zondag 9 december 2018

Irreguliere Macron jeans-squads slaan Odessa-style in op Gele Hesjes

Waar de NOS (Negeren Onze Specialiteit) het wangedrag van Macron's regieme-troepen nergens toont daar slaan de Franse irreguliere jeans-regiem-squads in op vreedzame Gele Hesjes-demonstranten. Bij NOS of Telegraaf niks hierover natuurlijk, maar wel bij Blauerbote.com.

NOS maakt zich weer compleet belachelijk met zijn Gele Hesjes verslagen. De Macron irreguliere jeans squads (ze heten BAC) hanteren dezelfde techniek die we kennen van het Odessa Massacre. De regieme-agents provocateurs zijn te herkennen aan de armband. Net als in Odessa 2 Mei 2014.

Odessa 2 Mei 2002. 40 Doden. Georchestreerd via Poroshenko regieme provocateurs met de armband. 8 December 2018, Macron regieme provocateurs met armband slaan in op vreedzame Gele Hesjes demonstranten en journalisten.


Morgen komt Nico van den Ham met een uitgebreid verslag van de demonstratie in Amsterdam.

27 opmerkingen:

 1. "Van oude leugens en de dingen die NIET voorbij gaan" ....

  De 'spin' die je wist dat zou komen:

  Gele hesjes? Putin did it!

  https://www.bndestem.nl/buitenland/russische-nep-accounts-wakkeren-franse-gele-hesjes-protesten-aan~a3f43220/

  Een variant op: "Van oude mensen en de dingen die voorbij gaan...."
  Wie herinnert zich deze prachtige serie nog?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://youtu.be/IQmySbnbWLA?t=337

   Verwijderen
  2. BN / de Stem is een AD regionale krant. Exact hetzelfde artikeltje staat in het AD (evenals eentje over het zgn verdubbelen van het Iraanse raketarsenaal).

   Verwijderen
  3. Ook se sanoma groep plaatst braaf de arikelen, dan heb ne dus 98% van de media. Een van de redenen van de protesten is dat mensen ziek zijn van de leugens van de MSM, die hebben macron aan de winst geholpen en verspreiden desinformatie over russen maar vooral over Le Pen. Een media zonder gelofwaardigheid is waardeloos.

   Verwijderen
 2. Wierd Duk (clipje in 2 min.)

  "Macron is een zetbaas van de internationale elite, de banken, het globalisme. Zij dachten te triomferen maar staan nu verbijsterd tegenover deze massa. Dit wordt het Waterloo van Macron."

  https://twitter.com/MattijsGlas/status/1071479901675499520

  Nederland idem dito.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bobo van de Franse gendarmerie over de Gele Hesjes

  LE GÉNÉRAL TAUZIN S’EXPRIME SUR LES GILETS JAUNES

  http://www.profession-gendarme.com/le-general-tauzin-sexprime-sur-les-gilets-jaunes/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vertaling door/via Niemands Knegt

   'De gele vesten zijn geen gevaarlijke geradicaliseerde extremisten. Ik ken ze omdat ik er elke dag mee werk, i.t.t. onze regeringen, voor wie armoede slechts een curve op een grafiek is.'

   'Het zijn Fransen die het niet meer aankunnen, die het financieel niet meer trekken, verantwoordelijk en hardwerkend, juist die mensen die minachtend worden omschreven als 'lagere middenklasse', die in de steek worden gelaten door degenen die tot hun dienst zouden moeten staan.'

   'Laat politieke elite ophouden met te doen alsof ze het probleem waaruit deze volksopstand is ontstaan, niet begrijpen. Laat ze stoppen met partijpolitieke spelletjes te spelen, ga eindelijk eens echte politiek bedrijven! En echte politiek is het dienen van het Franse volk.'

   'Ik dring er bij de 'gele vesten' op aan om geen roekeloosheden of provocaties te plegen. Alles kan heel zeer snel escaleren en ik vrees dat deze regering er niets aan zal doen om escalatie tegen te gaan. Zij zullen juist alle escalatie in de schoenen schuiven van de beweging.'

