donderdag 30 oktober 2014

Opmerkelijke MH17 video nu met NL-ondertiteling 18+

Alena Kotsjkina (in het Russisch: АЛЕНА КОЧКИНА) was met 20 minuten na het neerstorten van MH17 op de plek des onheils en maakte volgende opnamen en voorziet die van haar commentaar. Met dank aan @Ferryman is deze video nu met Nederlandse ondertiteling beschikbaar.Enkele van haar opmerkelijke waarnemingen betreffen:

"De geur was onverdraaglijk. Het beet me in de ogen van de formaline. Langer dan 5 minuten was het er niet uit te houden"

"Het was de geur van een mortuarium"

"Er was geen bloed. Enkel bij de volgels was bloed"

"Ik heb zelf geen lichamen met Europees uiterlijk gezien. Enkel Aziatische"

40 opmerkingen:

 1. Vanavond gaan de #VS in #Kiev meeting beleggen over "de desinfo van #Putin en #Rusland".... http://www.li.com/events/the-menace-of-unreality-combatting-russian-disinformation-in-the-21st-century Event wordt georganiseerd door "charity" organisatie en ondersteund door de VS-ambassade....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Ja, ja, 'respect voor de nabestaanden'. Rutte en Timmermans liegen aantoonbaar tegen die nabestaanden Uit 'respect' natuurlijk.

   Verwijderen
  3. Ach CRUELMAN1974, over respect gesproken. Daar ben je weer om de boel af te zeiken. Wat een zielig mannetje ben je toch....triest.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Ik insinueer niks Cruel; dit is Alena Kotsjkina, ik neem aan een plaatselijke journaliste, die dit sec vertelt. Hier heb ik haar latere bezoek aan de crashsite ondertiteld https://www.youtube.com/watch?v=ZZcgsOqpKAI Niks complot. En trouwens, noem me trouwens maar wel complotter, door de CIA bedachte term om nadenkers negatief te framen. Proud to be a complotter! En jij vooral niet complotten en gewoon het regeringsstandpunt volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De waarnemingen van Alena komen trouwens overeen met verzetsleden die vanaf het begin stelden "de lichamen zijn niet vers"

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er van uitgaan dat deze video klopt, en daar lijkt het op, is inderdaad verschrikkelijk om te zien. Waarheid bevinding vind ik het wel belangrijker dan het tonen alleen. Met respect voor de nabestaanden die in mijn ogen ook alleen de waarheid willen vinden hoe erg die ook is. Als alleen maar zaken mogen getoond worden die in het 'westerse' plaatje passen dan kun je tot in de eeuwigheid naar de waarheid zoeken. Om dan meteen de denken dat het een ander vliegtuig was vind ik wel een vreemd idee. Waar moet die switch van vliegtuig en passagiers dan hebben plaatsgevonden? Het past trouwens perfect in Martin Vrijland zijn theorie maar ik sta daar niet achter.
  Maar de rare eenzijdige gedachtenkronkel van bepaald persoon hierboven slaat werkelijk alles. Totaal geen enkel argument van wat er klopt of niet klopt, meteen de plaatser voor gek verklaren. Ik snap trouwens niet wat die hier op dit forum doet behalve alles afkraken. Waarom gaat hij niet posten bij de telegraaf of zo, die heten hem wel welkom. Persoonlijk praat ik er niet meer mee, ik heb nog geen enkel antwoord op mijn diverse post gehad behalve dan afkraken zonder argumenten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom ie hier komt? Wat dacht je? Ruzie zoeken natuurlijk.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. "Waar moet die switch van vliegtuig en passagiers dan hebben plaatsgevonden?"

   Lees "Operation Northwoods" maar.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods

   George W. Bush kon zich ook niet voorstellen dat er vliegtuigen in gebouwen werden gevlogen. Maar in Hollywood wel, want in de pilotaflevering van de Lone Gunmen, die in maart 2001 in de VS werd uitgezonden, was te zien hoe een vliegtuig op afstand werd overgenomen en richting WTC gedirigeerd. Hollywood heeft weleens "voorspellende" gaven.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. "Ja ik ben ook kritisch dat er nog steeds geen fatsoenlijk rapport ligt maar jullie verzinnen vervolgens daaromheen de meest gore en vieze theorieën die ik zelfs na een enorme bad cocaïnetrip nog niet kan verzinnen."

