maandag 20 oktober 2014

Mogelijk zwaarste ontploffing tot nu toe in Donetsk

English Summary below. Heden, maandag 20 Oktober 2014 heeft een zeer zware ontploffing plaatsgevonden in Donetsk. Bewegende beelden hieronder:Mogelijk gaat het, zoals de cameraman van het filmpje ook zegt, om een Totshka-U, taktische ballistische raket. Omdat het volgens de beelden erop lijkt dat de belangrijkste ontploffing plaatsvindt als gevolg van het ontstane vuur, zou het ook om een ontploft wapendepot kunnen gaan, zoals Cruelman 1974 opmerkt. RT spreekt HIER over een Chemiefabriek die geraakt zou zijn.De ontploffing volgt na een nacht van diverse aanvallen van het Oekraïense leger op posities van Novorossiya. Blokposten en woonhuizen werden aangevallen en geraakt. Resultaat van de afgelopen nacht in dit "staakt het vuren": Verliezen bij het leger van Novorossiya: 4 doden en 11 gewonden. Bij de burgerbevolking 8 doden en 5 burgers. Bron Noworossiya.NOS verslaggever Gert-Jan Dennekamp @gjdennekamp twitterde: Enorme dreun in Donetsk. Hotel schudt. Kamer @plaatjesboef vol stof. NOS verslaggever David Jan Godfroid vanuit Moskou maakt op twitter via een retweet ook melding van deze "biggest explosion ever". We gaan met belangstelling kijken of dit nieuwe oplaaiende geweld en deze enorme ontploffing het NOSjournaal gaan halen.Tot op een afstand van 9 kilometer raakten ruiten en ramen beschadigd.Ook de Donbass arena raakte beschadigd.Bovenstaand en onderstaand foto's van Gladovka, wijk in de stad Donetsk, na een aanval van gisteren zondag 19 Oktober 2014Laatst binnengekomen beelden: Bijeenkomst regering Volksrepubliek Donetsk wordt ook verstoord door de enorme ontploffing.Zo rond seconde 7 is te zien hoe de ontploffing ook binnenkomt bij de bijeenkomst van de regering van de Volksrepubliek Donetsk. BRON.

ENGLISH SUMMARY

Possibly the hugest blast since WW2 in Donetsk. Result of a Ukrainian (possibly Totshka-U) attack on an amunition depot, possibly combined chemical factory. Dutch State News NOS-journaal covers tonight at the main 20.00 hours bulletin: 1. Monkeys in Holland, 2. Ebola 2 times, 3. Paintings on the move in Amsterdam, 4. Youngsters more interested in becoming referee, and 5. Railworks on the railtrack around Tilburg.

It is obvious that there is no room at all for a gigantic blast and spell of violence in Donetsk, the heart of Europe. And this huge blast is only a part of all the other violence having occurred today and during the weekend in Donetsk, with many dead and injurred and destructions. Can anybody say if the BBC reported anything?

50 opmerkingen:

 1. Kan het ook zijn, en ik roep maar iets, maar waarschijnlijker dan iemand die roept dat het een raket is, dat er een munitiedepot van "het verzet" is ontploft??? Wat zien we namelijk op de beelden; Eerst een flink vuur, dan ineens een enorme ontploffing en iemand die roept Totska-U, terwijl je nergens een geluid van een raket hoort. Het is ineens boem!!! Waarschijnlijk heeft het Oekraïense leger een munitiedepot van de sepa's geraakt, dat eerst in brand is gevlogen en bij granaten en mortieren met een enorme knal de lucht invloog, of een gasleiding of opslag!! Dat komt ook overeen met de film. Maar natuurlijk maken de Donbass-journalisten en Blik er weer iets idioots groots van en maken er meteen een grote aanval met een ballistische raket van. Totaal niet in overeenstemming met het filmpje maar oke...alles voor de propaganda toch?? Ook de verslaggevers reppen over een grote ontploffing, maar niet over een raket of wat dan ook. De enige die dat roept is de filmer en vervolgens neemt iedereen het ook maar blindelings over....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed punt Cruelman, we hebben je opmerkingen meegenomen in het artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het enige wat ik kan opmerken is dat dit een overduidelijk bewijs is dat Kiev de wapenstilstand met voeten treed. Zelfs Cruelman geeft dit toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onzin
   Het is dat de sepa's terrein veroveren
   En om terein te veroveren moet je in aanval gaan.