   'De beweging was in het begin volledig spontaan, volledig vanuit het volk, volledig anoniem; nu is zij gegroeid en heeft te identificeerbare leiders. Zij zal gemakkelijk kunnen worden geïnfiltreerd door de geheime dienst en door kleine groepen die alleen maar wanorde wensen.'

   'Laat u niet manipuleren, pas op voor infiltratie, wees kalm en voorzichtig, reageer niet op provocaties en laat u niet meeslepen. Laat u ook niet overweldigen door de situatie, want wanhoop kan leiden tot geweld dat niets oplost en alleen maar excuses geeft aan tegenstanders.'

   'De schoonheid en de legitimiteit van deze beweging zal alleen kunnen floreren als de rust en broederlijke eenheid van uw handelen blijkt. Het moet de opkomst worden van een Frankrijk met een menselijk gezicht in plaats van een Frankrijk van ijskoude, onmenselijke managers.'

   'De la France profonde tegenover een over-gecentraliseerd Frankrijk, een verenigd Frankrijk tegenover de minachting en arrogantie van degenen die geloven dat ze elites zijn. Laten we rustig blijven, ten dienste van elkaar, en onze ogen nooit van ons mooie Frankrijk afhouden.'

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1071728054756614144

   Verwijderen
 4. Dit zijn de Gilets Jaune

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1071471144757325824

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1071451179924758531

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1071459942975066113

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Holle praatjes uit de fuhrerbunker:

  "Our responsibility in the ecological transition is to leave nobody behind.
  If you talk to people about the end of the world they will be less receptive if their first concern is how to get to the end of the month.
  Social sustainability must come with environmental sustainability."

  https://twitter.com/TimmermansEU/status/1071408113327243264

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Don't Tell Anyone, But We Just Had Two Years Of Record-Breaking Global Cooling

  https://www.investors.com/politics/editorials/climate-change-global-warming-earth-cooling-media-bias/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, even wachten op een betrouwbare link naar de data. Er is veel histerie, en er is zeker een global warming propaganda industry. Logisch, wanneer zelfs de VVD ´groen´ wil worden.

   Wat betreft die sensitiviteit voor CO2; die is meertraps. CO2 neemt nog steeds elk jaar iets meer dan lineair toe; het feit dat zo´n linkje als nepargument totaal irrelevante VS cijfers geeft (reductie sneller dan enig andere industrialized nation-- zou het iets met outsourcing te maken hebben?) doet ook hier een agenda vermoeden.

   Realisme is vaak aan beide kanten van het debat ver te zoeken. Voor de sceptische gewone man is het slim om naar wat meer vertraagde effecten te kijken, zoal dikte van Arctisch zeeijs, of het verspreidingsgebied van planten en dieren (waarbij niet alleen gemiddelde temperatuur, maar
   b, ook vocht, en temperatuurschommelingen meespelen.

   Anecdotisch natuurlijk, maar ik heb voor het eerst een 2e oogst vijgen gehad!

   Verwijderen
  2. Hoe dan ook: ook bij een flink opgewarmd klimaat zal het nog steeds rotweer zijn bij ons in december!

   Verwijderen
  3. @ Rootman

   In het artikel waar ik naar link wordt verwezen naar de publicatie van Aaron Brown en die linkt naar z'n bron, de NASA:

   https://data.giss.nasa.gov/gistemp/

   Welke gegevens Brown gebruikt is niet helemaal duidelijk, maar waarschijnlijk die van de grafiek Temperature Seasonal Resolution'(klik op 'Graphs' rechtsboven homepage en vervolgens op 'Seasonal Mean Temperature Change')

   De interpretatie die brown aan z'n bevindingen geeft komt op mij overigens vrij gematigd over. Het gaat hem er om dat media selectief shoppen in de meetgegevens van de NASA, dwz alleen datgene publiceren wat aansluit bij hun agenda.

   Verwijderen
  4. PS

   Ben geen klimaatkenners, hooguit een klimaatontkenner (hehe) Hoofdzakelijk, en meer is het niet, omdat mijn onderbuik heftig tekeer gaat als ik zie welke partijen de klimaatgekte omarmen en welke middelen ze daarbij inzetten.

