vrijdag 4 mei 2018

Amerikaanse rechter: Iran moet Miljarden betalen voor 9/11

Dat Amerika een land in verval is, is alom bekend, maar het wordt steeds erger. Nu hebben ze het volgende bedacht: Iran is -zonder bewijs- verantwoordelijk gehouden voor steun aan Al Qaida, en daarmee aan 9/11 en daarmee aan de dood van meer dan 1000 doden. Of Iran even wil afrekenen bij de kassier. Dat gaat Iran natuurlijk niet doen, maar dat geeft de Amerikanen dan weer de mogelijkheid om beslag te leggen op Iraanse tegoeden en bezittingen.

Vietnamezen

Misschien kunnen de Irakezen, Libiers, Afghanen, Syriers, Vietnamezen, Hiroshima-mensen, ook eens langs die rechter in New York. Met verwijzing naar dit prescedent. Of de Amerikaanse staat even wat miljarden wil overmaken naar de nabestaanden van bewezen Amerikaans wangedrag. Eens kijken hoe consequent het Amerikaanse rechtssysteem is...En dan nog dit...

Het is stil rond de Skripalletjes

Hebben de Atlantische journalisten hun interesse verloren of werken ze hard achter de schermen om de persconferentie met Julia en Sergey te regelen?

19 opmerkingen:

 1. Die eis van miljarden aan Iran bewijst maar weer: De Neocons gaan er van uit dat je àlle mensen àlles kunt wijsmaken.

  Dat we al 2 maanden niet 1 beeld van de Skripal's hebben gezien bewijst dat er iets helemaal niet klopt met die zaak.
  Dat Engeland met 100% zekerheid bedrog pleegt.

  Over de invloed van GSM telefoons op onze gezondheid: een lang en onbeslist artikel op CNN: https://edition.cnn.com/2018/05/02/health/brain-tumors-cell-phones-study/index.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeft Jutta van het NRC HandelSSblatt nog niet een officieel verzoek bij de Britse regering ingediend voor een interview met Yulia en Sergey ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Morgen de officiële opening van de brug naar de Krim maar het westen doet er alles aan om hier geen feestje van te maken en klaagt een paar Nederlandse bedrijven aan die hier aan meegewerkt hebben. Waar een klein land toch nog kleiner kan zijn, de sneer druipt er van af:

  Nederlandse bedrijven verdacht meebouwen brug naar de Krim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De stumperds denken nog steeds dat ze Rusland kunnen destabiliseren.

   Verwijderen
  2. Nu nog even kijken of je ook een boete krijgt als Nederlander als je de brug gebruikt ! Ga deze zomer op vakantie will zelf kijken of de Krim echt bezet is !

   Verwijderen
  3. Pietka, zorg er dan voor dat, als je gepakt wordt, je uitgebreid op het journaal komt.
   Volgens RT is nu zowat iedereen die ook maar het kleinste beetje met Rusland te maken heeft (een muzikant die in Rusland optreed, een acteur die Rusland bezoekt enz.) een Russische spion. (lacheu)
   Doe je later ook uitgebreid verslag van jouw trip?

   Verwijderen
  4. Volgens Teletekst heeft Putin de brug gebouwd om, let wel: zijn GREEP op het schiereiland te versterken.... :-)

   Verwijderen
  5. Blik, misschien kun je daar morgen een reportage van maken.
   Waarschijnlijk ben jij dan het enige mediakanaal dat hier aandacht aan geeft.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. Tja, dat 9/11 heeft al héél wat 'schuldigen' naar voren gebracht. Waar Osama bin Laden de uitvoerder en Khalid Sheikh Mohammed de 'mastermind' waren, tot aan Irak, Saudi-Arabië en Iran toe. Khalid Sheikh Mohammed besloot, na zo'n 180+ keer gewaterboard te zijn, toe te geven de 'mastermind' achter het hele verhaal te zijn en gaat zijn vonnis (doodstraf) hoogst waarschijnlijk (highly likely) omgezet zien worden in levenslang dankzij een hersenbeschadiging die hij heeft opgelopen door overmatig watergebruik.

