zaterdag 1 december 2018

Meeste griepdoden bij gevaccineerde Oudjes

Voor wie nog twijffelt of ie wel of geen prik voor zichzelf of zijn baby gaat halen, lees het bovenstaande fragment uit de Daily Mail van vandaag.

Vorig jaar was er een record aantal griepdoden. De meeste vielen onder oudjes waarvan velen een griepprikje hadden gehaald dat hen helaas niet had kunnen beschermen tegen de griep...

Maar om het verhaal nog doller te maken: de zorg is nu niet dat die griepprik CONTRA-productief werkt, maar dat er dit jaar niet genoeg prikjes voorhanden zijn...

Wie er, met de kennis van nu, nog behoefte heeft aan een dodelijk griepprikje, is mogelijk enkel bij de Daily Mail bekend. Een Daily Mail die wel vaker een kronkeltje heeft. Zo lezen we verder in dit schunnige Britse rioolblad het volgende artikel:

IJlzwammende Britse pers verkooppt wit voor zwart.

"Hij (Putin) was ook betrokken bij de annexatie van de Krim, een conflict waarbij 10.000 mensen omgekomen zijn."

De leugens bij de paniekerende Britse pers beginnen hallucinerende vormen aan te nemen. Allereerst is de Krim helemaal niet geannexeerd. Tweedens zijn er 0 doden gevallen bij de vreedzame hereniging van de Krim en Rusland. 10.000 Doden zijn gevallen in DONBASS, een heel andere regio, die ook bij Rusland terugwilde, en omdat ze niet terug konden, vielen daar juist wel 10.000 doden.

Feiten doen er bij de zieltogende Britse media niet meer toe. Wit verkopen Britse ijlzwammers als zwart en vice versa, zolang het Rusland maar zwart maakt.

Ouderen in de rij om ingespoten te worden.

49 opmerkingen:

 1. Salvini moet eens een hartig woordje spreken met zijn ambassadeur. Beetje raar dat die meedoet met de G7 ministers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor lagere AOW leeftijd is waarschijnlijk geen geld, maar voor degenen die een sex change operatie willen is er:


  Een betaalde ´transitieperiode´

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel een beetje denegrerend oudjes prikjes ,zou anders kunnen m.i

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je "bejaarden" beter vindt klinken, gebruiken we dat volgende keer..

   Verwijderen
  2. Oudjes klinkt over het algemeen vriendelijk. Mijn 92 jarige moeder noemt zichzelf een ouwe knar, maar dat terzijde. In dit geval is hoogbejaarden of kwetsbare ouderen de juiste term.

   Verwijderen
 4. Met zulke onzin bij de Britse pers moet men niet verbaasd zijn dat ze het predicaat 'fake-news' opgeplakt krijgen.
  Misschien hebben ze daar in Engeland wat te veel last van verkeerde spuitjes, chemtrails en gmo voeding zodat hun verstand beneden het peil van een chimpansee is gezakt.
  Wat de draad betreft, ik heb nog nooit de griep gehad en het dus ook nooit het nut er van ingezien om die spuit te halen. Maar goed, als je dit artikel leest!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf haal ik geen griepprik. Ik krijg nooit griep, en bovendien is het virus wereldwijd aan zoveel mutaties onderhevig dat de griep aan het eind van het seizoen vaak al behoorlijk veranderd is. Ook statistisch lijkt de bescherming minimaal. Dus niet omdat ik gristen ben of een wappie.

  Zo ook afgelopen winter, met een ijskoude maart, en een veel langere griepepidemie dan gewoonlijk. Hoogbejaarde (dat is de juiste term) en zeer verzwakte verpleeghuisbewoners en patiënten hebben dean een sterk verhoogde kans op overlijden.

  Vroegtijdig? Ja, gemiddeld enkele maanden, en ook dat was in de statistieken te zien, want afgelopen zomer was er juist minder sterfte in deze groep.

  Is er enige relatie met de griepprik?

