donderdag 5 mei 2016

NOS negeert oorlogshysterie nieuwe NAVO Generaal

Breedlove is met pensioen gegaan en sinds gisteren "hebben we" een nieuwe hoogste NAVO commandant: Curtis M. Scaparrotti. Onthoud die naam. Mocht je denken dat er na Breedlove enkel "dooi" kon komen, mispoes! Het oorlogshitsen kan blijkbaar nog een tandje agressiever. In zijn maidenspeech stelt de Amerikaanse Generaal dat in het licht van een herrijzend Rusland, de NATO fit moet zijn en klaar om "vanavond te vechten".

NATO secretaris Stoltenberg verwelkomde Scaparrotti en prees de visie en het leiderschap van de vertrekkende Breedlove in een tijd van grote veranderingen in het veiligheids landschap, inclusief die met een agressief Rusland.NATO Secretaris Generaal Jens Stoltenberg en Generaal Curtis Mike Scaparrotti, de nieuwe hoofste commandantgeven een persconferentie in Mons, België, op 4 Mei 2016.

"Nieuwe hoogtes in oorlogs hysterie"

Alexei Pushkov, woordvoerder van het Kremlin, reageerde op de woorden van Scaparrotti: "Door te zeggen dat NATO klaar moet zijn om "vanavond al te vechten" met Rusland is de nieuwe NATO baas zijn voorganger al voorbijgestreefd waar het gaat om oorlogshysterie." Bij de NOS geen woord over de oorlogsrethoriek van "onze nieuwe man in het veld". Het NOS 8 uur journaal was druk met onder andere de bandenprikker van het Westland en een water lek in Den Haag. Over klein bier gesproken.

Lees ook Sputnik: NATO breidt uit naar het oosten maar Rusland is de agressor.

11 opmerkingen:

 1. @ Willem betreffende Odessa foto's; ik snap je punt betreffende het beter niet tonen foto's slachtoffers Odessa; Ik denk dat er betreffende het wel/niet tonen van de foto's voor beide wat te zeggen is, maar ik heb geen probleem met jouw argumenten mee te gaan en heb de betreffende foto verwijderd. Beetje laat misschien maar toch.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er valt voor beiden wat te zeggen. Zo verwijten bv Pilger en Chomsky de media dat zij oorlog te steriel brengen. Zo van: 'bij gevechten te A zijn 50 burgers gedood'. Alsof die burgers dingen zijn en niet mensen met een verhaal. En soms hoort bij dat verhaal een schokkend beeld, besef ik me.

   Dank voor je reactie!

   Verwijderen
 2. Ze hebben de beelden al wel, maar hun instructies hoe erover te berichten nog niet ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Japan’s Prime Minister Invites Putin to Tokyo Despite Washington’s Fury
  http://sputniknews.com/russia/20160505/1039152315/abe-invites-putin.html

  Lukt aardig om "Moskou" te isoleren.......... NOT.
  Laat Putin maar netwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Trump Picks Former Goldman Partner And Soros Employee As Finance Chairman
  http://www.zerohedge.com/news/2016-05-05/trump-picks-former-goldman-partner-and-soros-employee-finance-chairman

  Steven Mnuchin, Hedge fund hyena, gepokt en gemazeld bij Goldman Sachs en George Soros. Trump, zijn jouw woorden meer waard dan die van Obama ?
  Wie neem je als running mate ?, wie neem je in je economische advies commissie ?, wie neem je voor je buitenland beleid ? en wie worden jou defensie adviseurs ?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blik, Jan en anderen die een website hebben. Kun je de petitie voor TTIP promoten.?
  We hebben al bijna 147.000 ondertekenaars voor de petitie.
  https://ttip-referendum.nl/
  Ik heb net ondertekend en mijn vriendenkring geïnformeerd. Ik hoop dat iedereen hetzelfde doet of al heeft gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op zaterdag 21 mei 2016 wordt er weer wereldwijd gedemonstreerd tegen Monsanto. In Nederland worden marsen georganiseerd in Alkmaar, Amsterdam, Bergschenhoek, Den Haag.
  http://www.marchagainstmonsanto.nl/

  Iedereen met een website. Kunnen jullie hier reclame voor maken ?.

  BeantwoordenVerwijderen