   Hoe dom kun je zijn om dit te begrijpen dat sepa's/Russen de aanval uitvoeren

   Verwijderen
 4. Donbass cq. de sepa's doen ook niet anders. Zij zijn constant aan het vechten in Mariapol en Donetsk. Waarom denk je dat het Oekraïense leger de beschietingen BEANTWOORD i.p.v. aanvangt??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen argumenten en niet kunnen schrijven. En dan ga jij de spellingsnazi uithangen. Mwhoehaha.

   Verwijderen
  2. Zijn het de sepa's die oprukken naar Kiev of is het Kiev dat het oosten wil zuiveren van een pro Russische bevolking?

   Verwijderen
  3. Onzin, 'zuiveren'
   het is een ATO operatie, dat betekend terroristen verdrijven
   Mensen die daar niet thuishoren, zoals degene met een RU paspoort

   Verwijderen
  4. Dawg
   En gelijk een Godwin inbrengen
   Ditmaakt het dat u geen argumenten heeft

   Verwijderen
  5. Nazivrienden moet je ook gewoon zou noemen.

   Verwijderen
 5. Beantwoord zonder DT, Cruelman, na jouw aanval op Matt en zijn Oekraïne foutje, is dit toch wel een flater hoor. Maar goed, ons weerhoudt her er niet van je gewoon een antwoord te geven: kom dan eens met die foto's of video's van die burgerslachtoffers in Marioepel. Onderbouw dit "verhaal" dan eens. Daar krijg je hier alle ruimte voor. Grijp die enorme kans dan.

  En het Oekraiense leger dat enkel beantwoordt? Heb je in het vorige artikel niet gelezen hoe getuigen spreken van het lukraak rondschieten van de Oekraieners onder buldergelach? En nu hebben ze dus mogelijk een chemische fabriek geraakt. Die ontbrak nog in het rijtje. Echt een voorbeeld van Europese waarden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Punt is dat Russische troepen Mariupol aanvallen ( de voorsteden tot nu toe)
   en dat de bevolking van Mariupol hier helemaal niet op zit te wachten, op de sepa's