   Voor mij ben je nog niet kritisch genoeg. Maar wat gebeurt er nu als dat rapport er helemaal niet komt? Neem je dan een overdosis? En jij bent degene die er "gore en vieze theorieën" van maakt, jij bent degene die het bestaan van westerse complotten ontkent, het geeft gewoon je beperkte verstandelijke vermogens aan. Jij bent geestelijk instabiel omdat jij je niet voor kan stellen dat westerse leiders (psychopaten en sociopaten) tot zoiets in staat kunnen zijn. In principe vertoon jij zelf het gedrag van een sociopaat:

   - Ze geloven dat hun eigen opvattingen en meningen de enige waarheid zijn en negeren de meningen van anderen;

   - Ze hebben moeite om emotionele reacties zoals kwaadheid, ongeduld of ergernis te onderdrukken, vallen anderen constant aan en laten zich snel door deze emoties meeslepen.

   Dit zijn twee voorbeelden van kenmerken van een sociopaat, herken jij jezelf er een beetje in? Vooral het laatste voorbeeld springt er bij jou uit. Die kwaadheid gaat bij jou gepaard door iedereen als complot-theorist te bestempelen, wat in wezen een bewijs van onvermogen is, die allemaal gebruik maken van complotsites. Het ontgaat jou totaal dat de webloghouder diverse media naast elkaar legt om tot een verantwoord onderbouwd artikel te komen. Daarbij is het helemaal niet onzinnig te denken dat MH370 is gebruikt voor MH17. Het zustertoestel van MH370 stond geparkeerd op vliegveld Ben Goerion, Tel Aviv, Israël, ontdaan van alle registratiekenmerken. Vlucht MH17 stond op Schiphol als "canceled" te boek en niemand vraagt zich af waarom. Alena was ook niet de enige die op de crashsite heeft gelopen en bemerkte dat er een lucht hing van ontbinding, formaldehyde en dat dit onmogelijk van pas overleden mensen kan zijn geweest. Dus, als jij niet in staat bent jezelf te verplaatsen in meningen van anderen, lijkt het mij beter je heil te zoeken bij hen die beter bij je verstandelijk vermogens passen.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Tja, dat is het verschil tussen jou en mij. Ik weet dat deze complotten bestaan en jij niet. Met het kopiëren van uitspraken van mij, voldoe jij precies aan de norm voor het bewijs van onvermogen.

   Verwijderen
  9. "En dan theyknew...weggetrapt bij KLOL en Vrijland, maar hier weer welkom."

   Ik weet niet hoe je erbij komt, maar op KLOL heb ik nog steeds toegang en Martin Vrijland heb ik persoonlijk vaarwel gezegd. Misschien moet je ook nog even vermelden dat ik wel bij swapichou ben weggetrapt? Maar daar kom ik via een proxy ook wel weer binnen, als ik dat zou willen.

   Verwijderen
  10. Waar je dus mee aantoont wat voor gek je bent....Je moet wel psychisch gestoord zijn wil je bij KLOL "serieus" reageren. Die idioot die zichzelf journalist noemt, mensen totaal onterecht, zonder ook maar 1 beetje bewijs aan de schandpaal nagelt voor de meest vreselijke misdaden. Eigenlijk wat Blik en de rest hier doet met de Oekraïense strijdkrachten. Ze plukken het eerste de beste gore videootje van RT of een andere Russische zender, verzinnen er een eigen verhaaltje bij en hoppa, je hebt een beschuldiging!! Zo doen Kat en Vrijland het ook, en jij they dus ook....ergens wat horen, een compleet verhaaltje eromheen verzinnen (wat nou feiten?? die verzinnen we effe) en klaar is kees. Daarbij Kat linkt alles aan Demmink, zelfs de Oekraïense crisis, dus dat jij hem serieus neemt zou moeten betekenen dat je je hier niet hoeft te laten zien wat Demmink doet toch alles??
   En over de vele aantijgingen dat ik ruzie zou zoeken; nee hoor, probeer jullie juist wakker te krijgen. Maar lukt maar niet, jullie blijven in jullie eigen nachtmerries wandelen...wo3 wil maar niet komen, de oorlog met de Russen komt maar niet, Nederlandse regering wil maar niet vallen, maar toch doen jullie het steeds voorkomen alsof het elk moment kan gebeuren...

