donderdag 22 februari 2018

Syrië item NOS 8 uur-journaal 20-2-18 geanalyseerd

Dutch statenews, NOS, develops as the spokesperson of White Helmets, affiliate of Al Qaida terror organisation. We analyse the East Ghouta item of last Tuesday, spoken in English. NOS ontwikkelt zich als echte nepnieuwsorganisatie door de White Helmets, een dochteronderneming van Al Qaida, serieus te nemen. We hebben deze video in het Engels gedaan om de NOS ook internationaal te exposen. De organisatie van Marcel Gelauff heeft met nieuws niets meer te maken: perceptiemanagement ten behoeve van de Atlantische heren is het enige waar ze goed in zijn.

Al Qaida, White Helmets en NOS, een illuster trio.

86 opmerkingen:

 1. Het media draaiboek van Aleppo wordt weer uit de kast gehaald voor Ghouta.

  AD kakelt lekker mee met de Staatsomroep:

  Tiener toont via selfies gruwel van Syrisch conflict in Oost-Ghouta

  "Zware beschietingen kostte vandaag opnieuw het leven aan tientallen mensen in Oost-Ghouta, een rebellenbolwerk bij de Syrische hoofdstad Damascus. Het in Groot-Brittannië gevestigde Syrisch Observatorium voor de mensenrechten zegt dat zeker 38 mensen zijn omgekomen. In de afgelopen drie dagen vielen volgens het observatorium in totaal zeker 310 doden in het gebied.

  Hulporganisaties en de Verenigde Naties slaan alarm over de humanitaire situatie in Oost-Ghouta, waar honderdduizenden mensen wonen. Zo ook de 15-jarige Najem Muhammad. Met zijn selfies en filmpjes op sociale media wil de tiener het harde leven in Syrië aan de rest van de wereld tonen. ,,Iedereen moet weten wat er hier in Syrië aan de hand is", zegt hij tegen CNN."

  In een andere video staat Najem op een dak terwijl de bombardementen op de achtergrond zichtbaar zijn. De tiener kijkt recht in de camera en brengt zijn hartverscheurende boodschap over. ,,We weten dat jullie genoeg hebben van onze bloederige foto's", aldus Najem. ,,Maar toch willen we jullie aandacht blijven vragen. Bashar al-Assad, Poetin en Khamenei zijn de moordenaars van onze jeugd. Kom ons redden nog voor het te laat is."

  Hoewel Najem dagelijks getuige is van verschrikkelijke taferelen, probeert hij zich op te trekken aan zijn dromen. De tiener hoopt zijn opleiding af te maken en wil later graag journalist worden. Hij interviewt dan ook regelmatig kinderen uit zijn buurt. Zo vroeg hij tijdens een interview enkele kinderen naar hun dromen. Hun antwoorden grijpen iedereen naar de keel.

  Een jongetje hoopt dat zijn vader uit de gevangenis wordt vrijgelaten. Een ander kind, dat al zijn hele leven in conflictgebied leeft, wenst vooral dat hij zich geen zorgen meer hoeft te maken over drinkbaar water en hout om vuur te maken waaraan hij zich samen met zijn familie kan warmen."

  https://www.ad.nl/buitenland/tiener-toont-via-selfies-gruwel-van-syrisch-conflict-in-oost-ghouta~a7d6f5f7/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  De uitstekende "Niemands Knegt" vraagt zich af of na de kleuter Bana Alabed nu de tiener Muhammed Najem nu naar voren geschoven wordt in de propagandaoorlog van de Westerse media tegen de Syrische bevolking.

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/966415652016873474

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het wordt de Westerse media niet moeilijk gemaakt. Ze hoeven alleen maar de berichtjes van het Ghouta Media centre door te geven/ over te typen. Ideaal voor luie / bevooroordeelde / laffe 'journalisten'.

  https://www.facebook.com/GhoutaGMC/

  En dat doen ze dan braaf:

  https://www.google.nl/search?q=ghouta+media+centre&rlz=1C1CHZL_nlNL684NL684&oq=ghouta+media+centre&aqs=chrome..69i57.7995j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volkskrant

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/syrische-bommen-blijven-neerkomen-op-burgers-oost-ghouta-zeker-310-doden-in-3-dagen~a4572637/

  NRC

  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/02/21/ze-gaan-net-zolang-bombarderen-tot-mensen-het-opgeven-a1593134

  Het GMC zorgt voor de van Aleppo bekende geensceneerde fotootjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het Is niet de eerste keer dat de NPO Al Qaida steunt , toen het “ het vrije Syrische leger “ samen me Al Qaida een tegen offensief in 2016 in zuid west Aleppo bij de artillerie school uitvoerde , was er een over ijverige radio presentator op Radio 1 die openlijk Al Qaida aan het steunen was .
  Dus Al Qaida is blijkbaar salon fahig , zelf na 9/11 , dus na 16 jaren oorlog tegen “ het terrorisme” steunen we Al Qaida in Syrië via onze nationale fake news
  NFN ( Nederlandse Fake News) = NOS / NPO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geloof me, de nederlandse "intellectueel" interesseert zich niet voor de waarheid, hij interesseert zich blijkbaar alleen om politieke correctheid. Hij praat liever de leugens van dr. ir. gebakkenlucht na, dan dat ie zelf nadenkt.

