  uiterst betrouwbare handels en investeringspartner. etc.
  Handel met china zeer binnenkort 100 miljard op jaar basis.

  au au au. Dit is pijnlijk voor de verkalkte federal reserve adel die Rusland de afgelopen 200 jaar hebben willen domineren maar daarin nooit echt in zijn geslaagd. (alleen bij Lenin en bij Jeltsin)

  Waar is Rutte om handel te drijven ? Hij doet het omgekeerde en gaat de relaties met Rusland alleen maar slechter maken op basis van een grote leugen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.youtube.com/watch?v=YcHwJeGub74

   Verwijderen
  2. Hoe Poetin graag vrienden wil zijn en relaties wil aangaan. KIPPENVEL!

   Verwijderen
 3. Blik meldt:

  "Geen enkele burgerjournalist wordt door de staatsmedia serieus genomen, behalve... het 2 dagen voor de ramp met de MH17 opgerichte Bellingcat! Op 15 juni 2014 richt Elliot Higgins, met dan al een bedenkelijke reputatie inzake Syrië, Bellingcat op. Twee dagen later is hij voor de Westerse staatsmedia en voor het JIT, het leidend licht in de MH17 zaak. Je mag wel spreken van een glanscarrierre voor de jongen op zijn achterkamer ergens in Groot Brittanië: chapeau!"

  Hmmm Higgens blijkt niet zo onafhankelijk....Hij staat op de loonlijst van het PR orgaan van de NATO. Hij blijkt een medewerker van de NATO te zijn. Hij werkt voor de organisatie die zo graag uitbreidt naar het oosten..

  Eliot Higgins
  http://www.atlanticcouncil.org/about/experts/list/eliot-higgins

  Georgische sluipschutter die op de Maidan protestanten en politieagenten doodschoot geeft toe dat hij samenwerkt met/getrained is door de NATO
  Mercenary Snipers Killed Civilians During Ukraine’s 2014 Maidan Protests
  https://www.polygraph.info/a/journalist-claims-georgian-mercenary-snipers-killed-civilians-during-maidan/28888892.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bellingcat, de witte helmen en nu de vrouwelijke tak ervan: de SOW. (Syrian Organisation for Women) Één pot nat.

   En weer een PR blunder van jewelste, want SOW vertaalt als ZEUG!!!

   Verwijderen
  2. https://www.theguardian.com/world/2018/may/26/syria-idlib-women-children-society

   Verwijderen
  3. Die gaan dadelijk heel wat propaganda over ons heen storten als de SAA een offensief begint in Idlib.

   De brute dictator Assad vermoord moeders en kinderen!.

   Verwijderen
 4. IEDEREEN MOET KIJKEN OP DE VIDEO VAN eLENA: VANAF MINUUT 1.13 VOORSPELT ZE IN 20 SECONDEN PRECIES WAT ER EEN MAAND LATER MET DE MH17 IS GEBEURD.

  ( Elena trouwde later met Motorola, een bekende Donbass militia leider. Motorola sneuvelde een jaar geleden).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er staat een storende typo in de tekst van @Blik. Het 'burgeronderzoeksinitiatief' Bellingcat, is niet op 15 juni 2014 gelanceerd maar op 15 juli 2014.

  Het is al erg genoeg dat de Atlantic Council werkloze burgers rekruteert om haar vuile, vieze, gore, smerige propaganda over ons uit te storten, evenals Amerikaanse rekruteringsofficieren in dienst heeft om werkloze jongeren een baantje aan te bieden in het Amerikaanse leger met een vette bonus in het vooruitzicht, die na je 'Tour of Duty' in 9 van de 10 gevallen wettelijk weer wordt teruggedraaid, want ja, er is geen geld meer. Hiermee kunnen de VS een gigantisch leger van 100 miljoen werklozen opbouwen. Ben wel benieuwd hoe men omgaat met het 'oude vlees' en of daar een 'rode lijn' voor geldt of dat deze worden ingezet als 'Dad's Army'? Dus ook voor de Amerikaanse werkloze burger geldt dat zij de beloftes van hun overheid niet kunnen vertrouwen, die kennelijk gebaseerd lijken te zijn aan de uitspraken van Henri Kissinger m.b.t. 'kanonnenvlees', hoe dom de Amerikaanse burger en waar hij eigenlijk alleen goed voor is.

  Daarnaast blijf ik bij mijn standpunt wat MH-17 heeft neergehaald en gezien de 'zelfmoord' van kapitein Voloshin heeft dat mijn standpunt alleen maar versterkt maar er zijn meer redenen.

