donderdag 26 mei 2016

Gorbatsjov mag 5 jaar de Oekraïne niet in

Gorbatsjov mag 5 jaar de Oekraïne niet in. Niet dat hij er erg mee zal zitten. Hij is niet naar de Oekraïne gegaan, en was ook niet van plan er heen te gaan. Het besluit de voormalige Secretaris-Generaal van de USSR de toegang tot het land te weigeren heeft te maken met zijn steun aan de hereniging van de Krim met Rusland. Hierover verklaarde Elena Gitlayanskaya, woordvoerder van de veiligheidsdienst.

"In het belang van de belangen van de staatsveiligheid, onder andere vanwege de publieke steun aan de militaire annexatie van de Krim." Aldus citeert Interfax Oekraïne Gitlayanskaya.

Eerder had de adviseur van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, parlementslid Anton Gerashenko meegedeeld dat Oekraïne zich richt tot zijn Europese partners met de eis om de voormalige President van de USSR, vanwege zijn goedkeuring aan de bezetting van de Krim door Rusland, niet meer tot Europa toe te laten. BRON.

47 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het grappige is dat Marine Le Pen kritisch aankijkt tegen het extreem geweldadige en nationalistische, bij tijd en wijle fascistische bewind in Kiev.

   De salonfähige politici en media perceptie-managers die dat extreem-rechtse en geweldadige regime in oekraine prima vinden, die vinden veelal Le Pen niet kunnen. Heel apart.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  3. Discussie met Cruelman1974, notoir Odessa-ontkenner, gesloten. Definitief.

   Verwijderen
 2. Het interview met madame Le Pen op RT onlangs toonde haar als een intelligente, goed geïnformeerde, en behoorlijk gematigde dame, in de stijl van de Gaulle. Veel minder extreem dan de PVV (-ers).

  https://www.rt.com/news/343715-eu-collapsing-france-lepen/

  @ Blik: misschien een idee om een tiener of vrijwilliger aan te nemen die om het uur trollconversaties kan wissen op een babysit budget? Anders ben ik ook evt beschikbaar op bepaalde tijden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blik was weer eens de eerste in het Nederlandse taalgebied met dit nieuws uit Oekraïne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Matt

   Sluit ik me bij aan.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @ Matt

   Interessant. Kun je een omschrijving geven van je aangifte/de juridische gronden?

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @ Matt

   I see. In ieder geval hulde voor deze actie van je.

   Verwijderen
  6. Dank ook Dawg en Joop.

   Laten we beginnen, daar sluit ik mij dan weer bij aan, met de oproep van Dawg, "don't feed the trolls".

   Verwijderen
  7. Ik zal jullie niet meer voederen, maar dat deed ik al nooit met als enige samen met LGK de echte zinnige opmerkingen op dit blog.

   Verwijderen
 5. Leuk.

  You expect me to believe this guy supports Hillary when he clearly is feeling the bern #syphilis #ManEnough4Hillary
  http://sputniknews.com/us/20160526/1040320710/hillary-clinton-model-syphilis.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. “Hillary, like syphilis, is the gift that keeps on giving.”

   Read more: http://sputniknews.com/us/20160526/1040320710/hillary-clinton-model-syphilis.html#ixzz49nPrasK9

   Verwijderen
  2. Ik hoor net bij Michael Rivero dat Hillary november waarschijnlijk niet gaat halen.

   Verwijderen
  3. Aanklacht wordt via de MSM gedownplayed maar zou weleens uit kunnen draaien op spionage!

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Trump heeft ook de oorlog verklaard aan de neocons, met name William Kristol!

   Verwijderen
  6. Neocons zijn fascisten en die worden hier op dit blog niet gesteund. Dat is hier op dit blog tig keer duidelijk gemaakt!

   Verwijderen
  7. @ Joop

   Don't feed the trol.

   Hoe moeilijk kan het zijn?

