woensdag 2 mei 2018

Italiaanse journalist verhinderd Odessa te bezoeken

De geplande gruwelaanval in Odessa, vandaag 4 jaar geleden, op 2 Mei 2014, mag niet te veel aandacht krijgen. En al helemaal niet in het buitenland. De Italiaanse reporter Giorgio Bianchi wilde iets doen aan de informatie-blokkade en reisde naar Oekraïne. De Oekraïense autoriteiten kregen er lucht van, hielden hem aan, en versperden hem de doorreis naar Odessa.35 opmerkingen:

 1. Even wat aandacht voor armenie. Ik zie daar teveel vlaggetjes en kleuren. De protesten tegen de democratisch gekozen leiders is volgens het soft power draaiboek. Maar nu de bezetting van overheidsgebouwen en de eis op de controle van de verkiezingen maakt het verdacht en mogelijk een gewelddadige coup. Het wachten is op msm propaganda, eu vlaggen en sluipschutters om het zeker te weten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is al veel te ver gegaan! Ze hebben meer dan normaal veel waarschuwingen gekregen (2 eerdere pogingen, met uitstekende analyses van experts zoals Starikov.

   Stupidity kills! Bij de EU hebben ze niks te zoeken (veel te ver weg en zeer zwak). Zo sluiten ze zich economisch af uit hun economische zone (met veel toekomstperspectief).

   Hier heb ik geen enkel medelijden mee, ook niet naar de Russen, die het maar laten gebeuren.

   Verwijderen
  2. Zeker. Interessante ontwikkeling. We gaan het volgen.

   THE REVOLUTION BEGAN IN ARMENIA: SOROS SENDS GREETINGS TO PUTIN
   https://katehon.com/article/revolution-began-armenia-soros-sends-greetings-putin

   De NOS neemt nu de halve finale van de champions league tussen Liverpool (met held Salah) en Roma te baat om een anti Sisi (nationalist ipv globalist en daarom verdoemd) verhaal te schrijven. LOL. Regime dit, regime dat etc. LOL arm NOSje.
   https://nos.nl/artikel/2230045-mohamed-salah-is-de-held-van-egypte-en-niet-alleen-omdat-hij-goed-voetbalt.html


   Verwijderen
  3. Het NOSje zal het nooit hebben over het Rutte regime, terwijl het dat wel is.

   Hij luistert NOOIT naar het volk, maar altijd naar de too big fail SS corporaties. De fascistische corporaties. In oekraïne (oerkaïne referendum), de kleine boertjes moeten weg en too big to fail SS Monsanto en fascistische oligarchen moeten komen en het land leegzuigen en europese burgers moeten meer aan Brussel betalen om de expansie en hun SS globalistische midden klasse vernietigende plannen te bekostigen.

   Hup 1,4 miljard voor de corporatistische oligarchen door afschaffen dividend belasting. Naar oligarchen die van gekkigheid niet weten wat ze met dat geld moeten doen en alleen maar meer willen en tegelijkertijd dood ongelukkig en vals zijn. Dit allemaal dankzij het Rutte regime. Clown onder leiding van Bilderberg Willem Alexander van Amsberg. P.s. Denk maar niet dat deze vriend een stukje van Oranje in zich heeft. Op advies van Juliana familie nog nooit DNA afgestaan in tegenstelling van de andere koninklijke families.

   Verwijderen
  4. Sisi is een pion van de Sauds en dus van het westen. Te bloedige coup tegen de democratische president werd door de nos toegejuicht. Dat hij nu wordt aangepakt beteket dat hij het exht heel bond maakt of teveel praatjes krijgt en israel en de saudies hem weer weg willen hebben.
   de nos maakt zicht nooit zorgen om de mensenrechten van moslims, dat kan het niet zijn. Misschien wordt hij dadelijk wel afgeschoten en geven ze hamas de schuld.

   Verwijderen
  5. Het nos artikel gelezen en het is duidelijk. Msm steunt de coup en het heeft de naam fluwelen revolutie gekregen. De enige reden om de democratie aan de kant te schuiven is veelzeggend in zijn nietszeggendheid:
   "De oud-journalist riep daar op tot verandering. ...het moet volgens hem eerlijker, meer gericht op het volk."

   Verwijderen
  6. Ik ben het niet met je eens dat Sisi een pion van de saudi's is en dus een pion van het westen.

