maandag 14 mei 2018

NOS negeert 10.000.000 Russen op straat

Als Navalny met een illegale actie een handvol betogers op de been krijgt rukken de Westerse mediabedrijven in vol ornaat uit. Kosten noch moeite worden dan gespaard en de nieuwsbulletins op prime-time openen ermee. Zo zijn onze media begaan met de Russen.

Overwinningsdag

Des te opvallender is het dat wanneer op 9 mei de Russen met alleen al in Moskou en St.Petersburg bij elkaar met 2 miljoen mensen de straat op gaan, NOS er niet enkel niet mee opent, maar de hele Overwinningsdag negeert. Niets, nakkes, nada. Tien miljoen Russen door het hele land herdenken hun opa's en overgrootvaders die hun leven gegeven hebben, voor het verslaan van de Nazi's. Offers waar wij in Nederland ook goed van meegeprofiteerd hebben. De Russen hadden nadat ze de Nazi's uit eigen land verdreven hadden, ook het daarbij kunnen laten. En steun toen ze het het moeilijktst hadden, kregen ze van niemand. Stalingrad is het keerpunt van de oorlog geweest.

Wit Rusland

In Frankrijk is 1 dorp geheel door de Nazi's uitgeroeid. In Wit-Rusland zijn dat er, volgens de Russische ambassadeur in Nederland, 800. Dat komt natuurlijk door de wreedheid en onmenselijkheid van de Nazi's maar ook mede omdat de Wit Russen en hun partizanen, in tegenstelling tot andere bezette landen, het de Duitsers lastig maakten ten tijden van de bezetting van Wit Rusland. De Wit-Russen hebben de hoogste prijs betaals. Elke derde of vierde Wit Rus is omgekomen in de Tweede Wereldoorlog. De hypocrisie zit hem erin dat wij als Nederlanders en west Europeanen eigenlijk elke dag de Wit Russen op onze blote knieën zouden moeten danken, maar in plaats daarvan het land als paria van Europa behandelen. Hetzelfde kan gezegd worden over Rusland.

NOS voor dagelijkse portie desinformatie

De NOS staat niet alleen in haar negeren van de Overwinningsdag in Rusland. Gelijkgeschakeld als ze zijn, doen ze mee met stations als CNN die de overwinningsdag mede negeerde. Want ook in de VS werden in een tiental steden optochten georganiseerd en werden de slachtoffers en helden herdacht. Dit wordt steeds groter en CNN negeerde dit. Het zijn waarschijnlijk deze "Marsen van de Onsterfelijken" die de Westerse media, waaronder dus ook de gelijkgeschakelde NOS, in vertwijfeling brengt. Konden ze vroeger de 9 mei viering nog afdoen als een militaire parade, en het framen als een soort teken van agressie. Daar komen ze nu niet meer mee weg en dan kiest zo'n onderworpen NOS ervoor om het maar helemaal te negeren. De paradox is dus hoe groter iets wordt (de mars der onsterfelijken) hoe meer de NOS het negeert. Wederom een bewijs dat je bij de NOS enkel terecht kunt voor desinformatie; niet voor informatie.

Kijk naar de beelden en ga een cursus Russisch volgen. Russisch staat inmiddels op de vijfde plek bij NTI en je kunt nu met 50% korting aan de slag en kunt al voor zo'n 250 Euro je die taal machtig maken. En zo'n 6 uurtjes per week. Een geweldige investering.

Russisch Ereveld Leusden, 9 mei 2018. Er worden bloemen gelgd door ambassadeurs of vertegenwoordigers van onder andere Rusland, Armenië, Wit Rusland, Azerbeidjan, Duitsland, Israel (Sharon), Amersfoort

De Russische ambassadeur in Nederland in het midden vlak voor de gang naar de plek waar de bloemen gelegd en de kransen opgehangen worden. Hij zou in zijn toespraak met name ook aandacht vestigen op het offer van de Wit Russen. Hij memoreerde een dorp in Frankrijk (iemand?) dat door de Nazi's geheel uitgeroeid werd en dat er in Wit Rusland 800 van die plaatsen zijn.

58 opmerkingen:

 1. Als ze helemaal oprecht waren dan zouden ze op 9 mei met de Russen vieren dat zij de Duitsers definitief hebben verslagen op 9 mei 1945.
  --

  Op 6 juni 1944 zijn de Amerikanen in Normandië geland.
  Vanaf die tijd zijn we nooit meer onze eigen baas geweest.
  ( En het wordt elk jaar erger, hoewel onze dictator tekenen van dementie begint te vertonen. Enige hoop is er dus wel... )
  Misschien dat de dat op 6 juni kunnen gedenken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Het franse dorp dat werd uitgemoord: 642 mensen

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Bloedbad_van_Oradour-sur-Glane

   Waarschijnlijk was het bloedbad een wraakactie. Als aanleiding wordt wel de actie genoemd van het Franse verzet op 8 juni 1944. Toen werd in Saint-Junien, een plaatsje nabij Oradour, een spoorbrug opgeblazen. Hierbij werden twee Duitse soldaten gedood, waaronder SS-Sturmbannführer Helmut Kämpfe, die een persoonlijke vriend was van majoor Diekmann, onder wiens bevel het regiment stond dat de massamoord in Oradour pleegde.

   --
   De duitsers waren geen vrienden van de Fransen, maar zagen hen wel als medemens.
   De Slavische volkeren, daar keken de Duitsers op neer.
   Dan is de kans op genocide veel groter.