  Op de eerste plaats wil ik de uitspraak van Mr. Pieter van Vollenhoven nogmaals aan de orde brengen toen hij nog voorzitter van de OvV was;

  "Er bestaat NIET zoiets als een onafhankelijk onderzoek."

  waar daags daarna van Vollenhoven zijn terugtreding als voorzitter van de OvV bekendmaakte. Kennelijk waren er een aantal personen niet zo gelukkig met de uitspraak van van Vollenhoven en eisten zijn vertrek.

  Het volgende wat opvalt is artikel 57 op de Wet Onderzoeksraad voor de Veiligheid. Die schrijft o.a. dat;

  -iedere conclusie, voortkomend uit een onderzoek, die de financieel/economische belangen tussen het Koninkrijk en een vriendschappelijke natie in gevaar kunnen brengen, deze niet worden opgenomen, in welk rapport dan ook.

  waarmee de uitspraak van van Vollenhoven een bewezen feit is. Hierbij moet verder worden vermeldt dat de huidige voorzitter van de OvV, Tjibbe Joustra, lid is van de VVD en daarmee politiek geëngageerd. Van Vollenhoven mag als lid van het Koninklijk Huis daarentegen, geen lid van een politieke partij zijn en dient zich van politieke uitspraken te onthouden.

  Velen van u zullen niet bekend zijn met de uitspraak van van Vollenhoven maar de persco waarin hij dit vertelde staat in mijn geheugen gegrift. Nee, niet in Google, daar bestaat de uitspraak van van Vollenhoven niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. RTL Nieuws 26 november 2014 13:03
  Australische documenten over 'geheimhoudingsovereenkomst' MH17

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/australische-documenten-over-geheimhoudingsovereenkomst-mh17

  "De vier landen die samen het strafrechtelijk onderzoek uitvoeren naar de ramp met vlucht MH17 hebben wel degelijk een 'geheimhoudingsovereenkomst' getekend."

  Deze 'non-disclosure agreement' betekent dat niet alleen Nederland, Australië en België, maar ook Oekraïne een vetorecht heeft over wat er wel en niet openbaar wordt. Dat blijkt uit een document van het Australische ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Tot dusver heeft de Nederlandse overheid gesuggereerd dat er geen sprake was van zo'n vetorecht en zo'n clausule. De deal ligt nationaal en internationaal zeer gevoelig, omdat de vrees is dat Oekraïne daarmee de mogelijkheid heeft om feiten of informatie geheim te houden die het land niet goed zouden uitkomen. De optie dat Oekraïne zelf betrokken was bij de ramp is officieel ook onderwerp van onderzoek van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) en Justitie.

  Australië heeft net als Nederland geweigerd de gemaakte afspraken openbaar te maken. In een toelichting op dat besluit, in een officiële brief

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/australische-documenten-over-geheimhoudingsovereenkomst-mh17

  van 15 oktober, erkent Australië dat formeel sprake is van een 'non-disclosure agreement'.

  De Tweede Kamer heeft meermalen gevraagd of er een geheimhoudingsovereenkomst is, en of een land een vetorecht kan uitoefenen. Minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) heeft daar steeds geen duidelijk antwoord op gegeven, en er ontwijkend op geantwoord.

  verder lezen op:

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/vetorecht-oekraine-strafonderzoek-mh17

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "SO: Any and all evidence ever brought into the public eye by the JIT has first been screened and okayed by ONE OF THE SUSPECTS.

   As such, none of their evidence, analysis or conclusions can be counted as, in any way, objective, impartial fair or even accurate.

   The whole operation is a farce, and an obviously politically motivated one at that."

   https://off-guardian.org/2018/05/25/mh17-new-evidence-same-issues/

   Verwijderen
  2. En daar mogen Nederland en de nabestaanden van MH17 het mee doen.

   Verwijderen
  3. "De vier landen die samen het strafrechtelijk onderzoek uitvoeren naar de ramp met vlucht MH17 hebben wel degelijk een 'geheimhoudingsovereenkomst' getekend."

   Tja, je zou kunnen denken dat dat iets te maken heeft met artikel 57 op de Wet Onderzoeksraad voor de Veiligheid, omdat Nederland de leiding heeft in dit onderzoek en de overige landen deze bepalingen niet in haar wetgeving heeft staan. Daarom moest dit zorgvuldig dichtgetimmerd worden.

   Verwijderen
 7. Erdogan: zeer onsympathiek, megalomaan, onbetrouwbaar.

  Maar ondertussen wel een belangrijke spil tussen oost en west.