   Verwijderen
 7. Gisteravond in Nieuwsuur:

  http://nieuwsuur.nl/onderwerp/715448-was-nederland-te-voorzichtig-bij-mh17.html

  Inhoudelijk van alles op deze uitzending aan te merken, maar verdomd de staatstelevisie begint zowaar eens kritische vragen over het regeingsbeleid aangaande MH17 te stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nu gaande, US/Ukraine praten in Londen in bijzijn Geoff Pyatt (US ambassadeur in Kiev) over Russias disinfo... http://www.li.com/player

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach weet je wat?? Aangezien je steeds meer op KLOL gaat lijken en ik niet op fantasiesites reageer trek ik mij terug..jullie mogen lekker verder fantaseren over de leugens die jullie hier verzinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik begrijp de hele discussie hier niet.

  De video toont rauwe en soms schokkende beelden. Beelden die ter plekke gemaakt zijn en niet in een studio. Als je goed kijkt zie je dat sommige van deze beelden ook op TV in het journaal te zien waren. Het zijn dus wel degelijk beelden van de "MH17".

  Als je de video goed bekijkt en hoort wat de journaliste zegt weet je dat het de MH17 niet was. Het feit dat het alleen maar Aziaten waren en veel papegaaien wijst er op dat het vliegtuig uit Azië kwam. Papegaaien worden uit Azië naar Europa geïmporteerd en niet andersom.

  Als je de setting bekijkt valt het op dat belangrijke onderdelen allemaal langs de weg liggen. Lekker makkelijk. 1 journaliste viel op dat er aan de onderdelen gezaagd was. ????

  Wat ook erg vreemd is, is dat de naastgelegen loodsen verdwenen zijn terwijl de huizen, die nog dichter bij de "crash" stonden nog steeds intact zijn. Het lijkt er dus op dat de lijken en vliegtuigonderdelen in de loodsen gelegen hebben, naar buiten zijn gebracht en opgeblazen op het moment dat de echte MH17 overvloog en z'n apparatuur uitzette. Mooie timing dus.

  Mij viel bij het eerste filmpje van de explosie gelijk op dat er geen streep van een geraakt en neerstortend vliegtuig in de lucht te zien was. Ook zag ik gelijk de lange strips in de rook die neerdaalde. Deze strips blijken Chaff te zijn. Chaff wordt gebruikt door gevechtsvliegtuigen om projectielen te misleiden. Welk passagiersvliegtuig heeft dat aan boord???

  Resultaat is dus dat de mensen van de MH17 misschien nog in leven zijn. Net als de passagiers van de MH370 die nooit neerstortte. Waar deze mensen dan zijn is een raadsel. Misschien óók Diego Garcia?

  Hier het filmpje hoe de "crash" niet echt plaats vond.

  http://youtu.be/mAgTE_cP298

  En hier een clip waarin je hoort hoe de Nederlanders in de maling genomen worden.

  http://youtu.be/S5hZT2lSuUo

  Van 2 personen alleen 1 verbrande voet gevonden? Onmogelijk! Wat een nonsens! Hiermee is tevens bewezen dat al die lijkkisten op de snelweg 1 grote show was!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar haal jij die onzin vandaan Van 2 personen alleen 1 verbrande voet gevonden? Daar wordt in het filmpje helemaal niks over gezegd flapdrol. Er wordt heel duidelijk gezegd dat die van haar zoon is en dat deze geïdentificeerd is en dat van haar schoondochter nog helemaal niks gevonden is. Het filmpje van dat de crash niet echt heeft plaats gevonden bewijst ook helemaal niks. Het is nl allang bekend dat het vliegtuig dat volgde de SIA 351 van Air India was. En is die hele theorie over een CIA toestel allang gedebunked!!