   De saudi's hebben Sisi de nodige miljarden gegeven zodat hij niet in de klauwen zou vallen van het IMF (de wallstreet oligarchen). De saudi's voelden zich bedreigt door moslim brotherhood figuur Morsi. Morsi tesamen met Qatar zouden te machtig worden in de regio, wat een direkte bedreiging is voor saoedi arabia. Met het financieren van Sisi heeft Saoedi Arabië (het koningshuis) voorkomen dat ze vanuit Egypte een dolk in hun rug krijgen.

   Het is mijn persoonlijke mening dat de globalisten met begerige ogen naar het genationaliseerde Aramco kijken. Dit zou met een coupe van de koninklijke familie via Qatar en het Egypte van Morsi kunnen. Nu met de dure oorlog in Jemen komt de privatisering alsnog in beeld.

   Verder
   Je ziet dat Sisi een onafhankelijke lijn volgt en je ziet dat Sisi vrienden is met Poetin. Je ziet dat Sisi totaal geen vriend is van de verenigde staten cq "international gemeenschap". Totaal geen puppet.

   Komt de moslim brotherhood in Egypte aan de macht dan wordt het salsfistische KSA heel erg zenuwachtig.

   P.s. Was Morsi aan de macht gebleven, dat was Assad snel verdwenen onder druk van een oneindige hoeveelheid terroristen die in Egypte worden opgeleid en naar Syrië worden gebracht. Sisi heeft erg zijn best gedaan om het terroristische geteisem te onderdrukken, waar wij hem zeer dankbaar voor moeten zijn.

   De NOS zou een lovend artikel over Sisi moeten schrijven.

   Verwijderen
  7. "Je ziet dat Sisi een onafhankelijke lijn volgt en je ziet dat Sisi vrienden is met Poetin. Je ziet dat Sisi totaal geen vriend is van de verenigde staten cq "international gemeenschap". Totaal geen puppet"

   Laat ik het zo zeggen dat Sisi zowel open staat voor het westen als voor het oosten. Een echte nationalist die van het land Egypte houdt.

   Verwijderen
  8. In elk geval een seculiere leider! Financieel zit hij onder het saoedi juk (maar Morsi onder het Qatari juk).

   Het probleem van Egypte is dat de bevolking veel en veel te groot is voor de draagkracht.

   Verwijderen
  9. @ Oli

   Denk ook dat Sisi meer een nationalist is dan iets anders. (Soros' bijvrouw Rena Netjes loopt niet voor niks dagelijks leeg boos op hem via haar twitter)(

   Verwijderen
 2. OT

  "Skripal case: British confirm they have no suspect; Yulia Skripal vanishes, no word of Sergey Skripal

  Amidst speculation that British government has imposed reporting restrictions, British authorities admit they have no suspect in Skripal case

  http://theduran.com/skripal-british-confirm-no-suspect-yulia-vanishes-no-word-of-sergey/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar zijn nu al de westerse MSM journalisten die precies het verhaal van Yulia en Sergey willen weten.???
   LOL. Geen één heeft een interview naar één van de twee of naar beiden gevraagd.

   De gecontroleerde hoernalistjes (en daardoor overbetaald) willen alleen maar orders opvolgen van hun gecontroleerde hoofdredacteuren en die orders zijn perceptie management.

   Het vak journalist kennen ze niet of willen ze niet uitoefenen op straffe van ontslag

   Verwijderen
  2. De belastingbetalers (hardwerkend nederland) betalen
   overbetaalde hoernalisten die propagande voeren voor de agenda voor de NIETS betalende en alleen maar CASHENDE oligarchen.

   Verwijderen
  3. Het is wel duidelijk waarom het zo stil is rond de Skripals, er is een link tussen Christopher Steele en Skripal en daarmee met de DNC en Hillary Clinton.

   RussiaPhobia and the Skripal Affair: Where They Tell You Not to Look

   https://www.globalresearch.ca/russiaphobia-and-the-skripal-affair-where-they-tell-you-not-to-look/5638744

   Verwijderen
 3. Poetin ziet de noodzaak voor geavanceerde techniek en stimuleert dit
  Putin: If Russia Has No Technological Breakthrough Soon, We Will Fall Far Behind!
  https://www.youtube.com/watch?v=5OEUTGaxZlI

  Weleens gemerkt dat Rutte zich hiervoor inzet ?. Nee die belt liever een olympische sporter die net goud verdient heeft zodat die goude plak ook op hem afstraalt.

  Ondanks alle sancties, zie hier eens hoe Iran zich ontwikkeld.

  State of Science: Iran Overtakes Israel in Scientific Research Rankings
  https://sputniknews.com/middleeast/201805021064092627-iran-overtakes-israel-scientific-research/

  Ik hoop dat wij in het westen beseffen dat we niet achter gaan lopen en dat we onze kinderen op school weer wat laten leren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op school scoren we. Leren doen we zo goed als niet op school, toen niet, nu niet, nooit niet.

