vrijdag 16 februari 2018

Russofobe Rutte moet Nu opstappen

Rutte volhard, ook na het vertrek van Halbe Zijlsatra, in het rabiaat anti-Russische discours. In het gesprek met de Minister President uitgezonden zojuist bij Eén Vandaag stelt de steeds verwarder ogende Premier dat het betoog van Zijlstra overeind staat. We hebben allemaal de Russofobe speech van Zijlstra gezien, en Rutte haalde daar nogmaals de volgende punten uit waarmee hij onderstreepte volledig achter de inhoud van het betoog te staan: "Rusland gaat door, dat zie je op de Krim, in Oost Oekraïne. De Russen doen waar Zijlstra voor waarschuwde. Rusland dwingt vijf landen deel te nemen aan de Euraziatische Unie."

Ook Ollongren gaat door op de ingeslagen rabiaat Russofobe weg. Zij maakt zich bij BNR nu veel zorgen om de Russische reactie op Zijlstragate alsook: "Maar tegelijkertijd houd ik zorgen over ontwikkelingen in Rusland en de vrijheid om dingen te zeggen"

Derk Sauer roept bij Jinek op tot toenadering tot Rusland

Er is in Nederland gelukkig ook tegenwicht tegen het Russofobe verhaal van onze machtshebbers. Derk Sauer riep bij Jinek op tot juist meer toenadering tot Rusland. Hij stelde ook voor de Nederlandse Ambasadrice in Moskou te benoemen tot Minister van Buitenlandse Zaken. Er zijn te veel belangen, Rusland biedt te veel mogelijkheden, Nederland maakt zich bij de Russen druk om de verkeerde zaken. We zakken af op de ranglijst van belangrijkste economische partners van Rusland. De relatie van Nederland met Rusland staat op het nulpunt. Etcetera. Aldus Sauer bij Eva Jinek.

Commentaar Blik op NOS-journaal

Het is niet eerder dat Blik zich zo hard uitspreekt over Rutte, maar na de affaire Zijlstra doet Blik het wel: Rutte moet weg. Heel banaal: hij schaadt de belangen van Nederlandse exporteurs en investeerders. Met het regieme Rutte verdampen hun kansen als ether op een schoteltje. Tsjechie met de sympathieke Zeman, Zuid Europa, Griekenland, Italië, Spanje, zelfs België, Turkije, Saoedie Arabië, India, Brazilië, Ecuador, China... Als de Russen iets nodig hebben, zitten ze echt niet met de handen in het haar te wachten op een stel Nederlanders. Dan shoppen ze gewoon in andere landen. Het WK bijvoorbeeld: wat hebben Nederlandse bouwbedrijven daar nou bijgedragen bij de ontwikkeling van de miljardenprojecten? Van Sotshi weten we dat het vooral de Turken waren die veel werk hebben gedaan. Met Rutte slaat Nederland een volledig pleefiguur. Niet alleen in Moskou. Het wangedrag van de VVD/D66 ploeg straalt ook af op de relatie met andere landen. Veel erger nog dan deze banale economische redenen is dat Rutte bijdraagt aan de spanning in de wereld. De man speelt met vuur. De geschiedenis heeft geleerd waar het demoniseren van Rusland toe kan leiden. Rutte dient plaats te maken voor een vrediger Minister President met minder Russenhaat.

Rutte hier op archiefbeeld met zijn grote vriend Petro Poroshenko. De steeds minder scherpe Rutte geeft de Oekraïense President niet gewoon een hand. Hij pakt de bloedhand van de man niet met één hand, maar met twee handen vast. Odessa 2 mei, Mariopol, Lugansk het gemeentehuis, Gorlovka, Kira en Kristina, Donetsk, alle bombardementen. Met bommenwerpers. Met Totshka U. Met Grad. Met tanks. Zoveel bloed, zoveel doden en gewonden, het leed is onmeetbaar. Rutte moet nu opstappen.

8 opmerkingen:

 1. Die klootvogel Rutte geeft niks om handel of werkgelegenheid. Hij bekommerd zich alleen om het lot van de Wallstreet cabal en de bilderbergers die wereld dominantie nastreven. De man is een regelrechte ramp voor het land Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rutte is nooit scherp.

  Dat de Minister President stelt dat het betoog van Zijlstra overeind staat, is typerend. Ze weten dat het betoog onwaar is (notabene toegegeven door Zijlstra zelf), maar doen alsof het waar is.

  Niet goed voor de geloofwaardigheid van ons politieke bestel.

  Je mag hopen dat Rutte en Co niet zoveel macht hebben dat ze echt iets politiek kunnen veranderen in Nederland.

  Wat waar is.

  De echte beslissingen over wat Nederland doet en gaat doen, wordt besloten in Washington en bij denktanks als (European) CFR, niet in Den Haag.

  Zoiets noemt men: van de regen in de drup.

  Gedachte-experiment: haal Rutte weg, en werkelijk niets zal in Nederland veranderen op politiek niveau (net zoals niets aan het Anti-Rusland beleid verandert nu Zijlstra bij BZ weg is). Snijd de banden met Washington door, en zie wat er dan gebeurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik beluisterde De Saker in gesprek met Austin Fitts.

  Hij zegt: dat Rusland bashen zal nog jaren door gaan, want ze moeten een reden hebben om al die defensie contracten te kunnen afsluiten. Amerika is erg corrupt.

  De laatste 2 Rusland-bashing activiteiten zijn deze:
  1. Mueller heeft 13 Russen beschuldigd van beinvloeding van de verkiezingen. Twee Russen hebben ruimte gekocht op servers in de VS en daar fake accounts aangemaakt en via die 'Amerikaanse' accounts hebben ze dan de verkiezingen beïnvloed.
  Nadat Trump was gekozen hebben ze pro-Trump demonstraties georganiseerd, en tegelijk anti-Trump demonstraties.

  ( JV: AHA! dus al die demonstraties pro en anti werden vanuit Moscow betaald! Dus ook Michael Moore is door Rusland betaald!
  Wat ik maar wil zeggen: àls dit al waarheid is, dan was het niet meer dan een druppel in een zee van oprechte verdeeldheid die in de VS aanwezig was kort na de verkiezingen)

  2. "Late last night the White House accused the Russian military of having launched the destructive "NotPetya" malware which in June 2017 hit many global companies. :

  Een citaat van Moon of Alabama.
  MoA maakt korte metten met deze bveschuldiging door de oprichter van het anti virus programma, McAfee te citeren:

  ----------------------
  “When the FBI or when any other agency says the Russians did it or the Chinese did something or the Iranians did something – that's a fallacy,” said McAfee.
  ...
  “Any hacker capable of breaking into something is extraordinarily capable of hiding their tracks. If I were the Chinese and I wanted to make it look like the Russians did it I would use Russian language within the code. “I would use Russian techniques of breaking into organisations so there is simply no way to assign a source for any attack – this is a fallacy.”
  ...
  I can promise you – if it looks like the Russians did it, then I can guarantee you it was not the Russians.”

  --------------------

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blik,
  jouw kink naar 'gesprek met de MP' leidt naar de website van Stan van Houcke.
  Niet naar dat interview.
  --

  Het is al vaker gezegd, maar wat onze politici nu doen, namelijk de weg bereiden voor een agressie-oorlog, dat heeft menig Nazi ( denk aan Julius Streicher) aan de galg gebracht in Neurenberg.
  "Wie aan zet tot een agressie oorlog begaat de zwaarst denkbare misdaad, omdat alle misdaden daar uit voort komen" zo was de redenering in Neurenberg in 1946.
  Onze politici doen hetzelfde, maar uiteraard op de moderne manier: niet met zulke extreme taal als Streicher, maar wel zònder enige realistische onderbouwing. ( Wat je van Streicher dan weer niet kon zeggen!)
  Als je die twee aspecten (de Rutte-hetze is softer, maar ongegrond/de Streihcer-hetze was fel maar deels op waarheid berustend) tegen elkaar weg streept, zit er maar heel weinig verschil tussen Streicher en de NL regering.

  Laat ons maar hopen voor Rutte cs dat er geen bijltjesdag komt.

  Voor de goede orde: Zowel Streicher als Rutte zijn er absoluut van overtuigd dat ze de goede weg bewandelen. Ik beweer niet dat Rutte niet gelooft wat hij zegt. Maar hij heeft de plicht om naar waarheid te zoeken en op basis daarvan te regeren. Die plicht vervult hij niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Juist. De goedgelovige Rutte doet me denken aan het interview van Marr met Chomsky, waarbij Chomsky aan de goedgelovige, nuttige idioot, MSM journalist Marr uitlegt waarom hij journalist bij de BBC is.

