zondag 18 februari 2018

Twee honden vechten om een been, Ted Jan Bloemen gaat er mee heen

Twee honden vechten om een been, Ted Jan Bloemen gaat er mee heen

Sven en Jorrit Bergsma zijn geen vrienden van elkaar. Jorrit pakt zilver, Sven stort in, Ted Jan pakt goud. De media was, is en blijft vol van Sven: Jorrit sneeuwt een beetje onder. Heeft iemand daar een verklaring voor? Maar nu komt het, het lijkt op een deja-vu met de Halbe Zijlstra zaak: Op de dag van de 10k komt de Volkskrant met een groot artikel over match-fixing van de coach van Jorrit, een zaak van 4 jaar (!) terug. Op de dag der dagen! Ongelukkiger kan het voor Jorrit niet zijn. Iemand?

Putin stelt westerse referendum-hypocrisie aan de kaak

Putin stelt de Westerse referendum hypocrisie aan de kaak. Begrijpelijk. De Sovjet Unie die uit elkaar viel? Vond het Westen helemaal toppie! Joegoslavie dat in duizend puzzelstukjes uit elkaar viel? Toppie! Sterker, daar heeft de NATO nog menig bommetje tegenaangegoois om het fragmenteren een duwtje in de rug te geven. Ook Kosovo afscheiden van Servië? Tuurlijk. Toppie. Kosovo staat nu vol met Amerikaans wapentuig. En dan de Krim? Als de Sovjet Unie, waarbij Moskou Kazachstan, Oezbekistan, Estland, Letland, Oekraïne, Litouwen en wat al dies meer zij, heeft laten gaan, op het moment dat de VS Oekraïne overnemen, als Rusland dan via een overigens overtuigend referendum een relatieve mini correctie toepast en zich herenigt met de Krim dan is de wereld voor Brussel en Washington te klein. Dat kan niet, dat zal niet, dat mag niet! Expansiedrift!

Weef-fout

De hereniging van Krim met Rusland betreft in feite de correctie van de weef-fout die Chroestjov maakte door in 1954 de Krim te transfereren van Rusland naar Oekraïne. Destijds, in de Sovjet Unie, niet meer dan een interne administratieve handeling, later de genoemde weef-fout.En dan nog dit....

IJlzwammer Hubert Smeets op dreef bij Staatsperceptieshow Buitenhof

20 opmerkingen:

 1. Amerika heeft in de achtstefinales van het Olympisch ijshockey toernooi roemloos met 4-0 verloren van Rusland.

  In 1980 in lake placid wonnen de amerikanen van de sovjet unie op basis van inzet. Nu wonnen de russen op basis van inzet.

  Die Chinakenner Ruben van de VPRO viel bij Jinek mooi door de mand.
  Trump is een regelrechte uitkomst voor China aldus Ruben. China pakt de macht in de wereld door in het gat van de TPP te springen, wat Trump laat liggen. Ook in artificial intelligence en big data lopen de chinesen voorop. Ok:

  -Ruben wil een corporatistische wereldorde met rechtbanken voor de corporaties die boven rechtbanken van de nationale staten staan.
  - Ruben wil met AI en Big data een complete controle maatschappij waar niet uit te ontsnappen valt.

  Grr......deze NWO propaganda wordt allemaal verkocht door een zachtaardige lieve Jongen/Man verkocht alszijnde dat het iets goeds is.

  Ik zal er goed opletten, china komt alleen maar goed in het nieuws bij Ruben en de MSM......Ik raak meer en meer overtuigd dat de globalisten naar Beijing verhuizen. Beijing heerst over de wereld en de internationalisten heerst over Beijing.

  @Joop, het is jou ook wel opgevallen dat bitcoin gedemoniseerd wordt in de msm. Crypto's zijn een moeilijk te controleren betaalmiddel/waarde eenheid. Ik kan me niet voorstellen dat dit in het voordeel werkt van de internationalisten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oligarch,
   Je sneed dit item al eerder aan, enkele dagen geleden.

   Ik vind het een zinvolle hypothese. Om over te denken.

   Jim Rogers woont al jaren in China. ( Hij bedacht samen met Soros het Quantum Fund) https://www.finanzen.nl/aandelen/nieuws/Jim-Rogers-zegt-dat-de-volgende-bear-market-de-ergste-wordt-1015200893

   Gilad Atzmon beschreef in 2009 al dat China wordt overstroomd door joodse zakenlui.

   En iedereen weet: de economische Hegemonie over de wereld is onvermijdelijk: die komt er zeker aan.
   Dus ja: als ik Globalist BigCorp was, zou ik me ook vestigen in China.
   Maar zullen de Chinezen al die witte mannetjes voor altijd als hun baas accepteren? Lijkt me toch een beetje linke positie.