  Dankzij Erdogan minder vluchtelingen, en geen uitvalsbasis Incirlik.

  Erdogan heeft wel controle van Putin nodig, want van nature is hij een onruststoker.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tv-1 is niet Rusland.

  Is Blik op NOS Journaal ´Nederland´?

  In vrije landen is er een diversiteit van media.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De NOS is ook staatstelevisie.
   Wie betaald die bepaald.

   Verwijderen
  2. En toch is juist op kanalen als TV-1 een brede uitwisseling van meningen mogelijk: van pro westers, nationalistisch, communistisch en pro Putin.

   Het heeft er mee te maken dat wij slechts leren wàt te denken, terwijl de Russen leren zelf te denken.

   Verwijderen
 9. Jan Verheul:

  "Ze kunnen nu zelfs een mens alles laten zeggen ( op video) wat ze maar willen: ( video bij Stan) Het moet niet moeilijk zijn om welk voertuig dan ook door welk landschap te laten rijden."

  Dat klopt. In onderstaand artikel wordt gedemonstreerd hoe je met Adobe software en wat huisvlijt je eigen Bellingcat videoclipjes monteert.

  MH17: The Buk videos are fake
  https://energia.su/mh17/buk_vids/fake_buk_vids.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij aircraft investigation, hebben ze er geen moeite mee om een vliegtuigramp tot in detail 'na te spelen'.

   Verwijderen
  2. [http://www.interpretermag.com/ukraine-liveblog-day-150-ukrainian-troops-describe-grad-rocket-attack-from-russia/]

   Leuk gedaan die site. Die is van landverrader Chodorkovski, en die heeft best wat geld over voor zijn persoonlijke jihad tegen Putin.

   Verwijderen
 10. Nauert: The U.S. is concerned by reports of an impending Assad regime operation in southwest #Syria within the boundaries of the de-escalation zone negotiated between the U.S., Jordan, & Russia last year & reaffirmed between Presidents Trump & Putin in Da Nang, Vietnam in Nov.

  https://twitter.com/USEmbassySyria/status/1000413276163985414

  De cowboys maken zich zorgen dat hun favoriete terroristen ook uit Zuid Syrie verdreven zullen worden. van schrik helemaal vergeten dat de-escalatiezones niet van toepassing zijn op de gematigde halsafsnijders van ISIS.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meer lezen op:

   Syria - U.S. Moves To Protect Al-Qaeda And ISIS in Daraa

   http://www.moonofalabama.org/2018/05/syria-us-moves-to-protect-al-qaeda-and-isis-in-daraa.html#more

   Verwijderen
  2. Sorry voor jou @Dawg, maar dit lijkt mij op dit moment iets belangrijker.

   Credible report alleges US relocates ISIS from Syria and Iraq into Russia via Afghanistan

   According to Russian and Chinese law enforcement agencies, militants fleeing by sea from Syria and Iraq follow a route from the Qasim port in the Pakistani city of Karachi to Peshawar, and are then distributed along the Nangarhar province in the east of the country.

   http://theduran.com/credible-report-alleges-us-relocates-isis-from-syria-and-iraq-into-russia-via-afghanistan/

   Verwijderen
 11. Ongelooflijk! Er zou een Eurosceptische/ niet- Russofobe/ emigratiekritische coalitie in Italië (cinque estrella / Legue di Norte) komen, maar de president, die slechts een ceremoniële rol heeft heeft zijn veto uitgesproken. Dit is nog nooit eerder gedaan, en nu moeten er nieuwe verkiezingen komen. Ik hoop dat de Italianen hiervan leren en nog standvastiger worden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.rt.com/news/427972-italy-coalition-government-fail-savona/

   De anti-austerity coalitie heeft 60% meerderheid!

   Verwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals de Amerikaanse staatsschuld van $21 trillion? Wat een flapdrol die Eddy!

   Verwijderen
  2. En net als in Griekenland gaat al het geld dat de Italianen (eventueel) krijgen van de EU voornamelijk naar de banken (die bijna failliet zijn) zodat die weer verder kunnen gaan met hun dikke bonussen en de bevolking verder in diepe armoede laten en nog meer laten bezuinigen.

   Verwijderen
  3. Hetzelfde bedrag wordt overigens ook in het Pentagon 'vermist'!

