woensdag 22 oktober 2014

Igor Strelkov waarschuwt voor Oekraïens geweld - ENG subs

Dat Strelkov helemaal niets ziet in de afspraken gemaakt in Minsk was al bekend. Met zijn informatie in onderstaande korte video boodschap dat er nu meer doden aan Noworossiya kant vallen dan tijdens gewone oorlogstijd, is dat ook goed plaatsbaar. Hij waarschuwt voor een Oekraïens offensief en roept op de krachten aan Noworossiya en Russisch kant te verenigen.De berichten en de mening van Strelkov worden compleet genegeerd; niet alleen door de Westerse staatsmedia, maar ook door de Russische media.

Toegevoegde mededeling Igor Strelkov van 11:54 pm 23-10-2014

"Oorlogstuig bijverdiend. We hopen dat de Oekraïeners in de nieuwe situatie niet durven aan te vallen. Maar garanties zijn niet te geven daar ze van elke logica gespeend zijn - het zijn ten slotte ook marionetten. Zegt tant Psaki "aanvallen" - dan wordt er aangevallen."

Uit bovenstaande toegevoegde bericht zou af te leiden kunnen zijn dat Strelkov met zijn eerdere bericht al enige toezeggingen gekregen heeft.

2 opmerkingen:

  1. De enige die van alle logica gespeend zijn, zijn de sepa's. Die denken doordat ze een eigen 'republieken' uitroepen het recht hebben zich te verdedigen. Nope, want de republieken worden door geen hond erkent (behalve Rusland uiteraard) en ze zijn daarmee dus in internationale overtreding. Ze plegen oorlogsmisdaden, voeren de doodstraf in terwijl dat in Oekraiene niet toegestaan is, en ze dus overduidelijk op Oekraiens grondgebied wonen. Daarnaast maken ze zich aan zoveel meer schuldig maar elke keer houden ze mantra dat het fascistische Kiev de schuldigen zijn. Nee mafketels, je moet dan je eigen bevolking de schuld geven. DIE wilden handelsverdragen met EU en meer vrijheid....jullie willen onder de ijzeren hand van Rusland blijven zitten! Dan kan je 2 dingen doen, of je gaat mee met de meerderheid en eist alsnog meer onafhankelijkheid ( wat de Oekraïense regering ook al meerdere malen heeft aangeboden) of je maakt dat je naar Rusland komt want je hebt niks te zoeken in Oekraiene.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En het leuke is, ze zijn toch zo anti-Amerikaans en zo...beschuldigen de CIA lukraak van de hetzes tegen Rusland en de sepa's...en wat heeft hier mafketel Strelkov achter zich wapperen?? Jawel, een Amerikaanse rebellenvlag. Goh wat leuk....hoe hypocriet kan je zijn???

    BeantwoordenVerwijderen