maandag 2 mei 2016

Odessa Bloedbad - Wat de NPO u niet vertelt

Twee jaar geleden, op 2 Mei 2014, in het midden van Europa, in de tot dan toe vredige stad Odessa, heeft onder dekking van het toen nieuwe NATO en EU-gesteunde regime een moordpartij van ongekende omvang kunnen plaatsvinden, gedekt door een media blokkade van onder andere de Nederlandse NPO.

De onderstaande video geeft vrij goed het verloop weer. Er zijn natuurlijk veel en veel meer beelden. Er is nog niet 1 dader opgepakt, laat staan veroordeeld.

16 opmerkingen:

 1. Een uitgebreid verslag van de moordpartij in Odessa op 2 mei is o.a. te zien in de twedelige docu:

  ODESSA 5/02: The Untold Truth of Kulikovo Field [Part 1 ] HD 1080p

  https://www.youtube.com/watch?v=Ja4c8sHHhSE

  Odessa 5/02 The Untold Truth of Kulikovo Field-Operation: Genocide [Part 2]

  https://www.youtube.com/watch?t=12&v=R8hOpZyVydc

  Deel 1 duurt 1,5 uur, deel 2 bijna drie uur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat wel opvallend is, is het feit dat er alleen pro-Russische, anti-Maidan betogers gedood zijn en niet één neonazi thug.

   Onderstaande foto vond ik toch wel het meest schokkende.

   http://ic.pics.livejournal.com/frallik/12164489
   /873896/873896_original.jpg

   How Neo-Nazi Thugs Supported by Kiev Regime Killed Odessa Inhabitants. Photographic Evidence

   http://www.globalresearch.ca/how-neo-nazi-thugs-supported-by-kiev-regime-killed-odessa-inhabitants-photographic-evidence/5380504

   Verwijderen
  2. Situatie in Odessa gespannen!

   http://tass.ru/en/world/873611

   Er worden echter toch bloemen gelegd ter nagedachtenis aan de 48??? doden, waarschijnlijk waren het er veel meer!

   http://tass.ru/en/world/873619

   3 Handgranaten gevonden nabij Kulikovo in Odessa!

   http://tass.ru/en/world/873620

   Verwijderen
  3. ICC weigert Oekraïne te vervolgen voor de misdaden die door hen gepleegd zijn in de Donbass.

   http://www.fort-russ.com/2016/04/the-hague-refuses-to-adjudicate-ukraine.html

   Verwijderen
  4. @ Joop

   "Wat wel opvallend is, is het feit dat er alleen pro-Russische, anti-Maidan betogers gedood zijn en niet één neonazi thug."

   Veel slachtoffers hadden verwondingen die op moord wijzen. Zijn ook gewoon beelden waar je een dikke sadist met een knuppel ziet inhakken op mensen die uit ramen sprongen om aan de brand te ontkomen. In de docu waar ik naar link zie je ook heel duidelijk dat het publiek dat het tentenkamp bemande nou niet bepaald bestond uit typische vechtersbazen; hoofdzakelijk bedaagde mannen en vrouwen van middelbare leeftijd.

   Ik heb wel beelden gezien (kan me helaas niet meer herinneren waar) die vragen oproepen. Daar zie je op het moment dat een horde relschoppers Kulikovo opstroomt een paar kerels molotovs van het dak van het vakbondsgebouw gooien. Waar kwamen die gasten vandaan en bij wie hoorden ze?

   Verwijderen
  5. @ Joop

   Dit soort beelden dus:

   https://www.youtube.com/watch?v=GQWxkQHMw9Y

   Verwijderen
 2. Even off-topic.

  TTIP gaat in tegen milieu en klimaat! Hoezo, Global Warming?

  http://www.ttip-leaks.org/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/05/ttip-voor-de-rijken-en-gecorrumpeerde.html

   Verwijderen
 3. Overmorgen, gedurende de 2 minuten, zal ik zeker stilstaan bij de slachtoffers van deze slachting.

  Samen met alle slachtoffers van het fascisme/ nazisme in onze wereld en helaas: ik zal ook de toekomstige slachtoffers gedenken! Respect en medeleven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet in de MSM.

  Dr Nabil Antaki, een arts in aleppo, doet een boekje open over al het leed wat de door het westen gesteunde terroristen aanrichten in Allepo. Over de leugens van de MSM en over de eenzijdige berichtgeving van de MSM
  Nooit hoor je de MSM over de dagelijkse mortier vuur dat Aleppo teistert vanuit het district dat Al Qaeda (al nusra) bezit. Dagelijks vallen hier onschuldige doden in 3/4 van de stad dat in bezit is van het regeringsleger.
  De MSM concentreert zich alleen op het gedeelte van Aleppo waar Al Nusra zit. De MSM is zeer bezorgd over het aantal doden dat valt in het gebied waar de terroristen de dienst uitmaken.
  http://www.globalresearch.ca/aleppo-doctor-attacks-western-media-for-bias-censorship-and-lies/5522736

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Selected Articles: The Unspoken Truth, America is Supporting Al Qaeda
   http://www.globalresearch.ca/selected-articles-the-unspoken-truth-america-is-supporting-al-qaeda/5522964

   Verwijderen
  2. goed dat je dit plaatst Oli.

   Verwijderen
  3. @ Oli

   Meewerkend voorwerp in deze propagandaoorlog zijn o.a. NGO's als Syrian Civil Defense, beter bekend onder de naam 'White Helmets'. In deze clip(+/- 4 min.wordt even een boekje opengedaan over deze zgn. humanitaire organisatie die niet zo heel erg onafhankelijk is.......

   https://www.youtube.com/watch?v=8aAaReVn2I4

   Verwijderen
 5. Yes, united, under corporate Globalist management.

  TPP, TTIP: Eliminating Nations, Turning over the World Economy To Mega-corporations. Obama’s Secret Trade Deals vs. Trump and Bernie
  http://www.globalresearch.ca/tpp-ttip-eliminating-nations-turning-over-the-world-economy-to-mega-corporations-obamas-secret-trade-deals-vs-trump-and-bernie/5522947

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "In an executive order last year, renewed this year, President Obama declared Venezuela to be an “unusual and extraordinary threat to the national security and foreign policy of the United States” and declared a “national emergency” to counter the “Venezuelan threat” 1."
  http://www.globalresearch.ca/washington-brings-regime-change-to-venezuela/5522885

  Dwz Venezuela is een bedreiging-niet voor Amerika- maar voor de corporate globalist management.

  "After being duly demonized by the US media, in 2009 Honduras President Manuel Zelaya, who thought that Honduras should be for Hondurans and not for the United Fruit Company, was overthrown in a military coup greenlighted by Obama and Hillary Clinton. The president chosen by the people was replaced with Roberto Micheletti, a tool of US corporations, chosen by Washington."

  Zo doen we dat als je niet voor corporate globalist management, maar voor de mensen werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank Blik, voor de herinnering aan Odessa, waarover de bedrijfsmedia ook gisteren weer zwegen. Wel een verzoek: de foto's van lijken en links naar nog meer lijken, en de comments in dit blog die verwezen naar nog meer lijken te Odessa, die heb ik niet nodig om te weten dat MSM nieuws verzwijgt dat haar niet uitkomt. Ik vind die foto's en video's denigrerend voor hen die overleden zijn (waar is hun consent), en daarnaast vervullen de foto's me met walging en ben ik geneigd om je site weg te klikken. Het de nadruk willen leggen op het lugubere vind ik daarom slechte propaganda. Voor mensen die niets weten over Odessa, zij worden niet aangespoord om je blog te lezen, en voor wie het wel weten is het op te vatten als een belediging (alsof ik lijken moet zien om te weten dat bedrijfsmedia gebiasd is zodra het over de Oekraïne gaat).

  Beschouw het alsjeblieft niet als kritiek. Het zijn sites als de jouwe die mij het dagelijkse nieuws geven, en die bij aanhoudend en toenemend succes de bedrijfsmedia voor een ieder overbodig zal maken. Geen nieuws, geeft geen lezers, geeft geen advertenties, geeft geen inkomsten, geeft advertenties als nieuws (PR, ook wel gesubsidieerde staatspropaganda), geeft hoon en geen vertrouwen meer in nieuws, geeft dat mensen voor zichzelf gaan nadenken, wat leidt tot verandering, waar Obama de mond van vol had, en waar mensen naar opzoek zijn. Net zoals de verzetskranten in WOII, en de hagepreken in de 80-jarige oorlog zijn sites als de jouwe in staat om die spiraal naar zijn logische conclusie te leiden.

  BeantwoordenVerwijderen