  Niet te bepalen want er was geen controlegroep. Vrijwel deze hele categorie wordt gevaccineerd, en ik heb nog geen cijfers gezien van minder sterfte onder ongevaccineerden in deze categorie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toktok mag blij zijn dat hij gecensureerd wordt. Nu beweert hij weer dat Rusland Ukraine als graanproducent nodig heeft. Rusland is de grootste exporteur van graan ter wereld! De Ukraine wordt daarentegen als achterdeur gebruikt voor GMO voedsel en plof-/chloorkippen naar de EU.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een paar goedkope hooligans van ´het zwarte blok´ (antifa; Soros) niet voor elkaar kunnen krijgen:


  Macron overweegt staat van beleg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog een filmpje, nu vanuit een andere hoek, waarbij de politie infiltranten ontdekt worden en met de staart tussen hun benen afdruipen…

   Macron heeft heel wat uit te leggen.

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1069204245243666432

   Verwijderen
  2. DIT zijn de #GiletsJaunes!

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1068949653482201089

   Geen gezichtsbedekking met bivakmuts, helm of shawl, geen antifafscistenuniform, geen geweld....

   Verwijderen
  3. Hoe criminaliseer je een pure grassroots-achtige burgerbeweging met zeer veel potentieel waar je haast geen grip op kunt krijgen?

   Juist ja... door escalatie.

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1069182354802073601

   Verwijderen
  4. @ Rootmman

   In het artikel wordt tenminste nog een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de vreedzame demonstanten en de relschoppende plunderaars. In diet artikel van onze Staatsomroep wordt dat onderscheid zoveel mogelijk geminimaliseerd:

   https://nos.nl/artikel/2261694-frankrijk-overweegt-noodtoestand-macron-naar-arc-de-triomphe.html

   Verwijderen
  5. Het zwarte blok wordt bewezen gesponsord door Soros!

   Verwijderen
 8. "Ik hoor bij jullie". schreeuwt een arrestant naar de plietsie. Die hem vervolgens laat lopen.

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1068922192820355083

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik weet zeker dat vaccins Big Bussines zijn en ik weet zeker dat tto het jaar 2000 erg veel kinderen autistisch werden door timerosal in de vaccins.

  Maar de stijging van het aantal 'winter-doden'in Engeland komt niet door vaccins op zich, maar door gebrek aan het juiste vaccin voor de huidige griep-bacterien: slecht 15% van de mensen kregen een adequaat vaccin toegediend.

  https://www.dailymail.co.uk/health/article-6446399/More-50-000-people-died-winter-England-Wales-severe-flu-outbreak.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ik weet zeker dat vaccins Big Bussines zijn en ik weet zeker dat tto het jaar 2000 erg veel kinderen autistisch werden door timerosal in de vaccins."

   AUTISM
   By the numbers

   1970: 1 in 10.000;
   1975: 1 in 5.000;
   1985: 1 in 2.500;
   1995: 1 in 500;
   2001: 1 in 250;
   2004: 1 in 166;
   2007: 1 in 150;
   2009: 1 in 110;
   2012: 1 in 88;
   2013: 1 in 50;
   2015: ?

   Prediction

   2032: 1 in 2.

   Verwijderen
  2. Is correct schrijven een ziekte tegenwoordig, domoor?

   Verwijderen
  3. Een domoor is iemand die correct schrijven verwart met de geschiedenis. Appels en peren, weet je wel?

   Verwijderen
  4. Toktok is als een klok: 2x per dag geeft hij de juiste tijd.

   Als thimerosal (hebben ze echt geen ander conserveermiddel?) echt zo gevaarlijk zou zijn zou het verboden worden. Men wil gezeggelijk werkers, geen halve gare autisten.

   Weet joop inmidedels al WAAROM men peperdure metaaloxiden zou verkwisten in ´chemtrails´?

