donderdag 24 mei 2018

BREAK: Nederland nu openlijk in Oorlog met Syrië

De Nederlandse luchtmacht vliegt onder aanvoering van de Amerikanen boven Syrië. Wat ze daar precies uitspoken weet niemand. Maar dat er geen bal van klopt, voelt iedereen op zijn klompen aan. Want officieel luidt het verhaal dat de coalitie daar tegen IS zou bombarderen. Maar het echte doel van de Amerikanen is Assad wegpesten, en IS is een creatie van de VS en ISraël.

IS wordt niet serieus gebombardeerd, maar het Syrische officiële leger wel. En Nederland doet daar gewoon aan mee. Nederland collaboreert in een oorlog tegen Syrië.

Nog een keer, want misschien druigt het nog niet helemaal tot iedereen door:

UW EN MIJN LEGER, HET NEDERLANDSE LEGER, ONZE LUCHTMACHT, BOMBARDEERT HET SYRISCHE LEGER. OP SYRISCH GRONDGEBIED. HET SYRISCHE LEGER PROBEERT IS/ISIS VAN ZICH AF TE SLAAN EN WIJ (WIJ DUS!!!) BOMBARDEREN HET SYRISCHE LEGER OM ZODOENDE IS/ISIS TE BESCHERMEN.

Wij gaan ervan uit dat morgen de hele Tweede Kamer vraagt om een spoed-debat. Dat Rutte en zijn kliek voor uitleg naar de Kamer worden gehaald en dat de hand- en spandiensten bij deze Nederlandse terreuroperaties per direct worden gestaakt. Syrië heeft ons niks misdaan. Het Nederlandse volk wil helemaal geen oorlog met Syrië. Waarom doet onze regering dat dan voor ons? Waarom begint ons regime een oorlog met Syrië? Dit moet toch stoppen?! Wij mogen toch niet zomaar Syrische soldaten gaan dood maken, zonder dat ze ons ooit iets aangedaan hebben? Daarbij geven we hen dan natuurlijk het morele recht ons ook te bombarderen. Wat kopen we daarvoor? Dat is toch helemaal niet goed voor onze veiligheid? Zomaar landen aan te vallen en bommen te gooien?!

2 opmerkingen:

  1. https://www.almasdarnews.com/article/russian-military-source-denies-us-bombed-syrian-army-troops-in-deir-ezzor-rt/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. https://www.rt.com/news/427601-us-coalition-strike-syria/

    BeantwoordenVerwijderen