   Ik citeer de joodse schrijver Yossi Gurvitz, zodat U weet wat uw kinderen te wachten staat:

   What we do know is this: from very early on, Rabbinical Judaism is a Judaism that hates humans. It defines only Jews as humans – only Jews who believe in the religion as humans.
   Okay, lets get this exactly right: it defines only Jews who believe in the religion and are men – as full humans. And everyone else is some level of ‘other’, that must be pushed aside, or, in extreme cases, destroyed.
   Rabbinical Jewish law does not prohibit – okay, that’s not accurate. Rabbinical Jewish law prohibits the killing of a non-Jew, but it does not punish a person for doing so. In other words, if you kill a Jew, even a Jewish woman, even the slave of a Jew – and here it’s important to note that Orthodox Judaism has never abolished slavery – then there’s a penalty you have to pay. It could come to execution or it could be a fine. They didn’t have jails. But if you kill a non-Jew then you’re guilty, but there is no penalty. God will punish you.


   http://xevolutie.blogspot.nl/2014/12/427-yossi-gurvitz-when-israel-is-mighty.html

   Verwijderen
  2. De russen waren in de ogen van de nazi's Untermenschen. In tegenstelling tot landen in west europa die gelieerd zouden zijn met het arische ras.... (Heb je even kotsbakje voor me)

   Verwijderen
 2. Amerika wil Rusland onderwerpen en dwingt Europa daar aan mee te doen en Europa trapt daar in, zoals Merkel zei "Amerika beschermd ons".
  En daarom, in opdracht van Amerika (als baas van de wereld, denken ze), altijd negatieve berichten over Rusland.
  Hier en citaat uit een artikel dat over 9-11 gaat en waarom het Pentagon die raketinslag (was echt geen vliegtuig) kreeg.
  Het ging om verdwenen miljarden en waar dat geld voor diende:
  "In september 1991 had Amerika voor een bedrag van 240 miljard dollar aan obligaties uitgegeven waarvan het geld werd gebruikt door een klein groepje elitebankiers en insiders binnen de Amerikaanse veiligheidsdiensten onder aanvoering van George HW Bush om allerlei geheime operaties uit te voren.
  Deze obligaties moesten worden terugbetaald op 12 september 2001, de dag na 9/11.
  Het geld werd gebruikt voor het zogenaamde Project Hammer, een operatie om een geheime economische operatie tegen Rusland te financieren. Het was vlak na de val van de muur en via Hammer werden (westerse) investeerders in de gelegenheid gesteld om alle waardevolle zaken uit de Russische economie op te kopen, waarbij de concentratie uiteraard lag bij olie en gas.
  De voormalige Sovjet Unie werd aan alle kanten leeggeplunderd met hulp van de zogenaamde economic hitman en de bedoeling was niet alleen om er enorm veel geld aan te verdienen, maar ook om te zorgen dat door de totale plundering Rusland nooit meer in staat zou zijn om een economische bedreiging voor Amerika te vormen.
  Omdat de datum dichterbij kwam waarop die obligaties terugbetaald moesten worden, werden er allerlei onderzoeken uitgevoerd door instanties binnen de Amerikaanse overheid om te traceren wat er met het geld was gebeurd en wie de wettelijke eigenaren waren van die obligaties. Er waren toen al aanwijzingen die wezen in de richting van Project Hammer.
  De belangrijkste instantie in dat onderzoek was de ONI, Office of Naval Intelligence. Deze werd gestationeerd in een vleugel van het Pentagon en laat dat nu precies de plek zijn in het Pentagon waar op 9/11 "toevallig" een vliegtuig (in werkelijkheid waarschijnlijk een raket) binnenvloog."


  Nu maar hopen dat de Eu leiders samen met Iran aan een oplossing kunnen werken om de sancties van Amerika te ontlopen en zo onder die heerschappij vandaan kunnen komen.
  Het wordt hoog tijd dat ze hier eens gaan inzien wat voor smeerlappen er zitten in Amerika!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   Er gloort hoop aan de horizon en mocht het onderzoek naar 9/11 ooit heropent worden, dan hoop ik dat er koppen gaan rollen.

   Lawyers and 9/11 Family Members File Petition for Grand Jury Investigation into 9/11 Attacks

   A powerful piece in the petition filed: The petition states, “The Lawyers’ Committee has reviewed the relevant available evidence . . . and has reached a consensus that there is not just substantial or persuasive evidence of yet-to-be-prosecuted crimes related to the use of pre-planted explosives and/or incendiaries . . . on 9/11, but there is actually conclusive evidence that such federal crimes were committed.”

   http://truthinmedia.com/lawyers-family-members-petition-grand-jury-investigation-9-11/


   Verwijderen
 3. Olav ten Broek dacht dat er vooral veel Oekraïners zijn omgekomen. Hij schreef me vorig jaar deze mail:
  " er zijn ongeveer 26 miljoen mensen uit de Sovjet-Unie omgekomen,
  waaronder o.a. 17 miljoen Russen, 1 miljoen Wit-Russen, 6 miljoen
  Oekraïners, 1 miljoen Georgiërs etc. Als ik het goed heb."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, 6 miljoen... Waar heb ik dat getal eerder gehoord?

