woensdag 2 mei 2018

Koffie verkeerd voor de EU

Een heerlijk kopje koffie verkeerd voor Europa de EU

Elke 2 dagen een Miljardje, moet toch kunnen, Toch?!

Duizend miljard was het 7-jaren budget en dat moet 1200 Miljard Euro worden voor het nieuwe 7-jaren plan. Ja, de Hans van Baalens en Fransen Timmermansen van deze wereld willen ook wat hebben om uit te kunnen delen. Het zou maar gaan om een kopje koffie per burger per dag. En daar krijg je dan politici voor zoals de genoemde Frans en Hans. Wie kan daar nou moeilijk over doen? In sommige andere landen buiten de EU zouden ze er een moord voor doen om er bij te mogen horen. In Oekraïne bijvoorbeeld. Mede dankzij Hans hebben we nu ook de associatie met Oeraïne. En omdat de EU en Oekraïne zo verbonden zijn met elkaar houden de Atlantische journalisten van bijvoorbeeld het NOS-journaal ons zo goed op de hoogte over dat land.

Odessa overal

Vandaag waren overal in de wereld Odessa herdenkingen: Duitsland, Tsjechie, VS, Rusland, ook Nederland (weet iemand waar?). En natuurlijk opende het NOS met deze tragedie. Ohh, nee, toch niet. Ja, het gaat dan ook niet om een CIA goedgekeurd massacer. 48 Mensen kwamen om: doodgeknuppeld, doodgestoken, doodgeschoten, levend verbrand, laten stikken. Een brandweer die op 2 minuten afstand zat die maar niet wilde uitrukken en slachtoffers die vervolgd worden en daders die gepromoveerd zijn tot hoge posten in de politiek, zoals meneer Parubiy. Die leidt nu het onderzoek. Dat is sowieso een Oekraïense specialiteit: een verdachte/dader een onderzoek in handen geven.

Koffie verkeerd

In de media is het trouwens weer, niet een kopje koffie voor de EU, maar voor "Europa". Maar hoe het ook zij, het is koffie verkeerd.

Nederlandse media niet; Russische media wel aandacht voor Odessa

De Russische media besteedden vandaag natuurlijk wel aandacht aan het Odessa bloedbad. Onderstaand het item van Perwi Kanala. Ze openden ermee in hun prime-time uitzending.Foute koffie in Alicante en de Baltische Staten

Waar je het NATO NOS journaal ook niet over hoort is over de discriminatie van de Russisch-talige bevolking in de Baltische staten en het steeds meer afknijpen van de Russische taal, en het sluiten van Russisch-talige scholen. Het vreemde is dat in EU-gebied zoals Alicante de twee-taligheid met het opzichtig stimuleren van het Valenciaans juist door de strot gedrukt wordt. En daar waar juist echt de wens is om een tweede taal te behouden in het onderwijs (het Russisch in Letland), dat daar juist van hoger hand ontnomen wordt. Wederom: Foute koffie.Dit is 'em dan: Parubiy. De Neo-Nazi was destijds secretaris bij de veiligheidsdienst en de organisator van de pogrom in Odessa. Hij verbood de politie van Odessa op te treden tegen de beestachtige moordenaars en verbood de brandweer het vuur te blussen.

2 opmerkingen:

 1. Ik denk dat je er naast zit wat het aantal slachtoffers betreft. Dat waren er geen 48, maar 397.

  http://www.stalkerzone.org/real-number-victims-odessa-massacre-397-people/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blik's stuk gaat niet over een telraam, maar betreft moord, financieel bedrog, racisme en... koffie verkeerd.

   Verwijderen