zaterdag 10 februari 2018

Emoties bij eerste Russische Medaille

Net achter Knegt, pakte Simon Elistratov, voor het team "Atleten uit Rusland", de eerste plak: Brons op de 1500 meter Short-track. Het Russische journaal opende met deze eerste plak voor de zwaar uitgedunde Russische ploeg. De afwezigheid van Shorttrack-ster Victor Ahn en andere Russische sterren op de ijzers is bij het Perwi Kanal nu nauwelijks nog een item.NOS brengt de halve waarheid rond Goutha

Vrijdag kwam het pro-NATO journaal van de NOS met een item over "het leger van Assad en Russen" die arme burgers zouden bombarderen in Goutha, een wijk vlak bij Damascus. Het was een item dat voor ons uit de lucht kwam vallen; we hadden er nergens over gehoord, en de beelden leken op typische Witte Helmen beelden. Maar wij weten het fijne er niet van. Iemand? We hadden een item verwacht over de VS en haar ge-allieerden (Nederland medeplichtig!!!) die een hondert-tal Syrische militairen gedood hadden deze week. Maar daar zweeg het aan de VS onderworpen journaal over. In alle toonaarden. De Duitse staatszender kon het nieuws niet negeren, maar, net zo onderdanig als de NOS aan haar heren in de VS, moest het item door de onderdanige Duitsers in volledige pro VS geuren en kleuren weergegeven worden. Een mooie analyse daarover bij de Propagandaschau.

En dan nog dit...

"De VS moeten niks hebben van de toenadering tussen Noord en Zuid Korea" horen we op ons staats-journaal. Zo kennen we de VS weer. Stel je toch eens voor dat de relatie tussen de twee Korea's normaliseert.... De ware aard van de VS komt elke dag weer naar boven... Wat een land. En Nederland onderwerpt zich aan dat land...

25 opmerkingen:

 1. Moon of Alabama concludeert dat Israel besloten heeft te de-escaleren. Het is een uniek precedent dat 2 toestellen neergeschoten zijn, een van de pi;oten schijnt inmiddels te zijn overleden, en een andere F16 is beschadigd. Tot nu to heeft israel absolute controle over het Syrisch luchtruim gehad.

  Uiteraard zijn alle scenarios doorgenomen, maar evenals de VS is Israel niet gewend een hoge prijs voor hun agressie te betalen. Hezbollah en het Syrische leger waren in zeer hoge paraatheid gebracht, en vermoedelijk wees het wargamen (allemaal al eerder gedaan) op een te verliezen oorlog of in elk geval een te zware prijs (plus reputatieschade- verdere afbraak van de onoverwinnelijkheidsmythe).

  http://www.moonofalabama.org/2018/02/syria-is-war-with-israel-imminent.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat verhaaltje over die iraanse drone is ook al in het water gevallen: het was pure agressie van Israel in een gebied waar ook Russische troepen zaten. Er is vermoedelijk inderdaad een Pantsir installatie gebruikt naast de ´60s Syrische S200.

   De verklaring van Rusland (Rode lijn) maakt duidelijk dat dit soort agressieve acties van Israel niet meer geduld worden.

   Verwijderen
  2. Je moet echt het Saker interview met Rogue Money Radio beluisteren.
   Hij zegt dat de vazallen steeds vaker het vechtende Washington los laten en hun eigen wegdurven gaan. Zuid Korea dat met Kim spreekt, Turkije, Macron, Merkel af en toe.
   Het is een interview dat hoop geeft.

   Oma zegt dat vanaf nu de situatie (de terms of engagement) veranderd is in het MO : de tijd dat Israël zomaar een paar bommen kon gaan gooien is voorbij: het was gisteren even spannend ... zou Israël kiezen voor een oorlog, of er voor terugschrikken. Het werd gelukkig het laatste.

   Verwijderen
  3. Spellchecker: Oma is wat hij maakt van MoAlabama.

   Verwijderen
 2. Blik,
  Je spreekt over Outha, is dat dezelfde wijk als Ghouta?

  NB: Matthis heeft nu toegegeven dat er geen bewijzen zijn dat Asser sarin gifgas gebruikte.
  Hij noemt geen datum, dus zowel in aug. 2013 , toen Poetin een wraak-voor-sarin voorkwam, als vorig jaar toen Trump het vliegveld uit wraak bombardeerde, zegt Matthis nu dat de reactie van de VS niet op bewijzen was gebaseerd.
  Zie ICH.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Foutje van mijn kant; aangepast; dank.