   Verwijderen
  2. Ik woon naast rijksambtenaren , en volgens mij worden ze geselecteerd op naïviteit en volgzaamheid !

   Verwijderen
 6. Maar waarom stoppen ze zoveel energie in een fake news campagne die gedoemd is doorgeprikt te worden?

  Zou het zijn omdat CIA special ops en blackwater types op het punt staan in goedkope verbrande worstjes te veranderen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goutha is al vele jaren een al qaida territorium en lanceerplatform voor false flags en aanvallen op burgers in Damascus. Dan kan men er van uitgaan dat er waardevolle CIA en Mossad assets verblijven.

   Verwijderen
  2. "...een fake news campagne die gedoemd is doorgeprikt te worden."

   Wanneer is er voor het laatst in de MSM een leugencampagne op zodanige manier doorgeprikt, dat de 'man met de pet' het door had?

   Heeft iemand in de gaten dat het idee over samenwerking tussen Trump en Putin nu geheel onwaar is gebleken?

   Heeft Jan met de Pet begrepen dat er toch geen enkel bewijs is dat Assad Sarin heeft gebruikt?

   Is het tot de massa doorgedrongen dat de EU zelf heeft vastgesteld dat niet Putin, maar Georgië in 2008 de agressor was?

   De modus operandi is simpel: Beschuldig de Ander. Verzin maar wat. (Zolang het toch niet te falsifieren is, kan je beweren wat je wil.)

   Verklaar 3 jaar later plechtig dat je helaas geen bewijzen hebt gevonden. (Niet met de grote trom , en niet in de MSM, maar gewoon ergens vertellen. Ben je ook mooi ingedekt voor toekomstige rechtszaken.)

   Waarheid? Onbelangrijk!( Onder welke steen heb je al die tijd gezeten?!)
   Het gaat er om dat je jouw opponent succesvol zwart maakt.

   Verwijderen
  3. Al wordt de fake news campagne niet doorgeprikt: Al qaida met hun witte plastic helmpjes wordt toch gewoon VERSLAGEN! die hele stroom van propaganda-artikelen is het bewijs, net als toen in Aleppo!

   Verwijderen
  4. Zo is het Rootman. Zielige bedoeling weer van de MSM. Over een paar dagen trekt de SAA oost Goutha binnen en dan is het de groene bus of de dood. Over enkele weken woont er geen terrorist meer in Oost Gouthahahahahahaha

   Verwijderen
  5. de 'man met de pet' denkt dat dit nieuws niet belangrijk voor hem is, en slaat het over. Bij geen reactie van de 'man met de pet' staat het een regering vrij om door te gaan met dat waar ze mee bezig zijn: geld uitgeven van de man met de pet aan oorlogstuig... Voor de 'veiligheid' natuurlijk van de 'man met de pet' en 'humanitaire' doeleinden.

   Verwijderen
 7. Corbett report heeft recent weer aandacht besteed aan de witte hellumpies:
  Contrary to what its multi-million dollar international PR campaign would have you believe, the "White Helmets" are not a group of volunteer search-and-rescue workers that sprang spontaneously out of the Syrian soil. When you peel back the layers of foreign financing and reveal the foreign intelligence operatives and murky lobbying groups at the heart of the organization, what you find is that the White Helmets are, in fact, a propaganda construct.
  Zoals gebruikelijk bij James Corbett wordt alles gestaafd met bewijsmateriaal: The White Helmets Are A Propaganda Construct

  Aanvullend heeft Corbett ook het complete interview met Vanessa Beeley over de white helmets van 7 februari jl:
  For the past two years, Vanessa Beeley has been doing on-the-ground reporting in Syria exposing the lies of the NATO powers and their terrorist proxies. Her work on the White Helmets in particular has drawn the ire of the warmongers and their media mouthpieces. Today we talk to Beeley about the true nature of the White Helmets and the well-funded PR campaign that seeks to defend them.
  Interview: Vanessa Beeley Exposes the White Helmets

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. George Clooney comes out in support of ISIS-Al-Qaeda terrorist organization The White Helmets, calls them “heroes”

   http://theduran.com/george-clooney-comes-out-in-support-of-isis-al-qaeda-terrorist-organization-the-white-helmets-calls-them-her
   ( Nespresso ) " What Else "

   Verwijderen
  2. Liberal terrorist lover. "what else"

   Verwijderen
 8. Inside the Shadowy PR Firm That’s Lobbying for Regime Change in Syria
  Max Blumenthal / 02-20-2016

  Artikel over the Syrian Campaign, een organisatie die van de spinnen in het web is achter de aanhodende media propaganda voor regime change in Syrie.

  https://www.alternet.org/world/inside-shadowy-pr-firm-thats-driving-western-opinion-towards-regime-change-syria

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje, wat een verlichting is dit blog in vergelijking met al die propaganda soep.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u. Ik heb wel een heleboel moeten lezen om te zien of ik mij hier op dit blog 'thuis' zal voelen maar dat moet geen problemen opleveren. Er zijn hier redelijk was neuzen die dezelfde kant uitwijzen.

