maandag 2 mei 2016

Odessa Masacre 2 Years On - 10 FactsWij voegen er 5 feiten aan toe:

11. Pauw heeft tot op heden nooit aandacht besteed aan Odessa. (te druk met vele uitzendingen over homorechten in Rusland)

12. DWDD heeft tot op heden nooit aandacht besteed aan Odessa. (Past niet in het palatje van de VARA)

13. Ghislaine Plag van de Ochtenden heeft tot op heden nooit aandacht besteed aan Odessa.

14. Eric Corton en de Nieuws BV hebben tot op heden nooit aandacht besteed aan Odessa. (Te druk met lobbieen voor Killer Drone aankopen)

15. StandpuntNL heeft tot op heden geen aandacht besteed aan Odessa. (Te druk met... Ja, met wat eigenlijk?)

Duits vertaald Russisch Nieuwsbulletin half jaar na 2-5-2014

1 opmerking:

  1. Ik ga hier even niet meer reageren. Het is niet goed dat ik met zeer makkelijk beïnvloedbare psychopaten een poging doe te discussiëren. Jullie zijn te makkelijk te beïnvloeden, zijn het rationeel en kritisch denkvermogen totaal kwijt en ook bijna zichzelf aanbiedende mensen bij oplichters. Jullie laten je door elke man of vrouw met een fantastisch verhaal oplichten, en nu zijn jullie dus gehersenspoeld door zeer extreem rechtse, zo niet nazistische, racistische en fascistische complotdenkers die jullie gebruiken en misbruiken voor hun agenda. Ik vererger dat alleen maar door er tegenin te gaan terwijl ik jullie juist wakker moet laten worden en te gaan twijfelen aan jullie "leiders". En als jullie zonder leider werken en zelf hier in die put terecht zijn gekomen moet ik jullie ook met rust laten, tot nu toe hebben jullie nog geen geweld gebruikt maar door er tegenin te gaan kunnen jullie zelfs zwaar geweld gaan gebruiken. Wat dat betreft zijn jullie net zo gevaarlijk of zelfs in potentie nog gevaarlijker als IS. Hoop dat jullie toch nog het beste van jullie leven gaan maken....

    BeantwoordenVerwijderen