   Verwijderen
 4. Voor een geïnteresseerde: Mijn moeder heeft Russisch geleerd in de Sovjet tijd. Ik heb een aantal leer- en leesboeken voor beginners en een linguaphone cursus beschikbaar.

  Ik hoef er geen geld voor (een paar Gladiator biertjes volstaat), maar zou blij zijn als iemand dit zou kunnen waarderen en benutten. Mijn toekomst ligt in Spanje, en ik ga geen Russisch leren voor een paar keer op bezoek.

  Reacties via Blik´s email...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de cursus al besteld. 8 maanden lang een uur per dag. KANS IS NIET zo groot dat ik die discipline zal hebben, maar de prijs is wel erg aantrekkelijk.
  IK waag het er op.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er is een vete ontstaan tussen Stan van Houcke en onze arme Willem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk kan Willem dit hier toelichten. Want ik zie geen reacties van op dat blog. Maar ik waardeer over het algemeen zijn bijdragen hier, en uiteraard hoeven we het niet overal over eens te zijn. Van Houcke zou ik wat vaker kunnen bezoeken.

   Het feit dat de volkskrantsite onbegaanbaar is geworden vind ik behoorlijk vervelend. Het wordt toch wel erg raar als je zelfs niet normaal bij MSM propaganda kan komen wegens betaalmuren en tabloid redactie!!!

   Verwijderen
  2. Daarvoor moet je toch echt bij Stan zijn.

   Synopsis

   Stan had een artikel gedeeld over de witte blanke man in de VS.

   Ik antwoordde in een comment dat ik dat een racistisch concept vind. bovendien is het een concept wat voorbij gaat aan het feit dat mensen van middenklasse/lage sociaal-economische klasse (veelal blanke mannen van middelbare leeftijd) worden getroffen door werkeloosheid en de opium-epidemie in de VS, wat hen wanhopig en makkelijk beïnvloedbaar maakt (tot bv aanzetten van racisme)

   Stan vond dat schaamtevol van mij en haalde er Palestina en Israel bij in een nieuwe draad, dat moest bewijzen dat ik iets verkeerd had gezegd.

   Daaronder heb ik wederom in een comment mijn standpunt proberen uit te leggen, en uitgelegd dat niet de witte man Palestina (en de opiumepidemie in de VS) veroorzaakt, maar een ongelijke verdeling van welvaart.

   Daarop kreeg ik in een nieuwe draad het verwijt dat ik de witte man bescherm die "schijt heeft aan 'ongelijkheid,' zolang hij het maar goed heeft."

   Het enige wat ik dan nog denk, maar niet meer plaats, om niet in een eeuwige discussie te belanden is: Welke witte man?

   Daarmee is de discussie af. Oordeel zelf.

   Verwijderen
  3. @ Willem Willem

   Vond dat Stan er nogal lomp en onbehouwen invloog. En dat om tegen een perspectief in te gaan waar hij zich zelf heel goed in kan verplaatsen.

   Verwijderen
 7. De standoff tussen Madrid en Barcelona is voorlopig niet voorbij: aan beide kanten koppige centrum-ultrarechtse leiders.

  De een gesponsord door Brussel, de andere door Soros.

  Dit gaat nergens heen, voorlopig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soros, de globalist, wil de natiestaat spanje kapot hebben.

   Verwijderen
 8. Off topic:
  Na enkele video's ben ik een groot fan van Ben Carson geworden.
  https://www.youtube.com/watch?v=cGu8VKKNrmM

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vandaag openen ze met dit
  https://www.rt.com/news/426617-gaza-protests-embassy-jerusalem/
  Nos geeft altijd veel aandacht aan vreedzame betogers of een bedreigde democratie.
  Iedereen noemt assad een massamoordenaar omdat er beweerd wordt dat hij op betogers liet schieten en er een paar doden vielen maar de joden hebben er nu al 97 op hun kerfstok staan en vele duizenden gewonden. 12 jaar lang 2 miljoen mensen opsluiten vanwege hun stemgedrag, zonder ooit maar de suggestie van kritiek te krijgen, is ook een prestatie. Dat gaat de nos vanavond veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede observatie, Mark: Assad moet worden verdreven, zelfs als dat betekent dat zijn land in een hel veranderd à la Libië en Irak.
   Terwijl er sluispchutters waren die op burgers èn op Assad's agenten schoten: de klassieke manier vcan de Neocons om een burgeroorlog te veroorzaken.

   Maar de Israeli's, die in 1948 enkele dorpen op zeer gruwelijke wijzen uitmoordden en tegen de Palestijnen zeiden: Nu onmiddellijk vertrekken of je ondergaat het zelfde lot....
   die Palestijnen mogen wèl worden neergeschoten. Natuurlijk wat afkeurend gebrabbel, maar iedereen weet dat dit geen 7 jaar door gaat. Dat er geen proxy-leger Israel binnen valt om met VS en Europese hulp het regime in Jeruzalem te verdrijven.

   Wat zegt dit?
   Dat Israel de baas is over onze media.

   Verwijderen
  2. Opmerkelijk, het ontbreken van een kritisch Al-Qaida geluid naar het Zionistengeweld t.o.v. de Palestijnen. Dat was in de tijd van Osama bin Laden wel anders.

   Al-Kaida-Chef ruft zum Dschihad gegen die USA wegen US-Botschaftsverlegung nach Jerusalem auf

   https://deutsch.rt.com/international/69819-vor-us-botschaftsverlegung-nach-jerusalem-al-kaida/

   Verwijderen
  3. @Jan,
   Je noemt het neerschieten van zowel demonstranten alswel van Agenten een neocon taktiek.