   Verwijderen
  2. @Jannalor,
   De neuzen wijzen ook wel eens niet dezelfde kant uit hoor :-), maar dat heb je waarschijnlijk ook wel gemerkt.

   Als je je maar lekker vrij voelt om je mening te geven.

   (Nu kan het nog :-) en daar moeten we gebruik van maken. Als we Ollongren een paar jaar de tijd geven, dan staat de gedachte politie aan je voordeur.)

   Verwijderen
  3. Ik heb het gelezen, maar dat is gewoon een kwestie van niet op reageren toch? Wat dat betreft heb ik mijn keus al gemaakt op wie ik wel of niet reageer. Op u dus wel.

   Nou en of ik een eigen mening heb en die zal in de loop der tijd wel duidelijk worden.

   Haha, de gedachten politie. Die is hier al aanwezig toch? Een in de vorm van een 'vrachtwagenchauffeur' en de ander in iets ondefinieerbaars.

   Verwijderen
 10. SYRIAN WAR REPORT – FEBRUARY 22, 2018: RUSSIA MOVES ITS ADVANCED SU-57 STEALTH FIGHTERS INTO SYRIA
  https://southfront.org/syrian-war-report-february-22-2018-russia-moves-its-advanced-su-57-stealth-fighters-into-syria/

  Brengt Poetin weer extra gereedschap naar Syrië. Waarom de gloednieuwe TU 57 naar Syrië ?. Is die al goed getest ?. Wil Rusland iets tegenover de F22 zetten ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een tijdje geleden heb ik gelezen dat Poetin nieuwe en/of geupgrade wapens als test in Syrië inzet om te zien hoe ze zich in de strijd houden. Lijkt mij een logische keuze, mocht er een groter conflict uitbreken.

   Verwijderen
  2. Inderdaad: wanneer het toestel geheel luchtwaardig blijkt en de systemen volgens de eisen zijn moet wel nog bepaald worden hoe het daadwerkelijk op het slagveld functioneerd. Het heeft ook te maken met training van piloot-instructueurs. En tenslotte, als na voorzichtig opvoeren goede resultaten worden gehaald, kunnen modellen voor de export beter verkocht worden. Dat zijn dan wel vaak modellen die een tikje minder superieur zijn en die om de een of andere manier niet reverse te engineeren zijn. Hoe dat laatste kan is overigens ook een interessante vraag. Maar het lijkt voor Rusland geen enkel gevaar te betekenen om een S 400 installatie aan NATO land Turkije te leveren.

   Verwijderen
 11. Wellicht de grootste hoax ooit aan ons verteld.


  Have They Lied To Us About Absolutely EVERYTHING?? -- Bart Sibrel
  https://www.youtube.com/watch?v=bP6hDD8-FFI

  Alle know how om naar de maan te gaan is vernietigd ?. LOL.

  Ze zeggen nu minimaal 20 jaar nodig om naar de maan te gaan en in de jaren '60 zonder noemenswaardige computers deden ze dat in 8 jaar. LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of de maanlandingen echt zijn geweest of nep daar komen we binnenkort wel achter als Rusland haar satelliet in een baan om de maan heeft die hoog resolutie foto's van het oppervlak gaat maken, speciaal boven de gebieden waar NASA haar autootjes heeft staan. Dat zou het bewijs moeten leveren. We zullen zien.
   Wat ik me er nog van herinner is dat de PC die het hele programma leverde niet groter was dan 265 mb, zo groot als een gemiddeld filmpje nu.
   Het ging er toen voornamelijk om de Russen af te troeven die het niet konden verkroppen dat Rusland de eerste mens in een baan om de aarde kon laten draaien en veilig terug bracht naar de aarde.
   Dat ze nu na zoveel jaren niet meer naar de maan zijn geweest doet mij afvragen wat er eigenlijk precies gebeurd is in de periode na Apollo17.
   Iets klopt er in ieder geval niet.
   Raar volk, die Amerikanen, ze hebben ALTIJD wel IETS te verbergen.

   Verwijderen
  2. Gezien de prachtige beelden die we van Jupiter, Saturnus, Pluto, Ceres, die komeet etc. hennen kunnen zien lijkt het er toch op dat die kennis nog behoorlijk verfijnd is! Dit zijn trajecten langs meerdere planeten om snelheuid te winnen etc.

   Een trage computer voldoet prima omdat er vrijwel alleen met de vergelijkingen van Newton wordt gewerkt. Ik kan daarom echt niet zien waarom iemand aan de maanlandingen zou twijfelen. Dit soort theorién komt meestal van backward evangelicals.

   Verwijderen
  3. Op YouTube stond een video waarin de Russen uitlegden waarom zij niet op de maan konden landen. Er scheen een ondoordringbare ring om de maan te hangen. En zoals het gaat met ongemakkelijke waarheden, dan worden die van YouTube verwijderd. Op de eerste plaats natuurlijk omdat de Russen absoluut geen gelijk mogen krijgen.

   Verwijderen
  4. Rootman, ik ben het met jou eens dat heden de ruimte techniek flink vooruit is t.o.v. de jaren 60 en 70 ten tijde van de maanlandingen.
   Dan zou het nu toch simpel moeten zijn om met modern materieel nu weer mensen op de maan te zetten, als was het maar als proef om te leren voor de toekomstige mars reizen.
   Toen de space shuttle het nog deed was dat een prima overstap om de trip naar de maan te beginnen.
   Wat hield hun tegen?