   Weer bewijs van RU operatie

   Verwijderen
 6. Als het je niet bevalt hier Blik donder dan op naar Rusland of Donbass?? Kom op zeg!! Dat je het er niet mee eens bent oke, ik zeg ook constant dat de lokale bevolking de dupe is van dit alles. Maar dat jij weer even insinuaties zonder bewijs neer gaat plempen laat zien wie hier de echte geweldslovers zijn. Jij en je lezers dus. Ik wil geen oorlog, 99,99% van Nederland en Europa wil geen oorlog, alleen de Russen en de complotters (jullie dus) willen oorlog en hitsen alles op en verheerlijken de werkelijke oorlogsvoerders. Begin dat een beetje spuugzat te worden dat ik me als vredelievend persoon constant moet verantwoorden terwijl jullie hier de boel bij elkaar liegen en bedriegen en de werkelijke daders de hand boven het hoofd houden en de oorlog maar lekker door laten sudderen en de wandaden van het 'verzet' niet eens benoemen. Sterker nog als ze er wel zijn verheerlijken jullie het als zijnde het goeie antwoord van het Donbass verzet. Dus....jullie verheerlijken het geweld, niet ik. Jullie verheerlijken de manieren waarop het "verzet" zich als ware terroristen tussen onschuldige burgers schuilt, vanaf daken van onschuldige mensen, scholen en/of ziekenhuizen de Oekraïense troepen beschiet die niks anders doen als hun land beschermen tegen separatistische groeperingen die dood en verderf zaaien in Oost Oekraiene en openlijk steun krijgen met wapens, materiaal en troepen vanuit Rusland. Laat mij 1 plaatje zien van een EU/VS/Navo soldaat en ik trek mijn keutel in. Maar dat kunnen jullie niet. In plaats daarvan zijn er al legio voorbeelden verschenen van Russische tanks, wapens e.d. die openlijk meedoen in de strijd. En zoek die zelf maar op, jullie zijn nog te lui om dingen te checken. Neem nou dat "raket'verhaal. Blik neemt niet eens de tijd om het te checken en ik check het wel even. Weg raket-verhaal en toch een ontploffing...dus ik doe nog beter werk in een paar minuutjes dan Blik in zijn "journalistieke" poging een nieuwsblog te maken...check dan je feiten van te voren voordat je gaat plaatsen. En Dawg, tegen jou ga ik niet eens beginnen aangezien jij nog een hoop vragen hebt openstaan die je weigert te beantwoorden. En Blik gaat zelf ook al de taaljuffrouw uithangen. Maar ja, verzin lekker je eigen waarheid hier terwijl de ECHTE feiten en foto's je anders doen beweren. Maar die schuif je onmiddellijk onder het tapijt omdat je een Ruslandlover bent. Als je echt zo van Rusland houdt, en de EU/VS/NAVO zo haat, donder dan lekker op en lever je paspoort in. Die zijn er alleen voor mensen die ECHTE vrijheid wel waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De ECHTE vrijheid van Wreedman's fascistische eenheidsgedachte. Zoiets kan alleen door een nazivriend bedacht worden.

   Verwijderen
  2. Zegt de enige die de werkelijke terroristen verheerlijkt en uit is op oorlog. Dus de werkelijke nazi in ons midden. Degene die het hardste roepen (jij dus Dawg) zijn vaak wat ze het meeste haten (de nazi's). Doeii Dawg!

   Verwijderen
  3. Typisch nazigebral; een tegengestelde mening gelijk stellen aan terrorisme en uit zijn op oorlog. Wat doe je hier zelf eigenlijk nog? Het Dumbass bataljon zit te springen om nazivrienden zoals jij.

   Verwijderen
 7. De sepa's rukken (gelukkig) niet op naar Kiev, maar zijn onder het bevel van Moskou begonnen met onrust stoken. En moeten een veilige doorgang naar de Zwarte Zee bewerkstelligen, hoeveel doden dat ook moge kosten. Dat is de opdracht van Moskou, en de sepa's volgen die maar wat graag op om zo een wit voetje bij het Kremlin te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die veilige doorgang waar jij het over hebt is pas in het gedrang gekomen NA dat Kiev de Krim onder het gezag van de EU wilde plaatsen(de februari revolutie). Er was en is daar altijd een Russische basis geweest en natuurlijk zal Rusland die niet zonder slag of stoot aan het westen afstaan. Jij verkondigd ook alleen 'waarheden' die jou uitkomen en al de rest is onzin. Zo voor je geen discussie. Voor de rest vind ik het eigenlijk best prima dat je de discussie aangaat maar doe het dan met steekhoudende argumenten. En als hier weer taalfouten inzitten hoor ik dat graag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee fout Matt, want ALLE Oekraïense burgers wilden toenadering tot de EU. Sterker nog, Janoekovitsj stond op het punt aan de wil van het volk tegemoet te komen door een handelsovereenkomst te tekenen met de EU. Dus al het gelieg en bedrieg over een "EU-takeover" moeten maar eens afgelopen zijn. Oekraïense burgers wilden ZELF toenadering tot het westen!!! Maar Poetin wilde dit niet, zag dit als een oorlogsverklaring van het westen en gebood Janoekovitsj om NIET te tekenen, en bij aanhoudende protesten HARD OP TE TREDEN!! Dus tja, Poetin valt veel te verwijten, Janoekovitsj ook, die had meer voor zijn eigen volk moeten kiezen in plaats van zijn eigen portemonnee en maffiamaatje Poetin. Janoekovitsj trad dus heel hard op, door met scherp op pro-EU demonstranten te schieten, en later op alle demonstranten, pro of anti EU. Dit betekende het begin van ongeregeldheden die de volksopstand inleidden. Toen zag Poetin "zijn" Krim ook in gevaar komen en nam het in, met een zogenaamd referendum en een overmacht aan militair materieel en troepen (later ook door hem toegegeven, dus wie dat hier nog bestrijd is echt van het padje af). Vervolgens ontstonden ineens "ongeregeldheden" in het oosten van Oekraiene, van vroeger uit wat meer pro-Russisch dan het westerse deel. Niet verwacht maar toch niet onverwacht begon er ineens militair het een en ander te rommelen. Separatisten die bij Moskou/Rusland wilden horen kregen ineens de beschikking over tanks, anti vliegtuig wapens (MH17) en ander materieel en troepen (vrijwilligers noemt Poetin ze) die het oosten van Oekraiene terroriseren, ineens mini-staatjes gingen uitroepen die nergens (behalve door Rusland uiteraard) worden erkend en zich zeer laf tussen de burgerbevolking verschuilen om een soort guerilla-oorlog uit te vechten, met uiteraard de burgerbevolking als weerloos slachtoffer. Hierin plegen zowel de Oekraïense strijdkrachten als de separatisten over en weer oorlogsmisdaden met zeer trieste hoogtepunten die we dan wel en dan niet hier en in het nieuws zien.