  Minister van Defensie, generaal James Mattis, verkondigde van de week vanuit het Pentagon hoogst waarschijnlijk (highly likely) te zullen stoppen met de 'War on Terror', daar Rusland en China een grotere bedreiging vormen voor de wereld.

  Brrrr.....Osama bin Poetin en Khalid Sheikh Jing Ping zijn de nieuwe evildoers in de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms is het wel leuk om Joop te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook het 'kippevel' van Oligarch vind ik altijd weer grappig.

   Verwijderen
 6. White Helmets legitimacy CRUMBLES after Douma false flag, US ‘freezes funding’ for group

  "A major victory for the truth in Syria may be on its way, as the legitimacy of the terrorist-linked “White Helmets” finally begins to crumble, and the US Government is revaluating their support and freezing their funding.

  There has been a media blackout concerning the freezing of funding to the White Helmets, probably because the corporate media rely on their credibility even more than the governments that back them, due to all their White Helmet stories about dying Syrian children get them lots of nice views and add revenue to boot. As a result, there is not much reporting on the freeze of funding, and one could question whether it is even real, or if this story is based on the same ominously “anonymous officials” as the US reports."

  't Moet allemaal nog maar blijken, maar als neocon demagogen als
  Samantha (no place in hell is hot enough for her) Power

  "This is beyond belief and must be fixed immediately. The White Helmets (@SyriaCivilDef) are volunteers who have heroically and selflessly saved tens of thousands of lives"

  https://twitter.com/SamanthaJPower/status/992215162139574273

  en Michael MCFaul
  I have donated to White Helmets in the past and will do so again.

  https://twitter.com/gr8tale/status/992239674809700352 …

  gaan tweetpiepen over het stopzetten van de geldstroom naar de White Helmets dan is er wat gaande.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. linkje:

   http://theduran.com/white-helmets-legitimacy-crumbles-after-douma-false-flag-us-freezes-funding-for-group/

   Verwijderen
  2. Ben benieuwd of Nederland nu ook nog (durft) geld over te maken naar de witte helmen.

   Verwijderen
  3. Meer nieuws over de White Helmets op The Duran.

   Een videoclip doot Ben Swan (+?- 6 min.)

   http://theduran.com/ben-swann-exposes-the-white-helmets-hoax-video/

   De term 'nieuws' is hier overigens zeer betrekkelijk. Swan vertelt in z'n clips geen zaken die niet allang bekend zijn bij degenen die weigeren om sitting ducks te zijn voor de dagelijkse mainstream propaganda over Syrie.

   Niettemin een handig overzichtje, met name waar het gaat over de inbedding van de actviteiten van de WH in de propaganda door organisatiees als Avaaz, Purpoese, Voices Project en The Syrian Campaign. Allemaal gelikte door door commerciele marketingsbureuas uitgetekende campagnes ter beinvloeding van de publieke opinies in de richting van regimechange in Syrie. Zoals bekend is ook Nederland hier nadrukkelijk bij betrokken. Laat nog maar eens zien hoe onwaarachtig onze eigen regering is over de bestrijding van zgn. nepnieuws.   Verwijderen
  4. @ Matt

   Neuremberg II. 't Wordt tijd.

   Verwijderen
  5. Dawg, Avaaz heeft van mij een heel gepeperde mail gekregen, waar ik mijn lidmaatschap aan die club opzegde en hun er van beschuldigde een Soros puppet te zijn en een club zijn die zich voor de belangen van de neocons scharen. Ik schreef: als ze bij de gewone mens geld bedelen voor hun acties (geld voor de witte helmen) dan kloppen ze maar eerst aan bij hun hoofdsponsor.
   De brief was veel langer maar dit geeft een beetje de strekking weer.

   Natuurlijk heb ik op die mail (2 maanden geleden al) geen reactie gekregen.

   Verwijderen