   Verwijderen
  5. Misschien kan de heer Rootman ons uitleggen waarom Russen "backward evangelicals" zouden zijn?

   Verwijderen
  6. Volgens mij zijn de Russen OK met wetenschap en techniek. Het hele idee om mensen naar de maan of planeten te sturen is nu erg PR, de wetenschappelijke meerwaarde is gering. Het is wel vreselijk duur. De laatste maanlandingen trokken heel weinig kijkers, omdat het grijze landschap eigenlijk erg saai bleek.

   Maar ik zal eens naar die youtube kijken als ik hem kan vinden. De Russen hebben trouwens wel sondes en een karretje (Lunochod) op de maan gezet en de Venera´s zijn de enige sondes succesvol op Venus geland.

   Verwijderen
  7. Wie zijn er volgens u dan niet OK?

   Die video zal u op YouTube niet meer kunnen vinden, als u bekend met de functie van Winston Smith in de film "1984".

   Het is overigens vrij denigrerend van de heer Rootman, als zouden mensen alleen kijken naar hoe het maanoppervlak eruit ziet i.p.v. de maanlanding op zich. Beroept hij hier zich op een bepaalt privilege?

   Verwijderen
  8. Sorry ik snap hem niet helemaal. Zelf ben ik wat wetenschap en techniek erg mainstream georiënteerd. Iedereen heeft het recht op eigen opvattingen, en dat heeft wat mij betreft niets met privileges te maken.

   Ik gaf gewoon mijn indruk.

   Verwijderen
  9. Dan, op z'n minst, generaliseert u. Maar omdat u toch toegeeft "mainstream georiënteerd" te zijn, houd ik het er toch op dat u zich bepaalde privileges toe eigent.

   Verwijderen
  10. Uit 1981: Mensen op de maan dat is onmogelijk
   Nuchtere wijsheid en ook de waarheid!
   Het waren weer eens de Russen, zoals Matt al aangaf, die hadden een enorme voorsprong. De Saturnus was een soort veredelde V2...pang!
   En nu weer het volgende musk space-cake-sprookje...
   Waar is het nuchter en logisch denken gebleven, zit niet in de iq-tests...

   Verwijderen
  11. [Maar omdat u toch toegeeft "mainstream georiënteerd" te zijn, houd ik het er toch op dat u zich bepaalde privileges toe eigent.]

   Dat ziet u dan verkeerd! Afgezien van het feit dat ik als fietser waar mogelijk door rood rijd (dat levert over een mensenleven maar liefst een tijdwinst van een half jaar op!), dat zou men privilege kunnen noemen (ik heb lak aan regels), maar daar betaal ik wel de prijs voor (af en toe een boete en een licht verhoogde kans te barsten gereden te worden.)

   Nee ik hou van gewoon van science, met name astronomie, biologie en weerkunde / klimatologie, al sinds mijn 9e jaar. Als kind heb ik ook voor de TV gezeten toen Armstrong uit de lunar module stapte. Elke raket is een soort veredelde V2, en destijds moeten de eerste stappen gezet worden dus duurde het bijna 10 jaar en kostte evenveel als het voeren van een oorlog. De Chinezen schieten met een handjevol lanceringen en een VEEL lager budget nu minstens zo snel op.

   Hoe dan ook, ik heb ook nu geen enkele reden om te geloven dat die lanceringen in scene gezet werden, ik heb tijdens mijn 8 jaar verblijf in Florida heel wat de lucht in zien gaan. Een mannetje die in de 19e eeuw is blijven steken (die uitzending zag ik destijds live) verandert daar niets aan. In die uitzending was ook een mevrouw van 100 of zo die in een soort Vermeerschilderij leefde, en die was trouwens veel leuker vond ik toen.

   Verwijderen
  12. Een youtube video die in de ´memory hole´ is verdwenen is niet linkbaar en dus, ondanks evt kwaliteit, 100% niet overtuigend, toch?

   Verwijderen
  13. {Hoe dan ook, ik heb ook nu geen enkele reden om te geloven dat die lanceringen in scene gezet werden}

   Het ging, dacht ik, ook niet om lanceringen maar om de maanlanding.

   Verwijderen
  14. Aangezien die youtube video is verdwenen zou ik toch graag een paar zinnige redenen vernemen waarom men niet op de maan, mars etc. zou kunnen landen!

   Opnieuw: het is verdomd duur, en de meeste meerwaarde is voorlopig PR. Ook zou ik met name willen weten waarom het zo belangrijk is te willen weten of zoiets een hoax is en waarom men dat zou denken. Zelf zie ik geen beletsel, zelfs niet in de ´60s!!!

   Pas over enkele tientallen jaren gaat dat veranderen, dan zou de maan een nuttig tussenstation voor interplanetaire ruimtevaart en mijnbouw kunnen worden. Maar de VS kan momenteel niet eens astronauten de ruimte insturen! OK, dat zal veranderen op termijn, en op wat langere termijn zullen ze ook weer op de maan lopen (na de Chinezen!). Wanneer de meerwaarde weer groter wordt dan PR, maar anders zullen het toch grotendeels robots worden.