   Verwijderen
  2. "NA dat Kiev de Krim onder het gezag van de EU wilde plaatsen"

   LOL

   Wat een leugen

   Verwijderen
 9. Ja, ik wil Cruelman toch ook eens prijzen. Mede dankzij zijn oplettendheid, kwamen we erachter dat de Oekraïense (waarschijnlijk Totshka-U raket-) aanval er niet zomaar eentje was, maar één op wat waarschijnlijk een gecombineerde fabriek/munitieopslagplaats was. En dit doen de Oekraïeners gewoon naast de andere continue beschietingen van de stad Donetsk. "Wij worden de hele dag gebombardeerd", schrijft een kennis ons.

  https://www.youtube.com/watch?v=_K9gaWUVNBQ&feature=youtu.be

  Me dunkt dat we hier samen wel wat nieuws bovengetakeld hebben! En het leuke is... De NOS negeert dit nieuws gewoon. Net zoals de voltallige Nederlandse pers. Wederom, in het Nederlandse taalgebied, enkel bij Blik. Samen met Cruelman! Wie had dit ooit kunnen bedenken!

  Want de NOS is te druk met, en we citeren nu van Teletekstpagina 225:
  1. Aapjes in Arcen (Ja, het is geen grap. NOS is druk met een apenverhaal!)
  2. Koenders: meer doen tegen Ebola (Natuurlijk, Ebola moet erin)
  3. Schilderijen verhuizen in Amsterdam (Ja, voor dit nieuws blijf je thuis)
  4. Coordinatie bij hulp Ebola ontbreekt (nogmaals Ebola, voor wie later heeft ingeschakeld natuurlijk!)
  5. Jongeren vaker scheidsrechter. (Dat ze hier niet mee openen?!)
  6. Werkzaamheden aan spoor Tilburg (Heftig dit!)

  Nee, het is duidelijk, er is zoveel belangwekkender nieuws dan dit, dat het logisch is dat de NOS geen plek heeft voor een (waarschijnlijk) Totshka-U raket op chemie/munitieopslag met kapotte ruiten tot op 10 kilometer, vele doden en nog meer gewonden en continue artilleriebeschietingen van Donetsk, het hart van Europa.

