donderdag 22 februari 2018

Nepnieuwsfabriek ontdekt in Den Haag!

Brekie, Brekie! Groot nieuws! Er is een Nepnieuwsfabriek ontdekt in Nederland. De Nepnieuwsfabriek bevindt zich op een centrale locatie in Den Haag. De directeur van de fabriek is de beruchte Mark R. Hij bestiert de fabriek vanuit een strategisch gelegen torenkamer aan de gracht, vanwaar hij een groot deel van centraal Den Haag overziet.

Orders

Orders ontvangt de fabriek rechtstreeks vanuit Washington en Brussel. De omzet is stijgende. Op dit moment wordt onderzocht of de fabriek contacten onderhoudt met gelieerde Nepnieuwsbendes in Hilversum. Ook schijnen er in Amsterdam, onder de dekmantel van "Westergasfabriek", productie-eenheden van Nepnieuws actief te zijn.

Manager

Recentelijk is één van de topmanagers, Halbe Z. ontslagen. Het nepnieuws dat onder zijn leiding werd geproduceerd was van onvoldoende kwaliteit. Zijn plaats is tijdelijk overgenomen door een andere manager. Ze zijn op zoek naar iemand die de verfijndere elementen weer terug kan brengen. Zodra we meer nieuws hebben over de Haagse Nepnieuws fabriek en zijn gerelateerde allianties, komen we direct terug.Vanuit zijn torenkamer bestiert de directeur, Mark R., zijn Nepnieuwsfabriek. Vooral NeoCons uit Washington plaatsen veel orders.

5 opmerkingen:

 1. het is toch een afwaardering van het minister president ambt om deze ex Calvé hoofd personeel zaken te kiezen ! Dat bevestigd alleen maar dat we een vassaal van de Neocon’s zijn geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De argeloze lezer zal denken dat BLIK een hier de tekst van en stand-up comedy-act heeft geschreven.
  Denk er nog maar eens over na dan.
  De tekst is helmaal letterlijk te nemen, en een nauwkeurige beschrijving van de werkelijkheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed artikel weer Blik, humor blijft de beste manier om al deze anti-Rusland en anti-democratie propaganda te bestrijden.
  Hierbij aansluitend een interessant Corbett report over Russiagate: ze controleren niet alleen de waarheid, maar ook jouw reactie op de waarheid. Hoe triest deze berichtgeving ook is, ik heb er hard om moeten lachen. Onze je-zus vriend komt ook nog voorbij gereden: Press 'like' to help jezus win!
  Yes, America interferes in elections all the time. And yes, the Russian ad buys happened after the election. And yes, the DNC really did rig the primaries for Hillary. But if you believe the truth then you're a dirty Russian!
  Kijk en luister op youtube: What EVERYONE is Missing About "Russiagate"
  Een leuke Russische verkiezings-video, met dank aan @Pietka: Все на Выборы! / Бурунов / Ru - Engl (2018) (voor niet Russen: ondertiteling aanzetten)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is die gemeneman 1974 voor een rare trol? Schuimbekken en strontsmijten zonder enige onderbouwing?!

  BeantwoordenVerwijderen