   Die journaliste waar jij het over heb is iemand die voor een Russische nieuws zender werkt die geheel op vrijwilligers draait. Dat zij zegt dat het alleen maar Aziaten zijn wil niet zeggen dat het ook daad werkelijk zo is. Vele lichamen waren namelijk zo verminkt dat niemand op het oog kon zien wat de nationaliteit van deze mensen was. Ook dat zagen slaat nog kant nog wal. Zij is nl geen expert op dat gebied. Dan vraag ik me af hoe jij het voor elkaar krijg om in een zin heel stellig te bevestigen dat het wel degelijk MH17 is en vervolgens in de eerst volgende zin het meteen gaat ontkennen dat het over MH17 gaat. Trouwens dat van die papegaaien is ook niet zo vreemd omdat veel mensen hun huisdieren mee nemen op vakantie.

   Die loodsen waar jij het over hebt zijn gewoon afgebroken. Die foto was nl al een paar jaar oud. Als je goed had op gelet had je ook kunnen weten dat er wel degelijk een aantal huizen schade hebben opgelopen door rondvliegend puin en lichamen.

   Dat jij geen streep in de lucht hebt gezien op het filmpje is trouwens ook niet zo raar hoor. Aangezien het vliegtuig pas op de grond in de brand is gevlogen en niet in de lucht. Als een vliegtuig gewoon vliegt laat het toch ook geen strepen na? En waarom is het zo vreemd dat een passagiersvliegtuig chaff vervoert? Misschien waren die wel door het leger in Indonesië of Australië besteld. Er worden zoveel dingen door passagiers vliegtuigen vervoert.

   conclusie: jou verhaal is helemaal nergens op gebaseerd.Slappe aannames die die allang zijn weerlegd en waarvoor een hele logische verklaring is.

   Verwijderen
  2. We treffen het wel met de bezoekers op deze site. Nu weer iemand die aan borderline lijdt.

   Voorbijgaande, aan stress gebonden paranoïde ideeën of ernstige dissociatieve verschijnselen (het idee buiten de werkelijkheid te staan).

   Verwijderen
  3. Heerlijk theyknew; jij lijdt aan typische plottermanie...iedereen die het niet met jouw versie eens is compleet voor gek verslijten en zelf aan een soort Godscomplex lijden want tja, je bent net als je grote mentor (lees doorgesnoven psychopaat) Micha Kat; Alleen jij verkondigt de waarheid en iedereen die daaraan twijfelt is een ongelovige, een heiden, een untermensch! Dus deel jij die mensen maar meteen een ziekte toe en beschimp je ze, terwijl ze veel meer richting de waarheid zitten dan jij ooit zult doen!!! De enige die hier buiten de werkelijkheid staan (aangezien er idioten zijn die dit videootje geweldig vinden zoals een Blik, want anders had hij hem niet geplaatst, de vaste lezers, allemaal al helemaal doorgesnoven en wel want anders walg je van dit soort videootjes) zijn dus de lezers en bedenkers van dit blog. Daargelaten diegene, zoals ik, Jan Pieter, LGK, Margriet en gelukkig nog meer normale mensen die WEL hun verstand en gevoel laten meespelen en dit buitengewoon wreed vinden om zo met videomateriaal om te gaan. Doe dit vooral 1 op 1 met nabestaanden Blik, en dan niet raar staan te kijken als je moet rennen voor je leven!! Want ik zou ook bijna iemand kunnen vermoorden die zo belachelijk en onnadenkend, ongevoelig en beestachtig omgaat met de beelden van je naasten...of ze er nou op staan of niet...de manier waarop hier word gefantaseerd, gelogen en bedrogen terwijl onderzoeken nog lopen is werkelijk te belachelijk om fatsoenlijk onder woorden te brengen. Daarom heb ik nu een hoop van mijn reacties weggehaald, ze hebben toch geen zin tegen zieke geesten die dit soort "nieuwsgaring" geweldig vinden, nog net niet dansen op de graven van de slachtoffers, om zo hun "fantasietjes" ten uitvoer te brengen. Zij willen koste wat kost gelijk krijgen, alles spinnen totdat zij het "juiste" verhaal hebben, of de nabestaanden nou nog een extra mes in hun hart krijgen of niet. Ze geilen er volgens mij op, anders plaats je dit soort video's niet....maar goed, heb ik hier al vaker gezegd bij andere verhalen en reacties....ze denken niet na, nemen nog een snuif(je) en gaan door met het volgende verhaal verzinnen, alles om hun Westenhaat maar te voeden. Wie ze er mee kwetsen interesseert ze geen reet, zolang zij maar een stijve pik krijgen om hun verhaaltjes met elkaar te delen en elkaar op de rug te kloppen om met nog betere verhaaltjes op de proppen te komen. Alles over de rug van de doden en de nabestaanden....Ziek!! ENORM ziek!! Maar een Blik vind het erger dat er een keertje lullig wordt gezegd dan dat dit soort video's op zijn site verschijnen, er mensen zijn die anderen met gemak nazi noemen terwijl ze zelf nog schijnheiliger als weet ik wat zijn en totaal geen besef hebben wat ze aanrichten!! Daarmee kan je ook meteen hun voorliefde voor de sepa's verklaren die ook totaal geen moeite hebben met mensen verkrachten en vermoorden en trots op twitter melden dat ze een vliegtuig hebben neergeschoten, totdat het MH17 bleek te zijn....