   Chomsky: “I’m sure you believe everything you’re saying. But what I’m saying is that if you believe something different, you wouldn’t be sitting where you’re sitting.”

   Zo ook met Rutte.

   Volledige Marr - Chomsky interview met transcript, vind je hier

   http://scratchindog.blogspot.nl/2015/07/transcript-of-interview-between-noam.html?m=1

   Verwijderen
  2. Misschien denkt U:
   "Nou, Rutte hetzt niet op tot een oorlog, want dat is niet waarschijnlijk. Het gaat alleen maar om meer geld voor de wapenindustrie."

   Dan toch het volgende:

   Enkele jaren vòòr de 2003 inval in Irak werden de wetten die dit mogelijk maakten ( toe stonden) al aangenomen in het Congres.
   Vorige week is er een 'Standpunt over gebruik van kernwapens" gepubliceerd die het gebruik veel gemakkelijker maakt.

   Natuurlijk zal Amerika nooit zeggen: We gaan de Russen bombarderen.
   En ook zullen de Russen nooit zeggen: We gaan Het Westen aanvallen.

   Maar de situatie is wel als volgt:
   Zònder een grote oorlog zal de VS over 15 jaar geheel zijn overvleugeld door China ( en Rusland etc.)

   Dat is onaanvaardbaar voor de Neocons.

   Wat het gevaarlijk maakt: De Neocons denken dat ze een kernoorlog kunnen winnen àls ze als eerste toestaan.

   Wat het nòg gevaarlijker maakt: Putin WEET dit alles, en heeft al gezegd: "Als oorlog onvermijdelijk is, dan moet je zelf als eerste toeslaan."

   ( Catherine Austin Fitts beschrijft haar eigen ervaringen met de Neocons deze week als volgt: ( min 19-20)
   "De Neocons willen altijd chaos brengen. Ze gaan er van uit dat anderen weer orde brengen. [...] Ze zijn mentaal niet in orde. Het zijn gekken. )
   Ze gebruikt du precies dezelfde omschrijving als papa Bush, die sprak over 'the crazies in the basement'.

   In elk geval is de VS nu flink bezig om 'Het Publiek' de indruk te geven dat Rusland zomaar ineens het Westen zou kunnen aanvallen.
   Dat is agendapunt 1.

   Als dat duidelijk is in Het Westen, dan zou de VS een False Flag kunnen ensceneren. Iets dat je kan interpreteren als een daadwerkelijke aanval van De Russen.
   ( Voorbeeld: een kleine kernbom op de in aanbouw zijnde raketinstallaties in Roemenië en Polen)

   De VS zou dit kunnen beantwoorden met een grote First Strike aanval op Rusland: àlle nucleaire bases bombarderen, enkele grote steden bombarderen met kernwapens. In de hoop dat Rusland zich daarna onmiddellijk over geeft.

   Putin kent dit scenario uiteraard, dus vraag ik U: WAT moet Putin doen zodra die eerste False Flag plaats vindt?

   Wat zou U zelf doen als U de verantwoordelijkheid over uw landgenoten hebt aanvaard?

   U zou West Europa aanvallen met kernwapens. Dat is het enige dat U kunt doen. Dat is wat U hoort te doen: uw bevolking behoeden voor uitroeiing.

   ========
   De situatie is niet te vergelijken met de Koude Oorlog. Toen waren goyim aan de macht, en die hebben niet die rare destructieve behoefte die bij een klein percentage van de joodse mensen wel geactiveerd wordt in bepaalde omstandigheden. Het Samson-gen: 80% kans op zelfdestructie, maar ook 20 % kans op een overwinning.

   Verwijderen
  3. Jan, je noemt neocons, maar je vergeet te noemen "humanitaire bommers". Die willen net zo goed oorlog en chaos (zie de arabische lente die door hen is ontketend.)

   Verwijderen
 5. Jan, het is geen link naar het interview, die heb ik even niet bij de hand, maar een link naar het anti-russische discours waar Stan ook over schrijft en die ik onze lezers niet wilde onthouden.

  Mooie analyses van jou trouwens, alsook van Willem en Oli. Dank allen. We gaan door in de nieuwe draad. Rutte is een grens over gegaan en moet nu inderdaad als gevaar voor de vrede gezien worden. Hij moet weg. We hebben een vredelievendere regering nodig.

  BeantwoordenVerwijderen