   Ik noem het liever een taktiek om regime change te voor elkaar te krijgen. Door dit te doen worden zowel de burgers alswel de agenten boos op hun regering, wat natuurlijk de bestuurbaarheid van de regering ondermijnd.
   Ten tijde van de arabische lente en de oekraïne waren de humamnitaire interventionisten aan de macht.(Obama Hillary, Samantha Power etc. Deze interventionisten werkten hand in hand met neocons zoals Nuland en McCain...

   Ik kan geen andere conclusie trekken dat de twee partijen dezelfde baas hebben en dezelfde looporders krijgen van de deep state (regeren vanuit het duister), de één noemt zich democraat / links en de ander noemt zich republiekein / rechts.....Het zijn schillen/harlekijnen waar we tegen aan kijken en die bedoelt zijn zodat we de echte bazen niet zien.

   Verwijderen
  4. Wie is er aan de macht in de VS?

   Wesley Clark zei in 2007: "In 2001 'some hard nosed people' committed a coup. A policy coup."

   Wie zou hij bedoeld hebben ?
   Wie kon na 911 plotseling zijn agenda gaan uitvoeren?
   Daar is maar 1 duidelijk antwoord op: dat zijn de mensen die in het geheim het PNAC rapport schreven: hun plan voor nog 100 jaar wereld-dictatuur: de Neocons.
   ( Ze schreven nota bene zelf dat ze de macht pas zouden kunnen nemen om hun agenda uit te voeren als er een soort nieuw Pearl Harbour zou plaatsvinden).

   Duc volgens Clark , in 2007, zijn sindsdien de Neocons aan de macht.
   Dat zagen we ook in 2016: Trump wilde niet luisteren naar de neocons (hij wilde nationale ontwikkeling, geen empire) dus steunde Robert Kagan Hillary.
   M a w: de Neocons zijn de baas. Ze controleren ook de machtigste Democraten.

   Maar volgens Oligarch zijn er nog weer puppeteers die de Neocons controleren.
   Maar wie dan? De 100 jaar oude Rockefeller?
   De 90 jaar oude Soros?
   De 92 jarige Queen Elizabeth?
   De talloze en steeds wisselende Bilderbergers?
   De Big Corporations?
   De Grote Banken zoals Goldman Sachs?

   Welnee. Ooit hadden die mensen veel invloed, en voor wat de nationale politiek in de VS betreft zullen ze nog best veel invloed hebben ( Big Pharma bijvoorbeeld), maar ze hebben geen invloed op oorlog of vrede.


   Dat zijn echt de joodse hardliners die je in de Media vind, en in de politiek. En ze zien zichzelf als Neocons.

   Trump was een gekozen president die de Neocon agenda niet wilde volgen.
   Er waren natuurlijk overal eenlingen in diverse gremia ( de deep state: CIA, FBI, Pentagon, Big Corporations, Oliemaatschappijen, Bankiers ) die ook doodziek werden van die Joodse machts-overname.
   Zij stonden deels achter Trump.
   Maar ze hebben de slag verloren.
   Trump heeft ze weg moeten sturen om het eigen vege lijf te redden. Hij voert nu grotendeels de Neocon agenda uit.

   ***
   Of dat op WW3 uit draait weten we niet.
   Onze joodse vrienden zijn het daar onderling nog niet over eens. Wat hebben ze over na zo'n oorlog?
   Ze zullen hem ongetwijfeld gebruiken om de noodtoestand af te kondigen en ons op kwaadschikse wijze te gaan besturen.
   Alle Israel-kritici zullen onmiddellijk de bak in gaan, en U zult dat niet in uw krant lezen.

   Maar dan? Kunnen ze die macht behouden? Zijn ze baas over China?

   ( Dit alles, na de ***, is natuurlijk koffie-dik wetenschap. Dat begrijpt U.)

   Verwijderen
  5. Het blijft toch verwarrend. @Hugo Jansen noemt personen en bedrijven in zijn betoog die deel uitmaken van de "Deep State", maar ontkent dat deze deel uitmaken van de "Deep State".

   Een van de conclusies over nazi-Duitsland na WWII was, was dat haar organisatie zo ondoorzichtig was.

   Het lijkt slechts een onbeduidende one-liner.

   Verwijderen
  6. Ik denk dat er na WW2 heel veel onzin is bedacht over Nazi Duitsland. Ik zou er geen waarde aan hechten.

   En dat de Deep State vele omschrijvingen heeft, dat is de kern van haar wezen. Dat kan je mij niet verwijten.

   Dat mysteries een mysterieuze kwaliteit hebben, kun je ook niet verwijten aan iemand die mysteries beschrijft.
   Ik noemde een aantal instituties, en daar zit macht. Maar ik denk niet dat ze nu nog de baas zijn over de Neocons. Er is in elk geval een formidabel gevecht gaande om die macht.
   En de Neocons hebben duidelijk gewonnen.

   Verwijderen
  7. Hugo Jansen denkt dat mannetjes zonder geld en productie capaciteit macht kunnen hebben.
   Bankiers en corporaties betekenen niks in de belevenis van Hugo. Alleen wat mensen zonder geld en productiecapaciteit kunnen macht hebben. LOL. Verder gaat Hugo helemaal niet op het feit dat de humanitaire interventionisten samenwerken met de neocons.? Laat Hugo dat maar eens uitleggen.

