maandag 13 oktober 2014

Aanslag op leven Pavel Gubarev

Eerst zou hem de toegang tot de verkiezingen in Noworossiya ontzegd zijn. Dat werd gisteren door hem zelf tegengesproken: "Ik had de documenten nog niet eens aangeboden". Vandaag verscheen er een bericht op de Strelkov website dat Strelkov gezegd zou hebben dat Gubarev zijn arm gebroken zou hebben en diverse verwondingen zou hebben. Inmiddels is duidelijk dat er een ernstige aanslag op Pavel Gubarev's leven is gepleegd en dat hij in coma in een ziekenhuis in Rostov (Rusland) ligt met schedel en hersenbeschadiging.Volgens het artikel op de website Vesti.ru kwam de auto van Gubarev onder vuur te liggen bij het plaatsje Snezhe.

De partij "Noworossiya" waar Gubarev de leider van is, schrijft de aanslag toe aan een speciale sabotage-eenheid van het Oekraïense leger.

Volgens de vrouw van Gubarev zouden geen vitale delen geraakt zijn. (Hoe zich dat rijmt met de eerder genoemde hersenbeschadiging waar de vrouw zelf ook over spreekt, is de vraag). Iets meer achtergrondinformatie over Pavel Gubarev, een afgestudeerde historicus, die al eerder in handen van de Oekraïeners was gevallen, maar later geruild tegen offieiceren, HIER.

3 opmerkingen:

 1. Gubarev is bij bewustzijn gekomen, aldus een laatste bericht van RT, Russische versie http://russian.rt.com/article/54278

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens de vrouw van Gubarev maakt Pavel al weer grappen en dankt hij de mensen die met hem meeleven. Hij ziet er nog wel zwak en bleekjes uit. https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_23429

  BeantwoordenVerwijderen
 3. : "Noworossiya" waar Gubarev de leider van is, schrijft de aanslag toe aan een speciale sabotage-eenheid van het Oekraïense leger. "

  Knap dat UA dit kan doen in sepa gebied

  Opnieuw RU propaganda

  BeantwoordenVerwijderen