   Wat heb ik op school geleerd
   Rekenen
   Schrijven
   Lezen
   Niet weinig, maar ook niet veel als je nagaat hoeveel tijd er over heen is gegaan om die vaardigheden te leren. En het staat in geen enkele verhouding met de tijd die ik heb moeten besteden met het aanleren van braafheid.

   Op de universiteit leer je, als je de juiste studie hebt gekozen, met geluk een vak en wat de fatsoensnormen binnen dat vak zijn (Maw leer je nog meer braafheid).

   En verder leer je op de Universiteit dat als je het antwoord op de vraag niet weet, het antwoord C is.

   Verder is alles wat ik op de universiteit geleerd heb, aangeleerd door mezelf en anderen, en daarvan stond de leerstof niet op het programma!

   En nu leer ik in mijn werk wat het 'goede' is van competitief te willen zijn otewel (een van de) besten van mijn (inter)nationale werkomgeving te moeten zijn, en dat ik anderen voorbij moet willen streven, want dat is 'goed' voor je eigenbeeld. En je carriere. En de werkgever die alleen maar 'toppers' wil, om zodoende hoog te scoren op zinloze lijstjes die het goed doen in de pers. En waar het in het leven natuurlijk allemaal om te doen is.

   Verwijderen
  2. Antidotum

   http://jessescrossroadscafe.blogspot.nl/2018/05/the-elites-and-their-media.html?m=1

   Verwijderen
 4. De onderzoeken van Bellingcat zijn zo langzamerhand een gegarandeerde aanslag op de geloofwaardigheid van iedere false flag door de transatlantische oorlogsmachine:

  https://medium.com/@caityjohnstone/war-propaganda-firm-bellingcat-continues-lying-about-syria-60e02587e66f

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een Amerikaanse rechter heeft Iran veroordeeld voor het betalen van $6 billion aan de nabestaanden van de slachtoffers van 9/11.

  US judge orders Iran to pay billions to families of 9/11 victims

  https://www.blacklistednews.com/article/65543/us-judge-orders-iran-to-pay-billions-to-families-of-911.html

  En dan te bedenken dat een Europees rapport uit 2017...

  It’s Official: European Scientific Journal Concludes 9/11 Was A Controlled Demolition
  September 11, 2017

  http://awarenessact.com/its-official-european-scientific-journal-concludes-911-was-a-controlled-demolition/?=mm

  ...en een recenter rapport van de Canadese Prof. Leroy Hulsey, die ook bij rechtszaken optreedt als forensisch getuige, onherroepelijk zullen leiden tot de ineenstorting van de hele 9/11 story.

  De geschiedenis en de destructie van gebouw 7 en zijn functie binnen Operatie 9/11, d.w.z. binnen het grote 9/11 complot

  https://apokalypsnu.nl/2018/04/30/de-geschiedenis-en-de-destructie-van-gebouw-7-en-zijn-functie-binnen-operatie-9-11-d-w-z-binnen-het-grote-9-11-complot/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aangezien het niet meer lukt om Rusland overal de schuld van te geven is Iran nu aan de beurt.
   De echte dader van 9-11, Israël, kan op deze manier afrekenen met aartsvijand Iran. En de Amerikanen trappen daar maar al te graag in en kunnen ze nog wat stoffige bommetjes kwijt.

   Verwijderen
 6. By Paul Craig Roberts
  May 01, 2018

  "If there is a World War 3 the US and all of the Western world would be immediately destroyed as nothing stands between the West and the extraordinary nuclear capability of Russia except the likelyhood of complete and total destruction. If China enters on Russia’s side, as is expected, the destruction of the entirety of the Western World will be for all time.

  Why does Europe enable this scenario? Is there no humanity, no intelligence left anywhere in Europe? Is Europe nothing but a collection of cattle awaiting slaughter from the machinations of the crazed American neocons? Are there no European political leaders with one ounce of common sense, one once of integrity?

  If not, doom is upon us as there is no humanity or intelligence in Washington.

  Europe must take the lead, expecially the central Europeans. These are peoples who were liberated from the Nazis by the Russians and who have in the 21st century experienced far more aggression from Washington’s pursuit of its hegemony they they have experienced from Moscow.

  If Europe breaks away from Washington’s control, there is hope for life. If not, we are as good as dead."

  http://www.informationclearinghouse.info/49337.htm

  Eens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. WW3 will be between Europe and the US, no doubt about it.
   Watch my words.