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
 12. Onbegrijpelijk dat deze video hier wordt gepubliceerd, blijkbaar geen enkel normbesef, iets dat zeer zeker ontbreekt bij de maker van deze video die niet gehinderd door enig fatsoen de stoffelijke overschotten filmt en daar ook nog een krankzinnig verhaal rond weeft. Wat betreft dat krankzinnige verhaal: het vliegtuig is in delen neergestort dus logischerwijs heb je concentraties van stoffelijke overschotten. Verder zijn er resten van de brandstof, van de toiletten en overblijfselen van de explosie die bepaalde geuren veroorzaken. Het ontbreken van bloed is te verklaren uit de hoogte waarop het vliegtuig uit elkaar spatte, op 10 km hoogte en met die onderdruk verdwijnt het net als water/ ijs in de wolken. Het is een gotspe dat aan een dergelijk dwaallicht die maar wat aan fantaseert ruimte wordt geboden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Wat betreft dat krankzinnige verhaal: het vliegtuig is in delen neergestort dus logischerwijs heb je concentraties van stoffelijke overschotten."

   Wat is daar zo "krankzinnig" aan? Volgens officiële bronnen strekt het rampgebied zich uit over 50 vierkante kilometer en het grappige is, in onderstaande quote geef je het zelfs toe.

   "Het ontbreken van bloed is te verklaren uit de hoogte waarop het vliegtuig uit elkaar spatte,"

   Verwijderen
  2. Ja maar they...laat maar, zelfs al zou ik het er inrammen dan snap je nog niet waarom er fatsoenlijke mensen zijn die verbolgen zijn over dit soort beelden....het zal je eigen vrouw, man, broer, zus, oma, opa of wie dan ook maar zijn over wie dit maffe vrouwtje het heeft....propaganda over de rug van doden en nabestaanden heen...maar dat besef wil bij jullie maar niet komen....hypocriet, naar, ongevoelig stuk vreten dat je er bent. Sorry Blik maar dit zijn dingen waar ik me zo ongelofelijk boos over kan maken. Als het jou familielid of vriend(in) was geweest die daar in stukken lag en zo werd getoond met bijbehorende complotwazel dan was je ook boos....

   Verwijderen
  3. "Ach weet je wat?? Aangezien je steeds meer op KLOL gaat lijken en ik niet op fantasiesites reageer trek ik mij terug."

   En kijk, daar is hij weer. Je bent niet erg consequent in je uitlatingen en ik begin steeds meer medelijden met je te krijgen.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen