donderdag 8 februari 2018

Telegraaf hysterisch over koning in China

De Telegraaf komt woorden te kort om te beschrijven hoe "juichend", "de Chinese pers" reageerde op het werkbezoek van Koning Willem Alexander.

"In Chinese media wordt gejuicht over het werkbezoek dat koning Willem-Alexander aan Beijing heeft gebracht."

Als je het artikel dan verder leest, blijkt dat juichen wel mee te vallen. "Media" is meervoud van "medium". De Telegraaf rept over "Chinese media" die zouden staan te juichen, maar komt niet verder dan het voorbeeld van China Daily. Niks media dus; slechts één enkel medium. Waarschijnlijk een expat blad. Waar zoals later in het artikel blijkt, het Nederlandse bedrijfsleven wat advertenties had gekocht. Het gaat dus helemaal nergens over. Het is gewoon 0-nieuws. Maar de Telegraaf, bij monde van een geëxalteerde Wouter de Winther, maakt er met het schuim op de bek en het wit in de mondhoeken een hijgerig hysterisch jubel artikel van.


Ondertussen bombardeert de coalitie met de VS en Nederland het Syrische leger

Nederland collaboreert met een coalitie die in Syrië het Syrische leger bombardeert. Hoe vind je dat? Dat is best wel een dingetje. Gaat de Telegraaf daar ook groot over uitpakken? Of blijft de oud NSB krant liever bij het hysterische jubelen over 0-nieuws? En wat doen de Nederlandse staatsmedia? Ook de andere kant op kijken? ja, het zijn ten slotte bommen ver weg op hoofden van Syrische soldaten; die zijn voor Nederlandse staatsmedia nooit zo heel belangrijk...

13 opmerkingen:

 1. De Telegraaf: nepnieuws minstens sinds mei 1940!

  Maar tegenwoordig steken ze , evenals FOX in de VS, helemaal niet ongunstig af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In oost Syrië heeft de VS 100 soldaten van de SAA doodgebombardeerd! Als ´Vergelding´ voor het gewond raken van een van de terroristen die met de VS meeheulen.

  Wordt het niet eens tijd dat een paar TU 160s een ware slachting onder die terroristen en hun blackwater adviseurs en VS special forces aanrichten? tit for tat- 1:100: 10 000.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.fort-russ.com/2018/02/breaking-us-claims-aerial-attack-on.html

   Verwijderen
  2. Hoe kan het afslachten van blackwater en terroristen niet bevorderend zijn voor wereldvrede?

   Verwijderen
 3. Voor Mattis is $800 Billion niet genoeg, daar mag best nog wel een kleine $50 Billion bij om zijn legertje nog dodelijker te maken. Wat ben je van plan, Mattis? Volgens Nouri al-Maliki, Iraakse verrader en boodschapper van nepnieuws over Iraakse WMD's, is de VS toch van plan door te gaan met Wesley Clack's "7 countries in 5 years" doctrine en is Iran aan de beurt. Waar de Amerikaanse infrastructuur in elkaar sodemietert, is Poetins Rusland bezig haar infrastructuur te verbeteren, vooral het spoor krijgt een flinke opknapbeurt en dan toch nog state of the art vliegtuigen (zowel militair als civiel) tanks (Armata) luchtafweer (S-500) weten te fabriceren. Mocht men het in het land van de onbegrensde schulden het in hun bolle kop halen een oorlog te starten, dan staat de uitkomst nu al vast. Wie beter dan een Amerikaan weet dat de Amerikaanse economie zoals die nu draait, een oorlogseconomie is.

  Mattis Wants to Make US Military Even More Lethal, Needs Another $50 Billion

  https://www.activistpost.com/2018/02/mattis-wants-make-us-military-even-lethal-needs-another-50-billion.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mee eens, uiteraard. Maar ik maak me zorgen over Syriërs, Novorossiyans en Venezolanen. Elk van deze militair zwakke landen/ volken heeft een zeer waardevolle bijdrage voor de mensheid. Elk van hen zoal uiteindelijk overwinnen. Maar ten koste van zoveel leed en vernietiging van hun cultuur!

   Verwijderen
 4. Een zeer waardevolle lezing over Putin van professor Steven Cohen en een nog waardevoller commentaar van de Saker hierop:

  http://thesaker.is/professor-stephen-f-cohen-rethinking-putin-a-critical-reading/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is lekker! Na de debacles in Irak, Libië en Syrië gaan de VS de schuld van de nieuwe wapenwedloop bij de Russen en de Chinezen leggen. Geen woord over de omsingeling van Rusland en de regelmatig voorkomende territoriale schendingen van Chinese wateren. Ook Kim Jun Un kent de destructie die in Irak, Libië en Syrië heeft plaatsgevonden en is zich razendsnel aan het bewapenen om te voorkomen dat N-Korea een zelfde lot zal ondergaan.

  Wel blijven hameren op de zogenaamde Russische 'annexatie' van de Krim maar niemand in het oorlogszuchtige westen (behalve wij bij Blik op NOS journaal) die zich de vraag stelt: Als wij het nu zo goed voorhebben met de Russen, waarom willen wij hen dan hun enige ijsvrije zeehaven op de Krim ontnemen? Want dat die zeehaven de Russen ontnomen zou worden, is zo klaar als een klontje.

  CONFIRMED: US admits ‘unipolar moment’ is over. Full analysis of US Nuclear Posture Review

  http://theduran.com/the-us-nuclear-posture-review-us-admits-unipolar-moment-is-over/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Crimea Vacation Guide - Great New Film From a True Hero, Graham Phillips

   (Tenminste, als de NAVO in de Zwarte Zee zich rustig houdt.)

   http://russia-insider.com/en/crimea-vacation-guide-great-new-film-true-hero-graham-phillips/ri22379

   Verwijderen
 6. Nunes: We Now Have ‘Clear Proof’ Hillary’s Campaign Colluded With The Russians…

  https://www.citizenfreepress.com/breaking/nunes-we-now-have-proof-that-hillarys-campaign-colluded-with-the-russians/

  Uranium One Scandal: Moscow Routed $3 Million To Clinton Global Initiative

  http://www.shtfplan.com/headline-news/uranium-one-scandal-moscow-routed-3-million-to-clinton-global-initiative_02082018

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prima analyse van "Het Memo" van Nunes over de collusie door FBI en DoJ om een gerechtelijke toestemming te krijgen om de Trump campaign te bespioneren. Gedetailleerde analyse van de de wijze waarop de Nederlandse MSM trachten de betekenis van het memo te negeren, bagataliseren en te framen.

  https://saltmines.nl/2018/02/07/de-nunes-memo-nederlandse-media-negeren-watergate-20-vanwege-trump/

  Wanneer de partijdigheid van een congsi van inlichtingendiensten en het ministerie van justitie zo groot is dat getracht wordt een democratische gekozen president met onwettige middelen weg te krijgen dan is er een probleem dat partijpolitieke tegenstellingen verre overstijgt. Maar net als met zo veel andere zaken blijkt ook hier weer dat de Nederlandse MSM bereid zijn deze werkelijkheid af te dekken met alle mogelijke vormen van misleiding en bedrog. Zeer verontrustend en dat is dan nog een understatement.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yugoslavian civil war – Soros, OSI and Mabel

  http://letsrollforums.com//destruction-yugoslavia-rothschild-soros-t32286.html?s=0e83434d777e2cd03b29f1c74b51002d&s=c6cda7d7e8b9bdf6c43c3db198511813&amp

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En dan hebben we een minister van BZ Zijlstra , die zg Putin heeft gesproken . Wat een malloot .

  BeantwoordenVerwijderen