   Neem nu zo'n neocon Bolton. Hij werkt nu voor Trump. LOL. Die hele neocon familie moet niks van Trump hebben. En Bolton zou macht hebben ?.

   Verwijderen
  8. De agenda van de globalisten loopt inderdaad zo slecht omdat ze inderdaad oud zijn en nooit afstand van de macht hebben willen doen. De neocons en interventionisten gaan hun opdrachten ophalen bij de ronde tafelgroepen zoals Hitlery (CFR) dat ooit eens zelf heeft toegegeven.

   Verwijderen
  9. @Hugo Jansen,

   Maar je zou het toch met mij eens moeten kunnen zijn dat er mensen in de "Deep State" zitten die niet weten deel uit te maken van de "Deep State", o.b.v een "Need to know" basis?

   Verwijderen
  10. Overigens waren er op 9/11 mensen die deel uit maakte van het 9/11 complot zonder het te weten. Dus, dat @Hugo Jansen zijn grote muil opentrekt, terwijl hij weet dat dit is gebeurd, is hilarisch te noemen.

   Verwijderen
  11. Ze noemen het politiek bestel daar niet voor niets ´de uniparty´. Als zowel de machthebbers als de oppositie beiden geïnfiltreerd en gecorrumpeerd zijn, dat is de verrottingscratie zelf.

   Verwijderen
  12. [Dus, dat @Hugo Jansen zijn grote muil opentrekt]

   Je noemt iets verwarrend, en vervolgens begin je weer met ruziezoeken.

   Gebruik je niet een verkeerd zalfje of druppeltje?

   Verwijderen
 10. http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2018/05/willem-willem-en-het-fascisme.html

  Willem Willem en het fascisme.

  Toe maar!

  De vete tussen Willem en Stan begon toen Willem boos was omdat Freek de Jonge alweer de schuld bij de Ander legde, en niet durfde zeggen: "Ja,wij Linkse mensen hebben de massa-immigratie verdedigd, en misschien was dat dom".

  Willem uit in een moeite zijn aversie tegen de Identity Politics die de Witte Man van alles de schuld geeft.

  Stan ziet zijn kans schoon om het niet meer over de fout van 'Links' te hebben (de verdediging van de massa-immigratie) en gaat samen met de Identity Politics figuren de Witte Man aanvallen ( en als Pars pro Toto onze eigen Willem), want die heeft al die koloniën veroverd en al die slaven gehouden en al die indianen vermoord.

  Voor Stan is dat een bewijs van aangeboren fascisme van de Blanke Man.
  Nou, Stan, qua gruwelijkheid kunnen de Afrikanen er ook wat van hoor, om over de Jappen maar te zwijgen.

  Stan denkt dat xenofobie een afwijking van fascisten is, maar àlle volken die nu nog over zijn, hebben dat te danken aan xenofobie. Zonder angst voor het vreemde lukt het niet, zoals de Dodo's moesten ervaren.

  Stan is boos op Willem , want Willem (de blanke man) protesteert niet tegen wat er in Israel gebeurt. ( Dat lees ik in de gelinkte blog).

  Stan is boos op àlle blanken, vanwege Israel.

  Maar toen ik kritiek had op àlle joden vanwege Israel, was ik een antisemiet.(*)

  Stan is niet boos op alle joodse mensen in Nederland, want kijk: sommigen van hen zijn lid van Een ander Joods geluid!

  Daar heb ik Stan een antwoord op gegeven, waarna ik te horen kreeg: 'Hoe kunnen de joden nou zoveel invloed hebben als jij denkt, want weet je dan niet dat er ook heel veel arme joden zijn.
  Ik had even geen zin meer om verder te gaan. Het antwoord staat nota bene in het mission statemenmt van mijn blog: 25 neocons in Manhatten besloten tot de Irak oorlog. Niemand anders. 2,4 miljoen doden.

  Mensen staan absoluut niet open voor de waarheid. Ook Stan niet, helaas. De taboe's (antisemitisme : oei oei oei !) waarmee ze zijn opgegroeid zullen ze nooit kunnen ontstijgen.

  (*)http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2018/05/de-angstaanjagende-rancune-bitterheid.html?showComment=1525715785030#c4252006560505013409

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Hugo,
  Of het 25 neocons waren weet je niet. Het waren iig 25 man uit manhatten volgens de joodse journalist en Bilderberg attendee wiens naam ik niet meer weet.

  p.s. Zoals je weet geloof ik niet dat mensen zoals Bolton, Rumsfeld of Cheney zelf kunnen beslissen. Zij krijgen ook hun ideeen en opdrachten door van de mensen achter de gordijnen die vanuit het duister regeren. Hun opdracht voor de neo cons is duidelijk. Zorgen dat de huidige machthebbers in de wereld alleen nog maar machtiger worden en uiteindelijk volledige werelddominantie vergaren. Die wereld dominantie wordt opgelegd door transnationale organisaties als de too big to fail, centrale banken, IMF, UN etc. en dus niet meer via naties in de toekomst.
  (volledig mijn mening voor wat hij waard is)

  Zo kan het zijn dat een globalist als Soros het aan de stok heeft met nationalistische Joden zoals Nethanyahu en orthodoxe Joden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De strijd tussen Soros en Netanyahu is mij niet duidelijk.
   Maar daar is in elk geval nergens een niet-joods belang dat gediend zou worden .
   Soros wil de macht van de naties kleiner maken en die van de organisaties groter maken.
   Netanyahu wil dat ook, maar alleen niet voor Israel.