   Verwijderen
 7. En het boek van Kees van der Pijl wat binnenkort verschijnt. Nee, nee, niet in het Nederlands, de oogjes van de naïeve Nederlanders zouden eens open kunnen gaan.


  Kees van der Pijl: The Downing of Malaysian Airlines Flight MH17 and the New Cold War with Russia

  https://www.globalresearch.ca/the-downing-of-malaysian-airlines-flight-mh17-and-the-new-cold-war-with-russia/5638505

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oogjes van de Nederlanders moeten gesloten blijven. En snaveltje toe. Annechien leest voor uit de staats NOS fabeltjes krant

   Verwijderen
  2. Zij heeft wel een sexy stem.

   Verwijderen
  3. Vind je?. Ik vind haar een rotstem hebben waar ik maar moeilijk naar kan luisteren. Zet wat mij betreft Yolanthe voor de camera. Dan heb je nog een reden om te kijken.

   Verwijderen
  4. Yolanthe? Val jij op rimpels?

   Verwijderen
  5. Yolanthe? Val jij op rimpels?

   Die worden wel gemaskeerd door de make up doos. LOL

   Verwijderen
  6. @oli,

   Zo zie ja maar weer hoe smaken verschillen.

   Verwijderen
  7. Overigens zijn de rimpels van Yolanthe wél genetisch vastgelegd. Dit in tegenstelling voor de ADHD van @Rootman, die heeft hij te danken aan de goedgekeurde E-nummers. Net zoals de EU het verhogen van de straling in ons voedsel en water, na de de ramp in Fukushima, stilzwijgend voor ons verhoogde. Of het NOS-journaal, die in 2011, na de ramp in Fukushima, ons wist te melden dat het aantal kankergevallen in Nederland met 40% zal stijgen. Het lijkt erop dat @Rootman een nieuw soort struisvogel is, met een wat langere nek, zodat hij die nog dieper in de grond kan steken.

   Verwijderen
  8. @Jannalor/ dr Oetker:

   Daarom vind ik haar onaantrekkelijk (bad genes).

   Verder heb jij niet de competentie om over ADHD te spreken en al helemaal niet over de mijne. Bovendien is het ad hominem en off topic.

   Omdat ik niet in jouw kwakzalvers geloof ben ik een struisvogel? Jij gebruikt het NOS journaal als bron?

   Verwijderen
  9. Sorry naar Jolanthe, ik dacht aan Jojanneke...

   Verwijderen
 8. 'Grieken die migranten terugsturen is duistere, illegale praktijk'
  https://nos.nl/artikel/2230095-grieken-die-migranten-terugsturen-is-duistere-illegale-praktijk.html

  Grieken zouden zomaar eens mensen terug sturen. Dat mag niet!, dan komt de globalistische agenda in gevaar. De NOS gaat in de aanval!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Blik-propaganda van hoge graad.
  Een docu van "groep 2 mei" uit Odessa die in 2015 werdt vertoond. Nergens op Blik te zien. Begrijpelijk, want deze spreekt propaganda van Blik tegen. https://www.youtube.com/watch?v=7o58-MVj-lI
  This documentary is based on our investigation results. The film features the event participants and experts who will speak about
  - the fire cause leading to deaths of people trapped in the Trade Unions House
  - street clashes, and the first victims on May 2
  - the work of police and rescue services
  For this purpose we interviewed 257 eye-witnesses, collected video materials of hundreds of gigabytes, conducted the fire-engineering test, inspected the site, analysed the criminal case files and reconstructed chronology of events.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste reageerder,

   uw reactie is erg laat op een draad die al maanden oud is.
   In zo'n geval moet U de reactie onder een 'levende draad' zetten en verwijzen naar het juiste artikel. Of zonder verwijzing.

   Wij op Blik zoeken de waarheid,niet de bevestiging van onze 'eerst gekregen uitleg'.

   Uw link is naar een video van 1 uur waarin insiders in Odessa beweren dat de tragedie niet de schuld was van de Maidan mensen.
   Voor ons is dat belangrijk om te weten.
   En zo nodig te weerleggen.
   Nu heb ik andere zaken te doen, dus mogelijk iets voor later.

   De video heeft wel erg weinig views, en slechts 4 reacties.
   Hoewel er veel tijd aan de video is besteed is het zo te zien geen 'bombshell' die alles verklaart.

   https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2018/05/italiaanse-journalist-verhinderd-odessa.html
   https://www.youtube.com/watch?v=7o58-MVj-lI

   Verwijderen