  NOS: Maakt zichzelf nog belachelijker dan ze al waren. Wie kijkt er eigenlijk nog naar dit apenjournaal?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jij dus, blik, anders had je bovenstaande lijst niet kunnen opnoemen. Maar ik begrijp jullie stelling; het journaal verteld enkel wat belangrijk is voor de simpele burger die er verder niet over nadenkt. Ik kijk dagelijks naar het VRT journaal en ik zeg niet dat het perfect is maar in mijn ogen niet zo beínvloed door externe factoren dan NOS. Ook Belgische reportages van o.a. Vranck zijn niet bang om sommige slippendragers tegen de schenen te schoppen. Waar ons wreed mannetje zijn info vandaan haalt weet ik helaas niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nee Matt, ik heb om 8 uur niet gekeken, enkel op Internet-Teletekst de inhoud: http://nos.nl/teletekst/#225_01 , nou, dan denk je toch niet dat ik dan nog in ga schakelen?! :-) Ik ken het VRT journaal niet goed, maar erger dan NOS heb ik in Europa inderdaad niet gezien. Duitsland is erg, mede dankzij die Propagandaschau weten we dat, maar NOS is helaas nog een stukje erger.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohh ja, en natuurlijk had de NOS ook nog de "onderzeeër", want dat is rock-solid Geo-politiek-nieuws! https://www.youtube.com/watch?v=uDLfjl_ci4I&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zeer nuttige kaart om de oorlogshandelingen en veranderende verhoudingen te volgen http://militarymaps.info/?lat=48.3289382&lng=39.0

  BeantwoordenVerwijderen
 14. In dit geval moet ik Blik gelijk geven en dat ik ook teleurgesteld was dat dit niet in het Journaal zat. Dit is zeker nieuws, en het heeft wellicht verstrekkende gevolgen. Was dit een munitiedepot (dus legale aanval) of een chemische fabriek die terecht of onterecht werd geraakt en wat zijn de gevolgen voor de burgerbevolking?? Was het een raket, was het een ongeluk, was het wel een beschieting?? Bedoel zoveel vragen kan je je al stellen, als je alleen al naar het filmpje kijkt zonder verdere uitleg. Waarom wordt er nog steeds gevochten als ons verteld wordt dat er een staakt het vuren is?? Waarom kan 1 iemand WEL naar de ramp plek van MH17 maar een klein leger aan politie niet?? Legitieme vragen, zonder nou een zondebok te zoeken, die gesteld mogen en moeten worden. Waarom wil de coalitie voorlopig geen vragen beantwoorden met betrekking tot MH17?? Dat is op zijn minst raar te noemen, complotter of niet. DAT zijn vragen die ik belangrijk vind, dus dichter bij huis. Dat daar nog steeds oorlog woedt en dat daar Russen aan meedoen ja of nee of mensen uit Verweggistan is, hoe wreed het ook klinkt, eerder een ver van mijn bed show dan de vragen die ik net stelde in het belang van MH17, wat toch zeker een nationale tragedie genoemd mag worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat is inderdaad de vraag; Waarom geeft die coalitie geen antwoord. Hier kun je over speculeren. Ofwel heeft een (misschien gedeserteerde) Rus dat gedaan maar kunnen ze hierdoor toch niet de gehele schuld bij Rusland leggen, want dan doet Putin een boekje open over de wanpraktijken van de States en kan lijden tot oorlog, ofwel zit Kiev erachter maar die waarheid komt niet goed uit voor het westen want een massamoordenaar als bondgenoot gaat toch wel iets te ver. Ze zitten dus in een impasse en daarom hoor je nu bitter weinig op de journaals over die crash, behalve dan dat ze er zogenaamd niet kunnen komen (en "toeristen" wel). Ondertussen verdwijnen de bewijzen en dus kun je de vraag stellen wie daar baat bij heeft en dat lijkt mij niemand anders dan de dader, wie dat ook mag zijn. Het meest pijnlijke is dat er bijna 300 mensen moesten sterven voor politieke belangen en dat dan diezelfde politiek de kop in het zand steekt en de mond houd. Shell staat klaar om met schaliegas boringen te beginnen, Monsanto heeft zijn oog laten vallen op de grootste graanschuur van Europa om zijn gmo's te planten en dood en verderf te zaaien en de EU wil maar al te graag geld lenen om dat later met fikse rente terug te krijgen en als dat niet lukt kunnen ze zowat de hele boel in beslag leggen en alles privatiseren tot eer en glorie van enkele multinationals (zie Griekenland). Dus stel maar de vraag: wie heeft er het grootste belang bij??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Putin heeft grootste belang
   Hoe blind kan je zijn
   Putin wilt niet dat UA opschuift naar westen.
   Reden:
   - grote afzetmarkt gas gaat verloren
   - veel defensie materieel aanvoer gaat verloren voor RU (zie SS18)
   - de EuroAzia unie valt in elkaar
   - zijn Novorussia valt in elkaar