   Àlles wat uw joodse adviseurs U aanraden geldt NOOIT voor Israel. Dat zou U toch zo langzamerhand moeten weten.

   Mensenrechten ! ( Niet in Israel svp)
   Rassen bestaan niet ! (Maar het Joodse ras is vololedig uniek en mag nooit assimileren)
   IQ is een fantasie ( Maar joden zijn trots op hun hoge IQ)
   Natie staten : een achterhaald idee. (Joden zijn hun staat 70 jaar geleden begonnen en zijn apetrots)
   Nationale trots: leidt maar tot fascisme. (Ik zie overal zeeën van Israelische vlaggen. Geen vlag zo bekend als de Israelische. )

   Verwijderen
  2. Het laatste land waar ik respect voor heb is Israel. Dat weet jij ook wel. Ik noem het land vaak Pisrahel.

   De strijd tussen Nethanyahu en Soros is wat mij betreft dat nethanyahu een nationalist is en Soros een globalist.

   Soros geeft geen ruk om Israel, alleen maar om wereld dominantie en het genot om landen in chaos te storten en zichzelf te verrijken.

   Verwijderen
 12. Ik zie die nadruk op de witte blanke man niet zo. Afrikaanse, Koreaanse en latino evangelicals zijn minstens zo rabiate supporters van Israel. Blanke christelijke vrouwen ook. Er zijn nog wel meer uitgesproken of stilzwijgende supporters; denk aan Wilders, de tea party maar qua allerlei taboes ook de snowflakes van pseudo-links. etc. etc.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stan valt de Witte man aan omdat hij een bloederige geschiedenis heeft, schuldig is aan kolonialisme, slavernij en genocide.
   Elke aanval op hem is dus terecht: wel verdiend na eeuwen boosaardigheid.

   Stan heeft altijd serie-schuldigen: Geert Mak, Hofland, Heijne. Maandenlang hangt hij het wereldleed op aan deze mensen en wat ze ooit ergens schreven.
   Misschien is Willem nu één van hen geworden.
   In elk geval: de doden die recent in Israel vielen zijn nu de schuld van de Witte Man Willem, want die komt niet in opstand tegen Israel.

   ( Ik wees dagen eerder op het feit dat de joden misschien zelf als eerste in opstand moesten komen, maar dat kwam me op het verwijt 'antisemiet' te staan...
   Ver-algemeniseren op 'het witte ras' mag wel, maar ver-algemeniseren op 'het joodse ras' dat is discriminatie.
   Dit is te moeilijk voor mij.)

   Verwijderen
  2. Dit is "De Witte Man" verantwoordelijk voor de bloederige geschiedenis, slavernij en genocide.
   (ongeveer 20 minuten)

   Verwijderen
  3. Helaas zijn er enkele posts van mij in de vorige draad verwijderd. Zoals ook blijkt uit mijn post van 22:07 hier blijkt denk ik dat religie, ook in ons seculiere westen, een veel grotere rol speelt in het vormen van een onderbewust fundament voor gebrek aan kritiek op Israel. De Frankfurter schule en doelbewuste campagnes hebben hier op ingehaakt, en inmiddels is een kritische houding ´antisemitisme ´ geworden.

   De posts van toktok werken bij mij vaak als katalysator om mijn gedachten hierover te ordenen, en dus komen die inzichten soms in reactie op zijn behoorlijk domme en onbeleefde praat terecht.

   En dat maakt ze prooi voor verwijdering.

   Verwijderen
  4. En dan ga je zoeken. Of je vind in parallel, stukjes die vanuit een ander perspectief deze zaken belichten:

   http://alt-right.com/2018/05/12/jordan-peterson-hand-selected-jewish-tv-producer-lead-dissent/

   Nu ben ik terughoudend om bronnen als deze te citeren: over vele onderwerpen ben ik het zwaar met ze oneens, en over veel van de rest worden ze gedemoniseerd. Via de tegenwoordig meest geldige drogreden: ´guilty by association´, zet je je eigen reputatie nog op het spel!

   En dan kom ik via een van de links op een vreemde, doch degelijk gedocumenteerde website:

   https://www.enkiptahsatya.com/english.html

   Nu ben ik wel de laatste die theoriëen over aliens die de rol van goden vervulden, à la von Däniken, onderschrijf, en heb evenmin plannen om een Enki aanbidder te worden.

   Maar wat zeer belangrijk is is dat veel van wat hier staat terug te leiden is uit de Sumerische cultuur, die veel rijker en dieper was dan de bijbelse, maar wel de hoofdbron er van was. Evenals de Yazidi (die vroeger duivelaanbidders genoemd werden) is Jaweh de god van het kwaad, de leugen en het geweld, en zeker niet de schepper.

   Maar een zo opzichzelf staande site is steil klimmen, je zou dit met een archeoloog en een godsdiensthistoricus willen overwegen. Veel van de beweringen zou je willen crosschecken, en dat kost maanden tot jaren.

   Tot dan kan ik de site als waardevolle bron gebruiken, maar zeker niet als autoriteit. De argumenten wegen echter wel veel zwaarder dan die van toktok.