   UNBELIEVABLE: $21 Trillion missing from The Pentagon!! – Remember 911 & the missing $2.3 Trillion?

   http://historyreviewed.com/index.php/2018/05/24/unbelievable-21-trillion-missing-from-the-pentagon-remember-911-the-missing-2-3-trillion/

   Verwijderen
  4. Waarmee ik maar wil zeggen dat het getal 6 miljoen voor de zionisten en het getal 21 trillion voor de VS als heilig is verklaard en waarbij de Amerikaanse slogan; "Bij ons is alles 'bigger'", een waarheid als een koe bevat.

   Verwijderen
 13. D66 is VOOR referendum, maar NIET in Nederland en alleen als de uitslag ze bevalt:

  https://www.geenstijl.nl/5142179/hi-ha-hypocrieten/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Iemand enig idee hoe dit is afgelopen (het nieuws stamt uit 2014)

  https://www.trouw.nl/home/duitse-nabestaanden-mh17-klagen-oekraine-aan~aabc11d6/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jaarverslag Rijk 2017

  economische groei 3,2%
  loonstijging 1,6%
  inflatie 1,4%
  belastingopbrengsten 5%

  Jaarverslag Rijk: In 2017 daalde voor bijna alle groepen de koopkracht. Opmerkelijk.

  https://twitter.com/RF_HFC/status/996681934586761216

  Iedereen wordt er beter van had de Minister van Nepnieuws nog zo gezegd

  https://twitter.com/CoffeePatch/status/996699593063661568

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ dawg,

  Jij hebt deze link gegeven: https://energia.su/mh17/buk_vids/fake_buk_vids.html

  Dat lijkt me heel belangrijke informatie.
  De man vertelt het verhaal heel logisch en rustig. Ik heb het niet helemaal gelezen. Maar het is duidelijk: de drie video's over de rijdende Buk zijn goed te fabriceren. Het zijn dus fake video's.
  Hij bewijst dit door in precies het zelfde decor een heel ander voertuig te laten rijden. QED, volgens mij.

  Ik denk dat hiermee elk 'bewijs' dat het JIT denkt te hebben, waardeloos is geworden. Maar ik ben geen ingewijde in deze kwestie.
  Ben benieuwd wat bijv. Max van der Werff hier van denkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   Nope, Marcel heeft mij een ban gegeven en af en toe pest ik hem een beetje met een VPN, die hij dan weer moet bannen. Met Max heb ik weleens mailcontact maar dat is na zijn overtuiging dat MH-17 is neergehaald door een BUK naar het nulpunt gedaald.

   Verwijderen
 17. @ Jan

  Max vd Werff is bekend met het werk van Mastepanov, de auteur waar ik naar link. Zou zelfs kunnen dat ik via een publicatie van Max op Sergey Mastepanov ben gestuit.

  Er zijn drie korte videoclips en vier foto's die een centrale rol spelen in de door Bellingcat geschetste trail. Over zowel de video's als de foto's heeft Mastepanov een vernietigend rapport geschreven. Er is echt van alles op het beeldmateriaal aan te merken. Alleen al met betrekking tot de vraag door wie en wanneer het materiaal is geupload en nog helemaal afgezien van softwarematige manipulaties van het beeldmateriaal. Alleen al het werk van Mastepanov is voldoende om de grootst mogelijke twijfel te hebben over de Bellingcat trail. En dan druk me nog heel voorzichtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, dat is allemaal hartstikke interessant @Dawg, maar Max van der Werff laat mij via email geheel iets anders weten. Max van der Werff is net zo'n figuur als @Dawg, als hij het niet meer weet houd hij zich maar vast wat het JIT heeft onderzocht, wat door Tjibbe Joustra, buiten de coulissen om, onderzocht moest worden.

   Dat is het BUK-verhaal.

   Verwijderen
  2. Niet 1 maar 2 BUK Telars in Torez:

   http://kremlintroll.nl/buk_imgs/torez_buk.jpg

   De BUK in Torez geescorteerd door een Armata tank

   http://kremlintroll.nl/buk_imgs/torez_armata.jpg

   Een door de Russen geleverde ICBM

   http://kremlintroll.nl/buk_imgs/torez_yars.jpg

   't Kan allemaal met Adobe fotoshop.

   http://kremlintroll.nl/?p=543

   Verwijderen
 18. Felix Zulauf is een vermogensbeheerder. Nu is dat een categorie guru's waar je niet zonder meer achter aan moet lopen, maar Zulauf is iemand die een diep inzicht heeft en dat in begrijpelijke taal onder woorden kan brengen. Luisterde vanmiddag naar een interview met Zulauf van februari jl. Zonder federalisering van de EU is euro is op termijn gewoon niet houdbaar. Zulauf legt uit waarom dat zo is en wat de te verwachten gevolgen zijn. Speciaal van belang met de politie situatie in Italie.

