dinsdag 25 december 2018

Fijne Kerst, vanuit Damascus, Syrie!

Krijgt u bij de NOS niet te zien. Maar gelukkig hebben we RT en Ruptly. Kestsfeer in Damascus, Syrië.

Ondertussen zijn in de EU de squads van Juncker en Macron nog druk bezig om met grof geweld in te slaan op haarden van verzet in onder andere Parijs.

13 opmerkingen:

 1. Paul Robinson plaatst een soort quote (herinnering van de schrijver) van de door onze Media en minister Ank zo betreurde James Mattis.

  Dit zei Mattis tegen zijn team van 'ondervragers' :

  You are helping us to kill the enemy. Let’s not make any mistakes about this. Let’s not try to sugarcoat it. You are assisting my marines to kill evil. To bayonet it, to grenade it, to shoot, it with machine guns, to cut its eyes out and shit in the sockets. And you can take pride in that. You can take pride in knowing that you had a hand in gouging out the eyes and cutting out the tongue of evil.

  Te vinden in het door de ondervrager geschreven boek:
  https://www.amazon.com/Interrogators-Inside-Secret-Against-Qaeda/dp/B000F5FNTS

  Sorry dat ik dit op eerste kerstdag moet plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wie is er hier meester in het liegen en geschiedenis verdraaien?

  Zionisten, sommige joden en heilige boontjes zoals E. durven zelfs te beweren dat het land Palestina nooit heeft bestaan. Er zijn documenten van Palestijnse paspoorten, valuta en postzegels bekend.

  So, how come Israel says Palestine never existed ?

  https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_the_name_"Palestine"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor wie alles wil weten over Palestina.

   http://www.whatreallyhappened.com/de/category/palestine#axzz5aXf4gXmj

   Verwijderen
  2. De joodse staat heeft slechts 80 (david en shlomo) jaar bestaan. Met nog een 70 jaar in onze tijden.

   We gaan het gewoon uitzitten, want over 50- 100 jaar is die zionistische droom voorbij.

   Voor altijd.

   Verwijderen
  3. Hmmm...de joodse staat. Ik vraag mij af waarom de UK Palestina als staat heeft erkend na de Balfour declaratie? Er stond iets in die declaratie over het samenleven met de de huidige bewoners van Palestina en dat hun waarden en normen gerespecteerd moesten worden.

   Verwijderen
  4. Voor de ongeletterden onder ons; zegt de UK hiermee dat de zionisten de Balfour declaratie een beetje te ruim hebben geïnterpreteerd?

   Verwijderen
  5. Het maakt niet meer zoveel uit: It is almost

   Done!

   Verwijderen
  6. De oplettende lezer had kunnen ontdekken dat de naam Israël niet in de vroege geschriften te lezen is wél Palestina. De naam Israël werd pas als eerste genoemd tijdens het Eerste zionistisch wereldcongres van 1897 in Basel, Zwitserland.

   Verwijderen
  7. Ter verduidelijking; "Israël" wordt in de vroege geschriften aangeduid met "Het beloofde land", waarbij de huidige bewoners vooruit de zee moeten worden ingedreven.

   Verwijderen
 3. Sprankelend artikel over koolzuurgas(CO2) in simpele Jip en Janneke taal geschreven, zodat ook de klimaatidiote Edjes het kunnen begrijpen:

  De onmisbare rol van CO2 bij het leven op aarde

  Een bijdrage van Dick Thoenes en Guus Berkhout.

  De discussie over de rol van CO2 op onze planeet moet niet alleen gaan over opwarming maar ook over een groenere aarde.

  Dit verhaal gaat over kooldioxide (chemische formule CO2) dat ook wel koolzuurgas wordt genoemd. Wij kennen het uit het dagelijks leven als het gas dat opborrelt uit bier of frisdrank wanneer we het flesje openmaken. Het komt in de atmosfeer voor in concentraties van ongeveer 0,04% oftewel 400 ppm (parts per million).

  CO2 heeft in de afgelopen decennia een slechte naam gekregen door de mainstream klimaatmodellen. In die rekenmodellen wordt verondersteld dat meer CO2 de oorzaak is voor opwarming van de aarde. Maar het gaat niet alleen om CO2; ook de grote natuurkrachten doen mee. De hamvraag is nu: wordt opwarming veroorzaakt door CO2, door natuurkrachten of door beide? Die vraag is nog volop in discussie.

  Anderzijds is wél duidelijk dat CO2 in combinatie met water (chemische formule H2O) onmisbaar is voor het leven op aarde. Die ‘groene’ rol van CO2 is buitengewoon belangrijk, maar komt in de discussie nauwelijks aan de orde. Daar gaat dit verhaal over. In verband hiermee stellen we de uitdagende vraag of het wel zo verstandig is om CO2 uit de atmosfeer te houden als we streven naar een groenere planeet? Met de niet te stuiten bevolkingsgroei is juist die vergroening hard nodig.

  In het volgende schenken we dus alle aandacht aan de brede rol van CO2. Het verhaal is een nadere toelichting op onze CO2 paragraaf in het Elsevier hoofdartikel over klimaat d.d. 13 oktober jl.


  Lees verder bij Climategate: De onmisbare rol van CO2 bij het leven op aarde

  Prettige Winterwende!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is net als met wat meestal in de MSM staat wat betreft dit artikel: Het is wel waar, maar er zijn dingen niet genoemd.

   Met name de rol van waterdamp wordt niet goed geduid. omdat de verblijfstijd daarvan maar enkele dagen in de atmosfeer is. Het is een volger, geen leidende factor.

   Ik geef toe dat er hysterie is over CO2, dat de meeste maatregelen, afgezien van besparen en het stoken van kolen vrij nutteloos zijn.

   Maar om dit soort stukjes, gesponsord door Rex Tillerson en de zijnen nu te verspreiden?

   Verwijderen
  2. Wat ook volkomen irrelevant is is dat kaartje wat zo ver teruggaat in de tijd. Verder dan 2.5 miljoen jaar is onvergelijkbaar, toen de straat van Panama dicht hing en de ondiepe binnenzee tussen de Bosporus en het Aral meer dichtslibde/ opdroogde. Dit zijn veranderingen waardoor de zeestromen veranderden, en die hebben inderdaad een sterke uitwerking op het klimaat, maar zijn niet door de mens te veranderen. Bovendien zijn er vragen gerezen over die CO2 data. Dit kaartje is al erg oud.

   Verwijderen
 4. Aanval van Israel op een Hezbollah munitiedepot. Een afweer/ vergeldingsraket door IDF neergehaald

  BeantwoordenVerwijderen