   De homesite bevat een hele lijst artikelen (die ik nog moet lezen). Misschien dat dan de achtergrond van de site duidelijker wordt. Een paar voorbeelden:

   - Anu-Yahweh: The True Devil (The Impostor God)

   - The Truth about New World Order and its Modus Operandi

   - The Hebrew Bible: A Sinister Blueprint for the Zionist New World Order

   4.4. The 'Devil' Satan and Satanism - Let's Be Done with the Myth once and for all!


   - The Putrid Teachings of the Nazarene - A Sinister Jewish Hoax

   Verwijderen
  5. Sumerië had een cultuur die zijn oorsprong had in dramatische ecologische veranderingen, zoals de Egyptische toen ontstond door het verdrogen van de Sahara. Door het zeer snel stijgen van de zeespiegel kwamen vluchtelingen uit de Perzische golf en de zwarte zee in mesopotamië, zoals de vluchtelingen uit de Sahara bij de Nijl kwamen. Pas een stuk later, door de inval van de Akkadiërs kreeg de cultuur meer en meer een semitisch karakter (Assur en Babylon). Volgens de bijbel kwam Abraham daar uit vandaan.

   Verwijderen
  6. Ik ben het helemaal met knip eens: er zijn veel voorbeelden aan te dragen waarmee je kunt aantonen dat slavernij ( ge globaliseerde -) een joodse zaak is.
   Voor het jaar 1000 handelden ze in 'Slaven' ( oost Europeanen) en verkochten die in de arabische wereld.
   De handel naar Amerika, banaf 1500, was grotendeels in joodse handen.

   Verwijderen
  7. "Behalve het verschepen en handelen in mensen en de financiering van deze onmenselijke handel werd door deze handelaren een poging ondernomen om deze handelspraktijken ook daadwerkelijk in Zeeland te introduceren. In navolging van de slavenmarkt in het Engelse Liverpool én Antwerpen (waar ook met regelmaat menselijke koopwaar werd verhandeld) zou óók in Middelburg een heuse mensenmarkt worden opgezet. In 1596 arriveerde een buitgemaakt Portugees schip in de haven met aan boord o.a. zo’n 100 West-Afrikaanse slaven die men als buitgemaakt goed aan de man wilde brengen. Deze mensonterende vertoning zorgde voor een enorm tumult binnen de katholieke Middelburgse gemeenschap en burgemeester Adriaan Hendriksz Ten Haeff (én later medeoprichter van de V.O.C.) zag zich gedwongen hiertegen te verzetten. In een verklaring in de ‘Vergadering van de Heren Staten van Zeeland’ liet Ten Heaff weten dat deze mensen niemands eigendom konden zijn en daarom ook niet verkocht konden worden. Daarop lieten de Staten op 15 november 1596 weten dat op de opvolgende zondag van de kansels zou worden verkondigd dat de ‘mooren’ in vrijheid moesten worden gesteld."

   meer lezen op:

   ONS SLAVERNIJ VERLEDEN?

   https://tegenlichters.wordpress.com/2012/03/08/ons-slavernij-verleden/

   Verwijderen
 13. Stan heeft een brief geplaatst van CodePink.

  die eindigt aldus:

  Tomorrow is Nakba Day, the commemoration of 70 years of displacement, and the protests will continue in Palestine. Take action now to demand an end to Israeli massacres.
  With a heavy heart,
  Ariel and all of CODEPINK
  -----

  Een joodse mijnheer, Ariel, die fel tegen het boosaardige Israel is.

  Heel fijn natuurlijk.
  Maar wat heb je er aan als Palestijn?
  Helemaal niks natuurlijk.

  En dat gaat zo al decennia door.
  Ik zie het als controlled opposition.
  Er is geen enkele anti-Israel organisatie die door pakt.
  Allemaal zijn ze volledig geïnfiltreerd door joodse mensen die op beslissende momenten zand in de machine gooien.

  Toen de adel en oude elite nog debaas was in Het Westen, en de joden nog niet geemancip[eerd waren, toen wisten ze wel van wanten: de arbeiders werden georganiseerd tot socialisten. En soms tot communisten. En 50 jaar gelden tot een vrij invloedrijke Linkse organisatie.
  Maar het is voorbij.
  Sinds de joden geemancipeerd zijn en het centrum van de macht vormen, zijn alle tegenstanders machteloze bloggers geworden.
  NIKS komt er nog van de grond.
  Nergens wordt er nog een echte effectieve vuist gemaakt.
  Paroles paroles paroles.  Paroles, Paroles - Dalida & Alain Delon
  https://www.youtube.com/watch?v=bDqHEArTo-Q  BeantwoordenVerwijderen
 14. Students Say No To Nobel Prize For Trump... Can't Give Reason Why Obama Won His
  https://www.youtube.com/watch?v=-eQza1RQqaQ

  Het bewust dom maken van de bevoling sinds Ronald Reagen heeft zijn vruchten afgeworpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat Stan niet begrijpt is dat:
  als je alle leden van een groep verantwoordelijk maakt voor de daad van enkelen (dat doen mensen van nature. Dat heet: discrimineren),
  er binnen die groep een groeps-druk ontstaat om dat slechte gedrag NIET meet te vertonen.

  Joodse cultuur-beïnvloeders hebben dit collectief aanspreken geheel uitgeband, behalve dan voor hun vijanden: de Witte man, de moslim etc.
  Maar waar het joden betreft is dat onmogelijk geworden, want dan heet het plots anti-semitisme. Dat overleef je niet.