   een ongelooflijke domme post die de werkelijkheid niet wilt zien

   Verwijderen
 16. Weer een geweldige Russische propaganda post op deze site.
  Zonder te onderzoeken wat werkelijk gebeurt is, gelijk een claim neerleggen, 'was raket'

  Wordt al ontkracht door
  http://www.interpretermag.com/ukraine-liveblog-day-245-huge-explosion-in-central-donetsk/#4663http://www.interpretermag.com/ukraine-liveblog-day-245-huge-explosion-in-central-donetsk/#4663

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Misschien zou je zelf eerst eens wat beter moeten lezen . Matt schrijft over de vraag wie er belang zou kunnen hebben bij het stilzwijgen over de aanslag op MH17. Niet of de Russische Federatie al dan niet grote belangen in Oekraine zou hebben, want dat laatste is overduidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja Dawg, en die verdedigen ze dus met hand en tand. Dus troepen, wapens en materiaal sturen naar Oost Oekraiene, de boel enorm destabiliseren daar, als de VS en EU vriendelijk vragen roep de sepa's tot de orde lekker niks doen, sterker nog, we doen er een schepje bovenop (vliegveld terug proberen te veroveren met veel geweld), enz....je geeft het zelf toe, de Russische Federatie heeft TE veel te verliezen dus zij zitten achter de sepa's, als het al Oekraieners zijn. Ik denk eerder allemaal volbloed Russen die orders opvolgen van Poetin!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zelfs de VS menen dat Oekraine, op een halve aardbol van ze verwijderd, een zodanig strategisch belang voor ze vertegenwoordigt, dat ze menen te kunnen bepalen wie er in de regering vanOekraine zit.Dus waar hebben we het over.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ondertussen voeren de Westerse inlichtingendiensten in eendrachtige samenwerking met de MSM een nieuw bedrijf 'guilty by suggestion' op in het treurspel rond MH17. 'Mogelijk scenario's' worden verkocht als bewijs dat de NovoRussyia MH17 heeft neergeschoten. Schande.

  http://joostniemoller.nl/2014/10/brekend-duitse-geheime-dienst-kwam-met-varianten-niet-bewijzen/#comments

  BeantwoordenVerwijderen
 21. En jij hebt daar bewijs voor?? En nu geen nietszeggend youtube filmpje met een of andere gast die ECHT de waarheid spreekt (1 van de 400 die denken dat ze alles weten, waarna het gewoon maffe complotters blijken te zijn).
  Geef nou eens gewoon toe dat Poetin zijn ego het niet aan kan dat steeds meer voormalige Sovjetlanden kiezen voor ECHTE vrijheid en vrije handel etc...en dus toenadering zoeken tot een EU, VS en NAVO. Die op hun beurt heeeeeeel voorzichtig zijn met het toelaten van die landen, juist om de EGO'S van Russische leiders tegemoet te komen en dus niet hard op Russische teentjes te trappen...hoef je niet zo moeilijk over te doen, staat overal vermeld op internet, bij Wikipedia, bij openbare stukken bij de EU en zo, maar jullie moeten overal weer een geheim complot er in zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Bewijs? Ik heb geen zin in een oneindige herhaling van zetten. Alleen al dat afgeluisterde telefoongesprek van Victoria (Fuck the EU) Nuland spreekt boekdelen en daar is inmiddels vaak genoeg naar gelinkt.