   Verwijderen
  2. Zo is elke tekst hier fout, elke mening van de extreem rechtse idioten fout, want nergens worden feiten benoemd. Het zijn allemaal aannames, gore fantasieën van de neonazi's hier die niks anders te doen hebben dan dictators en massamoordenaars te steunen!!

   Verwijderen
  3. Er bestaat een vrij zeldzame psychische ziekte . Ik ben de naam vergeten. De patienten hebben een onbedwingbare behoefte om vieze dingen te roepen. Het doet denken aan Tourette.
   Ik denk dat dit de drive is vanCruelman. Hij krijgt er nooit genoeg van.

   Verwijderen
  4. Dat heet feiten zeggen Jan, iets wat jou en je vriendjes hier nooit gelukt is. Ik noem jullie bij naam, jullie lafaards durven dat niet eens terwijl het over- en overduidelijk is dat jullie het zijn. Jezelf niet eens kennen, dat is pas ziekelijk....

   Verwijderen
  5. -@Cruelman.
   In jouw post van 11.23 vind ik geen enkel feit. Het is zelfs geen argument Ad Hominem. Het is niet meer dan schelden. Je bent verslaafd aan de scheld-modus. Aan het besmeuren van je tegenstander. Je leidt wat datbetreft een volledig onproductief en beklagenswaardig leven.

   Verwijderen
  6. Nee hoor, het is en zijn gewoon feiten. Dat jij ze niet ziet wil dus zeggen dat JIJ een volledig onproductief en beklagenswaardig leven leid vol met haat en het totaal negeren van de feiten!!! Zielig figuur, heb medelijden met je!!

   Verwijderen
  7. @ Jan

   Cruelmam's feit = de jij-bak

   Verwijderen
  8. Jijbakken laat ik aan jullie over en het schelden en tieren en vloeken, ik hou me strikt aan de feiten!!!

   Verwijderen
  9. Hopeloos.
   Niet op reageren. ik weet het.

   Verwijderen
  10. De feiten zijn dat:

   -James Mattis op 2 februari 2018 verkondigt heeft geen bewijzen gevonden te hebben voor het gebruik van gifgas door de SAA. Dit geldt voor zowel 2013 als 2017.

   Verwijderen
  11. En 2 dagen geleden bevestigde James Mattis het nog maar eens een keer.

   Now Mattis Admits There Was No Evidence Assad Used Poison Gas on His People

   http://www.newsweek.com/now-mattis-admits-there-was-no-evidence-assad-using-poison-gas-his-people-801542

   Verwijderen
  12. Maar de de VS' UNSC bitch Haley wist het zo zeker:

   https://www.theguardian.com/world/video/2017/apr/06/nikki-haley-speech-united-nations-syria-chemical-attack-video

   Verwijderen
  13. Bitches op topfuncties zijn altijd gevaarlijk, zeker als zij daarbij ook nog incompetent zijn. Zij moeten namelijk het ene compenseren met het andere.

   Verwijderen
  14. Eerste artikel is van Ray McGovern, die de achtergronden bespreekt van de gifgasaanval op Ghouta...

   When Putin Bailed Out Obama

   https://consortiumnews.com/2016/08/31/when-putin-bailed-out-obama/

   tweede artikel is van Robert Parry, die o.a. Carla del Ponte citeert.

   Do Syrian Rebels Have Sarin?

   https://consortiumnews.com/2013/09/15/do-syrian-rebels-have-sarin/

   Verwijderen
 3. Ten eerste: Nikky Haley is geen bitch.
  Ten tweede: degene die gevaarlijk is, is opa Joop de Jong met zijn voorliefde voor terroristen Hezbollah .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg kan ook op het lijstje van terroristen steuner.

   Verwijderen
  2. Wanneer zou Eddy eindelijk eens doorkrijgen dat HIJ hier de enige terroristen-steuner is?
   Lidia rokach:Israël,s sacred terrorisme.
   Amerika's STEUN aan Muddhiahedin in Afghanistan (hillaryzei het zelf, en Brzezinsky)
   Amerika's STEUN aan Fetullah Gulen, hun geld voor het American-Turkish Council.
   Etc,etc

   Verwijderen
  3. Hezbollah is de meest effectieve bestrijder van terroristen.

   Verwijderen
  4. Haley is een skank, geen bitch.

   (een flink aantal voorbeelden:

   https://www.google.nl/search?q=skank+meth&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjmp5fI4p_ZAhWCCuwKHSh3C0AQ_AUICigB&biw=1365&bih=777#imgrc=eruyMcUPPrIyNM:

   Verwijderen