   -niet tegen klimaatverandering, want dat bestaat niet volgens Joop

   -niet om de mensen tot slaven te maken, want dan zou ´de elite met gasmaskers lopen. In oost Azië loopt men wel vaak met mondkapjes. Maar juist daar zijn de mensen, ondanks hun intelligentie, meestal veel volgzamer dan wij (alhoewel met name Nederlanders wel héle erge kuddedieren zijn!).

   Joop, geef deze ene keer eens een duidelijke verklaring, en antwoord op mijn vraag. Enkele zinnen, geen youtube verhaal van meer dan een uur (en geen juridisch mumbojumbo svp; science en logica!)

   Verwijderen
  5. @Rootman is door mij al eerder betrapt op 3 leugens en nu voegt hij er nog 2 aan toe.

   1. Joop heeft nergens ontkent dat er klimaatverandering plaatsvind;

   2. @Rootman had belooft om een aantal YouTube 'verhaaltjes' te gaan bekijken maar beloftes doen er bij @Rootman niet toe.

   Verwijderen
  6. Het Thimerosal dossier ben ik alweer grotendeels vergeten.

   Ik zag een filmpje met Robert Kennedy jr. en daar staat hij voor het Witte Huis en spreekt ouders toe van kinderen die van de ene dag op de andere autistisch werden, meteen na de zoveelste vaccinatie.
   Hier, de tweede video: https://coto2.wordpress.com/2009/10/18/2008-rfk-jr-speech-on-cdc-cover-up-of-vaccine-autism-link-video-and-transcript/

   Kennedy beschreef het ook in Rolling stone.

   Hier een korte video met de cijfers doe Joop ook geeft èn met Trump er bij : https://www.youtube.com/watch?v=WxMiyjoHDy8

   Verwijderen
  7. NB: als het zo door gaat zal in de VS over 14 jaar 80 % van de jongens autistsich zijn. ( niet altijd even ernstig, natuurlijk)

   NB: Een kennis van mij heeft een zoon die ook als autist was geklasseerd.
   Nu was vorige maand goed nieuws: hij was toch NIET autistisch.

   Nou ja, ik ken hem (hij is nu 19) , en voor die jongen is het leven erg moeilijk. Daar verandert de nieuwe diagnose helemaal niks aan.

   Verwijderen
  8. Ik begrijp überhaupt niet wat @Rootman tegen informatieve video's heeft. Bevatten zij voor @Rootman informatie die hem niet zo goed uitkomt? Het heeft er alle schijn van.

   Vaxxed

   https://vimeo.com/230115723

   VS-rechtszaak gewonnen tégen overheid en vaccinatie-industrie..!

   https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vs-rechtszaak-gewonnen-tegen-overheid-en-vaccinatie-industrie/

   Verwijderen
  9. En laten wij eerlijk zijn, het RIVM is niet veel beter dan het CDC.

   Verwijderen
  10. Gewoon de vraag beantwoorden, Joop, dat kost maar een paar minuten en is ook voor de andere lezers interessant. Die eindeloze youtubes bekijk ik als ik tijd heb (maar ik heb me net wel op netflix geabonneerd).

   Of heb je soms helemaal geen antwoord?

   Nee??? Wist ik wel....

   Verwijderen
  11. En niet met juridische mumbojumbo komen!!!

   (2 dec 16:02)

   Of met tegenbeschuldigingen (2 dec 15:35)

   Verwijderen
  12. (maar ik heb me net wel op netflix geabonneerd).

   Gefeliciteerd, dan heb je ook een abonnementje afgesloten bij George Soros.

   Verwijderen
  13. Ja, leuk, films en series kijken...

   Maar jij hebt nog geen antwoord:

   ´Weet joop inmidedels al WAAROM men peperdure metaaloxiden zou verkwisten in ´chemtrails´?´

   Niet dus.

   Verwijderen
  14. "Niet dus."

   Misschien omdat jij en ik er voor betalen of betaal jij geen belasting?