   Verwijderen
  5. Ik las dat klimaatalarmistische wetenschappers aangetrokken worden door Big Corp. M.a.w. Big Corp is bezig haar eigen business om zeep te helpen.

   Of het zit gewoon anders in elkaar en laat Big Corp haar investeringen voor een energietransitie door de belastingbetaler ophoesten.

   Wij hebben al een bail-out voor banken, ziekenhuizen en nu dus ook voor Big Corp.

   Verwijderen
  6. Overigens worden die klimaatalarmistische wetenschappers niet betaald door Big Corp maar door de onnozele Nederlander, die ook gevoelig was voor de mythe dat er geen pensioen meer overblijft voor onze kinderen.

   En als wij dan een @Rootman moeten geloven die in december een tweede oogst vijgen binnen heeft weten te halen, dan weten wij ook hoe het is gesteld met die klimaatalarmistische wetenschappers.

   Verwijderen
  7. Tja, en wat blijft er dan over van het Pentagon? Zou die betrouwbare informatie in rapporten kunnen hebben dat zij in staat zijn het weer en klimaat te beïnvloeden voor militaire doeleinden?

   Verwijderen
  8. Ik zie een normaal ruisvol signaal met een stijgende trend.

   Af en toe een dipje in een ruisvol signaal is niet bijzonder, het signaal ziet er niet anders uit als in eerdere periode. Die ruis is ook de reden dat een klimaatsperiode 30 jaar dient te duren; anders mag je slechts van een trend spreken.

   Verwijderen
  9. Gistemp is wel een respectabele bron; het was best een tijd geleden dat ik hier naar had gekeken.

   Verwijderen
  10. @ Joop: De lobbyisten van big corp zitten aan BEIDE kanten.

   En doe verder maar normaal, ruziezoeken doe je maar met een ander, Ik reageer alleen nog maar op inhoudelijke inbreng van jou.

   Verwijderen
  11. "'k zie een normaal ruisvol signaal met een stijgende trend."

   https://data.giss.nasa.gov/gistemp/graphs/

   Nog twee van die dipjes en we zitten weer op de temperatuur van 1880.

   Verwijderen
  12. "Nog twee van die dipjes en we zitten weer op de temperatuur van 1880."

   Weet @Rootman veel, waarschijnlijk behoort hij tot één van de lobbyisten.

   Verwijderen
  13. @Rootman blijkt wel een ijverige leerling van de Meanstream Media te zijn. Maar gelukkig blijf ik voor de komende 30 jaar verschoond van zijn reacties.

   Verwijderen
  14. Bij veel ruis kun je een ´moving average´ afleiden. Dat is hier de juiste methode. Tenzij je overtuigend kunt aantonen dat die dipjes een aanwijsbare, relevante oorzaak hebben. Wat zou anders de reden zijn anders dan voorheen: ruis?

   Verwijderen
  15. Wat je ook kan doen is de middeleeuwse warmteperiode buiten je data houden zodat het lijkt of wij met een fenomeen te maken hebben dat nooit eerder is voorgekomen. Of je verwijdert data van je computer dat via een FOIA request is opgevraagd. In beide gevallen praten wij over een oneerlijke discussie omdat beide voorvallen krampachtig buiten iedere discussie wordt gehouden.

   Verwijderen
 7. D'66 bij de verkiezing van macron in mei vorig jaar:

  "Er tekent zich een nieuwe beweging af. Een progressieve, pro-Europese lente.”

  D66 feliciteert president Macron: “Geweldig dat het optimisme wint!”
  D66-leider Alexander Pechtold en D66-Europarlementariër Sophie In ’t Veld zijn verheugd dat Emmanuel Macron is gekozen tot de nieuwe president van Frankrijk. Pechtold: “Felicitaties voor Emmanuel Macron! Geweldig dat na Nederland ook in Frankrijk de boodschap van het optimisme wint.”

  verder lachen op:

  https://d66.nl/d66-feliciteert-president-macron/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Macron is inderdaad door de ´progressieve neoliberalen´ zoals D66, Project Syndicate, Joop.nl en the Guardian als een soort redder ingehaald.

   En nu moeten ze kraaiensoep eten! Slecht moge het hen bekomen!

   Verwijderen