   Verwijderen
  2. We blijven de ontwikkelingen over China in de gaten houden Jan. Tsja, de internationalisten regeren vanuit het duister. Ik vraag me af of de chinezen daar notie van hebben. De Russen wel dat is zeker!! :-)

   Verwijderen
 2. Weer schietpartij in Roosendaal
  https://nos.nl/artikel/2217978-weer-schietpartij-in-roosendaal.html

  In Nederland geen protesten tegen het wapenbezit. Oh....dat kan ook niet, want in Nederland is er al een verbod voor het bezitten van wapens. Als je kwaad wil kom je toch wel aan een wapen.
  Nooit een stem die pleit voor het afschaffen van anti depressieva....Dit omdat al die schieters in Amerika onder psychiatrische drugs blijken te zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nederland doet het allemaal perfect regelen met dit als resultaat:
  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/schaatscoach-anema-gaat-vrijuit-ioc-keurt-afhandeling-kwestie-goed

  BeantwoordenVerwijderen
 4. On topic.

  Wat Anema deed was een van de sympathiekste vormen van match-fixing die ik ook zag. Hij zou er bijna een Olympische plak voor moeten krijgen, zoals hij daar zijn sporters wil helpen zonder de uitslag ook maar een milimeter te beinvloeden.

  ( Matchfixing is nu juist: zèlf rijk worden door onverwachte uitslag te produceren waardoor een eerlijke weddenschap verandert in diefstal.)

  Wat de Volkskrant zelf deed lijkt meer op matchfixing: een oude koe uit de sloot halen (en afgewikkelde zaak ) op het uur U, om op die manier een opponent (Bergsma) te benadelen in het voordeel van de eigen favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.volkskrant.nl/sport/schaatscoach-jillert-anema-ondernam-poging-tot-matchfixing-op-winterspelen-sotsji~a4569719/

   Verwijderen
  2. Blik legt de vinger weer op de gevoelige plek. De staatszender de NOS wist er ook al jaren van, nooit wat gezegd.

   Verwijderen
  3. Inderdaad; op de plank bewaard voor uur U. De vraag blijft, waarom? Wat heeft Sven wat Jorrit of Jorit niet heeft? Net ook weer hallelujah over Sven bij de ploegenrit.

   Zie ook tweet van Ollongren: tweet eerst over "sportieve reactie" van Sven. Om in derde regel ook nog even Jorrit te noemen: "Mooie zilveren plak voor Jorrit Bergsma"

   https://twitter.com/KajsaOllongren/status/964134713790263298

   Verwijderen
  4. Sven heeft reclamespots met KPN tijdens de spelen. Van Bergsma heb ik nog geen reclamespot gezien. Kramer verkoopt beter dan Bergsma. En Kramer verkoopt nog beter als hij gouden plakken wint. Dan kan hij groot in VK afgedrukt worden als de kampioen, mede aangeboden door KPN die VK voor die advertenties rijkelijk betaalt.

   Het probleem van topsport is dat er te veel geld in omgaat, en belangen als bovenstaand bij voorbaat niet uitgesloten kunnen worden.

   Verwijderen
  5. Google (afbeeldingen) anders sven kramer reclame en de ene na de andere reclame komt omhoog.

   Google (afbeeldingen) Jorrit Bergsma reclame, en er komt niets van reclame omhoog.

   Verwijderen
 5. Op de vorige draad legde ik uit hoe de russishce ondernemer Prigozhin met een eigen legertje in Syrië een oliebron probeerde te veroveren.(1)
  Daarbij sneuvelden ca 25 Amerikanen door Amerikaans vuur. Maar Putin zegt daar niks over. Wat dan weer door CNN wordt gemeld.

  --==
  Gisteren heeft Moon of Alabama een lang artikel gepost over diezelfde Prigozhin: (2)

  hoe hij slechte maaltijden verkocht aan St Petersburgse en Moscowse scholieren, kritiek kreeg en toen zelf op het idee kwam om een aantal jongelui in dienst te nemen die met honderden valse identiteiten (op internet) de kritiek op hem op het internet moesten ondersneeuwen.
  Astro-turfing heet dat meen ik.

  Welnu: hij is verder gegaan op deze weg, en enkele mensen hebben de markt in de VS verkend ( zij worden in het Mueller rapport over de Russen beschreven) en hebben de onderneming in de VS uitgebouwd:
  websites oprichten die duidelijk pro Trump of anti Trump zijn. Daar mensen heen lokken met goedkope facebook advertenties, Op die websites werd advertentie-ruimte verkocht en elke bezoeker betekende winst voor Prigozhin.

  Dàt zaakje heeft Mueller nu in zijn rapport beschreven.

  Zo ongeveer begrijp ik de zaak, op dit moment.
  NB: De meeste activiteiten van Prigozhin in de VS vonden plaats nà november 2016, dus nadat Trump al was gekozen.
  Dat is dus geen verkiezings-meddlen meer, maar destabilisatie. Ik meen dat dit verwijt nu ook met regelmaat wordt genoemd. Mijn vraag: hebben de Amerikanen de enorme verwarring en destabilisatie al niet tot grote hoogte gebracht in hun land? Wat kan een Russische website daar nog aan toevoegen?

  (1) https://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2018/02/de-echte-occupanten-de-vs-met-nederland.html?showComment=1518948094554#c5309395570224004010

  (2) http://www.moonofalabama.org/2018/02/mueller-indictement-the-russian-influence-is-a-commercial-marketing-scheme.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vreemd is dat de ceo van de wagnergroep onderdeel is van prigozhins bedrijven, zoals petri krohn zegt:
   Dmitry Utkin, the alleged founder of the likely non-existent Wagner Group is also the General Director of Concord Management and Consulting, the parent company of Yevgeny Prigozhin's Concord Catering. Vandaar dat ze als juridisch doelwit zijn gekozen en dat ze letterlijk een doelwit zijn in syrie van de amerikaanse olie en oorlogs industrie.

   Verwijderen
  2. @ Jan

   "Dat is dus geen verkiezings-meddlen meer, maar destabilisatie. Ik meen dat dit verwijt nu ook met regelmaat wordt genoemd. Mijn vraag: hebben de Amerikanen de enorme verwarring en destabilisatie al niet tot grote hoogte gebracht in hun land? Wat kan een Russische website daar nog aan toevoegen?"

   Naarmate steeds duidelijker wordt dat er geen bewijzen zijn voor de beschuldigingen dat de Trump campaign in bed lag met de Russen of dat de Russen de verkiezingen 'gehackt' hebben verschuiven de aantijgingen aan het adres van Trump cq. de Russen steeds meer in de richting van 'the sowing of discord, het zaaien van tweespalt, in de Amerikaanse samenleving. Ze moeten wel, want zoals al eerder bleek uit als Russisch geclassificeerde uitingen op social media werden posities ingenomen waarin opinion leaders zowel pro Trump als pro Clinton waren. Prima artikel overigens weer op Moon of Alabama.

   Verwijderen
  3. Toevoeging.

   Die beschuldigingen van het veroorzaken van tweedracht in en het destabiliseren van de Amerikaanse samenleving is m.a.w. niet meer dan een lam excuus voor het falen van Mueller de beschuldingen van verkiezingsfraude waar te maken.

   Verwijderen
  4. California Homeless Problem

   https://www.youtube.com/watch?v=zvCGtxeknSg

   Verder gaat alles goed in de VS......

   Verwijderen
 6. Het moet niet gekker worden! De CDA minister van Defensie waarschuwt over terroristisch gebruik van biologische wapens:

  https://www.defensie.nl/downloads/toespraken/2018/02/17/toespraak-minister-munich-security-conference

  Nu zijn er veel novels over geschreven en films over gemaakt, ook 20 jaar geleden.

  Ik was zelf ook wel verontrust tijdens de Ebola epidemie, toen mijn zwager in quarantaine vastzat in Guinee. Toen was er een groot gebied waar de ziekte heerste, en met de Sahara nabij, waar de meest geharde terroristen verblijven, verwachtte ik ook niets anders.

  Maar alle spannende boekjes ten spijt gebeurde er niks!

  Een middelmaat politica moet dan wel met uiterst overtuigende argumenten komen.

  Wat mij betreft is ze voor dat tentamen GEZAKT!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ´The Internet Research Agency´....

  Dit moet de beste CIA disinfo-op zijn ooit! Voor pennies on the dollar hebben CIA operatives studenten in St Petersburg voor een hongerloontje ´anti-westerse ´ propaganda laten optypen.

  Zodat ´Russiagate´ en andere false flags mogelijk werden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De meesten van ons zijn nu volgens Mueller criminelen in de VS.

  We zijn immers geen Amerikanen en hebben ons vaak zeer negatief over Hillary Clinton uitgelaten.

  Daarmee voldoen we dus 100% aan de indictment-eisen die ook naar de 13 Russische burgers zijn gegaan.

  Maar zeker ook de Nederlandse media, opiniesites en zeer veel Nederlanders voldoen aan deze eis: deze keer vanwege hun anti-Trump bias!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aan het eind van de vorige draad heb ik een analyse geplaatst van de laatste ontwikkelingen in het Oxfam schandaal.

  BeantwoordenVerwijderen