maandag 24 december 2018

Theresa May in Russofobe Overdrive in Kersttoespraak

Zelfs in haar Kersttoespraak kreeg Theresa May haar Russofobie niet onder controle. Sterker, ze ging in overdrive.


Theresa May richt zich in haar toespraak tot haar militairen die ze dankt voor het opruimen van de rommel na "Salisbury" en het vrijwaren van Britse lucht en wateren van Russische indringers. Welke toon gaat Willem Alexander morgen aanslaan in zijn Kersttoespraak?

8 opmerkingen:

 1. Geen medelijden mee hebben als het straks helemaal fout gaat in Engeland na de brexit. Op hulp van Rusland hoeft ze ook niet meer te rekenen terwijl hier grote kansen (de EU sancties omzeilen en zaken doen met Rusland) hadden gelegen als pressiemiddel om veel meer van de EU gedaan te krijgen.
  Aangezien nu Rusland ook beschuldigd wordt van bemoeienis met het brexit referendum kunnen ze Rusland hier niet meer de schuld van geven, dus moeten ze een andere dader zoeken. Misschien Juncker? Zelf zal May natuurlijk nooit ergens schuld van bekennen.
  Ik hoop voor May dat ze nog iets positiefs kan halen uit de Kerstgedachte want het lijkt mij toch niet gemakkelijk om met zulke wraakzuchtige gedachten nog over vrede durven te spreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heb je er van als je 40 jaar niet meer aan opvoeding doet. Als elke norm en elke vorm van discretie word afgedankt. Als elke fijnzinnigheid en beschaving als achterhaalde nonsens wordt gezien.

  https://www.bndestem.nl/binnenland/beentjes-de-lucht-in-carnavaleske-kerstversiering-baart-opzien~a802b189/

  De wereld zal het misschien niet lang meer maken, als de gekkies (zoals papa Bush de Neocons noemde) met bommen gaan gooien.
  Als ik dit zie, dan denk ik: so what? Hoe erg is dat dan?


  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voorbeeldje van fake news over Venezuela:  Guardian fake news

  Deze economische migranten zien er helemaal niet hongerig uit! Waarschijnlijk wel vrij arm, zoals iedereen in de regio, zodat ze waarschijnlijk bereid zijn geweest voor een paar Bill & Melinda Gates dollars te poseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar ook de zgn alt-media vallen vaak ten prooi aan dit soort desinfo. In de alt media is vaak een extreme anti-links bias, en daarom slikken ze dit soort propaganda:  economische vluchtelingen

  Ziet dit er uit als mensen die bijna dood van de honger gaan? Vergelijk dan maar even met Jemen.

  In grensstadjes in latijns Amerika vinden allerlei onregelmatigheden plaats, helaas ook tienerprostitutie. Maar hier wordt een vals narrative geplaatst bij veel algemenere zwakke punten in die maatschappijen.

  En de mensen zien de foto´s, maar geloven , letterlijk blind, de text.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rootman,

  nu heb ik de gezongen kerstwens (van Slade, meen ik ) die jij plaatste weg gehaald, zie ik...
  Begrijp niet hoe dat kan.

  Jij en alle anderen ook goede Feestdagen toegewenst .

  En ook de heer E. wens ik een paar dagen vol vroomheid en devotie toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb geen gezongen kerstwens geplaatst...

   Desondanks: Zalig kerstmis!

   Verwijderen
  2. Die fikse daling op de beurs, voorlopig houd ik het maar op paniek. Er vinden ongetwijfeld manipulaties plaats, en als het ´plunge protection team´ tegengewerkt wordt door een ´plunge promotion team´ wat Trump wil verzwakken, dan kun je gekke dingen verwachten. De VIX index stijgt in elk geval flink.

   Dat de VS economie zwaar onderuit gaat weet iedereen, maar wanneer, dat weet niemand. Met 0.7 trillion voor oorlogen (slechts de officiële cijfers) jaarlijks, dat kan geen enkele economie aan. En die handelsoorlog tegen China en alle sancties wereldwijd evenmin. Als het misgaat (niet 5 % maar 20+ %) kan Trump in elk geval de handelsoorlog afblazen, dat geeft zeker een jaar lucht.

   Verwijderen
 6. Evengoed H.J...……….jij ook fijne kerst ondanks je anti semitisme en jodenhaat waar ik niets mee kan.

  BeantwoordenVerwijderen