   Verwijderen
  8. Had ik gedacht er met de emails van Hillary er wel te zijn, schijnt de olievlek zich nog verder uit te breiden met de (zelf)moord op Vince Foster en de gun/drug trafficking van haar wederhelft ten tijde van zijn gouverneurschap van de staat Arkansas. Dit verhaal ken ik al heel lang en werd verteld door Gene 'Chip' Tatum, een voormalig piloot van de CIA die van het piepkleine vliegveldje Mena in Arkansas wapens leverde aan rebellen in Nicaraqua en drugs terugvloog.

   Verwijderen
  9. https://www.youtube.com/watch?v=vpaEtjWMq4E

   Verwijderen
  10. And now there is this:

   A report written by the Russian Foreign Intelligence Service says that there is an active plot to eliminate Donald Trump, and thereby his threat to the status quo.

   According to this report. . . found in the possession of the 5 Saudi Arabian nationals detained by Lebanon’s intelligence services this past Monday after their private jet was forced to land by Federation Aerospace Forces was a “heavily encrypted” laptop computer device.

   Upon Lebanon’s General Directorate of General Security (GDGS) seizing of this laptop device, this report continues, they requested assistance from the SVR in “defeating” its encryption, which was immediately granted.

   Once this laptop was in the possession of the SVR, this report notes, it was flown to Moscow where computer security analysts were able to unlock its “secret information”, of which the most “startling/confusing” was a document listing the entire travel itinerary and private security plans of Donald Trump for the month of October.

   Verwijderen
  11. "Ik hoor net bij Michael Rivero dat Hillary november waarschijnlijk niet gaat halen."

   Dat zou heel mooi zijn Joop. Trump wint nl. "makkelijk" van Hillary, maar niet van Bernie. Bernie MOET de volgende US president worden.

   Verwijderen
 6. The West Made Ukraine Secessionism Legal by Establishing the Kosovo Precedent

  Read the statements below and ask yourself whether there was anyting wrong with the Crimea and Donbass not wanting to remain with Kiev?

  http://russia-insider.com/en/politics/west-made-ukraine-secessionism-legal-establishing-kosovo-precedent/ri14537

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meer info over de criminele erfenis van de Clintons in Kosovo:

   http://original.antiwar.com/justin/2016/05/24/kosovo-hillary-clintons-legacy-terror/

   Verwijderen
 7. "G7 verlengt sancties tegen Rusland

  De landen van de G7 hebben besloten de sancties tegen Rusland in juni opnieuw te verlengen, zo bericht Sputnik News. In een verklaring zegt de Britse premier Cameron dat Oekraïne het slachtoffer is geworden van door Rusland gesteunde agressie en dat we dat nooit moeten vergeten. De sancties zullen pas opgeheven worden als alle voorwaarden van het Minsk Akkoord volledig geïmplementeerd zijn, zo verklaarde de groep van zeven grote (Westerse) economieën.
  .................
  Dat er sinds het uitsluiten van Rusland alleen nog maar Westers georiënteerde landen in de G7 zitten is volgens Obama juist een voordeel. Eerder deze week zei hij daar het volgende over tegen de pers:

  “Ik denk dat één van de voordelen van de G7 is dat je gelijkgestemde landen hebt die toegewijd zijn aan democratie, vrije markten en internationale wetten en normen.”

  http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/g7-verlengt-sancties-tegen-rusland/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sancties natuurlijk 0.0 met Minsk te maken. Slechts gehoorzamen aan instructies van de heeren overkant plas. Ernstig. En zo weinig reacties op dusdanig opzichtig schadelijke politiek.

   Verwijderen
  2. En de pro asociatie met Oekr-lieden waren zo van de economie en handel... Zijn dezelfden die handel met Rusland te gronde richten. 2 - Standaarden?

   Verwijderen
  3. @Blik,

   Ik las gisteren ergens, ik weet niet meer waar, dat de sancties Duitsland al €50 miljard heeft gekost.