  Felix Zulauf talks to James Turk (+/- 24 min.)
  https://www.youtube.com/watch?v=WJhNfyC8atY

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De S-400 met de JSF lijkt geen gelukkige combinatie te zijn. Turkije overweegt daarom ook de SU-57 aan te schaffen. Hoera, een Russisch gevechtsvliegtuig binnen de NAVO!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Italië wordt heel belangrijk dit jaar! President Matarella, benoemd door het vorige, weggestemde kabinet wordt geacht politiek neutraal op te treden.

  Reden was de 81 jarige kandidaat economie minister Savona die terug naar de Lire wil en infrastructuur en investeringen ziet als medicijn voor hun crisis, ipv bezuinigingen en bail-out van banken.

  Terwijl Berlusconi, met zijn corruptie en banden met de mafia premier mocht zijn kan dat dus niet zo zijn voor een anti-Brussel houding!

  Waarschijnlijk komen er nieuwe verkiezingen aan het eind van het jaar. Maar dit gaat hopelijk niet slechts in Italië een besef voeden over hoe zeer Brussel en zijn voorstanders lak hebben aan democratie.

  BeantwoordenVerwijderen

 21. Zoals gewoonlijk heeft clown Huib Bruynzeels alle leugens van zijn holmaatjes laten staan en waarheid wat ik hier heb neergezet weg gehaald. Steeds meer Nederlanders die dit forum bezoeken valt dat op. Daarom schrijven ze ook niet meer hier. Huib Bruynzeels is een loslopende vieze communistische psychopaat samen met Hugo Jansen. Joop de Jong is een demente gepensioneerde opa die ze niet meer op een rijtje heeft. Rootman is een volwassen kleuter die onder een vorm van ADHD lijd. Belg Matt is een domme kwast. Dawg is een werkeloze burger wat een alu ziekte heeft. Willem wordt door Huib toegelaten als usefull idiot. En zo blijft dit circus van Huib dag in dag uit door etteren. De enige twee schrijvers wat hier waarheid neerzetten zijn cruelman1974 en ik. Daar is Huib bang voor en dus verwijderd hij telkens waarheid. Huib is min of meer een dief op internet die op heterdaad betrapt wordt.

  Het is bewezen dat Blik een verspreider van Russische des informatie is. Het bewijs dat Rusland heeft geprobeerd zijn handen schoon te wassen met een satellietfoto. Deze satellietfoto bleek fake te zijn.Huib Bruynzeels heeft het door mij geleverde bewijs van Russisch nepbewijs keer op keer weg gehaald zoals ik ook al voorspeld had. Rootman die beweert dat TV1 niet Russisch is laat desinfo Pipo Huib staan. Een simpel bewijs dat TV1 wel degelijk uit Moskou komt haalt hij weg. Huib Bruynzeels is hiermee ontmaskerd als desinfo journalist. Een naam die hij eigenlijk niet verdiend in Nederland.
  Huib Bruynzeels is geen journalist. Iedere echte Nederlandse journalist kotst die vent uit.
  Maar erkende rechters hebben nu bewijzen van de Russische betrokkenheid in het neerschieten van een passagiersvliegtuig boven Oekrains grondgebied met oa Nederlanders aan boord. Rusland en Putin ontkomen hun strafrechtelijke vervolging niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Finse onderzoeker wint 'Nobelprijs voor de technologie'....
  met een 'uitvinding' die hij in de jaren 80 deed.

  Maar aan het eind van het artikel komt de aap uit de mouw:

  'Overigens is Suntola niet de enige ontdekker van de atoomlaagdepositie. In de voormalige Sovjet Unie is hetzelfde principe in de jaren '60 geheel onafhankelijk ook ontdekt door hoogleraren Valentin Aleskovsky en Stanislav Koltsov. Zelf kwam de Suntola daar pas in 1990 achter. ,,Zij hebben excellent werk verricht," looft hij zijn collega's, die hij uiteindelijk daadwerkelijk ontmoette.'

  Vooral dat 'geheel onafhankelijk' vind ik wel grappig.
  Knap van die Russen dat ze zomaar zelf iets bedachten! Geheel onafhankelijk van die Fin die het dan 20 jaar later van hen heeft gestolen, uiteraard. En die er rijk mee werd en er nu de Nobel Prijs voor gaat krijgen.
  https://www.bndestem.nl/economie/deze-fin-maakte-de-iphone-mogelijk-en-wint-nu-nobelprijs-van-de-technologie~ad2cd947/  BeantwoordenVerwijderen