   Verwijderen
  15. Wij hebben ook peperdure F-35's, heeft Rutte die betaald of jij en ik? Betalen jij en ik voor de opslag van atoomwapens in Nederland of de VS? Waar heb je het over, nitwit?

   Verwijderen
  16. Wacht en laat mij raden, @Rootman heeft nog niet door dat hij betaald voor zijn eigen ondergang? Hij roeptoetert hier wat, probeert de populaire jongen uit te hangen en sluit een abonnementje bij George Soros af.

   Verwijderen
  17. Waarom Joop? Niet hoe het gefinancierd zou worden. Of dat ik graag films kijk. Dat heeft niets met mijn vraag te maken

   Waarom probeer je de aandacht af te leiden? Is het soms omdat je er geen flauw benul over hebt?

   Verwijderen
  18. Nee @Rootman, omdat ik van jou ook geen antwoorden krijg. Buiten het excuus dan dat jouw ADHD conditie je niet in staat stelt om lange series of docu's te bekijken en daarom neem je maar een abonnement op Netflix, met ellenlange series en docu's.

   Jouw excuses doen er eigenlijk niet meer toe, je ontkracht ze zelf.

   Verwijderen
  19. Joop is als (deels) serieuze bron afgeschreven.

   Verwijderen
 10. Holodomor Eddy. Holodomor.(denk maar aan 'domoor', maar dan met één 'o')

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Holodomor

  BeantwoordenVerwijderen
 11. US mercenaries actively involved in preparing military operations in Ukraine, inadvertently revealed in a job offer

  https://twitter.com/KeesvdPijl1/status/1069131016831406080

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.zerohedge.com/news/2018-12-01/us-military-contractor-hiring-personnel-support-classified-contingency-operations

   He pssst......nog wat bijverdienen met wat warmongering door de Yanks in de UA.

   Yankies go home. War is over.

   Verwijderen
 12. Wat willen de Gele Hesjes van Nederland. Dit lijstje zag ik gisteren op de twitter van een activist.

  Wij, vreedzame burgers van Nederland, willen het volgende bereiken:

  1. Geen verhoging van de BTW, accijnzen of andere belastingen. het leven is al duur genoeg, het mag niet nog duurder worden gemaakt.

  2. Stop met het importeren van gelukszoekers uit het buitenland. Het is druk genoeg. Stop de immigratie en ga zeker geen migratiepact van Marrakesh tekenen.

  3. Begin met bouwen. Normale mensen kunnen geen woning meer krijgen. Begin met de bouw van woningen, veel en snel.

  4.Behoud het gas. Van het gas af is een onnodig duur project. We hebben de beste gas-infrastructuur ter wereld. dat willen we behouden. Gas is schoon.

  5. Stop met windmolens bouwen. Ze verpesten het landschap en leveren niets op. Behalve te dure stroom.

  6. Indexeeer de pensioenen. Het is ons eigen geld. Ouderen hebben daar recht op.

  7. Behoud onze cultuur. Zwarte Piet, Kerstmis, Pasen, laat ons onze eigen cultuur houden.

  8. Handhaaf waar nodig. Het tug komt overal mee weg, de burger wordt streng gestraft als hij een klein foutje maakt. Dit moet omgedraaid worden.

  9. Stop de baantjesmolen. We eisen inspraak in wie onze bestuurders zijn. We willen niet steeds dezelfde mensen met steeds weer een ander duurbetaald baantje.

  10 Stop de EU. We willen geen grote Europese superstaat. Maak van de EU weer de EEG. Dat werkte wel.

  https://twitter.com/George_nl/status/1068868367220654081

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nederland is helaas veel te braaf en volgzaam voor een gele hesjes beweging. Voor ons komt dat na 2020, als de nieuwe economische crisis toebijt.

   Ik sta achter bijna alle punten, alhoewel ik identity politics als pro- of anti-zwarte piet verwerp: ik ga immers ook niet op de barricade voor transrechten of feministen...

