maandag 2 mei 2016

Machthebbers Odessa blokkeren herdenkers toegang

De machthebbers in Odessa hebben onder verschillende voorwendselen mensen die de tragedie wilden herdenken, de toegong belet. Dit gold zelfs voor familileden van de slachtoffers.

Politie en militairen hielden de bezoekers ver van het terrein. In de ochtend werd een bommelding voorgewend.

De bloemen werden op een in de buurt gelegen veld gelegd, waar ook de duiven en de balonnen werden opgelaten.


Vastgehouden op vliegveld

Parlementsleden van de oppositie die speciaal uit Kiev waren komen vliegen werden op het vliegveld van Odessa tegengehouden, onder andere met behulp van zogenaamde "auto-Maidanen", waarbij de politie volgens goed Oekraïens fascistisch gebruik zich nergens in mengde. Ondertussen hielden Prawi Sector leden een demonstratie in Odessa waarbij ze de slachtoffers seperatisten en verraders noemden.

Een dame die een interview begrijpt niet dat "Europa" dergelijk gedrag toestaat.

Evgeniy Yelovo heeft het er nog steeds moeilijk mee om te herinneren hoe zijn broer vermoord en verminkt is. Het lichaam van zijn broer was dermate verbrand dat de identificatie enkel met behulp van professionals tot stand is gekomen. Officieel is de broer omgekomen als gevolg van gassen. Welke gassen is niet bekend. Vergast dus.

Slachtoffers worden daders gemaakt

Van een process is tot nu toe niets van de grond gekomen. Wel bestaan er 22 verdachten. Allemaal zogenaamde Anti-Maidanen. Een vrouw die de slachtoffers juist hielp is terecht gekomen in de gevangening. Maar er sinds kort weer uit.

De broer van een andere vrouw is gefolterd voor de ogen van kinderen. Zij blijft liever onherkenbaar in beeld uit angst voor represailles.

Moordenaars lopen vrij rond in Oekraine

De man, Maidanist, die op 4:20 met een jachtwapen mensen doodschiet, werd gearresteerd en spoedig weer vrijgelaten. Hij loopt vrij rond in Odessa en bezoekt zelfs rechtzaken om cynisch te tonen hoe onaantastbaar de Nazi's in Oekraine zijn.Parubiy en Toerchinov worden als belangrijke pionnen genoemd in de organistaie en planning van de Odessa moorden en de naar Zwitserland uitgeweken Komsomolskiy als de sponsor.

Parlementslid noemt 2 Mei een feestdag

Igor Mosiitjoek noemt de tragedie in Odessa een nationale feestdag. Op zijn feestdag feliciteerd hij zijn landgenoten met het twee-jarig jubileum van de tragische gebeurtenissen in en om het vakbondsgebouw.

Koens

Olaf Koens mocht vandaag weer eens aantreden op de staatsradio. De pseudo-journalist die al zijn geloofwaardigheid al lang verloren heeft sprak natuurlijk met geen woord over Odessa. Hij kwam vertellen dat Assad een groter gevaar vormt dan ISIS. Dat Assad een veel groter probleem is. Dat de meeste mensen voor hem en niet voor ISIS op de vlucht zijn. Dat hij voor zijn reportages echter aanklampt bij het Syrische regeringsleger en de Russen is daarom des te opmerkelijker. Als die zo gevaarlijk zijn, en de ISIS jongens veel aardiger, waarom maakt de zichzelf steeds meer in de problemen wauwelende Koens dan geen reportages onder de hoede van de ISIS jongens en meisjes?

Pauw

Zodadelijk Thierry Baudet en Hans van Baalen bij Pauw over TTIP. Zou Odessa ook nog (kort) de revue passeren. Beide heren weten er genoeg vanaf.

1 opmerking:

  1. TTIP heeft prioriteit, Odessa wordt al door MSM doodgezwegen voor Baudet meer eer en belang 4 TTIP. De aanklacht en dagen van MinPres betreffende referendum zal via de rechter ook leiden tot vooruitschuiven datum inhoudelijke behandeling kort geding, ook hier wordt de democratie gefrusteerd. Brexit wordt de mogelijke hefboom om bevrijd te worden van NaziEU

    BeantwoordenVerwijderen