  De rest van je comment is ook weer het bekende speculatieve gezwam van je over de psyche van Poetin en de Russen en je leugens over de welwillendheid van VS/NAVO richting de Russen. De Amerikanen omsingelen de Russische Federatie met militaire bases en anti-ballistische raketsystemen die de Russen terecht als een grote bedreiging voor hun veiligheid zien. Via de door hen gefinancierde NGO's mengen ze zich in binnenlandse aangelegenheid die ze geen bliksem aangaat en door middel van economische boycots trachten ze Rusland te verzwakken en een wig te drijven tussen belangrijke West-Europese economieën en de opkomende Euraziatische economieën (over het frusteren van vrije handel gesproken).

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Totale bullshit Dawg, en dat weet je. Dat gesprek ken ik, en is totaal uit zijn verband gerukt!! Daarnaast is alles gewoon te bewijzen en jij verkiest dat om dat dood te zwijgen of simpelweg niet eens te lezen of aan te horen. Prima, zie ik hier volop, mensen die bewust dom willen blijven. Zij willen niks aanhoren van de andere kant, zijn alleen overtuigd van hun eigen gelijk, en willen geen andere zienswijzen horen of lezen. Dan ben je dom, arrogant, kan je geen kritiek verdragen en dus wil je niet slimmer worden. Prima, eigen keus, heb ik ook respect voor. Maar ga dan niet anderen terechtwijzen zoals jij de hele tijd doet en mensen uitschelden voor nazivrienden terwijl jij precies doet wat nazi's destijds deden. Alleen hun eigen "waarheid" blijven verkondigen en geloven en al het andere "elimineren". Maakt geen fijne gespreks- dan wel discussiepartner van je, sterker nog, je elimineert jezelf in plaats van anderen. Er zijn altijd meer kanten aan een verhaal, niet alleen de jouwe. Daar waar ik nog steeds alle kanten wil zien, ze bekijk, ze onderzoek en ook jullie op zijn tijd gelijk geef ben jij alleen overtuigd van je eigen verhaal en mag en kan daar niemand anders verandering in brengen. Daarom geef ik het gesprek met jou ook op, want heb het nu al zo vaak geprobeerd maar jij blijft maar in je eigen verhaalvortex rondzweven, niets of niemand daarin toelatend. Prima, dat mag je als vrij mens maar blijf dan ook lekker op je eigen eilandje en bemoei je niet met zaken waar je geen verstand van (wilt) hebt(hebben).

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Cruelman, volgens mij heb jij termen als "gelul" en ook "bullshit" niet nodig om je punt te maken. Hou het een beetje gezellig ajb. Los van dat de vorm niet fraai is, ben ik het ook inhoudelijk niet met je eens. Dawg maakt zijn punt juist behoorlijk helder. Jouw punt is ook duidelijk. Daar gaan jullie niet meer uitkomen, dus stel ik voor, zoals jullie beiden zelf ook doen, jullie discussie als afgerond te beschouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Prima Blik, bij deze genoteerd. Als jij hem dan ook eens wijst op de term "nazivriend". Heb ik je totaal niet zien doen, maar je maakt je wel druk om woorden als 'gelul" en "bullshit"?? Beetje hypocriet niet? Je maakt je drukker om in jouw ogen vieze woorden dan om ongefundeerd schelden. Maar tja, het is jouw blog en jouw normen en waarden.....

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Fijn dat je een Dawg in bescherming neemt die de meest vreselijke dingen zegt maar je wel over de rooie gaat bij een woordje al gelul. Er is dan echt iets mis met de normen en waarden van dit blog. Zie Dawg bij een LGK gewoon weer hetzelfde zeggen en weer grijp jij niet in. Heb ik je al vaker gezegd maar steeds blijft het dan oorverdovend stil, maar o wee als ik gelul en bullshit zeg....das teveel hoor!! Maar hij mag wel iedereen te pas en onpas nazi noemen?? Ik deed het express terug, kijken of jij zou ingrijpen maar nee, Blik vind dat normaler als lullen en zo...Gatverdamme!! Dan zijn er toch echt een paar hersenpannen los....of iets heel fout gegaan in de opvoeding!! Het zij zo...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. "maar je wel over de rooie gaat bij een woordje als... " ... je hebt wel gevoel voor superlatieven en dramatiek...