   Verwijderen
  15. @Oligarch: inderdaad een goed gedocumenteerd interview met Bart Sibrel en geen speld tussen te krijgen. Had even de tijd om te kijken en vond zijn verklaring waarom mensen het niet willen geloven wel sprekend: het is een positief complot. Als ze wakker worden geschud uit die 'American Dream', dan stort hun hele wereld in.
   @Rootman: kijk eerst naar die documentaire en geef dan commentaar. De maanlandingen waren fake en technisch onmogelijk toentertijd. Nu kost het ons al 20 jaar om zo'n project op te zetten. Maar ja, mensen geloven liever het positieve sprookje van mannetjes op de maan. Ik ben het aluhoedje, de complotdenker, etc. Zijn voor mij inmiddels allemaal koosnaampjes geworden.

   Verwijderen
  16. Mijn mening is en blijft: als de grote landen eens stopten met de gigantische uitgaven aan dingetjes die 'boem' zeggen stopten en die gelden in wetenschap en ruimtetechnieken steken dan zag onze samenleving er heel anders uit.
   Kijk alleen al wat het aan hedendaagse normale gebruiksvoorwerpen heeft opgeleverd. Veel zaken, toepassingen en technieken zijn ontwikkeld in het space-lab en een dergelijke boost had vele malen groter kunnen zijn als ze met die verspilde gelden anders waren omgegaan.

   Verwijderen
  17. {Aangezien die youtube video is verdwenen zou ik toch graag een paar zinnige redenen vernemen waarom men niet op de maan, mars etc. zou kunnen landen!}

   Een zinnige reden zou kunnen zijn dat de Sovjet-Unie als eerste een man in de ruimte hadden waardoor er paniek in de Verenigde Staten uitbrak. U, als voormalig Amerikaans staatsburger, zou toch beter moeten weten en de betekenis van een uitspraak als: "Everything you do, I can do better." moeten kunnen begrijpen. Ook ik heb de maanlanding live meegemaakt op televisie en heb er nooit aan getwijfeld dat die heeft plaatsgevonden. Maar in mijn latere jaren heb ik mij wel de vraag gesteld waarom de Sovjet-Unie nooit op de maan zijn geland? Ging dat om een financiële, technologische kwestie of hadden zij niet de behoefte om op de maan te landen? Wat mij zeer discutabel lijkt. Daarom, en ook om het feit hoe de mentaliteit van de Amerikaan is, geloof ik nu dat die maanlanding nooit heeft plaatsgevonden en gebaseerd is op humbug en propaganda.

   Verwijderen
 12. Al Qaida, White Helmets en NOS, een illuster trio

  Gelauff in bed met de terroristen. Slaap lekker Marcel.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Censuur:
  De Richie Allen show wordt van youtube gegooid.

  https://www.richieallen.co.uk/youtube-has-informed-me-that-it-will-soon-delete-the-richie-allen-show-channel/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien is het wel terecht dat Richie Allen van YouTube wordt gegooid? Hij zond namelijk uit via David Icke, u weet wel, die van hagedissen en Rothschild zionisme.

   Verwijderen
  2. Vanwege die hagedissen heb ik nooit de moeite genomen me in Icke te verdiepen. Maar als je vind dat het terecht is dat kennissen van Icke van Youtube worden gegooid, dan ben je toch echt op de verkeerde weg volgens mij.

   Verwijderen
  3. {Vanwege die hagedissen heb ik nooit de moeite genomen me in Icke te verdiepen.}

   Dat is jammer, want hij heeft hele goede artikelen.

   Verwijderen
  4. Jannalor, mag ik iets vragen?

   Wat bedoelt hij met die hagedissen?

   Verwijderen
  5. Mijn eigen interpretatie is wat overdrachtelijker; inmiddels is het toch min of meer duidelijk dat oudere Davos/ Bilderberg crowd gemiddeld wel èrg lang leeft! transplantaties, hormonen en stamcelbehandelingen maken hun levensverwachting zo´n 20 jaar hoger dan ons, gewone stervelingen. De kleine prijs die ze daarvoor betalen is hun steeds meer reptielachtig uiterlijk. Soros en Rothschild zijn de beste voorbeelden tenzij men ´Lo Pen´ uit de film ´big trouble in little China´ er ook in wil betrekken...

   Verwijderen
  6. {Wat bedoelt hij met die hagedissen?}

   Ik heb geen idee. Net als u heb ik mij daar niet in verdiept omdat het mijn voorstellingsvermogen te boven gaat. Wat mij wel duidelijk is, is dat het niet gaat om de doorsnee elite, zoals de heer Rootman dat interpreteert, maar om Europese vorstenhuizen, waarin dan weer 13 bloedlijnen tezamen komen. Maar om David Icke over iets wat mijn voorstellingsvermogen te boven gaat in z'n geheel af te serveren, nee, daarvoor zijn zijn overige artikelen het lezen meer dan waard.

   Verwijderen
 14. De hele MSM heeft het nu over een staakt het vuren in Syrië.

  De moorden op vrouwen en kinderen en "onschuldige" al qaida strijders moet stoppen.

  Het lijkt er haast op dat 'het westen' voorbereid moet worden op een grootscheepse westerse aanval om die 'zo slechte Assad' eindelijk van het toneel te laten verdwijnen en ze ondertussen hun handen in onschuld kunnen wassen.

  Hypocrietie ten top want bij de bombardementen van de Amerikanen hoor je nooit iets negatiefs, ja, behalve dan dat 'het per ongeluk' was of dat ze 'fout waren geïnformeerd' en nog meer van die smoesjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een van mijn favoriete blog .
  EUROPA – The Last Battle
  https://europathelastbattle.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf is het te right wing voor mij, al kan ik ca 50 % wèl onderschrijven. Je kunt je ook als left winger verzetten tegen het postmodernisme en identity politics. Bannen van debat is nooit een weg tot inzicht, maar ik vind nazis net zo verachtelijk als neocons.

   Verwijderen
  2. Dank voor de link, Joshua.

   Het lijkt me een heleboel interessante informatie , mooi bij elkaar gezet.

   Verwijderen
 16. Dit kabinet is een bedreiging voor de burgerrechten
  Donorwet, referendum, sleepwet; we verworden van burgers tot onderdanen

  http://politiek.tpo.nl/column/arnout-maat-kabinet-is-bedreiging-burgerrechten/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met Ollongren heeft D66 zijn ware fascistische aard getoond; Naast het extreem neoliberalisme en EUrocratie gaat het nu slechts over spionage op burgers, dictatuur van extremistische minderheden en afname van elk zinnig recht van de burgers. Zweden, het n-Korea van het westen, is het voorbeeld.

   Verwijderen
  2. Check Ollogren's wikipedia Nederlands en Engels valt op dat Engelse versie wel vermeld; "Ollongren started her career in the civil service at the Ministry of Economic Affairs, becoming a policymaker in the area of Central and Eastern Europe there in 1992, in which capacity she trained young political parties of the newly established democracies in the area. "

   Lijkt er sterk op dat Ollogren dus deel was van de "Color Revolutions".

   Verwijderen
 17. Dit zijn de vrienden van kroel.

  https://southfront.org/pentagon-bio-weapons/

  En dat maakt kroel voor mij een massamoordenaar.

  Scheld maar op anderen kroel, zelf ben je de smerigste vent die ik ooit op een blog gezien heb.
  Jij bent zo een laag misselijk figuur dat je het niet eens waard bent om irl een pak slaag te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De Westerse propaganda over de strijd om Ghouta lijkt als twee druppels water op die ten tijde van het ontzet van Oost Aleppo.
  Valt ook Moon of Alabama op.

  "The western propaganda is repeating its "save Aleppo" campaign to save the terrorists in Ghouta. In the process the western aligned countries are making a joke (vid) out of the UN Security Council. There is no mention in this campaign of any Takfiri and no picture of any of the sectarian militants who daily kill random people in Damascus. This rings hollow writes Robert Fisk."

  "During the 2016 Aleppo campaign the terrorist supporters ran an "Aleppo Media Center" which distributed propaganda products to the "western" media. Together with the "White Helmets" al-Qaeda support gang it created the "boy in the ambulance" picture that many "western" newspaper printed on their front pages. The AMC was financed by the French government. The same organization that ran the AMC is now running the Ghouta Media Center GMC. The English language twitter account of the AMC sent its last tweet on July 5 2017. The first tweet of the new GMC was sent on July 9 2017. Both use a similar logo design."

  "During the east-Aleppo campaign between June 10 2016 and November 19 2016 the "last hospital of Aleppo" was reported as being destroyed "just now" for at least 21 times (vid). The "last hospital of east-Ghouta" will soon follow a similar path to fame."

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=89&v=8wdQGQmZKrc

  verder lezen op:

  http://www.moonofalabama.org/2018/02/syria-the-two-east-ghouta-campaigns-one-is-for-liberation-the-other-to-save-terrorists.html#comments

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Over de tweede wereldoorlog raken we nooit uitgepraat.

  Lasha Darkmoon geeft de usual suspects altijd de schuld, zoals U weet. Maar altijd met onderbouwing:

  Conclusion
  Hitler came to power in Germany with two main aims, the rectification of the unjust provisions of the Versailles Treaty and the destruction of the Soviet/ Communist threat to Germany. Strangely enough, contrary to the mythology created by those who had an opposing ethnic agenda, he had no plans or desire for a larger war of conquest. Professor AJP Taylor proved this in his book The Origins of the Second World War, much to the annoyance of the professional court historians. Taylor says: “The state of German armament in 1939 gives the decisive proof that Hitler was not contemplating general war, and probably not intending war at all” (p.267). And again: “Even in 1939 the German army was not equipped for a prolonged war; in 1940 the German land forces were inferior to the French in everything except leadership” (p. 104-5).

  British historian Basil Liddell Hart confirms this assessment. He writes: “Britain and France declared war on Germany, not the other way around. Hitler wanted peace with Britain, as the German generals admitted. (Basil Liddell Hart, The Other Side of the Hill, 1948, Pan Books 1983).
  https://www.darkmoon.me/2018/web-of-deceit-the-jewish-puppet-masters-behind-world-war-ii/#more-88971

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zoals jullie weten staat Knip bij mij bekend om zijn extreem slechte smaak wat betreft youtube filmpjes.

  Toch klikte ik , en wilde al meteen weg rennen.

  Heb ik niet gedaan, en verdomd: een van de grappigste filmpjes dat ik in jaren heb gezien ! Youtube zoekterm:
  Flat Earth Man is back! - 'Puppet Show" - an ISS exposé - FUNNY :)

  ( Dank, knip ! )

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Chomsky herhaalt een Snowdon onthulling:
  Israel is het enige land dat de raw data krijgt van NSA. Zelfs de Five Eyes krijgen dat niet ! Scherp: https://youtu.be/ds7c3gOf2_I?t=231

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Die witte helmen campagne gaat wel erg viral! Vannacht wegens verkoudheid slecht geslapen en Euronieuws stond op (soms vervelen de eindeloze financiële shows en documentaires van nachtelijk RT me vreselijk), en ook daar meer dan de helft van het repeterende journaal. Wie het eenmaal doorziet heeft gelijk door hoe fake het is, met rode verf en hagelwit verband, en ´rennende mannen met kind´. Nog geen wondje te zien! De ruimten (kliniekjes?) waaruit ze ´gered´ worden staan keurig overeind afgezien van de rook/stof, dus het is logistiek en medisch zowiezo nutteloos en gevaarlijk om die patiënten te vervoeren. Er lagen ook wat professionele slachtoffers onder puin. Er zijn bombardementen, dus wie weet was dat wel een ècht slachtoffer (al qaida jihadist).

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Cultureel marxisme in full progress

  Wielrennerij niet blij met verdwijnen #bloemenmeisjes "Wat is daar seksistisch aan?" (Iljo Keisse) "Ze zijn jaloers allemaal op ons" (Roger De Vlaeminck) #flandersclassics #dwv

  Na de pitspoezen van het FI-circus.

  En dit kan natuurlijk ook niet meer:

  https://wnl.tv/2018/02/23/geen-kinderfeest-meer-cowboys-en-indianen-druk-linkse-activisten/

  Na Zwarte Piet

  https://twitter.com/eddy_terstall/status/967128835262238720

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg, Inderdaad, je kunt je echt afvragen waar men mee bezig is.
   Aan de ene kant wordt de 'multiculturele' samenleving zwaar gepromoot (kleur en geloof moet gemengd worden) terwijl aan de andere kant wij (autochtonen) tot 'eenheidsworst' worden gebombardeerd.
   De pitspoezen zijn er zelf allesbehalve blij mee.
   De meeste kinderen houden van zwarte piet.
   Een heel klein groepje die ik gemakshalve sextisten en racisten noem denkt de dienst uit te kunnen maken en ze winnen ook nog.
   Ik voel mij gediscrimineerd!

   Verwijderen
  2. @ Natt

   "Ik voel mij gediscrimineerd!"

   Herkenbare en begrijpelijk reactie. Is waarschijnlijk ook de reactie waarop gestuurd wordt.

   Verwijderen
  3. Dawg, Zou inderdaad kunnen maar wat is daar het doel van?
   Wat ik lees op sommige alternatieve media dat een gemengd ras volgzame slaven zou opleveren gaat er bij mij niet in. Ik heb in mijn omgeving nog nergens gezien dat de zogenaamde halfbloedjes dommer of minder slim zouden zijn dan 'originele' kinderen, integendeel.
   Ben ondertussen ook weer droog Dawg :-)

   Verwijderen
  4. @ Matt (nu zonder spelvaudt)

   't Klassieke verdeel en heers.

   Verwijderen
 25. Blik retweet:

  Op @NPORadio1 vraag van presentator: 'Val van Ghouta lijkt u onvermijdelijk?' Expert: 'En ook die van Idlib. Helaas.' Presentator vergeet vervolgens te vragen wat de expert bedoelt met 'helaas'. Typisch.

  https://twitter.com/wierdduk/status/967102185174654977

  reactie van Harald Doornbos:

  Ja echt ongelooflijk hoe die alQaeda en jihadi-link structureel uit dat hele verhaal wordt gehaald. Alsof Assad en Putin op een ochtend wakker werden en plots zin hadden om -zonder enige aanleiding en context- burgers in Ghouta en Idlib af te maken. En dat heet dan journalistiek.

  https://twitter.com/HaraldDoornbos/status/967109728982663170

  De grootste journalistieke leugen van onze tijd? Al Qaeda & co. die door de NL media consequent worden omschreven als 'rebellen', 'opstandelingen', 'oppositie', etc. Waarom zijn @wierdduk, @HaraldDoornbos en @arnoldkarskens de enige NL journo's die het beestje bij de naam noemen?

  https://twitter.com/beek38/status/967193966776070145

  Aleppo all over again. De MSM onthullen hun vuile agenda door versprekingen en door wat ze weglaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Cultureel marxisme in full progress:

  "De woningen zijn uitsluitend bedoeld voor Syriërs met een verblijfsvergunning."