   En welke jaarfeesten iemand viert vind ik ook 100% prive: zelf haat ik Sinterklaas, maar ben dol op Halloween. Eigenlijk vind ik het een ziekelijke mentaliteit om tegen welk feest dan ook te zijn: Met suikerfeest eet ik een taartje, met sinterklaas een marsepein varkentje, met het schapenfeest vreet ik een lamsrack, etc. En soms sla ik over. Wegens geldgebrek of gebrek aan affiniteit. Maar ik zal nooit feestgangers veroordelen!

   De huidige EU is een kracht ten kwade. Maar het idee van Europese samenwerking en onderlinge vrij reizen en vestiging, dat kan helemaal geen kwaad!

   Afgezien van logistieke problemen (te weinig bouwen etc.) ken ik werkelijk niemand die moeite heeft met Griekse of Italiaanse collega´s.

   Een wat controversiëler segment zijn Polen, Balten en zeker meer de Roemenen en Bulgaren.

   Als ze onze woningen en banen innemen; logisch dat men hen haat!

   Maar dit was het boosaardige neoliberale plan, concurrentie op de arbeidsmarkt.

   Afgezien van de zeer terechte wrevel hierover passen deze EU leden behoorlijk makkelijk bij ons.

   Verwijderen
  2. Ik ben het eens met alle eisen van deze Gele Hes.

   Verwijderen
 13. LPat Buchanan: Is Putin The Provocateur In The Kerch Crisis?

  Met als huiskamervraag:

  "If Ukraine had a right to break free of Russia in 1991, why do not Crimea, Donetsk and Luhansk have the right to break free of Kiev?"

  http://theduran.com/pat-buchanan-is-putin-the-provocateur-in-the-kerch-crisis/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg,

   ik heb een flinke analyse van Kertsj - Azov gemaakt.
   Blik zegt dat ik die op zijn blog mag herplaatsen, maar hij is wel wat lang.
   Het zijn twee blogs: de blog , en een bewaar-blog (777)

   http://xevolutie.blogspot.com/2018/12/773-kertsj-azov-en-de-shared-sense-of.html

   Verwijderen
  2. Wanneer plaats je nou eens wat, Jan? De actualitit wacht niet!

   Verwijderen
 14. Bij de NRC is een artikel over de manieren van desinformatie.
  (zie link onderaan. misschien alleen voor leden)

  Ik heb dit in de reacties gezet:

  De heer Runia noemt enkele technieken. Er zijn er veel meer.
  Het doel van kranten lezen is dat je een beeld krijgt van de wereld dat overeen stemt met de ware toestand.
  Laat ik een recent voorbeeld nemen. Als ik bij de NRC zoek op de term Kertsj, dan krijg ik 10 artikelen die àllemaal uit gaan van de schuld van Rusland. Maar nergens kan ik dat nalezen bij de NRC. Nergens vind ik een nauwkeurige reconstructie en een evenwichtig oordeel over wie nu de blaam treft, of de meeste blaam.
  Dan schiet je als krant tekort, naar mijn mening.
  Ik heb zelf een onderzoek gedaan en àlles wijst er op dat het de Oekraïne was die zich niet aan de regels hield en de 'staande houding' uitlokte.
  Als ik gelijk zou hebben -- waar is de openbare discussie !! -- dan pleegt de NRC dus desinformatie.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/11/30/wapen-u-tegen-desinformatie-a2876480?commentId=143147a9-b1e7-4fce-aea6-f5fb2d6fc200

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als niet- abonnee kan ik de reacties niet zien, helaas.

   Verwijderen
 15. Hier een mooi voorbeeld hoe nieuws op verschillende manieren gebracht en geïnterpreteerd kan worden:

  ‘Precision strike?’ US coalition targets ISIS butcher, Syria says the missiles hit army positions

  tegenover een Nederlandse krant die het natuurlijk voor Amerika opneemt:

  I.S. leider gedood

  Welke van de twee is de waarheid en hoe bewijs je dat?

  BeantwoordenVerwijderen