   Verwijderen
  4. Ik las gisteren ergens dat Joop de Jong een homoseksuele pedofiele landverrader is, maar weet niet meer waar...

   Verwijderen
 8. "Grafiek: Balanstotaal centrale banken sinds 2005"

  De balansen van centrale banken zijn sinds het uitbreken van de financiële crisis explosief gestegen. Via twitter kwamen we de volgende grafiek tegen die we u niet willen onthouden. De Federal Reserve gaat aan kop met een balanstotaal dat inmiddels 5,5 keer zo groot is als in 2005, gevolgd door People’s Bank of China die haar balans met een factor vijf wist te vergroten. De ECB en de Bank of Japan bungelen nog onderaan, maar zijn begonnen aan een serieuze inhaalslag. Deze centrale banken kopen op grote schaal leningen op om de rente verder omlaag te drukken."

  Verder lezen op:

  http://marketupdate.nl/nieuws/economie/valutacrisis/grafiek-balanstotaal-centrale-banken-sinds-2005/

  Veranderingen in het balanstotaal van een centrale banken zijn een maatstaf voor de mate waarin die banken de geldhoeveelheid vergroten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van de redactie

  26 mei 2016 - De bijeenkomst van de Russische president Vladimir Poetin en de premier van Maleisië, Najib Razak, aan de zijlijn van de ASEAN-Rusland top in Sotsji, heeft paniek veroorzaakt onder de Oekraïense autoriteiten. Zoals bekend, zijn de twee leiders overeengekomen om een onderzoek naar de neergehaalde 'Boeing' over Oekraïne in een gezamenlijke werkgroep te coördineren.

  http://www.dewaarheid.nu/mei01/Paniek_in_Kiev_Maleisie_start_eigen_onderzoek_naar_de_Boeing_tragedie.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je zou het kunnen betitelen als een "conta-expertise"!

   Hahahahaha!!!!

   Verwijderen
  2. @ Joop

   't Lijkt me niet zonder betekenis dat het telkens de samenwerking met het enige niet aan de NAVO gebonden land, Maleisie,is die stroef blijkt te verlopen.

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Klopt, Maleisië werd eerst buiten het onderzoek gehouden omdat het land de doodstraf nog kent en de tweede smoes bestond uit het feit dat Maleisië geen NAVO lid was. Toen zij wel toegelaten werden, werden zij summier geïnformeerd over bijeenkomsten e.d.

   Verwijderen
  4. "Toen zij wel toegelaten werden, werden zij summier geïnformeerd over bijeenkomsten e.d."

   Dat gold overigens ook voor de Russen!

   Verwijderen
  5. Je hoeft je alleen de uitspraak van Mr. Pieter van Vollenhoven te herinneren;

   "Er bestaat niet zoiets als een onafhankelijk onderzoek!"

   Daags na deze uitspraak nam Mr. Pieter van Vollenhoven "vrijwillig" ontslag van het OvV!

   Verwijderen
  6. LOL

   "Hierin is volop info te zien die Almaz heeft versterkt"

   De VERSTERKTE info van Almaz Antey heeft de OvV buiten het rapport gehouden! Dan had Mr. Pieter van Vollenhoven dus volkomen gelijk!

   Verwijderen
 10. Trouwens, ik zou iedereen aan willen raden om morgen naar Één Vandaag te kijken, de gehele uitzending is dan gewijd aan de pliesie en hoe er o.a. na een drugsvangst drugs verdwijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. LOL

  Michael Rivero lanceerde net the new anthem of the USA

  "US, US, über alles..."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is het anthem van de EU eigenlijk? O ja;

   "Alle menschen werden brüder..."

   Verwijderen
  2. We hebben een nieuwe plotterheld hoor....ene oerverzinner Michael Rivero die met "grappig" bedoelde opmerkingen denkt slim bezig te zijn. Plottertjes zijn nooit grappig en al helemaal niet slim!!!

   Verwijderen