  Als iemand zijn woningen enkel en alleen aan Nederlanders zou willen verhuren zouden de voorgedrukte aangiftebiljetten in grote stapels klaarliggen.

  https://twitter.com/MattijsGlas/status/967370963246637056

  Link naar artikel op FTM waar Glas naar verwijst

  https://www.ftm.nl/artikelen/van-der-vorm-sntr-sociale-huur-voor-syriers?utm_medium=social&utm_campaign=sharebutton&utm_source=twitter

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Cultureel marxisme in full progress:

  Links-islamitisch verbond pleit voor hoofddoek bij politie

  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/02/links-islamitisch-verbond-pleit-voor-hoofddoek-bij-politie-589729/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als de politiemannen/vrouwen dan ook een groot kruisbeeld afgebeeld op hun rug mogen dragen is het voor mij oké, maar ik hou mijn hart vast als ze dan door een moslimwijk (durven) wandelen.

   Verwijderen
 28. Wanneer de MSMedia zware aanvallen willen plegen op Assad, dat betekent dat het Syrische leger overwint:

  https://www.fort-russ.com/2018/02/if-globalist-media-are-attacking-assad.html

  Huphup Assad!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Nòg een keer: "Puppet Show" in spacelab:

  https://www.youtube.com/watch?v=BJZ9sqvH9dY&feature=youtu.be

  Goede muziek. Het leukste vind ik als hij aan vier witte draadjes hangt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel leuk, maar niet overtuigend, sorry.

   Ik heb 7 jaar in Florida gewoond, en vanuit Orlando (50 Km van cape Canaveral) talloze space shuttles omhoog zien gaan. Matige tech? zeker. Maar Power? Si, es Verdad!

   Verwijderen
  2. Wáár kan ik een echte of gewone foto vinden van onze moeder aarde (The Blue Marble) vinden mister Rootman i.p.v. CGI's (Computer-Generated Images).

   Verwijderen
  3. Ik geloof ook niet in de platte aarde uiteraard. Maanlanding geloof ik wel. Ben dus helemaal mainstream wat dat betreft. Heb er ook nooit tijd aan besteed, moet ik zeggen.
   Ik vind alles aan dit liedje erg goed. Humor , swingend, eigenwijs. Perfect.

   Verwijderen
  4. Bedankt @Knip, had nog nooit van hem gehoord. Heb die 2 nummers inmiddels meerdere malen bekijkluisterd en zit nog na te genieten. Hij heeft er nog meer op zijn kanaal en ook karaoke versies. Een zeer creatieve komische protest-muziekant, die de boodschap fantastisch weet over te brengen. Zijn video's verdienen miljoenen views!
   Overigens @Jan, in dat nummer Puppet Show hoor ik hem niet over de platte aarde zingen. Of moeder aarde plat is, kweenie, volgens Finkers issie zo rond als een pannenkoek. In principe kun je mensen alles wijs maken, zeker met beeldmateriaal. Waarom kon je in de jaren 50 vorige eeuw makkelijker een lening krijgen voor een tv als voor een wasmachine? Het hersenspoelen was belangrijker dan kleertjespoelen.
   De maanlandingen waren 'gestaged' met beeld-regie van Kubrick, die 'toevallig' net 2001: A Space Odyssey had uitgebracht. Hoe wist hij dat planet Earth is Blue & there's nothing i can do... Vind je het niet vreemd dat alles van één van de grootste prestaties der mensheid 'vernietigd' is? Doet mij aan zoekgeraakte filmrolletjes, uitstaande radars, enzo denken.

   Verwijderen
 30. Het leidt nergens toe, maar de witte helmen hetze campagne overtuigt ook nu nog steeds veel gewone mensen, zo zie ik in mijn omgeving. Mijn suggestie dat het rode verf, geen bloed is wordt meestal zeer geschokt beantwoord! Gelukkig maakt het geen zak meer uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Want het terroristennest Goutha gaat vallen!!!

   Verwijderen
  2. Het net rondom oost Goutha wordt gelegd. Vliegtuigen zijn de verdedigingslinies "zacht" aan het maken. Elite eenheden arriveren met de dag en gaan aanvallen als de tijd rijp is.


   Ondertussen maken ze elkaar af. LOL.

   Breaking: Al-Qaeda almost wiped-out by rival Islamist militant faction in northwest Syria after brutal 4-day annihilation battle
   https://www.almasdarnews.com/article/breaking-al-qaeda-almost-wiped-rival-islamist-militant-faction-northwest-syria-brutal-4-day-annihilation-battle/

   Verwijderen
  3. Nu is er dan toch unaniem voor een wapenstilstand gekozen, met uitzondering van de strijd tegen I.S. en al nusra/ al qaeda, de zogenaamde rebellen.
   Misschien een slimme zet van Rusland want nu kunnen ze via grondtroepen controleren wie daar daadwerkelijk de touwtjes in handen heeft en er korte metten mee maken.
   Ik vermoed dat er nog wat 'lijken uit de kast gaan vallen' en 'het westen' daar niet blij mee zal zijn.
   Natuurlijk zal je dat dan niet lezen in de MSM.

   https://www.trouw.nl/home/vn-veiligheidsraad-stemt-unaniem-voor-wapenstilstand-in-syrie~a0172a09/

   Verwijderen
  4. Vergeleken met de Nederlandse krant wordt het hier in deze Belgische krant iets beter uitgelegd:

   http://www.standaard.be/cnt/dmf20180224_03375565

   Verwijderen