  "of iets heel fout gegaan in de opvoeding!!" ... dat zal het zijn...

  "Ik deed het express terug, kijken of jij zou ingrijpen maar nee" ... duidelijk... laat ik nou de indruk hebben dat je wel vaker een spelletje speelt... Af en toe heb ik de indruk dat je een carriere in de toneelwereld bent misgelopen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En weer doe je het niet, maar je wel druk maken om die lullige woordjes. Kom op schijnheilige Blik, je kunt beter toneelspelen dan dit!! Je keurt zwaardere uitingen en ronduit scheldpartijen dus oke, maar o wee als je een ontoepasselijk woord gebruikt. Foei foei, de wereld is te klein. Niks superlatieven en dramatiek, jij die geen maatregelen neemt is echt te gek voor woorden. Maar ja, je bent een complotter, fan van Micha Kat, dus tja, dan hou je juist van woorden als nazi, verrader, untermensch enz....das normale taal voor je. Wie speelt hier nou de spelletjes?? Jij bent gewoon een lullige bullshitverkoper eerste klas!! En Goebbels zal trots op je zijn dat je zijn volgelingen zoals Dawg en Gerrit zo vertroeteld en alles van hen toestaat, maar je iemand meteen terecht wijst als ze een verkeerd woordje gebruiken.

   Verwijderen
 28. Voor iemand die zelf wel heel makkelijk uitdeelt en provoceert ben je wel een tikje kleinzerig. Je schrijft bijna geen tekst waar je niet ongegeneerd iemands verstandelijke vermogens of moraal door het slijk probeert te halen en woorden als terrorist en terroristenlover liggen altijd voor in je mond. Lees er je eigen stukjes maar eens op op na

  Zelf noem ik niet iedereen te pas en te onpas nazi, sterker nog ik heb op dit blog nog nooit iemand, dus ook LGK en zelfs jou niet, een nazi genoemd. Hoe ongemanierd iemand zich op dit blog ook uit, dat is nog geen reden om hem of haar als nazi te bestempelen. Een nazivriend, dat is something else. Geen nazi maar, zoals het woord al zegt, ..een vriend van nazi's. Iemand die zich solidair verklaart met het nazibewind in Kiev en daarbij het verzet van Novorussyia en de Russen vrijwel onveranderlijk als terroristen, moordenaars en untermenschen tracht neer te zetten, maling heeft aan feiten en inhoudelijk argumenten die op feiten steunen en er, als het zo uitkomt, op los fantaseert en liegt. Zo iemand noem ik met een gerust hart een nazivriend.

  Maar goed, Blik wil z'n blog terecht een beetje clean houden en dat ga ik respecteren door voortaan alleen nog maar nazivriend te denken als je weer eens uit de bocht vliegt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een grote leugen plemp je daar neer dus daar reageer ik wijselijk niet op...verder nog meer te liegen?? Ow wacht, je doet al niet anders!!

   Verwijderen
  2. Welke leugen? Waar?

   Verwijderen
  3. Je liegt dus al zoveel dat je de waarheid en leugens niet meer uit elkaar kan houden...niet echt verrassend maar goed....

   Verwijderen
  4. Nou, dan is dit je kans. Noem eens man en paard. Welke grote leugen? Of kom je weer niet verder dan een jij-bak?

   Verwijderen
  5. Het feit dat je zelf al niet de waarheid hier kan neerzetten zegt al genoeg, punt gemaakt lijkt me....

   Verwijderen
  6. Ah, 'het feit dat'. Niet dat je zo'n feit kan noemen, want zo werkt de methode Wreedmans nu eenmaal niet.

   Welke grote leugen? Waar? Komt er nog wat van, Wreedmans?

   Verwijderen
 29. Gezellig demonstreren in Kharkov. Keurige mensen, vast geen nazi's.

  https://www.youtube.com/watch?v=mOgWVfj5GxY

  BeantwoordenVerwijderen