  Wat Stan dus nooit zal begrijpen dat is dat niet WILLEM schuld draagt voor wat er in Gaza gebeurt, maar de brave en humane STAN, die gewoon alles gelooft wat ze hem hebben ingeprent, over antisemitisme en hoe vreselijk dat wel niet is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ik van Stan waardeer is dat hij me het verwijt maak dat ik dom ben, en niet inzie dat ik in mijn dromen hele slechte mensen hele slechte beslissingen laat maken die uiteindelijk ook niet in het voordeel van de blanke man zijn. Daarmee toont Stan aan dat hij een Cassandra complex heeft, en ach.. een ieder met een Cassandra complex heeft mijn sympathie. (Cassandra, uit de Griekse mythe heeft de gave om de toekomst te zien, maar niemand die haar gelooft: zie, https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Cassandra_(mythologie)

   Maar sympathie hebben met iemand betekent niet dat ik het automatisch met iemand eens ben.

   Ten eerste is Stan onlogisch: hoe kan je nou tegelijkertijd geloven dat anti-semitisme slecht is (omdat je niet hele groepen kunt demoniseren obv een paar demonische individuen), maar niet inzien dat anti-blank zijn van precies dezelfde redenering uitgaat, namelijk dat je op een paar rotte appels binnen de groep, niet een hele groep mensen als rotte appel kunt discrimineren. Orwell noemt dat doublethink en ook daar kan je bij Wikipedia het eea over lezen.

   Ten tweede is Stan... onlogisch. Want waarom zouden de media zo hard hun best doen om desinformatie en misinformatie uit Israel te krijgen om de blanke man maar niet te hieven informeren over de moord op Palestijnen en het verwonden en terroriseren van die bevolking door de Staat Israel? Als de blanke man alleen maar aan zijn eigen hachje denkt en de rest van de wereld mag doodvallen hoefden de media hier niet dag in dag uit een 'whitewash' van te maken.

   Hoe dit gedrag van Stan te verklaren? Ik weet het niet, en een gesprek met hem zou denk ik erg inzichtelijk kunnen zijn voor zowel Stan als mij (80% van de communicatie is non-verbale communicatie). Maar ik weet niet of Stan dat wil. We zullen zien.

   Verwijderen
  2. Stan heeft mijn respect, want hij heeft al heel wat verwijten uit joodse hoek over zich heen gehad.
   Maar toch gaat hij maar de helft van de weg, en is dus in feite mee verantwoordelijk voor het feit dat die gruwelijkheden kunnen gebeuren.
   De 'halve kritiek' is nodig om 'het volk' het idee te geven dat 'it is taken care of': Israel wordt in de gaten gehouden en de kritici laten zich horen.
   Maar dat is natuurlijk helemaal niet zo.

   Israel wordt half slap bekritiseerd. De kritiek is maar 20 % van wat ie behoort te zijn.
   Kritici als Stan zijn onontbeerlijk voor Netanyahu.

   Zonder Stan zou Netanyahu niet kunnen doen wat hij doet.

   Verwijderen
 16. Het is veel te vroeg om een flesje te ontkurken of een feesthoedje op te zetten, maar:

  https://www.rt.com/news/426729-soros-foundation-stops-operations-hungary/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een Surinamer zegt:

   Een blanke - trekt wit weg als hem iets niet bevalt.
   - wordt rood als hij kwaad wordt.
   - wordt blauw als hij het koud heeft.
   - word groen van jaloezie.
   - word bruin al hij te lang in de zon heeft gelegen.

   En dan noemen ze MIJ een kleurling!

   Verwijderen
 17. De Kerch brug naar de Krim is geopend.

  Speciaal voor toktok: Putin opent de brug door er met een Kamaz vrachtwagen, gevolgd door een colonne van dezelfde trucks overheen te rijden:

  https://www.rt.com/news/426777-putin-truck-crimea-bridge/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De waardeloze Volkskrant zit nu helemaal achter een betaalmuur.

   Dit lijkt zijn doel zwaar voorbij te schieten, want welke beetje kritische lezer gaat zwaar betalen voor dit gekleurde nieuws?

   Er zijn bijna geen sites over die MSM nieuws brengen zonder betaalmuur of een zwaar tabloid karakter. Het lijkt steeds meer op de Pravda in 2005.

   Wel goed voor betrouwbare zenders en sites als RT, RI, MoA en Sputnik, die kunnen hun aantal lezers en kijkers flink verhogen.

   Verwijderen
  2. Ik heb niets hoeven betalen om dit artikel te lezen.

   Verwijderen
  3. Je krijgt 15 artikelen cadeau...

   Verwijderen
 18. Ecuador is gevallen! Ze komen terug op hun steun voor Assange.

  Als ze dit doorzetten gaat dit de geschiedenis in als de grootst schande in de historie van dit prachtige land. Tegen de reputatie van vele generaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Indrukwekkend artikel van Willy van Damme over de banden van Westerse inlichtingendiensten en radicaal islamistische bewegingen.

  De geheime diensten en de Syriëstrijders–De zaak Fouad Belkacem en Bassam Ayachi

  https://willyvandamme.wordpress.com/2018/05/13/de-geheime-diensten-en-de-syristrijders-de-zaak-fouad-belkacem-en-bassam-ayachi/

  BeantwoordenVerwijderen